עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום , הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הבא(הוא למטרות גיימינג ): Intel Pentium G640 2.8Ghz 3MB L3 Cache s1155 Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz Sapphire Radeon HD 7850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM On Board 5.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 SeaSonic 400W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-400ET (Oem) Knight-18 MIDI ATX Black With + 1X80MM Fan (Arctic Cooling) (No PSU) תודה לכל העוזרים...אופיר

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by asiofjiojqwr,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב המקסימלי הוא 6 אלף ש"ח, אין צורך לחסוך, צריך מחשב שיחזיק לשלוש ארבע שנים הבאות גם. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימושים עיקריים זה לגרפיקה, כרגע תוכנות סגנון פוטושופ, אפטר-אפקט, אדובי פרימייר, ובעתיד אולי תוכנות קצת יותר כבדות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. אין צורך במפרט חלקי. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בסביבות …

3. האתר פה משווה בין השלושה אני קונה את זה בארה"ב . אני מתחיל להיות סטודנט להנסדת חשמל אני צריך מחשב שיהיה קל לנשיאה וחזק יחסית מבחינת מעבד וסוללה. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=cat13504&type=page&pageIdentity=searchDriven&useProductString=true&productString=1218243229782*1218243761774*1218240959370&unProductString=1218244146938*1218268438309*1218193867751*1218249064443*1218242899061*1218199185981*1218231024657*1218243759243*1218242192022*1218246222297*1218247186301*1218245812515&catId=

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  4. אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנת Autocad + Revit וגם שימושים ביתיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by bd,

Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB BOX ¤829 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset ¤580 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1296 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ¤245 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=31 GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤920 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1223 Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB ¤439 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1226 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1261 NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤330 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?prod…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  6. הי, אני רוצה לקנות נייד חדש ופשוט לא מצליחה להחליט מה לקנות- אשמח לעזרתכם: * מטרות המחשב? אופיס ואינטרנט, מדי פעם סרטים ופוטושופ כתחביב * גודל המסך? 13-14, רצוי מאט, הרזולוציה לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלדת מוארת * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג, כמובן שעדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות משנה, עדיין רצוי 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * צריך בלוטוס, אין צורך בכונן אופטי. גודל הכונן הקשיח לא משנה אבל עדיף מהיר (מהירות 7200 או SSD) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל צריך ל 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן אני רוצה מחשב שיהיה אמין ונוח לעבודה, איכות בניה טובה…

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  7. הי חברים , עריכה- אחרי התייעצות ומחשבה החלטתי לקנות מחשב חדש.. ניתן למחוק את הפוסט הזה תודה רבה!!! אני מתלבט מאוד לפני רכישת מחשב עכשיו.. השימוש העיקרי שלי במחשב יהיה לטובת גיימינג Pubg וcs go .. ומדי פעם אולי גם משחקים אחרים... לפני כמה זמן פרסמתי כאן פוסט ובו אמרתי שאני מוכן לחכות עד אוגוסט כדי לראות מה קורה עם Nvidia ודור הכרטיסים החדש... עכשיו השאלה שלי אליכם היא מתי לדעתכם בערך יגעו לכאן הכרטיסים החדשים עם קירור נורמלי (לא מפוח)? כי המחשב הנייד הקודם שלי מתחיל לזייף בצורה שממש מפריעה לי ואני שוקל אולי להקדים ולקנות מחשב בשבועות הקרובים ושכרטיס המסך יהיה מהדור הנוכחי.... תודה …

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by piston,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל אם ההבדל בין החלק היקר לזול לא כל כך משמעותי אז אפשר לוותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל המשחקים החדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בזמן משחקים ותכני HD על 40'' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by BEN903,

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by gabriel6,

שלום רב, אני רוצה את עצותכם לגבי מפרט מחשב שאני רוצה. בגדול מה שחשוב לי זה יציבות, שקט, ואמינות - אם אפשר לקבל קצת ביצועים בדרך זה בסדר (רב הזמן המחשב ישמש לשימושים משרדיים אך גם גם קצת משחקים). יש לשים לב גם למחיר - שלא יהיה גבוהה כל כך. יש לי מסך, צורב DVD , ודיסק קשיח. הס מלהזכיר אוברקלוקינג... אף פעם לא התלהבתי על הרעיון. Vini vidi vici לגבי המעבד - האם יש הבדל כל כך גדול (בביצועים) בין סמפרון 3400 לבין Athlon X2 3800? השיקול שלי לגבי הסמפרון הוא לא רק המחיר אלא שהוא לא מתחמם כל כך ולכן אפשר להוריד ברמת הרעש האם ההחלטה על מעבד סמפרון תעשה את המחשב ממש איטי או שזה כמעט ולא יורגש. לגבי פתרון הקירור למעבד אני רוצה הצעות הדגש הוא על שקט - אם אפשר בפחות מ200 ש"ח לגבי לוח א…

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  11. מעדיף מחשב כמה שיותר קטן במימדים שלו שזה אומר אם יש למצוא את המארז המיני הזה אז להכניס אותו ומסך לא צריך יותר מ17 ... העדפה למחשב מחנות tms תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  12. אני בתהליכי קנייה של מחשב חדש הבעיה היא שאין לי מושג איזה מעבד לקנות כי אני קצת לא מעודכן במה שהכי טוב (אני חייל וממזמן הפסקתי להתעדכן..). יצא לי לקרוא קצת שעכשיו המעבדים החזקים הם של אינטל duol core 2 ודי הופתעתי שהם טובים מה-AMD כי לפני עד חצי שנה אם אני לא טועה AMD עלו בהרבה על מעבדי אינטל אז מכאן בא הבילבול שנוצר לי. אז הנה כמה פרטים שיעזרו לכם לבנות את מפרט המחשב שלי: התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח רצוי שהלוח אם יהיה מחברת ג'יגהבייט (אבל אני לא עקשן בכך) בקשר למעבדים לאור מה שקראתי עדיף שזה יהיה של אינטל , השימוש יהיה בעיקר להורדת סרטים,אינטרנט, ומשחקים (אני לא גיימר , אבל אם יהיה משחק שאני ירצה לשחק בו אז לפחות שאני יהנה ממנו בצורה הטובה ביותר). מעדיף שהמפרט יבנה …

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by erez999,

לאחר התייעצות כאן בפורום הזמנתי מחשב. במפרט שהזמנתי היה מארז ללא ספק COMPUCASE 6C28-NPS וספק HEC 400W. עכשיו הודיעו לי בחנות שאין להם את המארז הזה. הוא המליץ על thermaltake wing או על compucase 6A19. זה מחשב ביתי לשימוש משרדי. חשוב שהמארז לא יהיה גדול מדי, ושיהיה שקט ועדיף שיהיה בצבע בהיר או לבן. יש לכם המלצות?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  14. שלום אני מחפש מערכת חדשה למחשב, המחשב מיועד לצרכים בסיסיים,צפיה בסרטים,אופיס וגלישה. התקציב הוא 1200 ש"ח עם אפשרות לחריגות קטנות,אין צורך בציוד היקפי. אשמח לקבל 2 אופציות, intel\amd אם התקציב מאפשר. תודה מראש ויום מוצלח

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by shaithebest,

שלום חברים, מחפש המלצות ללוח אם HD רק מבית ג'יגהבייט המתאים למעבד I5 רק 2 סלוטים של זיכרון זה מספיק ורק 2 יציאות PCI זתומרת לוח מיקרו או מיני לא יודע איך קוראים לזה ברשותי כרטיס מסך מהמחשב הקודם NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 512 RAM (נקווה שעם מעבד I5 הוא יריץ משחקים בלי לקרטע) תקציב 800 שקל אחרי שנחליט על לוח נעבור למעבד תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by avivkah,

שלום, אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד. יש לי מספר דרישות, מקווה שתוכלו לעזור לי, עד עכשיו הסתבכתי. * מטרות המחשב - עבודה, אני עוכד עם אופיס, אינטרנט, תכנות מטלב ו-C (הרצות כבדות יבוצעו על מחשב אחר), לעיתים בניית אתרים, (אני עובד כרגע עם ג'ומלה). * גודל המסך - 15.6'' , עדיף מט * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל, עדיפות נמוכה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי, אבל עדיפות נמוכה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא עבדתי איתו עד היום, הוא לא ממש חסר לי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף כמה שי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by liav12,

אהלן, ראיתי את המחשב במחיר הנ"ל, האם שווה וכדאי? מדובר במעבד I7MQ4700 כ.מסך 740GT 24GB SSD + 750GB מסך FHD 15.6 ו 8GB ראם. המחיר עצמו מאוד קורץ לי. כדאי? האם הבניה של המחשב בעייתית (כגון כ.מסך ומעבד שכדי להגיע לניקוי שלו צריך לפרק את כל הלוח אם כמו ה PAVILION 1330EJ הנוכחי והבלתי נסבל שלי) הדרישות הן כמובן למה שהמחשב הספציפי מיועד לו - סרטים, משחקים מוזיקה ו ALL AROUND, כמו כן עבודה עתידנית עם מוזיקה וקורס תכנות בשנתיים הקרובות שנרשמתי. אשמח לתשובות, תודה רבה נ.ב אני אוסיף כי יש לי אופציה אולי גם לקנות מאילת (דרך אחותי חיילת שם) במזומן, אבל בחנויות כמו אייבורי.

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  18. מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-אינטל מקורי-BLKDG35EC-G35EC EVA COVE/G-35 1333MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB -לביצועים מעולם אחר זיכרון-2048MB PC8500-HYPER MEMORY-1066MHZ-KINGSTON -למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 9500GT-1024MB/DVI/HDTv-לגרפיקה עוצרת נשימה דיסק קשיח-750GB SATA II 32MB-נפח איחסון אין סופי כונן -DVDRW X20 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-DVI+FIRE WIRE 2+HD VIDEO סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי . אני מודע לכך שלחלק מהרכיבים אין שם, לכן רצ…

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  19. Started by biggie,

. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  20. עבר עריכה מחשב נייח לעבודה בבית + גלישה באינטרנט שלום לכולם יש לי אפשרות לפי המלצות שלכם לקנות חלק מהמפרט בארה"ב , כל זאת בכדי שיוזיל את עלות הקניית+ הרכבת המחשב בארץ 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3,000 ש"ח אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה באקסל, חישובים מורכבים קבצים גדולים, סרטונים, גלישה באינטרנט, מוזיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כרגע 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ronab,

אני מחפשת לקנות מחשב נייד קל. שימושיי העיקריים הם לגלישה באינטרנט ושימושי אופיס. אני מתלבטת בין רכישת טאבלט עם תחנת עגינה לבין לפ טופ. הדבר החשוב לי הוא המשקל מכיוון שבמחשב מיועד לנשיאה מחוץ לבית. אשמח לעצתכם, תודה!

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  22. שלום לכולם זו פעם ראשונה שאני כאן אז אשמח מאוד לעצות טובות. אני רוצה לרכוש מחשב בסכום של עד 5000 ש"ח כאשר חשוב לי מארז מקורר היטב, שקט עם דלת קידמית (ביתי הבכורה עומדת להתחיל לזחול והייתי רוצה להגן על המחשב ככל הניתן). הצרכים מלבד הבסיסיים הם עריכת סרטוני וידאו ומשחקים (מתכון בטוח לאיבוד שעות שינה). בנוף היות ואני מבצע שדרוג כל 3 שנים בערך, הייתי רוצה לאפשר שדרוג עתידי, לכן ראיתי לוחות חדשים של GIGABYTE שמכילים DDR2 & DDR3 . כמובן שכל הצעה מתחת 5000 תתקבל בברכה אך ניתן לחרוג בעוד כ100 ש"ח. בנוסף (אם אפשר ) הייתי רוצה רכיבים שיוכלו לעבור OVERCLOKING אך במידה שפוייה מבלי לפגוע ברכיבים. אם כך מה אתם מציעים? חשבתי על המפרט הבא: Intel® Core2 Quad Processor Q6600 G…

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by godisme171,

מבוסס פנטיום 4. נתנו לי הצעה כזאתי: p4 3 presscot 1m 800mhz asus p4p800 2x256 400 ddr dual channel gigabyte 9600xt 128 mb sony dru-700ul dvd rw sony 52x lg 17 f700b כרטיס רשת בנוסף ללוח מקלדת ועכבר של מייקרוסופט מה אומרים?

24. Started by domuzy,

למרות שאני לא הייתי מתלהב מכזו רכישה לעצמי, הבוס ביקש מחשבים מהירים וחזקים (ואלו הדרישות העיקריות) למשרד עו"ד, אז מה דעתכם על זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11103 ?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  25. גודל מסך מינימום 15".לא מבריק. משקל וזמן סוללה לא חשובים. יציאות HDMI DVI נפח כונן קשיח גדול מהירות גדולה אחריות 3 שנים בארץ. צורב DVD

• 2 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.