ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
לאחר סקר קצר שערכתי, אני מתלבט בין ה-lenovo c-100 G2G שמחירו 4800 ש"ח ל- lenovo c-100 B5G שמחירו 5000 ש"ח ולבין הטושיבה סטלייט M-70 340 שמחירו 4800 ש"ח. האם נכונה העובדה שהמסך הקריסטלי של הטושיבה מעייף יותר את העינים ושאור אחורי גורם לסינוור? האם נכון שלנובו היא חברה סינית שקנתה את IBM ושמחשבי לנובו לא באיכות שהיו IBM? אשמח לקבל את דעתכם והמלצותיכם.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אני מתלבטת איזה מחשב נייד לקנות אולי מישהו יכול לעזור? מתלבטת בין אסוס ולנובה יוגה ובכללי איזה דגם כי הצרכים שלי זה גם בשביל עבודה גראפית. (אני בתחילת דרכי בכיוון הזה) בעיקר אילוסטריטור וגם שימוש במוזיקה, סרטים וכתיבה. חשוב לי בנוסף שהוא לא יהיה כבד מידי כי אני מטיילת בעולם. מחיר עד 3500 אשמח להמלצה על דגם ספציפי , על פרטים שחשובים שיהיו לי במחשב ועל מה לא כדאי לי להתפשר . תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם. אני משתמש המון בפורומים שלכם ובדר"כ מוצא את כל המידע שאני צריך בקלות וללא צורך להטריח אתכם בפתיחת דיון. אך כעת יש לי מספר מגבלות ושאלות שנותרו ללא תשובה. הפעם אני בונה מחשב לחבר. להלן הדרישות- אז ככה, יש לי מאיפה לקנות ואין שם את כל דגמי החברות לכן יש כמה הגבלות אותן אני אפרט בהמשך ואשאל כמה שאלות. אתם מוזמנים ליצור מפרט באיזו חנות שאתם רוצים, המחיר הוא די זהה איפה שאני קונה לרוב החנויות שראיתי שאתם ממליצים כאן בפורום. לגבי המפרט: התקציב הוא 5k, צריך מסך ומקלדת עכבר. בלי חרגיה בבקשה אלא אם כן החריגה היא קריטית ובמידה וכן נא לציין למה כדאי לחרוג. המחשב אך ורק למשחקים. מעוניין במסך 23-24 אינץ', שיהיה 1920x1080. במסכים אין לי מושג לכן אשמח בתחום זה לעזרה …
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצות למחשב נייד עד 3000 ש"ח, המחשב הולך לשמש בעיקר לגרפיקה Maya, Zbrush, Photoshop, After Effect וכ'ו. לא ממש חשוב לי מותג או עיצוב של מחשב, רק שיהיה אמין וטוב. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
הייתי לפני שעתיים ב KSP הזנתי תמחשב יגיע עוד 1-7 ימים בכ"מ לא יכל לחכות חחח הינא המפרט
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך שני מפרטים אחד מבוסס אינטל והשני מבוסס AMD הלוח צריך להיות SLI כרטיס מסך עובר מהמחשב הקודם הדגם : GV-3D1 הארד דיסק 250 ספק 400 ליברטי זכרונות מתאימים עדיף 800 CL4 השימושים בעיקר לעבודה עם MATLAB תקציב 4,000 עם אפשרות לחריגה עד 500 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 13-07-2009 ÞâÑÓÙ ÐÙàØÜ Price Units Total Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 355 1 355 ÜÕ×Õê ÐÝ ÜÞâÑÓÙ ÐÙàØÜ ASROCK Price Units Total G31M-VS s775, 1333Mhz, Intel G31, 2xDDRII 800, VGA, PCI-E 240 1 240 Total price 595 ¤ for payments 10 X 60 ¤ CASH PRICELIST V.A.T. IS INCLUDED נשמע טוב הבעיה שאני לא יודע אם המעבד E5300 שווה משהו יש לי אפשרות גם לקחת AMD Price list updated 13-07-2009 ÞâÑÓÙ AMD Price Units Total Athlon 64 7750 (Socket AM2) X2 DualCore Tray 350 1 350 ÜÕ×Õê ÐÝ ÜÞâÑÓÙ AMD ASROCK Price Units Total N61P-S AM2, 6150SE, DDR2 800, PCI-E, HDAudio 235 1 235 Tot…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, והפעם אתגר (לדעתי לפחות...) - קיבלתי מחשב טושיבה ישן ישן - דגם PORTEGE פנטיום 2, חלונות 98 . תכל'ס בשביל השימושים שלי היא די מספיק - סה"כ אני רוצה לכתוב בוורד ולגלוש באינטרנט הבעיה שכרגע אני לא יודע איך לקשר אותו עם שאר העולם - יש כניסת USB אבל כשאני מכניס DOK הוא לא מכיר אותו וטוען שהוא צריך דרייבר. אין לו כניסה לכבל רשת, יש לו כרטיס מודם 56K של טריקום אבל אני לא יודע מה זה אומר, אני יודע שגלשו בו באינטרנט עד לא מזמן אבל לא יודע איך. בקיצור אשמח לעצה איך אפשר לחבר אותו לאינטרנט ולDOK תודה רבה ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד.. שימושים אינטרנט מוסיקה סרטים וכו... לא משחקים.. תקציב בסביבות ה3K.. יש אפשרות לחריגה קטנה.. תודה לכל העוזר
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מחשב DELL INSPIRON 1520 תוכנת הפעלה WIN7 תוכנה WORD 2007 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, מה דעתכם על המפרט הבא? מחשב שמיועד למשחקים, צפייה בסרטים וכו'. התקציב עד 4500 ש"ח כולל מקלדת, עכבר ורמקולים. לא כולל מסך. אז זה המפרט: מעבד Intel Core i3-540 Box ₪709 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80616I3540 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪584 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪258 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Value ₪499 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3401K כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 275 1792MB DDR3 PCIe ₪1494 כמות:1 http://www.skypc.co.i…
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4k ללט חריגות האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן בכלל . מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?הורדות של סרטים וסדרות על hd הרצה של משחקים חדשים וטובים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אין לי מושג..המסך הוא 20 אינץ של חברת סמסונג lcd * באיזה סוג משחקים תשחקו?משחקי ספורט בעיקר ומשחקי פעולה חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רצוי על הגבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב עם המפרט הבא: אין צורך ב SLI או באוברקלוק אני לא מתכוון לשדרג את המחשב בעתיד. מה שחשוב לי רק שתהיה יציאת USB 3 לגבי הספק אני לא בטוח אם הוא יותר מדי חזק ולגבי המארז גם אין לי שום ידע. הקניה תתבצע מ KSP סניף אילת אשמח לעזרה מהמבינים בפורום. תודה.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
צריך מחשב למשחקים בתקציב 6000 שקל פלוס מינוס. המחשב פחות או יותר מוכן יהיה למערכות ויסטה .. לוח אם מבית GIGABYTE ... מארז יפה ... חשבתי על כררטיס מסך של רדיון X1900 , מה אתם חושבים ובאיזה מחירים הוא היום ?! ציוד היקפי [19" מסך, מיקלדת ,עכבר, רמקולים]. ותגידו יש איזה טבלאות המשוות את חברת NVIDIA וATI לכרטיסי מסך במשחקים החדשים שיש ... את הביצועים שלהם ?
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בתקציב נמוך ( מסך קייים 19" ) על פי ההמלצות בפורום הבנתי שצריך להשקיע בכרטיס מסך על חשבון דברים אחרים לכן מה דעתכם על המפרט מ IVORY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 Intel Dual Core E5200 לוח אם Asus P5KPL-CM צ'יפסט G31 שדרוג לספק כח JSP-Tech EZ-Cool 450W Real הכולל מאוורר 12cm Samsung 500GB SATA II רק 70 ש"ח - דיסק שדרוג לצורב LG DVD X22 LightScribe כרטיס מסך תוצרת Gigabyte דגם GeForce 9600GT 512MB מאוורר Zalman במחיר 555 ש"ח סה"כ מחשב 1120 + ספק 30 + דיסק 70 + צורב 14 + כרטיס מסך 555 = 1789 ש"ח האם המפרט הנ"ל הגיוני ( האם יש צורך בשדרוג מארז או מאוורר למעבד ) האם IVORY ספק אמין יחסית ?
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום :-* , אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט למחשב ביתי. השימושים העיקריים של המחשב יהיו גלישה , סרטים אופיס. אני מעוניין בHD של 160GB , זכרון 1024M וצורב DVD לגבי המעבד אני אדיש בין AMD ובין Intel (אני לא מעוניין לבצע OC) (רמה של E2140 או 3800 תספיק) הרכיבים שבהם אני לוטה באפלה הינם: 1.לוח אם - אני מתכוןן לחבר מספר HD (לפחות שניים מהם IDEמהמחשב שאני משדרג ממנו) כך שאני צריך שתהיה תמיכה במספר חיבורי SATA וIDE 2.כרטיס מסך - יש לי אני RADEON 9200 AGP ואני לא יודע האם שווה לי להעביר אותו למחשב החדש (מה שאומר לוח שתומך ב AGP) במידה ואחליט לקנות כרטיס חדש אז אני מעוניין בכרטיס בסיסי עם יציאה לטלויזיה + DVI (מעדיף עם קרור פסיבי) , אני מתלבט האם לקנות כרטיס בנפרד או לוח אם שמכיל כבר…
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אם אוכל לקבל ייעוץ אני אשמח. אני מעוניין לקנות מחשב שולחני המיועד לגלישה, הורדות ועבודה, שיהיה בסיסי אבל חזק. טווח המחיר שלי הוא עד 1200 לא כולל מסך שכבר יש לי, תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 761 צפיות
-
-
חבר'ה שלום, הגיעו מים עד נפש ואני מוכרח לקנות לאבא מחשב כדי שיעזוב את שלי לנפשי. הצרכים בסיסים למדי, אין צורך במחשב מפוצץ. רוב השימוש יהיה לאינטרנט בלבד. אודה לכם על המלצה. תודה רבה, חיים.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כסף אין בעיה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משנה2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל מיני החדשים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא4. האם יש רכיב בו אין צורך…
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?10-13.3 * משקל רצוי?עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) כדאי HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה אבל כדאי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייח לשימוש של הלימודים שכוללים עבודה עם תוכנות office, visual studiO,וכל השאר אני לא איזה גיימר מטורף אבל משחק מידי פעם המחשב שלי מחובר ל-LCD 32 של פנאסוניק ככה שרצוי שיהיה כרטיס מסך סביר הייתי רוצה שתביעו את דעתכם על המחשב הבא והאם ניתן להוזיל אותו או אם ישנם דברים שהם לא נחוצים במפרט. מחיר: 3645
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום... אני צריך מפרט למחשב עד 5500 ש"ח כולל מסך LCD (עדיף 19 INCH) רמקולים עכבר ומקלדת, ללא OC... השימוש העיקרי הוא למשחקים... שהמחשב יוכל להריץ משחקים עכשויים על איכות גבוהה וגם יוכל להחזיק משחקים עתידיים שיצאו... ושיהיה ניתן לשיפור ושדרוג... ושיהיה בו מערכת קירור טובה... תודה...
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
המפרט אמור לכלול את הדברים הבאים לוח אם מעבד קירור למעבד זכרונות 2G מפרט עבור אוברקלוק! תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
זה אפשרי יש לי עד 3000 שח.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-