ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין במסך חדש למחשב שלי עד 2500 ש"ח. המסך נועד למשחקים אז אני מעוניין במסך המתאים ביותר. (מבחינת קצב ריענון כמובן) תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מה דעתכם לגבי המחשב הזה בתור HTPC/מחשב לצפייה בסרטים? איזה משחקים הוא יוכל להריץ ברמה סבירה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן מה נשמע? השימושים העיקריים במחשב הם סרטים ודברים כליים כמו אופיס אינטרנט וכו'. כרגע יש לי במחשב ATI 6950 וספק כוח 680 של HYPER לכן אני מאמין שאפשר לוותר על ספק וכרטיס מסך, לכן הקצבתי רק 3K. אשמח לעצות, ואם אתם חושבים שלהגדיל את התקציב שווה את התמורה אז תגידו ותציעו תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסרטים בHD, ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל, כבוד על הפורוםהוא מצויין. לנושא, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח. שימושי המחשב העיקרים הם: אינטרנט (כמובן), אופיס, ומשחקים. כאשר אני כותב משחקים הכוונה בעיקר ל- PES 2010 ול- NBA 2010. התקציב לרכישת הוא בסביבות 2000 ש"ח, ללא מסך (כבר יש). 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? לא א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. שימושי המחשב העיקרים הם: אינטרנט (כמובן), אופיס, ומשחקים. כאשר אני כותב משחקים הכוונה בעיקר ל- PES 2010 ול- NBA 201…
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם. אנחנו מתלבטים בין 4 דגמי DELL. E4300 קצת יקר (לאחר שדרוג של זיכרון ודיסק קשיח קצת יקר). LATITUDE 13 VostroTM V13 vostro 3300 (עם סוללת 8 תאים) חשוב לנו: מחשב קל מסך מט חיי סוללה ארוכים מקלדת וומשטח עכבר נוחים עדיף שלא יתחמם מידי. תודה לכל הממליצים
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי לנובו יוגה 3 עם 250 SSD עכשיו, בכונן D של LENOVO מוקצים 25 גיגה... כדאי לחלץ משם כמה גיגות לטובת מחיצה חדשה? או להוסיף ל C? ואם כן, אז כמה אתם אומרים כדאי?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מפרט ואני לא הכי מבין בזה אז אני אשמח לקבל הערות ופחות או יותר הערכת מחיר למפרט המצורף. המחשב הולך לשמש אותי בבית לשנים הקרובות, קצת משחקים (לא גיימר מקצוען), קצת מטלב, אנטרנט וקצת עריכת וידאו (חובבן) המפרט הוא: מעבד: intel core 2 - המליצו לי על מעבד E-6750 לוח אם: של אינטל באפלו קריק G33BU זיכרון: 2 ג'יגה, 800 או MHZ.קינגסטון כונן קשיח: 320 ג'יגה, SATA II 7200 wd כרטיס מסך: GAINWARD 8500GT כונן DVD: צורב SATA 20LGX מארז איכותי קטן מעולה COMPUCASE 6K31 קצת יותר יקר אבל איכותי מאוד יפה ולא גדול אם מישהו רואה במפרט הזה משהו דפוק\מעאפן או ללא אפשרות שדרוג עתידית, אני אשמח לשמוע, תודה לכולכם, קובי
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לשאול אנשים שרכשו מחשב נייד של Lenovo בשנה שנתיים האחרונות: האם בדקתם אם הכרטיס האלחוטי שהגיע איתו הוא Intel iwlwifi 5100 AGN שתומך בתקן N? במקרה שלא, והכרטיס שקיבלתם לא תומך בתקן N - האם ביצעתם בדיקה באתר של לנובו לראות האם הוא אמור לתמוך בתקן N ? אודה לכם אם תרשמו איזה דגם יש לכם ועם איזה כרטיס רשת אלחוטי הוא הגיע. בתודה, דן
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב שמיועד לסרטים וגלישה בתקציב של 2000 ש"ח. *יש לי צורב dvd לכן אין לי צורך לכלול אותו במפרט. אין לי צורך בכרטיס מסך נפרד, אני מחפש לוח עם עם כרטיס מסך מובנה. אשמח לשמוע את דעתכם למפרט אופטימלי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ערב טוב מומחים. לפני תשלום על חלקים חדשים, סוגיה אחד לא נותנת לי מנוחה: קירור מים. מעבד הוא I7 6700K כך שהוא יעבור המהרה מסויימת. אני לא חושב להכנס למערכת מפוצלת בזמן הקרוב. מה שזמין לקניה הוא Corsair Hydro H110i GTX Extreme. Swiftech H240-X2 לא זמין בארץ כמו גם nzxt kraken x61 לא ראיתי לקניה. יש עוד אופציות? מארז NZXT H440 ויש מקום גם ל360ממ
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, חבר מעוניין לרכוש מחשב חדש ללא ציוד היקפי ומסך. מיועד לגיימינג במחיר של 3000 ש"ח עם אפשרות חריגה מינימלית . 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב אם יש בכך צורך ומשפר משמעותית. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים החדשים ביותר על ההגדרות הגבוהות ביותר. -מהי הרזולו…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לאחר המון המון המון מחשבות ובירורים, אני כבר מיואש.. אני מאד מקווה שכאן תוכלו לעזור לי. אז ככה : אני מחפש מחשב TABLET / לוח בסגנון ה IPAD אבל עם המפרט הבא: 1. מסך של 9'' לפחות. אשמח אפילו ל10 , ואפילו 11 אינץ .! 2. כמובן רק מסך ולא מחשב שנפתח , שוב בסגנון האייפד. 3. מסך מגע ברמה הגבוה ביותר כמו האייפד. :-) 4. לפחות 32 גיגה דיסק. 5. מערכת הפעלה לא משנה לי. 6. חייב חייב חיבור USB אחד לפחות. 7. כמובן WIFI תקן N . ובלוטוט 8. דבר חשוב גם כן חיבור 3G . הכוונה אפשרות להכניס כרטיס סים . 9.שלא יהיה כבד מידי. 10. זמן סוללה לפחות 6-7 שעות . 11. ובכללי שיראה איכותי ולא נשבר עו רגע.. וכמובן שהמסך לא יצטערך מאה לחיצות עד שיעבוד. עכשיו אני יודע שאתם שואלים למה לא אי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של "Lenovo" מדגם : "ideapad z360". יציאת האוזניות שבמחשב נדפקה: המחשב מסמן שאוזניות מחוברות לשקע האוזניות למרות שבפועל, האוזניות לא מחוברות. כתוצאה מהבעיה אני לא מצליח לשמוע דרך הרמקולים המובנים שבמחשב.אני מעוניין לפתור את הבעיה ע"י החלפת שקע האוזניות אשר "יושב" על כרטיס האם של המחשב. (הדגם של כרטיס האם: LL7A MBASSY HM55/N11MGE2 1G/100L", FRU number: 11012402) שאלתי היא : איך אני יכול להשיג את מחבר שקע האוזניות, באותו דגם בדיוק כפי שקיים אצלי במחשב ? (באיי-ביי יש לא מעט דגמים של הפריט הזה) תודה!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב משמש למשחקים כבדים ולעבודות גרפיות יש לי שתי אפשרויות, או לקחת מפרט שהוא מחנות ידועה [TMS] אבל הוא יותר חלש או לקחת מפרט מחנות קצת פחות מוכרת [FOXPC] אבל המחשב חזק יותר. FOXPC: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 TRAY ¤1499 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1238 ASUS P5ND 750I SLI ¤830 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1113 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤419 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 צורב LG DVD-RW X18 H62N SATA BLACK ¤159 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=694 NZXT Tempest "AirFlow…
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אהלן, אשמח אם תאמרו לי מה דעתכם על המפרט שבניתי והאם ניתן לשפר אותו בתקציב הנתון. דרישות: - תקציב 5000 ש"ח, אין צורך במסך או בציוד הקפי. - מחשב שיריץ משחקים על הגדרות גבוהות בשנתיים הקרובות על מסך FHD. - מחשב מבוסס אינטל. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - TRAY ₪903 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 ₪670 זיכרון: [..] G.SKILL "ECO" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - זמין במלאי ₪558 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1253 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪117 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED w/o PSU ₪474 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי ₪413 קרור למעבד: [..] ARCTIC-C…
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 (ללא חריגה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תוכנות סטטיסטיות ושליפות כמו: R, SAS and SQL SERVER - מדיה (המחשב יחובר לטלויזיה בסלון, לצפיה בסדרות/סרטים) FHD (המחשב יחובר למסך טלוויזיה '48 אז לא נדרש 4K) - אני משחק רק league of legends (עדיף הגדרות גבוהות, אך אוכל להסתדר עם בינוניות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא צריך כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 7-8 6. ה…
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום! יש לי בבית פנטיום 2 כן בהחלט ענתיקה ואני ממש חייבת לקנות מחשב חדש. אני מעוניינת להשקיע עד 3500 כולל מסך אבל רק lcd . כמו כן המחשב ישמש למשחקים ,להורדת סרטים ועריכתם בעיקר, פוטושופ תכנות ואולי גרפיקה בקטנה ככה. אם אפשר שיהיה מהר כי אני טיפה בלחץ תודה רבה על ההקשבה והעזרה אלה
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, התקלקל לי המחשב הישן (כבר 6+ שנים, נתקע כל הזמן, אחרי בדיקות של דיסקים וזכרונות לבד הגעתי למסקנה שזה לוח האם\צ'יפסט). אני רוצה לבסס את המפרט על הרכיבים הכי זולים שתומכים בטכנולוגית הכי אחרונות, לשמור על אופק שדרוג מירבי. לכן: Intel Sandy Bridge Core i5 Gigabyte GA-PH67-UD3 1. תקציב - 2500~ 2. שימושים - עריכה גרפית כבדה (שרטוט, תלת מימד) 3. יש את כל הציוד ההיקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים נדרש צורב sata כי הישן הוא ide. 5. יש כבר דיסק קשיח sata חדש. 6. חשיבות השקט = 7 (חשוב אבל לא קריטי עד כדי הכפלת מחיר המארז בשביל זה) 7. לא מתוכנן אוברקלוקינג 8. מ"ה - לא. הרכבה - כן. 9. חנות שיש לה כבר Sandy Bridge במלאי. 10. בחרתי את לוח האם עם תמיכה לאחור (PCI) ולע…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft 2, Crysis 3, GTA V, Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,עכבר, רמקול…
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב שייעודו הוא להריץ בצורה טובה את תוכנת הסימטרון. את דרישות התוכנה ניתן לראות פה: http://www.cimatron.com/SIP_STORAGE/FILES/5/3395.pdf השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימטרון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סימטרון - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)…
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
INTEL Pentium D - 2.8 (820) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 800Mhz-775PI (1620 שקל) INTEL Sorento (945G) -LAN - DDR2 - ATX (659 שקל) 1GB (512 X 2) GEIL DDR II - 533 - DUAL CHANNEL KIT (713 שקל) Gigabyte 6600-DP 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK (631 שקל) WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA (347 שקל) סה"כ ללא ספק / מארז והדברים הקטנים : 3970 המחיר המקסימלי שברצוני להשקיע הוא כאמור לעיל - נושק ל4000 שקלים האם לדעתכם המחשב חזק לקידוד / עריכת מוסיקה ומשחקים... או שעליי לותר על הליבה הכפולה וללכת על מעבדי 64 ביט מקווה לתשובתם , בתודה.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני זקוק למפרט מחשב שמאפשר להריץ בצורה טובה Premiere Pro CS6 ו After Effects CS6 חשוב לציין שברצוני לעבוד עם פלאג אשר מתממשק עם אפטר אפקטס -element 3d https://www.videocopilot.net/products/element/ .הסרטים יהיו ברזולוציה 1920×1080 עם שילוב של אובייקטים 3D אני חושב שאני יבחר במחשב שמבוסס מעבד של אינטל עם זיכרון של בין 8ל 16 גיגה זיכרון .לא סגור על כרטיס המסך ואני מודע לחשיבות של הכרטיס הביצועים מאוד חשובים במסגרת התקציב 8000 שקלים למחשב עם חריגות במידה ויש צורך אשמח לדעתכם המקצועית תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי - moded chieftech aluminium blue + window athlon xp 2000+ + VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD gigabyte 7VAX 256 DDR Asus Geforce 2 gts soundblaster live!value LG DVD ROM LG X48 Burner Vantec rounded IDE cables v.cooled case + 400W gen. PSU + 2 cold cathodes (green+blue) Mag 17" XJ700T כמה לדעתכם עליי לדרוש על המחשב כולל המסך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב בעיקר לצרכי גלישה באינטרנט, הורדת סרטים וסדרות (כלומר חשוב שיהיה הרבה זכרון) ומשחקים פעם ב..(שזה הכי פחות ייעשה במחשב, מקסימום CS או FIFA). עוד דברים שחשוב לי שיהיה מערכת קירור טובה, כי אני לומד מניסיון שהמחשב הקודם שלי התחמם מהר מאוד. אם אפשר שלא ירעיש יותר מדי, כמה שיותר שקט. מערכת הפעלה אמיתית, כרטיס מסך טוב (לא יותר מדי). ומסך 19-20 אינצ' לא נחוץ יותר. חריגה בתקציב של עד 200 ש"ח לא טראגית. תודה רבה. ***עריכה*** לא נחוץ ציוד הקפי.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני שוקל לקנות מחשב נייד עד 1200 דולר מארה"ב אם אפשר לשלוח לארץ גם טוב.. המחשב יהיה בעיקר למשחקים,לימודים,אינטרנט,מוזיקה,סרטים... אני רוצה להנות מהכול.... * גודל המסך חשבתי על 15.4 או 16 אינץ' לא מסך מבריק אלא מאט.. * משקל רצוי? לא חשוב בשבילי * זמן סוללה ארוך?אני מניח שזה פרט שממש מייקר את המחיר אז נוריד אותו לזמן סטנדרתי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) =כן * כרטיס רשת שתומך בכול התקנים כיום.. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג"ב 7200 . * זיכרון=4 גיגה * צורב DVD ברור!.. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? רצוי עם אחריות בינלאומית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה ל- DELL ראיתי שיש ל MSI מחשבים זולים בלי מערכת הפעלה,אבל אם יש משהו יותר טוב אז…
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-