ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
אהלן לאחר עדכון BIOS למחשב הנ"ל מערכת ההפעלה לא עובדת יותר. מתקבל מסך של שבו יש אפשרות להריץ בדיקה ולנסיון תיקון או להעלות את מערכת ההפעלה באופן רגיל באופן רגיל - המחשב מבצע ריסט ניסיון תיקון - רץ 20 דקות לא מבצע כלום ועושה ריסט, אין שינוי. יש גישה בעזרת F8 לתפריט המשני של windows אבל גם כאן, כל ניסיון להעלות את המחשב בכל מוד מוביל לריסט. המחשב פעל תקין לפני עדכון הביוס. יש דרך כלשהיא לשחזר את הביוס המקורי? או תוכנה שתבצע את זה דרך USB וקובץ ביוס קודם יותר שזמין מהאתר של ASUS ? תודה עמית
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 780 ¤ 1 GIGABYTE GA-8I945PG-RH 670 ¤ 1 G.Skill DDR2 533MHZ DUAL CHANNEL 1024MB 4-4-4-12 530 ¤ 1 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 320 ¤ 1 POINT OF VIEW 7600GT 256MB PCI-E 1170 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE NO PSU 280 ¤ 1 TOPOWER TOP-450P5 450W 310 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 מחיר סופי: ¤ 4060 זה מפרט טוב ??? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אח שלי יתחיל ללמוד באונברסיטה,והוא צריך שיה איתו נייד שישמש אותו להרבה זמן.הנייד ישמש בעיקר לאופיס אינטרנט,ומשחקים פשוטים מאוד.....כמו כן המחשב יצטרף להקרין סרטי HD על גבי מסך 32'' ולכן חשוב שיהיה כרטיס מסך אשר יספק את הסחורה ולא יתקע באמצע הסרט. אחי צריך מחשב טוב,אמין וחזק שייתן מענה לכמה שנים טובות. חשבתי על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5566&CatCode=315 אך אני פתוח להצעות נוספות.... פירוט: * מטרות המחשב? - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (PES), צפיה בסרטים * גודל המסך? - 15 ומעלה * משקל רצוי? - 3,אני מניח * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - אכן כן,צריך זמן סוללה ארוך * הא…
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
האם המחשב הנייד הבא יהיה לי טוב למשחקים? ACER FERRARI 4005WLMi TURION 64 Processor AMD Turion 64 Mobile Technology ML-40 (1MB L2 cache, 2.2GHz) or AMD Turion 64 Mobile Technology ML-37 (1MB L2 cache, 2.0GHz) -------------------------------------------------------------------------------- Chipset Radeon® Xpress 200M -------------------------------------------------------------------------------- Memory 1GB (512MB installed in each of two memory slots) or 512MB (256MB installed in each of two memory slots) DDR333 SDRAM User upgradeable up to 1GB (one 512MB memory card in each slot)* or 2GB (one 1GB memory card in each slot)* subject to availabili…
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מבקש המלצות למסך שישמש בעיקר למשחקים. אני מעוניין במסך 24 אינץ בעלות של עד 1.5K. יהיה ברשותי מחשב בעל הכרטיס מסך הבא: GeForce GTX 660 תודה לממליצים.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הי אני מחפש מחשב שישמש אותי להריץ visual studio 2003,2005.2008 sql_server 2000,2005 אני מפתח ואלו התוכנות איתם אי עובד ביום יום חוץ מזה אני מתעניין בעריכה של וידאו בעיקר מעוניין באפשרות לחבר PS למחשב ולהקליט קטעים שלי משחק אני לא צריך מקלדת עכבר ומסך תודה
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, אחותי הולכת לאוניברסיטה בעוד מספר חודשים והיא רוצה מחשב נייד. אני צריך מחשב נייד שיהיה מהיר וטוב, שיחזיק ל3 שנים של עבודה משרדית שיהיה קל לנשיאה ומבחינת הבטריה לא צריך בטריה סופר חזקה כי יש גישה כמעט מלאה לשקעי חשמל. צריך גישה לאינטרנט אלחוטי. מבחינת תקציב אין ממש הגבלה אבל לא מחשב ב12 אלף שקל בבקשה, מחשב במחיר סביר. לעבודה משרדית, כמות ראם חמודה, כרטיס מסך על הפנים, צורב(לא DVD) מסך בגודל סביר שיהיה נוח לעבודה עם טקסט. אם שכחתי משהו..אנא ציינו. נ.ב אם אפשר שהמחשב יהיה מפנדס אז אני מעדיף, לא חובה, פשוט יש לי שם הנחה. בתודה, מתן קול.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון. ברצוני לבנות מערכת HTPC לבית. המטרה במערכת היא לא רק התכנון שלה, אלא גם DIY, כלומר, לקנות מארז (בינתיים לא חושבת על בנייה, למרות שזאת גם אופציה) ואת כל החלקים הדרושים ולהרכיב בעצמי. ראיתי בפורום "יומני פרוייקטים" דברים מדהימים שאנשים בנו. יש לי ידע כללי בחשמל וחוש טכני לא רע יחסית, אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל. יש למישהו מקור מידע טוב ממנו אוכל לשאוב את הכלים הדרושים לביצוע העבודה? שאלה נוספת שלא קשורה - למחשב אחר אני רוצה לקנות את הרכיבים בעצמי, אבל ללכת לחנות מחשבים שתרכיב לי אותו. האם קיים דבר כזה? אני יודעת שכשקונים מחשב במקום מסוים ההרכבה עולה משהו כמו 99 ש"ח. תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בנייד ללימודי הנדסת תוכנה באוניברסיטה שישמש אותי ללימודים עצמם, בין השאר גם לצפיית סרטים ותכנות. חשבתי על מסך 14.1 או 15.4, אשמח אם אנשים מניסיון יגידו לי אם נוח לעבוד בתכנות ובוורד על מסך רחב. משקל כמובן קל, בין 2-2.5 קילו, חיי סוללה ארוכים ככל שאפשר - זה מקבל עדיפות על גודל המסך במידה וזמן הסוללה יורד מ4 שעות. אני חושב שאוותר על ציפוי מבריק - אם מישהו חושב אחרת שיגיד =] צריך WI-FI, BLUETOOTH. גם צורב DVD יהיה טוב. עדיפות לחברות: LG/IBM-Lenovo למרות שאשמח להתפשר אם יש מחשב שבאמת מראה ביצועים יותר טובים. חשבתי ללכת על המבצע של הLG R405, מה דעתכם? למרות שיש לו ציפוי מבריק, אני חושב שזה יפצה על זה (ההנחה). אם אתם חושבים שהוא מתאים/לא מתאי…
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.1K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכת סאונד, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) CUBASE (כרגע 5.2) שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לדוגמא Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
- 1 follower
-
-
שימוש עיקרי - משחקים ויוטיוב. אין צורך בסים, אין אפשרות למתוח את התקציב. אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי כולם, אני מחפש לקנות לפטופ חדש בתקציב של עד 3,000 שקל (בגדול רצוי פחות מזה אבל אם תשכנעו אותי שיש סיבה טובה להוציא יותר, אז אפשרי). כן חשוב לי שהדברים שאני עושה במחשב יעבדו חלק ומהר ולא יתקעו. בגדול, השימוש שלי בלפטופ הוא: שימוש סטנדרטי באינטרנט (מייל, פייסבוק, סרטים...) - אני אוהב לעבוד עם הרבה טאבים פתוחים. פיתוח PHP על אקליפס. רוב הפיתוח מול שרתים בענן, אבל חלקו על xampp מקומי. לעיתים די רחוקות, לפתוח פוטושופ לעריכות מאוד בסיסיות של תמונה. עוד דברים רגילים של מחשב (אופיס, סרטים וכו') שיקולים נוספים: לא איכפת לי בכלל מהמותג, אבל כן חשוב שתהיה אחריות ושהוא לא יתפרק אחרי שנתיים. משקל - רצוי שיהיה קל יחסית, אני כן מתכנן להסתובב איתו לפעמים. סוללה - רצוי זמן סוללה של ל…
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
השימוש העיקרי הוא בעיקר למשחקים ללא ציוד היקפי, [נרכש בנפרד מסך 19'']. תודה.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט להנדסת תוכנה. הטופס להלן: * מטרות המחשב? לדוגמה: צפיה בסרטים, עריכה גרפית - פוטושופ בלבד, עבודה בשפות עיליות ולפעמים בשפות WEB. ישמש ללימודים בהנדסת תוכנה. * גודל המסך? עד 15 אינץ' * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא קריטי המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות כ4 שעות בשימוש סביר (סביבות עבודה וצפייה בסרטים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד, כל השאר לא קריטי. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר, אז שילוב של SSD קטן עם HD רגיל. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תשמעו אולי על הדור הנוכחי אין צורך בI5 אבל לפי מפרט של משחק מהדור הבא (דור הPS4 והXBONE) יש דרישות לI7 הדוגמא שיש לי כרגע זה WATCH DOGS WATCH DOGS Minimum Supported OS: Windows Vista SP2 64bit, Windows 7 SP1 64bit, Windows 8 64bit Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz RAM: 6 GB Video Card: 1024 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 (see supported list) Sound Card: DirectX 9 compatible Sound Card This product supports 64-bit operating systems ONLY Recommended Processor: Core i7 3770 @ 3.5Ghz or AMD FX-8350 @ 4.0Ghz RAM: 8 GB Video Card: 2048 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 or higher (see supported list) Sound Card: Surrou…
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
השימושים העיקריים הם משחקים(לא כבדים מדי), אינטרנט, הורדות וסרטים. חשוב הכל הקטע של השקט והקירור אז אני פתוח להמלצות על מארזים אחרים לא יקרים מדי... תודה מראש. מעבד: Intel Core 2 Duo E7400 2.83Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ₪703 לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G כמות: 1 - מחיר: ₪352 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪168 ספק כוח: FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC כמות: 1 - מחיר: ₪185 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 Retail - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪139 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪262 כרטיס מסך: Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ₪608 כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x…
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לכאן, אבל זה הכי קרוב. יש איזה מחשב שאני זוכר בגודל כך יד שעולה משהו כמו חמישים דולר, זה מחשב שעובד על בטריות או חשמל ומריץ לינוקס מSD. מישהו יכול לעזור לי איך קוראים לזה ואיפה ניתן להשיג? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
תקציב: 2000-2500 ש"ח אפשרות חריגה עד 3000 עדיף כמה שיותר זול כמובן😁😁 שימוש:כרגע תוכנות אופיס למיניהם ובעיקר וורד אבל אני מתכנן ללמוד תכנות בקרוב ואני לא רוצה להחליף מחשב כלכך מהר אז עדיף מחשב שמתאים לתכנות גודל/משקל: שלא יהיה כבד יותר מ2.5 ק"ג הגודל לא משנה (כמובן עדיף מחשב קטן אבל ראיתי שבניידים יותר גדול יותר זול) מערכת הפעלה: ווינדוס 10 לא משנה home / pro מתי מתוכננת הקניה: בחודש הקרוב חנות מועדפת / איזור מגורים:אין חנות מועדפת איזור פרדס חנה כרכור (אני כרגע בצרפת אם יש פה משהו במחיר טוב) חיבורים: HDMI ו usb 3.1 (למרות שמין הסתם יש אותם ברוב המחשבים כבר) אפשרות לשדרוג: עדיף א…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מזמין בקרוב מפרט מחשב עבור לקוח שלי והייתי רוצה שתעברו עליו ותגידו אם יש לכם הערות: מעבד AMD Athlon XP 2500+ (512k 333) כולל קירור 510 ¤ לוח אם ABIT NF7 (nForce2 Chipset) 380 ¤ זיכרון פנימי A-DATA 256MB DDR 400 230 ¤ כרטיס מסך XFX FX5500 128MB DVI, TV 380 ¤ דיסק קשיח WD 80GB 7200RPM 8MB ATA-100 410 ¤ כונן תקליטונים 1.44 40 ¤ מארז ATX MIDI 400W כולל 3 מאווררים 260 ¤ סך הכל: 2200 ש"ח * אני מודע לכך שעדיף לקחת 512MB אבל הלקוח מתנגד מסיבות של תקציב. * המחשב הוא לשימושים ביתיים של אינטרנט, אופיס ומעט מאוד משחקים. בתודה מראש, עומר שקדי.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מתלבט בין LG ל DELL, והדילמה העיקרית היא בין האחריות שאני יקבל על הנייד. דל נותנים 3 שנים אחריות אבל המחשב עולה בסביבות 500 שקל יותר משל LG, שנותנים שנתיים. יש למישהו ניסיון עם היבואן הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מה שחשוב לי בעיקר: 13 אינץ', מעבד I3 או I5, זכרון 3-4GB, וכרטיס מסך סטנדרטי. השימושים זה בעיקר גלישה, הפעלת מספר תוכנות במקביל (אופיס, דפדפן,תוכנה יעודית של החברה בה אני עובד שלוקחת בערך 300MB ב task manager)צפייה בסרטי HD (בתקווה 1080P). חשוב לי בעיקר שהעבודה על המחשב תזרום כמו שצריך... ומחשבה על כך שהמחשב ישרת אותי ל 5 שנים. תקציב 3000 שח נתחיל מהזול ליקר: אני קונה דרך החברה שאני עובד בה וכל המחירים כוללים מעמ 1. HP ProBook 4320s WD871EA מעבד i3-350M זכרון 3 GB כרטיס מסך intel 3000 מחיר - 638$ HP 5320m WS993EA .2 מעבד I3-380 זכרון - 4GB כרטיס מסך intel 4500 מחיר - 870$ 3. HP ProBook 4330s XX985EA מעבד - I5 2410M זכרון - 4GB כרטיס מסך intel 3000 מחיר - 957$ האם ההב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקווה שזה המקום הנכון.. מחפש לקנות מחשב עם הכי הרבה ערך לפרוטה ונראה שמחשבי SAGER הם הדרך לעשות זאת. אז.. האם אני מחמיץ משהו? יש סיבות להתרחק מרכישה באמאזון או ממחשבים של החברה הספציפית?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד בתקציב של עד 6800. שיהיה חזק לא כבד ז"א באיזור ה-2.5 קילו. משחקים לא ירוצו על המחשב הזה אבל תוכנות גרפיקה כן וגם, לא בהגזמה. שיהיה במחשב: WiFi Bluetooth תודה , אופיר
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שהW500 מחליף את הT61P והמפרט שלו יותר חזק. קיבלתי את המחשב מ- נייד נייד תוך יומיים למרות שזה מחשב של 13אלף שקל ועם מפרט מדהים, מעבד T9400, דיסק 200 7200 ו4 גיגה זיכרון 1066 במחשב הזה ניתן להוסיף דיסק קשיח נוסף עם מגירה מיוחדת שניתן לקנות שנכנסת במקום הצורב "נייד נייד" אומרים שאין להשיג כרגע את המגירה ניסיתי בעוד מקומות חוץ מ- נייד נייד כמו אייבורי וKSP וגם להם אין את המגירה הזאת(דיסק קשיח לא בעיה להשיג) האם מישהו יודע איפה יש לי סיכוי למצוא מגירה כזאת? (מלבד נייד נייד אייבורי וKSP שאיתם כבר בדקתי) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-