ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
i7-6700K Skylake Quad core CPU - 4 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Tray ASUS 4x DDR4 up to 64GB at 3733 MHz memory - 3x PCIe x16 - 8-channel audio - S/Pdif - Gigabit LAN - WiFi 802.11ac - Bluetooth v4 - 8x SATA3 6Gb/s - M.2 - SATAe ports - 5x USB3.0 - 6x USB3.1 - DP - HDMI - ATX Z170-DELUXE HyperX 32GB (4x8GB) DDR4 2666Mhz CL15 - 1.2V - 288Pin - HyperX FURY Black DDR4 Series - HX426C15FBK4/32 HX426C15FBK4_32 …
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לקנות מחשב עד 2800 ש"ח במזומן (מוכן לחריגה של 200 ש"ח). השימושים העיקריים הם: אינטרנט, אופיס ולצפייה בסרטים HD (חיבור לטלויזית פלזמה 42 אינץ). מתקין ויסטה כמערכת הפעלה. אין צורך בציוד הקפי (מסך ,מקלדת, עכבר ורמקולים). להלן הצעה שקיבלתי: מעבד AMD Phenom X4 9550 Box ¤773 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1235 לוח אם ASUS M3N78-EM ¤457 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31637 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤324 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 5-5-5-12 XMS2 ¤213 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G6400 כרטיס גרפי Asus ATI Ra…
-
- 10 תגובות
- 722 צפיות
-
-
נטבוק מסוג U100, הדגם הןא BTY-S12 מחפש סוללה של 9 תאים מעדיף מחו"ל תודה
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם ומקווה שהיום עבר עליכם בקלות אני אשמח למפרט לפי הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 לא כולל ציוד היקפי, מקסימום מקסימלי - עדיף טיפה פחות. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? קולנוע-ביתי, צפיה ב-1080p בטלוויזיה 45+ אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר אלחוטיים, בסביבות (ולא יותר מ-) 100 ש"ח. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אממ... לא צריך מסך\רמקולים. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. אין. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בערך 6.5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש …
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום פרמטתי את המחשב נייד שלי ואין לי דרייברים של כלום צריך להתקין כרטיס קול מסך רשת usb ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע איך אני יודע מה הסוג והדגם של הכרטיסים שאני צריך להתקין ומאיפה אפשר להוריד?(שאלה היא איך אני יודע את המפרט של המחשב) ניסיתי למצוא את הסוגים והשמות אבל לא מצאתי במנהל התתקנים ובכל דרך אחרת הדגם הוא hp nc6000 ועוד בעיה אחת שהמחשב מרבה להתקע באמצע בלי שום סיבה מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ! אז אתמול קיבלתי את המחשב הנייד והתקנתי את כל ה דרייברים ל ווינדוס XP אבל יש לי בעיה יחידה עם הכרטיס רשת ! המחשב בא ביחד עם כרטיס רשת בשביל להתחבר למודם ישירות וגם רשת אלחוטית WIRELESS עכשיו האלחוטי עובד מצויין גלשתי כבר באינטרנט דרכו והשני לא עובד לי השם של הכרטיס רשת זה sis191 ethernet controller יש דרייברים באתר של ASUS הורדתי אותם ואני פשוט לא מצליח להתקין את זה ד"א באתר של ASUS כתוב בסוגריים שזה דרייברים גרסא בטא בשביל ווינדוס XP יכול להיות שזה גורם הבעיה ? דגם המחשב הוא Asus F5sl pro 50 series
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD ו3D, תוכנות כבדות, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כמעט כל משחק חדש שיצא יעבור בדיקה אצלי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ רזולוציה1920X1080 בטכנולוגיית 3D -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. הא…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית והרצת תוכנות עיבוד כבדות (matlab), בתקציב של עד 7000 ש"ח מינוס. חשוב שהמחשב יהיה רלוונטי טכנולוגית גם עוד כמה שנים (Core Dou?) המחשב ישמש רוב הזמן כמחשב נייח, כך שצריך מסך גדול ככל האפשר בתווך המחיר, ולכן גם לא כל כך חשוב זמן סוללה.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לבצע וובינר של 500 משתתפים ונאמר לי שכדאי שיהיה לי מחשב מספיק טוב בשביל זה. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא ברור לי. 3000 בקירוב. אבל אהיה מוכן להכפיל את התקציב אם אדע שהמחשב יחזיק הרבה יותר זמן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להגיע עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עשיית וובינר ל-500 משתתפים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר ללא מודם, מחפש משהוא יציב לנפחים עד 300 MPS המלצות?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות לפטופ שיחזיק לי לשנה וחצי ככה. אני אריץ עליו XP Pro ועדיף שיגיע ללא מערכת הפעלה ( או שתהיה אפשרות לעשות בוט מהUSB ) השימושים העיקריים זה Visual Studio ו Visio. שיהיו לו כמה שיותר יציאות USB ועדיפות ליציאה למסך ( אפילו VGA ). שוב, משהו מינימלי. אחריות שתכסה כמה שיותר התאבדויות מצידו ( זה ללימודים... ) ושיהיה כמה שיותר אמין. אני מצפה לנזק של אלף, אלף מאתיים גג. אם זה נמכר באיזור ראשל"צ זה מעולה. ** לא EEE, זה תת-רמה . עריכה: סוללה טובה זה דיי חשוב, אבל קנייה זולה של כמה באתרים היפנים ( דיל אקסטרים, פוקאל פרייס... ) זה עדיף. לעניין אחר- מה אתם אומרים על KSP? הבנתי שהם עשו מתיחת פנים כללית ושהם השתפרו בכל התחומים ( אחריות, איכות, שירות, מהיר…
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
חבר שלי מבקש עצה לגבי לפטופ שהוא רוצה לקנות. אלה 2 הדגמים שהוא חשב עליהם : Sony Vaio VPC-F121FX/H HP PAVILION DV7T (עם מעבד i7-840QM) מה שחשוב לו בעיקר זה עוצמת מעבד (הרצה במקביל של מספר אפליקציות כבדות) ואורך החיים בעבודה על סוללה. עוד שאלה , עד כמה קריטי בימינו שיהיה לנייד כונן בלו ריי? המחיר שהוא רוצה לשלם הוא באיזור ה 7-8K אז אם יש נייד אחר שיותר מומלץ אשמח אם תמליצו... תודה רבה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני עובד בתחום הגרפיקה וברצוני לרכוש מחשב ביתי די פשוט כרגע ,אשר תיהיה לו אופציה לשדרוג בעתיד הדברים החשובים לי הם: מסך dell 22" 2209 מעבד I5 מערכת הפעלה windows 7 יכול להיות אפילו 64BIT זכרון 4 ומעלה כרטיס מסך
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD/Bluray. משחקים על רמה בינונית ומטה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920@1080 60 אינץ'!. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך עזרה של הוזלה במחשב / מפרט הספציפי הנ"ל : אני צלם שמתעסק עם עיבוד תמונה / תמונות ( לפעמים גם יותר מאלף תמונות בבת אחת שברצוני שיפתחו ולתקתק ) אין לי צורך במשחקים / תלת מימד או כיוצא בזה , ( אני לא צריך כונן כשיח כי יש לי / יש לי ספק כח 350 אמיתי / יש לי צורב / יש לי מסך ) מה שאומר שנשאר לי לרכוש מעבד , לוח אם , כרטיס מסך , מארז , וזיכרון ( אולי ספק חדש בגלל הרכיבים החדשים ) איזה רכיבים ייעשו את העבודה בצורה חלקה ושותפת ( גם אם אני פותח פוטושופ , פוטושופ לייט רום , ואיי סי די סי ביחד ) לא נכנס ללמה אני פותח אותם ביחד ( יותר נח לי לעבד כל דבר בתוכנה אחרת ) נכנסתי נו ..... בכל אופן אני מאד מכבד את דעתכם של קוראי השאלה/פוסט ואני מוצא עזר רב בידע שלכם זה…
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעזור לאחי לקנות מחשב ואשמח לעזרתכם. המחשב שלו כבר לא עובד טוב והוא מחפש להחליף למשהו סביר כרגע שיהיה אפשרות לשדרגו יותר מאוחר הפרטים 1. מה התקציב המקסימלי? 1000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית ואינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כבר יש מסך led 24 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מדי …
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
מחשב נוכחי: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2433 MHz (18 x 135) Motherboard Name MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 1536 MB (DDR SDRAM) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce 6200 (256 MB) Multimedia: Audio Adapter Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller Stora…
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום. אני מבקש את עזרתכם, בבחירת מפרט מחשב. ייעודו העיקרי של המחשב. למשחקים עטירי גרפיקה. לדוגמא: Max Payne 3, L.A Noire, Far Cry 3. המסך שלי מציג, ברזולוציה של 1920X1080. הערות: אני רוצה לוח אם, עם מחבר USB 3.0 קדמי. מחשב שיוכל להמשיך לשרת אותי, תקופה סבירה כמובן. במארז, צורב DVD ודיסק קשיח אין לי צורך. בעניין הסכום 3000 ש"ח, זה הערכה שלי למחיר הדרוש לרצון שלי. אני רוצה מחשב שיהיה מספיק חזק, כדי להציג איכות די גבוהה, במשחקים שציינתי למעלה לדוגמא. אם אפשר לחסוך זה טוב, אבל אם צריך קצת יותר אפילו, זה אפשרי. חלק מהמפרט עליו חשבתי הוא: i5 3550 GA-B75-D3V DDR III 1333Mhz 4X2 GB GTX560 Ti 1024MB DDR5, 256Bit Ultra Durable תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן חברה.. מקווה שיהיו אנשים שייקראו את הכל למרות שזהל סוג של ארוך,למי שרוצה לדלג יכול להגיע ישירות למפרט שהרכבתי..תודה אז ככה.. בגלל שהמחשב הישן שלי(בן סביבות ה5) קריסות של הכרטיס מסך(תומך VGA בלבד) והזיכרון(לא תומך דיול) בכל פעם שאני מפעיל צייר אז לא נדבר אפילו על עריכת וידאו או 3D סטודיו.. בכל אופן..אני מתכנן לקנות מחשב ולהשאיר תמחשב המעפן הזה לאחותי נקנה כרטיס מסך חדש באיזה 300 שקל כדי להפעיל לה את השש בש חח בקיצור..למה אני צריך תמחשב.. -עריכת וידאו -עריכת 3D העריכות חובבניות...אבל זה סוג של עדיף שהמחשב יירוץ קצת יותר מהר שאני בתוך התוכנות עריכה -משחקים ככה שהמחשב צריך להיות חזק חח.. עכשיו הרכבתי מפרט קטן אבל אני צריך עזרה בקשר אליו..התקציב הוא עד 5K …
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן כנראה שמצאתי את המפרט למחשב שלי: AMD ATHLON II X3 435 AM3 BOX מקסימום 500 שקל. לוח אם: GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪350 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪266 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5750 512MB GDDR5 HDMI - RETAIL ₪646 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪115 מארז: COOLERMASTER ELITE 310 SILVER w/o PSU ₪171 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET ₪320-350 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 ₪107 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB SATA2 ₪222 ********** לא מצאתי טופס חוות דעת בדקתי בזאפ כל מוצר וזה יוצא 2570 האם כדאי לי ללכת עליו?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיעבוד טוב לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס ותוכנות עסקיות) למשך כמה שנים המפרט צריך לכלול: מקלדת ועכבר בסיסיים (אני מעדיף Logitech) 2*1024MB זכרון 667 (לVISTA) דיסק קשיח 80 GB (אני מעדיף סמסונג) קירור למעבד שהוא יותר טוב מקירור סטוק תודה לעונים!
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית, חייב לפורום הזה תודה. עזרתם לי להרכיב מחשב לפני כ6 שנים ששרד עד עצם היום הזה....זה לא קורה אצלי הרבה. לענייננו: במחשב ששבק יש מארז COMPUCASE TOWER מדגם שנמכר גם היום אם אני לא טועה (כולל בתוכו ספק HEC 300W). אני צריך מחשב לצרכי גלישה, ומעט מאוד (אבל צריך..) משחקים (סטייל פיפ"א ודומיהם. לא משחקים כבדים). לכן, המחשב לדעתי צריך להכיל כרטיס מסך פשוט/בינוני אך לא כרטיס ONBOARD. לא מתכוון להריץ סרטים וכו'. יש סטרימרים בבית... אני מתלבט האם להשתמש במארז הקיים ורק לרכוש חומרה חדשה, או להחליף כבר גם את המארז והספק על הדרך, מה שיכול להכביד על התקציב. אגב - המחיר צריך לכלול גם הרכבה. הסתכלתי קצת במדור של המפרטים המומלצים וגם קראתי קצת אחורה בפורום, אך לא מצאתי שרש…
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים. חשוב לי שהוא יוכל להריץ את הפייבוריטים הבאים עלינו לטובה - Starcraft 2, Fallout 3 ו- Diablo 3. אין לי מושג באילו הגדרות או רזולוציה אני מתכוון להשתמש במשחקים אלו. הטובים ביותר שניתן להשיג במחיר הנקוב (חמש וחצי אלף ש"ח, להזכירכם). בנוסף, אני אשמח אם המחשב יצליח להתמודד עם משחקים חדשים שיצאו לשוק בשנה הקרובה (וכמובן, הלאה ככל הניתן, אם אפשר) אני לא צריך לרכוש ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים). עם זאת, אני כן רוצה שיכלל במחיר הכולל מסך דק אשר אני אהנה לראות עליו את המשחקים. לא צריך משהו מטורף, אבל משהו סביר. אני לא מתכוון לבצע במחשב אובר-קלוק. אני כן אשמח אם יהיה פתח לשיפור כשיבוא הצורך (לא שאני מבין בזה, אבל אני מ…
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לחבר שלי נשרף עכשיו המחשב והוא צריך: מעבד + לוח + כרטיס מסך + זיכרונות + ספק עד 3000 שקל.. מה יש לכם להציע?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרגע ASUS P5K3 עם 2 BFG 9600GT 2x1GB DDR3 1333 E8400 3.0GHZ 550VX Corsair 750GB של SEAGATE 32MBCache קירור של Thermalthek 745Big Water וכול זה ב-NZXT Tempest .. אני מעוניין להחליף ולשדרג את הלוח אם למשהו חדש יותר.. כמו STRIKER II Nse ואת הכרטיסי מסך ל9800GTX שלGigabyte - ולהוסיף עוד 2GB של OCZ לזיכרון הסטרייקר עולה בערך 2000 כרטיסי המסך עוד 2200 ככה והזכרונות עוד 660 בערך שייצא 4800 ככה.. ישנם הצעות לשיפור בערך באותו מחיר?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-