עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by HellBoY,

אז אחרי שקנינו מחשב לכל המשפחה, הגיע הזמן גם לי קודם כל, האם אפשר היום לקנות מחשב בלי כרטיס מסך ולשדרג בעתיד הקרוב(3 חודשים-חצי שנה)? או שאנחנו היום בתקופה שהכל עוד מעט הולך להשתדרג ולא יהיה אפשר לשדרג כבר? פעם שעברה שקניתי לי מחשב שבועים אחרי הקניה יצאה סוקט חדשה וה PCI-E ככה שממש נדפקתי. אם זה אפשרי, אז חשבתי על משהו כזה: מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם: כמו שאמרתי, המטרה היא לשדרג כרטיס מסך בעוד כמה חודשים, אז צריך לוח אם מתאים לשדרוג עתידי + כרטיס מסך מובנה. יש חיה כזאת? זכרון: 2GB Kingston Value דיסק קשיח: 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב: SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מארז וספק: חשוב לי שהמארז יהיה דיי שקט. במארז היום יש רק 5 מאוור…

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  2. אני צריך לוח אם הכי זול שיהיה בעל 2חריצי זיכרון לפחות, מעבד שיהיה לפחות 2 ליבות טוב וספק כוח אני רוצה לפחות 400W מחברה אכותית... כרטיס מסך אני רוצה לקנות יד שנייה משהו כמו 8800GTX או 4850 או 4870, כך שזה לא ממש קשור אליכם אבל קחו בחשבון שזה צריך גם להיכנס למחיר.[br]פורסם בתאריך: 12.11.2010 בשעה 11:02:43 מה אתם אומרים על זה? מעבד: Intel Celeron E3400 ב-223 שקל. לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L Retail ב-242 שקל. ספק כוח: FSP 400W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3 PCI-E, 78-80% Efficiency Retail ב-191 שקל. סך הכול זה יוצר 656 שקל + השלמה ל1000 לכרטיס מסך יד שנייה בסיגנון של 8800GTX או 4870, נראה לכם שהספק יחזיק?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  3. שלום לכולם... אחרי שעברתי על הרבה הודעות בפורום אייבורי וKSP ירדו מהפרק רציתי לדעת בבקשה על איזה חנויות אתם כן ממליצים באיזור המרכז (אני גר ברחובות) ובנוסף אני מעוניין גם במפרט למחשב עד 2500 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 3000 בתנאי שמדובר בתוספות משמעותיות... שימושים עיקריים במחשב: אינטרנט ועריכת מוזיקה אבל אני מעוניין במחשב חזק ומתקדם ככל האפשר , שיהיה שקט וחשוב מארז בצבע שחור תודה רבה לעוזרים... אביתר

4. Started by cleric,

אהלן, אין צורך במסך וציוד היקפי, המחשב מיועד לחיבור לטלוויזיית LCD, חובה כרטיס מסך עם יציאת hdmi, מעבר לזה אין בקשות מיוחדות. המחשב ישמש רק לאינטרנט וצפייה בסרטי HD. התקציב עומד על 2000 ש"ח, אם ממש יש צורך אפשר לגלוש קצת יותר, המפרט צריך להיות מחנות אמינה באיזור חיפה\קריות. תודה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by Guy1,

1. מה התקציב המקסימאלי- עד 3900 אם אפשר לקצץ עדיף אבל חשוב שיהיה יעיל Cost affective. 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים כבדים, למשל StarCraft2, וFFS כמו CallofDuty. assassin creed 3 הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG או 24 אינץ. 1920 על 1080.(לא בטוח לגבי הרזולוציה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- לא. אני לא חושב שאני צריך ציוד קירור כי אני לא מתכן לעשות OVERCLOCKING. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 5, לא צריך דומם, פשוט שלא יעשה הרבה רעש . …

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by maxwell10,

האם ניתן לרכוש רכיבים (מעבד, לוח אם, זכרונות ועוד) של מחשב נייד ללא המארז? כלומר ללא הפלסטיק, מסך ומקלדת? אם כן, אולי אפשר במקרה זה למצוא מארז שמתאים ללוח אם ובמקום הקירור המקורי אפשר להתקין קירור פסיבי חזק, זאת בזכות מעטפת החום הנמוכה של מעבדי הנייד. התוצאה: מחשב יקר יותר, פחות חזק אבל שקט!

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  7. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3K למזומן שטרות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטי HD חיבור שני מסכי 27 אינץ' ברזולוציה 1920 על 1200, הרבה יישומים במקביל כולל פוטושופ, מעט משחקים - לא אקוטי אבל צריך להריץ משחקים מלפני שנתיים שלוש במקסימום רזולוציה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא - אין צורך בציוד היקפי כלשהו 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא חייב צורב 5. האם יש ל…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by ShaySaf,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אין שיפור משמעותי מול המחיר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים וגלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר אלחוטיים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 8. הא…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  9. שיוכל להריץ משחקים ברמה טובה על מסך 15.4 - 17'' , המטרה היא לא לנצל את התקציב עד תומו , ושתהיה חיבוריות גבוהה , פחות דגש על משקל ויותר על פיצ'רים ...

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  10. שלום, סופסופ שיכנעתי את הבוס שצריך מחשב מק חדש וכדאי שהוא יוכל להריץ עליו תוכנת VM בקלות. הVM מיועד להריץ מערכת הפעלה של מק ורוב העבודה תתבצע על המכונה הוירטואלית חוצמזה עבודה עם שלושה דפדפנים פתוחים ולפעמים סניפר ופרוקסי אשמח אם תוכלו לעזור לי עם מפרט שיתמוך בדרישות האלה. תודה

11. Started by shlooki,

אני מבקש את התייחסותכם לגבי הנייד המצוין למעלה. ובמיוחד על הכרטיס הגראפי שלו, ATI HD4650 1GB. אני צריך מחשב חזק אבל לא מהקצה הכי גבוה. אולי אתם יכולים להמליץ על אחר שמצוייד במסך LED אבל עדיין חזק. המחשב מיועד להרצת סימולטור טיסה יחודי שמשמש לאימון טייסים (כן, יש דבר כזה). אני מדגיש שוב מה דעתכם על הכרטיס הגראפי הזה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  12. שלום אני מתחיל את לימודי התואר שלי בתחום הקולנוע וטלויזיה ואני מעוניין להשקיע את כספי לטווח שיספיק ל4 שנים לפחות. הבנתי שכאן נמצאים החבר'ה הרציניים ברשת לשאול על חומרה אז חבר'ה אני סומך עליכם לפני הקנייה! * מטרות המחשב? עיקרית-עריכת וידאו,סרטים,תוכניות טלויזיה גם באיכות HD משנית: אופיס,אינטרנט * גודל המסך? 16 * משקל רצוי?לא פקטור * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בעדיפות למעל אורך חיי סוללה ממוצעים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI DVI USB 3 חשוב מאוד שיהיה למחשב: WIFI + BLUETOOTH * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300-500 GB בכל אופן קיים הארד חיצוני * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * הא…

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  13. היי, כפי שהבנתם בכותרת, אני מחפשת מחשב נייד עם מעבד הכי חזק שיש, עם יציאה של COM המחיר ממש לא משנה, גם אם הוא אלפיים או 10 אלף! תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by noam,

שלום, קניתי את המחשב אחרי שקראתי כמה ביקורות בחו"ל על זמן סוללה מעולה, לדוגמא הביקורת הזאת: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4569 הבעיה- אני לא מתקרב למה שתיארו בביקורות. שם מתואר זמן עבודה של 6 שעות בעבודה עם wireless פעיל, כרטיס משולב, מסך על 60% וסוללה של 6 תאים. אצלי ה- power gauge מראה שיש 3 שעות ו- 50 דקות אחרי שהבטריה מלאה, למרות שהמסך ב- 20%. ביטלתי ב- vista את ה- aero, כונן הדיסקים כבוי, שאר ההגדרות הם על זמן בטריה מקסימלי ועדיין הצריכה שלי היא באזור ה- 13 watts (בניגוד ל- 8.5 watts שמתואר בביקורת) מה עושים?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by yuvalhuck,

שלום, יש לי שני מפרטים דומים לגמרי של מחשבים ניידים כשההבדל היחיד הוא שבאחד המעבד הוא: 2.3GHz Intel Core i3-2350M Dual-Core ובשני 2.4GHz Intel Core i5-2430M שאלתי- האם שווה לשלם עוד 113 ש"ח כדי לשדרג את המעבד ל-i5? (כרטיס מסך מובנה של אינטל, 4G RAM, 7200RPM.....לעבודה עם פוטושופ ו-VM....) שאלה נוספת- האם כ"כ חשוב שיהיה 7200RPM? (בכתבה לבחירת מחשב היה רשום שהHDD הוא "צוואר הבקבוק", אז אולי כדאי שיהיה הכי מהיר שאפשר (יחסית...לא SSD...) להקל כמה שיותר?) תודה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by nedy,

שלום רציתי לשאול משהו קטן אני לא כ"כ מבין בניידים (אף פעם לא יצא לי להתנסות בפירוק וכו' מעשי) עכשיו שיש לי זמן פה ושם התחלתי להתענין וצצה לי שאלה האם אפשרי להחליף את המעבד הבנוי של המחשב הנייד במעבד מדגם שונה (חדש יותר בעל פעימות שעון טובה יותר וכו'?) וזה לא יגרם לבעיות כלשהן? עכשיו אני משאר שזהו דבר אפשרי במידה והספק והכל תואמים שאלתי הנוספת איך אפשר לבדוק אם אכן הכל תואם ?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by yafim1,

תגידו אני לא מבין ממש במחשבים ניידים מישהו יכול להמליץ לי על חלקים חברות של מחשבים

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  18. היי לכולם אני יתחיל בזה שאני מחפש מחשב לצרכים אלו: צריבת סרטים מסוג DVD בו במקביל גלישה באינטרנט בו במקביל שאי מיול יעבוד ואני מעוניין לא להגיע ל100% CPU אלו הצרכים שלי בעיקר ואולי מעט מעוד משחקים אין לי צורך במסך ובנלווה לזה רמקולים מקלדת עכבר ושות' מה שכן אני מעוניין שהמחשב יהיה שקט מהיר ועצבני וכל זה בתקרה של 3500 שקלים תודה לכל הנוגעים בדבר

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by urielka,

בגלל ההוזלה במעבדי שAMD חשבתי ל"שדרג" את המחשב(מה שישאר זה רק צורב והארד דיסק). אני רוצה מעבד דואל קור,כרטיס מסך טוב(לא משהו מטורף שיריץ משחקים על Medium). חצי גיגה RAM או יותר. לוח אם תומך SLI. זהו פחות או יותר ב2000 שקל. האם כדאי ללכת על Core כבר?(אותו תקציב) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by asi11,

מעבדי אינטלCore i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירורGeneric CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטלGIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונותDDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחיםSeagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסךASUS GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קולOn Board 5.1 Channel Audio צורביםLG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתותOn Board 10/100/1000 מארזיםHJA-241 MIDI Black (No PSU) ספקי כוחGolden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin) מחיר2615 ₪ איזה מסך ממולץ למחשב זה? משחקי פיפא ומנג'ר.

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by nehmia,

קיבלתי הצעה: מעבד INTEL CORE II E-6550 לוח-אם GIGABYTE P35-S3L זיכרון DDRII 2GB 667MHZ DUAL 1GB X2 KINGSTON דיסק קשיח SEAGATE 400GB 7200 S.ATA II 16MB צורב די.וי.די ASUS DVDRW SATA כרטיס מסך GIGABYTE 8500GT 512MB DVI כרטיס קול SURROUND AC -97 כרטיס רשת 10 /100 מקלדת LOGITECH עכבר LOGITECH מארז ASUS TA-8 מחיר ¤.3500 מחיר והכל סבבה?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  22. בנוסף אם מישהו יכול להביא לי בבקשה שם של חנות אמינה וטובה במרכז (עדיפות לר"ג והסביבה) אני אשמח. אודה לכם מאוד מאוד אם תעזרו לי, עומר.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by tarpon57,

אשמח לדעת אם מישהויודע על מועדי הכרזה של ניידים חדשים של החברות המובילות בד"כ זה בזמן הזה אבל אשמח לקבל לינקים אני מתעניין בנייד בסגנון 6410 של דל תודה ובברכת שנה טובה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  24. Started by Fortunes,

ברשותי מחשב של DELL כ3 חודש, בימים האחרונים הUSB פשוט לא עובד. כלומר אני מכניס את היסק און קי- הנורה עליו נדלקת לשנייה (כביכול מחובר) וישר נכבת, המצלמה והאמפי3 לא מזוהים בכלל. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?.. כמו שכתבתי בכותרת הדגם הוא 1520. תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by omri.ysh,

תקציב התקציב הוא בסביבות 7000 או 8000 שקל. אפשר לחרוג מהתקציב בבערך 1000 או 2000 שקל אבל רצוי שיהיה בתקציב. שימושים גיימינג כבד. חוץ מגיימינג גם עריכת ווידאו ואפקטים וויזואליים. תוכנות ומשחקים: after effects, premier, battlefield 3, assassin's creed 3, far cry 3 ועוד. מערכת הפעלה: windows 7. כנראה 64 bits אבל פתוח להצעות. ציוד היקפי גודל מסך - לא ידוע. פתוח להצעות על מסכים, רצוי שיהיה גדול. סאונד: יהיו אוזניות, בטוח מעל 2.1CH , עוד לא בטוח עם 5.1 או 7.1 . עוד פעם - פתוח להצעות. חומרה אופציונלית כונן דיסקים דרוש. זיכרון: לפחות 2TB . אפשרויות רכישהרצוי שהחנות תהיה באזור אשדוד או המרכז.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים