ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , יש ברשותי מחשב נייד MSI דגם EX620 , בניסיון להבין כמה דברים על החיבורים שייש בו מצאתי סיקור ומשם זה נהיה עוד יותר לא מובן . בסיקור הזה יש ארבעה תמונות שהשניים התחתונות הן על USB משולב בחיבור E-SATA והשניה על הקורא טביעות אצבע , הבעיה היא בשני תמונות העליונות , הראשונה מראה את ארבעת החיבורים האנלוגיים של הסאונד וגם רשום שייש יציאה אופטית , גם כשקניתי אותו הבנתי שייש לו יציאה אופטית ואני לא מבין איפה היא . בתמונה השנייה מראים יציאת VGA ואת חיבור המתח ועוד עיגול זהוב קטן כזה שעד עכשיו הייתי בטוח שזו כניסת לאנטנה של WIFI להגברת הקליטה אבל שם רשום שזו בעצם כניסת TV , איך אני אמור בעצם להשתמש בה , עם איזה חיבור , איזו תוכנה צריך אם בכלל צריך ? תודה רבה לעוזרים ! הנ…
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מפרט פשוט למחשב אופיס/אינטרנט על סמך הפורום.. [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ויש שם כמה עם "או" אז תעזרו לי לבחור בניהם שמחר אני יתן תרשימה מסודרת תודה לעוזרים~! מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM או מעבד 2 : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX קרור למעבד: THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : CL-P0401 או קירור : Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 או לוח אם: ASUS P5N-E SLI ספק כוח: Enermax Liberty 500W 32A @ 12V או ספק כוח : OCZ GAMEXSTREAM 600W PSU זיכרון: PQI 2048MB DDR2 800MHz CL5 או זיכרון: Super Talent DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 1GB Super Retail כונן אופטי…
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי, אחותי צריכה מחשב ללימודים, לשימושים בסיסיים ביותר (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים וכו'), ללא שום תוכנות עריכה או דברים כאלה.. בכל אופן הדרישות הינן: 1. לא כבד 2. מסך "14 איכותי 3. סוללה חזקה כמה שאפשר 4. עדיפות לSSD 5. עדיפות לחברת Dell תודה רבה מראש לכל מי שיכול לעזור!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אדריכלות - אוטוקאד 2D וסקצ'אפ. לא לרנדרים. * גודל המסך? סביבות 14- 15" * רזולוציית המסך? - מעוניינים לחבר אותו למסך חיצוני רוב הזמן כך שרזולוציית המסך הטבעית אינה קריטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? שלט למצגות זה יתרון * משקל רצוי? המחשב ישב במשרד רוב הזמן כך שהמשקל אינו קריטי, אבל כמובן שפחות זה עדיף * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) צריך יציאה גם למקרנים ישנים (VGA?) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתם יכולים לעזור לי לבנות מפרט של מחשב טוב ב 2500 שקל באר אס אם?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
חשוב כרטיס מסך טוב + זיכרון (עד 4 גיגה) מעבד כפול או מרובע, המחשב יהיה מיועד לעבודה עם פוטושופ ושישמוש רגיל, אינטרנט אימל וכו' עד 2400 שקל + מסך 20 או 22
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן, קודם כל, בחרתי לקנות מחשב נייח. נייד יש לי. התלהבתי מהרעיון ומהסטייל של מחשבי all in one, אך האם הקנייה כדאית? האם עדיף לקנות מחשב נייח ומסך מאשר מחשב שכזה? המחשב הוא לשימוש כללי (כולל משחקים), ולא לעריכה בשום צורה. תקציב - גג 3500. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי מחשב ,תוכנות תיכנות KEILL ,VISUAL studio אוופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב- 1680X1050 22 inch . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש…
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
המחשב אמור לספק אותי בעיקר לצרכי משחקים וגם לאוברקלוק. אם יש הצעות לשינויים ועוד לכתוב. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 525.43 ] 1 CPU Cooling : Spire FalconRock II CPU Cooler for AMD [ ¤ 88.99 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 999.88 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 …
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי נייד Lenovo z560 ואני צריך בשבילו סוללה חדשה ומטען חדש (הכבל של המטען לא במצב בריא). בארץ ראיתי כל מיני חנויות ששם המחיר של המטען + סוללה מגיע למאות שקלים וזה לא מצדיק את ההשקעה. אולם ראיתי שמחו"ל דרך eBay למשל יש סוללה ב20$ ומטען ב 12$ שזה מחיר אטרקטיבי לעומת מה שיש בארץ. מישהו הזמין פעם מחו"ל מהסינים\אסייתים למיניהם שמוכרים חלקי חילוף ויכול לתת עצה איך לבחור מוכר\חלק שלא יעשה לי בעיות אחר כך? האם אפשרי להתעסק עם זה או לא כדאי לקחת סיכון ופשוט לקנות מקורי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להוסיף כונן קשיח רגיל למחשב הזה? או לחילופין להוסיף כונן SSD למחשב הזה?
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך לנצל או לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ועריכה גרפית.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, עריכה וכדומה, כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , Battlefield 4 כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LED 32 עם רזולוציה של 1366x768 HD. -לאילו הג…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני למכור את המחשב הישן שלי והייתי רוצה לדעת מחיר ריאלי לחלקים שלו מדובר על מעבד E8400 לוח אם P5Q http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q/ שני זכרונות של קינגסטון DDR2 2G 800 מארז M9 של Thermaltake http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1316&ID=1496 וספק של chieftec 550w כרטיס מסך GV-N98TZL-512H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2882#ov תודה
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של חברת ACER דגם מחשב נייד ACER Aspire 5740G -121 Intel Core i3 M330 עכשיו יש לו 4GB זכרון RAM DDR3 עכשיו ברצוני לשדרג ל8GB ז"א 2 כרטיסים של 4GB ורציתי לדעת האם זה אפשרי? וחיפשתי ולא הצלחתי למצוא האם הוא תומך או לא אשמח לכל עזרה שתתקבל ! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
שלום לאחר שהתקנתי ווינדוס 7 במקום ויסטה קלטתי כמה בעיות אחד בבלוטוס של המחשב אז Fועוד בעיה נכון יש בלפטופ קפטורים של השמעה והכל ב אז ליפנה הפרמוט שהאיתי משמיעה היה מד של השמעה וכל זה והמד של האיכות מסך וזה נעלם לי איך אני מחזיר את זה זה הבעיות דגם המחשב HP DV2-1125ea
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר פתחתי נושא אחר קודם בנושא מפרט חדש ששהתקציב היה 3K. עכשיו התקציב שלי עלה ל4.2K, מפרט לגיימינג כבד. אני כבר רוצה להזמין את המחשב כמה שיותר מהר(פחות משעה לפני שאבא שלי ילך לישון) אני צריך לדעת אם יש דברים קריטים לשפר במחשב המסגרת התקציב. כרגע אני משחק על מסך 17" אבל עוד כמה חודשים אני אעבור ל22". מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1214 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤425 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤959 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500<font color="red">418AS</font> - זמין במלאי ¤278 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 …
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לסרטים/מוזיקה/שידורי ספורט מהאינטרנט וטורנטים. מעוניין גם בכונן יחסית גדול (סביבות ה 2 טרה יספיקו קרוב לוודאי). אשמח מאוד להמלצות
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
תקציב 5300 ש"ח }חריגה מקסימלית 100ש"ח ציוד היקפי יש מסך 42 אינץ עכבר מיקלדת יש! רמקולים יש!! חוץ מיזה הכול חדש מטרות גיימגר כבד!!!! חשוב שהכול ירוץ חלק !!! חנות מועדפת ksp ...אבל אם יש המלצע למשהו אחר באזור עפלה אז סבבה אז ככה את המחשב אני רוצה מבוסס AMD כדי שאוכל להשקיע על כרטיס מסך טוב ומישתלם!!! לגבי oc לא בשנתיים הקרובות אני צריך שהיה אפשרות לCF הוא SLI משחקים שאני מתכון לשחק ...CRYSIS ....COD7 ,,,,IV ....METRO2033 תודה רבה רבה !!!
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בסיסית+ בפרימייר, עם המחשב הנייד הנוכחי התוכנה מקרטעת(i7 דור 4, נוידיה gefore 850, 8gb) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר בפרימייר ואולי קצת אפטר אפקטס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ++מחפש להוסיף גם מסך פשוט בתקציב. -לאילו הג…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כרגע עבודה משרדית בהמשך לשדרג למחשב יותר חזק בשביל עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Premiere, After Effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך עדיף למובנה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צור…
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם אחותי בת 12 והצורך שלה במחשב זה הרוב אינטרנט ומשחקים בסגנון של sims 2 החדש(ניראה לי שזה 2). יש אפשרות שמישהו מרכיב לי מפרט ב2500 ועם צריך אז אפשר לחרוד עד 3000. אין צורך במסך מקלדת עכבר ורמקולים תודה רבההההה
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב לעיצוב גראפי דו מימד בלבד. המחשב צריך להריץ את החבילה של אדובי (פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור), פלאש וכיוצא באלה. ללא מסך. עדיף עם יכולות שדרוג עתידיות (כשיהיו לי עוד קצת מזומנים..) עוד 2 שאלות קטנות: שמעתי שעומד לצאת צ'יפ חדש של אינטל, מה שיוזיל את הקיימים בשוק, האם כדאי להסתמך על זה ולחכות? האם שווה לי להעביר את ההרדדיסק הישן שלי (80 ג'יגה, של מקסטור, לא זוכר כרגע עוד פרטים) ללא פירמוט, האם הווינדאוס XP ידע להתמודד עם זה? תודה מראש אוצול
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות לאחותי מחשב נייד חדש ללימודים. בעוד שבוע וחצי אני באילת ויש שם סניפים של KSP אז חשבתי לקנות מהם ולקבל באותו התקציב מחשב קצת יותר טוב... טוב אז הצרכים מהמחשב הם מסך 15.6 לא קריטי אם מט או מבריק. מאוד חשוב שהמחשב יהיה קל משקל ודק, ובעל זמן סוללה גדול מהממוצע (לא צריך סוללה מטורפת אבל 5-6 שעות נראה לי יספיק) חשוב שתהיה יציאות VGA HDMI USB3 ושהמחשב יכלול כונן אופטי בנוסף מאוד חשוב תהיה אחריות של 3 שנים (לא קריטי בינלאומית), עדיפות לכזו שכוללת איסוף והחזרה מהבית ושהמחשב יבוא עם מערכת הפעלה. לינק ל KSP סניף אילת מסונן לפי מחיר וגודל מסך: http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..1483.&list=3&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search…
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-