ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,437 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לאישתי מת המחשב. כעת מחפשים משהו חדש. תוכלו בבקשה להמליץ? מחשב לעבוד עם תוכנות כגון: Office, גרפיקה - Photoshop', Corel Drow, Ulead, משחקים פשוטים ווידאו 15.6 - 17 inch 6-8 gb RAM 4-6 gb video HDD 500gb מינימום DVDRW מחפס לקנות באזור הדרום תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להרכיב מחשב ומרוב מאמרים טבעתי באינטרנט ולכן פניתי לפה המחשב שאני רוצה להרכיב שימושו העיקרי הוא בתור מחשב לסלון (צפייה בסרטים HD ,גלישה באינטרנט )אבל הוא מוסתר כך שלא צריך מארז שוכב, יש מצב שבעתיד המחשב ישמש לעוד דברים אבל לא למשחקים.התקציב שלי הוא בין 2000-3000 המפרט שבנייתי הוא : Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 לוח אם Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI מעבד אינטל Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Scythe Shuriken 3 Heat Pipes CPU Cooler CoolerMaster HAF922 ATX Black Case No PSU כרטיס מסך Sapphire H…
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מטרות המחשב: תכנות בסביבות ב Java ו .Net וandroid אני מחפש מחשב שיעלה את הסביבות עבודה ממש מהר ושיתמוך בהרבה טאבים של כרום והרבה תוכנות שרצות ביחד. חשוב גם שיהיה נוח וקל יחסית ושיהיה מסך מגע. אם אפשר שיהיה חזק מספיק בשביל לשחק Need for speed או GTA V בגרפיקה בינונית זה תענוג. גודל המסך: כזה שמספיק יהיה נוח לתכנת 15.6 זה מספיק או שצריך 17? רזולוציית המסך: נראה לי חשוב שיהיה 1080p לכלל החוויה - תקנו אותי אם אני טועה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משקל רצוי: שיהיה נוח להליכה ברגל עם תיק גב האם נדרש זמן סוללה ארוך: מאמין שעדיף כמה שיותר האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI וUSB 3 Bluetooth: לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מ…
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): 8000 שח • חריגה מקסימלית מהתקציב: 1000 שח • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד, תכנות, עריכת תמונות ווידאו. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: ,Rainbow 6 Siege, GTA, Evolve, Watch Dogs, Call of Duty, Splinter Cell • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא שים לב כי מערכת הפעלה חוקית עולה בין 350~500 ₪ דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) (גודל המארז חשוב גם לזרימת …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב חדש למשחקים. אני מתכננן לכלול כרטיס משך ATI 1800 או 1900, ו1-2 גיגה זיכרון(לא בטוח) עם מעבד זה(amd 64 x2 dual core 3800) איזה לוח אם ממולץ? איזשהוא גודל/כמות כרטיסי זכרון? האם ההפרש(200שקל אני חושב) בין ה 3800 ל4200 הוא גבוהה? האם בכלל עדיף ה Core 2 Duo? האם צריך להוסיף עוד קירור חוץ מהבסיס? הידע שלי בנושא ישן כמו המחשב הנוכחי שלי :\ ספק, אני מנחש שגנרי לא יספיק, אבל איזה הספק אני צריך לחפש? כנראה שאצרך להחליף את ההארד-דיסק, יש איזשהוא מערך שכדי ללכת אליו?(שמעתי אבל לא הבנתי לגמרי את הקטע אם RAID או SATA2 אם אפשר להסביר). תודה מראש על התשובות
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני קניית מחשב נייד של DELL או ASUS.. ואני מתלבט אם לקנות 4GB או 8GB וחשבתי פשוט לקנות 4 ואם אני ארגיש שאני צריך עוד פשוט להוסיף לבד.. השאלה היא האם הפתיחה של המחשב מאחורה כדי להוסיף זיכרון פנימי תפגע באחריות!? תודה.
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מודל שלא מצאתי אודותיו פירוט, הוא משפחת הטינק-פאד (15.6 אינטש). אישית אני רגיל לפלסטיק שלו, לעיצוב האגרונומי וכפתורי ההפעלה. וזה פרט מאוד חשוב לי במחשב שאתו אני עושה את כל העבודה שלי. מה הוא המפרט הטכני שאותו כדי לי לבקש במחשב כזה, אך שיישאר בתקציב שפוי (לא היקר ביותר שקיים בדגמים אלו). לפי מר אלכס שפירו ( נכון לשנה שעברה), מחשב חזק צריך להכיל: מעבד QH4700, כרטיס גרפי לפחות של חברת גיימינג (כמה ג'יגה?), 16 ג'יגה זיכרון ראם (האם אפשר פחות, או שזה הפסד?), ועדיף כונן SSD (איזה מהדגמים של אינטל?). האם לסדרת טינק-פאד ישנם דגמים חדשים המכילים רכיבים שכאלו? אודה מאוד למי שיכול לתת תשובה לשאלתי.. המחשב שלי גוסס וזה קריטי .. __________________________________________…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עם כרטיס קול ואולי עוד כמה דברים ששכחתי יעלה במקצת אני מניח Intel Core i5 - 760 tray 936 CoolerMaster V8 CPU cooler 270 Gigabyte GA-H55UD3H 545 OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Gold 480 Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM 320 DVD-RW - SATA 115 coolermaster haf 932 590/490 Sapphire ATI Radeon HD5750 512MB GDDR5 620 SEASONIC S12II 430W BRONZE 310 2X SCYTHE S-FLEX 120mm 1200rpm 160 המס' בצד ימין מסמל מחיר..מה דעתכם האם דרוש שיפור במשהו או לא..תקציב מקסימום זה בערך ב4400 ככה ששינויים דרסטיים לא יכולים להתבצע
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
תודה מראש למומחה שיעזור לי לעזור לחבר המעויין לירכוש מחשב חדש
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד שישמש בחור העובד בעיצוב ואדריכלות פנים התכנות העיקריות בהן הוא משתמש הן פוטושופ, סקאצ'אפ (אם זיכרוני אינו מטעה אותי) ונוספות אני לא מתעסק יותר מדי במחשבים ניידים או בקיא בהם, אבל באופן עקרוני רצוי שיהיה בו כונן SSD לצד כונן בנפח גדול יותר. כרטיס מסך ומעבד חזקים ככל הניתן כחלק מהתקציב וזיכרון ראם גדול ככל הניתן התקציב עומד על 3 אלף שקל עם אופציה ל-3 וחצי, אם יש אופציות ממש משתלמות בחריגות לא גדולות, אקבל בשמחה ואנפה כבר משם לפה. אני מודע לכך שמחשב נייד זה לא דבר משתלם לצד נייח אבל רכישת הנייד היא בעיקר בגלל מחסור במקום בדירה תודה רבה אגב בתמונה המצורפת זו הצעה שקיבלתי מבאג:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעם אחרי פעם אני נופל על מחשבים שלא נותנים לי את הביצועים שאני צריך תמיד יש איזה צוור בקבוק שתוקע את ביצועי המחשב האם קניית מחשב BRAND NAME היא כדאית או שזה לזרוק כסף מיותר? תודה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אני רציתי לבקש ממכם טובה בקשר להרכבת מחשב מיוחד במחיר 4000 ש"ח מקסימום 4100 ש"ח לא יותר מזה כי אין לי .לא כולל מסך ! רק הקופסא כמובן. אני רוצה שהמחשב יתאים בעיקר למשחקים לגיימרים משהו שיהיה לי חזק ויפעיל לי מחשבים מאוד מהר ובקלות גם משחקים כבדים ובעיקר משחקי רשת. אז ככה קודם כל רציתי לשאול אותכם על הכרטיס מסך שעולה 990 ש"ח משהו כזה שאני כן רוצה שיהיה במפרט או שיש לכם משהו יותר חזק מזה במחיר הזה אז יותר טוב הכרטיס שבחרתי למפרט הוא : Gefroce 260xxx gainward 896 mb 448 bits רציתי שהכרטיס שבחרתי יכלל במפרט או שיש לכם במחיר הזה משהו יותר טוב אז תציעו לי בבקשה. תרכיבו לי את המפרט אם אתם יכולים אני מודה לכם תודה ענקית מראש ! המחשב לא כולל מסך כלומר 4000 שקל נטו לקופסא וחלק…
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקבל מפרט למחשב לעבודה משרדית ועריכה גרפית בתצורת mini itx. תקציב: 3,000 ש"ח בערך
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות להרחיב אחריות למשל ב HP, אחרי הקנייה של המחשב נייד ? ז"א מחשב נקנה עם אחריות לשנה, האם אני יכול דרך HP להוסיף כסף ולהרחיב את האחריות ? איך זה עובד.. ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) (box) 1 1280 1280 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KV8-MAX III (s754) 1 880 880 זכרונות? DDR 500 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 610 1220 כרטיסי מסך? ATI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1470 1470 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 120GB SATA 1 610 610 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM כמות מחיר סה"כ LG x52 1 90 90 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans כמות מחיר סה"כ Arctic Silver 5 1 30 30 Vantec Cooler for memory from copper 2 40 80 מארזים? כמות מחיר סה"כ ATX MIDI 400W usb,p.stab.,window 1 260 260 SYSTEM ASSEMLY 190 סה"כ 61…
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום. מבקש לקבל המלצות למפרט מחשב,עד 2500 ש"ח(לא כולל מסך) ,שנועד לשימושם של ילדים (עד גיל 13) ויכול תת מענה לשימוש במשחקי רשת,צפיה בסרטים וכמה שאפשר (ואני יודע שהתקציב מגביל) גם משחקים. לא משנה לי אם זו מערכת INTEL או AMD. תודה.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
המחשב הראשון: (תקציב 3700-4400 בערך) מחשב לסטודנטית למדעי המחשב מטרות- תכנות (כתיבה והרצת קודים וכו'), אינטרנט, עבודות משרדיות, וצפיה בסרטים (לא ברמה מטורפת- רמה ממוצעת) גודל מסך - אין העדפה מיוחד למט או רגיל. משומה היא החליטה ש13.3 קטן לה והיא רוצה 14 אינטש (15.6 גדול מידי) - אני אישית לא מבין כל כך את הדרישה אבל בכל זאת אני מעדיף המלצות על 14 אינטש אבל אם יש דגם שהוא מומלץ במיוחד בגודל של 13.3 אני מאמין שאני אוכל להוריד אותה מהדרישה הזאת של 14 אינטש. רזולוציה - אין דרישות מיוחדות, שיהיה משהו טוב ביחס למחיר. משקל רצוי - מדובר במחשב של סטודנטית שמידי פעם תקח אותו לאוניברסיטה אז נדרש משקל סביר, עם זאת- רוב השימוש יהיה ביתי אז אין צורך להשתגע עם הקלות. זמן סוללה - אני לא יו…
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לצרכי תכנות. המחשב ישמש אותי לשנים הבאות לכן עם הזמן הוא יעבוד יותר ויותר חזק. כעיקרון אני לא מבין בהבדלים בין דורות המעבדים אבל אם כבר אני קונה מחשב חדש הכיוון הוא מעבדי i7 דור 10. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני, המחשב לא מיועד לגיימינג. חשוב לי שהסוללה תהיה חזקה ושיהיה כמה שיותר קירור, שהמחשב לא יתחמם ולא ירעיש, ככל האפשר. אין צורך בציוד היקפי והמחשב לא אמור OC. מסך באיזור ה14 אינץ', לא פחות מ14 ולא יותר מ15. SSD של 512 אמור להספיק. חשוב לי שאם יש אפשרות אז שהמחשב יגיע ללא מערכת הפעלה, בעיקר על מנת להפחית עלויות. כעיקרון התקציב הוא סביבות ה4000, אני מחפש לנצל את המבצעים של החודש הקרוב ולקנות במחיר …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לדעת אם המחשב הזה שווה את המחיר ואם הרכיבים בו טובים? יחסית למחיר לפחות? P4 630 3.00GHz LGA775 800fsb 2048k 64 bit מעבד Gigabyte 8195 megl...intel 915GL 1PCI-E SATA2 ALC 880-7 לוח אם 1024 RAM WD 160 GB SATA2 דיסק קשיח LG GSA 4163B IDE5.25 DUAL LAYER צורב די וי די AC97 6.1 CHANNEL O\B כרטיס קול סטנדרטי... REALTEK 8139 1 GB כרטיס רשת NVIDIA GEFORCE 6600 256 MB DDR 128 BIT 450\500MHZ PCI-E 16 TV DVI כרטיס מסך 4000 מחיר... המניאק לא הסכים בשום פנים ואופן לרדת שקל מתחת לזה!!!!! וזה עוד בלי מסך חדש.... מחשב סבבה גרוע טוב ממוצא?? שווה את המחיר זה הכי חשוב?!? (הייתי מאד…
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן, מבקש עזרה במפרט למחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים, עם קצת עריכה גרפית כתחביב. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000. חריגה קטנה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים + עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? הוא יהיה בחדר השינה, אז די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, או…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה אני צריך מפרט למחשב שישמש בעיקר כמחשב משרדי (אופיס, אינטרנט וסרטונים כמו ביוטיוב) אבללל הוא אמור לשמש גם כשרת ברשת של 3 מחשבים(הוא+2). בתכלס הדברים שאני צריך זה לוח אם, מעבד(חשבתי על אינטל-דו ליבתי), מארז+ספק כח..
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
היום הייתי ב FOXPC.. ואחרי מחשבות רבות הזמנתי את המחשב הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1413 הוא מגיע עם קירור למעבד של ZERO THERM.. וגם הוספתי לו עוד מאוורר אחד.. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1364 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
טוב אז ככה אחי אחרי ששכנתי אותו החליט ללכת על ניד במקום ניח המטרות מאוד בסיסיות אופיס\אינטרנט \קצת סירטי HD אבל לא דברים כבדים מזה ולא 200 אלף דברים שרצים כל הזמן התקציב שלו לזה הוא 2500 שקל כולל הכל ראיתי בארץ כבר מחשבים שיספיקו לו בתקציב הזה אבל המחשבה לקנות כבר מארצות הברית בחברות שנותנות אחריות בין לאומית אז קודם כל איזה חברות מאפשרות את זה בארץ ? מה בעניין המכס\מיסים יש את זה במחשבים נידים ? (משלוח לא צריך כי מישהו עושה את זה בשבילו ) ובכללי מה מומלץ לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שתי הצעות אני ישמח אם תוכלו להגיד לי איזה עדיף http://tms.co.il/preview/spec/qflh8b3d או http://tms.co.il/preview/spec/f1c56dy3 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-