ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב נייד DELL Inspiron 1520 עכשיו אני עובד עם מסך חיצוני שמחובר עליו.. עכשיו כל פעם שאני סוגר את הנייד אז בתצוגה במסך החיצוני נעלמת לי... (ד"א המסך החיצוני מוגדר כמסטר אם זה משנה) רציתי לשאול האם יש דרך שאני אוכל לסגור את המחשב הנייד מבלי שתעלם לי התצוגה במסך החיצוני? אם זה משנה אני על vista
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
MIDI ATX Foxconn (TLA002) 300W מארז GIGABYTE M55P-S3G (6150-AM2) PCX+L1G+SA2 לוח אם AMD Athlon 64bit DUAL CORE 3800 (AM2) מעבד AMD Athlon 64BIT s-AM2 מאורר ל WD 250Gb 7200rpm 16Mb SATA2 (KS-3yw) ד.קשיח TWINMOS DDR2 1Gb 667MHz PC5300 O זכרון * 2 WINDOWS VISTA - HOME Basic Heb מערכת הפעלה LITEON 17" LCD R17AAS (8ms) מסך+רמקולים סהכ 4000 עגול ועוד שאלונת- יש TVOUT בלוח אם הזה? תודה רבה, ארז.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב חדש למשחקים בינתיים לא צריך כרטיס מסך חודש הבא אני יקנה אם מישו יכול להרכיב לי את המפרט הכי טוב במחיר הזה אני ישמח אין לי מושג לאיזה כיוון לפנות יש את AMD ויש את INTEL אין לי מושג מה עדיף משני הם ושיהיה למחשב 2 GB זכרון פנימי כרטיס מסך לא מובנה עדיף! כוון שהבנתי שזה פחות טוב ולוח שהוא לא מיקרו אמממ ואם יש חנויות טובות באיזה הקריות אני ישמח כמו למשל KSP תודה מראש כמובן שלא צריך את הציוד הנלווה כמו רמקולים ומקלדת ועכבר ומסך רק המחשב עצמו
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אשמח אם תשלחו לי מה צריך וחשוב שיהיה במחשב לילד בן 14 שיהיה מחשב חזק, בני משחק במשחקים אינטרנטים, בונה אתרים,ומשתמש בפוטו שופ וכמובן כל שאר השימושים במחשב חשוב לי שהמחשב יהיה מתוצרת טובה וחזק וכמובן מחברה עם אחריות תודה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי,אשמח אם תוכלו לעזור . זה המחשב הקיים : http://img99.imageshack.us/img99/909/imngb.jpg האם כדאי לשדרג את המחשב בעקבות שדרוג לWIN7 וקניית BF3? התקציב הוא 2000 לשדרוג..האם כדאי לשדרג?המשתמש מתגייס עוד 3 חודשים ולכן הוא רוצה להנות מהזמן שנותר לו בBF3 באיכות טובה וחלקה. האם בכל זאת כדאי לחשוב על רכישת מחשב? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 +- לשדרוג.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם צריך.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית+תכני HD+משחקים[bF3] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה…
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בחודש הבא אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיחליף את המחשב השולחני. אני בן 22 , עובד רוב הזמן אבל מוצא את הזמן פה ושם לאיזה משחק טוב, כמו כן, עוד שנה אתחיל ללמוד באוניברסיטה וחשוב לי שהוא יחזיק ויהיה שימושי לפחות לשלוש-ארבע שנים הקרובות. כשהמחשב לא יהיה נייד (בעיקר לתקופת הלימודים) הוא יהיה מחובר לTV 32 אינצ', ע"י כבל HDMI . רזולציה HD READY. * מטרות המחשב? - משחקים (FPS, אבל בעיקר PES..מכור) , צפייה בסרטים HD על TV 32" , וכמובן OFFICE, WIN7 * גודל המסך?- לא מאוד קריטי, לא פחות מ 14" . * משקל רצוי? - גם לא מאוד קריטי, שיהיה סביר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משחקים, גם ככה הוא לא יהיה נייד. באוניברסיטה חשוב שהוא יעבוד 3 שעות רצ…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
צריך מפרט לגיימינג וOC ב5.2K גג מסקייפיסי בלבד! לא צריך ציוד הקפי. צריך: מעבד כפול ליבה טוב לOC לוח אם גם טוב לOC דיסק קשיח של 250 זיכרון 800MHZ לOC כרטיס מסך טוב תומך DX10 אוברקלוק מהיצרן יהיה טוב צורב SATA מארז מספיק גדול עם חלון שקוף וקירור טוב ספק שיספיק קירור טוב שיספיק לOC מכובד הרכבה אם יש משו לשנות שיהיה יותר טוב, תביאו הצעות בכיף... טוב יאללה בכבוד מי שמוכן לבנות אודה לו מאוד! (אני יודע שאולי קצת כבר בניתי לעצמי אבל אני רוצה לראות הצעות ממכם)..
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
תקציב בערך 2500 שקל מחשב למשחקים- מתלבט בOC או רגיל צריך רק מעבד ,לוח אם,HD 500GB,כרטיס מסך,מארז עם ספק,זכרון ראשי כדאי לקנות E2200 ולעשות OC? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקנות את המחשב הבא ב2700 ש"ח. המחשב בן חצי שנה ונמצא עדיים באחריות: Gigabyte K8N-SLI Athlon64 3200+ 939 Venice Core PowerColor x800gt 1 Gig mem Twinmos 2.5 250 GB HD Hec compucase 6A19 Midi Tower Lite-on DVD-R האם זה שווה?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
חלונות 8 התומכת במסך מגע נראית לי די אטרקטיבית. יש פה שינוי קונספטואלי שיכול לגרות משתמשים רבים בקהילה. הראיה היא כמות הניידים החדשים שעונים להגדרות. למי שאין בעיית תקציב (עד סביבות ה5.5 אלף ש״ח), מה הייתם ממליצים? האם לדעתכם חלונות 8 והאפשרות למסך מגע ישנו משהו בשוק? יקרצו להרבה משתמשים? אם כן מהם הדגמים המומלצים בשוק? האם יש אפשרות לסקירה? מי אלוף כאן בהרמת כפפות? ףישר כח לעוסקים במלאכה ולאתר הכי מקצועי בשפת הקודש בתחום
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הראשון(1) : Dell Inspiron 5010 Core i7 4GB 640GB כרטיס מסך עצמתי ATI Radeon Quad Core 1GB מחשב איכותי הכולל חיבור HDMI לאיכות צפיה מושלמת (במסכי LCD TV או פלזמות) זיכרון מהיר ביותר 4GB DDR3 1333Mhz מעבד החדש Core i7 740QM במהירות 1.73GHz כרטיס מסך עצמתי : ATI Radeon Quad Core HD 5650 עם זיכרון ייעודי 1024MB מסך איכותי "15.6 LED ברזולוציית HD דיסק קשיח ע נ ק בנפח 640GB אין סוף מקום לאיחסון קבצים, סרטים ושירים מחיר - 4,450 ש"ח מוואלה שופס( http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5010Ali74#shidrug ). השני (2) : Acer Aspire 5740G-624G Colur Blue Navy CPU Intel® Core™ i7-620M Processor, 2.66 GHz,4MB Cache,DDR3-800/1066 Memory 4GB DDR3 1066MH…
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אז המפרט שכרגע הגעתי אליו למחשב עריכת וידאו מארז-------antec p 180 black ספק כח------Corsair CMPSU-520HXEU 520W Modular Power Supply--- מעבד------Intel Core2 Quad 2.4GHz 8MB Q6600--- כרטיס מסך------Albatron 8800GTS 640MB PCI-e Video Card זיכרונות------Corsair TWIN2X4096-6400C5DHX 4096MB 2x2048 DDR II 10620 דיסקים-----WD Raptor WD740ADFD 74GB 10000 rpm 16MB S-ATA HDD 1 WD WD5000YS 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD WD WD5000AAKS 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII H קרור למעבד--------Thermaltake BigTyphoon VX CPU Cooler 2 מסכים 22" רחבים Samsung Syncmaster 226BW או של LG 2 צורבי DVD רמקולים Altec Lansing ATP 3-Piece System (2.1) נותרה השאלה איזה לוח אם וכרטיס …
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניראלי לנצל הכל.... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? "23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני רוצה לשחק בהגדרות הטובות ביותר בלי תקיעות. 3. האם יש צורך…
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שיהיה בלי כרטיס מסך כי אני מחכה לכרטיסים החדשים ושיהיה E6300 אני מתכנן לעשות OC תודהההההההההההההה =]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
זקוק למחשב לצורך משחקים, שיהיה מסוגל להריץ משחקים כבדים .. תקציב מקסימלי 6000 שקל. מעוניין גם במארז יפה.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מעבד P4 מהירות 2000MHZ לוח אם Gigabyte דואל ביוס Gigabyte GA-8ITXE זכרונות 800MHZ 512 בדואל. כרטיס מסך 9200 ATI RADEON. הארד דיסק 40 ג'יגה של SEAGATE. צורב של AOPEN ו CD רגיל. זה מחשב של שנתיים וחצי - מה המחיר שלו פחות או יותר? תודה
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נטבוק, התקציב הוא בעיקרון 2000 ש"ח אבל אני יודע שנטבוקים יכולים להתחיל בכ1300 ש"ח, ואין טעם להוציא יותר כשהמחשב ישמש רק לכתיבה בוורד, גודל המסך 10 עד 12 אינצ' אך הפרמטר החשוב ביותר הוא משקל נמוך, כמה שיותר נמוך. איכות בנייה נורמלית גם כן יכולה לעזור אבל שלא תבוא בעלות גבוהה מידי. לא חובה מערכת הפעלה אם יש הבדל במחיר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך רק את המארז בלי מקלדת עכבר ומסך גם בלי הארדיסק ובלי צורב יש לי ספק 460W של טרמלטק אז אם הוא מספיק אין צורך להוסיף חשוב לי שיהיה בו חיבור IDE,וכרטיס מסך חזק למשחקים מארז גם חשוב שיהיה של אנטק או טרמלטק או משהו דומה תודה רבה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום חברים. אני סטודנט צעיר שמחפש מחשבים לצרכים של גלישה ותוכנות אופיס. מעוניין להשקיע עד 2500 ש"ח מחפש מחשב שיהיה בגודל של 11 אינץ. מקלדת נוחה וזמן סלולה ארוך מהרגיל. עדיף מעבד חזק שיהיה יעיל ל4 שנים הקרובות תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני צריך בקשה חוות דעת על מפרט למחשב ב4500 שקל כולל מסך אבל בלי מקלדת ועכבר. (את זה אני יקנה בנפרד) החנות RSM, לפי מה שקראתי פה קצת בפורום (הרוב דיונים ישנים) החנות עם שירות דיי טוב ומחירים טובים. תגידו לי אם החלקים האלה שווים את המחיר, ויחסית למחיר שלהם זה הכי טוב שאפשר לקחת? החלקים "משתלבים" טוב אחד עם השני? (לדוגמא קניתי מעבד 2500 יש לו מכפלה סגורה אבל יש לי ברשימה גם לוח אם של MSI שהם ידועים בOC הטוב שלהם... אז זה לא חכם לעשות את זה? (דרך אגב בחרתי MSI בגלל ביקורת שלכם פה באתר שהוא עשוי מחומרים איכותיים והחברה לוקחת מאוד ברצינות את העניין הזה), כדי להחליף למשהו אחר או שזה בסדר? המפרט - 4500 שקל + מסך Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, …
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימולטור טיסה של מייקרוסופט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש מסך דק (לא רחב) 19 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הי , התקציב שלי הוא 2000 ש"ח כלומר יש לי בסביבות ה 300- 400 ש"ח לשדרג את המפרט . זהו המפרט מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray ₪350 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300ay לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ₪260 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950030 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ₪290 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23720 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪132 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Antec NSK6500 ₪234 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK650…
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה השימושים שלי יהיו בעיקר אינטרנט ואופיס, תיכנות, עריכת תמונות בפוטושופ, צפייה בסרטים, ואולי קצת עריכת וידיאו. אין לי צורך בתאימות למשחקים. הוא מתוכנן לפעול 24 שעות ביממה, אז חשוב לי שיהיה שקט. אין לי ניסיון בOVERCLOCK, אבל אני מוכן לנסות אם זה יתן תמורה יותר טובה לכסף. התקציב גמיש, אבל אין לי בעיה להזמין כל חלק בנפרד אם זה ייצא יותר זול למרות המשלוח. לא עשיתי את זה לפני, אבל נראה לי שלא תהיה לי בעיה להרכיב לבד. תודה רבה וסליחה על החפירות
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש להחליף לוח, מעבד וזכרון (ברשותי ספק של EZCOOL 450W). שימוש לעבודה בלבד (אופיס), אינטרנט והורדות. גג של הגג 900 שח תודה חברים.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13/14 *האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט אבל לא קריטי * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי? שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אני מתלבט אם כדאי מסך מגע, נוטה לחשוב שזה סתם גימיק. הדגש הוא שהמחשב יהיה קל וזמן סוללה סביר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-