ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד 12" במשקל נמוך. המחשב ישמש נטו לעבודה משרדית, אופיס אינטרנט ותוכנות קלות נוספות. לא יותקנו משחקים או תוכנות עריכה כמובן, ואין צורך בשלל יציאות שאין בהם שימוש. גם אין חובה בכונן DVD. מה שכן חשוב שיהיה קל, בנוי היטב (IBM THINKPAD?) ונוח לעבודה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הכטיס NVIDIA GeForce 9200M GS מבחינת ביצועים???? הוא יכול להחזיק משחקים חזקים ??? סרטי HD???
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אלו החלקים שכבר יש לי: מסך סמסונג מדגם 226cw (המסך הכי טוב שראיתי אי פעם) מארז ג'יגה-בייט אאוררה (לא מסדרת 570 ) מקלדת ועכבר אלחוטיים ex110 של לוג'יטק טלויזית LCD של LG ניגודיות 1:10,000 5MS מערכת קולנוע ביתית איכותית מאוד כונן קשיח - סגייט ברקודה 320GB חדש + WD 250gb 16mb ישן צורב SATA של פיוניר ספק כוח enermax liberty 500W השימושים שלי הם בעיקר צפייה בסרטי blu-ray / hd-dvd ורק משחקי מירוצי מכוניות. את המעבד , זכרונות , כרטיס מסך אני מעדיף לקנות בארה"ב וכאן בדיוק מתחילה הבעיה , אני מוצא את עצמי קורא שעות על גבי שעות ביקורות של חלקים ורק מוצא את עצמי יותר מבולבל. איזה מעבד עדיף e8500 מהסדרה החדשה של 45MM או Q6600 "הישן" והמוצלח? לוח: אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כסף עד …
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבנית מפרט למחשב שישמש לעבודה משרדית ושימוש בתוכנות כמו פוטושופ וכאלה.. ריבוי משימות ו"עמידה בלחץ"...משחקים פחות אבל תנסו להכניס כרטיס מסך כמה שיותר טוב בתקציב שנשאר כי אולי באחד הימים אני ארצה לשחק משהו.. אז התקציב הוא 3000 וצריך לכלול: -מעבד -לוח אם -זיכרון -כרטיס מסך -מארז + ספק - HD 80G -צורב DVD אשמח לקבל הצעות.. בתודה, רועי.
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל במחיר ממש ממש טוב DELL XMS M1330 עם מעבד T5XXX 2 גי'גה זיכרון והרדיסק של 160 ג'יגה.. על פניו הוא נראה נייד מאוד מאוד יפה... נחשב כמחשב טוב נכון?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
נמאס לי מהמחשב הישן שלי שהוא 2000 AND עם fx5200 ולוח אם ga-7n400, והחלטתי ללכת על מחשב חדש בתקציב של בקירוב 3000 ש"ח, עם מסך, כוננים, קונן קשיח ו 512 DDR שיש לי כרגע, המטרה: משחקי מחשב. אני בצבא וחוזר כל יום הביתה, אבל עדיין אין לי זמן או כוח להתחיל לבדוק מה קורה בעולם החומרה, אז אני מבקש את עזרכתם...
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
למחשב נייד ישן פנטיום 2 שיש לו כניסת usb אבל אין לו wifi בילטאין האם אפשר לחבר stick wifi והוא יקלוט אינטרנט מהאוויר ?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=case-ezcoo
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אני מחפש מחשב בעיקר למטרת לימודים. אך אני אצטרך שהוא יריץ באופן טוב תוכנות גרפיות כגון פוטושופ ותוכנות עריכה שונות. בנוסף הייתי רוצה להריץ כותרי משחקים חדשים כמובן לא באיכות מדהימה או מקסימלית אך שתהיה סבירה. * גודל המסך? לא יותר מ-15.6 לא פחות מ-14 אינץ'. * משקל רצוי? לא כזה רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא כזה רלוונטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? רצוי, לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות. *תקציב? לא מעל 4000.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 כרטיסי מסך או 8800GTS 640MB או HD2900XT אני יחליט בחודש הבא ¤5 הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח +אוברקלוק חינם מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 5427 תודה לXtract ולאלון(מפורום אחר)
-
- 11 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכנתי מפרט למחשב (ללא צורך בציוד היקפי) מחיר עד 4000 ש"ח. מטרת המחשב לגרפיקה ללא אנימציה פיתוח לWEB ושימוש בכל תוכנות אדובי. מערכת הפעלה WIN7 64BIT. הערותכם והצעותכם יתקבלו בברכה. תודה מראש מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Thermaltake Silent 1156 CLP0552 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX כרטיסי מסך: ASUS - nVidia GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NS x22 Black …
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL 2600 : CORE I7, S1155, 3.4Ghz - TRAY - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1448 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪766 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] KINGSTON 8192MB (2X4096MB) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪252 [/td][/tr][tr][td] כרטיס מסך: [/td][td] TWINTECH GTX560TI XT OC 1GB GDDR5 - RETAIL כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1182 [/td][/tr][tr][td] צורב DVD: [/td][td] LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי אחריות: שנתיים. מחיר: ₪114 [/td][/tr][tr][td] מארז: [/td]…
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט בשביל ידידה שלי, הצרכים הם לרוב עבודה משרדית ואינטרנט, היא חייבת מסך LCD בגלל מחסור במקום, משחקים פשוטים כמו SIMS 2 שיעבדו כמו שצריך, וצריך גם ציוד היקפי. השאר לשיקולכם... אם צריך להוסיף עוד קצת כסף כדי שהמחשב יענה על הדרישות אז נבדוק את האפשרות הזאת, אבל לדעתי בשביל הדרישות שלה התקציב מספיק... תודה מראש :-)
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט ל-HTPC (ללא ציוד הקפי) בתקציב של עד- 2500 שקלים (אם אפשר משהו טוב בפחות אז מצויין ). על המחשב יותקן WINDOWS 7 (אין צורך להוסיף למפרט), אשמח למארז איכותי הכולל תצוגה (עם שלט?), המחשב צריך לתמוך בסרטים באיכות FHD בקלות, לכלול הרד דיסק של 1G (אם אפשר יותר מ 1G מצויין). עוד לא החלטתי אם המחשב יחובר לרשת קווית או אלחוטית, ולכן יש צורך בכרטיס רשת רגיל או אלחוטי. לא יעשה למחשב ב- OC. מעבר לצפייה בסרטים יתר השימושים יהיו גלישה באינטרנט, הורדות והאזנה למוזיקה (אולי אישה משחק פשוט מדי פעם). המחשב יהיה מחובר לטלוויית LCD. ראיתי שמישהו שאל לגבי הקלטה וצורך בכרטיס טלוויזיה, אשמח להסבר קצר לגבי זה כך שאוכל להחליט אם שווה לי לקנות... ואם אפשר להר…
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב5.5K +/- עם ציוד היקיפי כולל עכבר + מקלדת , מסך מעד INTEL בלבד (אין לי מושג למה) כ.מסך לא משנה איזו חברה למטרת משחקים (לא יותר מדי כך שהוא לא חייב להיות הכי חזק שאפשר) ועבודה הייתי רוצה אחד עם מסך 17'' ואחד עם איזה 19 או אפילו 21 (בשני המקרים האחרונים ניתן לחרוג מהמסגרת בסביבות ה1000+/- ). תודה
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Fallout השונים, Dark souls 2, Thiefe -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 22 אינטצ', 1920x1080, -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - אולטרה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לדעת האם קיים מחשב UMPC בשוק שיכול להריץ להריץ AUTOCAD בצורה סבירה או תוכנות גרפיות אחרות בסגנון? המחיר לא ממש משנה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי מחשב נייד של LG עם מסך 15" תקול יש ברשותי מסך 15" של LG אך הוא מעט שונה בפלסטיקה בכול אופן רציתי לדעת אם זה אפשרי להחליף רק את המסך עצמו על ידי פירוק הברגים שמסביב מבלי להחליף את החיפוי של המסך הנוכחי תודה רבה, אבי
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אין צורך בכרטיס מסך חיצוני מכיוון שהוא לא למשחקים.. בלי מסך ובלי ציוד הקפי. עדיף שיהיה מבוסס על E4300 אם אפשר להכניס בתקציב אפילו E4400. הארד דיסק של 250 ג'יגה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד של עד 800 דולר בערך שיקנה מחו"ל. המחשב יהיה לשימושים של אינטרנט סרטים ומוזיקה. צריך גם כרטיס רשת מובנה [אלחוטי] ואם אפשר אז גם בלוטות'... המחשב יקנה מארה"ב אז אם אפשר המלצה לחנות [בארה"ב] תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי סטודנט - וכסף אין לו ! LoL!!! אני רוצה לבנות לו מפרט איכותי אשר ישמש את צרוכיו (גלישה באינטרנט, אופיס, אולי קצת סרטים וכ'ו..) משהו חמוד, שיתן לו תמורה כספית מלאה ל3000 שקל, כרטיס מסך לא יקר, אבל שיהיה סבבה ואולי שיהיה לו TV OUT ככה נגיד.. לגבי ציוד הקיפי, שיהיה כולל מסך, מסך איכותי ולא משהו דפוק שיהרוס את העניים וכן מקלדת ועכבר, לגבי מארז לא צריך משהו פלצני, משהו פשוט ונוח עם USB מקדימה זה יהיה לא רע תודה לעוזרים מראש ! אשמח למספר ווריציות של מפרטים ואולי קצת הסבר למה נראה לכם עדיף המפרט הזה.. עדיפות לחלקים אמינים שלא יתקלקלו לו כל שני וחמישי.. לא יודע אם זה יהיה בסדר להשאר עם ספק ג'נרי.. נסו לבנות מפרטים איכותיים לצרכים הללו מבלי לחרוג מהתקציב תודה…
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא המחשב מיועד לכל הדברים זה המפרט: מעבד מקורי 2.8ghz פנטיום 4 של intel לוח asus 533 זיכרון 333mhz ddr 256 mb דיסק קשיח (7200)80 gb כרטיס מסך 3d 64 mb מובנה על הלוח כרטיס רשת 10/100 מובנה על הלוח כרטיס קול 128 ביט+רמקולים אכותיים 52x cd כונן דיסקטים 1.44 מקלדת אינטרנט ע/א עכבר אופטי מייקרוסופט מסך 17 שטוח lg t710bh מארז מפואר כולל ספק כוח ושתי יציאות usb בחזית סך הכול :3500 שקל עם אופציות להחלפות של עד +2000 שקל עכשיו עוד משהו: זוג רמקולים למחשב+סאב וופר 2800 וואט של p.m.p.o 70 שקל? שווה את הכסף? תודה
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בין 6000 ל7000[כמה שפחות]... קיצור אני רוצה מעבד קונרו 6600 או 6400. כרטיס מסך טוב בסביבות ה2000 2 ג'יגה זיכרון בסביבות ה1000שקל מארז טוב שקט יעיל ויפה שלא יעלה יותר מידי.. כל השאר לא משנה לי ממש אז יאלהה תנו לי במפרטים.. *בלי מסך ובלי ציוד הקפי.
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי. פרסמתי לפני מספר חודשים שאני רוצה לשדרג את המחשב שלי, אבל המלצתם לי לחכות שיורידו את המחירים למעבדים ושיגיעו הכרטיסים החדשים של Nvidia. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, לא לקנות חדש. מה שאני צריך זה: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך (s3, DX10), זיכרון, ספק כוח, מארז אני לא צריך DVD, דיסק קשיח, מסך או עכבר. אני לא יודע אם אני צריך עוד חלקים, הנה המפרט שלי: http://mgamers.planetcallofduty.gamespy.com/comp.html המחשב שאני רוצה לשדרג יהיה מיועד למשחקי מחשב, חדשים, שירוצו בצורה טובה עם אפשרויות גראפיות גבוהות ועם תמיכה לDX10. אני ממש לא מבין בחומרה, לכן אני אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי לשדרג את המחשב שלי. תודה רבה למי שיעזור (:
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-