עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by דניאל מקמל,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8 אלף גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטית לאנימציה, רוצה להריץ תוכנות תלת כמו מאיה וזיבראש, אפטר אפקטס וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף ווינדוס, אם מייקר אפשר לוותר 8. האם ישנה העדפה לרכוש…

2. Started by aad11,

אודה לכם מאד על המלצות לשיפורים למפרט המוצע כאן, בטווח מחירים מקסימלי של עד 3100 שח. אין צורך בציוד הקפי. אין צורך בכונני צורבים וכו'. המחשב לשימוש סטנדרטי (משחקים, סרטים, פוטושופ) בלי OC לוח אם דגם GigaByte GA-K8NMF-9 מהירות FSB 1600 MHz כרטיס קול משולב Realtek ALC860 audio codec כרטיס רשת משולב 10/100 4 יציאות S.ATA יציאת PCI Express X16 2 יציאות PCI 1 יציאת PCI Express 8 יציאות USB 2.0 תמיכה ב- Dual channel DDR תמיכה בדיסקים S.ATA תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה ב-RAID SATA 1,0 דיסק קשיח יצרן WESTERN DIGITAL טכנולוגיה: S.ATA נפח איחסון: 80 GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache 8 MB מעבד סוג מעבד: AMD Athlon 64 דגם מעבד: VENICE 3000+ K8 64BIT …

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  3. Started by liorronen,

היי אני צריך מפרט למחשב חדש בלי מסך (בלי מקלדת עכבר רמקולים) המחשב הוא מחשב משחקים הוא יותר בשביל הורדות סרטים ומשחקים פה ושם תודה מראש התקציב הוא 3500 שקל (+ -)

• 13 תגובות
    • 660 צפיות
  4. שלום רכשתי השבוע מחשב נייד דגם DELL VOSTRO 1510 מעבד 2000MHz dual core זיכרון 2GB כרטיס מסך מובנה mobile intel 965 (לפי המנהל התקנים) עכשיו הכל עובד מהר ויציב. המחשב עובד על ויסטה. הטעינה של תמונה בפוטושופ איטית מאוד! לוקח לו בערך דקה לטעון קובץ תמונה בגודל 800X600 הבעיה מתרחשת כאשר אני מתחבר לרשת מחשבים, עם זה בצורה אלחוטית וגם אם זה חוטי.. כאשר אני מחבר את המחשב למודם אינטרנט רגיל אין שום האטה בפוטושופ והכל עולה מהר. בחיים לא נתקלתי בדבר כזה.. ברגע שאני מתנתק מהרשת תמונות בפוטושופ שוב עולות מהר.. ניסתי להגדיר כל מיני דברים.. רשת ציבורית, רשת פרטית.. ואין הבדל.. למישהו יש פיתרון?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכ…

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by asafmanor,

שלום. כללי: מסך 13" עד 14" , מט. קל משקל. שימושים: אינטרנט, אופיס (סטודנט) עריכת סרטים ברמת התחביב - סרטוני GOPRO אשר מצולמים ב-1080p בפורמט H.264 עלולים להיות כבדים. עריכת תמונות בתוכנות כגון פוטושופ. צפייה בסרטי DVD. מה חשוב לי? אפשרות להרחיב זכרון עד 8GB. מעבד מעבד מעבד. אחריות בארץ. מה בעדיפות שנייה/לא חשוב? אפשרות להתחבר לטלוויזיה (HDMI או DVR או כל פורמט שהוא המילה האחרונה היום, אני באמת לא עוקב). גודל הארד דיסק - לא מעניין אותי, יש לי חיצוני למקרה הצורך. מחשב שמתאים לעריכת מוזיקה קלה. בגלל השימושים האומנותיים של המחשב, אמנם הכל בגדר תחביבים כרגע, אני שוקל גם קניית מקבוק פרו עם חריגה מהתקציב. אני לא מתנגד עקרונית לאפל' אבל כנראה שרק עבורו אסכים לשלם כל כך הרבה. הקני…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  7. היי, קיבלתי את המפרט הנ"ל: אשמח לדעת אם המפרט שווה את המחיר או אם צריך לשפר/להחליף חלק מהחלקים. המחשב מיועד לגיימינג בינוני-גבוה. תודה. מעבדים: AMD Ryzen 7 2700X Processor Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1441 לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS M כמות: 1 - מחיר: ₪ 426 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 528 מארזים: Cougar MX330-G כמות: 1 - מחיר: ₪ 185 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W High Current Gamer Gold כמות: 1 - מחיר: ₪ 371 מאווררים למארזים: Antec Prizm 120mm RGB fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 37 כונני SSD: Samsung SSD 250GB 970 EVO NVMe M.2 כמות: 1 - מח…

8. ראיתי שאם עושים חבילת גלישה של 4 מגה מקבלים מחשב נייד של ACER ב-1,999 ש"ח אני יודע שזאת חברה טובה דווקא החשב המחשב הוא בעיקר לעבודות, גלישה באינטרנט, וקצת שירים דרך אגב כמה עולה המחשב הזה בחנויות?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. דרוש מפרט למחשב ביתי בסיסי מ-1000 עד 2000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 עד 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, מיילים, וגלישה באינטרנט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בשום מערכת 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה 9. האם יש בקש…

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  10. אני קונה מחשב חדש. בעיקר עבודה ב PREMIERE, AFTER EFFECTS, PHOTOSHOP ותוכנות אנימציה קלאסית. מציאים לי מפרט הבא: לוח אם: Asus P5GDC DELUXE Chipset 915 או Asus P5AD2 DELUXE Chipset 925 מעבד: ( P4 3.0Ghz LGA775 800fsb 2M 64bit BOX (630 series זיכרון: KVR533D22N4/512 240pin DDR2 533Mhz 512 MB retail X2 כרטיס וידאו: Matrox Parhellia APVe דיסקים קשיח: 1) 100/120GB 7200RPM IDE/150 sata I/II (8mb) WD 2) 250GB 7200RPM IDE/150 sata I/II (16mb) WD מארז:ATX MIDDLE TOWER 520W with A/C & T/C & 105C + 2FAN כל השאר (כוננים,עכברים וכ') לא משנה....

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by beni125,

1)צריך שיהיה במפרט מקלדת ופד טוב לעכבר (לפי דעתי זה לא ציוד היקפי) 2)צריך שיהיה בתוך המחיר הרכה וOc 3)חובה מעבד quad qure מכייון שאני עובד עם תוכנות שצורכות את המשאבים 4)אם נכנס 1 טרה בייט אם לא נסתפק ב500gb 5)כרטיס מסך 4870 תודה לעוזרים חשוב השקט של המחשב אבל לא יותר מדי

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ShayP84,

לפני 3 חודשים רכשתי לי DELL Inspiron 15R SE 7520.... המחשב עובד מצויין, ללא תקלות...דבר אחד מפריע לי...הכונן קשיח הסופר איטי שלו (5400) ...החלטתי שאני חייב לשדרג ואם כבר לשדרג, אז לSSD. אבל, להפתעתי, כשחיפשתי כל מיני המלצות, יצא לי לראות דעות חלוקות בנוגע לחיבור הSATA שבמחשב עצמו....כלומר אני לא בטוח אם בלוח אם יש SATA2 או SATA3 ובשום מקום לא הצלחתי למצוא מקור חד משמעי (יש תגובות או יותר נכון וויכוחים של משתמשים בפורומים שונים בחו'ל בנושא)..וזה משפיע מאוד על רכישת הSSD שכן, אם זה SATA2 אז לא אחפש אחד ממש מהיר מכיוון שהוא לא ינצל את עצמו ללא SATA3 ככה שהשאלה הראשונה היא: איזה חיבור יש בלוח אם של המחשב שלי? SATA2 או SATA3? השאלה השניה הגיע בעקבות החיפוש לתשובה...…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by 3d7,

יש לי מחשב נייד אסוס 1000HE עם Windows XP בעברית. הבעיה במקשים היא שכאשר אני מגיב בפורומים וכותב באנגלית, אז לחיצה על מקש y מדפיסה z, ולהיפך. ב"מחשב שלי" כשאני משנה שם של קובץ, אז זה עובד בסדר. השאלה שלי היא למה זה, ואיך אפשר לתקן את זה. יכול להיות שזה בגלל שזה windows בעברית?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by MOOMOY,

יש אופציה לחריגה בעוד +- 100 שקלים. מספיק לי מעבד I5 אבל אני מעדיף מהסדרה הטובה . דיסק קשיח לפחות 750 עם מהירות סיבוב 7200RPM סוללה חזקה , עדיף גם זיכרון מעל 4G אבל אם זה מחשב שיש אפשרות להרחבה עד 8 אז זה גם בסדר (אני מודע להגבלת התקציב) העדיפות הראשונית שלי היא ל DELL כי הבנתי שהם הכי טובים, אבל גם של אסוס זה בסדר. בעיקרון אני לא מצאתי מחשב של DELL שעונה על כל הקריטריונים האלו יחד + הגבלת התקציב. אבל של אסוס דווקא מצאתי, אבל הבעיה ש"אליה וקוץ בה" בכולם יש סוללה של 4 תאים , פרט לאחד אבל המעבד שלו פחות טוב. בעיה נוספת, כל המחשבים שמצאתי של אסוס (פרט לזה עם המעבד החלש יותר) זהים מבחינת המפרט , אך הדגם שלהם שונה, כך שאני לא יודע מה באמת ההבדל בינהם ואיזה הכי מומלץ. אני ארשו…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by PoOki,

שלום, לאחר פירמוט המחשב והתקנת הקבצים שלאחר מכן אמורה להתחיל ההתקנה של הווינדוס עצמה (אני מדגיש כי אין לי CD אלה הפירמוט נערך באמצעות USB שהכנתי במחשב אחר*) כאשר ההתקנה צריכה להתחיל אחרי הריסט .. הוא כותב לי ניסיתי לשחזר את הקובץ במחשב התקין וזה לא עוזר ניסיתי לערוך את הBOOT.INI אך ללא הצלחה מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  16. הוצע לי מחשב נייד שמכיל את המעבד הנ"ל, את כל שאר הרכיבים אני מכיר אך עם המעבד אין לי ניסיון. האם המעבד הזה יכול להסתדר כמו שצריך עם משחקים? איך הוא במשימות כמו צפיית בסרטים בHD ומשחקים שמבוססים על מנוע סורס לדוגמא? כרטיס המסך הוא 6310M האם הוא יספיק?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  17. היי, מחפש מחשב נייד עם מסך מגע איכותי אשר מגיע עם Windows 8 לא RT ועם אפשרות התקנת SSD בממשק SATA3 במהירות של 6Gbs שימושים - גלישה באתרי אינטרנט, מעט מאוד אופיס. תקציב - עד 4k. תודה מראש.

• 29 תגובות
    • 4k צפיות
  18. שלום, אני מסתכל על האסוס U31F. באתר של KSP יש יש לו מעבד intel core i3 380M באתר של וואלה יש לו intel core i3 370m[table][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]באתר של KSP יש לו הארד דיסק 500GB באתר של וואלה יש לו 320GB ודבר אחרון שהוא פחות משמעותי זה שב-KSP יש לו אופיס סטארטר ובוואלה זה לא מצוין, אולי יש. זה הגיוני ההבדלים האלה על אותו דגם?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  19. שלום, מחפש מפרט HTPC שקט למשחקים כבדים לסרטים באבחנה גבוהה שישלב את הכריס החדש של ATI 5750 דיסק של טרה לפחות מארז חזק ושקט לא משתמש בתוכנות עריכה או דברים דומים,רק סרטים fhd משחקים כבדים,לא מחפש כרטיס טלוויזיה או הקלטה למינהן. תקציב עד 4500 שח,לא איכפת לי איזה חברה או אינטל או AMD כמה שיותר חזק וזול.

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  20. Started by dudun,

איך המחשב הזה http://www.gamaoffice.co.il/products/114322 והאם זכרון מטמון 2 מספיק למחשב שאומור לפעול עליו משחקים והרוב לערוך תמונות

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by Shay17,

תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  22. אני צריך מחשב הכי טוב שאפשר בתקציב הזה אני לא מתכנן OC ואני רוצה רק צורב במחשב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  23. שלום לכולם אני שמח לגלות את האתר המקצועי הזה ואת האנשים המקצועיים שנמאים בפורום. אני צריך עזרה בהלטה על מחשב אני מצרף 2 קבצים עם מפרטים שניתנו לי אנא עיזרו לי לבחור. *בקשר למפרט של AMD נאמר לי שלא כדאי להתקרב לAMD אם אני רוצה מחשב לטווח ארוך, מה דעתכם? *בקשר למפרט של INTEL כ נאמר לי שכרטיס מסך לא איכתוי מספיק. מה דעתכם? ברמת העיקרון אני צריך מחשב רב תכליתי שיחזיק תקופה הגונה כמוש אר המחשבים שקניתי, אך גם מחשב שישמש למחשקים כי הוא מיועד לאחי הקטן. תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  24. Started by balon007,

* מטרות המחשב? מחשב לסטודנט למדעי המחשב... אינטרנט, אופיס, סרטים, תכנות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" לא מבריק * משקל רצוי? עדיף עד 2 ק"ג אבל גם 2.5 זה סביל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, אפילו 128 יספיק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שתיהיה אחריות ל3 שנים שמתי עין על המחשבים האלו: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12648 אם אני אוסיף SSD זה יחרוג מעט מהתקציב http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12320 תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  25. צריך מפרט למחשב בתקציב 6000-6500 עם מסך ועם הכל. רצוי כרטיס מסך שיכול להפעיל את כל המשחקים עד לחופש הגדול כי אחרי זה אני משנה לתומך DX10, ורצוי מעבד DUO CORE תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים