עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by דוב,

מטרות המחשב: עבודות משרדיות, שימוש בתוכנות שונות (למשל, רוזתה סטון), גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים. עדיף מחשב יחסית קטן ובעל משקל נמוך. חשוב שיהיה מהיר מאד, זכרון רם עדיף 8, זמן סוללה ארוך. אשמח לשמוע רעיונות טובים ויחסית זולים (עד 3500), וכן מה דעתכם על המחשבים הללו: http://www.wallashops.co.il/Mobile/Main#!/app/product/6MKFBB94E2 http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=4702&siteurl=http%3a%2f%2fwww.pc-online.co.il%2fitem.php%3fps%3d3002&modelid=878415&prodId=1626094054&platform=2

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤945 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤765 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤485 ספק כוח: FSP Epsilon 600W Satax6 PCI-Ex2 A.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤486 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤414 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤276 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail - זמין במלאי כמות: 2 - מחיר: ¤1099 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail כמות: 1 - מחיר: ¤169 רמקולים: LOGITEC…

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  3. אני צריך מפרט למשחקים ב5000 שקל יש לי דרישות ספציפיות (נא לא לסטות אנשים,תודה) מסך LCD שיהיו רמקולים SBS 370 ומעלה שיהיה עכבר ומקלדת גם כרטיס מסך לא מושקע (אין לי כוח להסביר למה) radeon 9550

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  4. שיהיה פה הכול כל הציוד היקיפי כולל מסך LCD שיהיה צורב DVD מחשב בשביל משחקים ואינטרנט ושירים תודה לעזוריםםם

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by cpu1783,

יש ברשותי את המחשב עם המפרט הבא: Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 Kingston 4GB DDR3 1333 Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI Overclocked אני מעוניין להחליף את לוח האם והמעבד בלבד למפרט זהה שיתאים לזה אך עם רכיבים מעודכנים של היום. איזה לוח אם מומלץ? מה לגבי המעבד? האם הזכרונות יתאימו ללוח החדש? הכרטיס מסך עדיין רלוונטי להיום? אני שוקל גם אפשרות לשנמך אל מעבד i5 אשמח לדעת כמה זה יוזיל במחיר אני צריך את המחשב עבור פוטושופ, עריכת וידיאו קלה ולרוב גלישה עם הרבה חלונות פתוחים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by NEUROMA,

שלום לכל המגיבים תגידו, האם המעבד - ATOM וכרטיס מסך INTEL GM950 או INTELL 3500 יכול להריץ בקלות את תוכנת ה CS4 ללא כל בעיות או "עיכולים" למיניהם ? בברכה שי

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by Ncoder,

שלום לכולם, אבא שלי מעוניין במחשב שישמש אותו בעיקר למשחקי אינטרנט פשוטים כמו באבלס . המפרט שהוצע ב-1500 ש"ח: מעבד אינטל G4400 לוח אם כולל כרטיס גרפי בלוח של גיגבייט H110 (לא ידוע לי הדגם המדוייק). זיכרון של קרושל DDR4 סטיק אחד 4 גיגהבייט (לא ידוע לי דגם מדוייק) דיסק קשיח SSD של חברת פנטר??? גודל 120 גיגה (לא ידוע לי דגם) צורב DVD מארז כולל ספק כוח 500W (לא ידוע לי דגמים) זה המפרט שאבא שלי קיבל מהחנות המקומית והיעדר הדגמים המדוייקים מאוד מחשידים אותי. מה דעתכם? האם יש משהו שהייתם משנים במפרט או האם יש לכם הצעה למפרט טוב יותר עבור השימושים של אבא שלי? הייתכן שאפשר להביא מפרט יותר זול? …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני צריך PC שיהיה בעיקר לשימושי אופיס, אינטרנט, משחקים קלילים... מסך דק איכותי, על גודל אפשר להתפשר, עדיף מסך עם רמקולים מובנים, כ.מסך לא חובה, אבל אם יהיה זה לא ירע. כמובן שהכל יהיה מקורר טוב, מארז "בסדר" (מצידי שיהיה מארז ערבי, רק שיהיה יפה). מה עוד? ציוד היקפי: עכבר מקלדת רמקולים (במידה ואין מובנה על המסך) הציוד ההיקפי שיהיה פשוט, אם יש איזה סט נחמד של לוג'יטק זה נחמד.. התקציב עד 4000 שקלים חדשים, מחנות אמינה ובטוחה, ללא דמי הרכבה (עליי). תודה לעוזרים. Aviko

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by r0ckY,

שלום, אני מעוניין לקנות נטבוק, אך אני מחכה לסדרה החדשה של ה12". מתי יגיעו הדגמים של ACER MSI ASUS לארץ ומי יהיה המומלץ יותר מיבניהם?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  10. מעבד: Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 1 815 ש"ח לוח אם : ‏ GIGABYTE P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 1 535 ש"ח זכרונות‏: DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel 1 445 ש"ח כרטיסי מסך‏: ASUS מ GTS450 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E 1 750 ש"ח דיסקים קשיחים‏: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX 1 420 ש"ח צורב: DVD‏ LG כ DVD±RW GH22NP x22 Beige IDE (Oem) 1 125 ש"ח מארז:‏ CoolerMaster CMP-350 Black+ 400W PSU 1 390 ש"ח ספק כוח: Thermaltake מ TR2 RX 550W Modular PSU Active PFC (Retail) 1 375 ש"ח מקלדת+ עכבר אלחוטי:‏ Logitech Logitech Wireless MK250 Desktop B…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by דודיפלצת,

שלום לכולם. אני שוקל לקנות את ה-HTPC שחלמתי עליו כדי לנגן סרטי HD בלבד. הסיבה שאני רוצה שיבוסס Q6600 היא אופציה לסרטים מאוד מאוד כבדים ומחירו הזול יחסית. אין צורך בהרדיסק וכונן אופטי, אותם אני לוקח מהמחשב הקודם. מארז קטן (כדוגמת Thermaltake Lanbox) ולא מארזי HTPC יעודיים. כרטיס מסך רגיל ולא מובנה. נראה לי שזהו... תודה רבה לכל המשיבים.

12. Started by rbu99fm,

שלום לכולם, המקלדת במחשב הנייד מדגם Acer Aspire 5738G התחרפנה לגמרי... חלק מהמקשים עובדים וחלק לא מקלידים כלום וחלק מקלידים דברים אחרים ממה שרשום על הכפתור... זה מחשב של חבר שלי... כך שאני לא יודע מה גרם לשינוי... התופעות: לחיצה על מספר 7 במקלדת נותן 87 לחיצה על y נותנת 8 לחיצה על d לא עושה כלום.. מאוד מוזר המצב של המחשב... אם מחברים מקלדת חיצונית לנייד, אז הכול עובד מצויין... מישהוא ששאלתי אותו אמר שאולי יש אבק במקלדת של המחשב שגורמת ללחיצה של כמה כפתורים ביחד? ניסיתי Fn + Num lock --> לא עזר בדקתי האם ה- Sticky Keys דלוק --> לא דלוק.. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוב המשחקים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מבקש במפרט המלצה גם למסך, כנראה FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם. המחשב הבא בעדיפות לנייד, זמן סוללה פחות קריטי היות וזה בעקרון Workstation. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד כ10,000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט במידת הצורך. במידה והתקציב לא ריאליסטי לדרישות אשמח לשמוע על מה לדעתכם תקציב הולם, ולשמוע על מפרטים לדוגמא אבל כרגע זו המסגרת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקלים. (אם יש שדרוג משמעותי שיחרוג עוד טיפה אשמח לשמוע) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח Unity לVR, התמקדות בסצינות יחסית קטנות אבל עדיין עושה 360 Rendering. בעת…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by RonC,

תכננתי בחודש הבא לקנות ultrabook, ליתר דיוק את ה Dell XPS 13 Ultra Book XP-RD33-5966: i5, 128 GB SSD דק, איכותי ובמחיר ממש טוב בעיני.. רק מה, בדיוק עכשיו יצא דור חדש של מעבדי אינטל (Haswell ) עם הרבה מאוד הייפ והתלהבות. זה מאריך בצורה משמעותית את זמן הסוללה ומהללים את היכולות הגרפיות שלו.. אפילו ראיתי את ה DELL XPS 11 החדש שיצא עם המעבד ואני חייב להודות שזה נשמע מרשים מאוד.. עד כמה באמת כדי לחכות למעבד הזה? מתי הוא יגיע לארץ? ומה עלול להיות תג המחיר שלו? תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by Yao Pau,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל למינימום קרי 3000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כרגע לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים רק Battlefield bad company 2 אולי GTA 5 וגראפיקה UNITY3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). UNITY3D כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 רמת גרפיקה לא ULTRA שיהיה אפילו כמו ב PS4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 BATTLEFIED BAD COMPANY 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  17. אני מנסה למצוא פתרון זול לבניית מחשב קומפקטי עד כמה שניתן למסעדה ( אשמח להצעות למחשבים מוכנים ) , במידה וארכיב את המחשב שיהיה תואם מערכות הפעלה אחרות מלבד WIN (צריך שכל התוכנות יהיו חוקיות !). שוב , המטרה העיקרית היא ניגון מוזיקה . תקציב 800+-ש"ח. כרגע ברשותי כונן חיצוני בגודל 1TB שדרכו אני מתכוון לנגן את קבצי המוזיקה . חשבתי על משהו כמו ה NUC סלרון ( http://ksp.co.il/?uin=19046) אך הוא מגיע בלי דיסק קשיח וזכרון שכבר ייקרו את המחשב מעבר לתקציב אשמח להצעות ורעיונות. נ.ב. לא מצאתי פורום כרטיסי קול או מוזיקה אז מקווה שפרסמתי במקום המתאים

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by Forza Milan,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=29&CatCode= מה דעתכם על המפרט הזה? ומה דעתכם על אייבורי? הבאתם לי פה לא מזמן מפרט ב-5000 ש"ח, אמרתי לכם שנאי מתכנן לקנות אחרי סוכות אבל מה לעשות שהתקציב לא מאפשר כרגע, וזה די דחוף מחשב חדש, התקציב סופי הוא גג 4000 ש"ח, ואני צריך מחשב שקט + מסך CRT + מקלדת ועכבר (לא צריך רמקולים) שיהיה שקט זה חשוב מאוד לעבודה שוטפת על המחשב, וגם למשחקים , אני לא גיימר כבד, אבל משחק או שניים זה הכל.

19. Started by dolevzoraa,

טוב חבר'ה תשמעו יש לי מחשב נייד עכשיו המקש של הווינדוס בחוץ כאילו אין מקש אז כדי ללחוץ על הווינדוס יש מין דבר כזה שאני לוחץ עליו עכשיו השאלה שלי היא אם יש מקומות שיכולים להחזיר לי את המקש הזה יש לי את החלקים שלו ונגיד חסר חלק הוא יוכל להחזיר ?? לי אותו ? אם חלקים משלו ? כמובן שבתשלום עוד שאלה יש מקום שיכול לנקות לי את כל החרא שבתוך המקלדת ? ?? לנקות את כל הלכלוכים והכל וכמובן בלי לפגוע במקלדת וגם בתשלום ... ושאלה כמה הכל יעלה ?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by GONNY2,

מחפש מפרט מחשב 3000-3300 ש"ח ( ללא דיסק קשיח , כונן דיסקטים צורב ). ומקום מומלץ לקנות .

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by tdzm,

שלום אני צריך מפרט למחשב מבוסס AMD 512 MB זכרון ולוח אם משולב עם כרטיס מסך תודה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by tal.t,

היי, אז ככה חח דרוש מפרט למחשב לצורך משחקים כבדים... אני יודע שהתקציב לא בשמיים אבל זה מה יש חח ברצוני להציג את המחשבי הטוב ביותר שאפשר להשיג בסכום הזה כולל מסך! 19-20 אינץ תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by matonia,

שלום לכולם רציתי לשאול אותכם איזה מארץ כדי לי לקחת עד מחיר של 400 שקל ככה. שבת שלום

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by GHOST,

המחשב ישמש בעיקר לתוכנות צילום ועריכה החלקים שאני צריך הם *מעבד (מבוסס AMD) *לוח אם *כרטיס מסך (מבוסס ATI) *הרדיסק (80GB) *זכרון פנימי (512 לפחות)

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  25. המחשב אמור לשמש למשחקים ואינטרנט בעיקר. עם מסך 22. יש משהו במפרט שכדאי לשנות? מערכת מחשב למשרד ולבית במחיר אטרקטיבי. מעבד: מבוסס Intel Core 2 Duo E8400 3.00 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX זיכרון: Cellshock / MUSHKIN DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3 (P45) - ATX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100/1000 משולב בלוח האם כ. מסך: GAINWORD 4850 512MB GDDR3 - RETAIL דיסק קשיח: Seagate 500GB 32MB 7200RPM S-ATA II דיוידי : PIONEER / LG / SAMSUNG DVD-RW DL(black) SATA- bulk מאוורר נוסף למארז, שקט במיוחד: Arctic-Cooling AF Fan 120 - PWM - Exhaust/Intake מארז: THERMALTAKE STRIKE MX - 23cm Touchcolor fan ספק: Thermaltake TR2 420W - PFC - ATX 2.…

• 2 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.