ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט עד 10000 ש"ח, תודה. עוד כמה דברים לצורך העניין, ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר, שהמערכת תהיה מבוססת מעבד אינטל, וגם לוח אם תומך RDRAM כי אני צריך לקבל מארה"ב זיכרון של --- Samsung 1gb 2 x 512mb Rambus RDRAM 1066 Mhz ECC ועוד דבר שרציתי לציין את רוב החלקים בעיקרון מביאים לי משם וידוע לי שיש דברים טובים יותר שעדיין לא הגיעו לארץ, אז קחו גם את זה בחשבון. תודה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור,
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מחשב חדש עכשיו או בעוד חודשיים שלושה כאשר המעבדים החדשים יכנסו לשוק. וכמה אמורים לעלות המעבדים החדשים אם כדאי לחכות? ובבקשה אל תגידו שאם מחכים לדבר החדש ביותר אז אף פעם לא נקנה מחשב. זו שאלה רצינית..
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי dell inspiron 1300 עם מעבד celeron M 370 - dothan socket 479 mPGA לוח אם i915GMS/i910GML מה זה אומר? האם אני יכול התקין מעבד פנטיום M? איזה מעבד פנטיום M מומלץ cost effective? כל הנתונים לפי CPUZ עזרה בבקשה? תודה! SPC
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום , אשמח לקבל שם של אתר אמין ומשתלם לקניית מחשב מארהב , תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
הי, הרבה זמן לא כתבתי. ידידה מחפשת מחשב בעד 6000, ללא משחקים, ללא ציוד נוסף חוץ מרמקולים (המלצתי לה על ATP3). השימושים העיקריים זה פוטושופ, תיכנות בVS ופלאש (כמובן בנוסף לאינטרנט, מיילים וכו'). תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי בת דודה שלי מתחילה ללמוד עכשיו, והחליטה לקנות נייד. 5k זה המחיר הגבוה ביותר שהיא מכונה לשלם לשם כך. הנייד מיועד לאינטרנט,הכנת עבודות, ומעט סרטים ומשחקים (פשוטים כמובן) חובה אבל שיכלול כרטיס wifi. תודה מראש Install
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום סבא שלי מעוניין לרכוש מחשב חדש, כדי שהוא יוכל ללמוד על הפעלתו וכדומה. הצרכים העיקריים הם גלישה ואינטרנט, משחקים? בעיקרון רק כשהנכדים יבואו לשחק הם יוכלו להריץ משחק אחד או שניים. לא יהיה OC של סבא שלי (משום מה ) אבל אם החנות עצמה יכולה לעשות OC אז מעולה. מומלץ שזה יהיה קרוב למרכז, גם ראשון זה בסדר. יש צורך בכל הציוד ההיקפי, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים (יכולים להיות כללולים במסך), ושתיהיה למחשב יציאת DVI לLCD. התקציב הוא עד 3000 ש"ח, מומלץ לא לחרוג וכמה שפחות, שיכלול הרכבה, ומומלץ שכל החלקים יקנו ממקום אחד (למעט מסך וכדומה). ובעיקרון שהחלקים (כגון המארז או הספק) יהיו "איכותיים" הכוונה שיראו יפה (לא כמו קופסא מרובעת לגמריי) וזהו, בניתי לו משהו כזה בינתיים: מעבד:…
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שבת שלום המחשב ישמש בעיקר לצפיה בסרטים, האזנה למוסיקה ומדי פעם למשחקים (לא כבדים במיוחד) חלקים שלא צריך לכלול בתקציב - צורב DVD ומסך למחשב (כבר קיימים) רכיבים עליהם אני נעול - זכרון 2GB HD 500 GB קירור פאסיבי לכרטיס מסך... קירור חרישי למעבד הכי חשוב - שיהיה שקט, מבחינתי שיבוא על חשבון הביצועים. תודה אורן.
-
- 14 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחר שירות נאמן של כ-4 שנים אני מתכוון להחליף את המחשב שלי והמסך. אני מבקש עזרה מהאנשים פה מפני שראיתי לפי תגובות וממה שהספקתי לקרוא שהפורום הוא מאוד מקצועי ואמין. אני לא כל כך מבין/מעודכן במה שהולך עכשיו מבחינת חומרה ומחשבים ולכן אשמח לעזרתכם. מצורפות הדרישות עבור המחשב (לפי הפורמט בחוקי הפורום). תודה רבה מראש ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (תכנות בעיקר), צפיה בסדרות/סרטים ב-HD דרך הטלוויזיה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
צריך מסך, כרטיס מסך חזק, כרטיס קול אודיג'י 2, סראונד טוב ובעיקרון זהו תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני צריך מפרט עד 2500 שקל אחרי חריגה למשחקים בינוניים דוגמה PES. כולל HDD צורב וכרטיס מסך אבל ללא ציוד היקפי וללא מסך. עדיפות לKSP או TMS תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הסתכלתי כבר כמה שבועות פה בפורום ואני מבין שהSETUP המומלץ למשחקים כיום הוא: AMD 64 3000+ venice GIGABYTE K8NF-9 וכ. מסך את ה- 6600GT כל השאר סטנדרטי השאלות שלי הן כדלקמן ???: 1. דבר ראשון, האם יש המלצות לרכיבים אחרים? 2. כמה זמן תחזיק המערכת הזו? המערכת שיש לי כרגע (בחתימה) מחזיקה יפה מאוד כבר למעלה משנתיים וחצי, ואני מאוד מרוצה ממנה, אבל במשחקים כבדים היא מקרטעת חבל"ז. אני מחפש מערכת שתחזיק מעמד הרבה זמן, ולא "תתלונן" אפילו בעוד שנה מהיום. 3. אם אני חושב על העתיד וארצה לעשות בשלב מסויים OC למעבד ולכ.מסך (לימים שבהם הם כבר לא יהיו שיא הטכנולוגיה...), האם כדאי אולי להשקיע בלוח של DFI שטוב לOC למעבד? והאם בכלל אפשר לעשות OC לכ. מסך הזה? 4. היות ולא מדובר במחשב שיהי…
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש עד סכום של 2200 ש"ח, שמיועד בעיקר לפיתוח תוכנה, ולמשחקי ילדים לגיל קטן 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד כמו VS PHOSOTSHOP FLEX FLASH ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד אבל למשחקי ילדים פשוטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
היי אנשים, חבר לאחרונה פנה אלי וביקש ממני שאבנה לו מפרט למחשב חדש שהוא מתכנן לקנות. הוא לא זקוק ליותר מ-500GB שטח איכסון והמעבד יעבור OC עליו אני אפקח. המסך שברשותו הוא 24" שעובד ברזולוציה של 1920x1200. אין צורך במקלדת, עכבר או רמקולים. מערכת הפעלה כבר יש לו (7). במידת הצורך, ניתן לחרוג בסביבות ה-500 ש"ח אבל רק אם זה נחוץ ביותר. אין העדפה לחנות מסוימת. המחשב בכל מקרה ישלח אליו עם שליח. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ב-5000 ש"ח עבור אופיס ואינטרנט. על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מחשב למשחקים בעיקר והתקציב שלי הוא בסביבות ה- 3 3- וחצי. (כן אני יודע, זה ממש כלום אבל אין לי כרגע יותר אני מדבר על מחשב בלי ציוד היקפי ואן לי העדפה לגבי חברה מסוימת או עיצוב או משהו כזה יש לכם הצעות? תודה
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
המטרה - פיתוח תוכנה - בעיקר VS 2008 כרגע רק XP (עובד עם תוכנות שלא נתמכות בVISTA) קיבלתי הצעה ל dell e6400 ומצד שני ראיתי lenovo T61 יש למישהו ניסיון עם אחד מהם?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מניח שמדובר בנושא רגיש, אבל האם אפשר להחזיק בפורום רשימה של חנויות מומלצות ? אולי אפילו בצורה של סקר שכל משתתף יכול להצביע פעם אחת לחנות ולתת ציון מ-1 עד 5 על מקצועיות, אמינות, מחיר, מבחר, ושרות. למרות הרגישות של הכלי הזה, וחשש להטיות התוצאות, זה יכול להוות מנגנון חשוב לשיפור השרות של החנויות (בדומה למה שיש ב-ZAP), רק שפה מסתובבים אנשי מקצוע. אפשר להגביל את ההשתתפות בסקר לוותק מסויים בפורום.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000-12000 אפשר לחרוג עד 15000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 4k 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4k לגיימינג ״32+ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 10/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי מארז גדול ובלי אורות/לדים 7. האם האם יש צורך…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
- 2 followers
-
-
איך המפרט לקולנוע בייתי? יש משהו לשפר? מעבד: AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX ¤329 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H - REV1.1 ¤452 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤323 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-215DBK X20 - SATA - BLACK ¤113 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 800MHz ¤87 כמות:2 מארז: ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤537 מחיר סופי: ¤1928 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי סטודנט - וכסף אין לו ! LoL!!! אני רוצה לבנות לו מפרט איכותי אשר ישמש את צרוכיו (גלישה באינטרנט, אופיס, אולי קצת סרטים וכ'ו..) משהו חמוד, שיתן לו תמורה כספית מלאה ל3000 שקל, כרטיס מסך לא יקר, אבל שיהיה סבבה ואולי שיהיה לו TV OUT ככה נגיד.. לגבי ציוד הקיפי, שיהיה כולל מסך, מסך איכותי ולא משהו דפוק שיהרוס את העניים וכן מקלדת ועכבר, לגבי מארז לא צריך משהו פלצני, משהו פשוט ונוח עם USB מקדימה זה יהיה לא רע תודה לעוזרים מראש ! אשמח למספר ווריציות של מפרטים ואולי קצת הסבר למה נראה לכם עדיף המפרט הזה.. עדיפות לחלקים אמינים שלא יתקלקלו לו כל שני וחמישי.. לא יודע אם זה יהיה בסדר להשאר עם ספק ג'נרי.. נסו לבנות מפרטים איכותיים לצרכים הללו מבלי לחרוג מהתקציב תודה…
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה שתבנו לי מפרט חזק למשחקים שיריץ את כל המשחקים החדשים, שיהיה שקט וקריר ושיידע לעמוד בעומס. יש כמה דברים שאני רוצה שיכולל המפרט: חשוב לי מאוד מאוד מאוד שהמפרט יכלול מארז יפה עם חלון ואור כחול מאוד מאוד חשוב לי. חשבתי על זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4240 טוב בקיצר, סומך עליכם שמעתי דברים טובים ד"T לבנות בבקשה רק מהחנות הזאת: www.iqpc.co.il
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא המחשב מיועד לכל הדברים זה המפרט: מעבד מקורי 2.8ghz פנטיום 4 של intel לוח asus 533 זיכרון 333mhz ddr 256 mb דיסק קשיח (7200)80 gb כרטיס מסך 3d 64 mb מובנה על הלוח כרטיס רשת 10/100 מובנה על הלוח כרטיס קול 128 ביט+רמקולים אכותיים 52x cd כונן דיסקטים 1.44 מקלדת אינטרנט ע/א עכבר אופטי מייקרוסופט מסך 17 שטוח lg t710bh מארז מפואר כולל ספק כוח ושתי יציאות usb בחזית סך הכול :3500 שקל עם אופציות להחלפות של עד +2000 שקל עכשיו עוד משהו: זוג רמקולים למחשב+סאב וופר 2800 וואט של p.m.p.o 70 שקל? שווה את הכסף? תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
תודה על כניסתכם ואני אשמח אם תענו לי אם המפרט הבא שווה את הכסף. תודה. /Core2 Duo E6300, 1.86Mhz, 2MB,BOX ? 1GB Kingston*2 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG GSA-H22N COMPUCASE CI-6A19 WHITE/BLACK 400W/ sapphire Radeon® X1950 PRO 256MB PCI-E GIGABYTE GA-945P-S3
-
- 13 תגובות
- 752 צפיות
-