עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Weihenstephan,

ברצוני לקנות מחשב נייד, ושמתי עיין על מחשב נייד של hp‏ שמוכרים בביג בוקס, מחשב עם כרטיס גרפי של נבידיה 9600, רציתי לשאול איך הניידים של החברה הזאת? מחשבים אמינים? ואיך הכרטיס הגרפי הזה? אני רוצה גם לשחק עם הנייד למשל קול אוף דיוטי החדש וכאלה..

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  2. תמיד רציתי לדעת כמה המחשבים הכי טובים יכולים לעלות.. מהו מפרט החלומות שלכם?.. תתפרעו! ;D

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל אני צריך את המחשב הזה לפחות לשנתיים שלוש במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים החדשים שייצאו והמשחקים שיש כרגע. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  4. אני מרכיב מחשב: (התקציב הרשום הוא ללא מעבד) gigabyte 965p-ds4 e6600 maxtor 250gb sata2 hec copmucase case lg gsa-h10 dvd-rw ocz or corsair value 2z1gb ddr-667 כרטיס מסך כנראה יהיה אחד מהבאים: x1900xt 256, x1950pro, 7900gt extreme הספק שהמליצו לי הוא liberty 400. האם הוא מספיק בשביל לדחוף את המערכת הזאת ? האם הוא יספיק לי לכרטיסי מסך עתידיים או ששווה להשקיע במשהו יותר חזק? (ראיתי גם ספקים של HEC שבמחיר של הליברטי 400 אפשר לקבל איזה 580 וואט, איך הם?) אשמח גם לחוות דעת כלליות על המפרט

5. Started by amirtim,

חבובים , קודם כלפרגון קל, אין על הפורום הזה , זה כבר פעם שלישית שאני עובר דרכו לפני רכישה וכל פעם מבסוט מחדש! תודה לכם על כל מה שאתם עושים! כמו כן, אז אני רק שאלה בבקשה - אני באילת, מתכנן לקנות dell vostro 5481 אני מחפש בעקרון מחשב שישמש אותי למקסימום פיפא ולהרבה תכנות וחומרה עם Fpga ונטפליקס. השאלה שלי היא לגבי הכרטיס מסך - mx130. האם הוא מספיק ? האם יש משהו בksp (ספציפית) שהוא יותר טוב ? אולי לנובו עם אחריות מורחבת? המלצה זריזה לפני מחר?? תודה רבה לכל העוזרים מראש!!!

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  6. שלום רב, אחי הקטן מעוניין לקנות מחשב חדש ואני קצת עוזר לו. ברשותי מסך (LG W1952TQ (1440 X 900 ואשמח לקבל הצעות למפרט עם ובלי מסך באותו התקציב. 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: שיעלה כל משחק ברזולוציות גבוהות... * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך LG 19" 1440X900 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי ספורט, יריות וכ"ו... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ל…

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  7. אין צורך בציוד היקפי. אבל יאללה נשדרג רק למקלדת ועכבר אלחוטי עוד 200 ש"ח תחרגו(: אין צורך גם בכרטיס קול כי אני עורך בקיובס אבל מחובר לערוצים של מגבר דיגיטלי. מנגד לעריכה בקיובס ובתוכנות כבדות אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ לי משחקים חלק ובעיקר יהיה תותח במשחקי רשת ומשחקי FPS. ההתלבטות שלי הייתה עד עכשיו אם לחכות קצת להשקיע בCORE I7 או לנצל את המחירים של מעבדי הCORE 2 והחומרה שלהם. אני עורך ומשחק על מסך 26 אינץ' טלויזיה HD רדי ובקרוב מאוד על מסך סביר להניח לא יותר מ42 אבל FHD. ככה שלא צריך רזולוציה גבוה. בקיצור הבעיה שלי בהרכבת מפרט היא בהתלבטות בין 2-4 ליבות. מצד אחד אני רוצה גם משחקים ומצד שני גם תוכנות כבדות ובהבנתי שה4 ליבות ממש על הפנים עם משחקים ולעומת זאת ה2 ליבות גם יה…

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  8. מדובר על 3000 ש"ח או את זה TOSHIBA L500-1FW אין לי דרישות מיוחדות

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by Oztriker,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשרי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח תוכנה עם הרבה טאבים פתוחים בכרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא אורות כמה שיותר קומפקטי, אך לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  10. אהלן, בהמשך למפרט המומלץ הזה: http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ צריך מארז קומפלט, 1500 שקל גג, לא יהיה OC, ואין צורך בקירור למעבד שהוא לא סטוק אלא אם כן אין ברירה. אין צורך לכלול דמי הרכבה. תודה

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  11. Started by foty123,

שלום לכם , בניתי לחבר מפרט למחשב ואני אשמח לקצת עזרה , אין צורך במארז , רצון עז שהמחשב יחזיק מעמד לפחות לשנתיים שלוש הקרובות (משחקים שיגיעו בהמשך) . דיסק קשיח כבר קיים מהמחשב הישן . תודה רבה לעונים !

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  12. שלום, לפני מספר ימים המאוורר התחיל לעשות רעשים כאילו הוא מסתובב מהר מידי ולסירוגין רעשים של גריסה. מכיוון שהאחריות הסתיימה פתחתי את המחשב, גיליתי צלע קירור אחת שרופה והפלסטיק שלתוכו היא נכנסת על התושבת של המאוורר מריחה בריח שרוף. על גבי הפלסטיק אין סימנים של התכה עקב חימום. המאוור עצמו סובב ידנית ומסתובב חלק. לא התגלו חלקים רופפים, שבורים, עקומים או גופים זרים. בחיפוש באיביי ואמזון גיליתי שרק המאוורר עולה סביב ה- 30$ לא כולל משלוח. גוף קירור לא הצלחתי למצוא כלל. האם אתם ממליצים בכל זאת לנסות ולתקן את המחשב או שזה לא משתלם כספית? המחשב ברשותי כבר 3 שנים וחודשיים. אם שווה כלכלית לתקנו השמח לקבל המלצה על טכנאי או מעבדה באזור ב"ש. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  13. מסך יש LG דק 19', ובגדול הדרישה שלי היא למחשב סטנדרטי, למשחקים כבדים, שקט עם מערכת קירור מושלמת, לשעות הפנאי ולמוזיקה בכללי, ואינטרנט. ההתלבטות היחידה שלי היא לגביי הקניה עצמה מאיפה. הבנתי ש-TMS מאוד מומלצים, והסניף שלהם בצפון-חיפה, אבל ראיתי שהמעבדה שלהם במקרה של תקלה וקבלת האחריות נמצאת בהרצליה שזה מאוד טוב לי. אז הרכבתי מפרט . אבל הבעיה היא שבמעבדה אין תצוגה או מחירה של מוצרים אז זה חלק מההתלבטות שלי, כי האופציה האחרת שלי היא למיר מחשבים שזו גם חנות בהרצליה (WWW.LAMIR.CO.IL) אבל אם תכנסו תראו שהבחירה שם ממש דלה לעומת TMS. אז מה משתלם וכדאי לי? :s05: איך המפרט הנ"ל? :TMS מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤861 קירור למעבד: Arctic Cooling Free…

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  14. דיברתי עם המוכר של skypc אחרי מה שחשבתי לקנות בעצמי, החלטתי לקנות לוח אם 43 ולא 35 בגלל ה-Pci-e 2.0 ולמרות שבתכלס כנראה שזה יהיה בזבוז. בכל מקרה, הנה המפרט, אם תוכלו להגיב כמה שיותר מהר אני כנראה אקנה היום או מחר מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤800 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤508 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤417 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UX4GC5 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤890 כמות:1 http://…

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  15. אני מבקש המלצה למחשב נייד בעל מסך 12.1 או 13.3 מחברה אמינה בתקציב של 6000 ש"ח פלוס מינוס. חשוב לי מאוד שזמן הסוללה יהיה ארוך והצרכים הם בעיקר גלישה מייל איסי כתיבת מיסמכים טיפה מישחקים זהו בערך תודה על ההיתיחסות הקודמת ושוב עיזרו לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  16. בבקשה תעזרו לי עם מפרט טוב במחיר הזה. דגש על כרטיס מסך מאבד טוב ואיוורור תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  17. Started by Bug,

השימוש שלי במחשב הוא - עבודה באינטרנט צפייה בסרטים, משחקים ושימוש בתוכנות כבדות (אני בנאדם שפותח המון חלונות ) המחשב ישמש כחצי תחליף למחשב נייח. חשוב לי: שידע להריץ XP. מסך בגדול 15 אינץ- עדיף wide. חזק עם ביצועים טובים. לא כבד מדי תודה!

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by o-leg1212,

בכמה הייתם מציאים למכור את הנייד : מפרט המחשב: Dell Inspiron 1545 T4200 2.0GHZ 2GB DDRII, צורב DVD, דיסק קשיח 250GB 5400RPM מסך 15.6" W-LED עם מצלמה מובנית INTEL 4500M סוללת 9 תאים מקורית בת כחצי שנה windows 7 home premium למחשב אין בעיות חום, והסוללה תקינה לגמרי. אין אחריות. כמה שווה?

19. המחשב מיועד למשחקים. אולי מתוכנן OC קטן למעבד. הכנתי מפרט ואני צריך את דעתכם עליו, בבקשה לא לבנות מפרטים חדשים. המחשב יקנה מ-foxpc. המפרט: Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe - ¤1,292.00 LG H62NK SATA BLACK - ¤216.00 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 - ¤360.00 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case - ¤463.00 Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - ¤1,515.00 Seagate ST3320620AS 320GB 16MB SATA II - ¤499.00 Corsair VX Series 450W PSU - ¤431.00 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 - ¤580.00 ¤100.00 - הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל ¤39.00 - שליח עד הבית עם חברת משלחוים סה"כ לתשלום…

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  20. שלום חברים, אז ככה אחרי 4 שנים של מחשב ממש מסריח שנתקע רק שפותחים תדפדפן החלטנו לקנות מחשב חדש למשפחה. צריך מחשב ממש בסיסי\משרדי, לאינטרנט אופיס ולקצת משחקים קלים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by caramon,

תקציב 3.5K עם אפשרות חריגה ב100 עד 200 שח, כמובן עדיפות לחסכון מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), גרפיקה ועריכה קלה(ביתית), משחקים אולי בעתיד אבל משחקים קלים(FIFA, COD, MMORG - לא בגרפיקה מלאה) * גודל המסך? 13 - חשוב לי הגודל, אבן בוחן בבחירת המחשב * משקל רצוי? קל עד בינוני(לא מבין במשקל המחשבים הניידים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל שלוש שעות ללא מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי עם יציאת HDMI לא הכרחי * בלוטות? כן, * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 320GB מוכן להתפשר על 250G לטובת איכות מחשב * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות…

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by berner,

אחים שלום אני רוצה לשדרג את המחשב של אבא שלי ואני צריך לקבל כיוון איך לשדרג המחשב מיועד לגלישה ברוחב פס 2 ADSL ,פתוח ופועל 24 ש' שימוש לאינטרנט וגלישה במספר אתרים יחד ודוא"ל . הורדת קבצים \ סרטים , תמונות לעריכה , שימוש בOFFICE ,צריבה, ומוסיקה, הפעלת אפלקציות ברקע(כל מיני תוכנות עזר ואחזקת מחשב, אנטי ווירוס וכו') מה שחשוב שהמחשב יגיב מהיר מאד לכל הפעילויות (הוא אוהב להשאיר הכל פתוח בעת הגלישה ועבודה במחשב) השידרוג יהיה בלוח אם , מעבד, כרטיס מסך , וזכרונות תוך ניצול המארז הקיים ושאר חלקים הסבר לעדיפות ההמלצה לפריטים: הלוח אם ,סוג זכרון DDR2./DDR ומעבד AMD על סוגיו או אינטל (לא יבוצע OC במחשב) איזה סוגי קירור נדרש לכול מעבד, העדפות ללוח אם כמובן אבקש התאמת הרכ…

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  23. קיבלתי SEMPRON 2800 על לוח אם ELITEGROUP מסוג ECS C51GM-M זכרון 512 (על הלוח מובנה כרטיס מסך)כונן קשיח אשר ברשותי 80 גיג"ה SATA1 המשחקים שאני משחק FLIGHT SIMULATOR FIFA 2007 (עם כרטיס המסך הקיים לא ניתן להבחין במסלול הנחיתה דבר שגורם לכך שאני מנחית בואינג בעיר) תודה

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  24. שלום. מבקש את התייחסות המומחים למפרט הזה.הצרכים הם בעיקר לתוכנות גרפיות,אך גם לתחומים נוספים:משחקים,אינטרנט,מולט טסקינג ושאר ירקות.התקציב היה 6000 ש"ח לערך. Gigabyte GA-8I945GMF Intel 945G Chipset 775 740 ש"ח 1 GEIL 1GB (2X512MB) PC2-5300 667MHz DDR2 Dual Channel 830 ש"ח 1 Western Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 599 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon X800GTO PCIe 256MB 1,271 ש"ח 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk 269 ש"ח 1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin 487 ש"ח 1 Sm@rtCom 10/100 Ethernet Card Via 47 ש"ח 1 Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 Box 1,726 ש"ח סה"כ 5969 ש"ח

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  25. Started by LazyNinja,

אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח (כמובן רצוי כמה שפחות). המחשב ישמש לפיתוח, אינטרנט, וחשוב לי שיעבוד חלק לחלוטין באלו. כמו-כן, אני אשתמש בו קצת לגיימינג. אין לי דרישות גרפיקה ככה שבסדר מבחינתי שהכל יהיה על ההגדרות הכי נמוכות. חשוב לי שיריץ את The Old Republic בצורה *חלקה* לחלוטין (גם אם על ההגדרות הכי נמוכות), וזה יהיה אחלה אם הוא יוכל להריץ גם משחקים אחרים (דאוס אקס, מאס אפקט 3 ..) על מינימום, אבל אני לא מצפה שיהיו חלקים מדי. לא יודע אם זה משנה - אבל הכוונה היא בעיקר לחבר את המחשב כ"נייח" בכל מיני מקומות - כלומר למסך, עכבר ומקלדת חיצוניים. אשמח לשמוע הצעות, ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים