עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. סוף סוך אח שלי קיבל את הכסף ועכשיו הוא כבר לא יכול לחכות. התקציב הוא בין 4000-6000 אבל עדיף לא לבזבז את הכל. אין צורך במסך ובציוד היקפי. הכרטיס מסך יהיה GeForce 8800GT 512 MB Ram - OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 ב- 375 ש"ח מנועה (יש קופון) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 אבל אני לא בטוח שזה יעבוד עם הלוח הנ"ל GIGABYTE GA-P35-DS3L http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=440 זה לא מופיע ברשימת Supported Memory List http://www.giga-byte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-p35-ds3l_1.0.pdf ספק - CORSAIR VX Series, 450W CMPSU-450VXEU - 441 ש"ח בקשר למעבד, בפעם האחרונה ששאלתי פה לפני חודש-חודשיים ה…

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  2. חבר פה בפורום נתן לי את ההמלצה הבאה כאמור אין צורך במערכת הפעלה אך יש בכל הציוד הנלווה AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪564 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 מסך LG W2284F 22" 1:30000 1680x1050 2ms , יחידות 1 ₪938 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=941 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 Power Color ATI Radeon 4870 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪720 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1176 HEC Win+ 550 550W ספק כוח, יחידות 1 ₪339 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1103 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪399 http://www.rsm.co.il/product.a…

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  3. Started by Boris1,

אני צריך מחשב בעיקר לעבודה עם תוכנות כמו After Effects ו Android Studio שיוכל להריץ משחקים כמו CS warzone. התקציב הוא כ 6 אלף ש"ח. בניתי את המפרט הבא ואשמח לחוות דעת ובנוסף לדעת האם אני צריך להוסיף כרטיס קול או ציוד רשת. ולשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K עם אפשרות לחריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה עם תוכנות כמו After Effects ו Android Studio שיוכל להריץ משחקים כמו CS warzone 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיס…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  4. אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם בערך תקציב של 6500 ש"ח. המטרה של המחשב תהיה משחקים :E, ז"א שאני צריך שהוא יריץ משחקים מהר ועם ביצועים טובים. הבעיות העיקריות שלי הן איזה מעבד לקנות (AMD או אינטל פנטיום 4, ואם אחד מהם, אז איזה בדיוק ואיזה מהירות?) ואיזה לוח אם להתאים אליו. גם איזה כרטיס מסך (בנתיים חשבתי על הFX5900 128mb) אבל אין לי מושג אם כדאי לי אותו, ואם כן אז של איזה חברה? כ"נל לגבי זיכרון פנימי. חשבתי על 512 DDR אבל אין לי מושג במהירויות של זכרונות, איזה סטיקים (אחד של 512, אם יש, או שניים של 256?). לגבי מסך הייתי רוצה כמה המלצות על מסכי 17 אינץ' בסביבות ה1000 ש"ח. (לא צריך שטוח) אממ.. וגם לגבי כל השאר כי אני לא יודע בדיוק מה אני רוצה . אהה.. ואני מחפש מארז שחור (או צבע א…

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  5. שלום אני חדש פה אמרו לי מבינים פה אחושרמוטה יש רמה... אז אני צריך מחשב: המחשב הזה ישמש לתכנות...(עבודות בסי שארפ , בניית אתרים , עבודות בvisual basic וכל מיני כאלה (אני בטכמ 10 יחידות מחשבים וכל הזמן נאחנו צריכים להגיש עבודות עכשיו אנחנו לומדים asp.net במחשבים בבצפר לוקח שעה עד שמשו זז ואני מקווה שבבית זה יהיה יותר מהיר) בקשר למשחקים אני לא יודע מה נחשב כבד... אבל אני לא מאלה שמשחקים gta vice city וכל זה... יותר nba 2005 2006 ו2007 שיצא... במחשב הנוכחי שלי(1.7 עם 386 ראמ לא דידיאר זה לא זז ואיפשר לשחק בזה ... זה הורס תעיניים אחושרמוטה ה2005 ) וחוץ מכל זה איסיקיו ווינאמפ הגלישה באינטרנט וכל השטויות הרגילות האלה... עכשיו במחשב אז אני צריך שיהיה אפשרות לשדרוג ככה שעוד שנה ש…

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עירכה גרפית - lightroom, after effects, primier pro 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD קיימים HDD קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אמממ.. עשיתי קצת בירורים ואני רוצה לדעת מה ההבדל בין שני כרטיסי המסל האלו : Radeon X1950PRO 256MB PCIeוSapphire Radeon X1950PRO 256MB PCIeוGeCube יש ביהם אולי הבדל של 100 שקל אבל אני רוצה להבין. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  8. אין צורך בציוד היקפי.. צריך: חצי טרה הארדיסק צורב דיוידי מעבד אינטל המחשב בעיקר למשחקים כבדים, סרטים, מוסיקה וכו'.. קונה את המחשב מ KSP אז אם אפשר לבנות מחשב משם יהיה יותר טוב.. אגב האם מעבד עם 4 ליבות מומלץ או ביזבוז? טוב את כל זה ישאיר למומחים [=

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  9. תקציב מקסימלי למחשב - 3300 שימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום) משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לציין)/. משחקים ברמה בינונית (crysis וכו) - במידה והמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו -Cod 2 Multi,Crsysis,ועוד... - במידה והמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - לא מיועד OverClock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? לא - במידה וכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: - האם לקונה יש ידע בביצוע אוברקלוק? ציוד היקפי - - מהו גודל וסוג המסך שיתחבר למחשב?(מומלץ לציין גם דגם) Samsung Cream 2333T 23" Wide 8ms 1:…

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  10. אהלן אנשים, בניתי מפרט גיימינג לילד בן 13 כולל מסך עד 3500 ורציתי לדעת האם הוא טוב או האם יש איפה לשפר? (לצערי לא מצליח להכניס 1660TI בתקציב) הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - AMD Socket - AM4 100-100000159BOX - AMD - AMD Ryzen3 3300X Gen3 4 Core/8 Threads - Base Clock: 3.8GHz - Max Boost Clock: 4.3GHz - With Wraith Stealth Cooler - 65W TDP - Box... שלוש שנים אחריות - בעיות אספקה חמורות כמות: - 1 - 588/576 ₪ לוחות אם - AMD Socket AM4 TUF-B450-PLUS-GAMING - ASUS - AM4 - B450 - ATX - Aura Sync RGB LED lighting 4x DIMM Max 64GB DDR4 3466(O.C.) 1x PCIe 3.0/2.0 x16 (x16 mode) 1x PCIe…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by j,

שלום לכולם, עוזר לחבר למצוא מחשב נייד שיענה על דרישותיו - זהו מחשב לאוטוקד דו ותלת מימד, שמבצע גם רינדורים. כמה שאני מבין עדיף יהיה I7 + 8GB.. יש לציין שהנייד ישמש כמחשב תחליף שולחני, חשוב נושא האחריות ובכלל שלא יהיה צעצועי מדי אלא יותר סוס עבודה. דרושה כ"כ מערכת הפעלה PRO. תודה!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by lior4life,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי. אין גרסה מועדפת. להרכיב את המחשב בחנות. 8. האם י…

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  13. שלום , אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 4500 (עדיף פחות) לאינטרנט , אופיס וקצת משחקים חשוב שיהיה 3 שנים אחריות למחשב . תודה .

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  14. שלום, אני זקוק למפרט לעבודה ומשחקים בתקציב 3500 ש"ח, ושאני גם אוכל לשדרג אותו במקרה הצורך בעתיד- ולא לקנות מחשב חדש לגמריי בעוד שנתיים שלוש. אני חשבתי על מעבד לא יקר במיוחד של אינטל/אייאמדי (4400/5200X2 למשל) , לוח אם שתואם לו ומתאים גם למעבדים החדשים של החברות בהתאמה שיצאו בעתיד(כדי שאני אוכל לשדרג אליהם בהזדמנות), 2 ג'יגה זיכרון מחברה מוכרת, כרטיס מסך שיתאים למשחקים(לא יקר מדי, הסיבה בהמשך), ושאר הדברים כמו מארז ספק צורב DVD.. שיתאימו גם למערכות לעוד כמה שנים. *יש לי מסך LCD 17 אינץ'- אני לא חושב שצריך להתפרע בכרטיס מסך.. *אני לא חושב שאני אבצע OC, אבל לפחות שתהיה לי אפשרות לOC לא רציני כשהמערכת תתיישן בשביל שאולי אני לא אזדקק לשדרוג *אפשר חריגות קטנות אם זה ממש הכרחי..…

• 17 תגובות
    • 982 צפיות
  15. Started by gaya,

אני מחפש מחשב סבבה בעיקר עבור משחקים וסרטים בסכום של עד 3.5 גג. יש לי מסך 19" רחב לא מתכנן OC ולא צריך צורב. ןאני אודה לכם אם מישהו יכול להמליץ לי על חנות טובה באיזור הקריות.

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  16. שלום לכולם אני מחפש נייד לשימוש תוך כדי הלימודים בעיקר תכנות - Eclipse Android מצאתי את הנייד הבא שנראה מאוד מעניין (כונן SSD + I5) http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-006C000000mnVrMIAU/34557781 הערות לגביו? משהו אחר שעדיף סביב אותו מחיר? תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by lidorg23,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 חריגה עד 7000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא אכפת לי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה מהחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות מארז BareBone מהסוג הקטן כמו המארזים של Shuttle.... איזה מבין המחשבים הקטנים האלה בארץ הכי מומלץ בתקציב הנ"ל? תודה רבה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  19. יש לי מחשב נייד של DELL שנקנה בארה"ב המקלדת לא עובדת אלא רק נותנת אפשרות להחליף מעברית לאנגלית אני בדיוק באמצע פירמוט ואני צריך להכניס שם משתמש כדי להתקדם בהתקנה ולא ניתן להלקיד שום דבר חוץ מלעבור מעברית לאנגלית ולהיפך הדגם של המחשב הוא 1545 מוזר... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by Elad128,

שלום! אני צריך עזרה בבחירת מפרט למשחקים. תקציב: 6500. אם אפשר לחסוך - מה טוב שימוש: משחקים, רזולוציה FHD OC: לא שקט: לא כל-כך חשוב. אם כי יכול להיות נחמד.. מערכת הפעלה: צריך ציוד הקפי: לא קשיחים: 2TB איחסון ו SSD עדיפות מ-TMS חשבתי על מערכת מבוססת i5-4570+ 280X/270X יש רעיונות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. AMD Athlon XP 1800+, Soltek SL-75DRV4 (Purple Ray) Anti Burning Shield, Seagate 80GB 7200RPM, Kingston 256MB DDR PC-2100 Unbuffered, ATI Radeon 8500LE 128MB + TV Out, Liteon 40x12x48, Microtek 16x48, Pine Optical Mouse, Cooler Master HSF אנא הביעו דעות...

• 17 תגובות
    • 5.1k צפיות
  22. רגע לפני הקנייה התלבטות בין שלושה דגמים של מחשבי לנובו הי לכולם רגע לפני קנייה אני מתלבטת בין שלושת הניידים הבאים של לנובו . שימושים שלי אינטנרט ואופיס אבל חשוב לי מחשב עם נידות גבוהה אורך סוללה ארוך ובאופן כללי מחשב איכותי. שלושתם בתקציב שלי. האפשרויות 1 . לנובו SL300 מסך 13 שוקל 2.1 קג הנה סקירה שמצאתי עליו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3599822,00.html 2. לנובו SL00 פה המסך יותר גדול שזה נחמד אבל שוקל 2.5 קג ואני חוששת שיכביד עלי כי אני רוצה נידות גבוהה /הנה קישור (לא אקנה משם רק בשביל לראות במה מדובר)/ מחיר בסדר מבחינתי http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ2743_4ng 3 . מחשב מעולה מסך 14 שוקל רק 2.1 לנובו T400 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340…

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  23. Started by ovadiadn,

IPAD האם אני יכול לעבוד איתו עם אופיס ואווטלוק אקצינג'? או לפחות להתקין בו צ'ק פוינט VPN לשליטה מרחוק על המחשב בעבודה? ואם לא, האם יש טאבלט אחר מומלץ או נייד עם מסך מגע. חשוב זמן בטריה משקל וקלות תפעול.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by Mr. Writer,

שלום אני מעוניין במפרט ב 4000 ללא אוברקלוקינג,ללא מסך וציוד היקפי למטרת משחקים וגלישה ברשת ראיתי שאפשר לדחוס את ה 1950פרו לתקציב הזה ושזה הכרטיס מסך הכי חזק בתקציב הזה נכון? עוד רציתי לדעת מה עדיף בלוחות אם אביט או הדגמים של אסוס? הכוונה למעבד אינטל חדש. אם אפשר שהמפרט יהיה מ skypc (שמתי לב שהם קצת יותר זולים מהמתחרים) בבבקשה אגב איך הם בתור חנות? מישהו קנה פה מהם?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  25. Started by jan_p,

אז ככה ברצוני לקנות מחשב נייד מארצות הברית, יש לי שכן שטס לשם כל שבועיים בענייני עבודה. המחשב הנייד הוא למטרות אינטרנט, סרטים , וורד וגם משחקים כמובן אם הדבר יתאפשר במסגרת התקציב. חשבתי על dell 1520 בדקתי באתר של דל והמחירים שם הם סביב התקציב שלי , רציתי שתייעצו לי איזה שילובי רכיבים הם הטובים ביותר. השכן שלי גם הציע לי לבדוק outlet של דל ... לפי ההסבר שלו זה מוצרים של דל שהחזירו אותם תוך 14 יום ו/או פתחו את האריזה ואז לפי החוקים בארה"ב החברה מחוייבת לקחת בחזרה את המוצר. ומה שעושים החברות מורידים את המחיר ב15-20 אחוז החיסרון הוא שאי אפשר לשנות מפרט גמור ועוד חיסרונות שיש לכם להגיד על קנייה מהסוג הזה. אינני פוסל חברות אחרות כמו hp toshiba ועוד ...

• 0 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.