ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, חברים. אני מתכנן לרכוש לפטופ בקרוב, כאשר המטרה העיקרית בו היא צפייה בסרטי 720P HD (ואם יתמוך גם ב-1080P אז מה טוב). יש לי כרגע לפטופ עם רמקולים מובנים על הפנים, בחיי. עוצמת המקסימום שלהם היא פשוט בדיחה! אז חשוב לי שהרמקולים יהיו מצוינים, מדהימים ולא פחות. כמובן שגם צריכה להיות תמיכה מעולה באוזניות, שזה חסרון נוסף בלפטופ הנוכחי שלי. יציאת HDMI יכולה להיות בונוס נחמד, אך לא הכרחי במאה אחוז. זאת על מנת שלא יבוא על חשבון דרישות אחרות שחשובות לי יותר. מה שכן, חובה שהלפטופ יתמוך במס' פעולות "כבדות" במקביל ובו זמנית. דוגמה שנדרש ממנו לעבוד באופן יציב וחלק: הרצת סרט 720P (בנגן מדיה פלייר הרגיל או הום סינמה קלאסיק), מיקרוסופט וורד, מס' רב של לשוניות בפיירפוקס + התוכנה פת…
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מתכנן לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 4500 שקלים. המחשב מיועד למחשקי גיימינג כבדים כגון: GTA IV, Crysis, Whellman, Dirt2 והלאה. כמו כן הוא מיועד להורדות, לתוכנות מסרים וגלישה באינטרנט. הנה המפרט שבניתי בשבילו רציתי את חוות דעתכם: ( 2 הקישורים לתמונות הינם אותו מפרט ) http://www.siz.co.il/my.php?i=m2yjwru2mi3m.jpg http://www.upit.ws/picture.php?file=519534e256ea0.jpg במידה והתמונה של המפרט אינו מופיע לכם תצאו ותיכנסו אל הדף מחדש כי לפעמים זה עושה בעיות. תודה רבה לעונים. עריכה: המחשב אינו מיועד לאוברקלוקינג
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן אני אתן פה 2 מפרטים ואני רוצה שתגידו לי כמה אמור לצאת כל הסיפור במידה ואני משלם רק על הרכיבים (אני מרכיב). אז ככה: מעבד - Intel Core i7-860 2.80 ~ 3.46 GHz x4 Quad Core 8MB Cache קירור מעבד - הוצע לי "Low Noise Variable Speeds Advanced CPU Cooler" אך אשמח להצעות אחרות, אני רוצה קירור יותר רציני, ומה דעתכם על קירור מים? בנוסף יש קירור פאסיבי אבל שוב, כל מע' הקירור של המחשב נראית לי חלשה משהו... לוח אם - Intel P55 Express Based Main Board זיכרון - הבנתי שיש רק 2 סלוטים על הלוח אם ואני רוצה מינימום 6גיגה אז 3072x2 DDR3 1333MHz ממשק פיירוייר 400 - Texas Instruments IEEE-1394A Firewire-400 (1 x Rear) כ. מסך - ATI Radeon HD4350 512-MB Dual Monitor + TV - Silent (Passiv…
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אהלן, יש לי Dell Inspiron 1520, והמסך שלו כמובן מבריק. אז השאלה היא איך אני הופך אותו למט? יש איזה ציפוי שאפשר לקנות? ובכלל - למה לעזאזל מייצרים כמעט את כל הניידים עם מסך מבריק? תודה, איציק.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד בעוד כחודש מדעי המחשב ובמקביל אני עובד בפיתוח אפליקציות ואתרים ואני צריך את עזרתכם עם קניית מחשב חדש. אני מחפש מחשב שולחני חזק שאני יוכל לחבר ל 2 מסכים (שקיימים כבר) ולהריץ במקביל הרבה תוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 אלף שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לנסות ולחסוך אך אם זה בא על חשבון דברים חשובים אני מעדיף לשלם קצת יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום בעוד כחמש מאות שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לתכנות ולצפייה בתכני HD. כנראה גם עריכה גרפית והרצה של VM על המחשב (לטובת הלימודים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ס…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני זקוק למפרט למחשב המיועד בעיקר לאינטרנט ותוכנות גרפיקה (photoshop, freehand, אולי גם flash). התקציב עד 3500 ש"ח (אם יוצא יותר לא נורא, אם פחות מה טוב). המחשב לא צריך להריץ משחקים כלל, כך שהכרטיס מסך יכול להיות הפשוט ביותר. אין צורך במסך או רמקולים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מתלבט בין מערכת INTEL ל- AMD אין לי מושג כבר מה לקחת.. יש לי הצעה ל-AMD לוח אם- MSI K9NGM2 כרטיס מסך מובנה gforce 6150 מעבד- 3800 dual זכרון - 1GB לא משנה איזה דיסק- 160GB מה אתם אומרים על הלוח הזה לא מצאתי עליו כלום או שאולי בכלל עדיף לקחת מערכת INTEL לוח אם- אין לי מושג איזה לקחת אבל צריך משהו עם כרטיס מסך מובנה ומוכן בשדרוג עתידי מעבד- pentium D 915 זכרון - 1GB לא משנה איזה דיסק- 160GB בבקשה אנשים תעזרו לי לבחור... כבר נשבר לי המוח פשוט תנו לי מפרט וזהו אני לוקח את ההכי טוב שתביאו לי פה ותודה מראש לכל המגיבים- תודה רבה!!!!
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב ביתי עבור אבא שלי למטרות גלישה, הורדות, סרטים, מוזיקה ועריכת תמונות בסיסית בתקציב של עד 3K. אין צורך בספק כח או מסך. כמו כן, אין צורך גם במקלדת, עכבר ורמקולים. הכרטיס מסך חייב להיות תומך DX10 להתקנה עתידית של ויסטה, אבל הוא לא ישמש בשום שלב למשחקים. נכון לעכשיו הרכבתי את המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM E4500Tכמות: 1מחיר: ¤624 קירור למעבד: Arctic Cooling Alphine 7כמות: 1מחיר: ¤61 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3כמות: 1מחיר: ¤605 מארז: Compucase HEC 6A19 Black NO PSUכמות: 1מחיר: ¤213 זיכרון: Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KBכמות: 1מחיר: ¤316 קשיח למחשב שולחני:Western D…
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים לא מוצא דרייברים. הצילו !!!! Satellite L355D צריך דרייברים של כרטיסי רשת, מסך, וקול. http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/support/jsp/modelContent.jsp?ct=DL&os=&category=&moid=2059352&rpn=PSLE8U&modelFilter=L355D-S7815&selCategory=3&selFamily=1073768663 תודה רבה. אהה.... XP עדכון: מצאתי. נשאר לי כרטיס רשת. (לא אלחוטי)[br]פורסם בתאריך: 5.03.2010 בשעה 00:58:55 מצאתי הכל.ימח שמם! למה אני צריך לגרד את זה מרחבי הרשת? למה באתר יש להם רק דרייבר של מודם, וכרטיס רשת אלחוטי? למה הם לא מפרטים איזה כרטיס קול, רשת, וכו? ולמה אני צריך לפרק את המחשב כדי לגלות את זה? לא משנה... העיקר שיש הכל.
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני בשלבים סופיים של בניית מפרט למחשב הבא שלי, משמש למשחקי AAA בעיקר. במקביל מחפש גם לרכוש מסך + מקלדת (מבחינת עכבר אני מסודר עם Razer Basilisk), אז יש כמה שאלות קשורות זו בזו: מסך - מחפש מסך “34 ומעלה (עד “42 מקסימום), רצוי קעור, ברזולוצית 4K (כלומר 1600 × 3840 ומעלה) - כרטיס המסך יהיה 4080 SUPER - אשמח להמלצות, וגם האם G-Sync שווה את הפרש המחיר העצום מול מסכי FreeSync Premium. מקלדת - לאחר מספר אכזבות מאיכות מקלדות ברמת High End (כמו Logitech G910 ו Razer Huntsman Elite שלאחר כשנתיים התחילו ghosting, כלומר הקשה על מקש הקלידה את האות מספר פעמים) - אשמח להמלצה על מקלדת גיימינג מכנית איכותית ואמינה, נניח עד 1000 ש”ח מפרט - חשבתי על המפרט הזה ב TMS (מעט ח…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1600X1200 בינתיים המסך משרת אותי מעולה כבר 11 שנה! ייתכן ואחליף בעתיד * באיזה סוג משחקים תשחקו? FIRST PERSON SHOOTER * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אבא שלי הלך לחנות (בלי ידעתי) ולקח את המפרט הזה: מארז מהודר (הוא הביא לי תמונה שלו לא יודע איך להסביר לכם איך הוא אבל הוא ממש יפה) זיכרון: 2GB DDR 2 667 לוח אם: ASUS P5 6C MX מעבד: INTEL CORE 2 DOU E6750 דיסק קשיח: WD 250 GB SATA 2 כונן :DVD צורב DVD *20 כ.מסך: GFORCE 8600 256MB עכבר+מקלדת רמקולים GUNUS סה"כ 3200 (אשראי). זה כולל מערכת הפעלה+אנטי וירוס. אחריות 3 שנים. לגבי מסך אנחנו לא בטוחים שנקנה דרכו אבל הוא אמר שהם דרכו אז מסך של MAG 20 LCD רחב 4 מילי סכנד במקום ב1500 ב1000 יעני אם נקנה דרכו + מסך 4200 בלי מסך 3200. משתלם או לא... (אשמח אם תגיבו לי מהר כי אני רוצה להזמין בימים הקרובים) תודה רבה על העבודה הנהדרת שאתם עושים ועוזרים!.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה CPU : INTEL 2.4GHZ 533FSB MotherBoard : ALBATRON PX845PE PRO II SILVER Memory : 256MB DDR 400MHZ 3200 Hard Disk : WD 80GB 8M ATA 133 7200 RPM DVD :ASUS DVD X 16 Floppy drive : 1.44MB TEAC Case :3RSYSTEM AIR CYBER BLUE 400 Watt Video Card : HERCULES 3D PROPHRT 9500 128MB Audio Card : ON BOARD Lan Card : ON BOARD הרכבה חינם זמן אספקה 5 ימי עסקים בלבד !!! כל זה עולה רק 5,410 ש"ח ואני יוסיף CREATIVE EXTIGY USB ב-880 שקל ו-XP תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למחשב נייד למנהל, להלן כמה איפיונים חשובים: 1. נראה סקסי! 2. קל 3. חזק - למרות שהעבודה מתבטאת בקריאת מיילים ישנה דרישה למחשב על, אז מינימום i7 ו-8gb זכרון 4. עדיפות למחשב עם עמדת עגינה ייעודית 5. לא צריך DVD אבל חשוב שיהיה עם יציאות טובות ללא מתאמים כמו למשל יציאת רשת. 6. תקציב 10K תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני ניסיתי למצוא מחשב עם אותם נתונים כמו של המקים אבל לא מצאתי שום דבר קרוב אני מדבר על MACBOOK PRO 15.4 http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?nnmm=browse&mco=D2D493CA&node=home/macbook/macbook_pro אני רוצה להשות בין המק למחשב נייד אחר עם נתנים כמו שלו
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות עמדת עריכת ווידאו מ-PCpower בהרצליה שמתמחים בנושא. http://www.pcpower.co.il/index.php?cPath=131_148 ישנו מחשב (השני ברשימה) שאותו הוא רוצה לקנות. נשאלת השאלה אם כדי לו להרכיב את המחשב במקום אחר כדי שיצא זול יותר. המחשב לא כולל מסך ואביזרים נלווים אך ישנו שירות ותמיכה תכנית לכל החיים. כמו כן נשאלת השאלה האם הפריטים שהם מציעים באמת מתאימים לעריכת ווידאו באוויד או שמדובר בציוד מוגזם מדי או לא מספק. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, אז אחרי הרבה בירורים והתייעצויות (גם פה בפורום ) החלטתי לקנות את ה-lenovo yoga 3 14 (דגם 80JH0051/2/3IV). אחד הדברים שהרבה אנשים הדגישו זה שהמסך שלו עשוי להיות כהה מידי ושכדאי לראות אותו לפני רכישה. כבר מעל שבוע אני מחפש חנות שתציג אותו דלוק לראווה אך נכשל בכך, שלחתי אפילו מייל ללנובו אבל הם לא עונים הדרישה שלי כזו מוזרה ומוגזמת? אין אף חנות שמציגה את המחשב שאני עומד לקנות בכ-5,000 ש"ח? לנובו עצמם לא מציגים אותו באיזה אולם מכירות או תצוגה?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי אנשים ההורים שלי צריכים מפרט לעבודה ב OFFICE גלישה ותוכנת הנהלת חשבונות פשוטה שעובדת ב XP בלבד ... מסך כבר יש אז לא צריך כל מה שאני צירך זה מחשב נטו ... אתם יכולי בבקשה לעזור לי :\? שבאמת יוציא את המקסימום שיפעל בצורה טובה יחיסת ... תודה !!
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
בקיצור קניתי את המחשב עם אינטרנט מובנה רציתי אך הוא לשימושים של אינטרנט סרטי hd 720p ומשחקים קלילים כמו וורמאס החדש?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי לפטופ של לנובו M30-70 עליו מותקן windows 10 מקורי. לצערי המחשב פועל יחסית לאט, האם אפשר לעשות משהו בשביל שיפעל מהר יותר? כמו כן, לאחרונה התקנתי עליו גם win 7 אבל גם הוא לא עובד בצורה הכי מהירה על המחשב הזה. זה המפרט של המחשב Intel Core i5-4200U, 4GB RAM.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי inspiron6400 ורציתי לדעת אם אפשר לשדרג בו את המעבד והכרטיס מסך יש לי core duot2400 ו x1400 ואני רוצה core 2duo וסx1600
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניים לקנות מחשב נייד של DELL עם מעבד i7 8GB זיכרון, עם מערכת הפעלה ושלוש שנים אחריות. השאלה שלי היא האם המחירים עכשיו בשוק הם נמוכים יחסית בגלל שזה סוף שנה? או שהדגמים הנוכחיים יירדו עוד יותר בתחילת ינואר 2013 כי אז ייצאו דגמים של השנה החדשה? מה אתם אומרים על המחשב הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21065&cf=zap אני אשתמש המון בפוטושופ, לייטרום ובתוכנות עריכה לוידאו ולמוסיקה, מקווה שהכרטיס מסך לא יהיה חלש מידיי לזה, חשוב לי לשמוע דעות, בבקשה !
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הבא (מסקיי פיסי) בעיקר לשימוש ביתי אבל , אולי קצת למשחקים. המחשב ישמש גם לפיתוח ואני צריך בשבילו מעבד חזק והרבה זכרון. יש מצב גם לאוברקלוקינג מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box - ¤1,413.00 לוח אם GigaByte GA-965P-DS4 - ¤1,131.00 זיכרון CORSAIR VALUE 2x1GB 667Mhz CL5 - ¤1,298.00 דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS - ¤438.00 כרטיס מסך WinFast PX7600GS EXTREME TD256M - ¤637.00 צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 - ¤188.00 מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 400TRT 20/24P - ¤435.00 סה"כ 5540 יש לי 2 שאלות: 1) האם הספק מספיק טוב 2) האם הזכרונות האלה טובים ושווים את המחיר שלהם. רציתי בעיקרון זכרון 800MHZ אבל אין להם שם משהו נורמלי וגם אמרו לי פה שזה לא כל כך משנה חוץ מז…
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הבא: Pentium E2160, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore 500 1 500 GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 460 1 460 1GB TransCend DDR II 667 205 2 410 Sapphire HD 2600 Pro 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 580 1 580 Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 310 1 310 LG DVD±RW GSA-H42NK x18 Black 175 1 175 Midi-Tower ATX 323 500W Max Black and Silver 145 1 145 TOTAL: 2580 *הרכבה עצמית הצרכים הם: 1. שיהיה מסוגל להריץ ויסטה. 2. שיריץ משחקים ב1024X1280 על הגדרות בינוניות. (טוב יותר מהמחשב הנוכחי שלי, ראו מפרט למטה) 3. צפייה בסרטים / גלישה באינטרנט, עריכת וידאו בסיסית מזדמנת. (טוב יותר מהמחשב הנוכחי שלי, ראו מפרט למטה) 4. שיהיה בר שדרוג. האם שווה להשקי…
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-