עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dani770,

שלום וברכה, ביתי בת 16 לומדת גרפיקה (כל סוגי התוכנות המוכרות), ואני רוצה לרכוש לה מחשב נייח חזק ומהיר. אני לא מתמצא גדול, לכן אודה מאוד למי שיוכל לשלוח לי קישור למחשב כזה מזאפ או מחנות אחרת (במחיר בין 2500 עד 6000 בערך).. מה שכן, חשוב לי כונן קשיח לפחות של 1 טרה או 2 טרה. תודה רבה למסייעים !

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by Wolfeh,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי מחשב , משחקי FPS מהירים עם עדיפות ל 144FPS ומעל. ( כמו CS:GO, Dota 2, Valorant, Overwatch ... ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לכלול הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1 עד 10 חשיבות של 3 6. האם ישנה הגבלה…

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by X_Dror,

הי, אחרי 8 שנים המחשב הנוכחי שלי התקלקל והגיע הזמן לקנות אחד חדש. ניסיתי לבנות משהו בעזרת חבר ויצאנו עם הדבר הבא: מעבדים AMD Ryzen 5 5600X AM4 Box 1 ₪ 1519 קירור למעבדים Noctua NH-U12S SE-AM4 CPU Cooler Special Edition for AM4 1 ₪ 256 לוחות אם Asus PRIME B550-PLUS 1 ₪ 648 זכרונות Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3600 CL18 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2D3600C18 1 ₪ 665 מארזים Fractal Design Define 7 White TG Clear Tint …

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by Debra Doriy,

שלום לחברי הפורום. אני מועניין לקנות מארז מחשב בלי מסך או שאר הדברים. מדובר רק במארז. הייתי רוצה לדעת מה אפשר לקבל ב 3000 שח ולמצות את המחיר,אני יכול להרוג מהתקציב בעוד 300 שח (3300שח מקסימום) האם מישהו יכול להרכיב לי מפרט הכי טוב שיש היום בשוק במחיר של 3000שח. תודה מראש. נ.ב - אני גר באשדוד וכנראה הולך לקנות באייבורי שנמצאת בסיטי. חוץ מKSP או אייבורי איפה עוד מומלץ לרכוש מחשב באשדוד?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by ASAFBS2,

שלום , שבוע הבא אני באילת אשמח לעזרתכם. אם אפשר גם קישורים לחנות זה יעזור מאוד 1. תקציב: 4000 שח מעדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב: משחקים כמו siv5,6 ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? : לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט, לא יותר מדי חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? Win 10 כן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אילת 9. מתי מתוכננת קניית ה…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by GetRich,

* גודל המסך? משהו באמצע, לא גדול מדי ולא קטן מדי. (15.4 נראה לי). * משקל רצוי? לא משנה יותר מדי, אבל זה מחשב נייד אז מן הסתם לא יותר מדי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה בונוס רציני. * בלוטות? יש כבר בכל מחשב בערך, לא? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB? * צורב DVD? שוב, כבר יש בפחות או יותר כל מחשב, לא? * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. שימושים עיקריים: אופיס, סרטים, אינטרנט (גם יש כוונה לחבר את המחשב ל-LCD, אבל זה לא חובה אם זה לא במסגרת התקציב). תודה!

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  7. 1) חריגה עד 500 שקל 2) המחשב ישמש למשחקים וסרטים בעיקר רכשתי כבר מסך סמסונג t260hd אמרו לי שהוא טוב אני מתכוון להריץ משחקים כבדים gta crysis וכו כנראה ארכוש גם בנפרד רמקולים 5.1 creative t6100 אשמח לקבל הצעות לשיפור אשמח לדעת מה עדיף מעבד e8400 או amd phenom 720 x3 בנוסף ראיתי מפרט של עד 4k עם מעבד i5 וכרטיס מסך חזק האם כדאי? האם רצוי לשים ddr3??? כי זה הכיוון שלי.. הכרטיס מסך הרצוי hd4870 אשמח לקבל הצעות נוספות כולל צורב dvd פשוט לא צריך להחשיב מערכת הפעלה במפרט אך אשמח לקבל הצעות איזו כדאי לשים ואיזו גרסה? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by gilka,

הי אני מעוניין לקנות בימים הקרובים מחשב לחמודי ,שעוד מעט יהייה בן 7 (הבן שלי ) הילד מורעל מישחקים כבדים FPS .... ישוחק על מסך "19 OC קל של 10% (מכסימום עד 20% אם לא תיהייה בעיה עם הלוח הזה) חייב להיות עם מעבד אינטל אני כניראה ירכיב לבד את המחשב תודה מראש למגיבים. זה המיפרט שחשבתי לקנות. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray ₪367 לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ₪276 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-6-6-15 Value ₪364 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ₪584 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪109 מארז כולל ספק CoolerMaster Elite 335 460W ₪328 קרור למעבד Arctic C…

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by Eden 6600,

חיפשתי סרטונים ביוטיוב וסקירות על הנייד הזה ולא מצאתי שום דבר רציני יכול להיות שיש לו שם אחר בחו"ל?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by philip_s,

שלום, ברשותי מחשב נייד של ASUS דגם F3SR. המטען של המחשב הפסיק לעבוד ואני רוצה לקנות מטען חדש. השאלה שלי היא, האם מטען אוניברסלי מומלץ או שכדאי לקנות מטען מקורי?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  11. שלום רב כעבור שימוש רב במחשבי הישן, הנני מעוניין לרכוש מחשב חדש מחשב ביתי השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, האזנה למוזיקה, שימוש בתוכנות פשוטות, וצפייה בסרטי HD (ברשותי מסך LCD FULL HD) קבלתי מפרט לרכישה ב1500 ש"ח, שזהו התקציב שלי למחשב. intel e5300 asus p5kpl-am 2gb ddr2 800mhz nvidia 8400gs 500gb sata2 x22 dvdrw atx case 400w psu ברצוני לשמוע דעה לגבי מפרט זה תוך התייחסות לשימושים שלי. האם ישנם שינויים שכדאי לי לבצע? בתודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  12. מדובר ב HP dv5000 חד משמעית לא משתלם לתקן אותו. הלוח אם מת, הבטרייה גמורה, כל השאר בסדר גמור. אני יכול לנסות למכור אותו באיביי (דרך מישהו בארה"ב, לא יהיו בעיות משלוח) אבל לא בא לי לסחוב אותו לארה"ב.. מישהו מכיר מקומות בארץ שיקנו ממני אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  13. אני מחפשת מחשב נייד בתקציב על עד 3500 ש"ח. הצרכים שלי: לימודים (כלומר מקלדת מלאה ונוחה ומבחינת תוכנות אופיס ואיזו תוכנה סטטיסטית כמו spss) מוזיקה וסרטים (ולכן צריך גם זיכרון סביר ומסך נורמאלי), צורב, ואינטרנט אלחוטי מובנה. משקל פחות משנה כי הוא הולך להשאר בבית, ולא יותקנו עליו משחקים ושאר דברים דומים. על מה אתם ממליצים? חוץ מזה: הבחור שלי מתנגד לויסטה. השאלה שלי היא האם אכן ויסטה כ"כ נורא, והאם אני יכולה לקנות מחשב חדש עם XP ואם כן, אז איפה.. תודה!

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by grasec,

Hey im Buyin a pc for gamin.. my budget is 5k.. im lookin for something with a monitor no OC needed , help

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  15. אני צריך מפרט למשחקים בסביבות 7000 ש"ח מSKYPC מטרות המחשב- בעיקר להרצת משחקים כבדים, ושיפעיל מהר יישומים מהר כמו WINRAR. האם אתם צריכים ציוד הקפי- לא צריך ציוד הקפי האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו- צורב DVD האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו - העדפה למעבד i7, זיכרון 6GB OCZ Platinum. שיהיה חברות מוכרות asus, GB, WD. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם- הקירור יש דרישה למחשב שקט במיוחד- שיהיה שקט. הרכבת מחשב במעבדה- כן צריך. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם - 500 GB האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים) - כרגע לא מתוכנן OC אבל כנראה שאני אעשה בעתיד. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה - במשחקים הכבדים שיש…

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  16. אפשר לקבל דעות על המחשב הזה: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=8072&catcode=708&AdCat=&parentid= GIGABYTE W576M-64R2 15.4" 2.0GHz 2GB 320GB דגם: עד 5 תשלומים שווים !!! מעבד Intel® Core2 Duo T6400 2.0GHz , דיסק קשיח 320GB , זיכרון 2GB 800MHz, צורב DVD , מצלמה 2.0MP!!! הוא עולה 3500 עם אחריות לשנתיים ושנה על מטען אני לא קונה בשביל משחקים, בעיקר בשביל סרטים ואינטרנט. אני לא ממש יודע איך הולך כל הקטע עם הבטריה וזה, כמה זה מחזיק והכל.. תוכלו להגיד לי אם מה שיש לו הוא סביר? וגם הכ.מסך שלוהוא: Intel GMA 4500MHD זה טוב? יכול להריץ משהו? ועוד משהו בקשר לרשת שלו.. המהירות היא טובה יחיסית? ובכלל איך זה הולך? מה המדד? (מצטער חשבתי שהכנסתי קישור)

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  17. שלום. כמו שמצויין בכותרת אני זקוק למחשב חדש אחרי שהישן הלך לעולמו.. אני צריך בעיקר מעבד חזק ונפח זיכרון אני עובד המון עם מטלב לחישובים שונים וזמן חשוב לי בנוסף אני עובד עם מספר רב של תוכנות במקביל ואין ספור טאבים פתוחים. אני כמעט ולא משחק במשחקים.. פעם בחופשת סימסטר כנל גם סרטים אבל יהיה נחמד אם הם ירוצו באופן סביר..(כלומר רק שירוצו.. אין צורך בפילטרים) - התקציב כמו שציינתי 3500 שח (אפשר עם חריגה קטנה.. אני לא הולך להיתחשבן על 150 שח אם ישנו הבדל שמצדיק את זה) - עדיפות לרכיבים אמינים ( ולא חברות סוג ת') - למסך בעל רזולוציה של 1920X1080 - אין צורך בציוד הקפי לרבות צורב - שיהיה שקט ברמה סבירה כמו כן אין תכנון לo.c וגם לא היה, פשוט אין לי זמן פנוי בחיים לזה. - אין…

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  18. Started by NIR_R,

היי אחותי רוצה לקנות מחשב נייד כדי שיהיה לה ללימודים. אין צורך במחשב חזק.. העיקר שיריץ את הדברים המינימליים שסטודנטים צריכים(אינטרנט,אופיס). כמובן שיהיה מחברה אמינה. יש לכם הצעות? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  19. Started by shlomireuven,

בוינדוס 7 יש אפשרויות שונות של חסיכת חשמל,ישנה אפשרות לבחור באופציה של הביצועים הטובים ביותר...האם השוני הוא קריטי? מה עדיף לבחור? והאם יש אפקט של הריסה של המחשב או מעבד עצמו בבחירת האפשרויות הללו? וכמובן שאני מעוניין שתמיד המחשב יעבוד באופן מקסימלי...

20. Started by Talon,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כדי שאוכל להריץ משחקים המפרט הוא: דגם המחשב Optiplex GX745 מעבד Intel® Core 2 Duo Processor E6400 (2.13GHz,1066MHz FSB, 2MB L2 cache ) VT EIST מארז - I/O חריצים ומידות Mini-Tower- 2 internal 3.5", 1 external 3.5", 2 external 5.25" / 2 full height PCI / 1 PCIe x16 full height graphics, / 1 PCIe x1 full height . H: 41.14cm W: 18.7cm D: 43.18cm כונן דיסקטים 1.44 Not required כרטיס גרפי Intel® Graphics Media Accelerator 3000 דיסק קשיח 160GB (7,200 rpm) SATA Hard Drive זיכרון 1.0GB 667MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*512MB DIMM) Memory כונן אופטי 16x DVD-ROM Drive & SW Solution כרטיס תקשורת Broadcom® 5751 Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000t…

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by daizi,

טוב חברים אני מחפש לקנות מחשב חזק במיוחד לטכנולגיה של היום עד עכשיו עבדתי עם מחשב נייד וכרגע אני רוצה להביא מחשב שולחני כמו שצריך אני מחפש מחשב חזק שיוכל להחזיק הרבה תוכנות פתוחות , אתרי איטרנט , חומרות למיניהם , מוזיקה וכו' שיהיה בעל נתונים חזקים , חשוב הרבה מקום הראד דיסק (לפחות 500) , וזכרון DDR חשוב לי שיהיה DDRIII אני לא הכי מבין בתחום ובגלל זה אני נותן פה סכום שאני רוצה (הסכום כולל מסך 22 אינץ' LCD) אני מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא משהו כזה ולהפנות אותי למקומות הנכונים תודה מראש הסכום הכולל אחרי מסך הוא 4,200 חריגה מקסימאלית 4,600

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  22. אהלן לכולם, אשמח לקבל חוות דעתכם על המפרט הבא : (הורכב מאתר KSP) מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 7 Pro (s775) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channel 2* דיסק קשיח Seagate 500GB 7200RPM, 32MB SATA II ST3750528AS RAID0 כרטיסי מסך ASUS 9500GT Magic 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS (No PSU) ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 4000 שקל …

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  23. שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בהרכבת מפרט לגיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Assasin's Creed Revelation, Call of Duty: MW3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב . 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר…

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by arkadur,

החלטתי להפטר מהHTPC הנוכחי, שהוא פשוט אוברקיל לצרכים שלי: המבוסס על I7 950, לוח GB X58 UD3R וקיט של 6GB זיכרון. אני מתלבט אם לרדת ממש בעוצמת העיבוד ולהתבסס על I3 קריר וחסכן, או להשאר עם I5 עדכני. אני מעדיף לוח מפוצ'ר יחסית, עם תמיכה בטכנולוגיות עדכניות. וקיט זיכרון 8 GB בסיסי. הכרטיס מסך היה וישאר HD4850, שעושה עבודה טובה. המחשב צריך להתמודד עם תכני HD כבדים וסרטי BLURAY, אני לא מחפש עגלה. כמו כן, אשמח לקבל המלצה ללוח MINI ITX , MATX ו ATX, יש לי כמה מארזים ועדיין לא קיבלתי החלטה באיזה מארז להתקין את החומרה החדשה. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין עריכה: הוחלט לבסס את המערכת על תקן MINI ITX המעבד יהיה I3 2120, אך אני עדיין צריך לקבל החלטה בנוגע ללוח. זיכרון? בהתאם למה שישאר מהת…

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  25. Started by ds.trias,

שלום, ברשותי (בקרוב) המפרט הבא -- והייתי מעוניין להתאים לו ספק ומאוורר למעבד, אשמח אם תוכלו לסייע לי בכך.. התקציב שלי הוא 350-400 ש"ח לספק, 100-200 ש"ח למאוורר (אני מאמין שזה אמור להספיק). מעבד Intel Sandy Bridge Core i7 2700K (השגתי בזול דרך אינטל, ולכן לא לקחתי את ה 2500k) זכרון Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMZ8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9 לוח-אם Gigabyte GA-Z77-DS3H Socket 1155 Z77 CHIPSET VGA+DVI+HDMI דיסק קשיח CRUCIAL M4 128GB SSD (רק הכונן הזה. בעתיד אשלב גם HDD) מארז NZXT Source 210 Elite USB3 Black כרטיס מסך SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 256Bit Dual Fan צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black

• 1 תגובה
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.