עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אני רוצה לקנות מחשב נייד. מטרת המחשב היא בעיקר עבודה מחוץ לבית (אני מתכנת), צפייה בסרטים ואולי גם מעט עבודה גראפית בעזרת עט גראפי\וואקום (GRAPHIRE 4). גודל המסך הרצוי הוא 12.1 " כאשר רצוי שמשקל המחשב יהיה כמה שיותר קטן. אני צריך זמן סוללה ארוך. גודל כונן קשיח לא צריך להיות גדול עד כדי כך. צורב DVD - כדאי שיהיה. אני מאוד אוהב מוזיקה ובין השאר גם יוצר מוזיקה, כך שאעדיף שיהיה כרטיס סאונד יותר טוב מסטנדרטי. האם יש הצעה למשהו חיצוני? אותו הדבר בנוגע למאיץ גראפי. מה אתם חושבים על ה NETBOOKS? שווים משהו? בברכה, DXMROBO.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  2. Started by nucleo,

שלום רב, חבר שלי מעוניין בהצעה לפרט עבור מחשב שישמש לעריכת סאונד. שימושיו יהיו בעיקר קיובייס אם כי לא רק תהיה המון עבודה עם מידי והעמסת ערוצים. אין לי ממש מושג מה זה אומר (: כרטיס קול כבר יש לו (motu) ולכן לא צריך. גם מסך לא צריך. עוד הוא רוצה לדעת אם מישהו פה ממליץ לו ללכת על מחשב מקינטוש במקום כמו שהרבה המליצו לו במקום אחר. הוא אומר שאם מק אכן עדיף, לא תהיה לו בעיה להעלות את התקציב בכמה אלפי, לסביבות ה12,000. אישית אמרתי לו שאני חושב שזה בזבוז של כסף אבל שאשאל פה למקרה שאני טועה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by lidor_abo,

רציתי לדעת איזה משחקים יריץ לי המחשב הזה ..? יש לציין שהמעבד הוא n280 ולא n270

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  4. אני לא צריך מסך יש לי מסך בעל רזולוצייה 1600*1200 ואני נעול שיהיה את הכרטיס מסך 4870 שיהיה שקט ואני מתכוון לעשות OC סבבה אני ישמח להצעות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  5. שלום את מהחברים שלי נוסע ללמוד בחו"ל ומעוניין לרכוש בארץ מחשב נישא, הבעיה היא שהתקציב שלו הוא סביב 4000 שח, אז לפי דעתי זה תקציב מצחיק למחשב נישא, כי מה שאפשר לקנות בזה זה רק ג'אנק ישן, ומחשב סביב מתחיל סביב 5700 מינימום, אז קיוויתי שתוכיחו את טעותי ותציעו לי נישאים בתקציב הנ"ל... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  6. שלום לכולם, אני אורי.. מבקש גם המלצות לציוד הקפי, אך זה לא החלק הקריטי- העזרה העיקרית שאני צריך היא המפרט עצמו והמסך. כמו כן, מבקש HD של 1T לפחות. תודה מראש למומחים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אתם קובעים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שכח 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר משחקים , עבודה על פוטושופ ברמה סבירה (לא קבצי ענק), וגלישה \ שימוש כללי כמובן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: פוטושופ תדיר, משחקים חדשים תדיר, הרבה הורדות במקביל לגלישה מרובת חלונות. ב) אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: בעיקר סקיירים, WOW, דיאבלו 3 , SC2..אב…

7. היי, 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1700. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100~200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080p. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by bg1987,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שאפשר לסכם איתו בשיעורים בבית הספר, תקציב באיזור ה 2500, אפשר חריגה עם זה ממש שווה את זה. גודל 12-13 אינץ' ישמש ב90% להקלדה בשיעורים, אז אין צורך בכונן גדול או כוח מיוחד, אבל כמה שיותר סוללה 4 5 שעות זה טוב עדיף כמה שיותר. כמובן גם משקל קל זה חשוב עד 2 קילו. עם כל הפרמטרים אני מניח שהכי טוב נטבוק, הסתכלתי על הEEE של אסוס, אבל אני לא מבדיל בין הדגמים. לסיכום, יותר סוללה, פחות משקל, עד 2500~ תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by omrihacli,

מעבדי AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי AMD Chaintech SK8T800 (S-754) זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80 GB 7200 ATA-100 כרטיסי מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כרטיסי קול On Board 128Bit מעבדי אינטל P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IS7-V2 (intel 848) זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כרטיסי קול On Board 128Bit ןבכללי מה דעתכם על המסך הזה LG FLATRON L1710S שכבר קניתי

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  10. שלום לחברה שלי יש יומולדת בעוד כחודש, עלה בראשי רעיון לקנות לה נטבוק או לפטופ.חברה שלי אוהבת לגלוש הרבה, פייסבוק, מיילים וכו'. עד עכשיו לא התעניינתי בשוק הניידים בכלל, אז הידע שלי די מצומצם, אבל מקריאות באינטרנט הגעתי לדגם הזה הAsus Eee PC 1005HA N280 המחיר שלו די מתאים עבורי ונראה שבכללי זהו דגם טוב. אני סטודנט לכן התקציב שלי הוא כ 2000 במקרה מסוים תיתכן חריגה(אם תהיה אפשרות לתשלומים ) הייתי די סגור על הדגם הזה, אבל משיטוטים ברשת הבנתי שהנטבוקים הם מאוד חלשים ובעבודה עם כמה טאבים בדפדפן הם מתקשים לספק עבודה חלקה ובנוסף 10" זה מאוד קטן. האם 10" מספיק בשביל גלישה ואולי אופיס לפעמים? אני אשמח לחוות דעת על הAsus Eee PC 1005HA N280 או המלצה לדגם אחר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by Mattan6,

שלום לכולם , אשמח לקבל ביקורת על המפרט הבא: *יש לציין שאני לא קונה משם, אלא רק מציג את המפרט. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21540 המחיר שהציעו לי: 3200 .א. איך המחשב? אני לא גיימר, בעיקר תיכנות. אך מפעיל תוכנות רקעכגון מכונות וירטואליות וכדומה. ב. איך המחיר ביחס לחומרה? ג. באופן כללי, איך לנובו, וביקורת כללית. תודה רבה, חג שמח. *נושא כפול. הראשון נפתח בטעות בפורום של הנייחים.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  12. עם מסך 15.4 כי הבנתי ש-17 זה יקר מדי. שיהיה כונן קשיח בנפח 250 מינימום, וכמובן שיהיה למשחקים בעיקר. תודה רבה וענקית לכם...

13. שלום רב, הרכבתי את המפרט הבא המיועד לשימושי אינטרנט,אופיס,שימושים משרדיים שונים,ומשחקים מדי פעם,השימוש יהיה אינטנסיבי: מארז - coolermaster cm 590 ספק - SEASONIC S12II-520Bronze מעבד - אינטל I5 750 לוח - Gigabyte GA-P55A-UD3 דיסק קשיח - Western Digital EARS 1000GB SATA2 64MB Buffer כרטיס מסך - Gigabyte GTS250 1024MB DDR3 PCIE זכרונות - 2*2 גיגה KINGSTON 1333 צורב - LG SATA DVD X22 קירור למעבד - Scythe Mugen Rev B שאלות: 1. האם המפרט הזה ייתן מענה מבחינת שקט וקירור ראוי? 2. יש לי עדיין התלבטות בקשר לכרטיס מסך. יש לי תחושה שהוא יותר מדי חזק עבורי. האם יש טעם לעבור ל 240GTS או לחילופין לחכות שייצא 450GTX ?(מתי הוא יוצא בכלל לשוק?) אני אשחק מדי פעם משחקים בסגנון GTA NFS F…

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  14. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים שיספיק לי ל3 שנים שיוכל להריץ משחקים על גרפיקה גבוהה וירוץ חלק ויהיה שקט. בעיקרון אני בעיקר משחק משחקי רשת כמו LOL,WOW ועוד משחקים כמו AC GTA . עכשיו ראיתי אנשים שמבקשים מפרטים בין 4-6K ובעיקר השוני שהציעו זה בכרטיס מסך. האם מחשב ב 4K יספיק לי לזמן שאני רוצה?(מקסימום שדרוג של כרטיס עוד שנתיים וימשיך לשמש אותי בצורה טובה) בין הדברים חשבתי על 250GB SSD של SAMSUNG EVO (אני יודע שהוא יקר אבל אולי לא יכלול בתקציב), שבלוח יהיה אפשרות של 4 סלוטים ושיהיה אפשרי לחבר עד 32GB, יש לי HD כבר במחשב הנוכחי שאני מתכוון להעביר אז לא צריך. אני רוצה 2 סלוטים של ראם של 16 GB DUAL, חושב על ספק כוח 650W 80+(אני לא מבין מה זה אומר BRONZE SILVER GOLD נשמח להסבר …

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני רוצה להשקיע על המחשב (ללא מסך) בכסף של 4000 שקל. אני מעדיף מעבד אינטל (בטח i5). ו-8GB זיכרון.. המחשב יהיה למשחקים ופיתוח וקימפולים. איזה מפרט הייתם ממליצים? (רק ב-KSP בבקשה)

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by emperor,

שלום, אני מחפש מפרט לצרכים בסיסיים ביותר כגון עבודה באופיס וגלישה אינטרנט. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר או רמקולים. רצוי מאוד שיהיה בחנות בקריות כגון KSP. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by moran_l,

שלום למומחי הפורום. אני זקוק למפרט עבור מחשב לשימוש ביתי. אופי השימוש: אופיס, אינטרנט, סביבות פיתוח (Visual Studio). תקציב: עד 3000 ש"ח למארז בלבד - ללא מסך, עכבר ומקלדת. אבל כן עם כונן קורא DVD. כמו כן - אני רוצה מחשב מורכב (לא לקנות רכיבים ולהרכיב בעצמי). במילים אחרות - התקציב כולל תשלום עבור ההרכבה. דרישות נוספות: מעבד AMD זכרון 512 דיסק 80GB אין שום צורך להתפרע עם כרטיס קול וכרטיס מסך לגיימרים. להערכתי הכי יתאים לי לוח עם כרטיס מסך וכרטיס קול עליו. גם כרטיס LAN על הלוח בא בחשבון. אין צורך במערכת הפעלה. כמו כן אשמח לקבל המלצות לחנויות באיזור תל אביב תודה.

18. Started by ilia1,

היי רציתי לשאול את דעתכם לגבי מחשב שאני רוצה להרכיב המטרה בעיקר בשביל להריץ סרטי 4K במחשב לטלוויזיה מעבד: https://www.amazon.com/AMD-Ryzen-Processor-Wraith-Cooler/dp/B07B428M7F/ref=sr_1_1?crid=2E03QSFTB69RA&keywords=amd+ryzen+7+2700x&qid=1576748620&s=electronics&sprefix=AMD+Ryzen+7+2700%2Celectronics%2C1223&sr=1-1crid=TDPY9Y0B78MS&keywords=amd+ryzen+7+2700x&qid=1576745463&sprefix=amd+ry%2Caps%2C308&sr=8-2 כרטיס מסך: https://www.aliexpress.com/item/33011137786.html?storeId=4413133&spm=2114.12010615.8148356.1.7d716b0cuJ8eD8&spm=a2g0o.store_home.slider_142203370.3 לוח אם: https://www.amazon.com/GIGABYTE-B450-AORUS-Th…

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by saphisto,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורך עבודה עם פוטושופ, אינטרנט סרטים ודברים יום יומיים, אין צורך בגיימינג לא משנה לי סוג מסך או משקל מחשב התקציב שלי הוא עד 3K עם אפשרות לחרוג במאה/מאתיים שקל. אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by orenweb,

מה דעתכם על המחשב הזה? http://www.ebay.com/itm/Media-Center-PC-HTPC-Intel-Core-i3-4160-3-6GHz-8GB-120GB-SSD-1TB-DVD-RW/261692043127?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20131017132637%26meid%3D4d04d57ada1e476f9c9f4d71eb61712d%26pid%3D100033%26rk%3D3%26rkt%3D4%26sd%3D261999800257 Silverstone ML06B Small Form Factor Black Mini ITX Case with 500W PSU MSI H81I LGA1150 Mini-ITX Motherboard (DDR3, 4x USB 3, 6x USB 2, HDMI, DVI, DSUB, GBE, LAN) Intel® Core™ i3-4160 Processor - 3M Cache, 3.60 GHz (Socket 1150, 3.60GHz, 3MB, 54W, Extended Memory 64 Technology, Execute Disable Bit) - very low powe…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  21. . מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים עריכת וידאו חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).סוני וגאס מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים שילדים בני 12-14 משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש 17' אבל בעתיד 21 או 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני עד גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by aloneg,

מה כדאי בקניית לאפטופ חדש? core 2 duo או Turion x2 מדובר בלאפטופ לשימושים בסיסיים, לא למשחקים, כן להשמעת מוזיקה, אינטרנט, וגרפיקה בסיסית.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  23. המחשב בן שלוש ורבע שונים והסוללה שלו לא החזיקה אפילו דקה (כעבור שנה מהרכישה היא החזיקה שעתיים, כאשר המחשב לא טוחן). הביאו לי סוללה חדשה מחו"ל שזהה בדיוק, גם בכל הכיתובים והלוגואים, לסוללה המקורית. כשהסוללה החדשה במחשב ועם מטען מחובר, נורית הטעינה מהבהבת לרגע ונכבית. עולה מסך דוסי שבו כתוב בין השאר - שגיאה פטלית הסוללה לא תואמת והיא לא תיטען. המחשב נשאר במצב הזה ולא עולה. כשאני מדליק את המחשב בלי המטען, הנוריות מהבהבות לרגע וכבות. במקום בו נקנתה הסוללה אומרים שמכרו סוללות רבות כאלה ואף פעם לא נתקלו בתלונה כזו. מישהו יודע מדוע זה כך ומה צריך לעשות כדי לשכנע את המחשב להכיר בסוללה?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  24. בעיקרון לאינטרנט (צריכה שיהיה אפשרות לאל חוטי).קבצי אופיס ותוכנה של שרטוט גרפי טיפה כבדה (autodesk inventor 2008) למי שמכיר. מסך דק 19 או 20 אינצ' לא עקרוני ווינדוס אקס פי או ויסטה...אבל שמעתי שויסטה גרוע..מה אתם אומרים? אני לא רוצה לקנות חלקים אלא מחשב שלם אז רק תנו את דעתכם על מה אוכל להשיג במחיר הזה...ואני כבר אדרוש בחנות זיכרון..כמה שיותר יותר טוב אבל לפחות מעל 100 ג'יגה. כרטיס מסך-לא יודעת כל כך אז תנו דעתכם כי זה חשוב רק לגבי השרטוט(זה תלת מימדי) ומעבד-כנ"ל.שיקולכם... צורב דיוידי אם אפשרי..לא חובה...בלוטוס גם אם אפשר אבל לא חובה שכחתי משהו? תודה...

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by CHIVI,

יש לי מחשב נובו, דגם T5750 והזיכרון הפנימי 1GB ומעבד 2 GHz ושאלתי היא : מה זה REJUVENATE MY SYSTEM האם זה במקום פירמוט (מדובר במחשב נייד לנובו שיש בתוכו תוכנת עזר להגנת המחשב) ? תודה לעונים לשאלתי... צבי.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.