ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
היי חברה, לאחרונה התקנתי בביתי מצלמות אבטחה. כידוע, בכדי שהמצלמות יקליטו יש צורך במחשב שיקבל את האות. היות ויש צורך במחשב שכזה והיות והוא ישב בסלון, החלטתי שכבר אתן לו נטיות HTPC ואנצל את החומרה שארכוש. אני מתלבט בין שני מפרטים, האחד מבוסס DC רגיל והשני מבוסס אטום 1: E6500 + Alpine 7 Pro gigabyte G41M-ES2H 2X1GB ddr2 800mhz Signature Heatshield Caviar Green 500GB Frontier Diva Aluminium Micro Silver Case With 500W XGENE Remote Control התענוג עבור 1890 ש"ח (לא כולל מתאם WIFI) עריכה: אחרי בדיקה מחודשת, התלבטות נוספת : asus P5QPL-AM GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E זה מיקר את העסק בכולה 70 ש"ח... 2: AT3N7A-I Atom 330, Nvidia ION 2X1GB ddr2 800mhz Signature Heatshield Cavia…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=A5L64EA&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה תודה
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, האם בעקבות יציאת כרטיסי המסך של ATI לאחרונה ויציאת המעבדים החדשים של אנטל השבוע לא הגיע הזמן לרענן את אתר המפרטים המומלצים של hwzone? ???
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
Vista 32 (עומד לשדרג ל7 למען האמת, כנראה בכמה ימים הקרובים). 2G RAM, לא יודע תוצרת. DDR3. E6750 (2.60GHZ) Core 2 Duo . Geforce 8800GTS (מהישנים, לא ה512 "החדשים"!). לוח-אם ASUS P5K ספק אני לא יודע ואין לי איך לבדוק ממש מצטער, אבל הוא בסביבות ה440 לדעתי בכוח ולא עושה בעיות. שימוש עיקרי: משחקים. רוצה לשדרג: כ.מ (ואולי גם מעבד לפי מה שתגידו). OC: כן אני כנראה יעשה OC בינוני-כבד לכרטיס מסך. הגדרות הכי גבוההות - גבוההות בינוניות, רזולוציה 1680 על 1050 בדרך כלל בלי AA , כול סוגי המשחקים (מOBLIVION או WOW לCRYSIS). תקציב: 1500 ש"ח מעדיף שלא לחרוג ולחסוך, אבל אפשרי לחרוג. אין לי שום חשיבות לשקט או לא שקט. אני חושב על להחליף כרטיס מסך, על מה אפשר להמליץ? אולי גם מעבד אם אתם חושבי…
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אמרתי למוכר אני רוצה ליבחור תוספות חלקים מחשב נייד שיהיה חזק מאוד. והוא אמר לי שלא בוחרים מה שאני רוצה.מחשב נייד בא ככה מוכן בלי תוספות ושידרוג. לדוגמא אם אני רוצה חלונות 7 אולטימייט והמוכר אמר לי שצריך לירכוש תוכנה בניפרד.כי במחשב נייד יש חלונות 7 הום פרימיום מוכן. וזה לא בסדר דברים כאלה. למה לא מוכרים מה שאני רוצה במחשב נייד? מיכאל חג שמח...
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום רב, הרכבתי את המפרט הבא המיועד לשימושי אינטרנט,אופיס,שימושים משרדיים שונים,ומשחקים מדי פעם,השימוש יהיה אינטנסיבי: מארז - coolermaster cm 590 ספק - SEASONIC S12II-520Bronze מעבד - אינטל I5 750 לוח - Gigabyte GA-P55A-UD3 דיסק קשיח - Western Digital EARS 1000GB SATA2 64MB Buffer כרטיס מסך - Gigabyte GTS250 1024MB DDR3 PCIE זכרונות - 2*2 גיגה KINGSTON 1333 צורב - LG SATA DVD X22 קירור למעבד - Scythe Mugen Rev B שאלות: 1. האם המפרט הזה ייתן מענה מבחינת שקט וקירור ראוי? 2. יש לי עדיין התלבטות בקשר לכרטיס מסך. יש לי תחושה שהוא יותר מדי חזק עבורי. האם יש טעם לעבור ל 240GTS או לחילופין לחכות שייצא 450GTX ?(מתי הוא יוצא בכלל לשוק?) אני אשחק מדי פעם משחקים בסגנון GTA NFS F…
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש כי יש לי כבר חלק מהחלקים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי לילדים ולעבודה, קצת תוכנות גרפיות אבל לא משהו כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מעבד אינטל Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB Cache s1151 - Tray Intel® SSD 545s Series (512GB, 2.5") מ…
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אשמח להמלצה למחשב שיהי בשימוש מעט לתוכנות אדובי [כפוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור], מעט לאופיס ולגלישה וצפייה בסרטים. התקציב כבכותרת עם אפשרות לחריגה קלה! חשוב שהמחשב יהיה די שקט וקריר [כלומר, הוא לא חייב להיות ללא רחש, אך יחסית שקט ומקורר שיהיה ניתן להשאירו דלוק בלילה] אין צורך בציוד נלוה [כמסך, מקלדת, עכבר ורמקולים]! ולא מתוכנן OC אני זקוק לזה די בדחיפות ואודה לכם מאוד על כל עזרה!
-
- 12 תגובות
- 754 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי- עד 3900 אם אפשר לקצץ עדיף אבל חשוב שיהיה יעיל Cost affective. 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים כבדים, למשל StarCraft2, וFFS כמו CallofDuty. assassin creed 3 הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG או 24 אינץ. 1920 על 1080.(לא בטוח לגבי הרזולוציה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- לא. אני לא חושב שאני צריך ציוד קירור כי אני לא מתכן לעשות OVERCLOCKING. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 5, לא צריך דומם, פשוט שלא יעשה הרבה רעש . …
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר ללא מודם, מחפש משהוא יציב לנפחים עד 300 MPS המלצות?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
חבר שלי מבקש עצה לגבי לפטופ שהוא רוצה לקנות. אלה 2 הדגמים שהוא חשב עליהם : Sony Vaio VPC-F121FX/H HP PAVILION DV7T (עם מעבד i7-840QM) מה שחשוב לו בעיקר זה עוצמת מעבד (הרצה במקביל של מספר אפליקציות כבדות) ואורך החיים בעבודה על סוללה. עוד שאלה , עד כמה קריטי בימינו שיהיה לנייד כונן בלו ריי? המחיר שהוא רוצה לשלם הוא באיזור ה 7-8K אז אם יש נייד אחר שיותר מומלץ אשמח אם תמליצו... תודה רבה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות את המחשב בדגם עם המאיץ הגרפי של אינטל GMA HD. האם מישהו התנסה עם הדגם או עם הדגם עם המאיץ של ATI (ז"ל )??? חשוב לי לקבל חוות דעת בעיקר לגבי זמן סוללה, פליטת חום ונוחות הקלדה. תודה!!! יובל
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח משחקים ביוניטי, תכנות, פוטושופ ועריכת סרטונים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשובה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי את המחשב אחרי שקראתי כמה ביקורות בחו"ל על זמן סוללה מעולה, לדוגמא הביקורת הזאת: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4569 הבעיה- אני לא מתקרב למה שתיארו בביקורות. שם מתואר זמן עבודה של 6 שעות בעבודה עם wireless פעיל, כרטיס משולב, מסך על 60% וסוללה של 6 תאים. אצלי ה- power gauge מראה שיש 3 שעות ו- 50 דקות אחרי שהבטריה מלאה, למרות שהמסך ב- 20%. ביטלתי ב- vista את ה- aero, כונן הדיסקים כבוי, שאר ההגדרות הם על זמן בטריה מקסימלי ועדיין הצריכה שלי היא באזור ה- 13 watts (בניגוד ל- 8.5 watts שמתואר בביקורת) מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך חו"ד לחלקים של מחשב שאני קונה.. אשמח לחוות דעת מקצועית בקשר לחלקים. אם חלקים טובים, שיפור דגם וכו'... לוח אם: GIGABYTE GA-K8NF9 ULTRA : NVIDIA nForce 4x ultra,FSB 2000, DDR400DC,FX,2x, S8C,LAN-1GB,PCI-16X,RAID,SATA2, 1394, NFW מעבד: AMD K8 64BIT 1MB BOX 3700+ san diego box כרטיס מסך : PCX6600 דגם : NX66256DP2 - oem ואם יש הבדל גדול בין זה לבין : PCX6600GT - NX66T128D-SP כל עצה? הערה? הארה? :] אני אשמח לקבל...אני פשוט רוצה לקנות היום! אשמח לעזרה! חג שמח אלדר
-
- 11 תגובות
- 754 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך בבקשה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? גיימינג כבד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. GTA IV , CRYSIS II ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). מתכוון להיות גיימר כבד.. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? יש לי מסך T220P והרזולוציה המקסימלית 1920X1220 * באיזה סוג משחקים תשחקו? GTA IV , CRYSIS II * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
תקציב: 5000ש"ח ללא ציוד היקפי וללא מסך, למשחקים. תודה
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. לא ידעתי לאיזה פורום הנושא מתאים, והלכתי על הפורום שנראה לי הכי הגיוני. אני מבקש סליחה מראש אם הנושא לא מתאים לכאן. אז ככה. - יש לי את המחשב הנייד הבא: DELL LATITUDE D600. המחשב עבר הרבה בחייו, והוא במצב דיי משומש. למרות שהוא עובד מעולה ומספק את הצרכים שלי לגמרי. לפני יומיים כשפתחתי את המחשב (פתחתי את המסך). שמעתי CRACK! וראיתי שהציר הימני שמחבר את המסך למחשב עצמו נשבר!. ויחד עם הציר נשברה חתיכה מה"שלד" המתכתי שאליו מתחברים כל שאר החלקים. מבחינת פעולת המחשב הוא תקין לחלוטין, אך אני מפחד להמשיך לעבוד איתו כאשר הציר שבור... אז עשיתי קצת שיעורי בית וחיפשתי באינטרנט מקרים דומים ומצאתי שאני ממש לי היחיד שבעיה דומה קרתה לו. ואפילו מצאתי שהחלקים האלו (מה שנש…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
[table][tr][td]מארז[/td][td]ANTEC NSK1380 MICRO ATX CUBE + 350W PSU[/td][td]480₪ [/td][td]1[/td][td]שלוש שנים[/td][td]2171[/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - BOX - לרוכשי מחשב חדש![/td][td]965₪ [/td][td]1[/td][td]שלוש שנים[/td][td]8242[/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]ASROCK H61M-VS[/td][td]300₪ [/td][td]1[/td][td]שלוש שנים[/td][td]8174[/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ![/td][td]183₪ [/td][td]1[/td][td]שלוש שנים[/td][td]8057[/td][/tr][tr][td]ספק כוח[/td][td]ENERMAX NAXN 450W[/td][td]235₪ [/td][td]1[/td][td]חמש שנים[/td][td]7890[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td] סה''כ:…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
היי להלן הצעת מחיר ששלחו מפנדה לחבר שלי אודה על כל הצעת יעול 1 Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb BOX 1,435 ש"ח 1 Gigabyte GA-EP43-DS3 Intel® P43 Express Chipset LGA 775 495 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4890 TOXIC 1Gb DDR5 Retail 1,399 ש"ח 1 G.Skill 4GB Kit DDR2 900MHZ Dual Channel CL4-4-4-12 Black Edition F2-7200CL4D-4GBPI-B 349 ש"ח 1 Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502IJ Spinpoint F1 315 ש"ח 1 Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA Black OEM 145 ש"ח 1 Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led 599 ש"ח 1 PC Power ULTRA-QUIET PSU: SILENCER® 500Watt ATX 420 ש"ח 1 Arctic-Cooling Freezer XTREME (775) Extremely Quiet Tw…
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני צריך את המפרט הנ"ל ללא ציוד היקפי אבל כולל מסך דק
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
Athlon 64 X2 3800+ Socket 939 AMD GAM55SLIS4 Gigabyte DDR2 512MBX2 533MHz CL4 Kingston nVIDIA GeForce FX6600 256MB Gigabyte תוספת של 350 שקל כונן קשיח עוד 300 צורב עוד 300 מארז התקציב שלי הוא עד 3500 אם תוכלו להמליץ לי על מפרט טוב יותר אני ישמח.................
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם... אני צריך בבקשה 2 מפרטים, עדיף מחנויות בירושלים... בשני המפרטים אין צורך באבזרים נלווים.. כלומר אני צריך הכל חוץ מדברים שלא באים במארז.. וגם לא צריך צורב.. יש לי כבר.. אבל - חובה כרטיס קול איכותי (לא ב1000 שקל, אבל נגיד חצי מזה או פחות) המפרט הראשון, תקציב של עד כ5000 ואפשר לעוף על עצמכם למה הוא למשחקים ולהפקה מוזיקלית... במפרט הזה אין צורך במסך... המפרט השני, נועד פחות או יותר לאותה מטרה, אבל צריך להיכנס לאותו התקציב (5K) גם מסך בגודל של עד 23-24 אינץ'... עדיפות למסכי LED... אשמח לעזרה מכולם... וד"א אם עדיף לקחת למשל, 2 GTX460 במקום נגיד, 6870, אז לכו על זה...
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ו תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 , Darksiders 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD - 24 אינ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:מק…
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ברשותי מחשב של DELL כ3 חודש, בימים האחרונים הUSB פשוט לא עובד. כלומר אני מכניס את היסק און קי- הנורה עליו נדלקת לשנייה (כביכול מחובר) וישר נכבת, המצלמה והאמפי3 לא מזוהים בכלל. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?.. כמו שכתבתי בכותרת הדגם הוא 1520. תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-