ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,452 דיונים בפורום זה
-
מחפשת מחשב נייד טוב לצפייה בסרטים/סדרות, גלישה באינטרנט,לשמוע מוזיקה, בית ספר במחיר זה עד 3000 שח אני מחפשת מחשב 2 ב1 שאני לא יצטרך להחליף את המחשב אחרי שנה ולא מתחמם! תודה לכל העונים
-
אני מעוניין לרכוש חבילת קונקטורים DC של כל מיני סוגים מכל מיני דגמים של מחשבים, עד היום אני קניתי מהאינטרנט רק בבודדים לא מצאתי חבילות שיש בהם אוסף שמכיל כמה סוגים... האם מישהו מכיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ראיתי את המפרט הבא : http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=7438775&type=product&productCategoryId=cat01172&id=1124431830627 האם הוא שווה את המחיר $799 כמובן שאני אוסיף כרטיס מסך אחרי זה אבל האם כמו שהוא כרגע הוא שווה את המחיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור פיתרון לאיחסון מידה פרטי בבית ובנוסף אני צריך מחשב HTPC. אופציה ראשונה - ליצור שרת NAS ומחשב HTPC במפרט די סטנדרתי שחברי הפורום ממליצים (ANTEC-2480, AMD 250, 785G, 1TB) אופציה שניה - לבנות מחשב HTPC עם נפח דיסקים גדול. המחשב HTPC יהיה בסלון והמקום לשרת - בחדר עבודה הצמוד לחדר שינה. כך שחשוב לי מאוד שהשרת יהיה שקט ככל שאפשר, לפחות במצב המתנה. באופציה שניה אני צריך פיתרון לגיבוי מידה כאשר אני מבין שבשרת נפרד אפשר לעשות RAID. אני רוצה נפח איחסון לפחות 2TB, ועדיף יותר - מן הסתם עם יכולת הרחבה בעתיד. אפשר להרכיב מפרט לכל אופציה? האם כדאי לקנות שרת NAS מוכן או להרכיב לבד? תודה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כן אנשים זה שוב אני. אני צריך מפרט מחשב למשחקים מבוסס AMD Athlon 64 3000, בסביבות המחיר 4000 ש"ח. אם תוכלו גם לצרף לי בדיוק מאיזה חנות נלקחה ההצאה וגם האתר של החנות זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש אלדד כהן. ;D
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר של המשפחה רצה לקנות מחשב במגה (כן כן הסופרמרקט) ושאל מה דעתי. בדקתי את המפרט (וזה לקח הרבה זמן כי לאיש המכירות שם לא היה מושג) ואני חושב שהם דיי ניפחו מחירים עשיתי מעין סקר קטן שלי ונראה לי ששמחיר הריאלי של מחשב כזה הוא נמוך באיזור שלוש מאות שקל. בקיצור יש לי כמה שאלות: 1. אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט של המחשב במגה (מיד מגיע). 2. על סמך הדרישות שלהם, מה דעתכם על המפרט שאני אציע. (זה פעם ראשונה שאני מציע מפרט אז תרגישו חופשי לתקן אותי). דרישות: המחשב הוא בעיקר לאינטרנט, אופיס ושיתוף קבצים בעתיד אולי גם עבודה קלילה עם פוטושופ. אין צורך במסך או ציוד הקפי אחר. אין צורך במערכת הפעלה. אין שום כוונה לOC. תקציב: המחשב במגה תומחר ב3100 שקל (אבל יכול להיות גם שהוא מו…
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קניתי היום את ה- ASUS 1015P. הבעיה היא שאני לא סגור על זה.. האופציה השנייה הייתה Dell Mini 1018 (אותו מחיר) ההבדלים הם כאלה: מעבד: asus - N450 dell - N455 סוללה: לשניהם 6 תאים, Asus מחזיקה יותר אחריות: asus - שנה dell - שנתיים כל השאר זניח.. מה עושים? D: תודה מראש (:
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
המחשב מיועד לסטודנט אבל שיהווה מעין תחליף למחשב נייח, כלומר שתהיה יכולת להריץ משחקים, גם אם בהגדרות נמוכות\בינוניות. מסך: "14 עד "16 זיכרון: 4GB הארד דיסק: 250GB כרטיס מסך: אני מניח שכל מה שנמצא תחת class 2 באתר notebookcheck.com יהיה טוב משקל וחיי סוללה לא קריטיים האמת שמצאתי מחשב של ASUS שמתאים כמעט לכל הדרישות, אבל לא מצאתי שום ביקורות עליו או אזכור שלו באתר הרשמי שלהם. http://www.qsys.co.il/pl_product~K61IC-A2~12~62.htm מישהו מכיר את הדגם הזה? זה אמור להפריע לי אם הדגם הזה לא מסוקר מספיק? ויש עוד אחד: http://www.qsys.co.il/pl_product~X83VP-A1~12~42.htm חוץ מזה שיש לו צבע מעניין (אני מעדיף מראה מינימליסטי) הוא גם נראה מתאים
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש עקב הפנטיום 3 שלו שכבר לא זז וגם נידפק ולא נידלק אחרת הוא היה רושם את הבקשה הנ'ל. 1.התקציב? 7000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים וגם קלים,צפיה בסרטים,הורדות,ומדי פעם עבודות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן הכול.(מקלדת+עכבר+רמקולים+מסך)שיהיה אותו צבע. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך הכול 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור ו…
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש נייד לסרטים ועיבוד תמונות. מסך של לפחות 15 אינטש, עד 1000 דולר. עדיף שגם יריץ משחקים אבל לא במחיר של אובדן חיי סוללה מוחלט. הקניה בארה"ב.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
חשבתי על להחליף את ה- Gigabyte 9600 GT שברשותי ל- Force3D HD 4770, אבל אני תוהה האם המעבד AMD Athlon X2 5200+ 2.7Ghz וזכרונות ה2GB שיש לי (שרצים על ויסטה) יגבילו את התועלת שאני אקבל משדרוג כזה. במידה וכן, מה ההמלצות שלכם? האם לשדרג את הזכרונות ל4GB, או את המעבד לדגם מתקדם יותר? במידה ואין צורך בשדרוג, אעדיף להשקיע את הכסף למטרות אחרות כך שאשדרג רק אם זה הכרחי. תודה!
-
- 11 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לפני יומיים חבר שלי המליץ על המפרט הזה הוא מיועד לגיימינג כבד צריך מערכת הפעלה ולא צריך ציוד היקפי ובעוד שנה מתוכנן אוברקלוק. יש לי העדפה לקנות באייבורי (שם קניתי את המחשב הקודם שלי) המחיר רשום בצד ימין סה"כ 5395 ש"ח 165 מארז Thermaltake V3 [table][tr] [td] 355ספק כוח [/td] [td] Hec Win+ Power 600W [/td] [/tr] [tr] [td] 1170מעבד [/td] [td] Intel i5 3550 Box [/td] [/tr] [tr] [td] 790לוח אם [/td] [td] Gigabyte Z77X D3H [/td] [/tr] [tr] [td] 330זיכרון [/td] [td] Corsair DDR3 CML8GX3M2A1600C9B [/td] [/tr] [tr] [td] 130כונן אופטי [/td] [td] צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימאלית X24 [/td] [/tr] [tr] [td] 1440כרטיס מסך [/td] [td] …
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי אי מבקש שתמליצו לי על מחשב למשחקים וסרטי HD ללא מסך וללא צורב. כשאני מנסה להרכיב מפרט אני תמיד נתקע בעניין המארז שצריך להיות במחיר של עד 400 שקל עם ספק אבל לא מארז של פעם אלא מארז מודרני. המארז שאתם ממליצים תמיד זה מארז ישן ומכוער. הבעיה שבחנות אחת יש חלקים שאני רוצה אבל חלקים אחרים אין כגון מארז. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני מחפש מחשב פיסי קטן כמו ה-MAC MINI ולא מצאתי (ולא HTPC). האם קיים מארז קטן כמו המיני שניתן להרכיב ממנו מפרט חזק כמו שהתפוח מציע? תודה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני הולך לקנות עוד כמה שעות מחשב חדש! ב-Newegg.com / Zipzoomfly.com. צריך את האישור שלכם על המפרט הבא: GIGABYTE GA-P35-DS3P Motherboard 150$ (נבחר בעיקר בגלל הWireless). Intel® Core 2 Duo E6750 2.66GHz Processor 240$ Tuniq Tower 120 CPU Cooler 45$ Western Digital Caviar WD2500KS 250GB 16MB Hard Drive X2 130$ Sapphire X1950XT 256MB PCI-Express Video Card 160$ CORSAIR XMS2 2GB DDR2 675 5400 Dual Channel Memory 80$ Pioneer DVR-212DBK SATA DVD Burner 40$ Enermax Chakra Mid Tower Case (250mm side fan, 90CFM - 17dBA) 70$ Antec Earthwatts ATX12V v2.0 500W Power Supply 90$ Scythe S-FLEX SFF21E 120mm Case Fan (20.1dBA - 49.0 CFM) X2 40$ Thermaltake A2385 120mm Fan Noise Dampener X…
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
תקציב: 3K, אפשר לחרוג עד 3.5K. שימושים: תכנות (סביבת ECLIPSE), פיירפוקס עם איזה 80 טאבים פתוח קבוע, משחקים ברמה בינונית-נמוכה על DELL 2209WA. ציוד הקפי: לא צריך. רכיב שאין בו צורך: צורב/כונן DVD. שקט: חשוב, במחשב הקודם היה קירור של SCHYTE ומארז SONTA. הוא היה חרישי מאוד. שיהיה אותו הדבר או משהו דומה. שדרוג: אני לא מעוניין לשדרג בעתיד. המחשב כנראה פשוט יזוז להורים מתישהו ואני יקנה חדש. OC: אני יודע לעשות OC אבל לא מעוניין בזה ממש. אם אתם חושבים שעוד שלוש/ארבע שנים המע' תזחל בלי OC אז שיהיה, אחרת לא צריך. מערכת הפעלה: לא צריך. חנות: RSM. בקשות מיוחדות: USB3, I5, אני מעוניין רק בדיסק אחד SSD של 60 עד 100 גיגה. כשמחירי הדיסקים הרגילים ירדו אני ישקול לקנות עוד אחד, אני לא ממש…
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
עמדתי לקנות את ה a53s i7 והדבר היחיד שמפריע לי זה הבנייה שלו שהבנתי שהיא לא טובה כמו מחשב עסקי. אני חושב ללכת עכשיו על ה N55sf, ההבדל במחיר הוא 700 שקל ותקנו אותי אם אני טועה מבחינת המפרט הם זהים חוץ מהכרטיס מסך. הבנתי שהיתרון הגדול של סדרת N זה איכות הבנייה. זה נכון שהיא טובה כמו מחשב עסקי?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב חזק לעבודה. על סמך המלצות בפורום, בניתי את המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i7 3770 3.4Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1429 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪604 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (8G X2) CML16GX3M2A1600C9 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪655 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪860 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM - בקניית מחשב חד…
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מבקש המלצות על מפרט חזק למשחקים עד הסכום הנ"ל ללא מסך וציוד הקפי
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 4000 שח בלי ציוד הקפי למטרות משחקים וגרפיקה(פוטושופ אילוסטרייטור פלש וכו) אם יש הצעות ללמפרט בחנויות באזור רחובות זה יהיה נחמד בנוסף מה דעתכם על המחשב הזה: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=532173 הוא נראה מפרט טוב ובמחיר של התקציב
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מבקש בבקשה להביא לי את המפרט הכי טוב שאפשר להביא ב- 3000 שקל, במיוחד למשחקי רשת כמו Counter-Strike, Silkroad ועוד משחקי רשת למיניהם. מפרט חזק ויציב , עם זיכרון 2G . אני מבקש, להביא את המפרט הכי טוב בסכום הזה, לא לחרוג בשקל. ואם אפשר, אבקש ממכם לבנות לי באתר הזה : http://www.pandas.co.il/ תודה, ושבוע טוב!
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
TwinTech nVIDIA GeForce GTX 295 1792MB DDR3 PCIe או Club3D ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe מחירים בניהם הפרש של 20 שקלים אבל מבחינת יצרן משנה איזה?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בניתי מפרט ואני רוצה לוודא שהוא בסדר מארז:COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU מעבד:Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box דיסק ק שיח:WD 80GB 7200RPM 8MB JB לוח אם:GIGABYTE GA-8I945PG-RH זיכרון:PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL כרטיס מסך:CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 or X1800 xt 512 + .... ספק כח:HEC 480W ACE480 כל זה יצא לי 4765 שקל באתר NOACOMP.co.il .האם המפרט הזה טוב? לשנות משו? מפרט למשחקים כבדים - בלי OC
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כלומר, בעיקר שימוש בתוכנות מתמטיות (דוגמת מטלב), ואין כ"כ צורך למחשב למשחקים. עם זאת, במחשב בדרך כלל גם נעשה שימוש בצפיה בסרטים. לא מתוכנן לעשות OC... ואם אפשר אז מפרט מחנות באיזור חיפה/קריות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
האם גם במפרטים של שרתים אתם יכולים לעזור??? זה לחנות שמקסימום יתחברו 6 מחשבים. אני לא ממש מבין אז אם תוכלו להסביר גם על מה חשוב אני אודה לכם. בלי ציוד היקפי, ללא OC...
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-