ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מחשב נייד HP. למחשב קיימת הן יציאת VGA והן יציאת HDMI. האם אפשר להשתמש בשתי היציאות בו"ז, כך שיציאת ה-VGA תשמש לוידאו (יחובר למסך/טלויזיה) ויציאת ה-HDMI תשמש לאודיו (תחובר למערכת)? תודה
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
* אין שימושים מיוחדים, בעיקר שימוש משרדי וצפיה בסרטים לפעמים, אבל חשוב לי שיהיה מחשב חזק שיוכל לתמוך בהרבה משימות בו זמנית (בעיקר הרבה מאוד חלונות גלישה שפתוחים בו זמנית) * מסך בגודל 14"-15" * זמן סוללה של כ-3 שעות או יותר * אין צורך ביציאות מיוחדות * רצוי שיהיה כמה שיותר קומפקטי * בלוטות? נחמד אם יהיה אבל לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 500 GB * צורב DVD? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא - כתבתי שהתקציב הוא 4000 אבל אם יש לכם המלצה למחשב שעומד בדרישות ועולה פחות אז כמובן עדיף
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא יותר מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר עבודה משרדית, תכני HD ומעט משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך CRT ישן -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום למומחים, אני מחפש מחשב לחמותי. היא לא צריכה כמעט כלום, נכנסת למחשב פעם בשבוע, קוראת מיילים ואולי גולשת קצת. זהו. אז בעצם אני צריך את המחשב הכי זול שאפשר. ואם אפשר שיגיע עם מערכת הפעלה. שיהיה מסך מספיק גדול (לפחות 19 אינץ') כדי שתוכל לראות - אני כנראה אוריד את הרזולוציה. בגלל שאני הולך להוריד את הרזולוציה, הייתי רוצה לדעת אם כדאי מסך רחב או 3X4 (אני אישית מעדיף את ה 3X4). כדאי גם שהמחשב עצמו לא יתפוס יותר מדי מקום אבל זה פחות קריטי. כונן קשיח - לא קריטי בכלל צורב DVD - גם לא קריטי למעשה בהתחלה חשבתי על נייד והצבתי את הפוסט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=509945 אבל הייתי רוצה לדעת על אלטרנטיבות (בשולחני המסך יהיה יותר גדול כך שיכול להיות עדיף) תודה…
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיתחבר לטלויזיה ב HDMI על מנת לראות סרטים וסדרות, ומעט גלישה באינרנט. לא יהיה עליו גיימינג או כל עבודה כבדה אחרת. תקציב 1500-2000. מה הייתם ממליצים ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקצ יב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא מעל 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Witcher 2. Skyrim. BF3. MW3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680*1050, מסך 22 אינטש רחב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב עושה כל מיני בעיות ואני כל הזמן מקבל הודעת שגיאה במסך כחול שבו רשום: Dumping Physical Memory, ויש מין מספרים כאלו שרצים עד שרשום Dumping Physical Memory... Complete והמחשב פשוט נכבה. אני מפרסם את זה פה כי אני חושב שהבעיה היא בזכרונות.. חוץ מהודעת השגיאה המחשב עושה כל מיני בעיות כמו - 1) לעתים קרובות אחרי שאני מדליק אותו הוא פשוט נתקע, ז"א המסך עדיין פועל, רואים את שולחן העבודה, אבל המחשב לא מגיב, העכבר לא זז וכו'. 2) המחשב עושה ריסטרט לבד 3) הוא יחסית איטי משהיה פעם 4) קורה לפעמים שהמסך והעכבר כאילו מתנתקים מהמחשב, מה זאת אומרת? המחשב עצמו פועל, אך המסך כאילו מנותק מהמחשב, וגם האור בעכבר נכבה, ז"א כאילו הם לא מחוברים בכלל. אשמח אם מישהו יודע אולי האם…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אממ אין ממש תקציב אבל במקרה שלי אני לא חושב שיש צורך כי אני רק רוצה לשאול על "מחשב" הזה(כיוון שחסרים לו חלקים כמו כרטיס מסך שכבר יש לי מהמחשב הקודם שיספיק למחשב הזה) מעבד: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786859 לוח אם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793871 זיכרונות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797656 מארז: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10344 ספק כוח: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/spk-seasonic-750watt-750js-p-11746?language=he כונן קשיח: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741875 קירור למעבד: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13388 עכשיו יש לי כמה שאלות: יש לי את הכרטיס HD6850…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג מחשב יחסית ישן, זה המפרט שלו : מעבד intel e5500 לוח אם - Asus p5G41c-m lx זיכרון - 2G של DDR 2 אין כרטיס מסך חיצוני HD 250 G הייתי מעוניין לשדרג ככה שיוכלו לשחק עליו משחקים , כמובן לא הכי חדשים, אבל נניח שFEAR1+ 2 ירוץ עליו, קרייסיס 1+2 , ועוד כהנה וכהנה משחקים מלפני שנתיים שלוש, ברמה בינונית + (כלומר שהיראו את היופי של המשחק אבל שלא ייתקע..לפחות 40 FPS). תקציב של כמה מאות שקלים, נניח עד 1000 ש"ח. על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים? האם להרחיב את הזיכרון? האם לשנות את הזיכרון לDDR3?(ניתן או 2 או 3, לא שניהם ביחד). המון תודה וחג חנוכה שמח.
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
איזה נייד עדיף: 7200RPM 2.4GHz Intel Core i5-2430M וכרטיס מסך מובנה של אינטל או: 5400RPM 2.1GHz Intel Core i3-2310M וכרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 520M 1GB או AMD Radeon HD 6470 1GB או שאולי בכלל כרטיס חיצוני? שוב- השימוש הכבד ביותר הוא Photoshop. ההפרש ביניהם הוא 250 ש"ח כשהשני הוא הזול יותר. תודה!
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים קלים(פיפא), גלישה, הורדות, צפיה בסרטים, קצת ויז'ואל סטודיו * גודל המסך?15.4 * משקל רצוי?שיהיה כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?4 יהיה אחלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? יתרון * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל שתהיה ל-3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שיהיה לפחות 4GB, ו-I5, עם כרטיס מסך סביר. תודה רבה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שימוש ביתי במחשב בעיקר לצרכי אופיס ואינטרנט עם עבודת עריכה של קטעי וידאו (חובבני) בתוכנת MOVIE MAKER לכן דרוש מחשב חזק מהרגיל. בנוסף תמיכה בהוצאת תכני HD למסך תואם. תמיכה ב USB3 הרצה של ווינדוס 7 64 ביט (אין צורך ברכישת מערכת הפעלה) אין צורך בציוד היקפי, שקט לא קריטי אבל שלא יהיה טרקטור (6) ללא אוברקלוק ללא מערכת הפעלה. הרכבת המחשב בחנות (עדיף אייבורי או קיאספי) איזור מרכז לא מתוכנן שדרוג. נוטה למעבדי אינטל אבל פתוח להצעות. עדיף שייצא פחות מ2000 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כסף אין בעיה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משנה2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל מיני החדשים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא4. האם יש רכיב בו אין צורך…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריך מפרט לעריכת תלת מימד לחבר. הוא משתמש בתוכנות הבאות: maya solidworks 3dmax mastercan (משהו כזה) אני צריך מפרט בתקציב של עד 4000 ש"ח, לא כולל ציוד היקפי. אשמח גם להצעה נפרדת ל2 מסכי 23-24" שיתאימו לעבודה כזאת. המפרט שאני חשבתי עליו הוא I5 2500, 4GB DDR3, 1TB F3, אני חלוק בנוגע לכרטיס מסך חשבתי על GTX460 של גיגהבייט הוא נראה גם שיש לו קירור איכותי, מארז אנטק 2 האנדרד או משהו בסנגון עם איוורור ראוי היות והמחשב הולך לרנדר המון, וספק של קוריסר 650 כך שאם הוא ירצה הוא יוכל להוסיף כרטיס נוסף או משהו דומה. מה דעתכם? אני חלוק בכרטיס מסך ובספק, האם לקחת כרטיס חזק יותר?אחר? הספק הוא כרגע אוברקיל, האם יש יתרון בSLI לסוג העבודה שהוא רוצה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?:לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?:100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?:17 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?:כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?:לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צורב 5. במידהויש…
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][td]מעבדי AMD [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box [/td][td] 1 [/td][td] 460 [/td][td] 460 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]לוחות אם למעבדי AMD ASUS[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]M5A78L-M LX AM3+, 760G, DDR3 1333, VGA, ATI HD3000, PCI-E [/td][td] 1 [/td][td] 310 [/td][td] 310 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]זכרונות DDR3 1333Mhz[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel [/td][td] 1 …
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך מפרט לאחי עד 2000 שח. הצרכים שלו הם בעיקר חיבור המחשב לטלויזיה, לכן אני מניח שאצטרך כ.מ חזק יחסית. מעבר לזה, אני לא חושב שצריך מעבד בשמיים, אלא אחד שיספק עבודה טובה לשנתיים שלוש הקרובות. לא צריך ציוד הקפי. אה, ודבר נוסף, יציאה לייזר בכרטיס קול שאני מניח יש ברוב הלוחות אם של היום. תודהה
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום אני חושב איזה מפרט לקחת וההפרש הוא 200 שקל האם יש במפרטים האלה הבדל גדול בגיימינג? או שאפשר להיתפשר? תודה הינה המפרטים : ( אני לא צריך צורב.) 1~ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics כמות: 1 - מחיר: ₪479 קירור למעבד: Intel Original for 1156 כמות: 1 - מחיר: ₪36 לוח אם: Intel Desktop Board DH61WW for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪291 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪212 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 1 - מחיר: ₪15 ספק כוח: FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value…
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נייד שהשימושים שלו יהיו: 1. צפייה בסרטי HD- מעבר לביצועים הנדרשים מהחומרה אני רוצה גם חיבור HDMI. 2. גלישה באינטרנט ושימו בתוכנות משרדיות שונות, גם כשיחסית הרבה פתוחות במקביל. 3. תכנות- שימוש בתוכנות כמו VISUAL STUDIO, VMWARE, Matlab. הנייד חייב להיות אמין ועם אחריות טובה. אני לא צפוי להתנייד איתו יותר מדי- אך אם אפשר אני מעדיף מסך בינוני (באיזור ה12-13 אינץ'). לעניין התקציב- התקציב הקשיח הוא 4000, אך כמובן שאני מעדיף לשלם כמה שפחות ואני מקווה שבאיזור ה2500-3000 יש משהו שעונה לצרכים שלי בצורה טובה. ראיתי שבפוסטים קודמים לשימושים דומים המלצתם על Dell Vostro 3550, האם הוא אכן מתאים? ומה ההבדל מבחינת הפרמטרים שהגדרתי בין תקציב של 3000 ל4000? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לצרכים המפורטים בכותרת בתקציב 3000 שח. ראוי לציין כי התקציב גמיש - כלומר אם להוסיף 500-1000 שח יתן שיפור משמעותי אז ניתן, ואם מחשב ב-2500 יתן מענה מוחלט לצרכים אז אין צורך לנצל את מלוא התקציב. אין צורך בציוד היקפי. במידה וצריך כרטיס מסך (הכוונה לכרטיס שהוא לא on board) אז עדיפות לכרטיס שהוא לא reference design. לא מתוכנן אובר קלוק. כמו כן המחשב לא יהיה בחדר שינה כך שאין צורך לשים דגש מיוחד על שקט. עדיפות למארז פשוט - בלי אורות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, בניתי מחשב ואני מעוניין שתגידו לי בבקשה איך הוא, אני מתכנן לעשות OC למעבד, לזכרונות ולכרטיס מסך, לכמה GHZ לדעתכם אני יגיע במעבד?, האם צריך לשים קירור לכרטיס מסך ולזכרונות כדי לעשות להם OC?, האם אני יוכל להריך משחקים חדשים על 1920X1080 ועל highest?, יש לי מסך בגודל 23 אינטש מדגם SAMSUNG P2370, טוב הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1199 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP45-DS3L ¤543 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-6-6-18 - F2-8500CL5D-4GBPQ ¤318 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1126 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22LS40 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤165 מארז: [..] NZXT TEMPEST w/o PSU ¤467 ספ…
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ביקשו ממני יעוץ לקניית מחשב נייד היום(?!), ולכן הדרישה שיהיה במלאי בבאר שבע (אופיס דיפו, KSP וכו' - לא אייבורי). המחשב הוא לא לגיימינג hard-core אלא למשחקי כדורגל וכדורסל למינהם. מעבר לכך ישמש לגלישה באינטרנט ושימושים כלליים. במסך אין צורך מעבר לרזולוציה סטנדרטית. טראקפוינט לא הכרחי. חשוב שיבוא עם מערכת הפעלה. אודה מאוד על תשובה בהקדם.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
קיבלתי מאחד מאתרי המכירות הצעה אטרקטיבית. אני מתלבט לגבי המסך: TFT. למחשבים המתקדמים יש מסך מבוסס LED. האם הוא פחות איכותי? האם יש למישהו ניסיון עם המחשב הזה? האם יש ניסיון עם מחשבי טושיבה? המחשב הנ"ל מיועד לסטודנט באקדמיה למוסיקה: יחובר לקלידים ויריץ תוכנות לכתיבה ועריכת מוסיקה. חשוב התגובה המהירה בין הקלידים למוצא שמע. קישור למפרט המחשב: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=332&CategoryName=TOSHIBA&AuctionId=7730844
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפטופ חדש MSI U123. המחשב חדש מהאריזה. הפעלתי את המחשב ומשום מה אני רואה שהמחשב לא מזהה את המצלמה המובנת שלו. נכנסתי לאתר של MSI ולא מצאתי שם פתרון לבעיה, ניסיתי להוריד כל מיני סוגי דרייברים ושום דבר לא עזר, המחשב פשוט לא מזהה את המצלמה. מה אני יכול לעשות על מנת לתקן את הבעיה? תודה מראש, רן.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
Core i7 920, s1366, 8MB Tray 1300 1 1300 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total EX58-UD4P s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2100, 3xPCI-E 1280 1 1280 זכרונות DDR III 1600Mhz Price Units Total 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel 780 1 780 כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 920 2 1840 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS 490 1 490 מאווררים וגופי קירור Zalman Price Units Total CNPS10X Quiet 285 1 285 מארזים Zalman Price Units Total GS1000 Black Full Tower ATX Case (No PSU) …
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-