עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by geebor,

(לא רואה איפה אני יכול למחוק בעצמי, סליחה)

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  2. 1.מה התקציב המקסימאלי?-5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?-לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב-IV,COD MW3,BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)-21-23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: , , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.-מסך 21-23 אינץ' 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתו…

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by tomer434,

סליחה שאני משגע את השכל יש שני מפרטים שנתנו לי אחד מהם 8800GT חסר במלאי כמו שאתם יודעים ובסוף לא הצלחתי לימצוא אותו עכשו המפרטים הם 1: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 ¤1250 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L PCX ¤500 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤377 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤278 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1470 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤139 מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA ¤256 ספק כח P.S ENERMAX 400W liberty ¤353 כל זה אחרי מעמ"ם 5200 שקל וצריך לחכות שבועים בשביל הכרטיס... השני (2): 1: מעבד Intel Core 2 Quad E6750 ¤1000-900 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L PCX ¤500 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAK…

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by Bukur,

שלום לכולם, הלוח אם במחשב שלי נהרס והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג את המחשב, אני מעונייין לשדרג כרטיס מסך ולוח אם ולהוסיף הארד דיסק מכיוון שכרגע יש ברשותי רק SSD 120GB. התקציב הוא עד 2000 ש"ח ללא חריגות. זהו המפרט הקיים: מארז: Thermaltake M9 , כמו בדף המידע ללא החלון, כולל המאווררים.. דף מידע: http://www.thermaltakeusa.com/produc...?id=C_00002083 ספק כח: ACBEL PC6018 700W דף מידע : http://www.acbel.com/eng/Product.asp...sd=31&&pid=169 דיי חדש (שנה)לוח אם: Intel Desktop Board DX58SO דף מידע: http://www.intel.com/content/www/us/...p+board+dx58so מעבד: Intel Core i7 920 2.67 GHZ Socket 1366 LGA. כרטיס מסך: GAINWORD GeForce 260 GTX 896 MB. זכרון: Kingston Hyper 4GB DDR3…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by godisme171,

מבוסס פנטיום 4. נתנו לי הצעה כזאתי: p4 3 presscot 1m 800mhz asus p4p800 2x256 400 ddr dual channel gigabyte 9600xt 128 mb sony dru-700ul dvd rw sony 52x lg 17 f700b כרטיס רשת בנוסף ללוח מקלדת ועכבר של מייקרוסופט מה אומרים?

6. Started by masterlooler,

עמדתי לקנות את ה a53s i7 והדבר היחיד שמפריע לי זה הבנייה שלו שהבנתי שהיא לא טובה כמו מחשב עסקי. אני חושב ללכת עכשיו על ה N55sf, ההבדל במחיר הוא 700 שקל ותקנו אותי אם אני טועה מבחינת המפרט הם זהים חוץ מהכרטיס מסך. הבנתי שהיתרון הגדול של סדרת N זה איכות הבנייה. זה נכון שהיא טובה כמו מחשב עסקי?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, יש לי את האפשרות לקנות את רוב הרכיבים בNEWEGG ולשלוח אותם לקרוב משפחה שיביא אותם לארץ. לכן אני צריך את עזרתכם. עקרונית רוב הזמן אני גולש באינטרנט, אבל אם אני קונה מחשב חדש אני מתכנן להריץ דרכו תכני HD לטלוויזיה. הבנתי שהיום יש כרטיסי מסך מובנים שיכולים להריץ סרטי HD ללא בעיה כלשהיא, אשמח אם תאירו את עיניי בעניין זה. עקרונית הקצבתי לעצמי 500$ לבניית המחשב, השארתי את קניית המארץ בארץ שאני משער שזה משהו כמו 500 ש"ח לכן מה שנשאר זה בערך 400 דולר ל: לוח אם, מעבד,זיכרון, הארד דיסק, ספק. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט, אני לא מחפש דממה מוחלטת אבל המחשב בחדר ולכן אני רוצה שקט יחסי. אם חסר מידע כלשהו רק תגידו. תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by liordavid,

כרגע קיים במחשב שלי HD WD 1TB + 500W ENERMAX LIBERTY מקלדת, עכבר, צורב DVD ומסך כבר יש. (G7 + MX Cordless Duo+ Dell2007FP) מצאתי את המפרט הבא בנועה: OCZ 2048MB DDR2 1066MHZ SLI-Ready Edition EPP Dual Channel 5-5-5-15 - שקל 955 WD 150GB/10000 RAPTOR SATA - שקל 1295 (לא מוכן להתפשר) NZXT LEXA BLACKLINE NO PSU - שקל 565 (לא מוכן להתפשר) Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 - שקל 1530 (לא מוכן להתפשר) BFG GeForce 8800GT OC 512MB PCI-e 2.0 - שקל 1550 SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM - שקל 275 GIGABYTE GA-P35-DS3R - שקל 740 סה"כ - 6635 שקל

• 14 תגובות
    • 706 צפיות
  9. אני מתלבט בין שתי מחשבים ניידים שניהם מחברת asus מסדרת הrog strix וההבדל היחידי הוא הכוננים הקשיחים שניהם 1TB עם SSD. אבל אחד הוא עם 5400 rpm עם 256 SSD, ואחד עם 7200 ו 128 SSD. עדיף לי להשקיע במהירות בכונן המרכזי או עוד מקום בSSD? אני ישמח לדעות ויתרונות וחסרונות לכל אחד.

10. Started by emilio,

TwinTech nVIDIA GeForce GTX 295 1792MB DDR3 PCIe או Club3D ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe מחירים בניהם הפרש של 20 שקלים אבל מבחינת יצרן משנה איזה?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  11. תגידו... כאשר קונים מחשב נייד.. אז ברור שהדרייברים מותקנים... אך האם גם מצרפים את הדיסקים של הדרייברים? ידוע שרוב המחשבים כיום מגיעים אם ויסטה מותקן על המחשב... אך אם איני מעוניין בויסטה מכול מיני סיבות... איך אני אמור לפרמט את המחשב ללא הדרייברים? מחכה לתשובה...

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  12. 1. התקציב המקסימאלי סביב 2000. א) האם לנצל את כל התקציב לנצל ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 500 2. מה שימושי המחשב אינטרנט וסרטים. א) תוכנות עיקריות: אולי קצת אופיס, שום דבר מיוחד. ב) גיימינג: לא מיועד לגיימינג מעבר למשחקי פלאש פשוטים. 3. ציוד הקפי: אין צורך. המחשב יחובר לטלוויזיה 32 אינץ'. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כאמור אין צורך בציוד היקפי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלול (OC) לא 7. מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות: בלי תוכנות, עם הרכבה. 8. העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: מעדיף ב-KSP, סתם כי זה קרוב וזול, אבל אפשר גם במקום אחר אם שווה. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן: לוח עם חיבור DVI או HDMI (או ש…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  13. Started by Shiker,

שלום חברים, אני צריך מפרט לחבר שיהיה מבוסס AMD עם לוח אם של ASUS המארז שיוכל להכיל בעתיד כרטיס מסך כגון 8800 GTS/X זכרונות לפחות 2 גיגה כרטיס מסך x1950 הארד דיסק מינימום 200 גיגה אם אפשר יותר אז יותר. אם אפשר להכניס מקלדת אלחוטית גם יהיה טוב לא צריך עכבר, רמקולים ומסך. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 706 צפיות
  14. שלום לכולם אני הולך לקנות מחשב עם מפרט כזה במחיר כזה: http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:17083:1/6:14584:1/2:16304:1/4:15842:1/5:15497:1/7:15887:1/3:14667:1/9:16701:1/20:11736:1/ המחשב אמור לעלות 2700 בערך בגלל שיש הנחה בפסח כרגע זה עולה 2500 אבל אין לי כסף כרגע

15. Started by yuri886,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך OO ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים +CAD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן\תדיר (SOLIDWORKS ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אמת ויציב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. D3 swtor gta V וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1200 על 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  16. טוב שבוע לפני קנייה אני אשמח לחוות דעת על מפרט שהרכבתי עם חבר שלי שנראה לי הכי מתאים רק לציין אני לא בטוח אם הספק כוח הזה יספיק ל-oc אז אני אשמח אם תגידו האם יש צורך לשפר ועוד דבר,אני הולך להוסיף עוד שני סטיקים של זכרון בעתיד הקרוב הנה טופס שתבניו למה אני רוצה את המחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 עם אפשרות לחריגה מעטה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים ל…

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by lilo007,

שלום אני רוצה לקנות מחשב לאחיינים שלי בגילאים 5 ו 7. המטרה של המחשב היא אינטרנט, משחקים קלים ובנוניים (אולי אפילו פיפ"א), צפיה בסרטונים וסרטים באיכות רגילה 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים קלים ובנוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יכול להיות עבודות בOFFICE בעתיד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  18. מישהו מכיר?מישהו יכול לתת המלצה??אני אשמח לתשובות,הבנתי שנחנך עכשיו דור חדש של ניידים אז אם מישהו יוכל להסביר זה יהיה אחלה

19. AMD ATHLON 64 3500+ RETAIL BOXED 64-BIT SOCKET 939 W/COOLING FAN (3 YEARS WARRANTY)* GIGABYTE GA-K8NSNXP939 nVIDIA nFORCE3 250* CORSAIR TWINX1024-3200XL 2X64X64 400MHZ 2X512MB (MATCHED PAIR) 2-2-2-5 DDR DIMM W/HEAT SPREADER* LEADTEK GEFORCE 6800GT 256MB DDR 8XAGP W/TV,DVI & HARDWARE MONITORING # A400TDH יש לי אפשרות להביא את החלקים האלו בתחילת ינואר במחיר של בערך 1100$ שזה בערך 4900ש"ח אבל, לא תהיה לי אחריות על המוצרים....האם זה שווה את הסיכון? האם כדאי לשלם את הפרש המחיר בארץ בשביל האחריות? אשמח אם תוכלו לענות לי, ולפרוש בפני עוד סיכונים שאולי לא לקחתי בחשבון! בתודה ניר

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by yed.k77,

היי יש לי מחשב נייד lenevo g550 וקניתי אתמול טלווזיה חדשה לסלון. פנסוניק u32u30 אני מחבר בין שניהם דרך חיבור vga עדיין לא קניתי hdmi זה בעתיד הקרוב. הבעיה שלי זה שהמחשב הנייד לא מזהה את הטלווזיה אני מחבר ושום דבר לא קורה בטלווזיה ולא במחשב אני נכנס להגדרות(יש לי ווינדוס 7) display/screen resolution הוא לא מזהה שם שניי מסכים וכשאני עושה לו identify הוא לא מזהה כלום הוא רושם אחד על הנייד וזהו המסך טלווזיה נשאר שחור. אני חייב לציין שהיה לי כבר נסיון עם אותו מחשב נייד לחבר אותו לטלווזיה אחרת דרך קבל hdmi ואותו סיפור קרה. יש לי עוד מחשב נייד בבית ממש ממש ישן לפני איזה 10 שנים וגם אותו ניסיתי לחבר וגם הוא לא עבד אז אני לא יודע אם אני עושה משהו לא נכון, אולי צריך לעשות משהו אחר…

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by LazyNinja,

המחשב בן בערך שנה, ורוב החלקים עדיין באחריות. מעבד: AMD Phenom 2 955 קירור למעבד: ThermalTake ISGC-300 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 זיכרון: Transcend DDR2/2GB/1333 x 2 דיסק קשיח: Samsung Sata 1TB 7200 32MB כרטיס מסך: Leadtek GeForce GTX460 1GB DDR5 מארז: Antec Sonata 3 ספק: Antec True Power Trio 550W + צורב LG תודה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by dani571,

טוב, אז הנה הדרישות... לא ממש חשוב לי מה המשקל של הנייד העובי שלו וזמן הסוללה, והמבחינה החיצונית מה שחשוב לי זה שיהיה לו מסך 15.4 ומעלה (מומלץ ומעלה..). המחשב מיועד לשימוש ביתי... אני צריך שיהיה בוא ליבה כפולה כמובן, HD לפחות אם 160G, צריך שיהיה 2 ראמ ומעלה אם 800 מגהרץ ומעלה, וכרטיס מסך סביר. אני הולך לשחק בוא הרבה אבל לא במשחקים כבדים מידי... אז אני לא צריך את הכרטיס מסך הכי טוב שיש אבל שיוכל להריץ משחקים בינוניים.... הסתכלתי באיבורי והמחירים שם ממש הפתיעו אותי.. הכול כול כך זול שם... אבל למשהוא לא מצאתי את המפרט שהכי מתאים בשבילי... וגם לא חשבתי על משהוא.. אז בבקשה אם מישהוא יכול לעזור לי אני מאוד יישמח נ.ב. אם אפשר אז מומלץ שהמחשב עצמו יהיה שחור =]

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by below_z,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט למדעים מדויקים, משרדי, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מטלב וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. (ללא מסך). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מת…

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  24. שלום! אני מחפש מחשב שיריץ משחקים חדשים ברמה בינונית ומטה -מטרת המחשב: משחקים קל-בינוני -גדול מסך: 15-17 אינץ' -משקל רצוי: לא משנה -סוללה: זמן ממצוע 3 שעות (זה יהיה מחובר לחשמל לרוב) -יציאות: לא חובה אם אפשר HDMI -בלוטות: גם לא חובה -כונן קשיח: 500GB HDD -כונן CD\DVD צורב: חובה -כונן Bluray: לא -אחריות: 3 שנים מחנות טובה בארץ -מערכת הפעלה: אין צורך אם יש אז אחלה -חברה: אין לי אף העדפה בגלל שאני לא כל כך מבין בלפטופים הצרכים של המחשב הם סרטים מוסיקה אינטנט ומחשקים חדשים כמו Borderland 2 רק שזה יפעיל משחקים כאלו אני לא מחפש גרפיקה גבוהה בכלל.... אני שובר את הראש כבר המון זמן על מציאת לפטופ לחברה שלי. הוא הולך להחליף את המחשב הנייח שלה. אני גמיש עם המחיר. …

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  25. שלום לכולם, לפני חודשיים התייעצתי עם החברים כאן לגבי שדרוג מחשב - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=503451.0 לצורך הרענון, המחשב בן שלוש: [table][tr][td]מעבד:Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX [/td][/tr][/table][table][tr][td]קירור למעבד:Arctic Cooling Freezer 7 Pro [/td][/tr][/table][table][tr][td]לוח אם:Gigabyte GA-P35-DS3L [/td][/tr][/table][table][tr][td]מארז:ANTEC SONATA II 450W [/td][/tr][/table][table][tr][td]זיכרון:A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]כרטיס מסך:Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail [/td][/tr][/table] בסופו של דבר, הגענו למסקנה כי המקסימום האפשרי הוא שדרוג כר…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.