עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום! חברתי מתחילה ללמוד באוניברסיטה בקרוב ומחפשת מחשב נייד ללימודים. השימושים העיקריים של המחשב הם כאמור לימודים (כולל תכנות, אבל ברמה של מדמ"ח ולא משהו מטורף), וסתם גלישה באינטרנט (אין צורך במשחקים/סרטים). דרישות חשובות: גודל - מסך 12-14 ומשקל עד 2 ק"ג. סוללה - דרוש זמן סוללה ארוך (שיוכל לעבור לפחות חצי יום לימודים בלי טעינה.... 6 שעות ככה, למרות שאפשר להסתדר עם קצת פחות). שאר הדרישות (למעט הדברים הבסיסיים כמובן) פחות חשובות. אופציה נוספת שחשבנו עליה היא מחשב עם Tablet, משום שהיא הולכת ללמוד מדמ"ח (מתמטיקה, נוסחאות וגרפים וכאלה), אבל זה לא קריטי. אם למישהו יש נסיון עם מחשב טבלט ויכול לומר כמה זה עוזר, נשמח לדעת. התקציב בעקרון לא מוגבל, אבל כן נרצה שיישאר בטווח הסביר (30…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. טוב אז ככה, אני כרגע עם מעבד 8500, כרטיס מסך 9600GT, אפשר לראות מפרט מלא בצד. כמה תנאים בסיסיים: המחשב החדש חייב להיות מ- KSP וחייב להיות כמה שיותר שקט וקריר (נמצא בחדר שינה). בעקרון אני רוצה מחשב שקט יותר, קריר יותר ומהיר יותר. אין לי בעיה להוציא גם 1000 ש"ח על מארז ורק 500 ש"ח על מעבד, העיקר שיהיה מוצדק לצרכים שאני מתאר ויעמוד בדרישות. בגלל זה המארז פה חשוב, כי בתכלס המאווררים שלו עושים 90% מהרעש (חוץ ממנו יש גם את כרטיס המסך שיכול להרעיש תלוי, בקירור שלו, כנ"ל ספק), ואני גם רוצה את מגוון החיבורים נגישים לי בצורה נוחה ובכלל שיהיה נוח לשדרוגים, פתיחה והצצה וכו'. אם כן הדגש הוא על צרכים משרדיים, אופיס, גלישה. אבל, וזה אבל גדול, יש עומס על המחשב (הרבה חלונות ותוכנות פתוחות…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by guchi1,

שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט למשחקים כבדים ב6K. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים ויצירת מוסיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים כבדים החדשים של היום וכאלה שיצאו בעתיד * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כן כלול במפרט בFHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?החדשים והחשים שיצאו כמו COD7 …

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Lichborne,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, לכידת ווידאו (צילום של המשחק עם תוכנת Fraps) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1050 - 1680 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? World of Warcraft * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by idoleff,

שלום, אני מחפש מחשב לשימוש כללי, אופיס, אינטרנט, ואולי משחקים קלים (ילדה בת 10) תקציב מקסימלי - 4K, עדיף לחסוך, במידת הצורך ניתן לחרוג בכ500 ש"ח 2. שימושים כמו שציינתי, אופיס, אינטרנט, משחקים קלים 3. יש צורך בכל הציוד ההיקפי (מסך, סט אלחוטי של מקלדת ועכבר, רמקולים פשוטים) 4. השקט לא חשוב כ"כ, בערך 3 מ-10. 5. לא מתוכנן OC. 6. יש צורך במערכת הפעלה, נראה לי הכי נוח win7 home premium בעברית(!) 7. עדיפות לSkypc, אפשרי גם TMS או חנות אחרת בקריות (אבל Skypc צמודים למשרד) 8. אין כוונה לשדרוג בזמן הקרוב. כמו כן, קיבלתי זוג הצעות, שנראות לי לא רציניות, אבל משתף אתכם בכל זאת. הצעה ראשונה - 4500 ש"ח Intel E7400 core2duo 2.8GHZ box ECS ELITEGROUP G31T TEAM 2G 800MHZ DDR2…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by guyyug,

שלום אני מעוניין בהמלצה במפרט לעריכת וידאו עדיפות גדולה לאינטל מסך 21 או גדול יותר התקציב לא כולל ציוד היקפי אין צורך באפשרות שדרוג עתידי שקט רמה 7 לא יעשה OC לא ישמש למשחקים דיסק 1T אשמח להסבר קצר מה בכלל אני אמור לחפש במחשב כזה (כרטיס מסך חזק/הרבה זיכרון/מעבד) תודה מראש לכל מי שיכול לעזור גיא

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by hell,

ניתן לנצל את כל התקציב, רצוי לא לחרוג ביותר מ200 אם אין סיבה ממש טובה שימושים עיקריים סרטים וסדרות HD מעט מוסיקה כשמנקים את הבית בעיקר מישחקים לתווך ארוך יחסית ולחבר XBOX למסך והרמקולים שימוש תדיר משהו סביבות 2-6 שעות ביום וכמובן שיוריד רב הזמן שיהיה מידע לעבד... לא כולל מסך חשבתי על Dell U2311H או LG IPS236V גודל 22-24 מסך לטווח ארוך יחסית (ממישחקים בעיקר בשנה הקרובה עד סרטים וסדרות בתקופת הלימודים עוד שנה והלאה) המסך מיועד בעיקר למישחקי רשת וFPS השאר נשאיר ל XBOX לדעתי הגדרות גרפיות ניראה ראלי לכוון לבינוניות מחפש להריץ מישחקים על HIGH עם פילטרים היום ולרדת לMED עם קצת פילטרים אם בכלל עוד חצי שנה בערך אם לא יהיו הפתעות עם איזה DX12 מסך 22-24 רצוי לד והבנתי שפנל ISP…

• 18 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. Started by cptariel,

אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט הבא מיועד למשחקים, תקציב בערך 5.5K, לא מתוכנן OC כרגע אבל חשבתי שחבל לוותר על זה מארז: Cooler Master CM690 II Basic ספק כוח: Antec neo eco 620w מעבד: Intel core it-2500k LGA1155 Package לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 זיכרון: Kingston 4GB DDR-3 1333MHz כרטיס מסך: Gainward Geforce GTX-570 צורב: LG GH22NS5- דיסק קשיח: Segate Barraccuda 7200.12 1TB Serial ATA-3 7200 rpm 32mb כמה נקודות שהפריעו לי: 1. לגבי הדיסק קשיח אני רואה שאתם ממליצים על הסמסונג בכול מפרט, זה קריטי? 2. אחרי חוויה מעצבנת שהייתה לי עם המחשב הקודם, ממש חשוב לי מחשב שקט, אז מה אתם חושבים על זה 3. אני די בור בנושא אז לא הוספתי קירור למעבד, אפשר הסבר למה אתם מוסיפים מאוורר אם את…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by ronhadad,

איך המפרט הזה? http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=150&products_id=1663 v1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אבל אם יש משו חשוב אז לנצל... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה במוזיקה ( אודיו ) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Caubase ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? גודל 23 אינץ' FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכולם. אני מבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד שמתאים לי.. אני עורך קבצים של 200-300 מגה בפוטושופ ואני מחפש מחשב חזק 4-8GB זכרון, מעבד i5 - i7, מסך 15". הדבר החשוב ביותר זה המסך, או יותר נכון הצבעים של המסך שצריכים להיות מדויקים ואמיתים ככל שניתן.. הבנתי שיש סוג של מסכים הנקרא IPS שאמור להיות מדוייק מאוד, אבל אין לי מושג באיזה מחשב נייד ניתן למצוא את זה. תקציב של עד 2000$ או 7000שח (עדיף פחות אם קיים מחשב בדרישות האלו) אני יכול לקנות בארץ או בארהב (תלוי בהבדלי מחירים וזמינות בארץ). מה דעתכם? על מה אתם ממליצים? תודה רבה.

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. שלום לכולם, אני חדש בפורום, הצטרפתי כי המליצו לי על הקהילה פה(: אני מעוניין לקנות מחשב חדש, מחשב חזק, שמסוגל לעשות מולטיטסקינג טוב.(המטרה - להריץ משחק חדש,ושעדיין אוכל להיות באינטרנט, לראות סרט וכו'). תודה רבה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500, רק אם זה באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, אבל גם קצת עריכה, סרטים HD.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Python2,

שלום לכולם אז חשבתי וחשבתי והנה המפרט שהגעתי אליו (בזכותכם כמובן) מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪452 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪395 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪184 כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 TI 1GB GDDR5 SUPER OVE…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by galalala,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לשימוש ביתי\משרדי, עם כוונה שיחזיק כמה שיותר זמן ציוד היקפי נדרש: מקלדת, עכבר, רמקולים תקציב: עד 3000 ש"ח דרישות בסיסיות: 1. מעבד אינטל, לא AMD. 2. לוח עם כמה שיותר יציאות USB(כולל USB3), יציאת 1394 3. כרטיס מסך עם יציאת HDMI. לא משולב. 4. מחשב שקט בזמן השהייה\לילה. ללא פשרות בספק ובמארז. 5. דיסק 1 טר"ב. 6. זיכרון 4 ג"ב DUAL CHANNEL. אשמח לקבל הצעות תואמות תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by RONG23,

אשמח לעזרה במפרט הנ"ל מכם חברים, אשמח ללוח אם שמאפשר oc בעתיד אך אינו יקר תודה מראש . מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ככל האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ושימוש סטנדרטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bf3 mw3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 23" 1900*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. בניתי לעצמי מפרט, אשמח אם תתנו לי חוות דעת על מה ניתן לשפר ו\או לתקן. בעיקרון, המחשב אמור לשמש אותי כשרת טורנטים וכ VOD פרטי בסלון, חשוב לי שיהיה שקט ויוכל לעבוד 24\7. עוד פרט חשוב: שיוכל להריץ סרטים באיכות הטובה ביותר על טלויזיה FULLHD 40' דגם מחשב: computer לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE E350N-USB3, AMD E-350, AMD Hudson M1, 2xDDR3 1066, HDMI, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12365 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11724 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11724 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS http://www.ksp.co.il/hmain.…

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלד…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ndnd,

אהלן כרגע יש לי Q6600 לוח P35 DS3L 8800GT ספק של CORSAIR HX520 מארז CM690 מסך 19' אני מעוניין לשדרג את המחשב לקראת BF3, MW3, RAGE וכל המשחקים שעומדים לצאת מה אתם אומרים על זה? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1159 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-D3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪503 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪157 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE כמות: 1 - מחיר: ₪911 סה"כ: ₪2730 . המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן ה…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי, קניתי מחשב חדש בבאג בקניון אילון ב 27/2/2011 יום לאחר מכן ב 28/2/2011 איבדתי את עבודתי. עד היום אני לא מועסק בשום מקום. פניתי היום לחברת המפעיל כדי לממש את האחריות למקרה פיטורים. ניתן לראות אותה פה: https://www.nomatterwhatguarantee.com/main_structure.php?page=home ציטוט ישיר משם: "כיסוי בגין אבטלה: העסקה על-ידי מעביד אחד במשך תקופה מינימלית של 6 חודשים בעת ההרשמה ומובטל במשך 3 חודשים לפחות בתוך שנה אחת מתאריך הרכישה, למעט החריגים המפורטים בתנאים ובהגבלות אלה." כמובן שעד לאותו יום עבדתי יותר מ 6 חודשים (שנה אצל אותו מעסיק וחמש וחצי שנים רצוף בלי יום אחד אפילו של אבטלה) כאשר טילפנתי היום הודיעה לי מישהי בשם אורלי שאני לא זכאי לתנאי הפוליסה כי לא עבדתי 6 חודשים מיום הר…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. אהלן אנשים! היום קיבלתי את הDELL VOSTRO 3450 [בגרסאת מעבד ה-i5 sandy bridge] אולם מכיוון ולא מצאתי לנכון לשלם 400 ש"ח נוספים רק כדי שהמחשב יגיע עם מע' הפעלה, הזמנתי אותו ללא מע' הפעלה. לצערי הרב, המחשב הגיע ללא דיסק של דרייברים הכרחיים וכעת אני תקוע, שכן לא ברור לי אילו דרייברים אני צריך להתקין. נכון לעכשיו על המחשב מותקן WIN 7 64BIT [עותק מקורי שיש ברשותי], אך המחשב לא יכול להתחבר לרשת, שכן אין לו דרייבר לכרטיס הרשת ואינו מזהה אותו. ניסיתי להתקין כמה מהאתר של DELL, אך לא ברור אילו אני אמור להתקין. אשמח אם אנשים יכווינו אותי מה עליי להתקין - מה הם הדרייברים עבור המקלדת והטאצ'פאד? אילו דרייברים עליי להתקין לסאונד? לכרטיס המסך? ואילו תוכנות מובנית של DELL רצוי להתקין עליו? …

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. שלום לכולם, בדרך כלל את המחשבים שלי אני קונה מ iqpc בהתאמה אישית ומכיר מפה ומחוויות על בשרי את השירות של אייבורי לכן דיון זה נכתב אך ורק לשם סקרנות. ראיתי את המפרט הזה בעיתון במחיר המצויין למטה ורציתי לשאול אם אתם רואים איזה שהו קאטצ' שפיספסתי. מבדיקות שעשיתי רק המעבד לבד עולה בסביבות ה 1400 שקל לכן נראה לי מוזר המחיר הכולל של מפרט זה. מעבד Intel® Core™ i7 2600 3.4GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם GA-H61M-D2-B3 דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA2 \ SATA3 7200RPM 16MB זכרון פנימי Kingston 4GB DDR3 1333MHz מארז CoolerMaster 371 ספק - ג'נרי כונן אופטי צורב LG SATA DVD מחיר: 2160 ש"ח

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  21. יש ברשותם מחשב ישן שהפסיק לעבוד (אין לי מושג מה המפרט שלו אגב, אבל נראה שלוח האם מת) אני זקוק למפרט הפשוט ביותר שקיים - אך שיוכל להריץ XP או וינדוס 7 בצורה סבירה. שימושים: גלישה בלבד. תקציב: הנמוך ביותר האפשרי אני מתכנן להשתמש בHDD מהמחשב שמת ואם אפשר גם בזכרונות (קינגסטון 1.5GB), אין לי מושג על איזה DDR מדובר...כתוב על הסטיקים KVR400X64C3A אין צורך בציוד היקפי או במסך. ספק הכוח שיש במחשב הישן חדש לחלוטין (520W 20/24PIN COMBO) - רכשתי אותו כי הייתי בטוח שהבעיה שם. תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Kiwovo,

חבר רצה לבדוק אם הצעה שקיבל משתלמת.. (הוא צריך מחשב מינימלי) מארז CASE ATX 500 WATT-USB PANEL AIR GUIDE HAPPPY לוח GA-G41M-COMBO מעבד E5700 Dual core זכרון kingston 2048 דיסק קשיח SATA 500GB צורב דוד כל זה ב1220 ש"ח. מכיוון שאני לא מבין במחירים אני לא יודע אם זה משתלם או לא.. אפשר בתקציב הזה להשיג משהו יותר טוב? או בפחות כסף להשיג דבר דומה עם ביצועים דומים?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם, הכנתי מפרט למחשב שאני מתכנן לקנות והייתי רוצה לקבל את חוות דעתכם: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10258 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H67M-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12287 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11914 כרטיסי מסך: GIGABYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.ph…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ניסיון #2: 1. מה התקציב המקסימאלי? -- 5500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי ואף רצוי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD. בנוסף, איכלוס מכונות וירטואלית - אבל לא נראה לי שקריטי שזה יהיה Core i7. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA IV, Assassin's Creed 2+3, Duke Nukem Forever. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 192…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני צריך מחשב ללימודים לאופיס אינטרנט סרטים או אם אני מסתכל על הדגמים של הI3 מה עדיף לי זה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3550-2310m.htm או זה http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-2310m.htm המחיר לא משחק הבדל..כי בשני אני מוריד מערכת הפעלה (155 שח) ומתקין לבד, ואז אני מוסיף את ה4 ג'יגה (עוד 145 שח) ושניהם יוצאים לי בסביבות 2800 מה עדיף משניהם?..בכללי מה יותר טוב ווסטרו או אינספיריון? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים