עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אני רוצה נייד לצבא בגדול זה יהיה לסרטים ואינטרנט.. לא יותר אולי טיפה גם פוטושופ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14322 זה הנייד.. התקציב שלי עד 3000 אבל השוואתי בין כמה דגמים וזה נראה לי אחלה של נייד אז העדפתי לשלם עוד טיפה מה נראה לכם? תודה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  2. אני צריך מחשב למשחקים (אבל לא רק ומשום שזה היישום הכי טובעני אז נקרא לזה מחשב למשחקים) אני לא צריך מסך,ציוד היקפי,ספק,מארז וכו'.. מתוכנן OC רציני כרגע אני משדר על רזולוציה 1366X768 אבל מתכנן בקרוב לעבור לFHD לכן צריך כרטיס מסך בהתאם,וחשוב 8GB של זיכרון לתוכנות כבדות שאני מפעיל מדי פעם,ודיסק 1TB של סמסונג,בעיקרון אני נעול על רוב החלקים חוץ מהמעבד הלוח אם והזיכרון. חשבתי על דבר כזה.תקנו אותי ואת המפרט בכיף. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤864 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS5 ¤993 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1422 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HE103UJ ¤545 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223…

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by Kitzony,

שלום חבר שלי משדרג את המחשב שלו אז כחה הוא צריך לוחאם מעבד וכרטיסמסך מעבד הוא רוצה 3700 AMD לגבי השאר הוא לא יודע תודה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by asaf19,

איך אפשר לאפס לוח אם שיש עלו סיסמא אין לי בעיה עם פירוק

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by 3pac,

לא נראה לי שיש אבל אמרתי נשאל. מחשב רק לאינטרנט ודברים כאלו לא משהו רציני . יש במחיר כזה ?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  6. שלום לכולם, אני רוצה בזמן הקרוב לקנות מחשב נייד, אני סטודנט ומטרות המחשב הן: גלישה, סרטים, תכנות וכדומה.... אני צריך מחשב בעל מסך כמה שיותר גדול, המשקל לא חשוב, ושהסוללה שלו תחזיק מעמד כמה שיותר (כמובן יחסית לגודל המסך). המחשב גם צריך להיות מסוגל לעלות משחקים בסגנון SC2 לא צריך משחקים יותר כבדים. תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by 1_Alex,

שלום רב! מבקש בבקשה עזרה הידע שלי במחשבים לא משהו ביחוד בחומרה . אני כרגע מטייל בקנדה ורוצה ליקנות מחשב חדש... מבקש בבקשה המלצה לחומרה של מחשבים ניידים של אפל. אני לא משחק אני לרוב צופה בסרטים... הייתי רוצה ליצפות באיכות גבוה ושהמחשב שלי יהיה מהיר וזיכרון לא חייב שיהיה הרבה אבל בינוני. וכמובן שיהיה מהיר. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  8. תקציב 2500 ש"ח חלקים דרושים: לוח אם זכרונות מעבד (עם/בלי קירור) כל השאר כבר יש. לא מתוכנן OVERCLOCK, לא מתוכנן SLI אשמח להצעות לשילוב נכון של שלושת הרכיבים הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by NikkieMotors,

. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כי גם ככה זה גבולי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CS:GO, Battlefield, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22"/24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by Reut555,

שלום לכולם, אני סטודנטית לעיצוב גרפי.. חושבת לקנות את המחשב הבא : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=935008 מחשב נייד Dell Inspiron 5578 IN-RD33-9872 הבעיה היחידה שלי איתו היא הכרטיס הגרפי.. מישהו יודע האם יש אופציה להחליף את הכרטיס הגרפי לאחד חזק יותר של NVIDIA ? תודה לעונים ולממליצים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. בעיקרון זה למשחקים.. מארז- ריידמקס נינג'ה לוח אם- asus p5kpl-cm מעבד- e8400 זכרונות- 2ג'יגה reaper כרטיס מסך- hd4850 512mb ספק כוח- enermax modu+82 425watt קירור מעבד- mugen 2 דיסק קשיח- wd500 gb

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by nonick10,

אז אחרי שלא הצלחתי לפתור את הבעיה שפירטתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=559603.0 החלטתי פשוט לקנות מחשב חדש. היום יש לי CORE2DUO E6300. מחשב בן 7 שאני מרוצה ממנו מאוד, ורק עכשיו התחיל קצת לזייף. החדש ישמש לגלישה באינטרנט, עריכת ווידאו/סאונד, ומשחקים פעם ב כמו NBA 2K13. בהשוואה לe6300, כמה חזק הi5 3570k? לדעתי זה מספיק, אולי אפילו יותר מדי, אבל אשמח לקבל הערות לפני שאני מזמין אותו היום.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  13. Started by טל זהר,

שלום זקוק למחשב שישמש כארכיון צילומים - כלומר, התקן להרבה דיסקים קשיחים. המארז צריך להכיל לפחות 6 דיסקים קשיחים, ועדיף 8 או 10 ספק כוח בהתאם המחשב עצמו לא אמור לעבוד יותר מדי אין צורך באביזרים הקייפיים אין צורך ב-OC ירוץ על XP - אין צורך להכניס בהצעת מחיר תודה מראש! טל

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד זול עד כמה שאפשר(2K-3K אולי אפילו פחות מ2K אם יש חיה כזו).. יש לי כרגע מחשב ישן(בן 5 לדעתי) שך LENOVO מדגם 3000 N100 אשמח לדעת בכמה אפשר למכור אותו? * מטרות המחשב: בעיקר יכולת לעבודת עם תוכנות CAD כגון SOLIDWORKS ו תוכנות עיצוב כגון PHOTOSHOP ו ILLUSTRATOR כמו כן שיוכל להתמודד עם וידאו בFULL HD(למרות שבטח כל מחשב מודרני מסוגל לזה) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט מסך של מקסימום 13 אינץ' ולא חשוב האם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כרגע יש…

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  15. ידידה מחפשת מחשב ללימודי תקשורת חזותית בבצלאל השאיפה עד 3000, אבל גמיש כמובן שרצוי פחות אם אין צורך במפלצת* מטרות המחשב? לימודים, תקשורת חזותית (adobe suite בעיקר) * גודל המסך? רצוי משהו נוח, לדעתי 15.6" * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לדעתי עיקר העבודה תהיה בדירה או באוניברסיטה היכן שיש חיבור לחשמל אבל רצוי כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB מינימום * צורב DVD? מומלץ אך לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מתוך נסיוני הייתי מעדיף שהיה 4GB RAM ולא 2, תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש״ח עד 3000, לפי ההערות למטה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב ביתי, משרדי, נטפליקס וכו׳. משחקים בקטנה לדוגמה סימס 4. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט ברמה סבירה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו‘? עדיפות לגודל קטן - מיקרו או מיני atx. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן ר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מעבדים Intel Core 2 E6750 ¤ 1049 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 569 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 239 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 378 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 404 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1501 1 יש לי מארז THERMALTAKE SOPRANO 1000VBNS וספק אין לי .. תמליצו לי על אחד טוב ולא יקר ;/ תודה

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? 4200 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים (יש לי מסך T260HD - 26") 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך ? לא 4. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? לא ממש חשוב - אך רצוי 5. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ? לא 7. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? KSP 8. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? ESATA חשוב שהמחשב יהיה מבוסס אינטל [br]פורסם בתאריך: 8.12.2009 בשעה 20:04:19 בניתי לעצמי בKSP במחיר של 4390 ש"חמעבדי אינטל‏ Price Units Total Core i5 750, s1156, 8MB Box 1020 1 1020 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total P55-UD3R s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2000, 2xPCI-E 745…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב לעבודה משרדית, צפייה בנטפליקקס וזה, לימודים אשמח למסך 15.6 אינץ', שישקול עד 1.5 ק"ג, בטרייה מינימום 5 שעות עדיפות שיהיה SSD במחשב בנפח 500GB לפחות או שיהיה גם SSD וגם HDD (במקרה זה SSD קטן יותר זה בסדר) בבקשה לא להמליץ על מחשבים של HP, יש לי עבר לא מוצלח איתם 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר פשוט בנוסף למחשב, רצוי אלחוטי תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by יניב קופר,

הרבה זמן לא יצא לי לתעדכן ! אני צריך מחשב חזק לסרטים להורדות אינטרנט לא למשחקים חשוב שהמחשב יהיה שקט! חשבתי ללכת על המעבד החדש core i530 אבל הלוח מאוד יקר וגם חשבתי על AMD Athlon II X4 620 איזה מעבד יותר חזק ? עכשיו אני יודע שלא צריך מחשב חזק להורדות וסרטים...... בכל זאת במחיר הזה אני צריך כמה שיותר חזק

21. Started by iSolt,

עזרה? מחפש מחשב נייד עד 8K שקל קל משקל עד 1.5KG בגודל 15/16 חוץ מLG GRAM לא מצאתי מחשב אחר הבעיה שהוא לא נמכר בארץ או שמציעים מחשב 14/13 או צבע שחור ואני מחפש רק לבן/כסוף (בהיר בלבד)

22. Started by bomba6,

המחשב הנוכחי כבר בן 11. עם i5 4460, עם 16GB זכרון DDR3, עם שני SATA SSD של 256GB כ"א ו-HDD של טרה. עם windows, בעיקר גלישה וצפיה בסרטים, ותכנות קל ב-WSL. מחובר למסך 27 ברזולוציה של 2K (המסך תומך עד 4K). לא משחק, לא משדרג, לא פותח וסוגר, לא מחפש חלונות ואורות. רוצה את המארז הקטן ביותר, והשקט ביותר. את כל המחשבים לי ולמשפחה ב-2 עשורים האחרונים אני קונה עם המלצת הפורום הזה, אז תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? סביבות 3000. קונה מחשב לשנים רבות קדימה. אפשר לחרוג בעוד 1000 ש"ח אם ממש צריך. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר גלישה וצפיה בסרטים, ותכנות קל ב-WSL. רוצה משהו טוב לכל מקרה שלא יגיע. לא צריך משחק…

23. Started by tukim,

בין 2 הדגמים המובילים שלהם hp dv6 2130 VS hp dv6 2110 אחד עם מעבד I3 והשני I5, כרטיס מסך של 1G מול 512MB השאלה אם ההפרש במחיר שווה את זה ? ה2130 עולה 4800 וה 2110 עולה 4000 ( דרך וואלה שופס ) תכלס אני צריך מחשב חזק יחסית שלא יתחמם ושיספק אותי לצערכים של עריכות פוטושופ סרטים בHD וכו כמובן שגם נוחות ומראה זה דבר חשוב ממה שחיפשתי אין מחשבים אחרים עם אותה חומרה במחירים כאלה(של המותגים המובילים כמובן -DELL\HP\ASUS) תודה לעוזרים :]

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by omrit,

היי, אני מחפש מחשב באיזור ה4000 ש"ח לעבודה עם premiere (עריכת וידאו). כולל עכבר ומקלדת וללא מסך. תודה!

• 2 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.