ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,452 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, בניתי מפרט שכרגע מיועד למשחקים, וכשהמיץ של ה-8600gts ייגמר (בטח עוד שנתיים) אני אכניס את החומרה שלו למארז HTPC שיש לי בבית. מה כדאי לשפר / להחליף? תודה מראש.. מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box ¤757 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1172 לוח אם ASUS M2N-VM DH ¤581 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31534 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤410 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL4 TURBO ¤220 http://skypc.co.il/product.asp?pid=24737 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe ¤885 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28570 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤178 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H…
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
איך המפרט הבא?: *מעבד-E6400 +קירור ב156 שקל מחיר-1178 *לוח אם-945P מחיר- 527 *זכרון-GEIL DDR2 800MHZ 1024MB CL2 מחיר-943 *דיסק קשיח-W.D 3200KS מחיר 513 *צורב-LG H10N מחיר-180 *כרטיס מסך-NVIDIA GEFORCE 8800GTS מחיר-2610 *מארז-COMPUCASE 6A19 מחיר-213 *ספק כוח-ANTEC TRIO 550 500W מחיר-772 *מאוורר למארז-GLACIALTECH GT12252BDL DAUL מחיר-61 סה"כ: 7153 תודה רז
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
דרישות? זמן סוללה ארוך יחסית (7-12 שעות), מקלדת איכותית. איזה מהנטבוקים יהיה הכי משתלם עבורי ?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כיוון שאני בור בנושא החומרה של מחשבים אני מבקש ממכם (המומחים) עזרה. המחשב עצמו בעיקרו ישומש לעבודה גראפית תלת מימדית בתוכנה SOLIDWORKS 2008, הייתי מעוניין במחשב עד 6000ש"ח, אין צורך בדיסקים קשיחים, צורבים, כרטיס קול, ציוד היקפי ומערכת הפעלה. באתר של התוכנה עצמה ניתנת רשימה של כרטיסי מסך המומלצים ואשר נבדקו על-ידם, כמובן שאני סומך יותר עליכם. כמובן אם אקבל עזרה בקבלת מפרט אז כמה תעלה הרכבת המחשב. תודה רבה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, הרכבתי לעצמי מפרט למחשב למטרת קולנוע ביתי, ורציתי להתייעץ אם המפרט שבחרתי מתאים? או שאולי הוא חזק מדי למטרה? אשמח לקבל עצות לשינויים במפרט. שמתי לב גם שהמפרטים המומלצים באתר הם בעיקר AMD פרט למפרט החלש ביותר שהוא Intel. מה הסיבה לכך? מה היתרונות של AMD על Intel במערכות קולנוע ביתי? אני לא מתמצא כ"כ ב-AMD ולכן הכנתי מפרט עם מעבד של Intel. מעבד 530 ש"ח Core i3 530, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוח-אם 555 ש"ח H55M-UD2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI, DP זכרונות 520 = 260 X 2 ש"ח 2 כרטיסי 2GB Kingston במהירות 1333Mhz כונן קשיח 250 ש"ח 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS צורב 110 ש"ח DVD±RW GH22NS x22 Beige SA…
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם ב-3-4 חודשים הקרובים יהיו מגמות טכנולוגיות בשוק המחשבים הניידים - מעבדים חדשים, פלטפורמות חדשות וכו'. בסופו של דבר - האם יש טעם לחכות למשהו טוב שמגיע. תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת: נייד עד 2.5K קצת פירוט: מחשבי ה15" גם לטעמי וגם לטעם מי שהמחשב מיועד לה, כבדים, גדולים ולא הכי ניידים, לכן המחשבה היא למשהו קטן יותר, מה גם שהם חורגים מהתקציב. כמו כן נטבוקים של 10" הם גם לא מציאה, הם פשוט קטנים מדי ולא נוחים במיוחד. סביבות ה12" הוא הכיוון. לפי התקציב ראיתי שני דגמים שנראים מאוד מעניינים (אחלה מפרטים). 1. Asus Eee 1101HA 2. Lenovo IdeaPad S12 ההתלבטות כרגע היא בין שניהם (אלא אם יש לכם משו אחר להציע) השוואה קטנה בניהם: המסך של האסוס טיפה קטן יותר (12.1 נגד 11.6) הרזולוציות (1366x768 לאסוס נגד 1280x800) המעבד של האסוס חלש יותר (1.33GHZ לעומט 1.6) אבל לאסוס יש אופציה לOC עד 1.7 הסוללה של האסוס חזקה יותר (הם טוענים ל9.5 או 11.5 שעות בזמן של…
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ואחסנה (ברמה ביתית) של תמונות וקבצי וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
היי,התקנתי WINDOWS8 וכעת לא ניתן לשחזר את המערכת המקורית ממחיצת השחזור - הלחצן היעודי בנייד פשוט הפסיק לתפקד.אני יודע שב ASUS פשוט לוחצים F9 בהעלאה של המחשב ואז יש אפשרות לשחזור. לא הצלחתי למצוא אופציה דומה בנייד שלי. נא עזרתכם. תודה אופיר
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו א…
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
בקיצור, אלו הן הדרישות שלי מהמחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כבדים בתדירות גבוהה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, GRFS, BATMAN וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22", 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנו…
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
המחשב הוא ממשפחת DV2XXX הידועים במזעריות ובעיצוב שלהם. מסך 14.1" מעבד AMD TURION 64 X2 2100 GHZ זכרון 4 גיגה בייט הרדיסק250 ג"ב כרטיס מסך מובנה NVIDIA 7150 מודם, WIFI, מקשי מגע, צבע ברונזה, חריטה בלייזר VISTA 64 חוקי אחריות בין לאומית לשלוש שנים תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין למכור את המחשב שלי אשמח לדעת כמה שווה בשוק יד 2 מעבד : Q6700 intel quad core קירור מעבד : h80 corsair מים לוח אם : MSI P7N dimond זיכרונות : Corsair XMS2 DHX 2048MB X 2 כרטיס מסך : EVGA GTX 295 CO-OP edition דיסק קשיח: WD 750GB 64M 72000RPM ספק כח : ANTEC TruePower Quattro 850W מארז : SilverStone SST-KL03S-W Kublai Tower Chassis ATX כרטיס קול: Creative X-Fi Titanium * צורב DVD *קורא כל סוגי כרטיסי הזיכרון תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
המחשב אמור להריץ בין היתר MSSQL, WEB SERVER, JBOSS, ECLIPSE
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, פיתוח תוכנה (Web - javascript ודברים בסגנון) לכן אני עוד לא בטוח אם להתקין עליו Windows אבל אני מתכוון גם להריץ עליו מכונה וירטואלית של Ubuntu. * גודל המסך ? כנראה שעד 13-14 אינץ' לכל היותר * רזולוציית המסך? לא קריטית במיוחד, עדיפות ליחס 4:3 אבל באמת שלא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא, אם אפשר שהטאצ'פאד יהיה יותר נוח זה יכול לעזור * משקל רצוי? יותר מ2 קילו זה כברר ייחשב הרבה אז משהו עד לתחום הזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זה תמיד טוב אבל לא הפרמטר החשוב ביותר, זמן של 6 שעות נגיד זה יותר ממספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חייב להיות SSD,…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש מפרט בשביל מחבר של מחשב נייד מבוסס מעבד INTEL המחשב ישמוש בעיקר להדפסת עבודות משרדיות,ICQ,שימעת שירים והזו אין צורך במדפסת אך כולל ציוד הקפי של מקלדת מסך וכדומה... התקציב הוא בסביבות ה4000-4500 מבקש לא לחרוג מן התקציב,והוא ביקש שהמחשב יהיה מבוסס רק INTEL המחשב לא ישמש כ"כ למחשבים ואם כן אז משהו לא ברמה יותר גבוהה מGTA3. תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
הציעו לי את המחשב HP NC 6220 ב2800 עם שנה אחריות של HP, משומש. לעומת HP G7020 חדש, גם עם שנה אחריות, ב3000. יש גם מחשבים זולים של MSI עם שנתיים אחריות במחיר קרוב לזה.... מה כדאי להעדיף בתקציב נמוך?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם...אחרי מחשבה ארוכה ובדיקות מקיפות קניתי מחשב היום שאני אמור לקבל אותו שבוע הבא מחנות SKYPC ,יש לי כמה בעיות ומחשבות אני יפרט את המחשב קודם, חשוב לציין שהמחשב צריך להיות חזק בשביל משחקים: מעבד Q6600 1390ש"ח לוח אם של GIGABYTE X38 DS4 940ש"ח זיכרונות SUPER TALENT DDR 2 ) 2X1024 320ש"ח( CL 4 הארדיסק WD 3200AAKS 320GB 390 ש"ח מאוורר למעבד A.C FREEZER 7 PRO 112 ש"ח מארז AEROCOOL EXTREME ENGINE 390 ש"ח ספק כוח CORSAIR 550 W אוHEC ZYPER 650W מה אתם מציאים?? לקחת המוכר התעקש שאני יקח את קרוסייאר (שניהם 550 ש"ח) ואני מוסיף עוד מאוור של זלמן 12 ס"מ לאחורה של המחשב...40 ש"ח אהה וכרטיס מסך 3870 של SAPPIRHE 1066 ש"ח מה אתם אומרים עלה לי 5300 הכל תביעו דעות בב…
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חבר שלי קיבל אותו מתנה מתורמים מארה"ב (עקב פציעה מקסאם..) ואין לו דיסקים בכלל! בבקשה תעזרו לי.. וניכנסתי כבר לאתר של HP אבל אני לא יודע איזה דרייבר מדוייק להוריד. תודה לעוזרים והמשך יום טוב (:
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח לקבל המלצה על מסך למחשב. גודל רצוי כ 24 תקציב עד כ 1000 ש"ח ישמש לעבודה וגיימינג קל (כלומר לא צריך 4K). אני לא מבין בכלל בכל המאפיינים הטכניים אבל כן מאוד חשוב לי שיהיה אפשר לשנות לו את הגובה והזווית. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
-
שלום לכם. חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד, הפרמטר הכי חשוב מבחינתו היא - מהירות. חשוב שהמחשב יעלה במהירות, יריץ תוכניות ולא יגמגם. המחשב מיועד לעבודות רגילות (שוטף +) ללא צרכים מיוחדים/גבוהים (גרפיקה וכדומה) הוא נתקל במבצע של Orange, והייתי שמח לשמוע מה אתם חושבים על המבצע הזה. המבצע בקישור פה: http://www.orange.net.il/isp/19352.html והמפרט של המחשב בקישור פה: (מובא בהמשך לעצלנים בינינו) http://www.orange.net.il/res/ISP/pdf/hp.pdf המפרט המלא: אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט, בהתחשב במחיר. לא לשכוח שהמחיר הזה כולל גם חבילת אינטרנט וגם נתב אלחוטי..
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?- 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- עדיף לחסוך אבל שיהיה כמה שיותר טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-200-300 ש"ח אם זה באמת משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- משחקים וגלישה לרוב (דברים יומיומיים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לא מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call Of Duty 2 Multiplayer -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אשמח אם תוסיפו מסך למפרט -לאילו הגד…
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני נוסע לארצות הברית במוצא"ש הקרוב למשך שלושה שבועות. אני מחפש מחשב עד1300$ פחות או יותר. השימושי העיקריים שלי יהיו ללימודים (מדמ"ח אבל אני בספק עד כמה זה פקטור), גיימינג (לא מצפה להריץ את קריסיס 2 על הגדרות מקסימליות אבל כן שיחזיק לי יפה לתקופה הקרובה) וקצת שרתיים וירטואלים (מתעסק טיפה בתחום). משקל לא מהווה כל כך פקטור. אני מודע לכך שעם דרישות כאלה אני לא צריך לצפות לזמני בטריות טובים במיוחד אם כי שלוש שעות יכול להיות נחמד זהו בערך אשמח לעזרתכם המהירה
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קניתי נייד של HP אחרי כמה ימים שמעתי רעשים מכיוון הדיסק קשיח ולא חשבתי שזה רציני בסוף זה הפריע לי אבל זה היה אחרי הקניה ב21 יום שלחתי למעבדה של HP ואמרו שצריך לבדוק אותו האם זכותי לבקש החלפה בגלל שזה חדש ומהיום הראשון התחילו הרעשים אבל התעצלתי להתקשר לHP ולהודיע או שכבר זהוא ושצריך לתקן במעבדה וזהוא?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-