ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין כרטיס מסך מובנה של Intel x3100 לבין Nvidia 8400 לא מובנה האם אפשר לראות סרטים באיכות טובה HD אני מאוד מאוד מתלבטת בין נייד לנייח אני לא רוצה להתפשר על כרטיס מסך הסיבה שאני הולכת על נייד בגלל שהוא קומפקטי לא טופס מקום אבל אין לי שום כוונה להוציא את המחשב מהחדר שלי האם כבר שווה לקנות מחשב נייח טוב יותר בסכום של 4000 אם אני הולכת על נייח על איזה מפרט אתם ממליצים לצורכי לימודים אופיס גלישה צפיה בסרטים ומידיי פעם גם במשחקים כמו RollerCoaster Tycoon® , SIMS
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
ציוד היקפי, וBigTyphoon כבר יש. אני מתלבט לגבי הספק והזכרונות. מתכנן CrossFire בעתיד. (אפשר חריגה של עד 200), דעתכם ? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤800 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤604 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39458 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤458 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1390 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD ספק כח Thermaltake Toughpower 600W ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=W0103R סה"כ מחיר לכל המוצרים:3712¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מה עדיף AMD GAME ULTRA http://skypc.co.il/pl_product~TDG1004~97~0.htm 5000 שח או להרכיב בסכום זהה?
-
- 12 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב מולטימדיה לסלון, ישמש להקרנת הסרטים לטלויזיה ולשמיעת המוסיקה דרכו למערכת הסטריאו הארד דיסק ATA100 וכונן צורב DVD יש ברשותי. מעוניין בהמלצות ל: מארז קטן לוח אם מעבד זכרון כרטיס מסך עם חיבור לטלויזיה התקציב, כמו שאמרתי מוגבל, בסדר גודל של לא יותר מ 1500-2000 שקלים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הזה על פי רוב ההמלצות שנתנו בו בפורום, הקירור הוא לאקסטרה אין שום כוונה לOC האם קיים לוח אם שיש בו BLUETOUTH או WIFI מובנה? חשוב מאוד להוריי שהמחשב יהיה כמה שיותר בלי חוטים ( הם מתעקשים על נייד ) יש רעיונות לזה? תודה לעוזרים שאלה נוספת היא האם מומלץ לקנות לוח אם עם שתי כניסות של כרטיסי מסך כדאי לאפשר שדרוג עתידי זול יותר? מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Alphine 7 כמות: 1 - מחיר: ¤58 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤514 מארז: Foxconn TLA002 90mm V-Tube FSP400W כמות: 1 - מחיר: ¤268 קירור למארז: Arctic Cooling 9 PMW 92mm כמות: 1 - מחיר: ¤30 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2G…
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום רב, בהמשך לדיון הקודם, החלטתי אחרי שהתייעצתי אם כמה אנשי מחשבים ללכת על הדגם! אני הולך לקחת אותו ללא מערכת הפעלה ועכשיו מתחילה ההתלבטות מה יותר טוב למחשב נייד אם הנתונים של הDELL הזה(מעבד 2.0 זיכרון 2). אני מאוד אוהב את הXP אבל הבנתי שזה קצת מסובך לשים וצריך להתחיל להסתבך אם הדרייברים(אם משהו יודע על מדריך מסודר לגבי הנושא אודה אם יעלה אותו פה). אני יכול להשיג גרסא מקורית של WINDOWS XP בקונפיגורציה של DELL, האם זה יקל עליי או שמע גם הגירסא הרגילה טובה ואין בינהן הבדל? מצד שני הויסטה חדשה אם הרבה אופציות חדשות אבל אני מפחד שהיא תעמיס מידי על מחשב. מה אתם מציעים חברס?
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤615 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤512 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤206 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤286 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤213 סה"כ: ¤1832 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤1796 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/bky71tzx ואני קונה עוד כרטיס מסך 4850 בקנייה משותפת ככה שהכל יוצא 2500~ יש לי כמה שאלות: איזה ל…
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
תקציב: 5000 חריגה מקסימלית:לא לחרוג האם המחשב מיועד למשחקים/תוכנות/אינטרנט/מוזיקה: למשחקים בעיקר. אם המחשב מיועד למשחקים אילו משחקים:מחשב שיריץ משחקים כבדים על high בלי לאגים כמו Assassins creed ו Crysis ו Bioshock אם המחשב מיועד לתוכנות אילו תוכנות: כל מיני אם המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבוד עם תוכנות עריכה של מוזיקה: שמיעת מוזיקה. האם יתבצע OC(המהרת חלקים במחשב): לא ציוד הקפי: האם הקונה זקוק לציוד הקפי? כן אם כן איזה ציוד צריך? מסך 22 , מקלדת , עכבר , רמקולים: שהמקלדת והעכבר לא יהיו יקרים כי כבר ראיתי שמביאים מקלדת ועכבר ב- 300 ש"ח, ורמקולים עד 150 ש"ח לא יותר. האם הקונה זקוק לכונן אופטי? כן אם כן איזה כונן: צורב DVD מה נפח הדיסק הקשיח שאתם מעוניינים בו: 300+ אמצעי ת…
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
טוב הגעתי עכשיו מ-IQPC הבאתי את המחשב החדש שלי לאחר קצת עיכובים עם בעיות תאימות בקירור למארז בסוף לקחתי את ה-Antec 900 ואני שלם לגמרי עם הבחירה שלי בדקנו שהמחשב עובד טוב הכל עשינו בדיקות למסך שאין פיקסלים שרופים אני חייב לציין קודם את הסידור כבלים המטורף שהוא עשה שם שמעתי שזה ממש בעיה עם המארז הזה וסידרו לי שם הכל שיהיה לי חופש פעולה והכל נקי ונראה מקצועי מאוד! טוב לפני שאני מראה את התמונות והמפרט אני חייב להגיד משהו - IQPC חנות זהב!! תקנו מהם! יש להם שירות מצויין, הם אמינים והם פשוט אנשים זהב הבן של בעל העסק שקוראים לו יאיר הקפיץ אותנו לבית כי אין לנו רכב הם גם אנשים מבינים מרוצה מהם 101% ! אה ובקשר ל- Razer Tarantula , Razer DeathAdder ו-SteelPad QCK יתקשרו…
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים (בן 7 שנים!) ואשמח לקבל מפרט מתאים. השימוש במחשב מאוד יומיומי ואינטנסיבי - אבל לא דורש משאבים - בעיקר אינטרנט וצפיה בסרטי DVD. למחשב מחוברת מערכת רמקולים 5.1 אנאלוגית של קריאייטיב, ויש לי בו כרטיס קול live 5.1 גם הוא של קריאייטיב ולכן אני משתמש בו כ"מערכת קולנוע ביתי" - למרות שהוא רחוק ממרכז מדיה סלוני. אני לא משחק בכלל, מלבד סוליטר ובאבלס ;D המחשב הישן יעבור להורים שלי לכן אני צריך לעשות בו "השלמות". אז מה אני חייב? מעבד - אינטל C2D לוח אם - מעדיף אחד יציב ואמין, של Gigabyte או מה שתמליצו. זיכרון - 2GB, DDR2, 800MHz ומעלה כרטיס מסך - הנקודה הכי חלשה במערכת שלי כיום. מעדיף אחד פשוט אך איכותי, למרות שאני לא משתמש ביישומי גרפיקה. חו…
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני נמצא בחו"ל (בנגקוק) ומעוניין לחבר את המערכת של קולנוע בייתי (עדיין לא נרכשה) למחשב ואינטרנט כך שאוכל לקלוט שידורי רדיו וטלביזיה מהארץ. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית בעיקרה (בחו"ל). המחשב לא מיועד למשחקים וגם לא לצפייה בסרטים. השימושים העיקריים הינם שגרתיים... אינטרנט, אופיס ,הורדה וטיפול בקבצי וידאו (המרות פורמטים, הוספת כתוביות, צריבה וכדומה),וכן השמעת מוזיקה באיכות טובה.. חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ מספר תוכנות במקביל. כיום יש לי מחשב בארץ שנקנה לפני כשנתיים בהמלצתכם ושירת אותי נאמנה עד היום אך מתחיל להיות קצת איטי וממילא אין טעם לסחוב אותו הנה. לגבי תקציב - אין מגבלות תקציב מיוחדות אך גם לא מעוניין לזרוק כסף ללא צורך. המחשב מיועד לקנייה , הרכבה ושימוש בתאילנד כך שאין משמעות למחירים בארץ או לאחריות. אין לי נסיון בקניית חלקי מחשב כאן אבל לפי מחירי מסכים ו HD שראיתי כאן, המחירים נמוכים יות…
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
כמה הערות - 1. השימושים העיקריים יהיו משחקים חדשים, photoshop ו premiere בתור תחביב וגם mathlab (אבל לא דברים קיצוניים) וסרטי HD , אין צורך בכונן blu ray 2. בתור חיפאי אני מעדיף לקנות בחניות באזור כגון noa או ב pandas ולכן אם למישהו יש הצעות אחרות אני מעדיף מהחניות האלה, ובבקשה לא ksp או ivory 3. המסך הנוכחי הוא "hp 19 עם פנל TN ורזלוציה טבעית של 1280x1024, ולכן 4850 זה מספיק, יכול להיות שאני אחליף אותו בקרוב ואז אני אשקול קנית 4850 נוסף ל XF (וזאת אחת הסיבות לקנית הלוח אם הנ"ל). 4. אני מתכנן OC , האם הספק/ מארז/ מאוורר למעבד/ לוח אם מתאימים ? האם אפשר לקצץ במחיר של המארז אבל שישאר מארז גדול ? אני שוקל לקנות את Sonata III אבל הוא נראה לי קצת קטן ולחוץ בפנים. שקט של מארז ו…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם!! קניתי לפני יומיים מחשב נייד GX600 של MSI עכשיו אני חייב להוריד וינדוס ויסטה מיוחד לממחשבים ניידים או שאני יכול להשתמש בויסטה הרגילה - של המחשבים השולחניים????? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
Asus M50Vm-B1: http://www.ncix.com/products/index.php?sku=31525&vpn=90N-SPCA5733377CQL0Y&manufacture=ASUS תודה למגיבים!
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי הוא Toshiba Satellite P25-S5262. אני לא מוצא דרייבר עדכני לכרטיס המסך - אשמח לקבל עזרה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3GHZ, לוח אם ABIT IG-80, כרטיס מסך של NVIDIA 6200 (כניסת PCIE) ספק כוח של סנשיין 520W. הייתי רוצה לשדרג את המחשב, אני חשבתי בעיקרון לשדרג רק את הכרטיס מסך ואת הספק. אבל אז כנראה יהיה יותר עומס על המעבד בגלל הסרטים והמשחקים אז צריך גם קירור חדש אז אולי במקום זה עדיף מעבד חדש אבל אז צריך להחליף לוח אם ובקיצור מחשב חדש אז מה דעתכם? מה כדאי לשדרג? זה יהיה מחשב לסרטים HD ומשחקים ואינטרנט ומוזיקה והכל תודה מראש, גיל
-
- 11 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 X2 4450e לוח אם ASUS M3A78-EMH HDMI זיכרון G.Skill PC-6400 1GBX2 NQ CL5-5-5-15 דיסק קשיח Samsung HD252HJ 250GB SATA II 16MB צורב SAMSUNG SH-S223B DVD ספק כוח SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 מארז SilverStone SST-LC17S יש מקום לשיפורים? ואיך הדיסק קשיח?יותר טוב מה WD 250AAKS?
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחותי הלך המחשב והיא מעוניינת לקנות חדש. התקציב כאמור 2800 ש"ח לא כולל מארז, רמקולים, מקלדת, עכבר. שימושים: 1. מה התקציב? 3300 ש"ח +- למזומן. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים CS:CZ וישנים יותר. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, סט אלחוטי מקלדת+עכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מארז, יש Hקב 6C 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? הכל הולך 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אין דרישות מיוחדות 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שלא יהיה מנוע סילון 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמ…
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני לא יכול להחליט איזה מהן יותר עדיפה במסך 14.1. אני מעדיף כמה שיותר שטח שטח עבודה כמובן אבל חושש שהכתב יהיה קטן מדי לקריאה נוחה. אם למישהו יש נייד 14.1 עם רזולוציית 1440X900 (WXGA+) ויכול להעלות תמונה של הדסקטופ אני מאוד אעריך זאת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מפרט לגיימר חזק ביותר אממ... תפציצו וד"א המפרט רק מ-TMS
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולכם.. אני מחפש- מפרט למשחקים, מולטימדיה, לימודים ושימוש ביתי (מסיבי יחסית) תקציב-4500 (ללא מסך) המסך שכבר רכשתי הוא SAMSUNG T220 22" תודה...
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב שברובו יהיה עבודה משרדית ואולי בעתיד הקרוב גם משחקים, לא הכבדים ביותר. התקציב הוא 1500 למחשב אבל אז חשבנו להוסיך 350 לכרטיס מסך כדי שתהיה האפשרות למשחקים קלים. חשבתי על לשדרג עוד שלושה חודשים לפני הגיוס שלי( אם מישהו ישחק זה אחים שלי) מה דעתכם שווה לחכות עד נובמבר ואז לקנות כרטיס מסך? או שלגמור עם זה עכשיו? עם כרטיס מסך עד1850 תשלום במזומן לא צריך צורב DVD. בנוסף יש לי HD 80GB (IDE) מהמחשב הישן שאני אוסיף אותו. הדבר הכי חשוב זה החנות. אני רוצה חנות אמינה וכמובן כמה שיותר זולה. מצד אחד SKYPC נראים לי אחלה והם גם ממש קרובים אלי אבל, מצד שני יש כמה ביקורות לא משהו באינטרנט עליהם. יש פה אנשים שקנו אצלם ויודעים שאפשר לסמוך עליהם?(או להיפ…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מחשב בתקציב של עד 5000 שח וקבלתי הצעה למפרט סופי לאחר כל הבדיקות. יש הרבה פרטים שמבלבלים ואשמח להמלצה שלכם על הרכיבים שבחרתי + הסבר אם יש חלק עדיף ומה נותן תמורה הכי טובה למחיר ומאיזו סיבה. המחשב צריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים וחיבורו כמערכת מולטימדיה לסלון. חשוב שהמחשב יהיה שקט מאד אך שיכול לעבוד במאמץ עבודה מתמשך עם ספק כח איכותי ומארז איכותי מאוורר היטב. אני שם גם דגש כמובן על אמינות ועמידות המחשב לאורך שנים על המסך 22 יש לי התלבטות ואודה על המלצתכם בין החלופות אם יש חנות שמומלצת אשמח לשמוע Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB, Life Time Warranty GIGABYTE GA-EP45-DS3R (P45) - ATX Arctic Cooling F…
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום מפרט לעריכת וידאו בתקציב 3.5k ללא ציוד הקפי וללא oc . תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-