ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן כולם, אני בונה מפרט חלקי לאחותי: מעבד, לוח, זיכרון וכרטיס מסך. כל השאר נלקח מהמחשב הישן. המטרה הסופית היא בסביבות 1200-1300 ש"ח, כרגע אני טיפה מעל אבל חריגה שכנראה תתקבל. המחשב יהיה בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט וכאלה עם טיפה משחקים פה ושם אבל לא כבדים מדי. על הכרטיס מסך אני כמעט סגור שזה יהיה 7600GS (אלא אם יש משהו יותר חזק במחירים שלו, ואני אישית לא מצאתי). ההתלבטות שנשארה לי כרגע זה המעבד... כמו שאמרתי אני מחפש משהו די זול, כך שזה יהיה או E2160 או 4200+. חיפשתי השוואות על שני המעבדים אבל לא הצלחתי להגיע לתשובה ברורה בקשר למי מבינהם יותר טוב, ההבדל במחיר שלהם ובלוחות בשבילהם זניח. למי שיש תשובה, בבקשה לקחת בחשבון שיתכן OC קליל למעבד בעתיד (לא רציני, הלוח לא יהיה מדה…
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אם תוכלו לעזור להרכיב מפרט למחשב שישמש למשחקים גלישה ולצפיה בסרטים במחיר של עד 5000 שקל כולל מערכת סראונד5.1,מסך דק 19"+(*סמסונג/LG),עכבר ומקלדת אל חוטיים(לא חובה אל חוטיים)אני אודה לכם מאוד. =] (המחשב לא אמור לעבור OC)
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה שני המפרטים שמצאתי בטווח המחיר שלי עד 3500 אשמח להמלצות אם יש כאלו במיוחד לגבי כרטיס מסך ולוח אם.. נראה שבטווח מחיר שלי נמצא כנראה רק GTX550 והמעבד המשתלם ביותר ביחס למחיר הוא I7 3770 לפי אתרי מדידת ביצועי מעבדים.. 1. מה התקציב - 3500 2. מה שימושי המחשב - שימוש כללי: מיועד בעיקר לאנימציה תלת מימד\ מקס\ זיבראש \ פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח(לוקח מהמחשב הישן) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 5/6 לא קריטי אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק -לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס /הרכבת מחשב בחנות? חלונות 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אי…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מעבד: Intel E6600 לוח אם: Intel Westchester 965 זכרון: Kingston 1G 667 DDR2 (בשאיפה להוסיף לו בן זוג מאוחר יותר...) קשיח: WD 250G SATAII 7200 16M כ. מסך: Gigabyte FX7300GT 256M מארז: Hec Compucase 6A19 + PSU 400W צורב DVD: י LG x18 DVD נוסף איך זה נראה לכם? מציעים שינויים? אין לי מושג ב OC, כך שזו לא המטרה אבל אנחנו משתמשים בתוכנות שונות קלות וכבדות, וצופים שבעתיד הלא רחוק יהיו תוכנות רבות שידעו להשתמש בליבה הכפולה (והמרובעת...) מבחינת משחקים - כן, אבל מעט
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אחותי היום קנתה את ה N100 ב 5200 משקם אלקטריק ..... מה ניסגר עם הלנבלו האילה ? למה זה מגיע עמוס בתוכנות ? בקיצור .... מנסיון שלכם את מה אפשר להוריד מכל התוכנות האילה שברקע ? (יוצר עומס בצורה מטורפת על המערכת)
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מישהו יכול לארגן לי מפרט למחשב במחירק 2600 ש"ח עם כרטיס מסך .. שיהיה הכי הכי טוב שאפר לבנות למשחקים וסרטים.. תודהרבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מעבד: Intel 6600 2.4GHZ 8Mb ללא תוספת איוורור קירור למעבד: intel original for LGA775 מאוורר למארז: JSP - TECH/EZCOOL 120 לוח: ASUS P5E X38 FSB 1333 DUAL DDR2 2xPCI-E דיסק: SEGATE Barracuda 500GB STAT2 7200RPM 16MB שתי יחידות כרטיס מסך: GIGABYTE 8800GT PCI-E 512MB DDR3 DVI+HDTV מסך: KTC W2206S 22" DVI+D - 5ms מארז: COMPUCASE HEC CI-6A19-NPS ספק: CORSAIR CMP SU-550VXEU צורב: LG GH20NS10 זיכרון: DDR2 CORSAIR TWIN2X44096 CL5 2X2GB מקלדת - עכבר: LOGITECH MX3000 - יש משהו דומה בפחות כסף? רמקולים - SONIC GEAR EVO 3 PRO 2.1 אל פסק אדוויס - RPC-750 עלות 8500 + מע"מ מה דעתכם על המפרט הזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב למחשב כולל מסך נמוך. אבל אני מוגבל בתקציב. המחשב לשימושי אופיס, אימיליים, אינטרנט, והורדות. פחות לניגון סרטים. תקציב 2500 ש"ח (לא כולל מע"מ....) כולל מסך עדיפות לגודל 20-22" סביר. אשמח לשמוע המלצות על רכיבים. ומסכים. השאלה אם לא כדאי קצת למתוח רת התקציב ב 1000 ש"ח ולקנות כבר מחשב נייד, למרות שאין לי צורך כל כך בניידות. מה דעתכם? תודה!
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קודם כל, אין לי ממש תקציב! אני מחפש משהו מהיר, נוח, 768DDR, אמממ כרטיס מסך - לא משהו רציני במיוחד, שיהיה כרטיס טוב, יש לי בבית על המחשב הנייח כרטיס מסך ג'פורס 6800, הפעם במחשב הנייד לא הייתי רוצה להשקיע ככהף אבל אני גם לא מבין כל כך בחלקח מחשב במחשבים ניידים, בכל מקרה משהו טוב, שיראו יפה את הצג! זהו בנתיים, כמו שאמרתי אין לי תקציב כי אני לא מבין במחירים כל כך, אבל משהו לא יקר כל כך! אחרי שנראה כמה הצעות אני יוכל ליהיות יותר ממוקד בתקציב (: זהו ותודה! עריכה: סוללה טובה, שתרזיק לטווח זמן ארוך (: עידכון: כרגע מצאתי את המפרט הזה בנכרז ב P1000 המחיר כרגע עומד על 500 ש''ח, המכרז נסגר היום אני יגיש הצעה ברגע האחרון, מקווה שלא ידחו את מועד הסגירה! שווה? מפרט טכני: מע…
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד טוב וזול (עד 2500 ש"ח) למטרת לימודים. חשוב שיהיה- מעבד I5 או I7 קליטה טובה של wifi לא מתחמם מהר *לא לגרפיקה
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
1. מה התקציב?5000 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים+פעולות בסיסיות(מסנג'ר אייסי מוזיקה) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?מעבד INTEL כ.מסך ATI עדיף שיהיה 4870 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?די חשוב וחשוב שיהיה שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?די חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?בנתיים לא ממש אבל שתהיה אפשרות לבינוני עד משמעותי(יש אפשרות בSKYPC-אני מעוניין בהמהרת המעבד) 11. במפרט למשחקים -משחקים כמו CRYSIS,RACE DRIVER GRID ויש לי מסך 1…
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לצורכי עבודה משרדית, משקל לא חשוב גם לא זמן סוללה, מחיר עדיף כמה שנמוך כמובן. מצאתי את זה: http://www.ctm.co.il/product.asp?id=588 בו שאהבתי בו דבר אחד זה דול קור 2 של אינטל גיגה זכרון וכרטיס לא של אינטל (יש לי נסיון לא טוב איתם). חשבתי איפה אני יכול להוזיל את העלות (מבחינת דרישות) ויש לי כמה שאלות: 1) האם גיגה זכרון זה תנאי הכרחי או שאפשר להסתפק ב512? 2) איך הכרטיס הגרפי של אינטל? והאם זה המפתח להורדת העלות המחשב? 3) איך המעבדים של AMD TURION כפולי הליבה כי הניידים המבוססים עליהם די זולים יחסית לכפולי הליבה של אינטל? בחיפוש שעשיתי הרבה מציינים שהם איטיhם. האם הם האיטיות שלהם פוגעת בעבודה שוטפת (אופיס ,גלישה)?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום, להלן מפרט של מחשב שקניתי לשימושי האישי - אינטרנט, שיתוף קבצים, צפייה בסרטים, ושמיעת מוזיקה. ללא משחקים וללא OC. מארז: IN WIN עם ארבע יציאות USB מאחורה ו-2 מקדימה. ספק כח: IPS400BQ3-3 400W FAN12 POWER MAN INWIN לוח אם: G41TM-E43 DDR2 HDMI MSI מעבד: אינטל פנטיום D.CORE E5400 2.7 GH 2MB זיכרון: VALUE GEIL 2GB DDR2 800MHZ כרטיס רשת מובנה בלוח אם כרטיס קול 7.1 מובנה בלוח אם מאיץ גרפי INTEL X4500 מובנה בלוח אם את המחשב קניתי ללא כונן קשיח וצורב כי יש לי. אנא תנו חוות דעת לגבי התמורה למחיר ולגבי הרכיבים שאתם חושבים שהם לא טובים. תודה וסופ"ש נעים לכולכם !
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
בעיקרון זה יהיה מפרטי יש לי כמה שאלות וכמה בקשות בוא נתחיל: מפרט: שאלות: 1)האם יש זכרונות במחיר מקס' 1800 ש"ח יותר טובים? 2) האם המארז הזה שווה את הכסף או שיש מארז יותר טוב באותו הכסף? בקשות: 1) מסך עד 2.7K מסך טוב בעיקר למשחקים ולסרטים ואומרים לי שצריך פורמט 16:9 האם זה נכון? 2)אוזניות ורמקולים עד 700 ש"ח ובבקשה לא להגיד שאני מבזבז יותר מדי כסף כי זה מה שאני צריך לעכשיו וזהו. [move] בבקשה לא לשים לב למחיר לא קונה כעת אלא כשתהיה ירדת מחירים [/move]
-
- 13 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
אוקיי אני דעות\עצות\חילופים לגבי מפרט למשחקים mid-high end מעבד- INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX לוח אם- INTEL DRAGONTAIL PEAK : DP35DPM כרטיס מסך- GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT BLISS 512MB DDR3 HDMI - RETAIL האם כדאי בכלל לקנות gainward? דיסק קשיח- WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS זיכרון - kingston 2gb 667mhz כונן DVD של pioneer לא יודע לי הדגם המדויק מארז- tower atx 775 (מזה??) ספק כוח- top 550W p4 (ומזה זה?!?!) אני ישמח לכמה עצות, מהמבינים האמיתיים בבקשה, תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מפרט למחשב שישמש בעיקר לתיכנות + הרצת VMware עם מערכות הפעלה נוספות, לא משהו יותר מדי כבד אבל מדובר נניח בעוד הרצה של לינוקס + server 2008. כמובן שאני לא צריך ולא מצפה לעבוד בקונפיגורציה כזאת 24/7 אבל עדיין אני צריך שהמחשב יסחוב את זה מדי פעם למטרות לימוד כאלו ואחרות. כמו כן אני צריך שהמחשב יריץ סרטי full hd בצורה חלקה. אני לא משחק משחקים בכלל - אבל צריך כרטיס מסך שיסחוב סרטי hd ואת כל האפקטים של ווינדוס 7 פרטים נוספים: לא צריך ציוד היקפי בכלל - המחשב יחובר למסך 24" ואני וצריך שבכרטיס מסך יהיו 2 חיבורי dvi כי ככל הניראה אני הולך לצרף עוד מסך בקרוב. למחשב יצטרפו גם הארד דיסק נוסף של 640gb (sata2(וכן כרטיס קול creative x-fi (חיבור PCI רגיל) אני …
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי שלום לכם יש לי פה 2 מחשבים שנראה לי שהם ממש סבבה תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים עליהם והאם הייתם ממליצים על משהו יותר טוב בתקציב הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11344 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=vostrov130i3380&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he תודה רבה לכם על כל העזרה שיהיה לכם אחלה יום המחשב הוא לדודה שלי והוא לאונברסיטה שלה העיסוק שלה הוא אינטרנט ואופיס וכל מה שקשור למה שהיא תצתרך לעשות איתו באונברסיטה . מצאתי מחשב שאני חושב שהוא סבבה אם אתם יכולים להגיד לי מה אתם חושבים עליו זה מאוד יעזור לי. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16822 אם יש לכם משהוא יותר טוב עד 3000 שקל אשמח מאוד לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אני מנסה למצוא פתרון זול לבניית מחשב קומפקטי עד כמה שניתן למסעדה ( אשמח להצעות למחשבים מוכנים ) , במידה וארכיב את המחשב שיהיה תואם מערכות הפעלה אחרות מלבד WIN (צריך שכל התוכנות יהיו חוקיות !). שוב , המטרה העיקרית היא ניגון מוזיקה . תקציב 800+-ש"ח. כרגע ברשותי כונן חיצוני בגודל 1TB שדרכו אני מתכוון לנגן את קבצי המוזיקה . חשבתי על משהו כמו ה NUC סלרון ( http://ksp.co.il/?uin=19046) אך הוא מגיע בלי דיסק קשיח וזכרון שכבר ייקרו את המחשב מעבר לתקציב אשמח להצעות ורעיונות. נ.ב. לא מצאתי פורום כרטיסי קול או מוזיקה אז מקווה שפרסמתי במקום המתאים
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ברשותי נטבוק ASUS 1215B עם זכרון 2GB DDR3 1333 של חברת HYNIX http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1215B/ אני רוצה לשדרג ל-4GB ואני יודע שעדיף שהזכרונות יהיו של אותה החברה, הבעיה היא שבארץ מוכרים את סוג הזכרון הזה (DDR3 1333) רק של חברות SAMSUNG ו-KINGSTON. רציתי לשאול מה עדיף, להוסיף 2GB של אחת החברות האלו או לקנות 4GB חדשים של אחת החברות? בנוסף רציתי לדעת אם יש אנשים שנתקלו בבעיה בשדרוג זכרון בסוג המחשבים האלה (סדרת EEE)?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת איך הספקים של TAGAN האם הם טובים ? כי אני רוצה לקנות ספק חדש ובפנדס אמרו לי שהספקים של OCZ הם מבפנים TAGAN תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! הייתי רוצה לדעת מהו למעשה ה- pci express האם בכרטיס המסך radeon 9550 יש את ה pci x והאם nforce 3 תומך בו או שרצוי לבחור בלוח אם טוב יותר... תודה לכל המגיבים...
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כשהייתי ב VISTA היה לי בלוח בקרה אפשרות לשלוט בבהירות המסך כעת ב XP אין כזו אופציה גם זאתי בהגדרות NVIDIA זה לא משנה כלום ברצוני לדעת איך אני שולט בבהירות הצג מחשב HP PAVILION 1179
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
איזה מחשב אתם ממליצים שיהיה מתאים למשחקים כמו WOW או LOTRO כלומר לא הכי דורשים שיש.... ?-אני לא צריך לעלות משחקים כמו CRYSIS או GTA4 כמובן שיתאים גם לצפייה בסרטים ומוזיקה -כלומר שיהיה לו גם רמקולים איכותיים ולא חלשים
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בעיקר גולשת באינטרנט עם כמה חלונות בו זמנית. אמיול, ביטורנט, פוטושופ, לפעמים מטמיעה תרגום על סרט ואז צריך להמיר אותו. העדפות חשובות: 320 ג'יגה, 2 ג'יגה זיכרון. לא ביקשתי מחשב שקט, אבל שלא יהיה אליקופטר!!! כמה שיותר שקט במסגרת התקציב. אפשרות לחריגה של עד 200 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-