עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shaynaor,

שלום, אני מחפש מחשב נייד כבר הרבה זמן ותאמת אני מבולבל. אלה הדברים שאני מחפש במחשב: *מחיר-3.500 *חריגה-3.800 *משקל-עד 2.0 *גודל מסך-13.3 *חברה מועדפת-LENOVO DELL *סוללה- בסביבות6 שעות *מעבד-I5 או מעל *כונן דיסקים(לא חייב) *אחריות ואמינות *מיועד לסטודנט תודה רבה על העזרה!!

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by Amir330,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר חדש שיצא -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? במחשב הנוכחי יש לי HARD DISK בגודל של 500 GB , הוא די ישן ואני לא יודע אם מומלץ להחליף או שאפשר להשאר איתו 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7.…

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by BarK1996,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייח לצורכי אינטרנט אופיס, סרטים, משחקים (ברמה של GTA 5 , בטלפילד ) והכי חשוב, עריכת וידאו ופוטושופ, אציין, שאני לא עורך במקצועי, ולא בעל ידע רב בתחום, אבל אני כן ארצה להתחיל ללמוד עריכה, ובתור התחלה ארצה להשתמש בתוכנות כמו סוני ואגס, אפטר אפקטס, פרמיר פוטושופ... כמו כן אין לי ידע רב בהרכבת מפרט , מה שהרכבתי פשוט נראה לי מתאים, אשמח לחוות דעתכם, אם צריך לשפר או להתחיל הכל מחדש ... P: להוסיף דברים או להוריד דברים , (כי כבר הזהירו אותי כמה פעמים מלזרוק סתם כסף על חומרה שלא תניב לי דבר ..) כמו כן, לא הוספתי ספק כוח, כי איו לי מושג איזה ספק אני צריך .... וגם כרטיס מסך לא הוספתי, מאותה הסיבה :-) תקציב : 4500 ש"ח אפשר אפשר קצת חריגות .. א…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by naory159,

אני צריך מפרט טוב, שיחזיק לי הרבה שנים, מכיוון שלא מתוכנן שום oc, עד 3,000 ש"ח.... אני רוצה מחשב למשחקים, תוכנות, אינטרנט... לא מחשב לעבודה משרדית... אלא מחשב יותר חזק... שיוכל להתאים למשחקים וכו'... התקציב: 3,000 ש"ח.... תודה!!!

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  5. Started by nitsan17,

מעבדי אינטל Core 2 Duo E4300, 800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5B-VM SE s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E, VGA זכרונות DDR II 667 1GB Kingston 2X כרטיסי מסך Point Of View 7300GT 256MB TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול C-Media CMI 8738 7.1 (PCI) כוננים- DVD‎ LG DVD±RW GSA-H42NK x18 Black ציוד רשתות Wireless Lan Edimax Omnidirectional Antenna ED-IO5D חשבתי לקנות מחשב עם מפרט כזה בעיקר למשחקים. אני יודעת שהכרטיס מסך די ישן בשביל מחשב למשחקים, אבל נראה לי שעדיף כבר לקנות כרטיס מסך ישן ולשדרג עוד שנה וחצי. שאר הרכיבים די חיוניים ולא נראה לי שכדאי להחליף ביותר זולים (חוץ מהזיכרון שהוא קצת יותר ממה שאני צריכה אבל ההבדל במחיר בין מגה לשתיים קטן). אבל אני לא בטוח…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by s-k,

שלום, קדניתי את המחשב הזה לפני כמה ימים ואני מאוד מבסוט , דק מאוד . יש לי שאלה בנוגע למקלדת שלו , כשאני מקליד כאילו כל המקדלת נלחצת פנימה קלות כאילו היא טיפה באויר , מישהו קנה את המחשב הזה גם כן וממכיר את התופעה ???

7. Started by zvovon,

X1300 OF ATI GROUP 256 MB ..(MAY BE GEFORCE 7600 GT DDR 3 256 MB AMD 3800+ AM2 SOCKET 1GBRAM THE GAMES LIKE : NFS MOST WANTED AMERICAS ARMY

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by oren99,

לוח asus p5q pro turbo 2GB ram מעבד e4400

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  9. שלום לכולם, התקציב המקסימלי הינו עד ל-6k. כמצויין בכותרת, כל זאת לטובת שימושים כלליים. מס' דרישות: 1. מסך יחסית גדול (15.8 נחשב גדול?), אך לא מקסימלי 2. 250gb 3. 4g זיכרון 4. כרטיס מסך חזק רב תודות על העזרה. המשך יום טוב.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by amitozer,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי מסך חיצוני חדש וחיברתי אותו ללפ-טופ. המסך עובד מצויין חוץ מתופעה ממש ממש מוזרה. כשאני מנסה להציג סרטים, המסך מתחיל להבהב- נהייה יותר כהה, מתבהר לו וככה ממשיך לשחק עם הבהירות. מה שמוזר זה שזה לא רק הסרט עצמו אלא גם כל האזור למטה- איפה שהפליי, סטופ וכל המקשים, ואפילו שורת החלונות של ה windows בתחתית המסך. הכל מהבהב ביחד עם הסרט. ניסיתי להציג סרטים בתוכנות שונות- אין הבדל. נראה לכם שהבעיה היא במסך? החלפתי גם כבל ועדין לא השתפר. חשוב להגיד שכשאני לא מציג סרטים אין בעיה. הכל פועל בסדר. אין בעיה של צבעים.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by Guy Davidian,

אני סטודנט להנדסה ואני מחפש מחשב נייד שיחליף גם את המחשב הנייח שבבית וגם שאני אקח אותו איתי לאוניברסיטה. חיפשתי ומצאתי את זה Lenovo YOGA 700 . אני רוצה לקנות את המחשב מאילת ככה שהמחיר שלו יוצא סבבה 4179 שח. http://ksp.co.il/?store=eilat&enter_zap=1&uin=28667&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap האמת חיפשתי הרבה ולא מצאתי בשום מקום ביקורת או המלצה על המחשב. אשמח אם מישהו מכיר את המחשב ויכול לחות את דעתו עליו. חוץ מזה, אשמח לקבל עוד הצעות למחשבים אחרים בסגנון הזה. אני צריך שהמחשב יהיה קל כמה שניתן, חזק, סוללה חזקה, ועדיפות מסך מגע 13-14 אינצ'. תקציב עד 4200 מאילת אם יש אז עדיף. תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בין 4800-5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות מיוחדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים החדשים שיש בשוק וגם הרבה משחקי רשת כמו LOL,דיאבלו, אוברוואץ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 של סמסונג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Idan-h,

שווה להשקיע בE6300? המפרט הוא לעבודה משרדית, צפייה בתמונות, לא יותר. תודה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by tomchook,

שלום! כיום יש לי MSI WIND U100 ואני מרוצה ממנו מאוד, אך יש לי צורך במחשב נטבוק נוסף. סה"כ הצרכים שלי הם וורד ואינטרנט, אך הייתי גם מעוניין בחיבור HDMI כדי לצפות בסרטים באיכות 1080p בטלויזיה. הייתי גם רוצה מסך יותר גדול מה-10 אינץ' של ה-U100, אך עדיין שזה יהיה נטבוק, אז נאמר בין 11-12 אינץ'. על אילו מחשבים תוכלו להמליץ לי? תודה!

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  15. Started by bigdady,

אני קראתי קצת על ההבדלים ומה שמצאתי זה של 7700 יש זכרון מטמון גדול יותר (4 לעומת 3) וש8300 יש ארכיטקוטורת מעבד שונה שנותנת לו יתרון בחיסכון בחשמל. ובאופן גורף האתרים ברשת כותבים ש7700 יותר מהיר במעט. השאלה האם זה נכון? האם מישהו מצא הבדלים בביצועים שלהם? ואני שואל מבחינת ניסיון שלכם כמשתמשים. ומה הייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by elerock,

ברצוני לרכוש לפטופ קטן (לא יותר מ10")לצורךגלישה באינטרנט הורדות,ותוכנות מסרים. חשבתי על לפטופים כמו הAcer A150 וה D150 יש להם הבדל של 200 שקל בערך,וההבדלים הם שלD150 יש קורא כרטיסים,המעבד שלום הוא ATOM N280 (1.66GHZ) ולA150 יש ATOM N270 שהוא עומד על 1.6GHZ. להלן המפרטים: A150: color זמין בלבן וכחול CPU Intel® Atom processor N270 1.6 GHz Memory 1024MB 533MHz (1 x 1024 MB) HD HDD 160GB Display 8.9'' WSVGA 1024x600 CrystalBrite GPU Intel GMA 950 Webcam Acer Crystal Eye Orbicam. Optical Device None Wireless Acer InviLink 802.11g Internal stereo speakers 2 Yes Microphone/Headphone Yes Ports 3xUSB / VGA-out (D-Sub, 15pin) / earphone jack / mic / RJ45 1…

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  17. Started by Abibu,

שלום רב, ישנה בעיה שחוזרת על עצמה בימים האחרונים במחשב שלי (HP G62 Notebook PC): כיוונתי את המחשב לכך שאוטומטית הוא יעבור למצב שינה לאחר סגירת המכסה. הבעיה היא, שלאחר פתיחת המכסה, הוא "נתקע" במאין מסך שחור, כאשר נורית ההפעלה של המחשב פועלת. כאילו המחשב עבד עדיין כל הזמן אשר סגרתי את המכסה. למעשה, מצב זה תוקע לי את המחשב, כי כביכול המחשב פועל (על פי הנורית) אך המסך שחור ואין לי שום אפשרות להשתמש בו. דבר זה מאלץ אותי לכבות את המחשב בצורה לא נכונה ובריאה על ידי לחיצה ממושכת על כפתור ההפעלה. ניסיתי לבדוק זאת גם כאשר אני לוחץ על נורית ההפעלה כדי להכניסו למצב שינה (ישנה אופציה כזו גם כן), אותו הדבר קורה. המסך עובר לשחור, אבל המחשב כביכול עדיין פועל ואינני יכול לעשות כלום מלבד …

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by jetman,

שלום חברס, אני מתכוון לקנות נייד בחודשיים הקרובים, השימשו העיקרי הוא צפיה ב וידאו HD ,אנימה בעקרון ,בקודק MKV ,ממה שהבנתי הוא מסתמך יותר על המעבד . מה דגמים שבדקתי ,אני מחפש בעקרון עד 3K ,עדיף פחות. הנה 2 דגמים שבעקרון ננעלתי עליהם : ‏Fujitsu Siemens Esprimo V6535-4‎ CPU‎ : Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4200 2.0GHz, 1MB Cache, 800MHz FSB‎ Memory :‎ 4GB 667MHz (2 x 2048 MB)‎ HD‎ : 320GB Sata‎ Display : 15.4 WXGA (1280 X 800)‎ GPU‎ : Intel Graphics Media Accelerator 4500M‎ Optical Device‎ :‎ DVD Super Multi Dual Layer‎ Wireless : ‎Wi-Fi 802.11 B/G‎ Bluetooth : Yes Webcam‎ : ‎Yes (1.3 Mega Pixel)‎ Card Reader‎ : ‎4-in-1 Memory Card Reader ‎ Ports‎ : Expre…

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by asry,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב חזק המתאים לצרכי, אך עם זאת לא יותיר חור גדול בכיס... אשמח לקבל המלצה למפרט אפשרי, להלן הדרישות/מגבלות למפרט. 1. תקציב מקסימלי - 6K עם חריגה של מקסימום 200 שקל. אפשר לנצל את כל התקציב עדיף לחסוך. 2. עבודה כמתכנת, משחקים ועבודה משרדית. משחקים בעלי דרישות גרפיות גבוהות כגון COD וכו' וכן הרצת יישומים גרפיים כבדים. 3. מסך 21" אינץ' לפחות. מקלדת ועכבר נוחים לעבודה מרובה. 4. לא. 5. לא. 6. 10, לא מתפשר על הנושא, חובה שהמחשב יהיה שקט ביותר! 7. לא. 8. כן, ווינדוס 7, והתקנה בחנות. 9. אין חנות מועדפת (חשוב שתהיה חנות אמינה!) ובאזור השרון (כפר סבא, רעננה והסביבה). 10. לא. 11. בהחלט כן. 12. בהחלט כן. מידע כללי: חשוב לי שהמחשב יהיה מ…

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by zahi,

אני יודה לך אם תוכל לעזור לי למצוא שרת עם מעבד opteron שיהיה שרת אפליקציה לפחות 512mb ram או עם מעבד xeon 64 bit

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by Psy,

יש המלצה כלשהי על איך לעבוד בצורה טובה יותר עם הסוללה ? הבנתי שלא מומלץ לפרוק עד הסוף ולהטעין בכל פעם מצד שני כשיש אופציה לחבר לחשמל מתי לנתק את הכבל\ולהחזיר ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by frustrated,

קודם כל שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שמשקיע ועונה יש לי את הHP pavilion dv5 1060 ej ואני מאוד מרוצה ממנו למרות שהוא כבר קיים איזה 10 חודשים בשוק.. בעיני הוא מעולה כי הוא חזק מאוד והוא משלב טוב נייד עם מסך גדול עם חסכוניות וניצול יעיל של המשאבים השאלות: 1. אני די שונא את ויסטה וכמובן שלא הייתה לי ברירה אחרת מלבד לקנות את זה עם המחשב הנייד. אני רוצה להחליף ל.XP אבל במערכת ההפעלה יש מיליון תוכנות של HP שכבר באו בתוך הויסטה בלי שאני צריך להתקין אותם.. האם אני זכאי לקבל את התוכנות האלה גם בXP? 2. בנוסף מה עם הFinger print checker הזה? הנתמך בXP? ואם לא איך אני יכול לגרום לו להתמך..? 3. שמעתי מישהו שאומר שזה יכול לפגוע באחריות המוצר... זה נכון או שזה סתם אגדה אורבנית…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by arad gonen,

שלום! אני מחפש מחשב נייד לאינטרנט, אופיס וגם משחקים בסביבות 1000 עד 2500 ש''ח בבקשה תעזרו לי... ארד

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. * מטרות המחשב? עבודה משרדית וגלישה * גודל המסך? 13-14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 4 שעות ללא מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 128לפחות אם זה SSD אחרת לא משנה 320/500..., * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה סבור שאין הרבה מחשבים קלי משקל שנכנסים בתקציב שנתתי, אך אם קיימים אשמח לדעת עליהם. הדרישה בעיקר היא למחשב קל משקל ביצועים סטנדרטים: אפשרי i…

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  25. Started by טל,

מפרט שהרכבתי: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 3 1200 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 495 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 365 זכרונות: DDR4 8G / 2400 CL16 A-DATA כמות: 1 - מחיר: ₪ 367 מארזים: Cougar MX330 כמות: 1 - מחיר: ₪ 181 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 248 דיסקים קשיחים: Seagate HDD 2.0TB 64MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 288 כרטיסי מסך: Palit GTX 1050Ti StormX 4GB DDR5 PCIE HDMI DP - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 695 הרכבת מחשב: הרכבת כסף (חינם! בהזמנת מחשב חדש)…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.