עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by idos100,

אוקיי אני צריך מחשב למשחקים כבדים אחושמוטה כן כבדים אל תשאלו אותי איזה אין צורך במקלדת עכבר וכו' מסך 22 אינץ. לא לעבור ת 3500. גר בחיפה אז תנו לי הצעות מההאזור אם יש.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  2. שלום לאנשי פורום מפרטים, אני חדש פה ומחפש עזרה בשיפור של מפרט קיים שניסיתי להרכיב לעבודות פיתוח רציניות שאני עושה (מה שמסביר את כמות ההזכרון הגדולה) אך גם ישמשו אותי למשחקים (אין מה לעשות - אני מכור, מה שיסביר את הדרישה לכרטיס מסך נורמלי). תקרת התקציב שלי היא בין 5-6 אלף, זה קצת גמיש כי אני מוכן להשקיע איפה שצריך. העזרה שאני מחפש היא בעיקר הערות כלליות על המפרט עצמו (עבר זמן מאז שבניתי מפרט ואני לא כל-כך מעודכן) וגם עזרה בבחירת כרטיס מסך שיתאים לצרכים שלי. מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray קירור מעבד: Scythe NINJA 3 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-DS3H (לא נעול עליו פשוט היה נראה לי מתאים) ספק כח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail (מקווה שזה מ…

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  3. Started by imMORtallica1,

המחשב מיועד לילד נכה שצופה כל היום בסרטים וסדרות, אני לא מבינה בתוכנות ולא יודעת מאיפה הוא מוריד את הסרטים. אני לא מבינה במחשבים, ניסיתי לענות ככל יכולתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדה וצפייה בסרטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)- גודל מסך עד 15.4 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  4. מטרות המחשב: עבודות משרדיות שכוללות גם ובעיקר כתיבת קוד. גודל המסך: בסביבות ה- 15.6". משקל רצוי: בסביבות ה- 2.7 ק"ג. זמן סוללה: אני מתכוון להשתמש בו בעיקר מחובר לחשמל אבל שיחזיק משהו כמו 3 שעות או כל זמן סביר אחר לדעתכם. יציאות מיוחדות: הסטנדרטיות כמו DVI ו- HDMI (זה כבר סטנדרנט היום, נכון?). בלוטות': לא חייב, אני כנראה לא הולך להשתמש בזה. כונן קשיח: שיהיה לפחות 320GB. צורב DVD: בהחלט. אחריות בינלאומית: לא חובה בכלל. העדפה לחברה: אין לי העדפה.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by talisman,

[ההודעה הזו מחליפה את ההודעה הקודמת שלי היום] מה דעצם על המפרט המצורף בתמונה? אני תוהה לגבי ה SSD - האם הוא באמת יתן לי משהו ב HTPC? אני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה ו xbmc.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by Zeldoom,

אני מתלבט בין שלושה דגמים של ASUS : http://ksp.co.il/?list_compare=.16793..16696..17201. יש הבדל בניהם: לראשון כרטיס מסך nividia geforce 635 אבל מצד שני מעבד פחות טוב משל השניים האחרים. גם התלבטות לגבי השניים האחרונים : לשני יש geforce 620 ומעבד ntel® Core™ i7 3610QM ולאחרון יש geforce 610 ומעבד Intel® Core™ i7 3630QM . איזה מכולם עדיף? תודה

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by Freedom-Shepherd,

* מטרות המחשב? עבודה עם כמה תוכנות עיבוד נתונים שירוצו במקביל גודל המסך?* בינוני משקל רצוי?* לא קריטי האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?* רצוי כמה שיותר אין בקשה ספציפית האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA,HDMIוכו)*לא בלוטות?* לא גודל מינימלי שלכונן קשיח?250 GB * כונן CD/DVD?רצוי אבל לא הכרחי צורב?*לא כונן Bluray?*לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?* לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא התקציב הוא בין 5000 ל-6000 תודה מראש!!!

8. היי אנשים. אפשר לומר שכבר קניתי את כל החלקים חוץ ממעבד ולוח אם. אני עדיין מתלבט אם לקחת את ה-D930 כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. תודה לכל המשיבים. מעבד: Pentium D 930 Dual Core - 3.0 Ghz with 2x2MB (4MB) Cache - 65nm - 800Mhz Bus speed - Intel® Virtualization Technology - Tray לוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA 2 כרטיס מסך: Leadtek PX7600GT-TD256 - Geforce 7600GT-TDV256 ,PCI-E , TVO/DVI, w/256 DDR3(1.4ns 128 bit) SLI Support דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB SATA2 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JS 3Y זיכרון: PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL צורב: LG GSA-4167B(B) DUAL LAYER DVD WRITER BLACK מאר…

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  9. שלום, אשמח לקבל עזרה בנוגע למחשב במחיר של 3,500 פלוס מינוס עם דגש על תקן N, אין לי מושג אם קיים כזה מחשב או שעדיין אין במחירים הללו מחשבים ניידים. אשמח לדעת שעדיין לא קיים מחשב במחיר הזה עם תקן כזה. ואם באמת עדיין אין אחד כזה, אשמח לדעת מה מבין אלה למטה כדאי לי לקחת בתור מחשב שלא ישחקו בו אלא נועד רק לגלישה ואימיילים (התחברות לעולם החיצון מכל חור שהוא). וכביכול הדרישות המינימליות הן מסך 15 אינץ מינימום וזיכרון 2 ג'יגה. Dell Inspiron 6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-t2450-160gb.htm Dell Inspiron 1525 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6419&perur=2&t=1&c=441 וכמובן אם יש המלצות אחרות, למרות שיש עזרה מועטה לאלו המבקשים עזרה במחשבים עם סכו…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  10. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 מחיר: ¤963 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 מחיר: ¤765 מארז: Thermaltake Armor Junior Silver Aluminum + Window כמות: 1 מחיר: ¤583 ספק כוח: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כמות: 1 מחיר: ¤441 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 מחיר: ¤375 כרטיס מסך: Gigabyte 9800GTX 512MB HDMI Retail כמות: 1 מחיר: ¤1488 כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black כמות: 1 מחיר: ¤125 מקלדת: Microsoft Multimedia Keyboard כמות: 1 מחיר: ¤90 עכבר: LOGITECH Optical Wheel Mouse S96 Black- OEM כמות: 1 מח…

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by guyby,

ראיתי מספר מחשבים עם: Intel® Centrino® Wireless-N 1030 network connection with‎ ‎ Intel WiDi Technology‎ רציתי להבין מה זה אומר לעומת כל מחשב רגיל עם: ‎802.11b/g/n‎ האם זה הבדל משמעותי? הם לא יתחברו לאותן רשתות? דבר שני, כמה משמעותי ההבדל בין b/g ל- b/g/n קראתי שזה טווח ומהירות גבוהה יותר, אבל האם כאשר אני בבית ברשת שלי זה ממש משמעותי? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by netanel1234,

שלום, משהו מוזר קורה כאשר אני מחבר את המחשב הנייד לטווויזיה ב HDMI אני רואה סרט ופתאום באמצע הסרט נעלם המסך אך יש קול וגם הסרט נהייה בצבע ירוק ואז צריך לנתק את את הכבל ולחבר שוב וכך זה קורא כל הזמן.. למה זה קורא(כל זה קורא כאשר צופים בטלוויזיה לא על המחשב)? תודה, בעיה מוזרה מאוד וזה מעניין מאוד למה זה קורה!

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  13. אני יודע שזה הת'ראד השלישי שאני שואל בו, אבל דיי נסגרתי על 3 אופציות אפשריות ואני רוצה לקבל OK או מה עדיף לפי המשך. האופציות הן: Dell vostro A840 ב-3400 שח, עם 3 שנים אחריות Asus A8JR ב-3600 שח, עם שנתיים אחריות Asus A8E ב-3600 שח, עם שנתיים אחריות השניים האחרונים עם סוללת 6 תאים מול סוללת 4 תאים של הדל, אבל שוקלים 2.4 מול ה-2.2 של הדל. מי מהם עדיף מבחינת עלות-תועלת? עד כמה חשובה אחריות לשנה שלישית? ואיך האחריות של רונלייט?

14. Started by ozbar1,

המחשב מיועד לשימוש ביתי GIGABYTE GA-H61M-S2V-B3 DVI לוח INTEL Core I3-3220 3.3 3M מעבד INTEL CPU COOLING 1155 מאורר ZALMAN CNPS7000ALCU נחושת מאורר למעבד WD 500GB 16M AAKX SATA3 7200RPM דיסק DVRW SAMSUNG SATA X22 צורב DDR3 4GB HYPERX 1600MHZ CL9 KINGSTON זיכרון CASE ZALMAN Z11PLUS FAN USB3.0 מארז ZALMAN ZM-500GT 500W 80PLUS ספק כח 2200 ש"ח

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  15. כמו שכתבתי, אני צריך מחשב חזק למשחקים, סרטים, הורדות, עריכה גרפית (דו\תלת מימדית עריכת סרטים והכל) ללא ציוד היקפי. אני רוצה לבצע בו OC בינוני, לא להשתגע איתו. חשוב לי השקט בו, שתיהיה לי אפשרות לישון איתו באותו חדר בלילה בלי שיחפור. במשחקים כמובן שאני רוצה להגיע להגדרות מקסימליות, אבל התקציב שלי לא מאפשר כרטיס מסך עד כדי כך חזק אבל משהו סביר שאפשר לשחק איתו ברוזלוציה 1440x900 על הגדרות הכי גבוהות או משהו בסיגנון. Intel Core 2 Quad Processor Q8200 2.33GHZ 1333MHZ 4MB BOX , יחידות 1 ¤860 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1478 THERMALTAKE V1, יחידות 1 ¤260 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=688 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤449 http:/…

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by emperor,

שלום! חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בשביל להריץ משחקים. הוא מאוד מתלבט בין מעבדי האינטל לאמד. למרות שאני מנסה לשכנע אותו שאמד טובים יותר למשחקים הוא מעוניין לראות על כך כתבות מגורמים מקצועיים. אז בקשתי היא, מספר קישורים למאמרים שמדברים על אינטל מול אמד בזמן קניית המחשב, מה מומלץ יותר? דבר שני, אפשר לקבל שני מפרטים עד 3500 הכוללים הכל , חוץ מצורבים וכונני ד.ו.ד, אחד של אינטל ואחד של אמד. תודה ,

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות כמה שאפשר, אני לא משלה את עצמי... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : משחקים, גרפיקה (בעיקר דו מימד) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: ללימודים ולעבודה תוך כדי. צריך להחזיק לפחות 4 שנים ללימודים. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, ברידג', אין-דיזיין. סביר להניח שבשנתיים האחרונות גם פרמייר ואפטר אפקט. (בנוסף לאינטרנט כמובן) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? סמסונג 21" - 1920X1080 * לאיזה סוג מש…

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  18. Started by AloNs01,

מטרות המחשב? בעיקר ללימודים, התעסקות חובבנית במאיה, פה ושם משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ', לא חשוב מבריק/מאט * רזולוציית המסך? כל המרבה הרי זה משובח P: * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נופ * משקל רצוי? צריך בסופו לסחוב ללימודים, אז יחסית קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה, יהיה נחמד אם כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל עוד מעל 500 G זה סבבה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה…

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  19. שלום לכולם החלטתי שאני מעוניין בלוח אם ASUS MAXIMUS FORMULA זה אני בטוח לגבי מעבד אני מעוניין בהצעתכם בהיתלבטותי בין /6600 או /9450 , אני פתוח להצעות - 1500 ש"ח פחות או יותר כמו כן חשבתי על כרטיס מסך 3870X2 512 פתוח להצעות 1500 ש"ח פחות או יותר זיכרון שיהיה מהיר 2 ג"ב לפחות - 600 ש"ח פחות קירור טוב למה שצריך 200-600 ש"ח מעוניין ב OC ספק כוח טוב - מחיר שלא יהיה בשמיים 500 פלוס מינוס מיועד למשחקים החדשים ולעתדיים בזמן הקרוב תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  20. Started by bmx,

כיצד ניתן לבדוק תקינות מחשב נייד שהמסך שלו שבור? (אני מכיר שאפשר לחבר מסך חיצוני וללחוץ על fn+crt. זה לא עזר, יש דרך נוספת?)

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by Guy950,

יכול ליהיות שיקנו לי מחשב נייד, עכשיו אני צריך מחשב שהוא טוב למשחקים (לא הכי טוב כי זה יעלה איזה 10K) ויכול לעמוד בעומס. משקל: מצידי שישקול 30 טון, הוא נשאר באותו מקום תמיד. מסך: לא משנה לי, אבל עדיף מסך גדול. אני די מעדיף שהוא יהיה עם ויסטה, 2 ג'יגה ראם וחזק. תודה.

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  22. שלום אני לא מבין כלום בתחום המחשבים הניידים ולכן אני זקוק לעזרתכם מכף רגל ועד ראש. השימושים הם אינטרנט.. ו-Cubase. אני לא מבין כלום בתוכנה הזאת, זה לא בשבילי המחשב. התעסקות נרחבת במוזיקה, חיבור של כל מיני מכשירים אולי מגברים וכל מיני שטויות כאלו של מוזיקאים. שוב אני לא מבין בזה אז תגידו לי אתם אם יש דברים שצריך להתמקד בהם. אוקיי אני משאיר את התקציב פתוח כי אין לי מושג בעניין הזה. אם יש מחשב בנוי מוכן או שמא כדאי לי להרכיב אחד. תציינו זאת בבקשה. וכל דבר נוסף שעליי לדעת- אשמח אם תגידו לי.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by Gatekeep3R,

ככה, אני צריך זיכרון, כ, מסך, לוח אם ומעבד. ועד 2500 שקל, בקיצור משו' שיסחוב דום 3, יש מצב? תודה לעוזרים : )

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  24. שלום לכולם, בניתי מפרט עם מארז שקט בצורה סבירה יחסית למחיר ושיחזיק משחקים ברזולוציה של מקסימום 1024 על 1280 בהגדרות בינונית - גבוהות. אני לא יכול לעבור 2500 כולל ההרכבה והמשלוח. מה דעתכם? אני רוצה להזמין ממש מחר בבוקר Gigabyte GA-EP31-DS3L Intel® P31 + ICH7 Chipset LGA 775 380 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 195 ש"ח Palit GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCI-e 525 ש"ח Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 265 ש"ח Thermaltake TR2 RX Power 500W TT-W0136RI 420 ש"ח Compucase 6C60 Black Midi Tower No PSU 195 ש"ח Intel Core 2 Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX

25. Started by yustr,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר להעביר את הזמן , משחקים כמו DIABLO3,GTA:4,COD:BO , וסרטים כמובן * גודל המסך? לא יותר מ15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חובה אבל עדיף לשאוף לזה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה בינלאומית אבל חובה אחריות לפחות לשנה מהחברה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL , אב…

• 2 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים