ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,453 דיונים בפורום זה
-
אנא עיזרו לי להרכיב מפרט למחשב בשביל משחקים ואינטרנט כולל מסך 17 אינץ שטוח . הדברים שחשובים לי זה המהירות והיציבות של המחשב פחות חשוב הציוד ההיקפי והכטיס מסך וקול. אז בבקשה הציעו לי מפרט זה חשוב ודחוף תודה .
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בעקרון זה המפרט הרצוי: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133349§ion=293&target=רב%20תכליתי תוריד 1TB ל 500GB, במקום 4GB זכרון - 8. הוא מתוכנן בראש ובראשונה להפקת סאונד, עריכה, סינתזה, באופן מקצועי. וכן גיימינג בצד. האם ה i5 יהווה צוואר בקבוק? לא סתם זרקתי 8GB זכרון.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3500+ RETAIL BOXED 64-BIT SOCKET 939 W/COOLING FAN (3 YEARS WARRANTY)* GIGABYTE GA-K8NSNXP939 nVIDIA nFORCE3 250* CORSAIR TWINX1024-3200XL 2X64X64 400MHZ 2X512MB (MATCHED PAIR) 2-2-2-5 DDR DIMM W/HEAT SPREADER* LEADTEK GEFORCE 6800GT 256MB DDR 8XAGP W/TV,DVI & HARDWARE MONITORING # A400TDH יש לי אפשרות להביא את החלקים האלו בתחילת ינואר במחיר של בערך 1100$ שזה בערך 4900ש"ח אבל, לא תהיה לי אחריות על המוצרים....האם זה שווה את הסיכון? האם כדאי לשלם את הפרש המחיר בארץ בשביל האחריות? אשמח אם תוכלו לענות לי, ולפרוש בפני עוד סיכונים שאולי לא לקחתי בחשבון! בתודה ניר
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מהם ההבדלים בין סדרה C לסדרה N של חברת Lenovo תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים,אשמח מאוד לקבל את העזרה שלכם מכיוון שאני לא מבין במחשבים ואני מעוניין לקנות מחשב נייד ולעשות עסקה טובה,מאוד אודה לכם על העזרה שלכם. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עד 3000 ש"ח,מסך 15,4 אינץ,הכי חשוב לי שיהיה בו חיבור טוב לטינטרנט,יהיה נחמד שיהיה מהיר ואוכל לשחק בו משחקים,אבל הכי חשוב זה החיבור לאינטרנט,מה אני צריך לחפש בדיוק?זה נקרא אנטנה אלחוטית מובנת למחשב? תודה רבה וסוף שבוע נעים
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 1500-200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מוכן לשמוע את כל ההצעות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן לשמוע את כל ההצעות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב הרכבה, WIN 7 אפשר בנוסף לתקציב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גר בת"א, מעדיף חנות באזור המרכ…
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
חשבתי על הליסט הבא, עוד לא עשיתי חקר שוק ממש מקיף, אז הנה דוגמא אחת להתרשמות: Gigabyte Aluminium 3D Aurora 570 Black Blue Led Gaming Case 798 ש"ח 1 PC Power ULTRA-QUIET PSU: SILENCER® 500Watt ATX 442 ש"ח 2 Seagate Barracuda 1Tb 3.5 HDD 7200Rpm SATA II 32MB ST31000333AS 1,110 ש"ח 1 ASUS P5Q PRO Intel® P45 Chipset LGA 775 875 ש"ח 1 Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb BOX 1,435 ש"ח 1 Dell 27 LCD 2709W Widescreen Flat Panel OP-RD09-2541 3,890 ש"ח 2 G.Skill 4GB Kit F2-6400CL4D-4GBHK DDR2 PC6400 800Mhz 4-4-4-12 541 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 PCI-e Hdmi 890 ש"ח סה"כ 9,980 ש"ח המחשב לשימושים בהחלט כלליים; הכל מהכל, ואני לא רו…
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי. זאת פעם שניה שאני מפרסם בקשה למפרט ב4500 לא מסך . אך לא ענו לי בפעם הקודמת בכלל אז אני מנסה שוב... אני צריך מפרט לעריכת וידאו עם דגש על פרמייר אפטר אפקטס ואביד.(אשמח אם יוכל להריץ גם מאיה ) יש לי כבר שני מסכים מעולים כך שאני לא צריך את זה. מעדיף שיהיה מעבד מרובע ליבה. אני חשבתי בהתחלה לקנות את המפרט שzed הציעו עד שראיתי את האשכול שנפתח... בכל מקרה בבקשה תעזרו לי..
-
- 13 תגובות
- 732 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 אפשרי לחרוג אם כדאי \ הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית כגון תוכנות: Sketchup V-ray for Sketchup 3Dmax Photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי שלא יהיה גדול \ מגו…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
להלן הצעה שקיבלתי למפרט עבור מחשב להקלטות סאונד ביתיתות יש בידי - מעבד - I7 - 950 לוח אם של אינטל - -58 ן דיסק קשיח פלאש - 80 גיגה . יתר הציוד להשלמת המפרט קיבלתי בהצעה הבאה : זיכרון - CROSAIR 6GB KIT DDR3 1600 כרטיס מסך - GT 240 1 GB DDR3 HDMI + VDI +VGA צורב ASUS DVD - RW DUAL LAYER SATA מארז NZXT LEXA-S 3X120CM +140CM ספק - THERMALTAKE 600W קירור - AC-FREEZER 7 PRO ARCTIC-COLLING I7 מערכת הפעלה - WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64 BIT בעלות - 3000 ש"ח ( כולל הרכבה ) אשמח לדעת האם המפרט אמור לתת מענה הולם? והאם יש צורך בשינויים כלשהם או תוספות. גם התיחסות למחיר למביני עניין תוכל לעזור לגבש דיעה טובה .
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.starcaft 2, assisens creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p inch 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד BLENDER 3D ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed, Battlefield, משחקים דומים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
מבקש חנות ממולצת ואמינה לקניית מחשב שתהיה עד חצי שעה נסיעה ממודיעין
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם:), אני לקראת רכישת מחשב חדש, לא כ"כ מבינה בזה ולכן אשמח לחוות דעתכם פה לגבי איזה דגם לקנות עפ"י המפרט שלהלן.. יש לציין שאני עדיין לא לומדת ולכן אני לא צריכה שכלולים מטורפים לבינתיים.. Dell, asus, hp 8gb/16gb כונן ssd מעבד i5/i7 14/15 אינץ ללא צורך בכרטיס מסך מיוחד לגבי נפח, אשמח לדעת על 256-512gb, אין צורך בt1 אלה הם הדגמים שהמליצו לי(כמובן עם המלצת הדגם מה המחיר המומלץ? ..): שני הדגמים הם תוצרת Dell 3 שנות אחריות מהיבואן. דגם ראשון: מעבד i5 זיכרון 8G כרטיס מסך מקצועי 940 mx g-force גודל מסך: 14" משקל: רק 1.6 ק"ג דגם שני: מעבד i7 זיכרון 16G כרטיס מסך 1050 גוגל מסך 15" משקל: 2.620 ק"ג …
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
הנה המפרט Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDM Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500W , יחידות 1 Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box עכשיו, אני ממש רוצה להפוך את המפרט הזה לפרט שקט, יש המלצות??
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עד 2500 ש"ח שיהיה מהיר שיישאר לי לתקופה ארוכה .. אשמח להצעות .. תודה רבה למי שעוזר ..
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
צריך מחשב למשחקים בתקציב 6000 שקל פלוס מינוס. המחשב פחות או יותר מוכן יהיה למערכות ויסטה .. לוח אם מבית GIGABYTE ... מארז יפה ... חשבתי על כררטיס מסך של רדיון X1900 , מה אתם חושבים ובאיזה מחירים הוא היום ?! ציוד היקפי [19" מסך, מיקלדת ,עכבר, רמקולים]. ותגידו יש איזה טבלאות המשוות את חברת NVIDIA וATI לכרטיסי מסך במשחקים החדשים שיש ... את הביצועים שלהם ?
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני לא צריך מסך וציוד הקפי. התקציב שלי זה גג 4000 ש"ח ואני צריך מחשב שיחזיק לי לפחות לשלוש ארבע שנים. אני לא הולך לשחק יותר מידי אבל אני כן רוצה שיריץ את כל המשחקים החדשים כיום באיכות גבוהה. ולשימוש ביתי רגיל מוזיקה, סרטים ואינטרנט, וגם לפוטושופ. ולא אני לא מתכוון להתעסק אם שום OC עכשיו אין לי שום מושג בחומרה ככה שאני לא יכול לכוון אותכם לאיזה שהוא כיוון מסויים. קיבלתי גם המלצה מחנות למפרט הבא, האם הוא טוב? כדאי? Intel core i7 45n 1066mhz 2.66G 1366 8M מאבד Gigabyte ex58-ud3r לוח אם kingston 1G ddr3 133 שלושה זכרונות Western digital 320G הארד דיסק Gainward GTS250 512M כרטיס מסך Ezcool 650D-F25 400W atx מארז אני מודה מקרב לב לכל העונים!
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך נשבר(השאר עובד), רציתי לדעת כמה אמור לעלות התיקון? האם זהו מסך LED? האם אוכל להתקין רגיל במקום LED וההיפך? אשמח אם תכלו להמליץ לי על חנות אמינה בדרום. תודה לכל העוזרים. אופיר.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אח של חבר שלי (גיל בסביבות 13-15) מחפש מחשב נייד למשחקים בתקציב של 2000 , הסברתי לו שזה לא קיים והוא העלה את התקציב בעוד 1500 שקל בערך , למרות שהמחיר הוא עדיין לא האידיאלי מצאתי 2 ניידים שמסוגלים לעמוד בדרישה , הראשון http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10843 השני http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10951 מה אתם אומרים ? איזה עדיף? האם ניתן למצוא משהו יותר טוב בתקציב של 3500 ש"ח? תודה
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי מחשב בחברה ידועה שלא נציין את שמה (לא יודע אם מותר), אחרי הרבה תלאות ונסיעות למעבדות שלה (כן ניסיתי גם מעבדה בעיר אחרת), הם אמרו לי שיחליפו לי את המחשב כולו מחדש. אמרתי לעצמי, סופסוף הגיעה הישועה ונקווה שזו הפעם האחרונה שאני יוצר איתם קשר בכלל. רק להפתעתי כשפתחתי את המחשב גיליתי מפרט שונה ברובו. אז פה אני צריך את עזרתכם האדיבה, כדי שתגידו לי אם החליפו לי למפרט יותר טוב, או שדחפו לי מפרט פחות טוב כדי להשתיק אותי. המפרט שהיה לי: מארז: Silverstone ATX PS02B ספק כח: Spire 12cm Fan 550W Retail לוח אם: Asus P5QC P45 מעבד: Intel Core 2 Quad Q8300 4MB 2.5Ghz מאוורר למעבד: Heat-Pipe 775 AC זכרון: Geil Ultra 2X 2GB (4GB) DDR2 1066Mhz כ. מסך: Leadtek Nvidia GeForce 220GT 1GB ד…
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
חבר'ה שלום, הגיעו מים עד נפש ואני מוכרח לקנות לאבא מחשב כדי שיעזוב את שלי לנפשי. הצרכים בסיסים למדי, אין צורך במחשב מפוצץ. רוב השימוש יהיה לאינטרנט בלבד. אודה לכם על המלצה. תודה רבה, חיים.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כול התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefiled 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל המסך 22 אינץ והרזולציה המקסימלית היא 1920x1080 ודגם המסך הוא Benq E2200HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהה 3. האם יש…
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?- 3K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית , תכנות סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - כונן דיסקטים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. - אין מפרט חלקי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורי…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני שמח לחזור לפורום האדיר הזה פעם בעצמי הייתי ממליץ על מפרטים אמנם של מחשבים נייחים, ומרבית ההודעות שלי יעידו על כך אבל איך אומרים - הגלגל הסתובב ואני צריך את עזרתכם האדיבה אז ככה - רשמית אני כבר סטודנט, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד בשביל 2 שימושים עיקריים : * סרטים בHD - רק עכשיו התחדשתי בטלווזית לד מסוג Panasonic E30 , ואני מעוניין לראות סרטים בHD באמצעות המחשב נייד. * שימושי אופיס, משרד- השימושים הרגילים לסטודנט הפשוט כמו שציינתי, התקציב הוא עד 3K עם עדיפות לכמה שפחות כמובן . אז הנה פירוט יותר נרחב לפי הדרישות של הפורום : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, אינטרנט ואופיס + צפיה בסרטים HD * גודל המסך? לא כזה קריטי * משקל רצוי? לא ק…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-