עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by omera138,

פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים כמובן שיעלה GTA IV 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני לא צריך כלום ממה שרשום 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות הת…

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by Msys,

* מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ותמונות * גודל המסך - אני מניח שמעל 12 ועד 15 אינצ'. חשוב שהמסך יהיה ברור, עדיפות למסך מט למרות שגם מבריק בא בחשבון. * משקל רצוי - לא כולכך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - 4 שעות עבודה רצופה נשמע נחמד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא יודע איזה יציאה יש לטלוויזיית LCD, אז כזאת, אם אפשר * בלוטות - לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 120 ג'יגה * צורב DVD? - כן! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא! אבל אחריות ארוכה רצויה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL וLenovo חשוב שהמחשב יהיה אמין מאוד, עם מבנה חזק ואיכותי. אודה לכם להמלצות שכן אני צריך לקנות ביומ…

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  3. Started by maor5,

שלום לכולם! האם תוכלו לעזור לי בהכנת מפרט למחשב חדש? בין 3000 לבין 3500 כולל ציוד הקפי -הכי הכי חשוב שיכלול מסך lcd 17-19 אינץ (דק ויפה ) אני רוצה להפעיל על המחשב מערכת הפעלה ויסטה אז חשוב לי שיהיה 2 גיגה בזיכרון מינימום 160 גיגה בדיסק קשיח המחשב בעיקרו יהיה בשימוש משרדי(אינטרנט אי סי קיו מסנגר וכ''ו) ובין היתר גם משחקים אז אני רוצה משו בין לבין.... תודה על העזרה כולם ואני מקווה שתמצאו לי משו טוב

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  4. AMD AMD Athlon64 3200+ Socket939 Venice Abit AN8 Ultra Q-OTE Socket939 SATA2 Twinmos 512MB DDR 400Mhz *2 GigaByte GeForce FX6600 256MB PCI-E Western Digital 160GB 7200 8M SATA2 NEC DVD-RW ND3550 Dual*16 מחיר כולל מע"מ - 4,100 ש"ח Intel Intel Pentium D 820 2.8Ghz Dual Core Abit AL8 Intel 945 Socket 775 Twinmos 512MB DDR2 667Mhz *2 GigaByte GeForce FX6600 256MB PCI-E Western Digital 160GB 7200 8M SATA2 NEC DVD-RW ND3550 Dual*16 מחיר כולל מע"מ - 4,295 ש"ח *בקשר למארז עוד לא הוחלט .. עכשיו ההתלבטות שלי היא כזאת, מה עדיף ?! :-\ AMD או Intel ? אני יודע שממליצים על AMD יותר בשביל משחקים וכד' .. אבל אני פשוט לא יודע מה להחליט, אם לקחת את ה- AMD הרגיל או ללכת…

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by aviran_n,

שלום, אני צריך מפרט ל-HTPC לצפייה בסרטי FHD ו3D. המחשב יצטרך לכלול 3 יציאות למסכים (עדיפות לHDMI ועוד DVI*2). אין צורך בדיסק קשיח/צורב/ציוד היקפי כלשהו. מעדיף לוחות עם חיבור סריאלי ומקבילי (LPT). המפרט עליו חשבתי הוא: I3-2100 Asus'>http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6949&CatCode=659"]Asus P8H67-M PRO Antec'>http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5295&CatCode=625"]Antec NSK2480 1X4GB RAM המפרט מתאים? יש מקום לשיפור? אודה להמלצותיכם...

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by שמוליקג,

מדוע במפרטים המומלצים על ידכם, כל המחשבים ברמה הזולה יותר בקטגורית המומלצים למשחקים , הם עם מעבדי AMD? האם מעבד Duel Core או מהסוג החדש לא יהיו יותר טובים? תודה שמוליק

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by -T.G-,

טוב הרבה זמן לא התעסקתי ממש עם חומרה ואני רוצה לקנות מחשב ואין לי מושג מה טוב ומה לא.. בקיצור השימוש של המחשב הזה הוא לעריכת סאונד וקול באולפן וגם כמובן למשחקים כבדים (כל המשחקים החדשים ושהולכים לצאת) מה שחשוב לי זה מעבד חזק (קור2דו), לפחות 1 ג'יגה זיכרון (אם אפשר לדחוף יותר במחיר זה סבבה) הארד דיסק 160 ג'יגה.. כרטיס מסך כמו שאמרתי טוב שיריץ את כל המשחקים על רמה גבוהה אבל לא צריך להשתגע ולוח אם חזק וכמובן מסך 19 או 17 תלוי בתקציב.. התקציב הוא 4000 שקל קיבלתי הצעה אחת תגידו לי מה אתם חושבים: Core2Duo-E6300 1.8 INTEL 946 INTEL ?לוח אם 667mhz DDR 2 1G SATA II 160GB PROVIEW 19 LCD GEFORCE 7300GT 256 PCI LG DVD BURNER x18 עכבר אופטי ומקלדת מולטימדיה. כל השאר מובנה בלוח, מה א…

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  8. אני מעוניין לקבל שני מפרטים למחשבים עבור עבודה עם אינטרנט, אופיס, תכנות, עבודות קלות של תמונות ואולי קצת משחקים. מחשב אחד צאיך להיות עם מסך ומדפסת (עד 4000 ש"ח) והשני לא (עד 3500 ש"ח). אם יש צורך להגדיל את התקציב בכמה מאות אולי אפשרי. תודה וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  9. קיבלתי הצעה די נחמדה יחסית למחיר שהיא: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=328&CategoryName=OLIDATA&AuctionId=7715092 הבעיה שהחברה של המחשב היא חברה לא מוכרת בשם Olidata .. מה אתם חושבים כדאי לקנות או שלא? יש כאלו פה שהתעסקו עם החברה?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  10. אני מחליף ומוסיף רכיבים זה המפרט הסופי שלי Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 BOX Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 8gb kingston ddr3 Gigabyte 7850 2GB GDDR5 Oc Version Nanoxia DS1 - Deep Silence 1 Black Antec high current gamer 620w Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter X2 DVDRW LITE-ON x24 Logitech mx518 Thermaltake meka g1 Audio Technica ath-m50 Dell UltraSharp 2407WFP סה"כ יוצא לי 2735 ש"ח למעבד לוח אם מארז וה SSD מה שצבוע באדום אני מחליף מה שכחול זה משהו קיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא רלוונטי כי זה שידרוג א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי כי זה שידרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מ…

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by EyalOnn,

הי כולם, ביקשו ממני להרכיב מפרט לעריכה גרפית בתקציב של 5000 ש"ח (אם יש לכם משהו שנראה יותר משתלם אתם מוזמנים להראות אותו, גם אם זה עולה יותר או פחות) המפרט צריך לכלול גם כן מסך wide בגודל 20-24", אם תוכלו לנסות לכלול מקלדת/עכבר/רמקולים, לא משהו גרנדיוזי, מעבד I5 או I7, דיסק קשיח 500-1000 גיגה (ההבדל במחירים מצחיק כיום, אז כנראה טרה), מה שאני לא בטוח לגביו זה היחס מחירים בין הכרטיס מסך למעבד בשביל עריכה גרפית, צורב DVD, אם התקציב מאפשר אז ספק כוח לא ג'נרי ומארז לא רע (נגיד Antec 100/300/600 או אולי איזה דיל של מארז+ספק מcoolermaster וכו'). בקיצור כל התגובות יתקבלו בברכה, אני אישית עושה סקר שוק ומתייעץ בפורומים פה כשאני קונה לעצמי מחשב אבל זה לא המקרה הפעם, אז תודה מראש …

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by rbu99fm,

שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב נייד, מטרת המחשב הוא לעבודה עם תוכנות האופיס השונות (Word, Excel ....) אולי לראות קצת סרטים. חשוב מאוד שאני אוכל להתחבר לאינטרנט מכל מקום. (אם ישנו ציוד נוסף שמאפשר זאת, אנא ציינו). חשוב שיהיה מותקן עליו Win XP בעברית!!! (חייב להכיל: 512MB זיכרון,,DVD, 80GB HD, כרטיס מסך טוב ומעבד הכי חזק בסכום שנותר) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  13. Started by rotman,

שלום לכולם , מדובר במחשב hp pavilion dv6510ej. למיטב ידיעתי יש למחשב 2 סלוטים. כרגע יש חצי ג'יגה בכל סלוט ואני רוצה להחליף אחד מהם ב 2GB. אני מבקש המלצה לסטיק שיהיה טוב וזול.. האם המחירים של ה 800Mhz זולים יותר במקרה? תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by roei_s,

אני רוצה לרכוש מחשב נייד, באתי כבר לרכוש את הלנובו הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ423339G אבל אז ראיתי שאין לו FINE BRIGHT TECHNLOGY, בניגוד למסך השני שחשבתי לרכוש: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=Computers_Accessories&AuctionId=7713130 שבו רשום: מסך (Fine Bright Technology): Toshiba TruBrite® WXGA TFT כמו כן המחשב השלישי ששקלתי הוא ה HP 6735s שבו רשום: Display - 15.4in TFT active matrix 1280 x 800 קיצר, השאלה שלי אם TFT אומר שהמסך הוא מאט ולא מבריק, ולכן לא תהיה לו השתקפות אם נשתמש בו בחוץ? ואם זה משהו חשוב שקונים מחשב נייד או שאני סתם מפריז בהשקעת האנרגיה בזה?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  15. 1. מה התקציב? 3000, אפשר לחרוג ל 3400 אם זה חיוני 2. מטרות המחשב: וורד, אימיילים, מצגות, גלישה באנטרנט 3.האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן: מסך, מקלדת פשוטה, רמקולים,פשוטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שיהיה צורב דוד ואני מעדיף כ.מסך onboard 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מראה סביר, עדיף שיהיה שקט, לגבי טמפ' לא צריך קבוע על 20C אבל גם שלא יתחמם יותר מדי תודה רבה

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  16. שבת שלום המחשב ישמש בעיקר לצפיה בסרטים, האזנה למוסיקה ומדי פעם למשחקים (לא כבדים במיוחד) חלקים שלא צריך לכלול בתקציב - צורב DVD ומסך למחשב (כבר קיימים) רכיבים עליהם אני נעול - זכרון 2GB HD 500 GB קירור פאסיבי לכרטיס מסך... קירור חרישי למעבד הכי חשוב - שיהיה שקט, מבחינתי שיבוא על חשבון הביצועים. תודה אורן.

• 14 תגובות
    • 704 צפיות
  17. סטודנט להנדסת חשמל צריך להרכיב מחשב לתקופת הלימודים (ל4 שנים) בתודה מראש, גיא

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  18. שבת שלום. ברשותי מחשב מבוסס asus m2a-vm hdmi amd x2 4200 2x1gig ram 320 gig ram ati radeon hd4550 hauppauge pvr150 mce antec nsk2400 נבנה במקור כמחשב htpc לסלון ונתקע כמחשב משרדי בגלל שהמחשב הביתי הקודם הפסיק לעבוד. כפרוייקט לרגילה אני רוצה לסיים להרכיב media center בבית, ולדאוג למחשב משרדי. השאלה שלי היא האם להשאר עם המחשב כמו שהוא כמדיה סנטר ולקנות מחשב משרדי פשוט בתקציב הקיים, או לחילופין לקנות לוח+מעבד+זיכרון+HDD למדיה סנטר ואת החלקים קיימים להעביר למחשב המשרדי (ולעשות השלמות בהתאם). הדרישות מהמחשב הסלוני- אפשרות לצפייה והקלטה בyes, וצפייה בתכני hd בצורה חלקה. מארז+ספק+מקלדת+ עכבר+צורב DVD קיימים. למחשב הסלוני תדרש מקלדת אלחוטית קומפקטית. מקווה שהבקשה הובהרה היטב תוד…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  19. בס"ד שלום לחברי הפורום. חבר קרוב מחפש המלצה למחשב נייד חדש (כנראה שיירכש בארה"ב) התקציב שלו הוא 1200$ פלוס מינוס. המלצתי לו לכוון את עצמו לכיוון DELL XPS והמחשב שהוא הצליח להעלות בחכתו הוא המחשב הבא: http://www.logicbuy.com/deals/dell-xps-14-ultrabook/40738.aspx - DELL XPS 14 רציתי לשאול כמה שאלות: א. האם ניתן להרחיב אחריות למחשבי DELL שנרכשו בארה"ב ע"י חברת DELL בארץ? (היות ואני יודע שהאחריות היא בינ"ל) ב. מה דעתכם על מחשבי לנובו? משום מה אני שמעתי עליהם רק דברים שליליים. למישהו יש משהו להגיד בעניין? ג. מה דעתכם על המחשב שהצגתי. השימושים העיקריים שלו יהיו צפייה בסרטים, כתיבת עבודות, שימוש באינטרנט וכו'. הקריטריון שהכי חשוב לו הוא שהמחשב יחשב חזק גם בעוד שנה-שנה וחצי. תוד…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  20. שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג 'צת לאחיותיי את המחשב ואני צריך מספר דברים.. 1.צורב דיוידי הכי מומלץ שקיים נכון להיום בשוק.(חשבתי על פיוניר 111).אבל תציעו אם יש יותר טובים.צריך את המודל המדוייק בבקשה. 2.כרטיס מסךAGPX8 כלשהו.. 3.זכרונות DDR 2סטיקים 512 מגה..גם כן תציעו.. בסה"כ אני לא רוצה לעבור את ה1100 אבל אם עברתי לא נורא כל עוד הציוד הוא טוב מאוד.בין 1000-1100 זה המקסימום שאפשרי. תודה למגיבים.ורק אם אפשרי להגיב מהר כי היום אני הולך לקנות את החומרה.באזור מרכז אם אפשרי גם לציין חנויות.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  21. שלום, הרכבתי מפרט למחשב שאני מתכנן לקנות לאחותי כמתנת יום הולדת. המחשב ישמש אותה בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה ב HD. מלבד רמקולים לא צריך עוד ציוד היקפי. הקצבתי לעצמי 1800 שקלים במקור אך בסוף קצת גלשתי מעט. אנא הביעו דעתכם לגבי שיפור,שינוי או כל דבר אחר. תודה. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5400 Box ₪337 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E5400 לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2H ₪316 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950033 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ₪280 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23720 צור…

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  22. 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 1 Zalman CNPS7000B-Cu 92MM Fan 1 Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 1 Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 2 Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C2.5 1 WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 1 TEAC DV-W516 DVD±R/W/DL x16 Bulk 1 Sony Floppy Drive 1.44 1 ANTEC TX1088AMG Metallic Gray SOHO file server 480Watt 1 Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse 1 Creative Inspire 2500 (2.1) black סה"כ: 6000 שקל המחשב מיועד לגיימר כבד. אשמח לחוות דעתכם.

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  23. מפרט לחבר רצוי ספק ליברטי (מודולריות חשובה) ומארז יפה (אפולו?) אפשר לחכות עם הקנייה שבועיים... כולל OC (למה לא?)

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  24. שלום! הוצע לי ToshibaPortege r30 a111 ב 3700 ש"ח כנראה המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=874040 דרישות המחשב: לעבודה! אופיס, אינטרנט, הזרמת סרטים (לא לגיימיניג ולא לעיבוד גרפי רציני). האם במחיר הזה או עד 4000 אוכל למצוא הצעות טובות יותר?? איך השירות של טושיבה בארץ ובכלל? באופן מפתיע הצלחתי למצוא מעט מאוד על המחשב הזה גם בחיפוש רציני באינטרנט. אני מבין מהמפרט שמדובר כנראה במחשב מיושן מעט, עד כמה זה משמעותי?? תודה לכל מי שיגיב

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  25. ב- 3,099 ש"ח ??? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1273161 למטרת משחקים ובשידרוג הכרטיס מסך...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.