עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nightwind,

צריך מפרט ב 5000 שקל למשחקים צריך הכל חוץ ממקלדת עכבר ורמקולים. *צריך שיהיה הכי כדאי שאפשר ושיעמוד בתקציב

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by com,

שלום רב. לידידה שלי יש אינספירון [table][tr][td][table][tr][td]System Type:Inspiron 1545[/td][/tr][/table][table][tr][td]Ship Date:14/01/2009[/td][/tr][/table][table][tr][td]Country:United States[/td][/tr][/table] יש בעיה במגעים של המסך (הוא לא עובד בבהירות תקינה, אלא רק אחרי שנותנים לו זפטה קטנה, או שמשחקים עם הזווית של המסך.) המחשב נקנה בארהב, נכנסתי לסרויס טאג של המחשב, באתר של דל. לא כתוב לכמה זמן יש אחריות, אם בכלל. איך אני מברר אם למחשב יש אחריות בארץ או לא? ואם כן אז לכמה זמן? (לא ראיתי בדף של דל. מישהוא יכול להכווין אותי אולי?) להערכתכם, אם המחשב לא באחריות, מה העלות של תיקון שכזה? כאמור, זוהי רק בעיית מגעים לדעתי, בפוזיציה מתאימה, או עם "זפטה" מתאימה, המסך עובד ב…

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  3. בעיקר למשחקים אבל כמובן שיהיה סוסי ככל הניתן גם בדברים אחרים תודה מראש אחים שלי!

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by parker8,

נמאס לי כבר מהמחשב הישן שלי, ואני רוצה לקנות מחשב. האם 6000 ש"ח זה תקציב סביר? (כי התקציב שלי לא מוגבל, אבל אני לא רוצה לבזבז, אלא את התקציב עם הערך הכי טוב לכסף שלי... ) בעיקר למשחקים כבדים מעבד חזק 4 ג'יגה זיכרון, שיהיה לעתיד. מינימום 500 ג'יגה, (אם אפשר לדחוף יותר זה יהיה מצוין) לגבי כרטיס מסך- אם יוצא משהו טוב בחודש-חודשיים הקרובים, תיידעו אותי לגבי זה. תודה לעוזרים מראש

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by tzahi16,

שלום יש לי מחשב נייד של טושיבה מדגם SATELLITE L300-17M עם מערכת הפעלה ויסטה. (מצויין בפרטי המחשב) הפחתי את כל החוברות שיש לי, חיטטתי קצת באתר של טושיבה ואני לא מוצא את צירוף המקשים ומחניס אותי ל WinRE. אני ישמח אם מישהו שיודע ישטף אותי.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by ramron,

אודה אם מישהו יכול לעזור לי לאתר ספק ישראלי לכרטיס miniPC של אינטל Intel2915ABG אני זקוק לכרטיס wi-fi התומך בפרוטוקול Leap הכרטיס אמור להחליף כרטיס via סטנדרטי שאינו תומך

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  7. שלום שמי דניס, ואני צריך עזרה וכיוון בבנית מחשב עד עכשיו בניתי לעצמי מחשבי גיימינג מטורפים אבל הגיה הזמן להתבגר (לא באמת) אני צריך מחשב טוב בשביל לעבוד עם תוכנות תלת מיימד, פוטושום,ואדוב ילוסטרייטור בשביל זה לדעתי צריך לשים דגש על מעבד חזק אני צריך הכל במחשב חוץ ממארז, וכרטיס גראפי שכנראה באתיד אני אקנה אבל עכשיו יספיק לי מובנה של ינטל אני צריך לוח אם עם תמיכה בddr 4 ו4 סלוטים של זיכרון קירור מיים למעבד וזהו! תודה מראש אל כל תגובה אני צריך להגיע להחלטה בימים הקרובים! חייב אותו דחוף) בסט ריגארדס. דניס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במי…

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  8. שלום רב חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לעצמי אשר ישמש אותי למשחקים ואינטרנט בעיקר. הדגם שהרשים אותי לדעתי והכי מתאים לי הוא: Toshiba Satellite P100-425 http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=125209 ברצוני לדעת מה דעתכם על המחשב הנ"ל ולדעת האם הוא מתאים והאם אני יכול למצוא דגמים מחברות אחרות אשר יתאימו לצרכיי. נקודות חשובות: 1. צריך להיות בעל כרטיס מסך טוב 2. מעבד חזק 3. מסך 17 אינצ'. 4. סכום השקעה מירבי: 6500 ש"ח תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by Or_s2006,

שלום צריך חוות דעת על המפרט הבא. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1046 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤675 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1659 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤291 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤198 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤432 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤44 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -SILVER ¤403 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤404 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤127 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤77 מחיר סופי: ¤5356 המפ…

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by מנטה ריי,

מחשב למטרת אופיס/אינטרנט/שיתוף קבצים. המחשב עובד כל הזמן. מעבד אתלון דואל 3800 65 WATT HD 160G צורב DVD כרטיס מסך מובנה בלוח אם 4 DIMM בלוח אם 1 G זכרון פנימי. מארז ATX - לא מידי ולא מיני שיעבוד ולא יתקלל מחנות עם אחריות רצינית. תודה מראש - ראיתי את ההצעה של אייבורי - אצליהם המעבד 89 וואט, המארז וספק לא לטעמי.

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  11. הי, ליקטתי מפה ומשם רכיבים (ממה שראיתי בפורום). צורך - מחשב ביתי לגלישה באינטרנט, הורדות (נפח), אופיס וכיוצ"ב. ללא שימושים מיוחדים, ללא שיפורים OC וכדומה. מעבד - Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1זיכרון - Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 לוח אם - ntel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 כונן קשיח - Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 צורב - צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 מארז + ספק - Cooler Master Elite 370 PLUS + SeaSonic S12II 430Watt, יחידות 1 מקלדת ועכבר microsoft wirless - עכבר wireless mouse 5000, מקלדת wireless keyboard 3000 v2.0 תודה.

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  12. שלום. לרשותי תקציב של 5000 ש"ח. המחשב מיועד להפעלת תוכנות לעיבוד תמונות כגון:פוטושופ ומקבילותיה,עבודה במקביל עם מספר תוכנות כאלה,אינטרנט והורדות מהאינטרנט וכן יכולת סבירה להתמודד עם משחקים (בעיקר לילדים עד גיל 10).אין צורך בציוד היקפי למעט צורב dvd (עדיפות למשולב). מבקש לקבל ייעוץ למפרט . תודה.

13. היי, איזה זיכרון (שלא איזה חברה\מגה הרץ) אני אמור לחפש?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by נדב יפת,

אפשר לקבל מפרט למחשב גיימינג עד 4000 שח?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש אבל לא יותר מדיי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי BLURAY ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - כבד \ פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא במיוחד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. worms armagadon -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by dr computer,

אני צריך מחשב למשחקים ב2.5 עם מסך שטוח,מקלדת,עכבר ורמקולים

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  17. מדובר ב HP dv5000 חד משמעית לא משתלם לתקן אותו. הלוח אם מת, הבטרייה גמורה, כל השאר בסדר גמור. אני יכול לנסות למכור אותו באיביי (דרך מישהו בארה"ב, לא יהיו בעיות משלוח) אבל לא בא לי לסחוב אותו לארה"ב.. מישהו מכיר מקומות בארץ שיקנו ממני אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  18. Started by someone Awesome,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, עבודה משרדית, סרטים הם השימושים העיקריים. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Assassin's creed 2, Modren warfare 2, office, Diablo 3, Crysis 2,Dark void ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1280X1024 מסך 17''. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא, רק מחשב. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך הכל 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואי…

19. Started by hichcock,

היי. רכשתי מחשב נייד סוף סוף (תודה אגב לעזרה). רציתי לשאול בנוגע לפיצול ההארד דיסק... במחשב יש 320 ג'יגה שמפוצלים לשני כוננים (150 ו-145). רציתי לעשות פיצול שונה של 10 20 והשארית (הראשון גיבוי לתוכנות של המחשב, השני לווינדוז והשלישי לכל השאר). מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך עושים את זה..? על הדרך אם אני כבר פה... כל שניה קופצות לי הודעות האם לאשר התקנה זה ושימוש זה, גם כששיניתי את השמות של הכוננים הוא רשם שצריך אישור של ה-administrator והקפיץ הודעה אישרתי ועשה. יש דרך לבטל את הבקשה לאישור כל חצי שניה??? אני חדש עם ויסטה.... רחמים.... ו....תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by big454,

שימוש בסיסי ישמש למיילים,הצגת תמונות,תוכונות עסקיות בורסאיות למינהן,אינטרנט יחד עם מסך שטוח 8 MS לפחות תודה

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  21. מה קורה אנשים... http://tms.co.il/preview/spec/zhkf6wutבניתי את המפרט הבא מהאתר TMS ויש לי כמה שאלות: 1)ה-GTX470 ששמתי שם בא עם Over clock,זאת אומרת שאני צריך לקנות לו קירור במיוחד או שהכרטיסים האלה באים עם קירור משלהם? 2) כרטיס קול וכרטיס רשת באמת נחוץ? הם לא באים עם הלוח אם? 3)איך המפרט בכללי?יחזיק משחקים חדשים גם בעוד שנה? האם מחיר המחשב משתלם?כולל המסך? תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by colsapeon,

שלום (: אממ, אני קונה מחשב נייד, ואני ממש צריך מפרט הכי טוב לתקציב של 4,200 ש"ח. המפרט הכי חזק לתקציב הזה. תודה רבה רבה למי שעוזר (:

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  23. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 רק אם ממש חייבים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים גרפיקה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו?כל הסוגים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני עד גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by maxxtro,

אהלן אז ככה אחרי 5 שנים החלטתי לשדרג קצת את המחשב התקציב הוא בערך 3 אלף(אין צורך להתפרע יותר מדי) ללא כרטיס מסך יש לי כרגע 460 אני אשדרג בעתיד. בעיקר אני משחק משחקי רשת ואשחק משחקים טובים חדשים שיצאו מסך 23 של DELL די חדש אז חשבתי על המפרט הזה Intel i5-3570K- Tray 950 Scythe Mugen 3 210 Gigabyte GA-Z77X-D3H800 (מפרט מהמומלצים) את שאר החלקים אני בהתלבטויות יש לי כרגע שתי כוננים SSD 128 ועוד הרדיסק של 500 זיכרונות יש לי 1333 DDR3 4gb x2 kingstone 1.5v ספק כוח של HEC 450 אם יהיה צורך להחליף אין בעייה אני מעדיף מארז עם כמה שיותר יציאות של USB 3 מידת הרעש לא כזאת קריטית רק שלא יהיה טרקטור אם תרצו סולם אז 5 מתוך 10 תודה על העזרה עדיפות לחנות מראשון וקי פשוט לא היה לי …

• 10 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by itayalter,

GIGABYTE - Gigabyte W566N 2.5GHz , מה אתם אומרים ? יש גם אופציה לקחת Aspire 5930G ACER או HP ... אני מחפש מחשב טוב לגרפיקה פשוטה , גלישה , וניידות ( זמן סוללה , עמידות , משקל ) מסך נראה לי 15.4 . יש המלצות ?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.