עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ענו בבקשה על השאלות שבהם יש לכם ידע. כתבתי בראש כל שאלה על מה אני מדבר כדי שתדעו על אילו שאלות לענות על סמך מה שאתם מבינים. http://www.ksp.co.il/hmain.php 1.זכרונות - אילו זכרונות כדאי לי לשים בINTEL D ? האם DDR 400 של חברה מוכרת כמו SUMSONG (של 512*2) או DDR II 533 של חברה לא מוכרת כמו ELIXIR ? 2.לוח אם -בהנחה שעניתם על שאלה 1 ואתם יודעים מה עדיף, איזה לוח אם הכי טוב למעבד INTEL D, בתקציב של בסביבות ה500 ש''ח? לא לOC, ולזכרונות שהצעתם בשאלה1. (אשמח אם תפרטו למה הלוח אם שבחרתם הוא טוב) 3.כרטיס מסך - אני רוצה לקנות כ.מסך בתקציב של 800-900 ש''ח, אבל בכל פעם שאני שם את 7600GS כולם משתגעים ואומרים זבל זבל...אפשר כרטיס מסך יותר טוב מ7600GS בתקציב הנתון? 4.מארז - האם משתלם לקנו…

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  2. אחותי צריכה מחשב חדש אז אני האחראי בבית לזה הדברים היחידים שהיא עושה במחשב הוא לשחק סימס, לגלוש באינטרנט ומסנג'ר וגם להפעיל סרטים כנראה באיכות HD וכאלה... שיהיה 500G בדיסק קשיח ו 4 ג'יגה זיכרון. בקרוב יהיה משודך למסך 22 אינץ' וכנראה גם לטלויזיה של 26 אינץ' או אולי 32 בשביל להפעיל את הסרטים. השקט חשוב 9/10 והעיצוב לא. המחיר הוא 3K ואם חייבים אז עד 3.5K. תודה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  3. אהלן חבר'ה , רציתי את עזרתכם להכנת מפרט מחשב מלא לקרוב משפחה. המחשב בשביל ילד שרק מתחיל את הדרך בעולם המחשבים. הוא לא ממש צריך מכונת משחקים / עריכות וכו'. המחשב צריך להיות סביר לאינטרנט , הצגת סרטים , מוזיקה , ומדי פעם משחקים. התקציב הוא 6000 שקל. מה שחשוב שיהיה ואי אפשר לוותר זה רמקולים 5.1 איכותיים להקרנת סרטים ומסך 17 ברמה סבירה. המחשב גם יהיה מחובר לטלביזיה נוספת להקרנת הסרטים כך שלא צריך מסך גדול מדי. אז הנה המפרט - Athlon 64 3000+ (S-754) 920 1 920 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NS-Pro (s754) Nforce3 250, GBL, Fwire 590 1 590 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB A-DATA 220 2 440 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADE…

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by Styx,

קיבלתי במתנה שתי זיכרונות ורציתי לדעת אם הם מתאימים למחשב הנייד שלי ואם זה מתאים איך אני מרכיב תודה מראש

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by yuvalb,

מבקש לקבל עזרה במפרט למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים (לא כבדים מידי ,FIFA וכו') במחיר של כ-2000 ש"ח ללא מסך. תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  6. טוב אז החלטתי בסוף ללכת על Inspiron 15 שעכשיונמצא אצלהם במבצע. מפרט מעולה, מחיר מעולה, בדיוק מה שאני צריך. http://www.dell.com/us/en/home/laptops_great_deals/fs.aspx?refid=laptops_great_deals&s=dhs&cs=19 (המחשב ראשון משמאל, זה שעולה 449$) דיברתי עם הנציגים שלהם עכשיו בצ'אט (שאני חייב הלגיד שהם די מעצבנים, לא נותנים תשובות מספקות), בנוגע להזמנה עצמה. המשלוח צריך להגיע תוך 3-5 ימים ממתי שהוא יוצא. השאלה היא, מתי הוא יוצא? הנציג אמר שמערכות מחשב לוקחות בין 10-14 ימים להרכיב אותם, ורק אז הם יוצאות. איזה אפקט יש לעבודה שהמחשב שאני קונה הוא מחשב כבר מורכב - זתומרת שלא ערכתי כלל שינויים במפרט שמוצע, אלא לקחתי את המבצע שהם שמו במבצע. זה יכול לקצר בצורה כלשהיא את זמן …

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי 2700, אבל ממש אשמח לרדת ממנו א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני בעיקר מנסה כרגע לראות מאיפה אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא, אני כבר במקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ו-office א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא קריטי. מסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by bomba90,

* מטרות המחשב? לסטודנט + גיימינג: NBA, FIFA, NFS * גודל המסך? 13.3-14.1 * משקל רצוי? פחות מ-2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 2 מינ' * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB 7200RPM מתכננן להוסיף MSATA SSD של 128GB. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כרגע אני די נעול על Y480 של לנובו שעולה 850$ עם הארד דיסק של 500GB 7200RPM ואני אוסיף לו mSata SSD של 128GB עבור מערכת ההפעלה. אשמח לשמוע רעיונות נוספים, …

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  9. הרכבתי את המפרט הזה: INTEL Core 2 Quad 2.66GHz Q9450 + AC Freezer 7 Pro 1,350.0 ¤ ASUS P5Q Deluxe 899.0 ¤ G.skill DDR2 4096MB 1000MHZ PI CL5-5-5-15 490.0 ¤ Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive 325.0 ¤ Connect3D Radeon HD4870 1GB DDR5 PCIe 1,499.0 ¤ LG DVD-RW X18 H62N SATA BLACK 159.00 ¤ THERMALTAKE SOPRANO BLACK + WINDOW DUAL 120mm FAN 471.00 OCZ GameXStream 700W PSU SLI Certified Silent 120 mm fan 702.00 ¤ סה"כ: 5895 ש"ח אם מישהו חושב שיהיו בעיות תאימות עם החלקים נא להגיד. וכמובן הצעות לשיפור תמיד מבורכות... אה ודבר אחרון אני משחק על מסך 20' אבל אני מחליף אותו בקרוב ל 22' או 24' ובגלל זה הכרטיס מסך הזה....

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by kobicool,

שלום לכולם ! בעבר השתמשתי בשירותי החברים בפורום להרכבת מחשב נייח ועד היום אני מאוד מרוצה !! אז שוב תודה לחברי הפורום. לעניין החדש, התקציב של המחשב הנייד החדש שלי הוא עד 4000 ש"ח, הייעוד שלו הוא בעיקר לפוטושופ אוטוקאד 3D מקס ותוכנות עריכה שונות. מהי המלצתכם למחשב שיוכל "להחזיק" הרבה זמן (כשלוש שנים) ולעבודה מירבית. תודה מראש לעונים !! קובי.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  11. מבקש מפרט למחשב שמיועד בעיקר לפיתוח תוכנה (פרנסה) ועבודות משרדיות אבל גם לראות סרטים בעתיד יכול להיות שארצה להשתמש בו לעריכת אודיו, כך שהוא צריך להיות פתוח לאפשרות כזאת וחשוב שיהיה שקט מאוד תוכנות לפיתוח תוכנה: MySQL Server. IntelliJ, Eclipse תוכנות לעריכת אודיו: cubase בנוסף ברשותי כרטיס מסך ישן ATI RADEON X800 GTO , האם עדיף יהיה לי להשתמש בו על המחשב החדש או שהוא כבר מיושן מידי? בכל מקרה הייתי רוצה לשמור את האופציה להוסיף כרטיס מסך בעתיד

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by koko0,

אני מחפש דרך להשיג מחשב נייד חלש לא משנה לי זמן בטריה רק שלא יהיה גדול. הוא יריץ אובונטו בעיקר לאינטרנט וכאלה אבל שלא יהיה זוועה לגמרי. מה תהיה הדרך הכי זולה להשיג דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by noam,

שלום, די ננעלתי על ה- T400, והציעו לי אותו עם המעבד: Intel Core 2 Duo Processor P9600 (2*2.8GHz (כנראה זו טעות והתכוונו ל- T9600, נכון?) עם כונן קשיח של 250 GB במהירות 7200, ועם סוללה של 9 תאים. האם כדאי לרדת במהירות המעבד או במהירות הדיסק כדי לקבל זמן סוללה ארוך יותר? זה יהיה משמעותי? איזה שינוי עדיף (אם בכלל)? מה ההבדל במשקל בין 9,6 ו- 4 תאים? מה ההבדל מבחינת זמני העבודה הטיפוסיים? תודה.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  14. לוח אם Gigabyte GA945GZMS2 258 שקל מעבד : Intel Core 2 Duo e 8200 829 שקל כונן קשיח 2.5 אינץ : Western Digital WD1200BEVE 120 גיגה 287 שקל זכרון : 2 גיגה Kingston DDR2 1024MB x 2 188 שקל מארז : Tzag Elita AC4 194 שקל צורב DVD : LG GSAH55N X20 134 שקל קירור למעבד יש לי בבית אני לא זוכר את הדגם וכרטיס מסך אני ישים ממחשב ישן GFROCE 5200 FX סה"כ יוצא : 1890 שקל האם זה כדאי ?

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  15. שלום, מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים בעיקר, מבוסס מעבד אינטל Intel Core i5-750 2.66GHz, כרטיסי זיכרון 4096 mb (2048mbx2) DDR3 1333MHz על לוח אם Intel WhitesBurg DP55WB Micro Atx כרטיס גראפי nVidia GeForce 9500GT 1GB DVI HDMI במחיר של כ-3000 ש"ח. מעניין אותי בעיקר איכות תמונה ופחות איכות שמע. לא מתכוון לבצע OC שאלותיי: 1. ספק מומלץ באיזור ת"א? 2. האם הקונפיגורציה מתאימה , החלקים מסונכרנים או שחלק מהם עדיף להחליף? 3. האם לוח אם Asus P7P55D או GIGABYTE P55-UD3L עדיף? 4. האם חשוב לוח ATX או mATX מבחינת פיזור חום, צפיפות ומצד שני מהירות בין מרכיבי הלוח? 5. האם כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA GeForce 9500GT GDDR3 עדיף? או, כרטיס אחר שלא יוביל לחריגה גדולה מהתקציב 6. האם זיכרו…

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  16. 1. מה התקציב? 3000, אפשר לחרוג ל 3400 אם זה חיוני 2. מטרות המחשב: וורד, אימיילים, מצגות, גלישה באנטרנט 3.האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן: מסך, מקלדת פשוטה, רמקולים,פשוטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שיהיה צורב דוד ואני מעדיף כ.מסך onboard 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מראה סביר, עדיף שיהיה שקט, לגבי טמפ' לא צריך קבוע על 20C אבל גם שלא יתחמם יותר מדי תודה רבה

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  17. שלום! 1. מה התקציב ? 3000-3300 2. מטרות ? (לדוגמה OC, עבודות משרדיות, משחקים {קלים או כבדים ?}. ניתן לבחור יותר מאחד) משחקים לא הכי כבדים ועריכת וידאו וגרפיקה 3. האם אתה צריך ציוד הקפי ? (לדוגמה מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, DVD, צורב DVD, כרטיס טלויזיה, כרטיס רשת וכו'..) מקלדת, (עם כזה לחצני מדיה אבל גם שתהיה הכי פשוטה), רמקולים (הכי פשוטים), צורב רגיל, כרטיס רשת (שיהיה כבר עם הלוח אם עדיף לא?), כרטיס פיירווייר, אל תשכחו דיסקטים 4. האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? מסך (פרטים בהמשך), עכבר 5. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שייהיה אינטל בגלל העריכת וידאו 6. האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? (כדי שנדע להתאים לך מארז ומוצרים אחרים מתאימים) לא בהכר…

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  18. Started by ajl,

היי, אני מחפש לחבר (מרצה שלא ממש מבין במחשבים) לצרכי מצגות, גלישה וכתיבת מאמרים. הוא מחפש מחשב שיהיה אמין ושלא יצטרך להיטרטר לתיקונים. אני לעומת זאת אוהב את DELL מה דעתכם על הבאים? כולל הרחבת זכרון ל 2GB http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-t2130-80gb.htm או http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1520-x3100-t7250-120.htm או http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=68 תודה.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by Cupid Me,

אהלן חבר'ה, מה דעתכם על הנייד הבא: http://www.amtel.co.il/product.asp?ProdID=204&CatID=8 ישמש להרצת סרטים, מוזיקה וגלישה. 2500 ש"ח ו-3 שנות אחריות וחשוב שהוא בא בלי ווינדוס. תודה

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by tragsketetetetjnhfuf,

מטרת המחשב : תכנות ב visual stodio , mac -ios , eclips גודל מסך :אזור ה "15 משקל :הקל ביותר עובי :הדק ביותר משך חיי הסוללה : הכי ארוך מעבד:intel i3 לוח אם: צ'יפסט תומך mac כרטיס רשת אלחוטי : עדיפות לתמיכה ב mac כרטיס מסך : תומך mac לא יודע אם עדיף לי מסך מבריק או מט עדיפות לחברות: samsong ,dell,lenovo,asus תודה לכל העוזרים

21. Started by frenchfrize2,

שלום, ברשותי מחשב Gateway MD7321u (מסדרת MD73). http://www.gateway.com/product_spec.php?product_recid=529668226 עם בטריית Sanyo Lithium Ion Battery Pack Rating 10.8V, 4400mAh/47.5Wh http://www.level8technology.com/gateway-md73-series-battery-gateway-md73-series-laptop-battery-20784 במפרט המחשב שבלינק הראשון כתוב שזה 6 תאים, ובלינק השני כתוב 8(?) תאים. אני לא יודע כיצד בודקים. יש לי בעיה מוזרה עם הבטריה. למי שמתמצה, זו בעיה די מפורסמת (תראו את הדיונים הארוכים דרך גוגל) של plugged in, not charging. לאחרונה מצאתי תרופת סבתא, אבל גם היא לא באמת פתרה את הבעיה. http://jeffreypalermo.com/blog/plugged-in-not-charging-windows-7-solution/ לפני שהבטריה מגיעה לטעינה מלאה, נדלקת נורה …

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  22. Started by zviman,

****המכירה על גבי הפורום אסורה****

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by Sygnus,

אני מעוניין בהצעה למפרט מחשב לגרפיקה, ללימוד תקשורת חזיתות באונ'. נדמה לי שיעבדו בכל התוכנות הכבדות 3DMaxStudio, Photoshop' Dreamweaver וכל השאר.. תקציב בסביבות ה 7000 כולל מסך 19' (מסך שטוח רגיל, לא דק), מן הסתם מעבד חזק עדיף של אינטל, כרטיס מסך זיכרון וכ'. הייתי מעדיף אם תוכלו להציע מפרטים מהחנות של לוג'יק. תודה.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by Havatselet,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Fallout השונים, Dark souls 2, Thiefe -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 22 אינטצ', 1920x1080, -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - אולטרה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by Enable,

המפרט שלי להיום הוא כזה מעבד: E8400 לוח אם- ASUS P5K/EPU זיכרון4GB DDR 2 כרטיס מסך : ATI HD 6850 ספק :THERMALTEK 500W 1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:gw2 bf3 וכו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680:1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 1 תגובה
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים