ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. לאחר שעות של חיפוש מאסיבי באינטרנט עדיין לא הגעתי למסקנה איזה רכיבים כדאי לקנות... אני ממש אבל ממש מתוסכל אז אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה...אין לי זמן אפילו להרים טלפון לחנויות מחשבים להתייעץ (לעזעאל עם חדוא 1ת'...) מעוניין במחשב למשחקים בעיקר (משחקים כבדים). 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים + עבודה משרדית. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אל פסק טוב, ספק טוב שמתאים למחשב חזק. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צ…
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כמה שווה המחשב הזה בן שנתיים + dell e6410 דגם dell inc. 0667cc לוח אם intel core i5 m 540 2.53GHz מעבד ram 4GB DDR3 זיכרון intel hd graphics (core i5) כרטיס מסך מובנה 14.1' מסך 256GB 7200RPM דיסק קשיח כונן דיסקים קיים קורא טביעות אצבע קיים תודה
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי (אינטרנט, סרטים ותוכנות בסיסיות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך בסביבות ה20 אינצ', מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במפרט מבוסס amd, דו-ליבתי, עם זיכרון של 2GB. ללא מסך, מקלדת עכבר וצורב. בנוסף, אני לא פריק של משחקים ולכן כרטיס המסך לא צריכה להיות ההשקעה הכי גדולה, אבל מאד חשוב לי שהמארז יהיה שקט ומקורר. תודה על כל הצעה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות בEBAY מטען למחשב הנייד הנ"ל, ולא ככ מצאתי, מישהו יכול לעזור? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא במחיר של 5100? 17" LG F700P Flatron Monitor AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard Foxconn TLA436W USB Front True Power 350W FSP Case Thermaltake TR2-M6 SE(K8) CPU Cooler for AMD64 Leadtek FX6600GT PX6600GTTDHEXT PCI-e 128Mb Retail Video Card(Extreme Version) NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD OCZ Gamer 512MB PC3200 x 2 =1024MB דרך אגב המפרט למשחקים... המחיר זול מאוד נכון?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודה שוטפת (וורד, אינטרנט, בניית אתרים וכו') וגם לשירים, סרטים ולמשחקים. אני יכול להתגמש עם המחיר עד 5,000 ש"ח גג.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני מבקש מפרט למחשב עד 9500 ש'ח ללא מסך מקלדת עכבר המחשב יהיה בשימוש בתוכנות כמו AUTOCAD + 3D , REVIT , BEAMD בעיקר תוכנות למהנדסי בניין בנוסך יהיה גם שימוש גיימינג טיפה לא למשחקים כבדים סגנון CALL OF DUTY, SQUAD וכ'ו... תודה לעוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 ש'ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה לחרוג עד 10,000 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תוכנות שרוטו ותלת מימד, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשו…
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי, נתחיל בכך שאני לא יכול לקחת לפטופ אחר. אני קונה את הלפטופ הנ"ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7801&perur=2&t=1&c=339 שאלונת, תחת רשתות מופיע צמד המילים DRAFT-N מה זה אומר? יש תקן N או אין תקן N. תודה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב לעבודה ביתית רגילה, לא להרצת משחקים(למרות שזה יהיה נחמד שתהיה האופציה לתקוע עליו כרטיס סביר בעתיד), שיסחוב לי גם VISUAL STUDIO 2008 במקביל ליישומים עד 1500 ש"ח. לא צריך דיסק קשיח היות ויש לי מס' כאלו SATA 2. תודה!
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אהלן .... אשמח לקבל יעוץ לגבי מחשב נייד לגיימר אמיתי בן שלי. אני ממש ממש לא מבין בנושא הפנו אותי לכל מיני מתלבט עדיין יש יותר מידי אופציות אתרים ואני אשמח לקבל חוות דעת על ה 2 הבאים .....מי שמכיר יודע מחפש את הכי טוב שיש ובבקשה לא HP אם אתם ממליצים על משהו אחר. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=5502 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=6939
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לא מכיר כולכך מה ילדים בגיל הזה אמורים להריץ על המחשב אבל נראה לי שכל הפרטים שכתבתי יענו על הציפיות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח חרגיה +-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים לילדים 6-8 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? הכול נחוץ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם - מתחיל ללמוד באזור אוקטובור והמחשב הנייח כבר ישן (אוטוטו בן 11) אז הוחלט גם להתחדש במחשב נייד וגם הגיע הזמן לקנות מחשב חדש בלי קשר הדבר הכי חשוב - מעל להכל זה זמן סוללה.. שלא תיגמר תוך שעתיים-שלוש אחרי חצי שנה עבודה... התקציב הוא בערך 4000שקלים - שאני מאמין שהוא מכובד יחסית לדרישות, אבל אם לא אז אפשרי להעלות אותו עד אזור ה5000שקלים - וכמו כן, אם הוא גבוה יותר מדיי אז אשמח לחסכון קצת (שנת לימודים יהיו הרבה הוצאות גם ככה :-\ ) * גודל המסך : רצוי 15.6 כי ישמש קצת לצפייה דרך DVB אבל אפשרי להתפשר קצת אם זה יתרום לזמן הסוללה. * משקל רצוי: אין חשיבות כלל... כל עוד לא עובר את ה40קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): מעל ה10 …
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ECS G41T-M12 E5500 אני יודע שגרוטאה כמה אפשר להוציא מזה ואם מישהו מעוניין?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם כשאני קונה מחשב נייד למשל זה.. http://www.orpc.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-x501a-xx231h-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1 א.אוכל להחליף לו בעתיד לבא מעבד I7 או משו עם הHASWEL? (או איך שכותבים..)? כלומר האם זה אותה תושבת? ב.האם זה יבטל לי אחריות? ג.האם זה יצור לי צואר בקבוק? ד.האם זה ישנה/ישפר לי בכלל בביצועים של המחשב?
-
- 2 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
יש לי יומיים להחליט אם לקנות מחשב בתאילנד או בהונג קונג ואין לי מושג איפה עדיף ואיפה יותר אמין אם יש למישהו ניסיון בנושא או סתם טיפים לרשום לי זה יעזור רצח!!
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
טוב חברים אני יודע ששיגעתי אותכם תאמינו לי שגם אני כבר התחרפנתי!@!#@$ הרגע חזרתי מאייבורי... אין להם את הMA-770-UD3 של ג'יגה בייט בדגם של הDDRII, לכן עברתי לDDR3 מה שהעלה את המחיר פלאים. ואז העניין הגיע לכמעט 5K. לכן הייתי חייב קצת לקצץ ורציתי במקום ה4870 1GB את הגירסא של ה512 שגם אותה אין במלאי לכן ירדתי ל4850 1GB ספק סיסוניק 550 לא היה לכן לקחתי מה שכתוב למטה בסופו של דבר זה המפרט הכמעט סופי(מחר אני צריך לתת את הOK הסופי להרכבה). ספק 550W FAN 12CM POWER MAN (אין SEASONIC) מעבד AMD ATHLON II 620 AM3 לוח אם GIGABYTE MA770T-UD3P כרטיס מסך ATI RADEON 4850 1GB זכרון VALUE GEIL2X2GB DDR3 1066MHZ הארד דיסק 500GB של HITACHI (עדיף WD?) צורב DVD LG X22 מארז של 400…
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
המיפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד: E6600 (מומהר ל 3.2GH) כ. מסך: 8800GTS 320MB זכרון: 4MB 800MHZ לוח אם: ASUS P5B Deluxe מארז: Gigabyte Aurora 570 ספק: Antec Neo HE 550W קירור למעבד: Zalman CNPS9500 92MM Fan ללא ספק מיפרט לא רע גם למחשב בן שנתיים וחצי! השימוש העיקרי שלי הוא בפלייט סימולטור ושם נדרש כוח CPU חזק ככל האפשר. אני בוחן שתי אופציות לשידרוג: 1) מעבד בלבד למשהו כמו Q5500 - צריך לעלות בערך 1200-1300 ש"ח 2) את כל ה"שילוש" מעבד/לוח אם/זכרון. (אני ארצה להמהיר את המעבד אם ניתן) אשמח לקבל הצעות שידרוג לאופציה השניה - תקציב 2K-3K
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש נייד עד 6000 שח בערך עם הדרישות הבאות: מיועד בעיקר לעבודה משרדית אולם גם לשמש מין תחנת מולטימדיה ביתית כלומר לצורך הצגת סרטים דרך חיבור לטלוויזיה או ישירות בנייד. כמו כן הנייד אמור לשמש לחיבור של מצלמת דיגטלית ביתית, טעינה ועריכה של קבצים על מנת לצרוב ל- DVD. מעונין גם לעבוד עם מקלדת רגילה, עכבר ומסך LCD נפרדים ולכן אני מבין יש צורך ב בלוטות' או שמא יש צורך בכניסות אחרות ? הדרישות הן: מינימום מעבד core 2 duo P8700 , מסך בגודל של לפחות 15.5 אינץ' ורצוי עם תאורת LED רזולוציה 1920X1080 יציאת HDMI, מצלמה ורמקולים מובנים כרטיס מסך כלשהוא עם לפחות 512M זכרון חשוב שהמקלדת תהיה נוחה להקלדה רבה. נראה לי שכדאי עבור נייד שכזה 4G זכרון אשמח לשמוע המלצות …
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
דרוש מפרט למחשב אישי, תחת מגבלת המחיר של כ-2500 ש"ח, אשר אמור לענות על הצרכים הבאים: הפעלת תכנות שרטוט גרפי כגון SOLIDWORKS, PROENGINEER בצורה חלקה. הפעלת וויז'ואל C++ ביצוע חישובים בתוכנה החישובית MATHLAB יצירת מצגות ב MICROSOFT POWER POINT תודה מראש עידו מהטכניון
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מעבד: Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 2.8GHZ קירור: Zalman CNPS-7000V-AL SI 776-1156-AMD דיסק קשיח: Samsung HDD 1.0TB 32 MB SATA 2 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ זכרון: Crucial 4GB DDR3 -1333 X 2 כרטיס מסך: Sapphire ATI 6870 1024 \ 1GB GDDR5 Pci-E HDMI
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזנבוק של אישתי UX31A נכבה באמצע שימוש ללא כל התראה מוקדמת. ביצעתי סטרס טסט כשהוא היה מחובר לחשמל והכל היה בסדר. ביצעתי סטרס טסט כשהוא על הסוללה והוא נכבה אחרי 1-2. אישתי מדווחת על כיבוי בצפייה בסדרות/סרטים אבל שהמחשב לא מאוד חם. קלטתי שהוא נכבה כשהמעבד היה על בערך 65 מעלות. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני משדרג מחשב ישן וזקוק לרכיבים הבאים: מעבד, לוח אם, זכרונות, ספק כוח וקירור למעבד. את המארז והדיסק הקשיח אני מתכנן לשמור לבינתיים מהמחשב הישן. הדרישות שלי הן של מחשב משרדי בעיקר (אינטרנט וסרטים) אבל אני גם מתכנן להריץ עליו די הרבה מטלב. מעדיף שיהיה כמה שיותר שקט. לגבי המחיר, הרף העליון הוא 2000 שח ואם אפשר לחסוך בלי לפגוע משמעותית בביצועים מה טוב. את ההרכבה אני מתכנן לעשות בעצמי. אחרי קריאה בפורום והתייעצויות עם חברים התכנסתי למפרט הבא: מעבד אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207l מחיר 495 מאורר Scythe Katana 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10902 מחיר 120 ל…
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הבטרייה דפוקה? המחשב של חברת ACER, במידה והבטריה דפוקה מאיפה אני קונה חדשה? והאם יש חלופית?
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
צריך שתבנו לי מפרט ב-5000 ש"ח מחשב למשחקים,תודה. מחשב ללא מסך
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-