ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
היי... אני מעוניין לקנות מחשב נייד עקב נסיעה לחו"ל מהעבודה (לחודש) ובגלל שבקרוב אתחיל ללמוד באוניברסיטה. דרישות: 1. עד 6000 ש"ח 2. גודל מסך לא קריטי (אסתפק ב "13) 3. משקל קל (בשאיפה 1.5 ק"ג) 4. סוללה סבירה +. 5. השימוש המיירבי בו יהיה לאינטרנט,סרטים, משחקים (לא יותר מידי) ואח"כ ללימודים. 6. אשמח לויסטה (רגיל מהבית), 2G זיכרון ומעבד טוב. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי כבר בן 6 ואני מתכנן להחליף אותו. כרגע מחכה למעבדים החדשים שיוצאים עוד שבועיים של AMD. 1. האם המעבד הזול מבין השלושה (299 דולר) צפוי לכלול כרטיס גראפי מובנה? 2. במידה וכן, האם הוא נראה לכם יספיק לבדו לגיימינג קל (1080P על 60 הרץ בלבד) 3. תאריך ההשקה 5 לנובמבר, האם לדעכם אנחנו צפויים לבעיות מלאי ולא סביר יהיה לרכוש אותו בחודש הקרוב? 4. מה לדעתכם צפוי להיות בערך המחיר בארץ? 5. רלוונטי כבר מעכשיו להתחיל לבנות (על הנייר) מפרט שמבוסס עליו או לחכות? תודה !
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום, אחותי ביקשה ממני לבחור לה מחשב נייד מתאים, הדרישות שלה הן עבודה משרדית כמו אופיס וכו', גלישה באינטרנט, ומידי פעם לראות סרט/ להאזין למוסיקה. חשוב לה כי המסך יהיה 15.4" , המחשב לא יהיה כבד מידי- במהלך כל השבוע הוא יהיה נייח, היא מתכוונת להביא אותו רק בסופי שבוע, סוללה טובה וזמן טעינה קצר יחסית, זיכרון 2 G שלא יתחמם יותר מידי ועדיפות למסך מאט מה אתם אומרים על dell inspiron 1525 ? אשמח לקבל הצעות... תודה
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כונן קשיח 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכו…
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב של טושיבה מסדרת a300 חדש דנדש מהיבואן מפעיל, דגם 20p שיחקתי ושוטטתי בו, ולא הצלחתי למצוא היכן אני מתחבר ל wifi במחשב, יש לציין שאת הבלוטוס כן מצאתי, אך רק אותו.. אשמח לעזרה, בתודה מראש אלמוג.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים ללא ציוד היקפי שלא יעלה על 4000 שקלים. תודה ד"א המפרט הוא בשביל חבר, ששאל אותי איך המפרט הזה: מארז THERMALTAKE STRIKE MX VI6001BNS + FAN ספק כוח ZALMAN ZM460B-APS 460W לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS3 מעבד INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHZ 6MB 1333MHz קירור למעבד ZALMAN CNPS7000B AlCu זיכרון A-DATA 4GB KIT 2x2GB 800MHz CL4+HEATSINK דיסק קשיח SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA-2 32MB צורב DVD LG / SAMSUNG X20 DVD-RW כרטיס מסך GIGABYTE 9600GT 512MB DDR3 מחיר בחנות: ¤3,859.00
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות סוללה באיביי למחשב הנייד lenovo s10-3 בסוללה של המחשב רשום 11.1V ומה שאני מצאתי זה עם 10.8 זה לא יעשה בעיות? זה המוצר http://www.ebay.com/itm/New-6-Cells-Battery-Lenovo-IdeaPad-S10-3-L09S6Y14-L09C6Y14-3ICR19-65-2-3ICR19-66-/261059346797?pt=Laptop_Batteries&hash=item3cc859816d תודה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מעבד: CPU INTEL CORE 2DUO E8400 3GHZ 1333MHZ זכרון: MEMORY KINGSTON KVR 800 4096 -2048X2 הארד דיסק: HDD SEAGATE BARACUDA 500GB/7200/32M צורב: SAMSUNG DVDRW*22 BLACK SATA מארז: חברת Tzag elita , עכשיו שנזכרתי בזה רציתי לשאול מה דעתכם על החברה , הבן אדם שמוכר לי אמר שיש שם מאוורר בגודל 30 ס"מ או מ"מ , זה מספיק טוב? ספק: 500W של OCZ אחד מאלו , לא בטוח: OCZ 500W StealthXStream OCZ500SXS-EU --- OCZ OCZ500SXS 500W --- OCZ500SXS 500W Retail --- OCZ 500W StealthXStream ATX V2.2 ACTIVE PFC PSU כרטיס מסך: ATI RADEON 4870 512 GDDR5 Retail HDMI לוח אם: GA-EP43DS3L מצטער על חוסר הדיוק , אני מקווה שהמארז יהיה בסדר , לגבי הספק OCZ בטוח , ארבעתם בסביבות ה400 שקל בגלל זה אני לא יודע איזה…
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בוינדוס 7 יש אפשרויות שונות של חסיכת חשמל,ישנה אפשרות לבחור באופציה של הביצועים הטובים ביותר...האם השוני הוא קריטי? מה עדיף לבחור? והאם יש אפקט של הריסה של המחשב או מעבד עצמו בבחירת האפשרויות הללו? וכמובן שאני מעוניין שתמיד המחשב יעבוד באופן מקסימלי...
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD ו3D, תוכנות כבדות, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כמעט כל משחק חדש שיצא יעבור בדיקה אצלי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ רזולוציה1920X1080 בטכנולוגיית 3D -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. הא…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אז ככה: אני מעוניין לרכוש 10 ניידים למקום העבודה שלי . התקציב שלי הוא כ 5500 ש"ח (כולל) ליחידה . אני מעוניין בנייד DUAL-CORE בלבד . התלבטתי וחשבתי, ולשלב הגמר הגיעו 2 ניידים : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1284&scat=313&tcat= או http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2054140 הזמנתי את ה LENOVO לנסיון... ומאתי בעיה שלא חשבתי עליה קודם - מערכת ההפעלה מסתבר של שני הניידים יש WN XP HOME EDITION ואי אפשר להיכנס ל DOMAIN ברשת הארגונית . כמה שאלות : 1. מה הייתם בוחרים 2. אפשר להציע נייד אחר - אבל חייב להיות DUAL בתקציב... 3. האם לא ניתן בכל זאת להתחבר איך שהוא לרשת לקרוא מיילים וכאלה ב HOME ? 4. האם קיים נייד DUAL כולל XP=PRO …
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי?4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?תכני HD, משחקים אולי גרפיקה בעתיד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים וסרטים באופן תדיר, גרפיקה באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22" 1680x1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?פעולה,אסטרטגיה,מירוצים,יריות,רשת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3.…
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא יותר מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר עבודה משרדית, תכני HD ומעט משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך CRT ישן -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש מפרט לרכש מחשב HTPC בתקציב של 4000 ש"ח ( ניתן לחרוג עד כ 500-1000 אך רצוי שלא, אלא אם כן יש סיבה טובה ) הייעוד העיקרי הוא לצפייה בסרטי FULL HD בחיבור HDMI למסך LCD 42 היטאצ'. אני מעוניין גם בכרטיס הקלטה להפיכת המחשב ל PVR. ( יש ממיר HOT לצורך העניין, אם זה רלוונטי ) כמו כן, הייתי מאוד רוצה שהוא יהיה גם מחשב למשחקים ( רק אם זה נכנס לתקציב ) אין צורך בעכבר-מקלדת, אך יש צורך בכרטיס רשת אלחוטי. ומיותר לציין שהוא צריך להיראות מתאים לסלון ושיהיה שקט. כמו-כן, אני מעדיף מעבדי אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA. תודות מראש לעוזרים מנו
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אתה יכולים בבקשה לבנות לי מפרט עד 1700 ש"ח. בהתחלה חשבתי על מחשב למשחקים אבל ירדתי מהרעיון עכשיו אני רוצה מחשב שישמש לאינטרנט,אופיס ואולי קצת סרטים. אין צורך במסך וציוד נלווה אחר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בוקר טוב. את המפרט הבא קיבלתי פה בפורום : http://www.tms.co.il/preview/spec/4nkdbfpy הלכתי איתו לחנות מחשבים קרובה לביתי וקיבלתי שם כמה הערות והארות.. אשמח לשמוע מה אתם חושבים. 1. מעבד- נאמר לי שאם אני לא מעוניין בoc אז אין צורך לקנות את גרסאת הtray ולהוסיף מאוורר אלא לקנות את גרסאת הbox ובכך לחסוך. מה דעתכם על זה? 2. לוח אם -מבקום של גיגבייט עדיף אינטל שהוא יותר יקר אבל יותר טוב, לטענתם קל יותר לקבל אחריות על הלוחות של אינטל. ולכן הציעו לי את הלוח הבא- elkhorn greek. בגרסא מקבילה למה שציעו לי המפרט. מה לדעתכם כדאי לי לעשות? 3.כרטיס מסך- של gainward(לא שמעתי עליו) עדיף על ספרקל לטענתם. 4. זכרונות ram,ssd,וקשיח- הציעו לי פירמה אחרת, טוענים שאין הבדל. הזכרונות של קינגסטון …
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3K למזומן שטרות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטי HD חיבור שני מסכי 27 אינץ' ברזולוציה 1920 על 1200, הרבה יישומים במקביל כולל פוטושופ, מעט משחקים - לא אקוטי אבל צריך להריץ משחקים מלפני שנתיים שלוש במקסימום רזולוציה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא - אין צורך בציוד היקפי כלשהו 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא חייב צורב 5. האם יש ל…
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות לפטופ שיחזיק לי לשנה וחצי ככה. אני אריץ עליו XP Pro ועדיף שיגיע ללא מערכת הפעלה ( או שתהיה אפשרות לעשות בוט מהUSB ) השימושים העיקריים זה Visual Studio ו Visio. שיהיו לו כמה שיותר יציאות USB ועדיפות ליציאה למסך ( אפילו VGA ). שוב, משהו מינימלי. אחריות שתכסה כמה שיותר התאבדויות מצידו ( זה ללימודים... ) ושיהיה כמה שיותר אמין. אני מצפה לנזק של אלף, אלף מאתיים גג. אם זה נמכר באיזור ראשל"צ זה מעולה. ** לא EEE, זה תת-רמה . עריכה: סוללה טובה זה דיי חשוב, אבל קנייה זולה של כמה באתרים היפנים ( דיל אקסטרים, פוקאל פרייס... ) זה עדיף. לעניין אחר- מה אתם אומרים על KSP? הבנתי שהם עשו מתיחת פנים כללית ושהם השתפרו בכל התחומים ( אחריות, איכות, שירות, מהיר…
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 2. מה שימושי המחשב - שימוש ביתי סרטים וסדרות בhd גלישה באינטרנט מוזיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 4-5 רצוי שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב בחנות כן מערכת הפעלה לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. Ivory 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופ…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1492 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם DFI LANParty DK X38-T2RB ¤709 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079392021 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB ¤359 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤357 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4830 1024MB DDR3 PCIe ¤806 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4831GD3 צורב LG GSA-GH22L X22 IDE DVD ¤161 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22LP20 מארז ללא ספק NZXT Tempest Airf…
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שיוכל להריץ משחקים ברמה טובה על מסך 15.4 - 17'' , המטרה היא לא לנצל את התקציב עד תומו , ושתהיה חיבוריות גבוהה , פחות דגש על משקל ויותר על פיצ'רים ...
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט משחקים קלים סרטים * גודל המסך? סביר לא 11 אינץ קטן * משקל רצוי? לא משנה.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות לפחות ? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? תמיד טוב שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מזה אומר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא רק שתהיה אמינה בכל מקרה מצאתי שתי מחשבים.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6247&CatCode=315 או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11199 מה דעתכם עליהם ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי חברים, בקרוב אני חוזר מארה"ב ואני מתלבט איזה מחשב נייד לקנות. מחשב 15.5" כמו כן השימוש של המחשב יהיה בעיקר בשביל משחקים, מולטיטאסקינג ותוכנות עריכה כגון פוטושופ וכדומה... ההתלבטות שלי היא בין סוני ואיו סדרה C החדשה לסמסונג. סוני : VPCCB17FX/B Intel® Core™ i5-2410M : 2.3GHz1 with Turbo Boost Technology11 up to 2.90GHz1 15.5" Full HD display, 8GB RAM, 640GB HDD (5400rpm) Blu-ray player AMD Radeon™ HD 6630 1GB יש לו אור במקלדת, 4 יציאות USB שאחת מהן היא USB 3.0 ואפשרי בצבע לבן סמסונג: RC512-S02 Intel® Core™ i7 Processor 2630QM 2.0GHz (with Turbo Boost up to 2.9GHz) 6GB DDR3 System Memory 750GB hard drive (5400 rpm) NVIDIA GeForce GT525M Graphics Blu-ray player אין…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
הצרכים רשומים , כ.מסך בסיסי עם TV OUT מסך CRT 17 סביר מבוסס AMD והמחשב יקנה בזיגזג
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לעצותיכם לגבי מפרט לרכיבי מחשב עבור מחשב שיורכב לפי הזמנה... סה"כ תקציב - 4500 עד 5500 ש"ח, לא כולל מסך... המחשב ישמש לצרכי משחקים ( פחות) ועבודה עם גרפיקה תלת-מימדית(יותר)... בנוסף,רצוי שתהיה אופצייה לביצוע OC בעתיד... מערכת קירור מים (דרישת המזמין)+ 1024 MB DDR... יש לכם רעיונות,בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-