עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה דעתם על המפרט הבא: E4400 - 549 Abit IP35 PRO - 965 Super Talent 800Mhz 2GB CL4 - 746 Evga 8800GTS 320MB - 1675 Antec Neo HE 500W - 670 HDD WD 250GB 16MB - 300 NEC AD7170A - 160 OCZ Vindicator -288 מארז אין לי שמץ איזה לקחת, שיהיה עם סירקולציה טובה, גדול, ומתאים ל8800GTS המחיר ללא ציוד היקפי, המעבד יהיה עם OC @ 3.0GHZ ראית הרבה OCDB'ים שהגיעו לזה בקלות רבה. המחשב יהיה בעיקר למשחקים ולגרפיקה, עבודה עם מקודדים והמרות סרטים. מה אפשר לתקן? להוסיף? אולי מפרט אחר? תודה מראש, יאן.

• 11 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by elior021,

שלום לכולם אני צריך עזרה במפרט מחשב על 4500 שקל בלי מסך הצרכים שלי מהמחשב הם עבודות אדריכלות ועבודות גראפיות אני עובד אם תוכנות כמו autocad ו revit ואני רוצה שהם יעבדו טוב ומהר. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  3. אח שלי ארגן משו... AMD Athlon XP 2600+ Mobile 512K, 333 Mhz Tray CPU Citizen/Sony Black 1.44MB 3,5" FDD Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video לוח אם טוב עם כרטיס קול מובנה אני חושב שזה של EPOX ומארז שלהם של אייבורי אבל הם אמרו שהספק והכול טובים ושאני לא ידאג הכול ב2900 ש"ח. לקנות?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by gaizeror,

1. מה התקציב המקסימאלי?5.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא לעבור את ה.5.5 אבל אם יש שדרוג קיצוני מוכן לחרוג בעוד כ500 שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטים באיכות גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רזולוציה מקסימלית אני ח…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by maors3,

מיתלבט בין מיספר מחשבים N10E ASUS או EEE1000H LG X110 LENOVO S10 מה לדעתכם מומלץ?

6. Started by DJDAVID,

חייב מעבד 930 של אינטל צורב DVD מסך של וויסוניק V930 עכבר G7 מקלדת עלית של לוג'יטק(אפשר להשאיר 200 שקל לזה אם אין בחנות...) הארד 250 ג'יגה 7900GT קירור טוב למעבד... כונן דיוידי ולוח טוב.. המחשב מיועד לעריכת מוזיקה,משחקים גלישה באינטרנט הורדות מהאינטרנט תודה.

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by levybar86,

שלום לכולם, כבר התייעצתי אתכם לפני כמה שבועות לגבי מפרט שמתאים לי וקבלתי מפרטים ממש טובים. כבר די החלטתי על מפרט, אבל אז שמעתי על משהו שנקרא SSD. השאלה שלי היא האם כדאי להוריד קצת את האיכות של המעבד, לוח האם והקירור (כדי להוריד במחיר), ובתמורה להוסיף SSD של 60GB בערך בשביל מערכת ההפעלה, תוכנות כמו אופיס וכו'. אלו שני המפרטים (הרכבתי אותם בiqpc) ההבדל במחיר בניהם הוא מעל 300 ש"ח, כשהמחשב עם הנתונים הפחות טובים (אבל עם SSD) הוא היותר יקר. אז מה אתם חושבים שעדיף? בלי SSD: מעבד: [..] INTEL 2500K (TRAY) +ASROCK Z68 PRO 3 + AC FREEZER 13- TRIPLE GOLD II - זמין במלאי ₪1611 זיכרון: [..] KINGSTON 8192MB (2X4096MB) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪228 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o…

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by צעיר רענן,

בס"ד שלום וברכה! אחרי מספר שיפוצים במחשב נייד (תיקון הפלסטיקה החיצונית, הוספת כונן SSD) וכו' החלטתי להשקיע בו עוד קצת ולהתייעץ מה כדאי לעשות, מצו"ב המפרט הטכני של המחשב נייד שלי, חשוב לי מאוד המהירות של המחשב. השאלה מה הדברים שיכולים לגרום ל'צוואר בקבוק' וממילא גם אם אני אשדרג את החלקים הנתונים יזרמו לאט. קניתי את המחשב לפני חמש שנים. אשמח לשמוע את חו"ד

9. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב שייעודו הוא בעיקר אינטרנט וכמה תוכנות שקשורות לנושא כמו פלאש דרים וויבר וכ"ו (אני לומד בניית אתרים) כמו כן שיוכל להפעיל משחקים אבל לא צריך להשתגע עם הכרטיס מסך. המפרט שמומלץ באתר נראה לי טוב (3000 שקל, עבודה משרדית מעבד איי אם די) העניין הוא שאני רוצה לקנות אותו בחברת מידיקום (midicom.co.il( מכיוון שאני יכול לקבל שם הנחה משמעותית. אם אתם יכולים לעזור לי לבנות מפרט שעונה על הצרכים האלה מהאתר הספציפי הזה אני אודה לכם מאד ואם נראה לכם שאין שם את החלקים הדרושים תגידו לי! תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by tibia,

אני צריך את החלקים הבאים בתקציב 2600 מעבד לוח אם זיכרון מארז + ספק דיסק קשיח ( 80 gb) כרגע ברשותי geforce 5700 AGp 256 mb ו דיסק קשיח 40 GB כלומר שאני יצטרך ספק שיחזיק את המערכת תודה לכולם ........ ועד כמה אני ירגיש את הבדל בינו לבין המחשב שיש לי כרגע המחשב : intel 1.6 לוח כלושהוא של msi 256 RDARAM geforce 5700

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by Tavor999,

שלום לכולם, אני מתעניין בדגם Studio 1555. האם מישהו יודע היכן אני יכול לראות אותו באזור חיפה? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  12. צריך מחשב לעבודה עם מצגות ומעבד תמלילים וגם אינטרנט שיעבוד במהירות סבירה. עדיף שהמחשב יהיה מוכן לחיבור אינטרנט אלחוטי וגם קווי (חיבור RJ45) ועם מערכת הפעלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  13. Started by la_pumik,

שלום רב, המחשב נייד של אבא שלי כבר עבר זמנו (סלרון 2500). ואנחנו רוצים מחשב חדש. השימוש שלו הוא אינטרנט ואופיס ובעיקר תוכנת האוטלוק שהיא תוכנה כבדה יחסית (בטח שהוא שומר שם הכל! וכל פעם עולה קובץ של 2 גיגה נתונים) דברים חשובים: זיכרון 1024 לפחות. מסך 15 או 15.4 מיקרופון מובנה (לסקייפי) צורב dvd שיהיה עם אחריות ל-3 שנים. עד עכשיו הייתי סגור על ה- dell inspiron 6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati.htm עם שידרוג זיכרון ל1024 סה"כ 6750 ש"ח אבל לא נראה לי שיש לו מיקרופון מובנה וזה קצת מציק. האם יש למישהו הצעות? אשמח לקבל אותם, ותודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  14. Started by nucleo,

שלום רב, חבר שלי מעוניין בהצעה לפרט עבור מחשב שישמש לעריכת סאונד. שימושיו יהיו בעיקר קיובייס אם כי לא רק תהיה המון עבודה עם מידי והעמסת ערוצים. אין לי ממש מושג מה זה אומר (: כרטיס קול כבר יש לו (motu) ולכן לא צריך. גם מסך לא צריך. עוד הוא רוצה לדעת אם מישהו פה ממליץ לו ללכת על מחשב מקינטוש במקום כמו שהרבה המליצו לו במקום אחר. הוא אומר שאם מק אכן עדיף, לא תהיה לו בעיה להעלות את התקציב בכמה אלפי, לסביבות ה12,000. אישית אמרתי לו שאני חושב שזה בזבוז של כסף אבל שאשאל פה למקרה שאני טועה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by mapisto,

היי, לפני כמה ימים ביקשתי פה מפרט לחבר וקיבלתי אחלה מפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪888 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 MSI P67A-G45 B3 P67 Chipset במלאי!, יחידות 1 ₪672 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2891 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪300 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2898 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB SATA F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪250 ht…

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  16. או לפחות יודע כמה יעלה לי בארץ ...(בעצם זו אותה השאלה...) בכל אופן ה- LG Studioworks 995e שלי מתחיל להראות סימני עייפות, ואני מחפש לרכוש חדש. נ.ב: האם ל- Iiyama יש פסים לרוחב ?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by nookii,

. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רמקולים, עכבר, מקלדת ומסך לא דרושים במפרט 4. …

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by PITAMAR,

יש לי מחשב עם לוח אם 975X Platinum PowerUp Edition-MSI ,מעבד אינטל PD945 3.4 4M DUALCORE וכרטיס מסך MSI- NX7900GT VIVO אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שהוא כבר די חלש ונתקע לפעמים. המחשב משמש בעיקר לעיבוד וצפיה בוידאו סרטים ותמונות נמצא בממ"ד ומחובר לטלויזיה בסלון בחיבור S-VIDEO ׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁ(כבל קואקסיאלי).הטלויזיה פיליפס HD מלא דגם PFL5404H. אני מבקש המלצה לכרטיס מסך.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  19. http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=59e339fbb9fa6 איך המפרט הזה?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  20. אני לא צריך מסך יש לי מסך בעל רזולוצייה 1600*1200 ואני נעול שיהיה את הכרטיס מסך 4870 שיהיה שקט ואני מתכוון לעשות OC סבבה אני ישמח להצעות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  21. היי, 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1700. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100~200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080p. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by dix,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500-4000 מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים ו סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך של Nvidia 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב…

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by Darkemor,

שלום רב, הרכבתי מפרט מ-KSP וברצוני לקבל חוות דעת עליו: מעבד:Pentium 4 3.0 Ghz Cache לוח אם:Asus PSAD2 Deluxe (925) S775 זיכרון:DDR 500 512 A-Data כרטיס מסך: Pine xfx 6600 256 MB DVI, TV, PCI-E דיסק קשיח: Western Digital 160 GB 7200 8MB WD1600JB כונן:Teac/Sony 1.44 כונן סי די: LG x 52 צורב די וי די: LG 4163B+x16-X8 Dual x4 מאוורר: Thermaltake Smart Case Fan 2 12sm+Controller מארז: Thermaltake Tsunami VA3000BWA/SWA מסך: Samsung TFT 17" 730B 8MS +DVI מקלדת+עכבר: GPT Multimeadia + Mouse Optical רמקולים: Creative Inspire 2500 Sub + 2SP סך הכל: 7118. הדברים החשובים אשר רציתי לכלול במחשב ואבקש את התייחסותכם אליהם הם: * לוח אם- האם כרטיס הקול המשולב נותן מענה טוב ואיכותי להמרת קל…

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  24. שלום, מדובר על מחשב שמיועד לשימוש בייתי, גלישה באינטרנט, הורדת סרטים/מוסיקה, אופיס, אוטוקד, משחקי רשת, מעט צפיה בסרטים. מה דעתכם? דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9500 מאווררים וגופי קירור: Generic Spire Storm 954 CPU Cooler s1156, s1366 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9255 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10813 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10273 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ http://www.ksp.c…

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  25. שלום, אני צריך המלצות למחשבים ניידים מה אני רוצה מהמחשב: המחשב ישמש לרוב לעבודה משרדית מרובה. אני צריך שהמחשב יהיה יחסית קל בשביל שיהיה נוח לנסוע ולטייל איתו. ברמת המשחקים אני צריך שהוא יוכל להפעיל משחקים ישנים כגון: warcraft3 heroes 3 AOE 3 וכו' את המחשב אני קונה בחול - אז אני אשמח לקבל המלצות לדגמים שיעמדו בדרישות כמה מילים על התקציב: יש לי תקציב של עד 800$ עכשיו מחשב שעולה בחול (ארצות הברית) 800$ מקביל למחשב בארץ שעולה בסביבות ה 5500-7500 ש"ח אז תכוונו לטווח מחירים הזה [= תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.