עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yigael_o,

היי, אני רוצה עכשיו לקנות נייד (השלישי שלי אבל הראשון עם ויסטה) ויש לי נקודה לא ברורה. בפירסומים קודמים של באג אני זוכר שתמיד כתבו שהויסטה היא 32 ביט. עכשיו הסתכלתי קצת וראיתי שלא רשום. זה אומר שעכשיו זה כבר 64? אם מישהו יודע אם יש איזשהיא הגבלה חומרתית? לפי מה שאני יודע כל כפולי הליבה ומעלה לנייחים תומכים 64 ביט, האם זה גם המצב לניידים?

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  2. שימושי המחשב: גראפיקה אנימציות ועריכת סרטים,צפייה בסרטים,משחקים בינונים(PS,FIFA,CS). ציוד היקפי : ללא תקציב: 3.1K חנות: רצוי מאזור השרון\רשת לא מיועד OC המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה 32 אינץ לכן צריך שיהיה בלוח אם חיבור HDMI. (יותר נכון רצוי). לינק לטלוויזה: טלויזיה LG 32LG32R בזאפ ה2 מפרטים שהרכבת רק צריך לבחור ,ניתן לשנות לAMD את הלוח אם במסגרת התקציב נא לא להתייחס לכך שאין כ.מסך.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by bombi,

כמו בכותרת, לא צריך ציוד היקפי,מסך וצורב. מחשב למשחקים חדשים כבדים!! לא AMD !! ולא מתכוון לעשות OC !! אם אפשר תמפרט מחנות זולה בצפון כמו KSP

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by ofer40,

היי אי מבקש שתמליצו לי על מחשב למשחקים וסרטי HD ללא מסך וללא צורב. כשאני מנסה להרכיב מפרט אני תמיד נתקע בעניין המארז שצריך להיות במחיר של עד 400 שקל עם ספק אבל לא מארז של פעם אלא מארז מודרני. המארז שאתם ממליצים תמיד זה מארז ישן ומכוער. הבעיה שבחנות אחת יש חלקים שאני רוצה אבל חלקים אחרים אין כגון מארז. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  5. בעוד כחודש קונה שדרוג למחשב המתיישן שלי שכבר פשוט לא מספיק לי, התקציב עומד על 3550 שקל ללא חריגות בכלל. המחשב מיועד לOC כבד וגיימינג כבד על מסך U2311H ככה שאני רוצה נטו ביצועים ללא פשרות. חומרה מי המחשב הקיים שעוברת לחדש: קירור למעבד- NH-D14 מארז- TT V9 בעל 4 מאווררים ככה שדיי מקורר. ספק כוח- HEC WIN+ 700W כונן קשיח- SAMSUNG 1TB F3 צורב די וי די- LG X22 SATA --------------------------------------------------------------- כרגע אני דיי סגור על השדרוג הבא, רק שיש לי קצת חשש על הספק שלי שלא יצליח להחזיק מערך CF ואת המעבד ב4.5GHZ, מקווה שאולי אתם תגידו לי עם זה תואם לחומרה החדשה כי אני חושב שהספק יצליח להסתדר אבל לא כל כך בטוח בזה, כמו כן הייתי רוצה לדעת עם יש לוח Z68 ברמה גבו…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by BandiT,

אז ככה, התקציב הוא בין 2000-3000 הייעוד זה אינטרנט-הורדות, סרטים, עבודה בסיסית אבל שיעבוד מהר, אין צורך במשחקים, ועיבוד גרפי מטורף, אבל רצוי שיהיה אפשרות עתידית להרכבת כרטיס מסך. חשוב שיהיה חיבור לטלויזית LCD. לא צריך DVD לא צריך מסך לדעתי מה שצריך זה מאבד,לוח מתאים, זכרון, HD,לא צריך רמקולים,מקלדת עכבר וכו', מארז מתאים יפה לסלון. המליצו לי ללכת על AMD, אבל לא מבין בזה הרבה.. אז אחרי כל הסיפור הארוך הזה, אני חושב שנתתי מספיק מידע על המפרט המבוקש... אשמח לקבל המלצות למפרטים. תודה

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by guysfa,

אני רוצה לקנות את כל המפרט בחנות אחת פרט לכרטיס מסך (ואת הכרטיס מסך בחנות אחרת) ורציתי לדעת: 1. אם קל להרכיב את הכרטיס מסך שהוא: ‏eVGA‎ - ‏8800GTS 320MB Superclocked GDDR3, HDTV ,2xDVI, PCI-E‎ (יש לי 256MB FX5600 ופירקתי אותו כבר אלף פעם, אם זה דומה אז זאת לא בעייה). 2. אם זה יתאים לחלקים (ספק ,לוח ומארז) החלקים הם: ספק: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=136_244&products_id=2191 לוח אם: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=79_29_32_36&products_id=4455 מארז: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=25_100&products_id=4449 3. אם הספק מתאים למארז. תודה.

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  8. תקציב: 3K, אפשר לחרוג עד 3.5K. שימושים: תכנות (סביבת ECLIPSE), פיירפוקס עם איזה 80 טאבים פתוח קבוע, משחקים ברמה בינונית-נמוכה על DELL 2209WA. ציוד הקפי: לא צריך. רכיב שאין בו צורך: צורב/כונן DVD. שקט: חשוב, במחשב הקודם היה קירור של SCHYTE ומארז SONTA. הוא היה חרישי מאוד. שיהיה אותו הדבר או משהו דומה. שדרוג: אני לא מעוניין לשדרג בעתיד. המחשב כנראה פשוט יזוז להורים מתישהו ואני יקנה חדש. OC: אני יודע לעשות OC אבל לא מעוניין בזה ממש. אם אתם חושבים שעוד שלוש/ארבע שנים המע' תזחל בלי OC אז שיהיה, אחרת לא צריך. מערכת הפעלה: לא צריך. חנות: RSM. בקשות מיוחדות: USB3, I5, אני מעוניין רק בדיסק אחד SSD של 60 עד 100 גיגה. כשמחירי הדיסקים הרגילים ירדו אני ישקול לקנות עוד אחד, אני לא ממש…

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by ofir3,

יש לי מפרט שהמליצו לי קניתי אותו ואני רוצה בכל זאת לדעת מה דעתכם לוח אם msi p6n sli 775 7.1 1glan מעבד אינטל E65502.33 1333fsb c2d זכרון 1gb ddr-2 800MHz *2 כ. מסך 8800gts 640mb דיסק קשיח 250GB 16MB S2 seagate צורב SATA LG DVD X18 DL כ. קול 7.1 OB כ. רשת 1G LAN OB מאוורר למעבד שקט AR 775HEAT-PIPE מאוורר למארז 12 CM שקט 2 חיבורים ספק כח LED 12CMF500W REAL EZCOOL מארז LED + 25CM FAN BLACK SILVER מקלדת מולטימדיה אינטרנט שחורה עכבר אופטי 5 לחצנים שחור רמקולים סטריאו למחשב מצלמת אינטרנט סה"כ: 5,950 שקל אני לא מתכוון לעשות oc

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  10. חשיבות: כרטיס מסך NVIDIA 630M ומעלה. מעבד I7 IVY BRIDGE מרובע ליבות עם לפחות 2 גיגה הרץ. עדיפות: 12 גיגה זיכרון (אם לא נכנס בתקציב אז 8 גיגה). חלונות 7 (אם אין, אז 8). הארד דיסק היברידי של 500 על 32 גיגה. גודל מסך 15" ומטה. --- אשמח לשמוע דעות לגבי אילו דגמים מכמה חברות מומלצות לניידים כאלו.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 עד 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וקריאת ספרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כלכך חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכו…

12. צריך עזרה בבחירת לפטופ לצורכי משחק. משחקים כמו COD ו SKYRIM. משחקים שיפעלו בצורה הכי טובה לטווח מחירים האלה. יש סיכוי להריץ את המשחקים על הגראפיקה הכי גבוהה בטווח הזה?? תודה מראש. אמיר

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  13. Started by Nitrous90,

שלום לכולם. המפרט נועד בעיקר לעבודה משרדית (גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים). מדי פעם אני אשחק במשחק או שניים, לכן אני אצטרך את הכרטיס מסך. לא זקוק לציוד היקפי. לא מתוכנן OC מלבד מה ש-TMS יעשו איתו. מעבדים Intel® Pentium® Dual-Core E5200 2.5GHZ BOX LGA775 E5200 ¤ 359.00 1 ¤ 359.00 לוחות אם GIGABYTE GA-G31M-ES2L GA-G31M-ES2L ¤ 296.00 1 ¤ 296.00 מארזים RAIDMAX APEX NO PSU APEX ¤ 171.00 1 ¤ 171.00 ספקי כח FSP 350W FSP350-60HCN 120mm FAN 3xSATA A.PFC 78-80% Efficiency PSU 350-60HCN ¤ 143.00 1 ¤ 143.00 זיכרונות A-DATA 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme D24G8004AD ¤ 299.00 1 ¤ 299.00 כוננים קשיחים Western Digital WD32…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by דנדן,

מישהו כאן, יכול לארגן אולי טבלת השוואות של הכרטיסי מסך? INTEL לעומת ATI לעומת NVIDIA?

15. אני צריך המלצה למחשב ללא מסך. המחשב יחובר לLCD 37 אינצ'. השימושים: צפיה בסרטים כולל סרטי HD, ומשחקים אלה השימושים העיקריים. דרישות: מעבד חזק, כרטיס מסך חזק(חשבתי בכיוון ה8800), כמות זיכרון שדרושה למחשב כזה, שטח איחסון מספק(המחשב יכיל כמות לא קטנה של סרטים), חיבור מהיר לרשת האל חוטית, מארז שקט לא גדול מדי(עדיפות לHTPC) שישמור על הרכיבים היקרים כנ"ל הספק, שליטה מרחוק על המחשב עם שלט, מקלדת ועכבר על חוטיים איכותיים!, אין צורך ברמקולים. * אפשרות לכידת ווידאו לא קריטית לפרט בנפרד מה העלויות ומה היא נותנת. אותו אדם מוכן להשקיע כמה כסף שידרש אבל אני חושב שלא צריך לעבור את ה7K המחשב צריך לעבוד מהר להיות בעל יכולות ניגון ווידאו מכול הפורמטים בלי תקיעות וכדומה אם התקציב לא מספיק אפ…

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  16. שלום לכם. אני מבקש בבקשה להביא לי את המפרט הכי טוב שאפשר להביא ב- 3000 שקל, במיוחד למשחקי רשת כמו Counter-Strike, Silkroad ועוד משחקי רשת למיניהם. מפרט חזק ויציב , עם זיכרון 2G . אני מבקש, להביא את המפרט הכי טוב בסכום הזה, לא לחרוג בשקל. ואם אפשר, אבקש ממכם לבנות לי באתר הזה : http://www.pandas.co.il/ תודה, ושבוע טוב!

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  17. יש לי מפרט למחשב, אני לא ממש מבינה בזה והייתי שמחה לשמוע ממי שמבין האם זה מחשב שמתאים לצרכים שלי. אני צריכה מחשב מספיק חזק בשביל אוטוקאד ופוטושופ, מקלדת נוחה ומסך רחב, ולא יקר.. :s05: - מעבד ליבה כפולה AMD athlon 64X2 - זיכרון 2G 667z - הרדדיסק 160GB SATA - מסך 15.6" WXGA Crystal - כרטיס מסך לא משולב ATI X1200 256M - מקלדת מלאה - צורב DVD RW MULTY DL - מערכת הפעלה Vista basic - כרטיס רשת אלחוטי 3945ABGN - סוללה 6 cell liion - 2.7 ק"ג מצלמת אינטרנט איכותית. - שנה שירות איסוף והחזרה. -שנה סיוע בשליטה מרחוק. -הכנת המחשב להתחלת עבודה מיידית. -התקנת תוכנות נדרשות על ידי הלקוח. -סה"כ 3200 ¤ כולל מע"מ. תודה

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  18. שלום לכולם. מחפש מחשב נייד לצורך משחקים, סרטים, גלישה וכו'. רצוי מחשב עם 15' או 17' אינץ' מסך. משקל לא משמעותי. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  19. Started by dafi123,

תקציב משוער: 2500 שח * מטרות המחשב?- לימודים (כל תכנות האופיס) , צפייה בסרטים/סדרות. * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב מאוד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , HDMI * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? * כונן אופטי? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חשובה אחריות ל3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משנה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  20. לי יש מחשב בן שנתיים שאני מאוד מרוצה ממנו גם מבחינת משחקים (PES 2010/COD warfare/crysis warhead). cpu E4500 כרטיס מסך GT 8500 512MB 2GB זיכרון מאוורר וספק גנריים + מארז בסיסי. אני רוצה להרכיב מחשב לאחיין שלי שיהיה דומה כי זה מספיק לו מבחינת משחקים וגם כי התקציב לא משהו. הוא משחק בעיקר MANAGER 2010 משחקי כדורגל וכדורסל בטח ירצה GTA גם אבל אני לא מתכוון להגזים במחיר של המחשב. ראיתי שני מחשבים: E5400 / E7500 השאלה אם ההבדל כל כך גדול בין שני המעבדים? כרטיסי מסך: 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 או GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E ? (הבדל של 20 ש"ח) חשוב לי 2GB זיכרון. כל השאר פחות מעניין (מארז/ספק/מאוורר) אלא אם כן יש פרטים חשובים שאני לא בקיא בהם. אם יש איזה משהו…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  21. Started by Skipper,

שלום. יש לי נטבוק של MSI, עכשיו הסתכלתי בכלי אבחון-DxDiag, וראיתי למעשה שיש לי 2 מעבדים ( :s05:) N280 בכל מקרה הנה התמונה למי לא הבין: הסבר בבקשה...

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח ולדעתי זה מעבר למה שאני צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות. בעיקרון אני משתמש בתוכנות של jetbrains, ובדרך כלל יש דפדפן פתוח ברקע (בשביל לקרוא תיעוד ואולי סרטון ביוטיוב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא רלוונטי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא נראה לי קריטי למחשב נייד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומ…

23. תקציב - 4100-4200 ש"ח בלי אפשרות לחרוג מהתקציב.. מקסימום ב5 שקל ^.^ שימוש : משחקים כבדים \ שירים \ סרטים \ אימיול \ אופיס \פוטושופ.. אני בד"כ מפעיל את האימיול יחד עם המשחקים ושם שירים באותו הזמן ככה שצריך להתחשב בזה :] אין צורך בציוד היקפי בכלל + OC למעבד ל3.2-3.4GHz + יש לציין שהמחשב הזה מיועד ל3-5 שנים .. זה המפרט שבניתי : Intel Pentium Dual-Core E2180 2GHz 800MHz 1MB LGA775 CPU TRAY ¤479 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=884 Sunbeam Tuniq Tower 120MM Cooler ¤260 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=446 Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 ¤510 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=101 Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 7200rpm 16MB Hard D…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  24. חבר שלי מחפש מחשב כולל מסך וציוד היקפי שיריץ משחקי אסטרטגיה בעיקר חדשים וישמש כמחשב בשביל עבודות לבית ספר.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by Zaoza,

מעבדים AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY ¤1104 פתרונות קירור למעבד Xigmatek Achilles S1284C H.D.C CPU Cooler ¤200 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤389 ספקי כח SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤360 זיכרונות A-DATA 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme ¤299 כוננים קשיחים Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤255 כרטיסי מסך ATI ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe שלוש שנים אחריות ¤1220 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 מסכים SAMSUNG SyncMaster T190 19'' 2ms 1:20000 DVI-D WIDE ¤825 שרותי מעבדה הרכבה של מח…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.