עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. כבר העלתי נושא בקשר למפרט וקצת הסתבכתי שם ובשביל לא לסבך אתכם עשיתי ת הנושא הזה. אז אני צריך מפרט לגיימר כבד לשחק ברזולוציות 1280*1024 עם פילטרים טובים ןFPS טוב במשחקים כגון CRYSIS COD4 COD2 FAR CRY 2 COMPANY OF HEROES UT3 וכו...... אני לא זקוק למסך ולציוד היקפי. יש לי שני הארד דיסקים של 200 GIGA בערך אז זה עוד משו שחוסך. אני לא ממש מעדיף מחשב שקט (לא איכפת לי מהרעש גם ככה אני לא מדליק אותו בלילה..) אבל שלא תיהיה תחושה שF16 נוחת אצלי בחדר ;D יש לי גם מארז מעפן כזה של KSP..... אני לא יודע אם כדי להחליף אותו או עדיף לחסוך... גם העדפה לצבע כלשהו אין לי...... יהיה וורוד מצידי לי לא אכפת. על המחשב החדש אני רוצה להריץ וויסטה .... את הדיסק כבר יש לי ולהתקין אני יודע.(עוד…

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  2. שלום כמו שכתבתי בכותרת אני מבקש המלצה לנייד התקציב הוא עד 5500 הדרישות הן: 1-מערכת הפעלה כלולה במחיר 2- דגם אמין 3 - התקציב אמור לכלול 3 שנות אחריות כך שאם יש צורך בהארכת אחריות קחו זאת בשיקלול 4- מהחברות הבאות hp\dell\ibm (בלי דגמי לנובו למינהם כך שנראה לי שרק T-61 נכנס בתקציב) הדגם שנבחר אמור להיות הדגם הקבוע שנרכוש(מדובר בחברה)כך שעדיפות לדגם שיהיה זמין גם בהמשך תודה

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  3. אני לקראת שדרוג המשולש לוח אם/מעבד/זכרונות. חשבתי על האפשרויות הבאות: סוקט 1156 Core i7 860 GIGABYTE P55-UD3R 2X2GB Mushkin CL9 או סוקט 1366 Core i7 920 EX58-UD3R 3x2GB G.Skill שאר החלקים יהיו החלקים הישנים שלי שמפורטים בחלק הראשון של המפרט שלי. כרטיס מסך 4670, ספק 550V, דיסקשיח 640GB של WD. הצרכים הם בעיקר HTPC מקליט. אני מקליט כל הזמן תוכניות מהטלויזיה עם SAGETV (עם כרטיס לכידה יעודי. המעבד משוחרר מזה), וצופה בסרטים בו זמנית. כרגע המחשב לא עומד בזה (קיטועים), אבל אני מניח שהבעיה היא עם הדיסקשיח (בטיפול). מלבד זאת, אינני משחק משחקים, אלא מבצע מולטיטסקינג עצבני. תמיד הרבה תוכנות ברקע. הכי חשוב לי. השדרוג לא הכרחי ואולי תגידו שמה שיש לי מספיק, אך יש לי הזדמנ…

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  4. מה אתם אומרים עליו? אני רוצה מחשב קצת למשחקים והדבר העיקרי שיפעל טוב כאשר אני עושה שתי פעולות ביחד, כאילו שלא יהיה איטי... הספק והמארז אני לוקח מהמחשב הישן....וגם את הכרטיס מסך 9600 xt... ה2400 שקל כוללים... Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? 1070 asrock ?775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP? 370 ?2x512MB TwinMOS? 310x2=620 ?200GB 7200RPM, 8MB? 425 מה אתם אומרים שווה הרכיבים שברשימה ב2400? אם יש תיקונים תגידו לי...

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  5. שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. ציוד היקפי מלא יש לי ואני לא צריך: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. אני מעוניין במחשב שיריץ את האינטרנט חלק ועבודה משרדית ואם אפשר גם סרטים ב - HD. אתם יכולים להמליץ לי על מפרט? תודה חברים!

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  6. הי חברים אני רוצה מפרט למחשב משחקים הכי טוב שאתם יכול ליצור כסף לא ממש בעיה רק תכתבו לי פה בבקשה את המפרט ואתה המחיר הסופי אני ממש יודה למי שיוכל לעשות את זה

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by A1eX,

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב שבעיקרון נועד לצרכים משרדיים (OFFICE, מיילים ואינטרנט). משחקים פשוטים, אם בכלל. מעט מאוד וידאו. לעיתים - עריכת סרטים שאני מצלם במסרטה שלי. המסרטה עובדת עם USB (כנראה 1, שכן היא ישנה - בת כ- 4 שנים) וגם IEEE 1394 FIREWIRE. אני מבקש לדעת אילו לוחות אם של GIGABYTE כוללים יציאה כזאת. תודה.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  9. Started by Swed,

אני צריך מפרט עד 2500 שקל אחרי חריגה למשחקים בינוניים דוגמה PES. כולל HDD צורב וכרטיס מסך אבל ללא ציוד היקפי וללא מסך. עדיפות לKSP או TMS תודה ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  10. אני כותב הודעה בשביל חבר שלא ממש יכול לכתוב עקב העובדה שהמחשב הנוכחי שלו התפגר. אז כמו שנאמר בכותרת התקציב הוא בסביבות ה3000 שקל בתקווה שיהיה כמה שפחות. הצרכים הם בעיקר עבודה אינטנסיבית עם פוטושופ, משחקים הוא לא ממש מריץ אבל רצוי שיהיה פתוח לשדרוגים עתידיים. הוא ביקש כרטיס מסך עם יציאת DVI ואמר שאין לו בעיה גם לקחת 2 ג'יגה של ראם כי זה מחשב שהולך לשמש אותו לכמה שנים הקרובות. עכשיו בקשר למעבד, ההתלבטות הייתה בין מעבד 64 לבין מעבד duo (כי עד כמה שאני הבנתי הduo הם 32 אבל אני מאוד לא מעודכן בחומרה חדשה אז תקנו אותי אם אני טועה) וגם בהנחה שכן לוקחים 64 אז באיזה מערכת הפעלה להשתמש? כי שמעתי מכל מיני אנשים שהמערכת הפעלה של ה64 עושה כל מיני בעיות (אם כי אין לי נסיון אישי) מיותר …

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by nik55,

אחרי התלבטויות הגעתי למסקנה שעדיף לשלם250שח ולקחת אינטל..התקציב היה 2500 עליתי טיפה ל 2700 וזהו השימוש הוא ביתי ...לא משחקים ולא OC...קצת גלישה קצת סרטים..שידרוג לא חשוב לי.. מה דעתכם הייתם מוסיפים משנים משהו? אולי המארז והספק להוסיף 70 שח ולקחת את האנטק עם 380 ? נחוץ או אפשר לחיות עם הספק והמארז שבחרתי? ₪246 ₪246 1 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪ ₪ 1 איסוף עצמי מהחנות סניף ראשון לציון. ₪137 ₪137 1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪485 ₪485 1 מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 32Bit Hebrew OEM ₪42 ₪42 1 מקלדת Logitech Deluxe 250 ₪162 ₪162 1 מארז ללא ספק HEC 6C11 ₪180 ₪180 1 ספק כח Seasonic SS-350ET 350W ₪280 ₪280 1 ז…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  12. שלום לכולם!!! יש ברשותי מחשב נייד מסוג fujitsu lifebook דגם s-4510 הנה לינק למחשב http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/servicesupport/techsupport/lifebook/SSeries/S4510.html אני רוצה לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי אבל אני לא יודע מה יתאים לו אני ישמח עם תעזרו לי תודה רבה...

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by Ronfer123,

היי, . מה התקציב המקסימאלי? -5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב? - משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רק לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - bf4 League Of Legends Call Of Duty Ghost ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: '1920X1080 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, אני מע…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by aviturbo,

שלום לכולם , ברשותי מחשב נייד של LG עם מסך 15" תקול יש ברשותי מסך 15" של LG אך הוא מעט שונה בפלסטיקה בכול אופן רציתי לדעת אם זה אפשרי להחליף רק את המסך עצמו על ידי פירוק הברגים שמסביב מבלי להחליף את החיפוי של המסך הנוכחי תודה רבה, אבי

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by smood,

היי, אני נוסע בקרוב לארה"ב ורציתי לרכוש שם מחשב נייד. המחשב יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט עבודה באופיס,הצגת סרטים, תכנות ומדי פעם אולי למשחקים פשוטים. כלומר לא יהיה למחשב יעוד ספציפי הוא יהיה מעיין מחשב משפחתי. רצוי מאד שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן במצב סביר ביחס לשוק הקיים. מסך 15 אינצ' +-. אני די חדש בכל העסק הזה אז רציתי למישהו אולי יכוון אותי איזה חברות מומלצות. מבחינת אמינות, משקל, פיטצ'רים וכדומה. [br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 16:22:46 היי,אני נוסע בקרוב לארה"ב ורציתי לרכוש שם מחשב נייד. המחשב יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט עבודה באופיס,הצגת סרטים, תכנות ומדי פעם אולי למשחקים פשוטים. כלומר לא יהיה למחשב יעוד ספציפי הוא יהיה מעיין מחשב משפחתי. רצוי מאד שהמחשב יחזיק כמה שי…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by bz_amir,

אני רוצה לקנות מחשב בין 6000 ל7000[כמה שפחות]... קיצור אני רוצה מעבד קונרו 6600 או 6400. כרטיס מסך טוב בסביבות ה2000 2 ג'יגה זיכרון בסביבות ה1000שקל מארז טוב שקט יעיל ויפה שלא יעלה יותר מידי.. כל השאר לא משנה לי ממש אז יאלהה תנו לי במפרטים.. *בלי מסך ובלי ציוד הקפי.

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  17. הייתי מעוניין לשדרג את המערכת, התקציב שלי עד 2500 שח. החשיבה הכללית שלי כרגע, I7 2600K לוח שמופיע בביקורת האתר Gigabyte Z68X-UD3H-B3 וזכרונות עוד לא יודע.. אולי שני סטיקים של 2 אולי של 4 והאם יש באמת הבדל בין 1333MHZ ל 1600MHZ ? או ששווה לי לחכות קצת ל Sandy Bridge-E ? תודה ליועצים

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GTA V,CSGO,OVERWATCH,Ghost Recon -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - גודל מסך - 21.5 אינץ' , רזולוציה - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך…

19. ASUS P8H77-V i5 3550 8 RAM 560ti

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  20. Started by itayalter,

GIGABYTE - Gigabyte W566N 2.5GHz , מה אתם אומרים ? יש גם אופציה לקחת Aspire 5930G ACER או HP ... אני מחפש מחשב טוב לגרפיקה פשוטה , גלישה , וניידות ( זמן סוללה , עמידות , משקל ) מסך נראה לי 15.4 . יש המלצות ?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תמונות עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - מזדמן ללימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב מיועד לבני משפחה - אין להם מושג מה גודל המסך עד כמה שאני זוכר לא יותר מ20 אינץ' (מסך יחסית ישן) -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by avim1,

יש לי מחשב נייד של msi ex600 המחשב כבר מאוד ותיק ועבר המון , וחלק המציר של המסך נשבר לי . כבר חודשיים שאני מחפש חלפים למחשב הזה הפכתי את האינטרנט וכלום , הכי קרוב שמצאתי זה מסגרת למסך שלא ממש עוזרת לי . הלכתי גם לאייבורי והם אמרו לי בגלל שהמחשב לא מיוצר כבר אין ולא יהיה להם חלפים לקוסמטיקה בשבילו , והנציג הציע לי קנה מחשב דומה ונחליף לך . בקיצור אני די נואש מחשב כמו שלי משומש עולה המון כסף וההחלפה תעלה עוד 300 שקל . פשוט חבל . למישהו יש איזה לתת לי ? אולי מקור שמתעסק עם מחשבים תקולים ? [ תודה מראש אבי .

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by rogeb,

יום שני אני הולך לקנות את המחשב, מה דעתכן על המפרט הבא למשחקים: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤858 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤475 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤383 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤328 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe ¤965 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37390 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB ¤34 http://skypc.co.il/product.asp?pid=S144B מארז כולל…

• 10 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by a1ch,

שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה נורא מוזרה בנייד שלי. המחשב חדש לחלוטין, מותקנת עליו מערכת Windows 7 Pro. יש לו מצלמה מובנית של CREATIVE, שהדרייבר שלה בדיסקים שנתנו לי, וכן יש גרסה עדכנית באינטרנט. אחרי שהמחשב חזק מתיקון (קוסמטיקה..לא נגעו בכלום), שמתי לב שהמצלמה חדלה לעבוד. התקנתי מחדש דרייבר, וקיבלתי שגיאה ב90 אחוז מההתקנה בנוסח לא מסוגל להעלות את הדרייבר. יותר מזה, המצלמה לא נמצאת בDevice Manager! הורדתי גרסה לBIOS, והעליתי בחזרה לשלי, לא עזר.ניסיתי דרייברים שונים ומשונים, לא עזר. העליתי את המחשב מLinux וlspci\lsmod\lsusb לא מחזיר שום דבר בקשר למצלמה.כאילו היא לא קיימת. מישהו יודע איך לפתוח מחשב נייד פיזית?אולי ספרים בנושא? כל סוקג של עזרה תתקבל בברכה, תוד…

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  25. השימושים שלו זה בעיקר משחקים... מעבד- INTEL 1.8 לוח אם- לא יודע אבל ישן, המחשב כבר איזה 4-5 שנים זכרון- 256 MB כרטיס מסך- RADEON 9650 התקציב הוא מה שכתבתי בכותרת... תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים