עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=59e339fbb9fa6 איך המפרט הזה?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by zion789,

המחשב יהיה בשימוש לסרטים בלבד! ככה שאני צריך כרטיס קול מעולה! וכרטיס מסך טוב שיריץלי את הסרטים בכל הפורמטים השונים,רצוי שיהיה יציאה אלחוטית כדי אחבר את המחשב הראשי בחדר לראוטר כדי שאעביר לו קבצים ברשת הביתית שאעשה לו פה,הוא יריץ סרטי HD בעיקר ורצוי שיתמוך בכל הפורמטים הקיימים תקציב אני לא יודע כמה זה עולה אבל אני לא מאמין שזה יעבור את ה1000 אם צריך נשקיע כמה שצריך אין לי הגבלה כרגע אבל אל תשתגעו. *שמעתי שיש לי עוד אופציות אם זה סרטים בלבד או לקנות מזרימדיה ולצרוב דיסקים ולהכניס אליו. *או שהאופצייה השנייה היא לחבר את המחשב הראשי שלי עם מין מכשיר אלחוטי כזה שתחבר באופן חוטי למחשב,ובצד השני יש את אותו מכשיר שהוא גם יהיה מחובר לטלוויזיה 42 אינטש וככה הוא יעביר וידאו ואודיו בצ…

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  3. Started by dani770,

שלום וברכה, ביתי בת 16 לומדת גרפיקה (כל סוגי התוכנות המוכרות), ואני רוצה לרכוש לה מחשב נייח חזק ומהיר. אני לא מתמצא גדול, לכן אודה מאוד למי שיוכל לשלוח לי קישור למחשב כזה מזאפ או מחנות אחרת (במחיר בין 2500 עד 6000 בערך).. מה שכן, חשוב לי כונן קשיח לפחות של 1 טרה או 2 טרה. תודה רבה למסייעים !

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by tal_p,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוניים ,עריכת והכנת סרטים, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: , כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? בעיקרון כיוון של 4 ליבות, וכ. מסך 4850 ומעלה.. עדיף ATI 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? כדאי.. עד כמה שאפשר 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא בהכרח.. עדיף, ר…

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? NLE. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אביד מדיה קומפוזר ופרימייר פרו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה …

6. האם אפשר להרכיב מחשב סבבה למשחקים? (GTA IV, הנסיך הפרסי) שיעבדו חלק.. תודה מראש! ללא מסך.. ללא פלופי בבקשה אם אפשר כמה שיותר GB.. והדבר הכי חשוב שיהיה שקט.. המחשב הנוכחי שלי עושה רעש וזה משגע!

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  7. שלום, אני בתהליכים של קניית מחשב חדש. ואני מתווכח עם אבא שלי שעדיף להרכיב מחשב מאשר לקנות מחנות. אז הוא נתן לי תקציב של עד 4500-5000 שקל בשביל לבנות את המחשב הכי טוב שאני יכול ואחר כך נשווה אותו למחשב אחר מחנות ונראה מה עדיף. אז מה אני מחפש במחשב? אז ככה קודם כל שיעלה את המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות בצורה חלקה! שיהיה בו יחסית הרבה מקום, כרגע יש לי 140GB ואני לא ממש מרוצה. שיוכל לעבוד בצורה חלקה גם אם אני מפעיל עליו מספר תוכנות בו זמנית. הערה חשובה: המסך הנוכחי שלי הוא זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=418972 אז רציתי לדעת אם המחשב שתרכיבו לי מתאים למסך הזה או שכדאי גם לקנות מסך חדש? תודה רבה לעזורים!

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  8. P4 2.6 Presscot Neo 3-MSI משהו כזה חח מה שאייבורי שמים :[ 120GB 512MB FX5700LE-MSI ספק ג'נרי אפילו לא יודע כמה וואט. כל המחשב קומפלט כמה שווה?יש לי אותו שנתיים והציעו לי עליו 900. אם זה לא המקום תעבירו,לא היה לי פורום אחר בראש שמתאים.

• 12 תגובות
    • 738 צפיות
  9. שלום לכולם! אז ככה.. יש לי HD נייד של 1T והוא מלא.. הגיע הזמן לקנות אחד חדש.. ובמקום זה חשבתי.. אולי אם כבר, אני אקנה מחשב שיהיה ייעודי בעיקר לזה - לשמור חומר שלי, גיבויים וכו'.. בגדול חשוב שהמחשב יהיה שקט, יציב, אמין.. ספק כח טוב ואמין, קירור טוב.. מארז טוב.. אני מניח שמעבד, לוח אם וכ. מסך יכולים להיות בסיסים יחסית. צריך לפחות 2 HD של טרה כל אחד. מאוד חשוב לי שגם אם הלוח אם בסיסי, אז שיהיו "אפשרויות שדרוג" עתידיות - כמו להוסיף עוד HD וכו'. כמו שאמרתי, חשוב גם שהוא יהיה מהיר יחסית - הוא ישמש בעיקר לאחסון אבל אני מניח גם לצפייה של דברים, אז חשוב שיעבוד נורמלי.. (זכרונות זה לא עסק יקר כיום למיטב זכרוני, אז לא אכפת לי "לזרוק" עוד 100-200 שקל על שדרוג זכרונות אם זה יעזור בנוש…

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  10. ראיתי שיש מבצע של 012 ורציתי לדעת האם המחשב שם יוכל להתאים לי... התחלתי עכשיו ללמוד גרפיקה ממוחשבת ומעוניין שאוכל לבצע את שע"ב והעבודות על המחשב הנייד משום שאני מגיע הביתה למחשב בקבוע שלי מאוד מאוחר בלילה..

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by tamiri,

שלום לכולם... אני חדש בפורום אפתח בזה שברשותי "מחשב לכל ילד" פנטיום 3 80 גיגה... טוב, צריך להתקדם לא? התקציב המיועד הוא כ-1500 ש"ח למחשב, וכ-1000 ש"ח למסך. לאחרונה ראיתי את הדיל הנ"ל http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7743290 וכמעט ורכשתי. אבל עלו לי ספקות משום שבמפרט חסר לי מידע, וסתם מטבעי אני חששן. רציתי חוות דעת לגבי דיל זה. מהם השימושים שלי במחשב? בשעות הבוקר סוחר קצת בשוק ההון, ושעות הערב סרטים, המחשב נמצא בפעילות לאורך כל היום. כולל הילדים, והאישה. (קניתי מצלמה לילדים, הורידו למחשב,ו...) אין לנו משחקים ולא נראה שיהיה משחק שיהיה צריך לתת עליו את הדעת ברכישת המחשב. יתכן שבמשך הזמן אצטרך עריכה גרפית. מסך השימוש של המסך הוא גם לצפייה בטלוויזיה, (ע"…

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by Edd1,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וכללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:הכל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  13. אהלן, המחשב בעיקרון משמש את אחותי ואת אמא שלי. המחשב הנוכחי מרעיש יותר מידי ונהיה איטי [בוצע לא מזמן פרמוט ונוקה מאבק]. בעיקרון המחשב צריך להיות כמה שיותר שקט, נפח HDD בגודל 1T. השימושים העיקרים הם גלישה באינטרנט, מוסיקה, מידי פעם סרטים, הורדה דרך eMule. יש לציין שהמחשב דולק 24 שעות [הרגל לא לכבות אותו] וקיים אליו חיבור לראוטר. על איזה מפרט האיתם מציעים וכמה יעלה? קניה במידה ותתבצע תהיה בפנדה או אייבורי. שיהיה סופ"ש נעים לכולם.

14. Started by nononinette,

חשוב שיהיה על בסיס מעבד של אינטל כולל ציוד הקפי למשחקים ללא גרפיקה כבדה, סרטים, אינטרנט תודה

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by avieini,

קיבלתי הצעה מtms כשביקשתי מהם לבנות לי מפרט והם הציעו לי ככה: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2140 1.6Ghz 1MB FSB800 OEM ₪ 341 1 לוחות אם Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 Conroe Support G965PDS3 ₪ 593 1 מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ₪ 177 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ₪ 127 1 ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS ₪ 249 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ₪ 528 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ₪ 390 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ₪ 1575 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ₪ 199 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקו…

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  16. שלום, שיגעתי חלק מכם כבר יותר מפעם אחת אבל תאלצו לסלוח לי (תקופות מבחנים קשות עוברות עלינו לרעה...) רציתי את דעתכם לגבי מפרט סופי שהרכבתי בעזרתכם לצרכים הבאים: מחשב שקט לצפייה בסרטים (על מסך Dell 2209WA 22) ותכנות (Visual Studio, Eclipse, Flex ודומיהם) המפרט: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤374 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤395 דיסק קשיח: SAMSUNG ECOGREEN F2 500GB 16MB SATA2 5400 RPM - HD502HI ¤299 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤131 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPQ ¤296 מארז: ANTEC NSK6500 w/o PSU ¤251 ספק כוח: ENERMAX TOMAHAWK 405W : ETK405 ¤254 קרור למארז: ARCTIC COOLING 90mm 9PWM ¤30 סה"…

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  17. שלום, אני חושב לרכוש מחשב נייד HP Envy 17 עבור עבודה משרדתית. השימוש הוא בעיקר תוכנות אופיס כמו וורד, פאור פוינט. גוגל, דוקס וכו' אין שום כוונה להשתמש במחשב עבור גיימינג או משהו כבד. הסיבה שהמחשב הזה תפס לי את העין זה ה17 אינץ'. אני קונה אותו עבור אמא שלי ורוצה מסך גדול כמה שיותר במחיר הגיוני. הספק שלי הוא האם כדאי לקנות מחשב כזה עבור השימוש שרשמתי. האם יש טעם לקנות מעבד i7 או i5 בהחלט מספיק. והאם יש מחשב נייד אחר שכדאי לבדוק עם מסך גדול במחיר טוב יותר, ושהחומרה לא תהיה מוגזמת לשימושים של עבודה משרדתית. תודה

18. Started by bobby323,

יש משהו יותר טוב (לא SLI) עד 1000 ש"ח עם יכולת חריגה, מפרט למשחקים לא ל OC http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=8742 זה הכי טוב שמצאתי גם בביקורות ללוח שהוא לא SLI, ראיתי שהוא נתן את הביצועים הכי טובים

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  19. אז קבלו לאחר החלטות רבות ודעות רבות החלטתי לבנות לי מחשב חדש אז הינה המפרט אני משאיר את המסך aoc שלי ואת הארד דיסק wd והמקלדת quantum למחשב החדש אז הינה המפרט מksp תנו תגובות מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3200+ (S-754) 1 1220 1220 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) Nforce3 250 1 440 440 זכרונות DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 400 800 כרטיסי מסך PINE כמות מחיר סה"כ xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 1 1350 1350 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD CD-ROM כמות מחיר סה"כ ASUS x52 1 110 110 מארזים כמות מחיר סה"כ Antec ATX MIDI Super Lan…

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  20. מחשב נייד עם כרטיס מסך לא משולב מישהו יכול להסביר זה חדש לי אשמח להסבר

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by non_user,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (FIFA), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? 2-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא נדרש זמן ארוך רצוי שיחזיק עד שעתיים שלוש בלי מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן, לא משנה עד כמה עדכני * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ מספיק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש פירוט של מחשבים שחשבתי עליהם. אני לא יודע לבחור בין המחשבים אשמח לדעה מנוסה יש לציין שכל המחשבים סביב אותו מחיר (4000) ASUS K53SC ASSUS K5…

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  22. השימוש הוא ביתי לאינטרנט ושמיעת מוזיקה CASE BUSINESS CLEARLINE 500WATT + HANDLE INTEL E5300 2.6GHZ 2M INTEL RAISIN CITY G41 L1G + VGA 1333Mhz -http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG41RQ/DG41RQ-overview.htm DDR II 2GB 800Mhz CL5 PATRIOT 320GB 16M SATA II 7200 HITACHI יש לי אפשרות למחיר יותר זול אם אני לוקח לוח כזה(לא שמעתי על החברה הזאת) http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=G31M-VS&s=775

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by J S Bach,

היי, ברשותי המחשב הנ"ל ורציתי לדעת איך ניתן לשדרג אותו? - האם ניתן להחליף זיכרון RAM נ-1 ג'יגה DDR2 ל-2 ג'יגה (ואולי אפשר יותר?)? - האם ניתן להחליף את הHDD ב-SSD? האם יש SSD באותה המידה? - האם ניתן להחליף את המעבד? (מ-N270 ל-N280) - האם ניתן להחליף את הפאנל/מסך של המחשב (10.1")? - האם ניתן להחליף בטריה (היא חלק מהמחשב...)? - האם כדאי לעשות אוברקלוק? (מערכת קירור עלובה) - האם כדאי לעבור מ-XP ל-7? תקציב לא מוגבל לבנתיים. כל רעיון נוסף התקבל בברכה. כמוכן אשמח לקישור לחנות/מוכר איביי וכד' שממנו/ה ניתן לקנות את הרכיבים. בתודה מראש לכל העונים והעוזרים.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  24. Started by coil,

שלום אנשים אני הולך לקנות מחשב כנראה היום ויש לי התלבטות בין שתי המחשבים האלה http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400-ati.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320-nvd.htm השימוש שלהם יהיה לצורכי גרפיקה, פוטושופ, Maya וכ'ו. מה נראה לכם עדיף? המעבד של ווסטרו נראה יותר חזק אבל האם זה יותר חזק משמעותית? וגם מה עדיף מבחינת הכרטיס גרפי ה- Readon 3450 או Geforce 9300?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  25. אהלן, אשמח להמלצות (גם יותר מאחת זה אחלה) עבדתי שנים עם דל סטודיו ואני באמת לא מעודכן בשוק הלפטופים בשנים האחרונות. מחפש לפטופ / תקציב של 5500-6500 / אולטרה בוק לצערי אין לי זמן להזמין מחול. אלו הדברים שממש חשוב לי שיענה עליהם (לפי הסדר): מסך 14 אינטש + לא מתחמם + דק (אולטרה בוק?) + מנגן סרטים כבדים בלי בעיה (בלו-ריי / 1080p) + כונן קשיח בין 256-500 GB. ssd? אם הדרישות מוגזמות - אשמח אם תוכלו להמליץ על חלופה או משהו באזור. המון תודה !!!

• 1 תגובה
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים