ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהתקציב למחשב כולל מסך נמוך. אבל אני מוגבל בתקציב. המחשב לשימושי אופיס, אימיליים, אינטרנט, והורדות. פחות לניגון סרטים. תקציב 2500 ש"ח (לא כולל מע"מ....) כולל מסך עדיפות לגודל 20-22" סביר. אשמח לשמוע המלצות על רכיבים. ומסכים. השאלה אם לא כדאי קצת למתוח רת התקציב ב 1000 ש"ח ולקנות כבר מחשב נייד, למרות שאין לי צורך כל כך בניידות. מה דעתכם? תודה!
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קודם כל, אין לי ממש תקציב! אני מחפש משהו מהיר, נוח, 768DDR, אמממ כרטיס מסך - לא משהו רציני במיוחד, שיהיה כרטיס טוב, יש לי בבית על המחשב הנייח כרטיס מסך ג'פורס 6800, הפעם במחשב הנייד לא הייתי רוצה להשקיע ככהף אבל אני גם לא מבין כל כך בחלקח מחשב במחשבים ניידים, בכל מקרה משהו טוב, שיראו יפה את הצג! זהו בנתיים, כמו שאמרתי אין לי תקציב כי אני לא מבין במחירים כל כך, אבל משהו לא יקר כל כך! אחרי שנראה כמה הצעות אני יוכל ליהיות יותר ממוקד בתקציב (: זהו ותודה! עריכה: סוללה טובה, שתרזיק לטווח זמן ארוך (: עידכון: כרגע מצאתי את המפרט הזה בנכרז ב P1000 המחיר כרגע עומד על 500 ש''ח, המכרז נסגר היום אני יגיש הצעה ברגע האחרון, מקווה שלא ידחו את מועד הסגירה! שווה? מפרט טכני: מע…
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד טוב וזול (עד 2500 ש"ח) למטרת לימודים. חשוב שיהיה- מעבד I5 או I7 קליטה טובה של wifi לא מתחמם מהר *לא לגרפיקה
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
1. מה התקציב?5000 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים+פעולות בסיסיות(מסנג'ר אייסי מוזיקה) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?מעבד INTEL כ.מסך ATI עדיף שיהיה 4870 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?די חשוב וחשוב שיהיה שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?די חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?בנתיים לא ממש אבל שתהיה אפשרות לבינוני עד משמעותי(יש אפשרות בSKYPC-אני מעוניין בהמהרת המעבד) 11. במפרט למשחקים -משחקים כמו CRYSIS,RACE DRIVER GRID ויש לי מסך 1…
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לצורכי עבודה משרדית, משקל לא חשוב גם לא זמן סוללה, מחיר עדיף כמה שנמוך כמובן. מצאתי את זה: http://www.ctm.co.il/product.asp?id=588 בו שאהבתי בו דבר אחד זה דול קור 2 של אינטל גיגה זכרון וכרטיס לא של אינטל (יש לי נסיון לא טוב איתם). חשבתי איפה אני יכול להוזיל את העלות (מבחינת דרישות) ויש לי כמה שאלות: 1) האם גיגה זכרון זה תנאי הכרחי או שאפשר להסתפק ב512? 2) איך הכרטיס הגרפי של אינטל? והאם זה המפתח להורדת העלות המחשב? 3) איך המעבדים של AMD TURION כפולי הליבה כי הניידים המבוססים עליהם די זולים יחסית לכפולי הליבה של אינטל? בחיפוש שעשיתי הרבה מציינים שהם איטיhם. האם הם האיטיות שלהם פוגעת בעבודה שוטפת (אופיס ,גלישה)?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום, להלן מפרט של מחשב שקניתי לשימושי האישי - אינטרנט, שיתוף קבצים, צפייה בסרטים, ושמיעת מוזיקה. ללא משחקים וללא OC. מארז: IN WIN עם ארבע יציאות USB מאחורה ו-2 מקדימה. ספק כח: IPS400BQ3-3 400W FAN12 POWER MAN INWIN לוח אם: G41TM-E43 DDR2 HDMI MSI מעבד: אינטל פנטיום D.CORE E5400 2.7 GH 2MB זיכרון: VALUE GEIL 2GB DDR2 800MHZ כרטיס רשת מובנה בלוח אם כרטיס קול 7.1 מובנה בלוח אם מאיץ גרפי INTEL X4500 מובנה בלוח אם את המחשב קניתי ללא כונן קשיח וצורב כי יש לי. אנא תנו חוות דעת לגבי התמורה למחיר ולגבי הרכיבים שאתם חושבים שהם לא טובים. תודה וסופ"ש נעים לכולכם !
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
בעיקרון זה יהיה מפרטי יש לי כמה שאלות וכמה בקשות בוא נתחיל: מפרט: שאלות: 1)האם יש זכרונות במחיר מקס' 1800 ש"ח יותר טובים? 2) האם המארז הזה שווה את הכסף או שיש מארז יותר טוב באותו הכסף? בקשות: 1) מסך עד 2.7K מסך טוב בעיקר למשחקים ולסרטים ואומרים לי שצריך פורמט 16:9 האם זה נכון? 2)אוזניות ורמקולים עד 700 ש"ח ובבקשה לא להגיד שאני מבזבז יותר מדי כסף כי זה מה שאני צריך לעכשיו וזהו. [move] בבקשה לא לשים לב למחיר לא קונה כעת אלא כשתהיה ירדת מחירים [/move]
-
- 13 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
אוקיי אני דעות\עצות\חילופים לגבי מפרט למשחקים mid-high end מעבד- INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX לוח אם- INTEL DRAGONTAIL PEAK : DP35DPM כרטיס מסך- GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT BLISS 512MB DDR3 HDMI - RETAIL האם כדאי בכלל לקנות gainward? דיסק קשיח- WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS זיכרון - kingston 2gb 667mhz כונן DVD של pioneer לא יודע לי הדגם המדויק מארז- tower atx 775 (מזה??) ספק כוח- top 550W p4 (ומזה זה?!?!) אני ישמח לכמה עצות, מהמבינים האמיתיים בבקשה, תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי שלום לכם יש לי פה 2 מחשבים שנראה לי שהם ממש סבבה תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים עליהם והאם הייתם ממליצים על משהו יותר טוב בתקציב הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11344 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=vostrov130i3380&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he תודה רבה לכם על כל העזרה שיהיה לכם אחלה יום המחשב הוא לדודה שלי והוא לאונברסיטה שלה העיסוק שלה הוא אינטרנט ואופיס וכל מה שקשור למה שהיא תצתרך לעשות איתו באונברסיטה . מצאתי מחשב שאני חושב שהוא סבבה אם אתם יכולים להגיד לי מה אתם חושבים עליו זה מאוד יעזור לי. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16822 אם יש לכם משהוא יותר טוב עד 3000 שקל אשמח מאוד לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אני מנסה למצוא פתרון זול לבניית מחשב קומפקטי עד כמה שניתן למסעדה ( אשמח להצעות למחשבים מוכנים ) , במידה וארכיב את המחשב שיהיה תואם מערכות הפעלה אחרות מלבד WIN (צריך שכל התוכנות יהיו חוקיות !). שוב , המטרה העיקרית היא ניגון מוזיקה . תקציב 800+-ש"ח. כרגע ברשותי כונן חיצוני בגודל 1TB שדרכו אני מתכוון לנגן את קבצי המוזיקה . חשבתי על משהו כמו ה NUC סלרון ( http://ksp.co.il/?uin=19046) אך הוא מגיע בלי דיסק קשיח וזכרון שכבר ייקרו את המחשב מעבר לתקציב אשמח להצעות ורעיונות. נ.ב. לא מצאתי פורום כרטיסי קול או מוזיקה אז מקווה שפרסמתי במקום המתאים
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! הייתי רוצה לדעת מהו למעשה ה- pci express האם בכרטיס המסך radeon 9550 יש את ה pci x והאם nforce 3 תומך בו או שרצוי לבחור בלוח אם טוב יותר... תודה לכל המגיבים...
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כשהייתי ב VISTA היה לי בלוח בקרה אפשרות לשלוט בבהירות המסך כעת ב XP אין כזו אופציה גם זאתי בהגדרות NVIDIA זה לא משנה כלום ברצוני לדעת איך אני שולט בבהירות הצג מחשב HP PAVILION 1179
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בעיקר גולשת באינטרנט עם כמה חלונות בו זמנית. אמיול, ביטורנט, פוטושופ, לפעמים מטמיעה תרגום על סרט ואז צריך להמיר אותו. העדפות חשובות: 320 ג'יגה, 2 ג'יגה זיכרון. לא ביקשתי מחשב שקט, אבל שלא יהיה אליקופטר!!! כמה שיותר שקט במסגרת התקציב. אפשרות לחריגה של עד 200 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לא בדיוק מפרט אלא רק הדברים הבאים : לוח אם , מעבד (מבוסס קונרו ) מארז וספק.. תודה , כי דיסקים וכוננים ישל י כבר , וזכרונות וכ. מסך יש לי מקום זול מאוד לקנות בו... בלי ציוד היקפי, כמובן
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
תקציב: בסביבות ה4000. בלי חריגות ענקיות בבקשה. תשלומים אשראי. המחשב יהיה כמו בכותרת, מחשב למשחקים כבדים, עריכת וידאו וגרפיקה מסוגים שונים, וכמובן עבודה רגילה. אין צורך בציוד הקפי. אני זקוק למקלדת כנראה הWave של Logitech (על הדרך - היא טובה?), אבל זה לא קשור למחשב עצמו וזה גם לא קשור לתקציב הזה. העדפה למעבד AMD וכרטיס מסך ATI.... כדאי מחשב שקט לא חובה. העדפה למארז Thermaltake V9 בבקשה עם הרכבה אני מעדיף לא להסתבך עם זה... אני רוצה לעשות קצת OC, אבל אני ממש לא רוצה להוציא הרבה כסף על קירור. ~יש לי מסך W2042T שזה אומר 20' לא HD~ העדפה למפרט מIvory או KSP או חנות אחרת טובה שאתם מכירים באזור השרון... אבל לא חנויות בחורים בבקשה >< הנה מפרט שבניתי תגידו איך הוא: …
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
המחשב בן בערך שנה, ורוב החלקים עדיין באחריות. מעבד: AMD Phenom 2 955 קירור למעבד: ThermalTake ISGC-300 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 זיכרון: Transcend DDR2/2GB/1333 x 2 דיסק קשיח: Samsung Sata 1TB 7200 32MB כרטיס מסך: Leadtek GeForce GTX460 1GB DDR5 מארז: Antec Sonata 3 ספק: Antec True Power Trio 550W + צורב LG תודה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכי חדשים שירוצו בהגדרות גבוהות באופן חלק ובfps גבוה. משחקי fps, אסטרטגיה, הכל. ושיוכל להריץ משחקים גם שיצאו בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי הגיע זמן לשדרג את המחשב בבית של ההורים שלי התקציב הוא בערך 1500-2000 שקל המחשב יהיה עבור גלישה באינטרנט וסרטים ושימושים כללים כמו OFFICE וכו' אשמח לכל הצעה המון תודה
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, בניתי מחשב מתושבת LGA1156 ואני רוצה לשאול את דעתכם עליו, אם אפשר להביא משהו יותר טוב בתקציב הזה אז אשמח שתביאו לי כאן, השימוש העיקרי שלי הוא גיימינג ואני על מסך 23 אינטש. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1566 2.66GHz 750 - BOX ¤1087 לוח אם: [..] INTEL WHITESBURG : P55WB ¤520 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P13334GK ¤392 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1136 צורב DVD: [..] ASUS DVDRW DRW-20B1LT LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤146 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ¤399 ספק כוח: [..] SEASONIC 550W : SS-550HT ¤406 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤80 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 6…
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש ברשותי את החלקים הבאים: 7300gt hdtv 256 mb gigabyte צורבdvd+כונן אני מעונין במפרט מסביב למסגרת הזו בתקציב של 4000 ש"ח המערכת צריכה לתמוך בhdtv (תחובר ל'lcd 42 -יש לי חיבור hdmi-לא יודע איך לנצל את זה בדיוק בהקשר של htpc)+ יכולות לכידת וידאו (מתוכננן pvr) ועבודה כללית (אינטרנט וכו')---ואם אפשר-אפשרות להרצת משחקים. תודה מראש משה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מערכת למשחקים בבקשה חוות דעת (לא לגבי כרטיס המסך פשוט אני קצר בתקציב ) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הי חברה, חשבתי על macbook pro עם i7 זיכרון פנימי 8GB וזיכרון חיצוני 0.5TB. השאלות שלי הם: 1. האם המחשב מספיק טוב לעריכה מקצועית (לא סופר מקצועית אלא עורך מוזיקה לחתונות/אירועים וכו'), או האם יש לכם המלצות אחרות? (אני שומר קבצי מקור ולא מקודד ל-MP3 2. האם עיקר הבעייה היא הזיכרון הפנימי ולא מהירות העיבוד ולכן אפשר ללכת על מהירות של 2.3GH ולא של 2.7 ובמקום זה להגדיל את הזיכרון הפנימי ל-16GB (זה המקסימום שלהם) ואולי גם לשדרג ל-750MB שטח איכסון? אשמח לתגובות תודה הלי
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד, הראשון שלי (: היות ואין לי כיוון אודה על המלצתכם. התקציב שלי הוא 2000 שח למחשב 15". המחשב ישמש לצרכים בסיסיים יחסית, כרגע אין סיבה ככלל לצאת איתו מהבית ככה שזמן סוללה מנצח הוא לא קריטריון שחשוב לי יותר מידי (אשתמש בעיקר במתח חיצוני), וגם אין צורך במחשב חזק פיזית או מוקשח, בעתיד אקח אותו ללימודים. ישמש אותי ליישומי אופיס, גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה בחדר (עם מערכת חיצונית של creative) , וניגון סרטים. אם בכלל יש כזה דבר במחשבים ניידים אז חשוב לי יציאה לסאבוופר 5.1 סראונד למחשב לצורך שמע בסרטים. כמו כן, חשוב לי שיהיה כרטיס רשת מובנה אלחוטי שתומך במהירויות גלישה גבוהות, חשוב שיהיה Bluethooth' , כמובן צורב DVD. USB 3.0. חשוב לי שהמחשב יו…
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מעבד: Core 2 Duo E8400, CPU 3.0GHz, 1333Mhz, s775, 6MB Tray 770 ש"ח מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Alpine 7 Pro s775 65 ש"ח לוח אם: Gigabyte EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 455 ש"ח זיכרון: 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel DDR2 1066MHz 380 ש"ח דיסק קשיח: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata 2 HD103UJ 420 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire HD 4870 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 930 ש"ח צורב: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 114 ש"ח מארז: CoolerMaster CM 690 Black No PSU 365 ש"ח ספק כוח: Thermaltake TR2 Power W0101 550W Silent (24pin 380 ש"ח הרכבתי את המפרט ב-Ksp.co.il בסך הכל 3879 ש"ח אני לפני קניה ואם יש מקום לשיפור, לטיפ קטן או עצה טו…
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-