עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MOOMOY,

יש אופציה לחריגה בעוד +- 100 שקלים. מספיק לי מעבד I5 אבל אני מעדיף מהסדרה הטובה . דיסק קשיח לפחות 750 עם מהירות סיבוב 7200RPM סוללה חזקה , עדיף גם זיכרון מעל 4G אבל אם זה מחשב שיש אפשרות להרחבה עד 8 אז זה גם בסדר (אני מודע להגבלת התקציב) העדיפות הראשונית שלי היא ל DELL כי הבנתי שהם הכי טובים, אבל גם של אסוס זה בסדר. בעיקרון אני לא מצאתי מחשב של DELL שעונה על כל הקריטריונים האלו יחד + הגבלת התקציב. אבל של אסוס דווקא מצאתי, אבל הבעיה ש"אליה וקוץ בה" בכולם יש סוללה של 4 תאים , פרט לאחד אבל המעבד שלו פחות טוב. בעיה נוספת, כל המחשבים שמצאתי של אסוס (פרט לזה עם המעבד החלש יותר) זהים מבחינת המפרט , אך הדגם שלהם שונה, כך שאני לא יודע מה באמת ההבדל בינהם ואיזה הכי מומלץ. אני ארשו…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by PoOki,

שלום, לאחר פירמוט המחשב והתקנת הקבצים שלאחר מכן אמורה להתחיל ההתקנה של הווינדוס עצמה (אני מדגיש כי אין לי CD אלה הפירמוט נערך באמצעות USB שהכנתי במחשב אחר*) כאשר ההתקנה צריכה להתחיל אחרי הריסט .. הוא כותב לי ניסיתי לשחזר את הקובץ במחשב התקין וזה לא עוזר ניסיתי לערוך את הBOOT.INI אך ללא הצלחה מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  3. הוצע לי מחשב נייד שמכיל את המעבד הנ"ל, את כל שאר הרכיבים אני מכיר אך עם המעבד אין לי ניסיון. האם המעבד הזה יכול להסתדר כמו שצריך עם משחקים? איך הוא במשימות כמו צפיית בסרטים בHD ומשחקים שמבוססים על מנוע סורס לדוגמא? כרטיס המסך הוא 6310M האם הוא יספיק?

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  4. היי, מחפש מחשב נייד עם מסך מגע איכותי אשר מגיע עם Windows 8 לא RT ועם אפשרות התקנת SSD בממשק SATA3 במהירות של 6Gbs שימושים - גלישה באתרי אינטרנט, מעט מאוד אופיס. תקציב - עד 4k. תודה מראש.

• 29 תגובות
    • 4k צפיות
  5. שלום, אני מסתכל על האסוס U31F. באתר של KSP יש יש לו מעבד intel core i3 380M באתר של וואלה יש לו intel core i3 370m[table][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]באתר של KSP יש לו הארד דיסק 500GB באתר של וואלה יש לו 320GB ודבר אחרון שהוא פחות משמעותי זה שב-KSP יש לו אופיס סטארטר ובוואלה זה לא מצוין, אולי יש. זה הגיוני ההבדלים האלה על אותו דגם?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  6. שלום, מחפש מפרט HTPC שקט למשחקים כבדים לסרטים באבחנה גבוהה שישלב את הכריס החדש של ATI 5750 דיסק של טרה לפחות מארז חזק ושקט לא משתמש בתוכנות עריכה או דברים דומים,רק סרטים fhd משחקים כבדים,לא מחפש כרטיס טלוויזיה או הקלטה למינהן. תקציב עד 4500 שח,לא איכפת לי איזה חברה או אינטל או AMD כמה שיותר חזק וזול.

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  7. Started by dudun,

איך המחשב הזה http://www.gamaoffice.co.il/products/114322 והאם זכרון מטמון 2 מספיק למחשב שאומור לפעול עליו משחקים והרוב לערוך תמונות

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by Shay17,

תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  9. אני צריך מחשב הכי טוב שאפשר בתקציב הזה אני לא מתכנן OC ואני רוצה רק צורב במחשב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  10. שלום לכולם אני שמח לגלות את האתר המקצועי הזה ואת האנשים המקצועיים שנמאים בפורום. אני צריך עזרה בהלטה על מחשב אני מצרף 2 קבצים עם מפרטים שניתנו לי אנא עיזרו לי לבחור. *בקשר למפרט של AMD נאמר לי שלא כדאי להתקרב לAMD אם אני רוצה מחשב לטווח ארוך, מה דעתכם? *בקשר למפרט של INTEL כ נאמר לי שכרטיס מסך לא איכתוי מספיק. מה דעתכם? ברמת העיקרון אני צריך מחשב רב תכליתי שיחזיק תקופה הגונה כמוש אר המחשבים שקניתי, אך גם מחשב שישמש למחשקים כי הוא מיועד לאחי הקטן. תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by balon007,

* מטרות המחשב? מחשב לסטודנט למדעי המחשב... אינטרנט, אופיס, סרטים, תכנות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" לא מבריק * משקל רצוי? עדיף עד 2 ק"ג אבל גם 2.5 זה סביל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, אפילו 128 יספיק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שתיהיה אחריות ל3 שנים שמתי עין על המחשבים האלו: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12648 אם אני אוסיף SSD זה יחרוג מעט מהתקציב http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12320 תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  12. צריך מפרט למחשב בתקציב 6000-6500 עם מסך ועם הכל. רצוי כרטיס מסך שיכול להפעיל את כל המשחקים עד לחופש הגדול כי אחרי זה אני משנה לתומך DX10, ורצוי מעבד DUO CORE תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מחשב לשימוש כללי, מעט משחקים (GTA4, אסטרטגיה כמו TOTAL WAR), שקט בינוני, ללא OC. הצעות לשיפור ודעות יתקבלו בברכה. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000, עדיף 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מחשב לשימוש כללי, מעט משחקים (GTA4, אסטרטגיה כמו TOTAL WAR) א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. כרגע 19 CRT, אולי בעתיד 22. לא יותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. ללא 4. האם יש רכיב שאותו…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 ניתן חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בסיסי (ילד בן 10, מינקרפט, פורטנייט וכדומה , לא יותר מידי מפריע לו הגדרות גרפיקה נמוכות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, דרוש מקלדת עכבר רמקולים ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא חשוב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

15. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,streaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:metro 2033,BF3,SC2,LoL -מהי הרזולוציה הטבעית (1080p) של המסך שיחובר למחשב (23inch). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  16. מחשב לסטודנט להנדסת תוכנה - לבחור אחד מהם . אשמח לדעתכם http://fre.co.il/items/189865-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-Asus-X550VC-XX078H-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1- http://www.tapuz.co.il/Forums2008/outMaavaron.aspx?target=aHR0cDovL3d3dy5pdm9yeS5jby5pbC9jYXRhbG9nLnBocD9pZD0xMDcwMg%3D%3D http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22412&cf=zap למחשב השלישי הוספתי 4G והמחיר התעדכן בהתאם . אנא שימו לבכם לפרמטרים - מסך מט/מבריק , אחריות וכד' תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. התקציב שלי הוא 5000 שקל אני רוצה מחשב חדש שיהיה טוב למשחקים ולצפייהב סרטים דרך הטלווזיה (כלומר כרטיס מסך שיתן לי איכות גבוהה) אין לי חשיבות לחברות. פחות חשוב לי מארז, ספק ולוח, אני מעדיף מחשב כמה שיותר שקט וקריר אך אני מוכן לקת ויתור על החלק הזה אם זה גורם לחריגה בתקציב. אני לא צריך ציוד היקפי כמו מסך (המסך שלי כרגע הוא samsung 953 16:9 wide screen 2ms) מקלדת ועכבר כמו כן אני לא צריך שום כונן דיסקים\DVD או צורב לא צריך מערכת הפעלה ואני ארכיב את המחשב לבד מבחינת כרטיס קול יש לי רגע adugiy 2 אתם חושבים שזה מספיק טוב? או לא אשמח לקבל המלצות גם על זה תודה על העזרה, טל.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  18. Started by kalman22,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7000 ש"ח, ניתן לחרוג ב-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, פתיחת מספר רב של חלונות ויישומים במקביל, הורדת קבצים גדולים, צפייה בסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" ,LED חשוב מאוד שיהיה מסך איכותי לצפייה בסרטי HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב הש…

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  19. שלום אנשים !! יש בידיי מחשב שנקנה לפני 3 שנים כמעט, ואני רוצה לשדרגו על מנת שהוא יתאים למשחקים בינוניים של היום (רמה מעל פיפ"א- אם זה אומר משהו...). השדרוג הוא זמני עד לקניית מחשב חדש בעוד שנה-שנה וחצי. או קיי אז המפרט הוא זה: INTEL Pentium 4 Northwood 2.8Ghz socket 478 ASUS P4S800 Micron technology 512MB DDR 400Mhz ASUS Radeon 9250SE AGPX8 התקציב הוא המינימלי האפשרי, שיריץ משחקים ברמה סבירה. תודה לעוזרים !! וחג שמח !!

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  20. אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב חדש. פירוט: מעבד - Intel® Core2 Duo Desktop Processor E8600 3.33 Ghz לוח אם - מתלבט בין Gigabyte EP45-EXTREME s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 לבין ‏Gigabyte X48-DS5 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0‎ (נוטה לכיוון ה EP45-EXTREME עקב הקירור) כרטיס מסך - מתלבט בין HD4870 512mb לבין GTX260 ואין לי מושג במה לבחור עקב כל התגובות בפורום, נוטה יותר לכיוון הHD4870. - של איזה יצרן עדיף לקנות? זכרונות- 4x 1GB Kingston HyperX CL5. אם אפשר בבקשה לקבל הצעות לשיפור ועזרה בהתלבטויות.

21. Started by PayneBack3251,

שלום, אני מעוניין למכור טאבלט נקסוס 10, גרסא של ה 32 ג'יגה, (כרגע נמכר ב 500 דולר בגוגל, וב 2400 ש"ח בזאפ) עם קייס של Poetic, איזה מחיר ריאלי לבקש ? קניתי את הטאבלט לפני 3 חודשים דרך איביי (חדש), תודה !

22. מצו"ב הצעת מחיר שהתקבלה מ"הטכנאי השכונתי" (😏), המחשב מיועד לצלם, מה שאומר המון פוטושופ ואילוסטרייטור. אם יש לכם הערות על המפרט וגם על המחיר אשמח מאוד. תודה מעבד I7-9700 , מעבד 8 ליבות , דור 9 + קירור מקצועי HYPER 212 זיכרון 16GB , ניתן לשדרג ל 32GB לוח אם B360 גיגהבייט מאיץ גרפי GTX1660 6GB דיסק SSD מסוג NVME מהיר נפח 512GB חברת אינטל דגם 660P דיסק אחסון 4TB חברת TOSHIBA מהירות 7200סלד מארז COUGAR MX330 צורב DVD הבחור מציע את המחשב הנ"ל כולל התקנות ומע"מ במחיר 5200 ש"ח האם מדובר במחיר סביר (מן הסתם לא הכי זול בעולם, ועדיין)? והמפרט? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי בקשה למפרט שלדעתי יעניין אתכם: קיבלתי כבר כמה תגובות אבל אני חושב שאפשר עוד לשפר - במיוחד בנושא הדיסקים והמארז. יש לי גם כמה הערות לגבי הזכרונות (מודגש). התקציב גמיש - בין 5000 ל-7000 - דבר ראשון, חשוב שיהיה שקט, שקט, שקט. אפשר אפילו קירור פסיבי, רק לא קירור מים. - כרטיס מסך - שיחזיק משחקים חדשים ברמה גבוהה לפחות שנה שנתיים. אני מניח ש-8800 כלשהו יספיק.. - זיכרון - לפחות 2 ג'יגה. האם שווה להשקיע ב-CL נמוך או ביותר Banks? או אולי ב-ECC או Registered? - דיסקים קשיחים - למה דיסקים ולא דיסק? כי עברתי מספיק קריסות כדי להעדיף 2 דיסקים במקום אחד. מ-2 סיבות: א. שאוכל לעשות גיבוי על דיסק פיזי שונה. ב. אני רוצה להפעיל אותם ב-intel matrix raid כדי ליהנות מ-raid 0 ו-r…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by blackorder,

שמעתי שאומרים שאי אפשר לקנות מamazon מחשבים ניידים השאלה שלי היא אם אני משתמש בשרות כמו mustop האם אני יכול לקנות כך מחשב נייד?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  25. Started by guychbook,

מחשב טאצ' שולחני

• 3 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.