עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by OR2OOO,

בן דוד שלי צריך מחשב חדש אז הנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות חסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שהצקציב מאפשר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  2. אני מעוניין במפרט במסגרת התקציב שרשמתי בשביל מחשב לאחי, שימוש ביתי ומעט משחקים יש לי כמה שאלות לגבי המפרטים, 300W יחזיק מפרט כזה? אני יודע שזה לא ספק ג'נרי והוא נותן תפוקה אמיתית, אבל עדיין בכל המפרטים בקושי ראיתי ספקי כוח שהם עדיין 300W לוח אם לא עדיף לקחת של ASUS כשזה נוגע למעבדי AMD? ראיתי פה בהרכבות מפרטים שיש לוח אם זול כזה עם המון פיצ'רים.. אני ממש לא מבין במעבדים, ואני לא מבין מה השיקולים בבחירה בין מעבד AMD לאינטל? נגיד המעבד של AMD שמורכב פה בהצעה 4850e, לאיזה מעבד אינטל הוא מקביל בביצועים? וכמובן שאני מתכוון ללא OC ושאר ירקות כי אני לא מתכוון לעשות את זה... ראיתי שהזכרונות ממש זולים, אז למה לא ללכת כבר על 4GB? איך אני ארגיש, אם אני ארגיש בביצועים בין 2 ל4? …

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  3. כפי שכתוב בכותרת. חשוב: קר, שקט, ושיריץ משחקים כבדים (רזולוציה מקסימלית 1024*1280 בגלל המסך, לא מתוכנן לקנות חדש). מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤863 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤497 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤399 ספק כוח: Thermaltake 450W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤305 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤418 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤320 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: …

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  4. אוקיי יש לי 2100 שקלים חדשים ומאחר ויש לי קצת בעיות בבצפר חשבתי שאם יהיה לי לפטופ לארגן בו את כל החומר זה יעזור לי להשתפר. עכשיו התלבטתי בין כמה דברים: Asus EeePC 4G Acer Aspire MSI Wind U100 מהשוואה שערכתי ראיתי שהנתונים של MSI הם הטובים ביותר וגם משתלמים ביותר מבחינת מחיר, מבין שלוש האופציות. הקטע הוא שהיבואן של MSI בארץ היא אייבורי מחשבים, שעפ"י רוב, "לא מדהימים" (בלי להיות מלוכלך) עכשיו, מה דעתכם על המחשב בכללי? האם כדאי לרכוש אותו? האם הוא יוכל לעמוד בקצת אופיס, אינטרנט ומשחקים קלילים כדוגמת Bejeweled Twist וכו'? האם הוא כבד על הגב? (אני יודע שהוא שוקל קילו מאה, אבל אין לי אינדיקציה איך זה ביחס למחברות...) והשאלה האחרונה- האם הוא שווה את המסכת עינויים של אייבורי?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  5. השימוש למחשב יהיה גם למשחקים למרות שאני לא רואה את עצמי כגיימר רציני. חשבתי על CORE 2 2.18 או 1.83, אם אפשר לעזור גם בהחלטה הזאת אז זה יהיה נהדר. לוח אם בסביבות ה-1000 ש"ח +\-. זיכרון 1 ג'יגה של קינגסטון או חברה רצינית אחרת. כרטיס מסך זו הבעיה המרכזית שלי....חשבתי על ה7300 GT או 7600 GT. וביתר הפרטים אני לא מבין כל כך אז אשמח לקבל כמה עצות. דבר נוסף זה יחידת קירור...האם שווה לקנות ואם כן אז מה? בתודה לירן!

• 10 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by djz,

אני צריך המלצה יש לי מפרט ואני צריך אותו לרוב לאינטרנט וסרטים אני גם מפעיל משחקים אבל הם לא חדשים גג עד שנת 2007 וגם ממש לא כבדים רציתי לדעת אם המפרט יספיק לי והאם הוא משתלם או שאולי חסר לי משהו חוץ מזה יש לי מסך 19 אינץ רחב 1440 על 900 ומשהו לא זוכר בדיוק (LG W1952TQ ) אם זה עוזר במשהו.. מעבר לזה אני לא צריך כל ציוד הקפי שהוא. אם חסר עוד פירוט על משהו תגידו ואני אוסיף תודה מראש לכל מי שעוזר! מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤582 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤548 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤286 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3…

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  7. אהלן, בהמשך למפרט המומלץ הזה: http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ צריך מארז קומפלט, 1500 שקל גג, לא יהיה OC, ואין צורך בקירור למעבד שהוא לא סטוק אלא אם כן אין ברירה. אין צורך לכלול דמי הרכבה. תודה

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by Hazedrill,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כול התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד שלוש אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים D: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefiled 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).שם המסך בוא Benq E2200HD גודל המסך הוא 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  9. Started by OmerS,

שלום, אני מזמין בקרוב מפרט מחשב עבור לקוח שלי והייתי רוצה שתעברו עליו ותגידו אם יש לכם הערות: מעבד AMD Athlon XP 2500+ (512k 333) כולל קירור 510 ¤ לוח אם ABIT NF7 (nForce2 Chipset) 380 ¤ זיכרון פנימי A-DATA 256MB DDR 400 230 ¤ כרטיס מסך XFX FX5500 128MB DVI, TV 380 ¤ דיסק קשיח WD 80GB 7200RPM 8MB ATA-100 410 ¤ כונן תקליטונים 1.44 40 ¤ מארז ATX MIDI 400W כולל 3 מאווררים 260 ¤ סך הכל: 2200 ש"ח * אני מודע לכך שעדיף לקחת 512MB אבל הלקוח מתנגד מסיבות של תקציב. * המחשב הוא לשימושים ביתיים של אינטרנט, אופיס ומעט מאוד משחקים. בתודה מראש, עומר שקדי.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by yoni321,

טוב אנשים אני צריך מחשב נייד ב-2000$ המחשב ייקנה בארצות הברית. שימוש: office, אינטרנט אלחוטי צפייה בסרטים, Icq messnger, skype, משחקים. אם אפשר גם שיהיה ניתן לחבר את המחשב לטלוויזיה כך שיהיה ניתן לראות סרטים דרך הטלוויזיה. המחשב צריך לעלות בטיל ושלא יעבוד לאט אחרי כמה זמן. אנשים תענו מהר צריכים להזמין עוד היום. תודה

11. זקוקה להמצלה למחשב נייד לצורכי אדריכלות: תוכנות אוטוקד, 3D MAX, סקצ'אפ+רינדור, רוויט. חשוב לי שיהיה כמה שיותר קל ובאמת יוכל להריץ רינדורים מבלי שהוא יפול. התקציב שלי עומד על כ4500. תודה!

12. Started by shachar138,

אוקי קצת רקע , אני משתמש במחשב שלי 90% לצורכי עיצוב InDesign Photoshop ו-illustraitor וזה המטרה העיקרית (אם יעבדו משחקים בצורה סבבה לא צריך יותר מזה אם בכלל) . אני רוצה להחליף כרטיס גרפי אחרי איזה 7 שנים וספק כוח(שזה דיי חייב כבר) ומסך חדש קטן (לא מעל 24")מה שאומר שהכרטיס צריך לתמוך בשני מסכים בHD ושיהיה חזק לעיצוב. אז אני לא מבין בזה בכלל אם תוכלו להציע מפרטים בטווח מחיר סביר זה נורא יעזור הנה המפרט שלי : SPECS.JPG

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by funsoft,

אודה לכל העוזרים בנוסף שאלה - יש עכשיו הנחות סטודנט על MAC אם אני קונה באילת +הנחת סטודנט ההפרש במחיר לא משמעותי לי האם כדאי לי את הדגם הבא? (יודעת שהמסך מבריק). http://store.idigital.co.il/mac/macbookair/macbook-air-13-3-128gb-md760hb-b דרישות המחשב: * מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך 14" מסך מאט * רזולוציית המסך, אסתפק בסטנדרט. * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט * משקל רצוי נמוך עד כמה שאפשר המחשב זז ממקום למקום. * זמן סוללה סטנדרטי יספיק. חשוב הטענה מהירה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות רצוי eSATA אם אין גם זה בסדר. * Bluetooth לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - אשמח ל, SSD אם לא אז מהירות של 5400 לפחות. * כונן אופטי -כן. אבל אוכל לה…

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by Cons,

אם אני יכול לחסוך 500 ש"ח+- ברכישת מעבד וזיכרון ראם דרך אמאזון לעומת חנות מקומית , שווה לוותר על האחריות הניתנת ברכישה בחנות מקומית ? http://www.amazon.com/gp/product/B00J8E910Y/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER http://www.amazon.com/gp/product/B00KPRWAX8/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by h_yoav,

1.אפשר להפעיל את המחשב הנייד כמו רגיל נגיד לא לכבות אותו וכאלה או שמומלץ שלא? 2.יש לי מצלמה מובנת ואני לא מצליח להפעיל אותה זה אומר לי שיש כבר תוכנה שמשתמשת בה יכול להיות שהיא לא מתאימה לויסטה? תודה יואב

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  16. שלום, אני רוצה לקנות מחשב מולטימדיה (ממש לא משהו רציני) לשים בסלון. הדרישות (לדעתי) הם: מארז קטנטן, מקלדת ועכבר אלחוטיים, יעלה XP, להריץ מוזיקה ולהריץ סרטים. זה כל מה שהוא צריך לעשות. יש לי מחשב ראשי שלי שיעבוד במקביל ויש גם מחשב הורדות. בקשר למחיר, אני לא ממש מבין כמה הדבר הזה אמור לעלות. תוכלו לתת בבקשה מפרט ממצוע והרשום את מחירו? הצעות? אדם

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  17. נניח ואני לא מבצע אוברקלוק ? או שזה חובה האם שווה ללכת על הכרטיס המסך ? האם 512 זכרון זה בעייתי? הספק כוח שבא עם המארז ..הבנתי שהוא לא גנרי אבל גם לא חזק במיוחד איך המארז עצמו ? מכון להוסיף כמה שקלים ...אני בכלל לא סגור כרגע על תקציב אבל נניח עד 4500 רק מה אני מעניין לקנות מהחנות http://www.wex.co.il/ פשוט עניין של נוחות כי עשיתי אצלם קניות בעבר חלקים שלא נמצאים למרות שהם עדיפים יותר מהווים בשבילי בעייה ..אלא אם לספקים שלהם יש את הזה

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by BLACK SHARK1,

שלום רב, מחשבי היקר והאהוב לא עובד הלכתי לעשות מין בדיקה קטנה ואמרו לי או שהלוח אם שלך מקולקל או שהוא מת.. אז אמרו לי שלתקן יעלה בסביבות ה 1000 שקל הכל כלול.. אבל להחליף 2000 שקל... ואני חושב שאם זה עולה אלף שקל זה כבר לא שווה עדיף כבר לקנות מחשב חדש לא? O= אז ברצוני לשואל(עורך דין שכמוני ) האם זה באמת ככה? זה באמת עד כדי כך יקר? O= והאם יש אפשרות לעשות משו בנידון ולתקן אותו ב 500 שקל ככה? ??? נ.ב ישלי מחשב נייד מחברת TOSHIBA .. והשימושים שלי הם רגילים אימייל,סרטים,עבודות,(בלי משחקים).. רב תודות, אקצילופוס(שם בדוי)

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  19. ערב טוב, אשמח לקבל עזרה בקניית מחשב חדש, מכיוון שהדעות שאני מקבל בחנויות, כפי שאתם מתארים לעצמכם, הן מבלבלות.. כיום אני משתמש במחשב נייד לצרכי עבודה - אופיס וכו'. בעבר גם שיחקתי איתו - WOW ועוד. אני מעוניין לקנות מחשב שיוכל לשמש למשחקים - dragon age למשל, בשעות הערב ובשעות היום מולטי-טסקינג - וורד, אאוטלוק וכו' במקביל. קיבלתי הצעות שונות, למשל זו מאייבורי: מארז M5 THERMALTAKE שחור VJ2000BNS ספק כח SPIRE 12CM FAN 550W SPIRE לוח ג'יגהבייט GA-EP45T-UD3LR מעבד אינטל 3.16GHz 6MB CORE 2 DUO E8500 זכרון VALUE GEIL 2X2GB (4GB) DDR3 1333MHZ כ.מסך ATI Radeon 4870 1G-5 VAPOR SAPPHIRE דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA2 Western Digital צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS ב-4,400ש"ח. מצד שני, …

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by Shbd,

לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול אבל חבר שלי מת לשדרג את המחשב שלו, והתקציב כאמור הוא 3000 ש"ח ואני לא יודע אם כדאי לו לשדרג או או להוסיף עוד קצת ולקנות איזה מחשב חדש. מה אתם מציעים? ואם לשדרג אז מה? זה המפרט: Intel Pentium 4 530, 3000 MHz Asus P5GD2 Kingston 256 MB DDR2-533 X2 nVIDIA GeForce PCX 5750 מארז ג'נרי עם ספק ג'נרי

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by geebor,

(לא רואה איפה אני יכול למחוק בעצמי, סליחה)

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by masterlooler,

עמדתי לקנות את ה a53s i7 והדבר היחיד שמפריע לי זה הבנייה שלו שהבנתי שהיא לא טובה כמו מחשב עסקי. אני חושב ללכת עכשיו על ה N55sf, ההבדל במחיר הוא 700 שקל ותקנו אותי אם אני טועה מבחינת המפרט הם זהים חוץ מהכרטיס מסך. הבנתי שהיתרון הגדול של סדרת N זה איכות הבנייה. זה נכון שהיא טובה כמו מחשב עסקי?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  23. החלטתי לקנות מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים וסרטים... אני ישמח אם המחשב שלי יהיה שקט אבל זה לא כזה משנה לי, העיקר שזה לא ישמע כאילו יש לי מנחת מסוקים בחדר.. לא נראה לי שאני יעשה מתישהו OC אבל אני כנראה ישתדרג לSLI בעתיד הרחוק אני צריך שתעזרו לי בהחלטה על המפרט אז כל שינוי תגובה או הוספה תבוא בברכה מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - BOX מחיר: ¤1046 לוח אם: ASUS M2N-SLI Deluxe Socket AM2 NVIDIA nForce 570 SLI ATX AMD Motherboard מחיר: ¤725 כרטיס מסך: EVGA GeForce 8800GTS 640MB 320-bit GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card אני קונה מחו"ל - מחיר: ¤1598.95 דיסק קשיח: WD - WD2500KS 250GB 7200RPM 16MB Cache מחיר: ¤343 זיכרון: Kingsto…

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  24. אני מתלבט בין שתי מחשבים ניידים שניהם מחברת asus מסדרת הrog strix וההבדל היחידי הוא הכוננים הקשיחים שניהם 1TB עם SSD. אבל אחד הוא עם 5400 rpm עם 256 SSD, ואחד עם 7200 ו 128 SSD. עדיף לי להשקיע במהירות בכונן המרכזי או עוד מקום בSSD? אני ישמח לדעות ויתרונות וחסרונות לכל אחד.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.