ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
אממ אין ממש תקציב אבל במקרה שלי אני לא חושב שיש צורך כי אני רק רוצה לשאול על "מחשב" הזה(כיוון שחסרים לו חלקים כמו כרטיס מסך שכבר יש לי מהמחשב הקודם שיספיק למחשב הזה) מעבד: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786859 לוח אם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793871 זיכרונות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797656 מארז: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10344 ספק כוח: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/spk-seasonic-750watt-750js-p-11746?language=he כונן קשיח: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741875 קירור למעבד: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13388 עכשיו יש לי כמה שאלות: יש לי את הכרטיס HD6850…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג מחשב יחסית ישן, זה המפרט שלו : מעבד intel e5500 לוח אם - Asus p5G41c-m lx זיכרון - 2G של DDR 2 אין כרטיס מסך חיצוני HD 250 G הייתי מעוניין לשדרג ככה שיוכלו לשחק עליו משחקים , כמובן לא הכי חדשים, אבל נניח שFEAR1+ 2 ירוץ עליו, קרייסיס 1+2 , ועוד כהנה וכהנה משחקים מלפני שנתיים שלוש, ברמה בינונית + (כלומר שהיראו את היופי של המשחק אבל שלא ייתקע..לפחות 40 FPS). תקציב של כמה מאות שקלים, נניח עד 1000 ש"ח. על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים? האם להרחיב את הזיכרון? האם לשנות את הזיכרון לDDR3?(ניתן או 2 או 3, לא שניהם ביחד). המון תודה וחג חנוכה שמח.
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שימוש ביתי במחשב בעיקר לצרכי אופיס ואינטרנט עם עבודת עריכה של קטעי וידאו (חובבני) בתוכנת MOVIE MAKER לכן דרוש מחשב חזק מהרגיל. בנוסף תמיכה בהוצאת תכני HD למסך תואם. תמיכה ב USB3 הרצה של ווינדוס 7 64 ביט (אין צורך ברכישת מערכת הפעלה) אין צורך בציוד היקפי, שקט לא קריטי אבל שלא יהיה טרקטור (6) ללא אוברקלוק ללא מערכת הפעלה. הרכבת המחשב בחנות (עדיף אייבורי או קיאספי) איזור מרכז לא מתוכנן שדרוג. נוטה למעבדי אינטל אבל פתוח להצעות. עדיף שייצא פחות מ2000 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?:לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?:100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?:17 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?:כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?:לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צורב 5. במידהויש…
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
השימושים הם בעיקר אינטרנט אבל לפעמים גם משחקים שיוצאים בלעדי ל PC ולא לקונסולות .. מה שאני צריך זה: לוח אם מעבד כ.מסך זכרונות כלומר ללא ספק כח וללא הארדיסקים תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מטרת המחשב הוא לא רק אבל בעיקר למשחקים. מה אומרים? מעבד Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray ₪938 קירור למעבד Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only ₪115 לוח אםGigabyte GA-Z68A-D3H-B31 ₪651 מארזLancool Midi Tower PC-K62R1 Dragonlord Red - בקניית מחשב חדש בלבד ₪499 ספק כוח Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד ₪370 זיכרוןCorsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-13332 ₪121 X2 קשיח למחשב שולחניSamsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F31 ₪527 כרטיס מסך Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable - בקניית מחשב חדש בלבד ₪1089 2X כונן אופטיSONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK1 ₪97 סה"כ:₪5617
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קניתי 32 אינץ lg ld460 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ויינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
* אין שימושים מיוחדים, בעיקר שימוש משרדי וצפיה בסרטים לפעמים, אבל חשוב לי שיהיה מחשב חזק שיוכל לתמוך בהרבה משימות בו זמנית (בעיקר הרבה מאוד חלונות גלישה שפתוחים בו זמנית) * מסך בגודל 14"-15" * זמן סוללה של כ-3 שעות או יותר * אין צורך ביציאות מיוחדות * רצוי שיהיה כמה שיותר קומפקטי * בלוטות? נחמד אם יהיה אבל לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 500 GB * צורב DVD? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא - כתבתי שהתקציב הוא 4000 אבל אם יש לכם המלצה למחשב שעומד בדרישות ועולה פחות אז כמובן עדיף
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא יותר מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר עבודה משרדית, תכני HD ומעט משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך CRT ישן -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום למומחים, אני מחפש מחשב לחמותי. היא לא צריכה כמעט כלום, נכנסת למחשב פעם בשבוע, קוראת מיילים ואולי גולשת קצת. זהו. אז בעצם אני צריך את המחשב הכי זול שאפשר. ואם אפשר שיגיע עם מערכת הפעלה. שיהיה מסך מספיק גדול (לפחות 19 אינץ') כדי שתוכל לראות - אני כנראה אוריד את הרזולוציה. בגלל שאני הולך להוריד את הרזולוציה, הייתי רוצה לדעת אם כדאי מסך רחב או 3X4 (אני אישית מעדיף את ה 3X4). כדאי גם שהמחשב עצמו לא יתפוס יותר מדי מקום אבל זה פחות קריטי. כונן קשיח - לא קריטי בכלל צורב DVD - גם לא קריטי למעשה בהתחלה חשבתי על נייד והצבתי את הפוסט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=509945 אבל הייתי רוצה לדעת על אלטרנטיבות (בשולחני המסך יהיה יותר גדול כך שיכול להיות עדיף) תודה…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד alienware area 51 m9750 שנקנה לפני שנתיים וקצת בחול, כל שלושת הכניסות של האוזניות המיקרופון והרמקולים לא עובדים לי. הרמקולים המובנים של המחשב כן עובדים אז כנראה שזה לא בעיה של חומרה....אני חושב. יש למישהו מושג כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? אם זה בעיה במחשב עצמו למי אני יכול לפנות?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אפילו עדכון בסיסי לחלקים שכבר לא רלוונטים משנה שעברה , לא משהו שיצריך בשלב זה הרבה עבודה למי שבעניינים. רב תכליתי ומשרדי אם אפשר. יופי של אתר יש כאן.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אחרי שנשבר לי מהמחשב הקיים pentium D920.. החלטתי לשדרג. מה שיישאר איתי הם המארז: sonata 3 ספק: 500W של אנטק כרטיס מסך (בינתיים יישאר) 9800gt וכל שאר החלקים. אני מעוניין להחליף רק את המערכת עצמה. חשבתי על: לוח אם: ASROCK P67 EXTREME 4 מחיר: ₪730 מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX מחיר: ₪1106 זיכרון: KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB DDR3 1600MHz CL9 מחיר: ₪299 שזה יוצא ₪2135 בעיקרון כנראה שאני אצטרך להחליף גם את הצורב, כי אין ללוח הזה חיבור IDE. המחירים נלקחו מ iqpc, ואני גר באזור רחובות. ככה שחנויות מרחובות, אשדוד וראשל"צ באות בחשבון. אני לא יודע אם המעבד הזה בא עם המאוורר הגדול של אינטל. אם לא, אז למה לקחת BOX? וגם איזה קירור אחר עדיף לי? מתוכנן OC, אבל לא שובר שיאים…
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים המון זמן שלא הייתי פה וגם שהייתי פה לא הייתי ממש פה אני בקרוב מביא לחדרי פטיפון עם רסיבר , ורמקולים וינטאג'ים לאיכות סאונד ובנוסף אני מביא טלוויזיה שאותה אני רוצה לחבר למחשב ולרסיבר ואת המחשב לחבר לרסיבר , בנוסף אני רוצה לעשות עם המחשב את השימושים העיקרים שלי שזה האזנה למוסיקה , פייסבוק , מיילים ואופיס למיניהם ושימוש בתוכנה לכתיבת מוסיקה שנקראת פינלה Finale אני מצרף בנוסף גם את דרישות המערכת של התוכנה אני מחבר בנוסף למחשב מקלדת שליטה ( פסנתר חשמלי ) USB אז חשוב שגם יהיה כרטיס קול שיוכל להחזיק את הדברים הללו תודה רבה * XP/Vista/Windows 7 (64-bit compatible). * DVD-ROM drive. * 800x600 minimum monitor resolution. * Minimum 512MB RAM (1GB or mo…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד בטווח מחירים הנ"ל לעבודה בעיקר עם תוכנות ומסמכי אופיס כבדים. חשוב שהמסך יהיה 15.6 +- תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
זקוק לחוות דעת על המפרט הבא: Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler Gigabyte GA-H67MA-D2H H67 CHIPSET G.Skill RipJaws 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBRL Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Sapphire ATI Radeon 5450 1GB GDDR3 HDMI צורב LG GH22 SATA x 22 Black Cooler Master Elite 335 Cooler Master Extreme Power 650 Watt מחיר: 3200 שח תודה.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 5000 א) עד 5 זה מצויין, אפשר להביא יקר יותר - יש אופצית רכישה מארה"ב. 2. מה שימושי המחשב (- עבודה משרדית, סרטים, מולטיטסקינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד BLENDER 3D ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed, Battlefield, משחקים דומים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
- 1 follower
-
-
i7-6700K Skylake Quad core CPU - 4 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Tray ASUS 4x DDR4 up to 64GB at 3733 MHz memory - 3x PCIe x16 - 8-channel audio - S/Pdif - Gigabit LAN - WiFi 802.11ac - Bluetooth v4 - 8x SATA3 6Gb/s - M.2 - SATAe ports - 5x USB3.0 - 6x USB3.1 - DP - HDMI - ATX Z170-DELUXE HyperX 32GB (4x8GB) DDR4 2666Mhz CL15 - 1.2V - 288Pin - HyperX FURY Black DDR4 Series - HX426C15FBK4/32 HX426C15FBK4_32 …
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 2700, אבל ממש אשמח לרדת ממנו א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני בעיקר מנסה כרגע לראות מאיפה אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא, אני כבר במקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ו-office א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא קריטי. מסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים רבי מכר כגון: COD AW ,ACU -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הערות על המפרט הבא לגיימר בינוני לכל סוגי המשחקים לא מתוכנן OC סרטים רזולוציה 1680*1050 חשוב קירור איכותי שיהיה שקט יש צורך בציוד היקפי- רמקולים ברמה בינונית+מקלדת ועכבר אלחוטיים ניתן לחרוג מעט מהתקציב עד 6000K מעדיף לקנות בחנות באיזור פ"ת לא מתוכנן שידרוג בעתיד אני מעוניין לקנות חלקים בלבד ללא הרכבה חשוב לי ספק כוח איכותי וחזק אפילו שיהיה קצת מעבר למה שאני צריך. Core i3 530, s1156, 4MB, GPU Core, Tray P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1TB IntelliPower, 32MB, SATA II WD10EADS DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE V9 Mid Tower…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד עד 4000 שקל. 15.4 אינץ' לצרכים של סטודנט שהם צרכים בסיסיים...גלישה באינטרנט,כתיבת עבודות וכדומה ...ללא משחקים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, לאחר כמה ימים של חיפושים נראה לי שמצאתי את המחשב שמתאים לי אבל לפני שאני רוכש אותו הייתי שמח לקבל חוות דעת עליו ממישהו שמבין או ממישהו שרכש אותו כבר. האם מומלץ לקנות את המחשב הזה ? http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=RD334046&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-