עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד 4300 בערך 600 ש"ח זכרונות - G SKILL 2048MB 667MHZ CL5 בערך 500 ש"ח לוח - ASROK LGA775 INTEL945 CONROE945G בערך 450 ש"ח כונן קשיח - WD2500KS 250GB בערך 350 ש"ח מארז+ספק - ANTEC SONATA בערך 700 ש"ח מסך 19' כלשהוא עד 1000 ש"ח כ.מסך+כ.קול ON BOARD אשמח לקבל כל הצעת ייעול

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  2. Started by ashkenazone,

היי, אני צריך מפרט למשחקים ב7000 שקל אני רוצה שיכיל 1024MB של RAM שיכלול מסך audigy 2 value logitech x-530 וצורב DVD 10X

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  3. טוב יש לי כמה שאלות. 1. קודם כל, הייתי רוצה לדעת קצת על החומרה האחרונה במחשבים ניידים (כבר הרבה זמן שלא התעדכנתי בזה). מעבדים\צ'יפסטים וכד' . 2. איזה מחשבים טובים אפשר למצוא עד 4000 ש"ח? (לתיכנות, אינטרנט, תמונות וקצת משחקים לא כבדים.) 3. אני טס עוד כחודש וחצי לסין, כדאי לקנות שם ולהביא לארץ? צריך לשלם\להצהיר במכס? ומבחינת אחריות? מה אני עושה אם אני צריך לתקן בארץ בעיות במחשב? תודה!

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by VGFreak,

כמו המקבוק "12 אבל עדיף חומרתית ומריץ ווינדוז. יש פה למישהו? למה הוא עולה בארה"ב $770 ובארץ 10,000 ש"ח? פעם אחרונה שרכשתי מחשב מחו"ל היה לפני עשר שנים בערך. יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני עושה את זה שוב בקרוב?

5. Started by eranneb,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שיחליף את המחשב הנייח הביתי שיוצא לגמלאות. המחשב ישמש אותנו (ההורים) וגם למשחקים לילדים הקטנים. תכונות שחשובות לנו - שימושים עיקריים - אינטרנט, תוכנות אופיס, סרטים ומשחקים לא כבדים לנו ולילדים המחשב צריך להיות עם מסך של 15.6 אינץ המשקל לא משנה כי הוא לא ייצא מהבית מחשב די חזק (מעבד i5 ?!?) לא מתכוון להתעסק אחרי הקנייה בשדרוגים והרחבות למיניהם כונן אופטי + צורב מצלמת אינטרנט חיבור WIFI מספר חיבורי UDB נפח זכרון של לפחות 750G (כל התמונות והסרטונים של הילדים) מערכת הפעלה כלולה תקציב עד 4,000 ש"ח התחלתי להתכוונן על DELL או ASUS אבל בכל דגם שמצאתי יש עוד תת דגם שמתחיל למשל ב- RD או ב- SX כך שלא הצלחתי להגיע לדגם ספציפיים !!! להלן דגמים שקיבלת…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Galit Baram,

שלום לכולם אשמח לעזרתכם . מחפשת מחשב גיימינג . תקציב עד 4000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי או בתוכנה .

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  7. מחשב שהולך לשמש להתקנת hackintosh ולכן הלוח חייב להישאר בנתיים נראה לי שאלך על החלקים האלה Gigabyte GA-EP45-UD3L Intel® P45 Express Chipset LGA 775 מחיר :540 ש"ח Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box tray 45nm מחיר:755 ש"ח OCZ 4GB Kit DDR2 PC2-8500 1066Mhz Gold 5-6-6-15 OCZ2G10664GK מחיר:358 ש"ח איזה קירור עדיף לקחת למעבד? (OC) הצעות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  8. אני מעוניין להחליף את ווינדוס 8 ב 7 ultimate בנייד חדש ideapad z500 , האם צפוייה בעיית דרייברים ?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by Fadi Ejmail,

שלום אני חדש באתר שמעתי הרבה דברים טובים אגב אין לי מושג אם אני שם את הדיון במקום הנכון אבל אני ישמח לקבל מפרט פצצה למחשב GAMING ללא הגבלה למחיר תודה מראש אני מתכוון ללא הגבלה למחיר .

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  10. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים כמה שנים קדימה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

11. Started by Leopardo,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב מולטימדיה (סרטי FULLHD) ובעל יכולת להריץ משחקים ברזולוציות בינוניות מינוס. אני לא הולך להסתובב איתו יותר מדי אבל מדי פעם ארצה לקחת אותו ממקום למקום. הרכבתי מפרט של Studio15 וStudio14z באתר של דל העולמית. מבחינתי היתרונות של הדל15 הם: מסך גדול, כרטיס מסך חזק יותר, סידירום פנימי. מחיר מאוד נמוך. החסרונות הם תלונות על איכות הבנייה של הסטודיו 15 באתרים שונים והמשקל שלו שאני די בטוח שיהיה יחסית כבד. כמו כן הוא מצויד אך ורק בDDR2. היתרונות של הדל14 הם DDR3 ומשקל נמוך. החסרונות הם מחיר גבוה יחסית, כרטיס מסך מעט חלש יותר וסידירום חיצוני. (כלול במפרט שהרכבתי) שאלה לגבי 2 המחשבים: האם ההבדל בין הT9550/T9600 לבין הP8600 משמעותי ומצדיק את ההבדל הגדול במח…

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by נמו789,

המחשב intel® core duo CPU E8400 @ 3.00GHz 2GB RAM 3.00GHz לוח אם BLKDG31PR G31 350GB זיכרון כדאי להתקין ווינדואוס 7 ? למה אומרים שזה מעט את המחשב ומה זה מעט בדיוק(אינטרנט?) ? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  13. שלום לכולם.. יש בידי מחשב נייד חדש שרכשתי.. Toshiba a300d כונן קשיח 250 ג'יגה.. הוא מגיע בצורה הזו C: - 120GB E: - 115 אני רוצה לדעת איך ומאיפה אני משנה את הנתונים האלו.. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  14. שלום אם אני מחליף בעצמי חלק פשוט במחשב כמו מוסיף זיכרון או מחליף דיסק, האם זה מבטל את האחריות ? תודה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by Tim Portnoy,

שלום לכולם אני רוצה לשלוח את המחשב הנייח שלי בגרמניה לישראל. המארז הוא Cougar QBX (מיני ITX). יש לי עדיין את האריזה המקורית כולל הקלקר. אני מבין שה GPU שביר ויכול להינזק לכן לא אשלח אותו בתוך המחשב. אני יכול לשלוח או עם DHL או לשלוח אותו במזוודה במטוס. השאלה שלי האם מישהו פה כבר עשה זאת ויכול לשתף? איזה דרך נשמעת לכם יותר סבירה? מה לגבי מכס? איני מחפש לקנות מחשב בארץ תודה על העזרה!

16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4500 (אם יש משהו יותר טוב ניתן לחרוג מעט). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים תואר בהנדסת מכונות, שפות תכנות, solidworks. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לפחות 256GB SSD אחסון. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יחסית. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

17. שלום חברים, כיום משתמשים ב-Boxee ומחפשים להשתדרג מבחינת היכולות ולסייע לניתוק מחברות הכבלים (נעבור לעידן פלוס). נשמח להמלצה למפרט למחשב סלוני, שקט שיריץ XBMC. בנוסף, מכונה זו תשמש גם כ-NAS למשפחה. ישנה אפשרות להביא חלקים מארה"ב (ללא משלוח וכו') אז ניתן לקחת זאת בחשבון מבחינת הערכת עלויות של המפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - נראה שכדאי לנסות לדחוף את המקס' בתקציב הנתון. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב מדיה סלוני ושרת גיבויים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Musta Susi,

נתקלתי במפרט מאוד מעניין ובמחיר אטרקטיבי: http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=2395 האם אתם מצליחים לראות פה איזשהו מלכוד? כרטיס מסך אני לא צריך משום שיש לי אחד חלופי [Geforce 9500GT 1GB+HDMI] ואני פשוט אלביש אותו בהמשך. האם מפרט שכזה יכול להריץ לדוגמה את GTA 4 בצורה טובה?

19. שלום לכולם! אשמח לעזרה בבנית מפרט למחשב גיימינג לילד בן 11. משחקי pubg וכדומה. ללא ציוד היקפי. אשמח לתצורה קטנה ככל האפשר, שבתאוריה יוכל לקחת את המארז ממקום למקום.. תקציב 4k, אפשר לחרוג לסיבה טובה.. תודה רבה!

20. Started by ח ר,

מעונינת לקנות את המחשב הזה https://www.amazon.com/-/he/gp/product/B0C8S8FF5K/ref=ox_sc_act_image_2?smid=A30EPR1Q8JVZG5&th=1 לכאורה אחריות שנה בינלאומית- אני מבינה שזה אחריות חלקית האפשרות השניה לרכוש PROBOOK ב3300 בלי כרטיס מסך 16GB עם אחריות 5 שנים באתר הלקוח על מה הייתם הולכים?

21. Started by ItzikT46,

היי, אני מתכונן לקנות מחשב חדש, תקציב כ 6000 ש"ח. לא דרוש ציוד היקפי -מסך,מקלדת ועכבר,צורב.המחשב לצורך משחקים ועריכת וידאו ביתי. רצ"ב המפרט שהכנתי: מעבד: Inter C3D E6300 מחיר: 1038 לוח אם: GigaByte GA-965P-S3 V3.3 מחיר: 700 כ.מסך: LeadTek PX8800GTS 320MB מחיר: 1844 דיסק:WD 250GB SATA2 RAID 24/7 WD2500YS מחיר: 490 זיכרון: TWINMOS 2x1024 DDR2 667MHz CL5 מחיר:747 (לזוג !) מארז: THERMALTAKE SOPRANO VB1000BWS ללא ספק:454 ספק: ENERMAX LIBERTY 400W ELT400WT מחיר:428 מע' הפעלה:WIN VISTA HOME PREMIUM-64BIT מחיר:619 סה"כ:6338 הבעייה: אני מאוד מאוד מעוניין במארז יותר מעוצב,מאווררים צבעוניים,חלונות וכו'. אודה לדעתכם, והאם ניתן/רצוי לבצע שינויים ?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by yuvalg,

האם משתלם להביא לארץ נייד מחו"ל? מה העלות של צריבת מקלדת לעברית? האם האחריות הבנל"מ מוכרת? האם יש צורך לשלם מכסים חוץ ממע"מ?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  23. התקציב הוא 3000 ש"ח לא יותר, זה מה שיש.. זה בשביל חבר שלי, רצוי מאוד שיהיה מעבד 64 ביט, לא מתוכנן OC, לעבודה באינטרנט, משחקים- לא צריך כרטיס מסך רצחני, משהו בסביבות ה9550 יספיק. אז אם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד, עדיף להביא מחירים מלוג'יק פיסי. אני יודע שזה די קשה להרכיב מפרט בתקציב כזה אבל אם תצליחו משהו אשמח מאוד תודה.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  24. הרכבתי לאבא שלי מפרט, שכולל בתוכו A64 3000 בסוקט 939 עם ג'יפורס 6600GT של אלבטרון, לוח אם של ג'יגהבייט K8NF-9, הארד דיסק אחד של 80 ג'יגה, וכנראה צורב DVD או צורב רגיל + DVD (עוד לא החלטנו). המארז יהיה 6A19, כנראה שאני אשים לו שני מאווררי 120. עכשיו, האם הספק שמגיע עם הקומפיוקייס יספיק? (300 וואט) או שצריך להשקיע בכל זאת בספק חזק יותר? בתודה מראש, pMor אגב, זה די דחוף אני צריך עזרה מהר מהר

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  25. לא כולל ציוד היקפי. לא כולל מסך. מחיר צריך להיות אחרי חלוקה ל-3 תשלומים. תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.