עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Tomer Kravitz,

אני מעוניין לרכוש את המפרט מחשב שצירפתי בקובץ שבתמונה אני רוצה לשאול האם כונן ssd בגודל 120gb שעליו יושבת מ"ה כדאי לרכישה? מה דעתכם על המסך? הצעת מחיר למחשב הנ"ל 5500 נראה לכם סביר? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - אגב לא ציינתי המחשב מעוניין לבניית אתרים,פיתוח אפליקציות למובייל,ועריכה לדו-מימד,עבודה משרדית ואולי קצת משחקים warcraft וסימולטור טיסה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  2. שלום לכולם, דודתי מעוניינת לרכוש מחשב נייד חדש ביתי עיקר השימוש יהיה גרפיקה (כתחביב). 1. תקציב עד 4000 ש"ח אך עדיף פחות מ3500 ש"ח לא ניתן לחרוג מ-4300 ש"ח ומומלץ לחסוך. 2. שימוש המחשב יהיה בעיקר לגרפיקה (תחביב ולא עבודה), גלישה ואופיס. א. התוכנות אשר היא עובדת איתן כעת הן: פוטושופ, אילוסטרייטר, אינדיזיין, ברידג', פיינטר (שימוש רב בתוכנות אדובי ושימוש של מספר תוכנות במקביל בכולן). 3. גודל מסך 15.6 אינצ' עם עדיפות ל17 אינצ'. 4. עדיפות למחשב קל אך אין חשיבות למשקל כי הוא נייד ביתי. 5. עדיפות לזמן סוללה טוב אך לא במחיר גבוהה יותר ולא במקום חומרה אחרת. 6. נדרשות יציאות סטנדרטיות + hdmi. 7. לא חובה בלוטות. 8. כונן קשיח לפחות 500 גיגה עדיפות ל7200 rpm. 9. צורב dvd. 10…

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  3. יש לי מחשב נייד של Asus שקניתי לפני 4 חודשים בערך.. לפני כמה ימים העברתי קבצים ממחשב ברשת ביתית קווית ממחשב של אחותי אל המחשב שלי.. ובאמצע התהליך המסך הפך לכחול עם המון כתוביות בלבן, ולאחר מכן הוא כבה. אחרי שהוא עשה ריסט הופיע לי כתובית עוד בביוס שאומרת SATA Port1 Device Error Press F1 to Resume למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה, ואם אוכל לתקן את המצב בלי לסכן את הקבצים על ההארדיסק שלי! תודההה..

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  4. אני צריך הצעות למחשב נייד לעבודה, שיוכל לעבוד עם תוכנות כמו AUTOCAD , כרטיס מסך מובנה , מעבד חזק , הרמה מקום בזיכרון (HD) התקציב לקניה הוא 4000 - 4500 ש"ח. וזה דיי דחוף תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  5. Started by david26,

שלום לכולם איזה חברת מחשבים יש לה מחשבים עמידים ויש להם שרות טוב בישראל אני זקוק למחשב בגודל 15.4 אינצ מחשב חזק לגלישה באינטרנט הורדות חיי סוללה טובים וחיבורים למסך HD בבית ולמערכת שמע בבית התקציב שלי כולל אביזרים נלווים (תיק עכבר כונן חיצוני וכו ) כ 4500-6500 ש"ח לאחר בדיקה קצרה המחשב שיענה על הצרכים שלי הוא Studio 1537 P8400 וDell (לדעתי ) שני כרטיסי מסך המוצעים במחשב זה Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD או ATI Mobility Radeon HD 3450 with 256MB hyper memmory הכרטיס של ATI מיקר את המחשה ב1K בערך אני לא מריץ משחקים במשחב אז מה עדיף לדעתכם ? ולמה?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by yed.k77,

היי יש לי מחשב נייד lenevo g550 וקניתי אתמול טלווזיה חדשה לסלון. פנסוניק u32u30 אני מחבר בין שניהם דרך חיבור vga עדיין לא קניתי hdmi זה בעתיד הקרוב. הבעיה שלי זה שהמחשב הנייד לא מזהה את הטלווזיה אני מחבר ושום דבר לא קורה בטלווזיה ולא במחשב אני נכנס להגדרות(יש לי ווינדוס 7) display/screen resolution הוא לא מזהה שם שניי מסכים וכשאני עושה לו identify הוא לא מזהה כלום הוא רושם אחד על הנייד וזהו המסך טלווזיה נשאר שחור. אני חייב לציין שהיה לי כבר נסיון עם אותו מחשב נייד לחבר אותו לטלווזיה אחרת דרך קבל hdmi ואותו סיפור קרה. יש לי עוד מחשב נייד בבית ממש ממש ישן לפני איזה 10 שנים וגם אותו ניסיתי לחבר וגם הוא לא עבד אז אני לא יודע אם אני עושה משהו לא נכון, אולי צריך לעשות משהו אחר…

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  7. היי, אני חייב את עזרתכם, כבר שבוע שאני מתלבט בין שני מפרטים לגיימינג ובגלל שאני לא סגור עליהם 100%, חשבתי שכדאי לראות מה אתם חושבים לפני (את המחשב אני מתכוון להזמין אחרי ראש השנה). דגשים חשובים: אם יש לכם הצעה שונה ממה שרשום במפרטים, אז בבקשה שלא יעבור את ה4500 ש"ח (אפשר עם חריגה קטנה של 200). חשוב לי עניין של שקט וקירור במארז. אני לא מתכנן OC או SLI, רק שדרוג לכרטיס מסך בעוד שנה ממה שיש לי עכשיו (660TI GTX). חוץ מכרטיס מסך שכבר יש, אין צורך בלהוסיף צורב או כל ציוד היקפי.. מפרט מס' 1 - StartPC: סה"כ 4349 ש"ח 900 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz LGA1150 520 ₪ - Gigabyte GA-H87-D3H LGA1150 590 ₪ - 16GB (2x8GB) Crucial Balistix Sport DDR3 1600Mhz 950 ₪ - SSD Samsung 840…

8. שלום לכולם, חבר שלי מתכנן להחליף את המחשב המזדקן שלו באחד חדש ונוצץ, ומאחר שאין לי מושג מה הדרישות של מחשב לעריכה גרפית - באתי לכאן כדי לקבל עצות מסכים - יש כבר 2, אין כוונה להחליפם. מעבד, לוח אם, זיכרונות - אין כוונה לOC. הרדיסק - מקום אחסון רב ככל האפשר. 300 ג'יגה מינימום, אבל כמה שיותר - יותר טוב (אבל לא להגזים ולקחת 5TB ומעבד פנטיום 3 ) כרטיס מסך - עריכת הווידאו המתוכננת היא לא עבודת 3D אינטנסיבית-בעיקר עריכה של רקע על מסך כחול, לכן אני לא בטוח אם שווה להשקיע בכרטיס מקצועי (Quadro) או לקנות 8800GTS בערך באותו מחיר: אם לשני הכרטיסים יש את אותם ביצועים בעריכה הצפויה, עדיף לקחת את ה8800GTS עם הDX10 והתמיכה הטובה יותר במשחקים. תוספות - צורב DVD, כרטיס קול (עם עריכ…

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by below_z,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט למדעים מדויקים, משרדי, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מטלב וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. (ללא מסך). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מת…

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  10. שלום !!! בעיקרון מה שאני מחפש זה מחשב עם מעבד CORE I5 עם דגש על לוח מתקדם שיאפשר לי לשדרג את המחשב בעתיד(אני לא יודע אם זה יצא אבל עדיף שיהיה בלוח אם SATA 3 ,USB3) ,וספק כוח איכותי . אפשר לחסוך כסף על חשבון כרטיס המסך והזיכרון הפנימי . עדיף מארז מרווח . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by approx,

בניתי שתי מיפרטים אני מעוניין לדעת מה עדיף או שתציעו אחד שעדיף רק מKSP בלי שום חריגה מה יותר עדיף ?

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by BHXHO2,

אוקי אז ככה החלטתי לקנות מחשב חדש אני מעדיף של אינטל אין לי דרישות מיוחדות מהמחשב אבל צריך שיכלול לפחות גיג'ה של 553 מגה הרץ DDR2 צורב DVD של נק + כונן DVD לוח אם טוב שיתמוך בכמה שיותר התקנים כמו USB 2 וUSB 1 שיהייה לו גם הרבה יצאות USB ועוד סוגים של יצאות כרטיס קול מובנה שיכלול (כרטיס מסך עם TV OUT בנפרד לא משולב ) השימוש העקרי שלי איתו זה איטרנט צפיה בסרטים קידוד סרטים וצריבה עד 4000 ש"ח לא כולל מסך בתודה ניסים

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  13. היי. זאת פעם שניה שאני מפרסם בקשה למפרט ב4500 לא מסך . אך לא ענו לי בפעם הקודמת בכלל אז אני מנסה שוב... אני צריך מפרט לעריכת וידאו עם דגש על פרמייר אפטר אפקטס ואביד.(אשמח אם יוכל להריץ גם מאיה ) יש לי כבר שני מסכים מעולים כך שאני לא צריך את זה. מעדיף שיהיה מעבד מרובע ליבה. אני חשבתי בהתחלה לקנות את המפרט שzed הציעו עד שראיתי את האשכול שנפתח... בכל מקרה בבקשה תעזרו לי..

• 13 תגובות
    • 752 צפיות
  14. ואולי כמה משחקים יחסית קלים מידי פעם. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by omera138,

פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים כמובן שיעלה GTA IV 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני לא צריך כלום ממה שרשום 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות הת…

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by tazmany37,

שלום יש לי מחשב: 5600x Asus ROG strix x570-f G.sink 3200Mhz 8+8GB הייתי רוצה לקנות את המעבד החדש של AMD, השאלה אם כדי לי למכור את כל המחשב או רק את השילוש, ולקנות שילוש חדש, יש לי בעיה עם הקירור שלי של נוקטואה בעיקר עם הקטע האחורי שלו מתחת ללוח האם יהיה לי קשה להרכיב אותו שוב, יכול להיות שאצטרך שטכנאי ירכיה לי את הקירור. (למרות שיש לי תעודה MCITP), ואת הלוח אם למארז. השאלה מה משתי האופציות כדי לי לבחור כבר חסכתי כסף מה הייתם עושים עם הכסף במקום?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  17. שלום לכולם...קניתי מחשב נייד hp 2130ej ואני מאוד מאוד מתלהב ממנו חוץ מהכרטיס מסך...אני מאוד התבאסתי ממנו שאני שוקל בקצינות להחליף מחשב בגלל זה.. אז אני יכול להחזיר אותו לחנות ולקנות מה שאני רוצה במקום...אבקש לקבל ממכם חוות דעת טובה .תודה מראש.(דרך אגב חשבתי על המחשב טושיבה L-505-141 כי יש לו כרטיס מסך יחסית טוב) האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: חנות עם אספקה מהירה של עד 3 ימים מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ בלבד תקציב: 6000 גג!! יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: אין בכלל יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: מינימום שנה חברת המחשב הניד המועדפת: ( כרגע יש hp והתלהבתי מהעיצוב שלו) אבל לא משנה לי העיקר שיהיה חברה טובה מערכת הפעלה רצויה…

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  18. System Weight <= 1.2 Kg (2.64 lbs) Weight with AC adapter <= 1.5 Kg (3.24 lbs) Screen Size >= 13 In (13.3 in TFT active matrix) Display resolution >= ( <= 1600 x 900 ) Display type: TFT in-plane switching (IPS) Memory >= 4GB (1,333MHz DDR3) Storage >= SATA II Battery Life > 4.5 Hours USB ports >= 3 Can run OSs: Windows, Linux Graphics Processor (NVIDIA GeForce GT 620M; NVidia GeForce GT 640M LE) desired but optional BlueTooth Wifi 802.11 (a,b,g) n desired but optional Ethernet >= 100 Power adapter 110/220 V AC Builtin camera: desired but optional SSD (>= 24GB): desired but optional CPU (Intel 3rd Gen Core i5 1.7 GHzi5-3317U ( 2.6 GHz ) ( …

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by nitzani,

שלום, אני ממש צריכה מפרט למחשב נייד למטרות עבודה משרדית/ לימודים בעיקר, אינטרנט ושמיעת מוזיקה. בקיצור משהו סטנדרטי אבל טוב ובמחיר סביר. המון תודה לכם, חבר'ה. :s05:

20. שלום מבקש המלצה לשלושת הרכיבים הנ"ל עבור מחשב לעריכת ווידאו בעל כרטיס matrox 100

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  21. שלום, אני חדש פה! אני מעוניין לבנות מחשב מהמרכיבים הבאים: מעבד: amd athlon 64 3200+ שזה עולה 690 בערך לוח אם: albatron k8nf4x עם צ'יפסט nvidia n-force 4 - שעולה בערך 380 זיכרון: DDR2 512Mb 533MHz שתי אופציות - twinmos או samsung - שזה יוצא 230-260 ש"ח כונן קשיח: wd 80 gb s-ata - עולה 265 ש"ח מארז: פתוח להצעות לא הכללתי כרטיס מסך כי אין לי צורך בו וצורב dvd שכבר יש לי מדברים שקראתי כאן מקודם הבנתי שמומלץ מארז טוב אז אני אשמח לקבל המלצות רצוי לדברים זולים יותר (עד 250) כי התקציב די דל. אני פתוח גם להצעות והערות לגבי לוח-האם שבחרתי... בסך-הכל המחשב ישמש לפעולות פשוטות כמו תוכנות שיתוף קבצים, גלישה באינטרנט ,שמיעת מוזיקה וכו' וכו' (מולטיטסקינג) אני בקושי משתמש במחשב למשחקים ו…

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  22. קיבלתי הצעה לקנות מחשב נייד יד שנייה ב1000 שקל ורציתי לדעת מה דעתכם. המפרט של הנייד הוא: intel® pentium® 3 933mhz זכרון 384 מגה הארדיסק 20 גיגה כרטיס מסך mobility radeon - M6 צורב די וי די מסך 15 אינץ השימוש של הנייד אמור להיות בגדול אינטרנט ואופיס בשביל הלימודים. מה דעתכם? שווה את המחיר? איך אני יודע אם למחשב יש TVOUT?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  23. קיבלנו תרומה של 4000 ש"ח להקמת תשתית לחדר מחשבים. החדר יהיה מיועד ל6 מחשבים ומדפסת. הם צריכים להריץ תוכנות למידה, open office ואינטרנט. בחדר יש כרגע חיבור ADSL ומחשב אחד. בנתיים אני מחפש מפרט ל2 מחשבים כולל מסכים וציוד הקפי.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  24. אני צריך מפרט לסבתא שלי... היא צריכה מחשב מאוד פשוט - לעבודות משרדיות מאוד פשוטות (WORD) , טיפה מוזיקה , טיפה תמונות וקריאת מיילים. +מסך (19 - מסך סביר יספיק) איזה מחשב שמתאים למטרות שהזכרתי למעלה אפשר לקנות בתקציב של 1800 שקל? *חייב להיות בKSP , אל תשאלו... (היא כבר שילמה להם.... , כן אני יודע |: )

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  25. היי.. אז ככה, התקציב שלי הוא 4500, ללא OC, יעבוד בשקט, עם אחריות ל3 שנים (על רוב החלקים) ושיפעיל משחקים כמו COD4 בכייף... הצעה 1 שקיבלתי: intel core 2 duo e6750 2.66Ghz + evercool buffalo - 1080 gigabyte ga-p35-ds3l - 554 Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black + FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC - 430 zalman f3 120mm case fan - 48 transcend 2GB (2*1GB) ddr2-667 cl5 - 230 western digital 320gb 16mb wd3200aaks - 443 bfg 8800gt g92 oc 512mb ddr3 retail - 1443 סה"כ 4207. הצעה 2: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B - 1042 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L - 559 Raidmax APEX 2x120mm No PSU - 170 Enermax Liberty 400W 30A @ 12V …

• 7 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים