עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש מחשב נייד שיתאים לי לצורכי עבודה עם תוכנות הנדסיות ובעיקר ללימודים, לראות סרטים, ומעדיף את החברה DELL אשמח להמלצות

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  2. טוב אז אמרתם לי שתעזרו לי להרכיב מחשב.... אז אני צריך מחשב שיעבוד לי במשחקים ושירוץ מהר באינטרנט...משחקים כגון GTA san andress התקציב הוא 3000 שקל.. (לא כולל מסך) תודהה...!

• 11 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by AnoxiA,

אנשים...אני צריך עזרה ממכם... יש לי תקציב של עד 6000 ש"ח להרכיב מחשב נייד... עכשיו, אני יודע שזה מחיר קטן לנייד אבל אני חייב להסתפק... המחשב הולך להיות בעיקר לאינטרנט, והתעסקות אם תמונות, הכוונה שאני קונה מצלמה דיגיטלית ב 12K ואני צריך לעבוד על התמונות. בכל מקרה מוזיקה, אינטרנט, תמונות. זה הצרכים.. מקווה שיהיה אפשר לההביא משהו טוב במחיר הנ"ל... עריכה ------ מצאתי מחשב שנראה לי מעולה... מה דעתכם על: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1939 ? תודה מראש, יהב.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by gtilx,

שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב הכי חזק שאפשר בסכום של עד 7500 ש"ח (כולל מסך, ווינדוס 7, עכבר ומקלדת). המחשב מיועד בעיקר לצורכי תכנות ברמה גבוהה ויומיומית. בנוסף, המחשב מיועד למשחקי מחשב ברמה בינונית ולצפייה בסרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אני רוצה את הכי טוב שניתן במחיר הזה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ברמה גבוהה, משחקי מחשב ברמה בינונית וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2010 בעיקר ותוכנות נלוות לצור…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. כמו שתראו בתמונה, כבר קיבלתי לא מעט הצעות... אבל יחד עם ההצעות, נשמעו לא מעט קולות שאמרו לי שהכי טוב לשאול כאן! ב-HWzone! אז באתי! ואני מאוד אודה למי מכם שיוכל לעזור להרכיב מפרט מנצח ואידיאלי למצב שלי. בתקווה עד 6,000 ש"ח (אפשר קצת לזלוג אם זה יועיל משמעותית) שימושי המחשב החדש: אני צלם סטילס ויש לי המווון תמונות מאוכסנות. אני עורך ומרטש אותן. אני גם עושה גרפיקות שונות ומשונות. חלקן די כבדות. חלקן צריכות לצאת לדפוס. (כמעט ולא נוגע בתלת-מימד) אני גם מצלם קצת וידאו FULL HD בזמן האחרון ומקווה לקדם את עצמי גם בתחום הזה... זה העיקר. יהיה נחמד אם המחשב ישמש גם להקלטת מוזיקה ומשחקים כיפים. אבל זה לא באמת רלוונטי כרגע. אם יש עוד משהו שאני יכול להגיד שיעזור לכם לעזור לי - תגידו בבק…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי חבריה כותרת הכל זז לאט מאוד,התקנה ,הפעלת המחשב . ניקיתי את המאוורר,לא מתחמם החלפתי סלוט לזיכרון מה יכולה להיות הבעיה? מחשב נייד VOSTRO 1015 תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מעבד: AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.6GHz 1MB CACHE - ADA5200CSBOX - BOX ¤946 - מומלץ לשנות?? לוח אם: GIGABYTE GA-M57SLI-S4 ¤604 - מומלץ לשנות?.. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1726 דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 8MB IDE 7200 RPM - SP2514N ¤380 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤574 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE ¤39 כרטיס קול: CREATIVE SB LIVE 5.1 ¤122 מארז: RAIDMAX COBRA 822 SILVER + 400W PFC PSU ¤382 - בספק אם אני יקח אותו ספק כוח: איזה ספק ניקח? טוב אז ככה, הדברים שאני מתלבט בינהם מכמה סיבות: 1. המעבד - אני מתלבט בין …

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  8. http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=5740GI5&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.goffice.co.il/index.asp?product=1&id=1284389 אני צריך מחשב למשחקים ואופיס בתקציב נמוך יחסית: מצאתי שני מחשבים טובים בתקציב שאני יכול להרשות, אנא קחו בחשבון שהמחשב של גראף-פיסי עולה 400 ש"ח יותר משכתוב באתר (הרחבת אחריות לשלוש שנים) אני בעיקרון רוצה שהוא יריץ את דיאבלו 3 על איכות טובה, ומשחקים אחרים בשלוש שנים הבאות באיכות נמוכה (רק שאוכל לשחק בהם) חח ההתלבטות בעיקרון היא כזאת: I5 ו5470 ב4200 או I3 ו330GT ב3800? אתם יכולים גם להמליץ על משהו אחר אם אתם רוצים...

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  9. אהלן לכולם, הרכבתי מפרט למטה ואשמח לחוות דעת בהתאם לדרישות שרשומות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4 לצורך העניין, אבל מכוון למגוון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון להיום 1680x1050 אבל עלול להשתנות (לא מתכוון 4K) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

10. Started by fuck off,

אני צריך מחשב שיריץ ET וCS 1.6 בלי בעיות במקביל עם כמה אלפי תוכנות ברקע (מקווה שהבנתם שהגזמתי). מה שכמובן דורש לפחות 2 GB זכרון עדיף 800 mhz אם יכנס לתקציב כמובן. לא צריך צורב. ו... זהו ניראה לי. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  11. שלום לכולם וכל והכבוד על העזרה שאתם נותנים עקבתי בשבועות האחרונים על תגובות שניתנו לאנשים אני רוצה לקנות בסביבות 3500 ש"ח עדיף בתשלומים (אשמח גם לחסוך אם יש משהו טוב בפחות) . חשבתי בהתחלה לקנות יד 2 או מחו"ל אבל הבנתי שזה לא הכי נוח וזול . יש לי מספר שאלות קודם כל היעוד שלו בעיקר אופיס ואינטרנט ותוכנות שונות לא גרפיקה (אבל הרבה ותכנות פתוחות ביחד) . עד כמה אחריות הוא דבר חשוב למשל רוב המחשבים הם עם אחריות לשנה ושמתי לב שממליצים לקנות את ה-DELL ומי באמת מביא את האחריות לפעמים שמתי לב שזה החנות עצמה יכול להיות? לגבי מערכת הפעלה אם אני קונה בלי אז זה מוזיל ברבה ? או שאני יכול להשתמש בזה לשידרוג המחשב ? (כי אני יכול לקנות Windows Vista Ultimate upg ב 139ש"ח דרך "הסתדרות המו…

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  12. בכל הקשור במפרטים בתקציבים זולים ובינוניים, ממליצים כאן באופן גורף על לוחות ללא תמיכה ב-USB3 ,SATA3 בטענה שאין לזה כל משמעות מבחינת ביצועים ושאת התמיכה ב-USB3 תמיד ניתן להוסיף בהמשך עם כרטיס הרחבה של כמה עשרות ש"ח. לגבי ביצועים אכן אין הבדל ,אולם לגבי אפשרות ההרחבה, הטענה הזאת חסרת שחר מפני שעלותו של כרטיס הרחבה שכזה ,היא כמעט זהה להפרש בין מחירו של לוח שתומך ב-USB3 ,SATA3 לבין כזה שלא תומך בתקן זה. ראו בעצמכם: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-usbcard&keyword=usb3&orderby=price http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=9323 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=950510&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מני…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  13. בוקר טוב, אני סטודנט וצריך לקנות מחשב נייד. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, כתיבת עבודות, לימודים באוניברסיטה (פתיחת/ראיית מצגות) האם המחשב הבא יתאים לצרכים? http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=568&auctionid=7722238&cubeid=1286 המחשב הנ"ל כולל שדרוג זיכרון ל-4g ב- 3060 ש"ח ב36 תשלומים. 1.האם משתלם או שאפשר להשיג דיל טוב יותר? 2.האם המעבד חזק מספיק גם כדי לשמש כמחשב מולטימדיה (צפייה בסרטי Hd) ועבודה עם הרבה תוכנות שפתוחות ברקע במקביל? היום לדוגמא המחשב הנייח שלי עם 2g זיכרון ומעבד 3.2 וברגע שהחלונות עולים ויש נפתחות האנטי-וירוס, אנטי-ספייוור, אווטלוק, ואקספלורר הוא כבר נחנק וה-cpu עומד על 50-60% (המחשב אחרי פירמוט אגב). האם…

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  14. היי אני מחפש מיני נייד (NETBOOK) בתקציב של עד 2000 שקל תודה לעוזרים יניב עריכה: מה דעתכם על ASUS 1201N או Toshiba Mini NB205-N210

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  15. שלום חיפשתי ברשת דיסק קשיח חדש ללפטופ, וראיתי שהכל מתחיל ב200 ש"ח ו120 GB. אני לא צריך כל כך הרבה זיכרון, מספיק לי גם תוספת של 60. נזכרתי ששוכב אצלינו בבית מחשב ישן עם דיסק קשיח בדיוק בנפח שאני צריך. הדיסק הקשיח הישן כבן 8 שנים. האם ניתן לפרק אותו מהמחשב הנייח ולחבר אותו למחשב הנייד? אני צריך את הדיסק הקשיח לטעמי גיבוי, ולא שישמש אותי כדיסק קשיח נוסף "מן המניין". אולי עדיף בעצם לוותר על כל הבלאגן ולקנות אחד חדש וזהו? כמה הדיסק הקשיח המחודש יוכל להיות אמין, והאם שימוש באחד שכזה לא מצריך הסתבכויות פנימיות והלחמות. תודה על כל עזרה

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  16. המטאור הסיני מתכנן להתרחב גם על עולם המחשבים הניידים בתחילת שנת 2016, ועשוי לעשות זאת בעזרת שילוב בלתי רגיל ולא צפוי האם הייתם מוכנים לשקול רכישה של מחשב נייד מיצרנית סינית ללא ניסיון עבר בתחום? זו שאלה שהרבה יצטרכו לתהות בנוגע אליה בקרוב, כך נראה, כשברשת מתגברות השמועות על כך ששיאומי (Xiaomi) מתכננת לקפוץ על עגלת שוק ה-PC, דווקא בתקופה בה עוד ועוד שחקניות וותיקות מוותרות או שוקלות לוותר עליו. לפי הדיווחים העדכניים ביותר, המחשב הנייד הראשון מבית היצרנית הסינית עשוי להיחשף באפריל 2016, עם עיצוב 'אולטרבוקי' דק ומלוטש – ובעיקר מפרט וותיק למדי שיבוסס על שבבי Core i7 מדור ה-Haswell, מסך 15.6 אינץ' ברזולוציית FullHD, זכרון RAM של 8GB, כרטיס מסך דיסקרטי מדגם GeForce GT…

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  17. שלום, אני בונה פרט לחבר, לעבודה משרדית בעיקר (תכנות ב-matlab, מערכות מידע גאוגרפיות ArcGIS ושימושים משרדיים טריוויאליים אחרים). ללא משחקים או צפיה בטלוויזיה. ללא ציוד היקפי. הרכבתי את המפרט (מבוסס על המומלצים) להלן ואני מבקש חוות דעתכם (האם יש צורך במרובע ליבות?) תודה מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ₪999 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2L Retail כמות: 1 - מחיר: ₪323 מארז: Raidmax APEX 2x120mm FSP 350W כמות: 1 - מחיר: ₪271 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ₪414 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ₪343 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black B…

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by pelor,

היי אני כנראה קונה מחשב חדש בקרוב. התקציב הוא סביבות ב3 וחצי מקסימום 4 אבל אני לא צריך מסך מקלדת ועכבר. אני רוצה מחשב חזק, שיחזיק כמה שנים טובות, שאני אוכל לשים בו משחקים חדשים אבל בהחלט לא שיא הטכנולוגיה מבחינת כרטיסי מסך ודברים כאלה. המחשב יהייה בעיקר לאינטרנט וכדומה ולפעמים למשחקים. אז אם תוכלו לייעץ לי על כל הרכיבים שאני צריך וכמה בערך הם צריכים לעלות. אה וגם איפה באיזור ירושלים יש חנויות שאפשר לבוא אליהם עם מפרט ולקנות מהם? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  19. שלום לכולם בעבר שמעתי כל מיני שמועות \ עצות איך לשמר את הסוללה לאורך זמן. העצות כמו לא לטעון את הסוללה כשהיא ב 50% אלא רק כשהיא נגמרה לחלוטין. בשימוש הראשון של המחשב להטעין את הסוללה 24 שעות. וכדומה... מישהו יכול לאמת את הדברים האלו או להמליץ לי מניסיונו האישי איך לשמר את הסוללה לטווח ארוך. תודה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by oferparnasa1980,

התקשרתי לבטל את העסקה הקודמת של המחשב שרכשתי באייבורי,מקווה שיחזרו אליי. ומבקש המלצה למפרט מחשב לגיימר +מערכת הפעלה ווינדוס 7 עד 4000 ש"ח. אם אפשר .

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by תום גיל,

אהלן אנשים, מקווה שאני בפורום הנכון. אני מנסה לחבר את ה IDEAPAD YOGA S11 שלי ל SAMSUNG UN55JU7100 שלי ולקבל 60P, אך משום מה אני לא מצליח. יש לי גם PS4 מחובר וכמובן שאיתו אני מקבל 60P. ניסיתי הכל, לשנות כבל HDMI, כניסת HDMI, הגדרות בטלוויה, הגדרות בלפטופ, ריענון מסך וכד', כל מה שעולה על דעתכם. אני לא יודע להגדיר את זה, אבל יש LAG ו SCREEN TEARING ברור בזמן שהלפטופ מחובר. סרטים כמובן עובדים כמו שצריך כי הם גם ככה רצים על 30FPS, אבל כשאני סתם באינרטנט או על שולחן העבודה, רואים בבירור שהכל זז בקירטוע איטי. 30FPS בקיצור. את אותו הלפטופ חיברתי לפני שבוע לטלוויזיה SAMSUNG FULL HD 1080P וקיבלתי 60FPS. אולי…

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  22. הי, קיבלתי את ההצעה הרשומה פה מפנדה מחשבים. שמתי לב שהם קצת יותר יקרים מהרגיל אבל גם שמעתי שהם אמינים והיות ולא מצאתי עוד חברה ששמעתי עליה דברים טובים על אמינות באיזור חיפה (יש להם סניף פה) החלטתי לנסות אותם. מה אתם אומרים על המפרט שהציעו לי? יש משהו שכדאי לשנות? Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 955 ש"ח Abit IP35-E Intel P35 Chipset Socket 775 380 ש"ח A-data 4GB DDR2 PC6400 800MHZ CL5 435 ש"ח Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 345 ש"ח Twintech NVIDIA® GeForce 8800GT 512MB DDR3 PCI-Express ® 2.0 HEATPIPE 880 ש"ח ASUS DVDRW DRW2014BL1T x20 Sata Retail 153 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 2…

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  23. היי חברים אני עומד להתחיל ללמוד באוקטובר ואני לא לוקח איתי את הנייח שלי שיש בו כרטיס מסך 8800 GTS ואני ממש מבסוט מאיך שהוא מריץ משחקים אז אני רוצה לפטופ שאני אוכל ללמוד איתו בכיתה כלומר לרשום את החומר בשיעורים וגם בבית שאחזור לדירה החדשה שלי לשחק משחקים כבדים באיכות סבבה שאני לא אתבאס. הגודל לא חשוב לי כלל וגם לא המשקל. כן חשוב לי שאוכל לחברו לLCD או למסך מחשב . HDMI חשוב מאוד. חוץ מזה שייראה סולידי וסבבה . התקציב שלי הוא עד 4500 ש"ח. אני היום משחק COD ופיפא על HIGH ויהיה נחמד אם הלפטופ יעשה כן. נ.ב מה אתם אומרים על המחשב הנ"ל : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSK1JE00300GH2&cfm=7E05AFD1#shidrug או TOSHIBA L655-121 הוא הומלץ על ידי אחד מכר…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by shlomi1234,

מעוניין לדעת בכמה אוכל למכור את הנוכחי: AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition פתוח לארבע ליבות Gigabyte MA-770-UD3 ADATA 8 GB 800MHZ DDR2 WD 500GB Power Color ATI Radeon 4870 512MB GDDR5 ANTEC NSK4480 Black + ספק כוח של אנטק 380W עם 80 נצילות בן 3 באוקטובר הקרוב , עובד עדיין מעולה ומריץ BF3 על מדיום לדוגמא . לעולם לא בוצע OC תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yuvalpolo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. XCOM2, civilization, starcraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.