עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ביום שבת הזמנתי מ-QSYS את הUL80VT של ASUS. היה שירות מהיר וקיבלתי את המחשב היום. עד כאן הכל טוב ויפה. העניין הוא שלפי ההוראות אמור להיות מין כפתור SWITCH שמחליף בין הכרטיסי מסך ואיפה שהוא אמור להיות הוא לא נמצא. (בין ה-ACCELERATOR 4500 HP לבין GFORCE 210G) מה דעתכם? האם רימו אותי? על הקופסא רשום את שם הדגם והכל טוב, אבל אין את הכפתור הזה, יכול להיות שאפשר להחליף בין הכרטיסי מסך לא בצורה ידנית? בתודה בן

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by tal1971,

אני מחפש מפרט לשרת FTP עבור אירגון של 200 משתמשים . סכום של 5000 ש"ח 1. איזה מחשב אני צריך ? (קונפיגורציה) 2. איזה מערכת הפעלה ? אשמח לקבל תגובות. תודה מראש טל

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by Yair Fishbein Korn,

* מטרות המחשב? לימודים(וורד,אקסל וכו'...ובנוסף לשחק civilization 5) * גודל המסך? 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן,זה הדבר הכי חשוב לי במחשב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 200 ג'יגה * כונן אופטי? לא,בכלל לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אין תקציב: 4000 +- ראיתי שיצא מחשב חדש: http://ksp.co.il/?select=.268..271..213..214.&list=1&sort=3&glist=0&uin=2465…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by omerpaz,

מה המצב? יש משהו שאפשר לכוון בהגדרות על מנת שיהיה לצפות בלנובו בתמונה כזו למשל: http://www.emodels-il.com/dugmaniyot/viewtopic.php?f=3&t=18 ובמקום לראות רקע שחור לראות את הפנים של הדוגמנית כמו שאני רואה במקרה ואני מחבר את המחשב לצג CRT או שמסך המחשב הנייד הנ"ל הוא פשוט גרוע ואין מה לעשות בנידון? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by gal241994,

אני רוצה שתציעו לי שידרוג למפרט שלי ב 1500 ש''ח תגידו לי איזה כרטיס מסך ליקנות וכו... דיסק קשיח : 320gb wd3200ks מעבד : core 2 duo e6300 ספק: gyro 500w ps044 כרטיס מסך : geforce 7300 le זיכרון:ddr2 1gb 667mhz לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  6. שלום לכולם... אני רוצה להתחדש במחשב חדש הרכבתי מפרט ואשמח לקבל חוות דעת המחשב מיועד לגיימינג בעיקר אני מתכנן לו גם OC קל אולי אולי אולי בינוני המסך שלי הוא 22" עם רזולוציה של 1920X1200 והמשחקים שאני מכוון אליהם לדוגמא הם Assassins creed unity, GTA V, Far Cry 4 וכו'... המפרט שהרכבתי הוא : מעבד Intel HasWell Core i7 4790K Socket 1150 8MB 4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1711 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4907 ק.למעבד מאוור Cooler Master V6 AMD 775 I3 I5 I7, יחידות 1 ₪287 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2471 לוח אם Gigabyte GA-H97M-HD3 Socket 1150 H97 Chipset DVI+HDMI+VGA, יחידות 1 ₪510 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4919 זכרונות זיכרון למחשב G.S…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מחפש לחבר מפרט עד 2500 שקל הדברים הרגילים אופיס אינטרנט וטיפה משחקים כולל הרכבה או אולי מחשב מוכן כולל התקנה של ווינדואס XP ללא מספר רשיון יש לו

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by fatsrir,

עושה רושם שהמפרטים שלהם זהים לחלוטין... אז מה ההבדל? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14033 http://ksp.co.il/?uin=24825

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. מעוניין במחשב למשחקים, איך המפרט שבניתי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪919 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪111 לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪711 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪310 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪478 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪269 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 2 - מחיר: ₪402 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 5850 1GB GDDR5 HDMI Retail…

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by lopo,

שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מחפש חדש, לצערי הידע שלי בתחום רלוונטי לחומרה של לפני חמש שנים כך שאני זקוק לעזרתכם. רכשתי לאחרונה קונסולת פלייסטיישן 4 כך שהמחשב לא מיועד לגיימינג, עם זאת ברצוני לשחק בו משחקים כדוגמת ליג אוף לג'נדס ומשחקי אינדי שונים. השימושים העיקריים במחשב יהיו למטרות עיצוב גרפי ושימוש בתוכנות כדוגמת פוטושופ ואילוסטרייטור, האזנה למוזיקה וצפייה בסרטים. כך שחשוב לי שיכלול כונן SSD במטרה להפעיל את התוכנות הנ"ל באופן מיטבי, כנ"ל לגבי כרטיס RAM, מסך וקול ברמה גבוהה, בנוסף אשמח לקבל המלצה למסך. התקציב למערכת גמיש, אך אני מעדיף שלא יחרוג מ-5000 שקלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך. ב) במידת…

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  11. שלום אני מתכנן לקנות לבן שלי מחשב חדש, אני לא מעוניין לקנות באינטרנט, אני מעוניין לקנות מחנות מחשבים שאני מכיר ואני יודע שאיתם לא יהיו לי בעיות והם לא יעלמו לי איזה יום אחד... כמו כן אני לא מעוניין לתת את מספר כרטיס האשראי שלי לאיזה אתר באינטרנט, אני לא רוצה שהתגלגל לידיים שאני לא מכיר. בכל מיקרה, רציתי לשאול בכמה יקר המחיר בחנויות "המציאותיות" מאשר הוירטואליות בממוצע ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  12. איזה מפרט טוב יותר?? אני צריך לדעת מה סדר הגודל של הפער בינהם: שנות אור או הבדלים זניחים יחסית.. שני המחשבים נרכשו כבר כך שאין כאן שאלה של מחיר... איפה אני ירגיש את ההבדל בביצועים בין שניהם? תודה. המפרט הראשון: מעבד INTEL P4 3.06GHZ S-775 BUS-533 1MB EM64T 524 דיסק קשיח HITACHI 80GB ?8MB? 7200RPM SATA 2 זיכרון DDR400 512MB DAUL (256X2 צורבDVD של NECי DVD + - R 3550A X16?DAUL X8 לוח אם INTEL D915PGNL GLEN RIDGE 775 צ'יפסט INTEL 915P AUDIO LAN SATA כ מסך GE FORCE 6200LE MAX 256MB TURBOCACHE TV DVI PCI-E המפרט השני: מעבד 1MB PRESCOTT) Intel Pentium 4 520, 2.8GHz ) דיסק קשיח SAMSUNG SP0812C (80 GB,8MB' 7200 RPM, SATA) זיכרון 256X2 )512 MB (DDR SDRAM) צורב DVD:16x…

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  13. Started by ofir_bl,

שלום אני רוצה להרכיב מפרט של מחשב - כונן בלבד ללא מסך ואביזרים נוספים, בעל המחשב משתמש רק באינטרנט, אופיס וקצת AUTOCAD, רציתי שתעזרו לי לבחור את המפרט הכי טוב שאפששר בתקציב הדל הזה, אתם ממליצים על AMD או INTEL? תודה אופיר

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by אור בנאי,

אני לא קונה בנתיים מחשב כי כל הזמן שיניתי מפרט אבל היום הבנתי שתוך חצי שנה יוצאים הכרטיסי מסך המפחידים האלו שתכלס יהיו מאוד חזקים ובטח גם לא כאלה זולים אז השאלה שלי מה הייתם מציעים לי לעשות ? המשחקים שאני משחק הם GTA V וSims 4 ובעוד חודש יצא NFS 2015 (מכוניות) שגם בו אני בטוח ישחק ומעבר לזה לא נוגע בכלום כי תכלס יש לי הכל בסוני 4. המפרט שאני כמראה יקנה הוא כזה חוץ מהכרטיס מסך לגביו אני צריך תעזרה שלכם כי נראה לי עדיף לקנות כרטיס מסך נטו למשחקים שרשמתי ועוד חצי שנה לשדרג. I5 6600 Skylake + Arctic Freezer Pro 7 Rev2 Msi B150M Bazooka Motherboard 8G 2133Mhz HyperX Seagate 1T Baracudda SSD Sandisk X300 120G Antec 340 Glossy White + VP550W איזה כרטיס מסך יספק אותי לחצי שנה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by lironir,

רציתי לדעת מה עדיף לקנות? הדגם הראשון: HP EliteBook 8530p 15.4in Laptop Core 2 Duo 2.53 2GB/250GB http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he...0-3889924.html הדגם השניי, הידוע והמוכר לכולם, hp dv5-1190EJ: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he...1-3819770.html המטרה בשניהם היא זהה - עבודה, משחקים (אם מריץ את החדשים והכבדים ביותר מה טוב, אבל לא דרישה בגדר חובה), צפייה בסרטים עם סאונד איכותי. מה הייתם בוחרים תודה

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by tmpusr,

לינק מתוקן: http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2994 המסקנה הכללית - מסכי הניידים נמצאים לפחות דור אחד (ולעיתים יותר) אחרי מסכי LCD רגילים. נקודה למחשבה...

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by slimshady21,

ערב טוב ושנה טובה לכולם אז ככה, אני מעוניין לקנות מחשב, שיהיה בעיקר לשימוש משרדי - אינטרנט אופיס וכו', אך גם סרטים מדי פעם, ואפילו קצת משחקים אם זה יהיה אפשרי בתקציב. התקציב הוא בסביבות 2,000ש"ח, וזה צריך לכלול רק: מעבד, לוח אם, זכרון, כ.מסך, ספק,הארדיסק. מה שקיים כבר אצלי זה: עכבר, מקלדת, רמקולים,צורב DVD, מסך CRT של סמסונג ומארז compucase 6A19 שחשבתי להשאר איתו, מה אתם אומרים? אני גר בקריות אז אם אפשר שהמפרט יהיה מהאיזור (KSP, OMC,TMS ועוד כמה שאני לא מכיר...)

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by LazyBoy,

הגיע הזמן לקנות מחשב חדש . מה התקציב המקסימאלי? 1750$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם יש צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Diablo 3 multibox, Mass Effect 3, The Witcher 2, Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920X1200 אבל אני אקנה מסך נוסף באותה רזולוציה או אחליף את הקיים ל2560X1600 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי חברים. אסביר בקצרה את המצב הקיים שלי והמטרות שלי. כרגע יש ברשותי +Synology NAS DS415. אני מוצא את עצמי מאוד מוגבל איתו גם מבחינת תוכנה ובעיקר מבחינת חומרה. לכן החלטתי אחת ולתמיד לרכוש NAS מותאם לצרכים שלי. הצרכים שלי מהשרת הן: - שרת מדיה וקבצים (File and Media server) - גיבוי/ניגון של מכשירים וקבצים ברשת. - גישה מרחוק לקבצים (Remote access to files). - יכולת הרצה של מספר שרתים במקביל ללא בעיה. - מערכת הפעלה- אני רוצה להיות כמה שיותר גמיש. כנראה שארצה להשתמש במערכת LINUX, FreeNas וכד'. - גיבוי/Raid - יכולת אחסון של לפחות 5 דיסקים. - ה-NAS לא מיועד למשחקים או OC. כן מיועד לעבודה וניגון מדיה. - גודל: קטן ככל הניתן (…

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  20. שלום, אני מחפש לקנות את מחשב נייד מהדגם לעיל, זאת מכיוון שיש ברשותי כבר מחשב אחד כזה ואני רוצה שהסוללות והמטענים ישמשו את שניהם. לפי בדיקה שלי (בזאפ) המחירים נעים מ4000 עד 8000 שח, מה שחשוב לי הוא לא המחיר הנמוך ביותר, אלא השרות שאקבל לאחר קניית המחשב. אני מעוניין בשרותי תמיכה וטכנאות עד בית הלקוח, עדיף עם התחייבות לזמן תיקון(SLA). בקיצור שירות ברמה גבוהה. מי יכול לספק לי שירות כזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן לכולם, התעוררתי היום בבוקר למחשב שחטף נחשול מתח רציני ששרף לגמריי את ספק המתח שלי. קניתי ספק מתח חדש וכרטיס מסך חדש שחשבתי שייפתור את הבעייה אבל עושה רושם שנשרף גם לוח האם על הדרך. אני צריך מפרט לא זול מדיי אבל גם לא ייקר מדיי למחשב שלד חדש שלא יכלול את הפריטים הבאים ששרדו את הנחשול: -פריפריאלים -כרטיס מסך -ספק מתח -דיסק קשיח (אלא אם עלולות להיות בעיות תאימות...הם מלפני כ-3 שנים) -כרטיס קול מטרת המחשב הינו גיימינג ברמה בינונית עד גבוהה. אין לי בעייה גם לחרוג מה-4k שכתבתי בכותרת אבל אשמח למפרט זול ככל הניתן אבל שעדיין יהיה איכותי. תודה רבה מראש,

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by dino_din,

שלום, האם יש דרך לדמות לחיצה אמצעית של עכבר במחשב נייד DELL 5010? רק עכשיו אני קולט שאין כפתור שלישי וזה ממש מתסכל. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by xcalibur,

את הכרטיס קניתי כרגע. אם מישהו יוכל לעזור לי עם לוח אם SLI, זכרונות, ספק, מעבד ומארז אני אשמח. אין צורך במסך ו-HDD.

24. גודל מסך : לא כל כך משנה לי עדיפות למסך קטן מ 15 אינצ'. אבל שיהיה איכותי מעבד: INTEL CORE 2 DUO מבוסס פלטפורמת centrino 2 45nm Montevina כרטיס מסך : NVIDIA Gforce מסדרת 9 או מסדרה 8 - Gforce 8600m gt או 8800 gts כונן קשיח : 160G לפחות (אני יודע שכמעט ולא קיים במהירות 7200RMP) זיכרון : לפחות 2G DDR2 במהירות : 800mhz (לא ידוע לי שקיים יותר) כונן תקליטורים : dvd blu rey wifi בלוטוס fireware אפשרי לחרוג קצת בתקציב תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by nielle,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 וחשוב לי שיהיה מאט * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? באזור ה1.5+- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, בסביבות ה5 שעות לפחות...אתפשר גם על 4 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא * כונן אופטי? לא נחוץ * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נחוץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מאוד אהבתי את סמסונג אבל לא נעולה על זה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אחריות ל3 שנים חובה. בסביבות ה3500+…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.