ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
היי, OK... אז בשעה טובה ביום שני שבוע הבא אני אעשה פסיכומטרי. מה שאומר שסוף סוף יהיה לי זמן להתעסק עם קנית מחשב חדש. אבל אני לא יכול להתאפק ולכן אני לצערי מתחיל לבדוק כבר עכשיו במקום ללמוד. :-\ בכל מקרה, אני מעוניין לשדרג את השילוש הנוכחי שלי, את הכרטיס מסך וכנראה שגם את המארז. זה בנתיים. עכשיו יש לי: Celeron Tualatine 1200@1600 378 MB SDRAM@133 Radeon 8500 LE אין לי תקציב. אני מעוניין לבזבז על זה כמה שפחות כסף, אבל גם להשקיע את הסכום הדרוש עבור מחשב סביר שיריץ משחקים טוב, יעבד וידאו וקול במהירות סבירה ויחזיק זמן סביר. בכל מקרה הכלל המנחה הוא שאם אין הבדל מורגש בביצועים- ללכת על הזול. בקשר ל OC, מתוכנן, ואני אפילו בונה על זה. בכל מקרה, בתור התחלה אני רוצה להחליט …
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
מטרות המחשב?כעיקרון אני רוצה לפטופ חדש שגם יתאים לי ללימודים אבללא רק:אז כן עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לא משחקים כבדים,אבל חשוב מסך טוב לצפיה בסרטים סדרות HD, רמקולים טובים כי אני שומעת מוזיקה והרבה. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 קג לא יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן לפחות 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו). HDMI חשוב * בלוטות?לא יודעת מה זה * גודל מינימלי של כונן קשיח?2 גיגה ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? עדיפ שיהיה כונן אבל לא קריטי אם משפיע משמעותית על המחיר * כונן Bluray? לא חשןב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שיהיה אחריות לא משנה איזה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש…
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט חזק למחשב עבודה שישמש לכתיבת קוד ולהרצת סביבות כבדות. ללא ציוד הקפי. תקציב של 3000 ש"ח. זאת אומרת, הרבה זיכרון, מעבד חזק, ומארז שקט. בנוסף חשוב לי שהמחשב יהיה שקט מאוד. תודה!
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
טוב עקרונית אני רוצה שהמפרט יכלול את הכרטיס מסך-HD4850 לגבי זכרון הייתי מעדיף 4GB השאלה עד כמה זה משמעותי/מייקר בהשואה ל-2GB. המחשב יעודו למשחקים לכן אני רוצה את הכ.מ הזה וזאת לאחר שקראתי מספר תגובות בפורום (ד.א-האם יש צפי בעתיד הקרוב שהמחיר שלו יירד?). המפרט צריך לכלול מסך =] ואין צורך בשאר ציוד היקפי. בקשר ל-OC-אני מעדיף שתמליצו לי עד כמה זה כדאי.. ואם זה מייקר בצורה משמעותית?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אחרי סקר שעשיתי צימצמתי לשני מחשבים של HP: 1. HP EliteBook 8530p 15.4in Laptop Core 2 Duo 2.53 2GB/250GB 2. hp dv5-1190EJ לצרכים של עבודה ומשחקים מה מהם עדיף (אם אפשר לקבוע בוודאות) גם חיי סוללה זה שיקול, אבל בהנחה שניתן לקנות סוללה חזקה יותר ל-1190 אז לא אמור להיות הבדל משמעותי. תודה
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
1. מה התקציב? לא משנה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים מאוד ומשחקי FLASH באינטרנט, צפיה בסרטיי, הורדות, מסיבות רשת,ICQ ומסנג'ר ושירים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו:לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? מחשב שקט ונראה נחמד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיהיה דיסק קשיח בגודל בערך 320 או קצת יותר ועדיף מעבד אינטל. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? ממש שקט 10. האם מתוכנן :OCממש לא צריך 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו …
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקלקל הדיסק הקשיח(320GB) בנייד שלי - DELL E6400. שלחתי את המחשב לתיקון דרך האחריות ולהפתעתי הרבה גיליתי שקבלתי חזרה דיסק בנפח 160GB (!!!). לא יודע אם זה קשור אבל סוג האחריות שלי הוא NBD. מה דעתכם? נ.ב. הרגע גיליתי את העניין ולא הספקתי לדבר עם מעבדת דל...
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכל החברים (ותודה על התגובות) צריך את חוות דעתכם על המפרט שהרכבתי. . ניתן לחרוג בכ-150 ש"ח ז"א עד 2650 ש"ח. מיועד לשימוש ביתי. אינטרנט, office משחקים ישנים (red alert) וסרטי HD. התקציב הוא ללא ציוד היקפי (מסך מקלדת ועכבר) מאוד חשוב שיהיה שקט מכיוון שהמיקום שלו הוא בסלון (לא htpc) ובשלב מאוחר יותר יעבור לאיזור אחר בבית. ב-10 השנים האחרונות היה לי AMD ואני מאוד מרוצה מהתמורה כך שיש לי חסד נעורים לחברה. Intel Core i3 540 Socket 1156 3.06Ghz 4MB BOX, יחידות 1 ₪624 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1471 Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪488 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1506 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪460 http:/…
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי לקנות את הנייד DELL Studio 1555 לתכנות ב-VS אינטרנט וקצת משחקים. בקישור - http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1555-p86-ati.htm נותנים 3 שנים אחריות. האם הם היבואנים המורשים (דל ישראל)? מה כוללת האחריות(עבודה, חלקים)? מסיונכם, איך האחריות שלהם(אמינים, יעילים, מהירים)? תודה לכל העוזרים. אופיר.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
היי, פתחתי את הנושא הנ"ל בעקבות התייעצות בקניית Notebook. הניסיון שלי והידע שלי אודות מחשב נייד שואף ל0, לכן אשמח לקבל המלצות לקנייה. דבר ראשון, המטרה הראשית היא גישה נוחה ומהירה לאינטרנט במקומות שהם לא בבית, כגון במשרד , בית קפה או כל מוסד אחר מין הסתם. עבודה שותפת עם תוכנות גרפיות שונות : Illustrator In Design Dream Weaver Flash אני מתכוון כמובן , שמחשב יממש את הדרישות הגרפיות ברמה מספיק גבוהה, כלומר שהמחשב כאמור יכלול כרטיס מסך חזק מספיק ואכותי. חייב להוסיף שגם לצורכי הנאה הייתי מאוד מרוצה אם הוא יוכל להריץ משחקים בקלות ברמה שתרצה אותי. וכמובן צפייה בסרטים קליפים וכד'. עוד פרט חשוב, אני חובב מאוד חווית סאונד גבוהה , עד כמה שידוע לי שמחשבים ניידים לא מתאימים לדבר, הי…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כמו שמצוין בכותרת, תקציב 4K עם חריגה קטנה, דרוש גם מסך. השקט והיופי של המחשב לא חשובים כמו הביצועים, עדיפות לחנויות עם סניף בת"א
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי אני מתחילה ללמוד עוד כמה שבועות ואני רוצה לרכוש לי מחשב נייד חדש *אני מתכננת לקנות את המחשב פה בארץ * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (הכי כבד זה סימס 2לא יודעת אם הוא נחשב כבד או לא ), צפיה בסרטים ושימוש בפוטושופ * גודל המסך- 14 -15.6 יותר חשוב לי המשקל מאשר גודל המסך * משקל רצוי - כ 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - נדרש לזמן סוללה ממוצע של 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - נדרש ליציאת HDMI * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - לא ממש מבינה בזה * צורב DVD?- כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא עדיפות לאחריות של שלוש שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - שמעתי שDELL מומלצים אבל אני לא נעולה על…
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכנתי מפרט למחשב (ללא צורך בציוד היקפי) מחיר עד 4000 ש"ח. מטרת המחשב לגרפיקה ללא אנימציה פיתוח לWEB ושימוש בכל תוכנות אדובי. מערכת הפעלה WIN7 64BIT. הערותכם והצעותכם יתקבלו בברכה. תודה מראש מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Thermaltake Silent 1156 CLP0552 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX כרטיסי מסך: ASUS - nVidia GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NS x22 Black …
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום שלום.. אני צריך המלצה למחשב נייד המיועד לסטודנטית במקס' 3k. מצאתי את הדגם הבאה של Gigabyte שלדעתי אמור לעשות את העבודה, החזרון היחידי שלו הוא המסך (15.4) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1010 השאלה שלי אם אפשר בכלל למצוא מחשב נורמלי בתקציב הזה עם מסך 14/13 אינץ'? ובכללי אם יש המלצות... תודה מראש Install
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-סרטים,עיצוב גרפי,תקשורת,משחקים(לא מהסוג הכבד ביותר זה לא שאני הולך להרביץ FPSים , בשביל זה יש מחשב בבית...),אופיס,עיבוד נתונים מהיר -רזולוציה גבוהה אם נכנס (ראיתי 17' עם 1900) -בטריה נורמלית. -עמיד יחסית לזעזועים. -פיזור חום נאות. -כמה שפחות להתעסק עם אחריות ולהתרוצץ בין מעבדות שירות.... -משקל, אנאערף אני משוכנע שמחשבים ניידים לא עולים על 5KG או שמא הם? -אחריות: עם הנסיון שלי על איך שאחריות עובדת על מחשבים ניידים אם כבר צריך לשלם ללקוח, עושה רושם שהוא מתרוצץ ומתאמץ יותר מאנשי השירות.... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום. לרשותי תקציב של 5000 ש"ח. המחשב מיועד להפעלת תוכנות לעיבוד תמונות כגון:פוטושופ ומקבילותיה,עבודה במקביל עם מספר תוכנות כאלה,אינטרנט והורדות מהאינטרנט וכן יכולת סבירה להתמודד עם משחקים (בעיקר לילדים עד גיל 10).אין צורך בציוד היקפי למעט צורב dvd (עדיפות למשולב). מבקש לקבל ייעוץ למפרט . תודה.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
התקנתי את הAUDIO DRIVER כמה פעמים אבל עדיין המחשב לא מזהה אותו הבנתי שזה בגלל שלא התקנתי UAA, אבל כשאני בא להתקין זה פותח 2 תהליכים וסוגר אותם ישר :\ באתר של HP ההורדות לא זזות, מאיפה אני יכול להשיג UAA נורמלי?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום כולם! כבר הרבה זמן שאני לא כל כך מעודכן בעולם המחשבים (שנת שירות וצבא די מייבשים אותך ) בכל מקרה, הגיע הזמן למחשב חדש! אני יבצע OC מתון, ומשחקים כמעט ולא יהיו עליו. ככה שאני צריך מחשב שיחזיק לי להרבה זמן לשימושים של office, גלישה ולא הרבה מעבר... וללא ציוד היקפי אני הרכבתי את המפרט הזה מגיבורים: HEC 450TDT 450W ACTIVE PFC 20/24 PIN SATA 80MM X2 FANS 280.00 GIGABYTE GA-G33M-S2 (QUAD REDY) INTEL G33 VGA HD AUDIO+DTS GBL 602.00 HEC COMUCASE 6A19B NSP 120MM FAN FRONT USB X2 + AUDIO BLACK 228.00 INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 1073.00 INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 960.00 KINGSTON DDR2 2GB (1GBX2) 80…
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5388 מחירו:3900 שח http://morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=120&subcatid=166&prodid=1615&keySearch= מחירו:3850 לשימושי אינטרנט צפייה בסרטים וקצת משחקים. האם ההבדלים משמעותיים בינהם יחסית? המלצותתתתתתתת
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
ביתי מתחילה ללמוד באוניברסיטה במקצועות ההומנים. האם המחשב הנ"ל מספיק במידה וכן מה דעתכם עליו ומה המחיר שכדאי לשלם עבורו,במידה ולא הציעו אפשרות אחרת,יש לקחת בחשבון שהיא צריכה "להסתובב" עם המחשב בתיק... תודה אלון
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
1. מה התקציב? עד 3000 ש"ח עדיף ללא חריגות 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, ומן הסתם לשימוש באינטרנט וכו' 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך?יש לי מסך 21 אינצ', משחקים חדשים שירוצו טוב באיכות הכי גבוהה שהתקציב מאפשר ותוד…
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה מחשב לעסק של ידידה שלי. המחשב מיועד למסחר און-ליין של ניירות ערך. יותר בפירוט, המחשב יריץ את הפלטפורמה X_TRADER7 , דרישות החומרה בלינק הבא: http://www.tradingtechnologies.com/documents/7x-Requirements.pdf בנוסף המחשב צריך לתמוך בשישה (6) מסכים. קיבלתי הצעה יקרה לשרת המבוסס על המעבד הבא: 3.2 GHz 800 MHz 2MB L2 Cache Xeon Processor אבל נראה לי שהיום E6600 חזק לפחות אם לא יותר ממנו. בקיצור אני מתלבט בין שרת (יקר ומפגר טכנולוגית) לבין איזה פתרון של E6600 + ASUS P5W64 שיכול לתמוך בקלות עד 8 מסכים. מה גם ששימוש בשרת יחייב כרטיס מסך של מטרוקס עם 4 יציאות (+ אחד עם שניים) בניגוד ל-3 כרטיסי מסך רגילים עם הקונרו. בקיצור, אני פתוח לשמוע רעיונות, הצעות ומפרטים. ה…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש מחשבים ניידים עם הפורט המקבילי \טורי כיום ?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
נמכר באופיס דיפו. ישמש לאינטרנט, אופיס וכדומה. http://officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000LVggAWLn3846tsJDOP3pAoN:12bbi68k5?id=laptop אם יש המלצה למחשב אחר בטווח המחירים הזה, אני אשמח לשמוע. אופיר
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-