עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם בחיפושים לא מצאתי תשובות מדוייקות לכמה שאלות שלי אז אשמח אם תענו לי אליהן קודם כל ראיתי שלKSP יש מחירים ממש סבבה לניידים שלהם אז רציתי לשאול איך הם והמלצה על אחד מהם ובכלליות איזה מחשב נייד אני בערך צריך אאה כן זה בשביל סבתא שלי שתתעסק הרבה בוורד אימייל אינטרנט וזהו בעיקר תודה רבה מראש! אשמח מאוד לתגובות מרן שאני משער שיש לו (לך) נסיון עם הניידים של KSP ץודה רבה רבה לכולם!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sceptic,

היי. אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של עד 3500 שקל כולל מסך. בעיקר לשימוש של אינטרנט, אופיס, קצת סרטים ומוזיקה (כ. קול טוב יכול להיות נחמד אך לא הכרחי), ואם אפשר לשחק במשחקים (לא משהו מטורף מדי מן הסתם) זה גם יהיה סבבה.

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  3. המעבד- 9400 זיכרון 2G 250G כונן קשיח

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by infer73,

שלום, אני מעוניין במפרט ב6000 ש"ח במפרט צריכים להיות הדברים הבאים: מסך דק 17 אינץ' צורב כונן DVD (או צורב+DVD וגם סידי רגיל) מערכת קול נחמדה (לא dolby 5.1,אבל לא משהו גרוע מדי) השימוש העיקרי של המחשב יהיה לאינטרנט ומשחקים לא כבדים במיוחד תודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by brainslug,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב בעיקר לצורך עריכה גרפית. פעם עוד הבנתי בזה משהו, אבל היום אני באמת מתבלבל משלל האפשרויות השונות למעבדים, כרטיסי מסך וכו' :s05: אשמח מאוד לשמוע הצעות למפרט שיתאים, והנה אני עונה לכמה שאלות בשביל להסביר בדיוק את הצרכים: 1. מה התקציב המקסימלי? נגיד עד 4000 למחשב בלבד (לא כולל מסך). אם אתם חושבים שחייבים לחרוג מזה למעלה אז אפשר לנסות, אבל בואו ננסה לכוון למטה עם המחיר... 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: בעיקר גרפיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. בעיקר פוטושופ. אולי בהמשך תוכנות נוספות דומות, אולי גם בתלת ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, הא…

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 דגש על המקסימלי!! כמה שפחות עדיף 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, תכני HD ומשחקים (לא הייתי מגדיר את עצמי כגיימר) א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. שומדבר מיוחד, אולי קצת Eclipse (כלומר פיתוח...) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה: לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 24'' 1200*1920 (T240) 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? Floppy 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם את…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by IDan2013,

שלום! קודם כל,אני מצטער שאני פותח עוד דיון לאחר אינספור דיונים שנפתחו ע"י. כמו שניתן יהיה לראות, התקציב השתנה וגם מספר רכיבים, לכן פתחתי דיון חדש בשביל שיהיה מסודר ומאורגן. זה יהיה המפרט הסופי בעז"ה תקציב: 6.3K. חריגה: עדיף שלא אבל במידת הצורך אז 100-200 שקל., לנצל הכל או מלחסוך?לא להתפשר על חלקים אבל גןם לא צריך אוברקיל. שימושים: גיימינג כבד - BF3/4, CS, PES , FIFA, NBA וסימולטורי טיסה למיניהם. תיכנות - VISUAL STUDIO כרגע ובעתיד אעבור לסביבות פיתוח יותר מיתקדמות ודורשות כנראה. עריכה - מידי פעם אשתמש בתוכנות עריכה ועיצוב כמו PHOTOSHOP ועוד דברים בסיגנון, זה לא משהו תדיר ככה שאין דרישה מיוחדת. המחשב מיועד להריץ משחקים ותכנים אחרים באיכות …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום. ראיתי באתר את מפרט מחשב הגיימינג הזה. התקציב שלי 4000 בערך. שיניתי רק את ה SSD לזה שמופיע אצלכם ב"מחשבים מומלצים". זה קצת מעל התקציב ויש לי רק 500 GB אז אני לא בטוח בזה. מבקש את חוות דעתכם לפני קנייה. תודה לעונים. דגם מחשב: מחשב נייח Desktop AMD Ryzen 5 3600X 3.8GHz - GMR LEGEND מעבד AMD: מעבד AMD Ryzen 5 3600X 3.8Ghz AM4 - Box מאוורר למעבד: Original AMD CPU Cooler לוחות אם למעבדי ‏AMD: לוח אם Asus TUF B450-PLUS GAMING AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws V 2x8GB 3000Mhz DDR4 CL15 Kit כרטיסי מסך: כרטיס מסך MSI GTX 1660 Ti GAMING X 6GB GDDR6 HDMI 3xDP PC…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. האם זה משתלם? רוצה מעבד אינטל , שקט חשוב עד רמה 7 . איך המארז והספק? ולוח האם? 1.3 מחשב דגם M490G תוצרת ACER כולל: 2415.00 ש"ח מעבד I5-650 תוצרת Intel זיכרון פנימי GB2 כונן DVDR דיסק קשיח GB500 מסוג SATA מערכת הפעלה MS Windows 7 Pro תוכנה MS Office 2010 Starter ( Word + Excel) תוכנת אנטיוירוס MS מארז Midi Tower המחיר לפני מעמ ואני לא זקוק למערכת הפעלה.אנטי וירוס ואופיס. כמה ניתן להוריד , להפחית במחיר? משתמשים ב תוכנת עריכה audacity

10. אהלן, אני צריך מפרט (עם העדפה למפרט מבוסס אינטל) בתקציב של 3500 כולל מסך 22" סביר כלשהו, אין צורך בציוד היקפי אחר. רצוי מחנות באיזור חיפה\קריות\העמקים, השימושים הם משחקים בינוניים ושימושים רגילים כמו אינטרנט וכו'. תודה.

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  11. היי, אני מחפש מחשבים שמתאימים לעבודה שבה מה שנדרש הוא להציג מצגות בעזרת מקרן (ולכן חיבור HDMI הוא הכרחי) וצריך שהמחשב יעלה במהירות גבוהה (משהו כמו חמש עשרה שניות), ויש לי מספר שאלות: 1. מה עדיף מבחינת מחיר ועלות תועלת לטווח הרחוק? מחשב חדש או מחודש? בהנחה גם שהמחודשים הם לא בדיוק אותו דגם... 2. האם צריך בכלל מעבדים מהדגמים מסוג i3 i5 וכו' או שזה סתם אובר קיל? 3. אם עדיף מחשב חדש, האם הייתם מחפשים מחשב עם 4GB RAM או 8GB? 4. מאיפה עדיף לקנות מחשבים חדשים? מהארץ או מח"ול? זהו לבינתיים, מקווה שיהיו פה אנשים נחמדים באמצע הדרך ושיתנו לי עצה טובה תודה מראש

12. Started by yuvalkosh,

אני מנסה לעזור לקרובת משפחה לקנות מחשב נייד לאוניברסיטה. הומלץ לי כאן לקנות את ה-Lenovo T400 בגלל שהיה לה מאוד חשוב חיי סוללה ארוכים והוסבר לי שלמחשב הזה יש את חיי הסוללה הטובים ביותר (8 שעות עם סוללה של 9 תאים). אז הלכנו לחנות http://www.ibm-lenovo.co.il/pl_product~7417-TPU~2~31.htm אך מסתבר שהמחשב כבד לה מדי (2.6 ק"ג). אודה לכם אם תגידו לי מה המחשב עם חיי הסוללה הארוכים ביותר עם משקל של פחות מ-2 ק"ג. תודה ! נ.ב בעקרון התקציב היה 3500. אך מסתבר שעבור סוללה חזקה צריך לשלם מעל 5,000. בקיצור, אם יש מחשבים טובים במחירים נמוכים יותר, אשמח לשמוע עליהם.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אנשים יקרים אני על סף החלטה קשה לגבי איזה מחשב לקנות????? יש מחשב מחו"ל שמחירו 1900$ והוא מחשב הכי מפלצתי שראיתי עד היום http://laptops.toshiba.com/laptops/Qosmio/X500/X505-Q850 ויש מחשב בארץ שמחירו 10500 והוא מחשב גם מפלצתי אבל לא כמו זה שבחו"ל. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7838&perur=2&t=1&c=339 ואני מתלבט מאוד מאוד לגבי איזה מחשב כדאי לקנות. מצד אחד זה שבחו"ל הוא עם נתונים טכנים סוף הדרך וזול בהרבה יחסית לארץ. ויש מי שיביא לי אותו מחו"ל. אבל ישנה בעייה עם האחריות. מצד שני זה שבארץ עם נתונים טובים יחסית למחשבים שקיימים בארץ. אבל הוא יקר מאוד. וכמובן ישנה אחריות.... חייב עזרה חברים תחשבו על מה כדאי לטווח הארוך

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  14. שלום, אני מתלבט בין שלושה מחשבים: מה אתם אומרים על שלושת אלה? Asus VivoBook S15 S532FA-BN051T https://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..211..5157..685..855..5703..462.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=70883&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= https://www.goodhousekeeping.com/uk/product-reviews/tech/a29498226/asus-vivobook-s15-s532fa-review/ Asus VivoBook S15 S532FA-BN075T https://ksp.co.il/?uin=70879&select=.268..271..1358..211..5157..685..855..5703..462.&txt_search= Asus VivoBook S510…

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  15. Started by yohna,

איך המפרט? מתכנן OC בינוני יש HD לא צריך. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray לוח אם GIGABYTE GA-P31-ES3G זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח Seasonic SS-400ET 400W קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro תגיבו

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  16. Started by eshtul,

שמתי בתיקון מחשב THINKPAD דגם T7659 וכאשר קיבלתי אותו חזרה הדגם של הלוח אם T7500 האם יש הבדלים מהותיים. אשמח לדעת שלא נוצלתי

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  17. אני מחפש מחשב נייד בין 3000-4000 ש"ח 15.6אינץ. המחשב לצרכים כלליים, צפייה בסרטי HD, גלישה באינטרנט ומשחקי מחשב כגון פיא 14 ומקלדת נוחה . משום מה אני מאוד אוהב את החברה LENOVO, כי מעברי עם HP המחשב ממש התחמם ולא היה אפשר להפעיל עליו משחקים כי הוא פשוט להט, חברות אחרות גם כן לא מוצאות חן בעיניי בגלל העיצוב הלא נוח של המקלדת . אז 1.אבקש שתמליצו לי על מחשב שלדעתכם יעשה את העבודה בצורה כמה שיותר טובה ובמחיר של עד 4000 2. האם LENOVO היא באמת חברה טובה ומתאימה למחשב שאינ צריך? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  18. יש מפרט יותר טוב מזה באותו מחיר? אני לא ממלא את הטופס כי אין טעם , מה שפה זה מה שאני צריך בלי כרטיס מסך , מחשב שיחזיק כמה שיותר עם אופציות לשידרוג אין צורך בכונן דיסקים חריגה עדיף שלא רק אם זה יעשה כזה שינוי אז בכיף אל תהססו ד"א הלוח אם הזה תומך בc2q אז זה אומר שבעתיד אני אוכל לשדרג ל q9550 לדוגמא למרות שעכשיו אני בכלל שם פה e8400? תודה לעוזרים

19. Started by ohadk123,

1. מה התקציב המירבי? 3000, חריגה ממש במקרה הצורך ל3200 2. מה שימושי המחשב? משחקים (cities skylines הכי דורש מהרשימה) ולתחילת לימודי הנדסת תוכנה 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מחשב נייד, אז לא צריך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו? זה לא בראש העדיפויות, אבל בגלל שאני אסחב אותו הרבה אני אשמח שלא יהיה גדול מידי וכבד מידי. 7. האם יש צוקך לכלול מערכת הפעלה? כן 8. האם ישנה העדפה לרגוש את המחשב בחנות ספציפית? אין, גם אין בעיה לקנות מחול, כל עוד יש א…

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by Makegood,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? יוטיוב : עריכת סרטונים, עיצוב תמונות, לייטרום, שופיפיי וכתיבה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי אוסיף עכבר חיצוני לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא כבד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…

21. שלום חברי פורום. אשמח לקבל את עזרכתם במציעת מחשב נייד שיעמוד בתקציב של עד 3000 שקל (ניתן לחרוג עד 3500 שקל). המחשב הנייד צריך לשמש גם לעריכה ודאיו/הצגתו ללקוח. העבודה היא עם תוכנת עריכה Avid. יש לי מספר דרישות לא גרנדיוזיות מהמחשב: מעבד מהסדרות החדשות I5 או I7. חברה טובה וידוע HP / DEll / LG / THOSIBA זכרון של 4GB DDR3. מסך 15.6'' HDD של 500GB. וכרטיס מסך של NVIDIA (חשוב לציין שמדובר על כרטיס ולא על שבב על ה לוח של המחשב). תודה רבה לכם. עמיר

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by landes98,

1. מה התקציב המירבי? 8k האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אפשרות לחרוג עד 9k 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? -משחקים וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - מסך 2k 120/144hz 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא משנה משקל וגודל אין צורך בלדים. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום רב הציעו לי את המפרט הזה למחשב מיועד לאוטוקאד ללא תלת מימד [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr] [tr] [td]מעבד[/td] [td]Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪479 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד[/td] [td]Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪110 [/td][/tr] [tr] [td]לוח אם[/td] [td]Gigabyte GA-H61M-D2-B3[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪345 [/td][/tr] [tr] [td]מארז[/td] [td]Yeong Yang 5905 Mid Tower 120mm X 2[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪151 [/td][/tr] [tr] [td]ספק כוח[/td] [td]FSP 300W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax2, 78-80% Efficiency Retail[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪117 [/td][…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by moonjib,

אני קונה לאחותי מחשב נייד (כרגע מתגוררת בארה"ב) שיקנה ב-new egg: www.newegg.com . אם תהיה אפשרות למסך 17 זה יהיה מגניב (רוב הזמן הוא יהיה בבית, אז חשוב משהו שידמה מחשב שולחני), מערכת הפעלה windows xp home או pro מה שעולה פחות, דיסק קשיח של מעל ל-40 giga , כרטיס מסך שיהיה מובנה אין צורך לבזבז על זה כסף. הצרכים בכללי: שימוש ב-office , גלישה, שמיעת שירים, סרטים אולי . אתם יודעים צרכים בסיסיים ותו לא. מה עוד?! אה נזכרתי אני צריך בתוך התקציב גם איזה headset ומצלמה רשת (משהו איכותי אך שלא יגזול יותר מדיי מתקציב המחשב). בתודה איתי. נ.ב: אם תצטרכו עוד פרטים, תשאלו. ד"א אם תוכלו גם להסביר על הלוח אם של מחשב נייד (בכללי), עם איזה פיטצ'רים הם מגיעים וכוליי . עריכה: התקציב לרגע זה :…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by denzel12,

שלום חברים, אני מחפש מחשב לצורך גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים (דרוש רק הכונן עצמו ורמקולים). כמו כן,דרוש hard disk של סמסונג וספק 500WT אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט של הרכיבים הבאים: hd, ספק,MB, CPU, זכרונות, כרטיס מסך, צורב DVD, מארז ורמקולים בתקציב שכתבתי לעיל. אודה לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.