ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
היי, האם מישהו יודע אם מחשבים ניידים עם כרטיס מסך 9600GT הגיעו לארץ ואם כן איזה? ממה שאני רואה בגוגל יש XPS של DELL עם כזה כרטיס אבל זה כמובן בחו"ל... כמו כן, האם כרטיס כזה עלול להיות עם אותה בעייה שנתגלתה בNVIDIA 8400+8600? תודה
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי. רכשתי מחשב נייד סוף סוף (תודה אגב לעזרה). רציתי לשאול בנוגע לפיצול ההארד דיסק... במחשב יש 320 ג'יגה שמפוצלים לשני כוננים (150 ו-145). רציתי לעשות פיצול שונה של 10 20 והשארית (הראשון גיבוי לתוכנות של המחשב, השני לווינדוז והשלישי לכל השאר). מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך עושים את זה..? על הדרך אם אני כבר פה... כל שניה קופצות לי הודעות האם לאשר התקנה זה ושימוש זה, גם כששיניתי את השמות של הכוננים הוא רשם שצריך אישור של ה-administrator והקפיץ הודעה אישרתי ועשה. יש דרך לבטל את הבקשה לאישור כל חצי שניה??? אני חדש עם ויסטה.... רחמים.... ו....תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בנתיים חשבתי על זה: מעבד AMD Athlon 64 X2 5600 Box ¤447 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1222 לוח אם ASUS M3A78-EMH HDMI ¤372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31622 כונן קשיח Samsung HD501LJ 500GB SATA2 16MB ¤358 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501LJ זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤224 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996638 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE ¤333 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WIN-PVR150 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז כולל ספק Antec NSK2480 380W ¤507 כמות:1 http://www.skypc.co.il/produ…
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אז ככה המחשב ישמש למשחקים יחסית כבדים והורדת סרטים וצפיית סרטים ללא OC על מסך 22' ואם כמה דברים עובדים ביחד הוא לא יתקע והתקציב הוא 4K לא כולל מערכת ההפעלה של Win נו אז מה אתם חושבים??? כמות מחיר יצרן Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤886 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 יצרן Gigabyte GA-EP43-DS3L ¤512 1 יצרן Coolermaster Centurion 590 Black ¤365 1 יצרן SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk ¤340 1 יצרן A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 ¤408 1 יצרן Seagate 500GB Sata II 32MB - 5 Years Warranty ¤340 1 יצרן Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail ¤894 1 יצרן LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤130 1 יצרן LOGITECH Media 600 K…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב HO מדגם PV4-1030 EI השגתי את רוב הדריברים הנדרשים להתקנת XP וחסר לי דריבר SATA מתאים דיברתי עם המעבדה של HP ואמרו לי שאני צריך דריבר SATA 9 ואפשר למצוא באתר של אינטל אבקש את עזרתכם במציאת הדריבר תודה!
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לסבתא שלי... היא צריכה מחשב מאוד פשוט - לעבודות משרדיות מאוד פשוטות (WORD) , טיפה מוזיקה , טיפה תמונות וקריאת מיילים. +מסך (19 - מסך סביר יספיק) איזה מחשב שמתאים למטרות שהזכרתי למעלה אפשר לקנות בתקציב של 1800 שקל? *חייב להיות בKSP , אל תשאלו... (היא כבר שילמה להם.... , כן אני יודע |: )
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אבקש מפרט שמטרתו העיקרית היא להפעיל את המשחקים הכי חזקים שאפשר (בתקציב) כאשר חלק גדול מהמשחקים יהיו משחקי רשת כבדים. בנוסף הוא צריך להפעיל Photoshop טוב. אני לא אבצע במחשב שום OC. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
והפעם תשובות פחות ציניות בבקשה הנה קישור למחשב נייד שמוצע ע"י חברת גטר-טק בעלות של 6.8K +מע"מ. מבקש לקבל חוות דעתכם על התכונות של המחשב הזה,יתרונות חסרונות וכיוצא בזה. תודה. http://www.toughbook.eu/media/CF-Y7_spec_sheet_Engl.pdf
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום , כמו בפרסומת של פלאפון אני מניח שקיימים בשוק עוד מתאמים אלחוטיים לנייד שבעזרתם אפשר לגלוש בכל מקום , זה ממש נחוץ לי ואני מעוניין לשמוע על כל פרטים נוספים ולדעת מהיכן אפשר לרכוש את זה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכם... אם אפשר בבקשה שתציעו לי על מפרט\מחשב על פי השימושים הרצויים אני אשמח... השימושים: -מוסיקה (עוד יותר מקום בכונן קשיח) -צורב DVD אמין -אינטרנט, סרטים, בעל תמיכה בHD (על המחשב להיות חזק בביצועים כאשר מחברים אותו למסך טלויזה LCD HD על מנת לראות סרטים מהמחשב הנייד) -אינטרנט אלחוטי ובלודו'ט תקין -אם אפשר: את האפשרות שיקרא כרטיסי זיכרון M2,SD וכו'... -2 GB -במשחב הזה לא יהיה משחקים.. אך שיגיע מצב שייעלו משחקים על המחשב... -אחריות,סוללה שלא יתחמם יותר מידי... יותר מיזה לא אכפת לי... תודה מראש! אלמוג
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אינטל הוציאה מעבדים חדשים, אז שוב פעם העובדים מקבלים מעבד בחינם. מחשב שולחני כבר יש לי עם קונרו, אז עכשיו אני רוצה HTPC סדר עדיפויות: 1.שקט (כמובן) 2. תמיכה מלאה בHD 3.כרטיס קול איכותי 4. אם יש במחיר סביר (אני בספק)יציאת display port לא צריך צורב, רמקולים מסך. ביצועי תלת מימד(משחקים) לא ממש חשובים. אז כרטיס מסך בסיסי, אולי אפילו OB צריך להספיק יש לי אפשרות לקבל E8500 או QX9650 . שניהם בחינם ;D אולי אפילו QX9770 ברור שבקוואד עדיף , אבל אם זה דורש לוח אם יותר יקר והדואל מספיק, אז נלך על הדואל
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי כמה דברים שהייתי רוצה במפרט: מסך- DELL2408 כ.מסך- EVGA 9800GX2 SSC תודה מראש למגיבים!
-
- 14 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום אני אשמח למפרט של מחשב נייד לתוכנות גרפיות כמו פוטושופ,אילוסטרייטור,פלאש אינדיזיין וכו. אשמח למפרט של מחשב איכותי.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, לא לעבור את החריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להוסיף עד 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד(כבד), עריכת מוזיקה(כבד, פרנסה עתידית), עריכה גראפית(מזדמן) משחקים: שיריץ על ULTRA במשחקים עכשווים כגון BF4, FC3 ,COD:GHOSTS,MINECRAFT+SHADERS תוכנות: Cubase Fl Studio Adobe Photoshop Sony Vegas -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך fx5200 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב ויש לי לוח אם פנטיום 4 שתואם ל-agp , האם יש כרטיסים טובים שיחזיקו הרבה זמן או שעדיף לי לקנות כבר לוח אם עם pci-e ? ואם כן לשדרג אז יש לוח אם עם pci-e שתואם לפנטיום 4??
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
רק כמה דברים שצריך בעיקרון 1.מסך גדול 2. כרטיס קול 5.1 ממש לא משנה לי איזה 3. כרטיס מסך טוב 4. צורב DVD תרגישו חופשי לחסוך בשביל המסך וכמובן שלוח אם צריך להיות נחמד++ תודה מראש על עזרה אין לי מושג מאיפה להתחיל
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-945P-S3 לוח אם E6300 מעבד X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E כרטיס מסך 1GB DDR2 667 TWinmos פעמיים 160GB/250GB Westerndigital דיסק קשיח 400W Enermax Liberty ספק איך המפרט? צריך לשנות משהו אם אני רוצה למשחקים ב VISTA? בקשר לכ.מסך, אני אקנה בעוד שנה DX10
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי מה דעתכם על המפרט הבא: השימושים לעבודה, סרטים, אינטרנט ומשחקים (גיימר ממוצע) Core 2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB - 1280 965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E - 715 DDR II 667 2X1GB Kingston - 810 X1950 Pro 512MB GDDRIII ArcticCooling 2xDVI, VIVO, PCI-E - 1250 WD: 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II - 345 LG - DVD±RW GSA-H12 x18 Beige - 175 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) - 240 Enermax Liberty ELT400AWT 400W - 440 סה"כ: 5255 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן. המטען שלי עושה לי בעיות ולוקח לי שעה לתפוס את התנוחה שהוא באת מטעין. כנראה שיש נזק לחוט בדיוק איפה שמחברים את זה למחשב. אני מעונייןם לקנות מטען וחדש ורציתי לדעת אם אני חייב לקנות מקורי ואל מה צריך להסתכל. המחשב הוא של חברת טושיבה והוא מלפני חצי שנה בערך. המטען מקורי אך הוא של חברת LITEON והוא 19V מה אני עושה ? כי לא ממש בא לי לשלם 300 שקל למטען. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי ורמקולים, לא מתוכנן OC. ואני רוצה את המחשב מחנות ידועה ואמינה באזור חיפה והקריות. בעבודה משרדית אני מתכוון לעבודה עם פיירפוקס עם הרבה טאבים פתוחים, תוך כדי שאני שומע מוזיקה, משתמש במסנג'ר(שכל הזמן קורס לי במחשב הזה דרך אגב), מוריד קבצים לפעמים ולפעמים גם משאיר משחק ברקע. אני רוצה שהמחשב יריץ לי משחקים עכשווים , ישנים ועתידיים(אבל לא יותר מדי, לשנה הקרובה בערך, כמה שיותר יותר טוב) באיכות טובה. אני מתכוון משחקים כמו HL2, GTASA, NFSC, אובליביון, סטוקר ומשחקים בסגנון. אני גם רוצה שהמחשב יישאר דולק לכמה שיותר זמן בלי שירעיש כמו מאורר שולחני עצבני, שלא יהיה ממש הבדל בביצועים אחרי כמה שעות של שימוש ושלא יעשה ריסטים פתאומיים כמו המחשב הזה. אני רוצה גם כונן דיסקטי…
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
חובה זכרונות DDR2 800 הבנתי שזה יהיה באיזור ה 750 800 שקל... המעבד הוא c2d 6300 בערך 1000 שקל מה שאני צריך זה המלצות על: - מארז זול ויפה (לא משהו חללי פשוט שלא יראה זול מידי או מארז של מחשב מ2 דורות קודם) - ספק כוח - אני ממש לא מבין בקטע הזה רק שיהיה אמין לא נראה לי שאני יצטרך יותר מידי מתח אני בטוח לא הולך לעשות SLI או CS.... אם מישהו יוכל להסביר לי ככה על הדרך כמה בערך הספק אני צריך כלומר איך אני יודע אם אני צריך ספק של 400W או 600W... - האם כדאי לקחת לוח אחר במקום הP5B בגלל שאין לו כרטיס גרפי או שעדיף לשים עוד 200 שקל על כרטיס מסך זול? - איזה זכרונות ממומלצים בטווח מחירים של עד 800 שקל? חובה DC, אם יש משהו שבה גם עם קרור אז בכלל על הכיף כיפאק
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שימושים : משחקים ברזולוציה נמוכה סרטים אינטרנט 1GB זכרון צורב DVD המחשב לא יהיה נייד במיוחד אין חשיבות למשקל וזמן בטרייה הרד דיסק מספיק 80GB בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם האם ידוע לכם איזה מחשב נייד זה ע"פ התמונה הבאה? תודה מראש וסליחה על השאלה המוזרה משהו. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מיועד בעיקר לאינטרנט,מוזיקה וסרטים מדי פעם. שיהיה מבוסס מעבד אינטל. ללא מסך, מקלדת ועכבר. (ניתן לחרוג עד 200 שקל מהתקציב) תודה מראש :-)
-
- 11 תגובות
- 696 צפיות
-