ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,452 דיונים בפורום זה
-
שלום ותודה מראש על העזרה יש לי מחשב שמשמש בעיקר לגיימינג ברזולוציות גבוהות: * מעבד i5-750 * לוח אם Gigabyte Ga-P55-US3L * זכרון Gskill 4Gb 1600 * כרטיס מסך HD5850 המחשב בן כמעט שלוש שנים (נקנה בעזרת המומחים מהפורום הזה) ואני מאד רוצה לשדרג השנה חבר שמתעסק בעסקי המחשבי הציע תמורת אלף שקל להחליף לי את המעבד ולוח האם ל: * מעבד i7 960 * לוח אם Gigabyte GA-X58 USB3 ומעניין אותי לדעת מה דעתכם, האם זה משתלם? בדקתי וניתן לקנות באלף שקל מעבד 2500K ואז מוסיפים 300-500 שקל ללוח אם בינוני ויש מצב שהתוצאה תהיה די דומה והטכנולוגיה לא תהיה דור אחורנית בשני המקרים אני צריך להוסיף כ300-400 שקל ל 6Gb זיכרון ההצעה הזו משתלמת מאד אם אני אצליח למצא עוד כרטיס מסך 5850 כי הלוח אם המוצע טוב ל C…
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אחותי שוקלת לקנות את הנייד Fujitsu Siemens Amilo Li3710-5 T4300. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754497&orderby=price בכל האתרים מופיע זמן סוללה מקסימלי של 3 שעות ורציתי לדעת אם יש אפשרות (פיזית) לשדרג לבטריה יותר עמידה. כמו כן, האם זה זמן עבודה סביר ואני סתם מנסה? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
ואם לא- יש אופציה אחרת להוסיף מקום איחסון?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שהעומס העיקרי עליו צפוי להיות צפיה בסרטים בפורמטים מכווצים (x-vid, mkv, mp4, ogm וכ'). על איזה נתונים במפרט עלי לשים דגש כדי למנוע קירטועים בזמן צפיה? מהירות מעבד? כמות זכרון? כרטיס מסך? כל הכוונה תתקבל בברכה. תודה, אבנר.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אוליי מישהו יודע איך מפעילים את הWIRELESS למצב RADIO ON במחשב הזה. קופץ לי חלון שצריך להפעיל את המתאם או בכפתור בצד או מלפנים או הקשה על משהו במקלדת.?למרות שבביוס הכל במצב ON. המחשב שייך לחבר שגם הוא לא יודע.מיותר לציין שאיני רואה שום כפתור במחשב. ??? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד HP COMPAQ הבעיה היא שהמחשב נדלק מגיע ללוגין ופתאום התאורה של המסך נופלת. רק אם אני מחבר אותו בחיבור HD לטלויזיה רואים תקין הכל בסדר. לקחתי אותו למעבדת מחשבים אמרו לי להחליף MOTHERBOARD .כנראה שהצ'יפ של ה NVIDIA הלך. התייעצתי לגבי הבעיה הזאת ואמרו לי אם אני אחליף לוח-אם חדש יתחילו להיות בעיות בקיצור יהיה מתכון לבעיות. השאלה הראשונה שלי אם זה נכון? או שאם יש אפשרות לתקן את הצ'יפ של הכרטיס מסך nvidia?..
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
דרוש מפרט מחשב למשחקים בלבד... אני רוצה שהמחשב יריץ את המשחקים הכי כבדים ברמה הגבוהה ביותר שאפשר... בציוד היקפי אני לא צריך לא רמקולים לא מסך לא מקלדת ולא עכבר. במחשב עצמו אני לא צריך לא צורב DVD לא כונן דיסקטים ולא דיסק קשיח. הקירור והעיצוב במחשב חשובים לי מאוד! אני רוצה שהמארז יהיה יפה ושיעשה את המינימום רעש... ואני צריך שיעשו לי גם הרכבה... אני מאיזור הצפון ככה שכשאתם בונים לי מפרט שהוא יהיה מחברה שנמצאת בצפון. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, התבקשתי לעזור לבנות מפרט מחשב ואני ממש לא מעודכן בכל מה שהולך לאחרונה בתחום המחשבים אז ישר ניגשתי לכאן. התקציב הוא כ-2000ש"ח והשימושים בסיסיים: גלישה באינטרנט, עבודות בסיסיות ב- microsoft office, מוסיקה, קצת סרטים וטיפה משחקים פשוטים ( מן הסתם זה לא השימוש העיקרי ). התקציב לא כולל ציוד היקפי, ואם יש צורך ותועלת אז אני מניח שאפשר לעלות טיפה בתקציב, פשוט לצרכים בסיסיים אין טעם להוציא סתם כסף. תודה מראש, יובל
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב חדש, לא לצרכים מטורפים, לשימושי אינטרנט רגילים וגם כדי להפעיל את המשחקים החדשים ביותר שיוצאים, לא חייב בהגדרות הכי גבוהות. זה המפרט שבניתי: יש הצעות לשיפור? אני לא צריך ציוד הקפי, ואני ~לא~ יכול לעבור את ה3.6, אני מרושש וזה סכום הכסף המדויק שיש לי. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
המחשב ישמש סטודנט בחנתי שני דגמים ואני צריך המלצה. הדגם הראשון הוא MSI EX600 המחיר כ6000 שקלים. המחשב כולל 2GB זיכרון כרטיס מסך סביר Geforce 8400MG 256MB, מעבד די חזק T7500, ההרד דיסק של 160GB מערכת הפעלה ויסטה פרימיום שנתיים אחריות(אם אפשרות הרחבה ל3 שנים), ואת כול היציאות הדרושות... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=381&CatCode=315 הדגם השני הוא הדל 1520 שראיתי שדי מומלץ פה המחיר שלו כשמשדרגים את כמות הזיכרות ל2GB מוסיפים מערכת הפעלה Vista basic מגיע גם ל6000 שקלים, אבל המעבד שלו חלש יותר, והכרטיס מסך מאפשר לשתף רק עד 128MB(לא יודע עד כמה זה ישפיע), אבל עליו יש 3 שנים אחריות ללא תוספת תשלום. קראתי במקום מסוים שאיכות המסך של הדל לא גבוהה ואפילו נמוכה. אני…
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
חשוב מאוד לכלול את הרכיבים: מעבד i7 זיכרון 4GB+ זיכרון כ.מ. 1GB+ קשיח 500GB+ כרטיס רשת תומך NGN ללא מע' הפעלה, ללא כונן אופטי/צורב או כל רכיב שלא נחוץ חשוב שהמפרט יתאים ל DirectX 11. לא בטוח שכל זה נכנס ב3K לכן חריגה של 1K אפשרית אבל מומלץ שלא. אפליקציות לדוגמה: GTA IV Crysis 2 Photoshop CS5 Internet Explorer MS Office סרטים, שירים וכד' ברזולוציה גבוהה HD - FULL HD אשמח לקבל בנפרד גם הצעות לציוד היקפי (22"+, מקלדת ועכבר, סאונד) ומע' הפעלה עד 2,000 ש"ח. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כסף אין בעיה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משנה2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל מיני החדשים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא4. האם יש רכיב בו אין צורך…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? כ8000 ש"ח אפשר גם במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב ישמש לעבודה עם הפוטושופ, תלת מימד וגם משחקים חדשים שיצאו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא כ"כ 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב …
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי לאורך התואר. בעיקרון יכול להיות שתיהיה לי את האפשרות לקנות את המחשב הנייד מארה"ב ואני יביא אותו לארץ, אבל זה לא בטוח. לכן אני אשמח אם תביאו לי שתי אפשרויות אחת לקניה בארץ והשניה לקניה מארה"ב. תקציב: בסביבות 3000 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים -קלים, צפיה בסרטים והאזנה למוזיקה. * גודל המסך? 13-13.3 * משקל רצוי?עד 2 ק"ג זה נשמע סביר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיספיק ל6 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו שאני חושב עליו כרגע רצוי שיהיה יציאת HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) גודל של כונן קשיח בערך …
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום, המפרט הקיים אצלי כיום הוא: זכרון: 2*1024 800mhz של מושקין (זה מה שזיג זג בזמנו המליצו) HD: 250 WD (ממש אין צורך ביותר) כ. מסך: gigabyte 4850 (ZL) 512MB לוח: gigabyte GA-EP43 DS3L מעבד: core2 duo E8400 Thermaltake TR2 RX 450w מסך 17" ASUS מריץ XP כשקניתי אותו חשבתי שהוא יחזיק משחקים חדשים, אבל בפועל קשה לשכנע משחקים (אפילו MASS EFFECT) לרוץ עליו היטב עם הגדרות גבוהות. אני מעוניין להשקיע כ- 1000 ש"ח בשדרוגו, אך לא יודע היכן. המטרה: שמשחקים ירוצו יותר טוב. האם הפתרון הוא החלפת כרטיס מסך? או אולי הגדלת זיכרון? על מה תמליצו? אני לא כ"כ מבין בנושא ושאמח לשמוע את דעתכם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
זה אפשרי יש לי עד 3000 שח.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד של asus דגם k55vd (מעבד i7 עם 16gb זיכרון RAM) ואני רוצה להחליף את הDVD בכונן ssd. עכשיו ראיתי בebay את הדבר הזה: http://www.ebay.com/itm/2nd-SATA-TO-...item4172873a83 שאליו אני יחבר את הssd הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849353 ואז אני יחליף את הDVD בכונן הזה. השאלה אם זה ינצל את כל המהירות שנותן לי הSSD או שחלק ממנה "יאבד" בגלל החיבור הכפול הזה ללוח. תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
ערב טוב, מעוניין לקנות מחשב ( רק המחשב עצמו,ללא ציוד נלווה - יש מסך,רמקולים וכו'.) בתקציב בין 3.5ל 4 למסך 22" המחשב יהיה למשחקים נטו - Skyrim,MW3,בלהבלה... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 1 Zalman CNPS7000B-Cu 92MM Fan 1 Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 1 Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 2 Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C2.5 1 WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 1 TEAC DV-W516 DVD±R/W/DL x16 Bulk 1 Sony Floppy Drive 1.44 1 ANTEC TX1088AMG Metallic Gray SOHO file server 480Watt 1 Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse 1 Creative Inspire 2500 (2.1) black סה"כ: 6000 שקל המחשב מיועד לגיימר כבד. אשמח לחוות דעתכם.
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לשדרג את הHD של הנייד שלי ל500GB,יש כמה הצעות מעולות דרך EBAY אך ידוע לי שחלקם אינם מתאימים לשימוש במחשב נייד. ידוע לכם אילו דגמים כן מתאימים? בתודה מראש ישראל בן דוד
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
http://www.planetnana.co.il/tasraf2/Report.htm תגובות.. עלה 6,300 אני יודע שהוא שווה איזה 700 שקל פחות אבל ככה ההורים שלי רוצים
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 בעיות במחשב dell n5110 הראשונה אני משתמש באוזניות ולפעמים שאני נכנס למשחק כלשהו אז האוזניות מפסיקות לעבוד ובשביל שהם יעבדו שוב צריך לעשות ריסטרט למחשב הבעיה השניה יש לי מקש FN הוא עובד אבל ה FN של כיבוי משטח של העכבר לא עובד יש למישהו פיתרון ? בנוסף יש לי FPS נמוך בGTA IV
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
עקב ירידת מחירים של המעבדים ברצוני לשדרג את המחשב ואני צריך HD חדש עקב בלאי. אז אפשר לקבל המלצות?
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, מכיוון שאני קצת לא מעודכן בשוק הכרטיסי מסך אשמח להמלצה על כרטיס מסך לבן דודה שלי . הוא משחק על מסך DELL 2209W שהרזוצולציה שלו 1650X1050 . הילד משחק אמיו בעיקר ולפעמים משחקים כמו היטמן NEED FOR SPEED וכאלה ... המפרט החלקי בנתיים שעליו הולך לשבת הכרטיס : INTEL 4570 GA-H87-HD3 ספק כוח SEASONIC M12 520W תודה מראש. מנהלים בטעות פתחתי פוסט במפרטי מחשב במקום בפורום כרטיסי מסך. טעות שלי מצטער... אם אפשר להעביר בבקשה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-