ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
מעוניין במפרט עבור מחשב בסיסי לשימוש של אינטרנט, וורד וכדומה.... במחיר שלא יעלה על 1200 ש"ח (ללא ציוד היקפי). תודה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אז ככה, תקציב: 5,500 ש"ח דרישות מהמחשב: שיהיה שקט וקריר, שיעמוד בעומס, שיריץ את כל המשחקים החדשים והכבדים, על המחשב יותקן ככל הנראה ויסטה. ציוד היקפי: מסך- לא משנה לי 22 או 19 העיקר שיהיה טוב לצפייה בסרטים, ולמשחקים. מקלדת ועכבר- מקלדת שתיהיה מקלדת אינטרנט, לא אלחוטי. עכבר- לא אכפת לי ממש איזה רק שלא יהיה אלחוטי ולא יתקלקל תוך שנה. רמקולים- בסיסיים, לשמיעת מוזיקה, והווליום יהיה חזק ואיכותי, אבל שהרמקולים לא יהיו יקרים מידי, עד 200 שקל. חובה 4 ג'יגה, מעבד E8400 לפחות כמובן, ומשהו דיי חשוב שהמארז יהיה יפה ואיכותי.
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מבקש עזרה למפרט מחשב עד 2500 ש"ח , יכלול משחקים כבדים וHD שיחובר לLCD 32 ע"י כבל HDMI ולמסך מחשב 19 LCD ללא אביזרים נלווים אפשר לגלוש מעט במחיר חשוב: אודיו איכותי (אם תגידו שהכרטיס און בורד בלוח מספיק טוב,אז יספיק אותי) שקט ושיסחוב את הבקשות למעלה תודה רבה !
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר במשך תקופה מעוניין לקנות מחשב, אני מניח שזה יקרה בחודש הקרוב. השימוש העיקרי שאני עושה במחשב הוא גלישה באינטרנט, סרטים, ומשחקים. עכשיו אי אפשר להגיד שאני מחפש משהו למשחקים כבדים, אני בעיקר משחק במשחקי ספורט, אבל אני אוהב לשחק במשחקים האלה שהם זורמים, גם בהגדרות גרפיקה גבוהות (להנות מהם עד הסוף). בנוסף אני רוצה קירור טוב (אם צריך) ושכמובן יהיה די שקט ולא טרקטור, כי במחשב האחרון קצת סבלתי מכיבויים לא רצוניים שהוא התחמם. כמו כן אני צריך שללוח אם תהיה יציאת FIREWIRE. אני גם רוצה מסך שטוח (אני עדיין עם CRT). בניתי איזשהו מפרט כאן משהו סביב התקציב שלי (הוא די גמיש, אבל אני לא רוצה לבזבז סתם כספים...) תגידו לי אם הייתם משנים ומה, האם הכרטיס מסך הזה טוב? האם יש…
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
מעוניין לדעת עם המוצרים משתלמים אשמח לשמוע המלצות לשינוי http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=40&Cat2ID=0&pid=SONATA-III-500 מארז וספק antec sonata 3 מחיר - 690 ש''ח http://www.skypc.co.il/sg_product~44020~8~0.htm כרטיס מסך 6850 של ג'יגבייט מחיר - 1001 ש''ח http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=18&Cat2ID=0&pid=SCKTN2000 קרור למעבד scythe katana 2 מחיר - 137 ש''ח האם אני צריך לקחת גם מאוורר למארז בעקבות הקנייה הזאת?
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
תקציב : 8000 ש"ח חריגה מקסימלית : עד 8500 ש"ח באילו מקרים מותר לחרוג : אם יש סיבה חשובה או מוצדקת אם חלק לא מתאים וכדומה. ---------------------------------------------------- אני לא צריך מערכת הפעלה למה יש לי בבית מקורי ויסטה.. לגבי קירור יש הסבר למעטה.. אני יכתוב לפעמים 2 אפשריות לנושא אחד ואז תגידו לי מה הכי מתאים טוב? לי יצא חישוב של 8000 ומשהו ש"ח .. אני רוצה את המחשב ל: משחקים כבדים(crysis ואפילו יותר כבדים) תוכנות גראפיקה (תלת מימד ודו מימד3ds max \maya) , עריכת סרטים(AECS3),ותוכנות סתם כבדות(VISUAL C++\C#): ושיחזיק זמן שיהיה חזק ומהיר: ציוד אני קונה בעצמי בל אני רוצה שזה יהיה מתוך ה 8500 ... אני אולי יקנה ב KSP..אם יש יותר טובות באזור המרכז תגיבו על זה גם.. תשלום …
-
- 14 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מישהו נתקל בנייד שלוקח לו לפעמים לחזור מ hibernate משהו כמו 5 - 10 דקות ?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כפי שכבר הזכרתי פה בפורום, אני אמור לאסוף את המחשב הנ"ל שבוע הבא. יש לי כמה שאלות. 1) איך אני אמור לוודא ברגע שאני אוסף את המחשב שזה באמת הדגם הספציפי שהזמנתי, שיש לו את אותה כמות זיכרון פנימי/חיצוני שהובטחו לי ושאר הפרמטרים של המפרט, ושלא השתמשו בו בעבר? (בקיצור, שלא רימו אותי איכשהו) 2) אילו דברים בסיסיים אני צריך לעשות לפני השימוש הראשוני/ בשימוש הראשוני? (התקנת דרייברים? הטענה לפני ההפעלה? וכו') 3)נושא הסוללה: ראיתי פה דיונים ודעות מגוונות לגבי הנושאים הבאים, ויצאתי קצת מבולבל. א. כל כמה זמן מומלץ לבצע כיול, ועד איזה אחוז טעינה צריך לרדת? ב. האם יש בעיה לחבר את המחשב לחשמל (כשהסוללה מחוברת אליו) כשהוא דלוק (שמעתי איזו "הנפצה" על שינוי מתח או משהו כזה) ג. אני לא מתכוון…
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט במסגרת התקציב שרשמתי בשביל מחשב לאחי, שימוש ביתי ומעט משחקים יש לי כמה שאלות לגבי המפרטים, 300W יחזיק מפרט כזה? אני יודע שזה לא ספק ג'נרי והוא נותן תפוקה אמיתית, אבל עדיין בכל המפרטים בקושי ראיתי ספקי כוח שהם עדיין 300W לוח אם לא עדיף לקחת של ASUS כשזה נוגע למעבדי AMD? ראיתי פה בהרכבות מפרטים שיש לוח אם זול כזה עם המון פיצ'רים.. אני ממש לא מבין במעבדים, ואני לא מבין מה השיקולים בבחירה בין מעבד AMD לאינטל? נגיד המעבד של AMD שמורכב פה בהצעה 4850e, לאיזה מעבד אינטל הוא מקביל בביצועים? וכמובן שאני מתכוון ללא OC ושאר ירקות כי אני לא מתכוון לעשות את זה... ראיתי שהזכרונות ממש זולים, אז למה לא ללכת כבר על 4GB? איך אני ארגיש, אם אני ארגיש בביצועים בין 2 ל4? …
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
זה המפרט שהרכבתי: 1-מעבד אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time Warranty 2-לוח אם GIGABYTE EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 3-זיכרון 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC DDR II 800Mhz 4-כרטיס מסך EVGA 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 5-ספק גנרי 520W כול זה יצא לי ב-2169 ש"ח השאלה עכשיו -1.האם הספק כוח יזין את המערכת הזו כמו שצריך ללא שום בעיות? 2.האם המערכת הזו לא תעשה לי צוואר בקבוק ענק? 3.האם המערכת הזו תתן את מירב הביצועים במשחקים החדשים היום?
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב והשאלה שלי היא מה הם הרכיבים שאני צריך לשים לב אליהם והאם הכרטיס מסך או המעבד הכי חזק והאם מעבד דואל או קואד נחוצים למחשב כזה?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, ככל הנראה בקרוב אנחנו קונים מחשב חדש לאחי. הדרישות הבסיסיות שלו הן משחקים. אבל בנוסף, כמה דברים חשובים שיש צורך להקפיד עליהם: 1. קירור - המחשב יושב בתוך מקום שבו יהיה למחשב חם. אין אפשרות למקם אותו במקום אחר, ולכן על המחשב להיות מקורר מאוד (כרגע אם תשימו את היד בפנים, תקבלו כוויה..). 2. מיקום החנות - בעיקרון אין בעיה להזמין חלקים מחנויות שונות ברחבי הארץ, אבל אנחנו מעדיפים שהחנות תהיה באזור חיפה. עד כמה שאני יודע, החנויות הטובות בסביבה הן TMS, נועה מחשבים ופנדה. 3. אין צורך בעכבר, מקלדת, רמקולים, מסך וכל ציוד היקפי אחר. ראם - 4 ג'יגה, ככל הנראה תותקן על המחשב ויסטה. המחשב יחובר למסך 20", ולכן כרטיס המסך צריך להיות מסוגל לעבוד ברזולוציה 1680*1050. אני לא מאמין שהוא י…
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ערב נעים ושבת שלום! לאחרונה נתקלתי במחשב הנ"ל ואשמח לקבל חוות דעת עליו! המפרט הוא כדלקמן: מעבד: 5450 C2D זיכרון: 2 ג'יגה 667 מסך: 15.4 800X1280 כ.מסך: ATI 2400 256 אופטי: multi קשיח: 160 עם הגנה מנפילות Wi-Fi - BG סוללה: 6 תאים משקל: 2.9 ק"ג. מע' הפעלה: Vista Home Premium מחיר: קרוב ל 3000 ש"ח שימושים: סרטי היי דף (720p ו- 1080p) אופיס גלישה הורדות ומעט קידוד ועריכת סרטים חובבנית שאלות: 1.האם הוא יצליח להריץ סרטי HD ? 2.האם הוא יתאים לשימושים האחרים? 3.המחשב ישמש בעיקר כתחליף לשולחני, אבל אני אצטרך אותו ללימודים לכמה חודשים, האם הוא יתאים מבחינת סוללה ומשקל? 4.האם הסדרה הנ"ל נחשבת למוצלחת? 5.דעות אישיות שלכם. תודה רבה, צום קל ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
בעיקרון המחשב בשביל אחותי, ויש לי כמה דברים שצריך לשים דגש הארד דיסק לפחות 320 גיגה היא תשחק ניראה לי רק בסימס אבל בכל זאת שיהיה כרטיס מסך טוב ועוד דבר אחד אני צריך שהמחשב יורכב מהחנות הזו: www.logicpc.co.il אני מעדיף חנות קרובה מאשר רחוקה וגם קניתי שם פעם. בקשר לתקציב אם תהיה חריגה קטנה זה לא נורא וללא מסך וציוד היקפי
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות מחשב מוואלה, ולפי מה שכתוב שם הספק הוא PcDepot. אז השאלות שלי הם, 1. במידה ואני קונה באתר, האם האחריות של המחשב (שנתיים אחריות בין לאומית) היא באחריות הספק? 2. האם אתם מכירים את "PcDepot" בכלל?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
1-מעבד Intel Core2Duo E4500 2.2Ghz 2-לוח אם Gigabyte GA-945GCM-S2C 3-כרטיס מסך Gigabyte 8600GT 256MB GDDR3 silent pipe II DX10 2xDVI PCI-E 4-זיכרון KINGSTON 1GB 667 DDR II מה אתם חושבים על המפרט?למה הוא מתאים ולמה לא? תביאו הצעות לשדרוג בתקציב של עד 2500 ש"ח @יעוד המחשב הוא למשחקים@
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקבל מעבד e8400 ואני צריך מפרט בשבילו ללא ציוד היקפי וללא מסך לא מתוכנן oc חשוב שיהיה חיבור hd בכ.מסך התקציב הוא 3500 שקל חשוב מאוד השקט דרך אגב אני משחק על מסך lcd17 אינץ' של lg עדיפות לחנות באשדוד ואם לא אז גם סקיי פי סי טוב תודה רבה מראש לכולם על העזרה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של חברת DELL מסדרת XPS 1530 וכפי שבטח שמעתם הוא, כמו גם מחשבים נוספים של DELL, מרבים להתחמם יתר על המידה. ברצוני לדעת האם זה אפשרי לשלוט במאוורר של הנייד, כלומר, לקבוע מתי יחל לפעול? אם כן, כיצד עושים זאת? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שחשוב לי הוא שיציג לי באופן חלק סרטי HD יפעיל לי משחקים כבדים בצורה הכי טובה למחיר... זיכרון 4K צורב DVD ללא ציוד היקפי המסך שלי הוא DELL 2007WFP וחשוב חשוב חשוב שיהיה שקט אני שונא את המחשב שיש לי עכשיו מאז שקניתי אותו כי הוא רועש 500GB אפשר לגלוש טיפה במחיר
-
- 11 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אז זה העסק בערך, אני מרכיב מפרט עבור חבר שלי. מכיוון שהמפרטים המומלצים קצת לא מעודכנים, באתי לפה... ה"צרכים" שלו (כמה שאפשר להגדיר צרכים עבור אדם בוגר אחרי צבא) הם גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, ומשחקים (שיריץ בתקווה את דיאבלו 3 וסטארקרפט 2, למרות שאין לנו מושג מה הדרישות שלהם - בקיצור כמה שיותר להוציא בתחום הכרטיס מסך). אז מה אפשר לעשות עם 3000 ש"ח (אפשר קצת לגלוש למעלה)? בלי לכלול מסך, ציוד היקפי, והרד דיסק מינימלי. תודה
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי כתוב אצלי בדרייברים שיש לי Avermedia TV tuner איך אני יכול להיות בטוח שיש לי בנייד Avermedia TV tuner? לאחר בדיקה קלה מצאתי שאין לי אנטנה בנייד מה ששולל את המצאותו של כרטיס טלוויזיה ישנו CIR receiver. אבל זה בשביל להפעיל את המערכת עם שלט חיצוני במקרה שמדובר במחשב המחובר למקרן \ LCD בשביל קולנוע ביתי
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
Intel Quad 9450 Asus P5Q Pro Sapphire Radeon HD4850 DDR3 Western Digital 500AAKS X 2 Corsair 550VX Artic Freezer 7 Pro Artic Cooing LG GH20NS Thermaltake Matrix (מארז) אני עוד לא סגור על הזכרונות מתלבט בין 4GB DDR2 800 MHZ של GSKILL או כל אחד לבין DDR3 2 GB מה עדיף ? והאם כדאי להשקיע ביותר מ 800MHZ תודה רבה המחשב צריך להיות למשחקים, תלת מימד, פוטושופ, המסך שיש הוא SAMSUNG 226BW איזור ה5000 שקל תודה רבה אשמח לשמוע על שיוניים וחחות דעת
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
משנסתיימה עונת הבגרויות מתפנים לדברים חשובים אחרים - מחשב חדש אני צריך מחשב שיהיה בעיקר למשחקים. חשבתי על תקציב למחשב של 4,500 ש"ח וכמו כן אני צריך מסך לו הקצבתי 2,000 ש"ח. אני רוצה מעבד ארבע ליבות. אני רוצה מסך 19" או מקסימום 20", אשמח לאופציות של רחבים ולא רחבים כדי שאוכל לבחור טוב יותר. כמובן שהוא צריך להתאים למשחקים מהירים ומקוונים. אני לא אעשה אוברקלוק. יש לי גם כמה שאלות כלליות: האם ספק, לדוגמא של 500W, לוקח באופן קבוע 500W (למעשה יותר כי אין 100% נצילות) או שהוא לוקח לפי צריכת המערכת? האם יש הבדל בביצועים בין שבבי P35 לשבבי P45 בלי לעשות אוברקלוק? מערכת הפעלה - האם עדיף XP או ויסטה, והאם 32BIT או 64? תודה!
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני רוצה משהו ממש טוב שיריץ לי הכל על פוול שהמחשב לא יתקעע ואולי אפשר לשפר משהו במה שהביאו לי תעזרוו לי מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤857 לוח אם: ASUS P5Q ¤670 מסך: ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI ¤1484 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ¤1358 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤373 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤172 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 4-4-4-15 - REAPER HPC : OCZ2RPR800C44GK ¤697 מארז: ANTEC P182-B w/o PSU ¤762 ספק כוח: CORSAIR 520W HX : CMPSU-520HXEU ¤577 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S77…
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
המפרט צריך לכלול מחשב ללא מסך,ציוד היקיפי וHDD אופציאונאלי. עדיף עם אפשרות ל-CF... תודה
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-