ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב מדגם Asus R510VC הבעיה כרגע מספיק ל2 וחצי שעות בלי בלי טעינה גם הורדתי בהירות יש אולי עוד דרך שהמחש עבוד יותר מי 2 וחצי שעות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרת המחשב: עבודה משרדית, צפיה בסרטים ותכנות גודל מסך: 15.6" לפחות זמן סוללה: 4-5 שעות ויותר משקל: 2 - 2.5ק"ג יציאות מיוחדות: HDMI ועדיפות לשני חיבורי USB 3.0 Bluetooth: לא חובה גודל כונן 1TB כונן אופטי: לא צריך אחריות בינלאומית: עדיף מערכת הפעלה: לא חייב בתקציב העדפה לחברה: חשבתי על DELL או ASUS אך גם LENOVO זיכרון 8 GB תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב לגיימינג עם תקציב 7500 אפשר חריגה קלה של +-250 שח,מעוניין רק במחשב יש לי הכל מסביב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 אפשר חריגה קלה של +-250 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בסגנון PUBG CYBERPUNK2077 ואולי עריכת סרטונים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 500GB SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אותו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש כללי. רצוי לציין שאני אוהב להשאיר טונות של טאבים ותוכנות פתוחים בו זמנית, ורצוי שזה לא יאיט את המחשב יותר מדי... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim, sc2, MMO למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1680, למרות שיכול להי…
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים קלים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. יוטורנט, פיירפוקס, משחקי רשת ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? עובד עם 1024X768 * באיזה סוג משחקים תשחקו? FPS,MMOG * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי…
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב לעיבודים גרפים כמו revit ו-3dmax (לא לעריכות וידאו!). אז אחרי הרבה הרבה חפירות והתלבטויות יש לי מספר קווים מנחים דיי ברורים אבל בגלל התקציב הדל זה מקשה. הנה הקווים: 1. מעבד מדגם i5 750 2. לפחות 6GB זכרון 3. HD אחד בלבד של 500GB ומעלה. 4. כרטיס מסך פשוט 9500GT עד 9600GT לא יותר. 5. מסך לפחות 22' עדיפות ל-HD. אני בטוח שלחלקכם יהיו דעות לגבי הכרטיס מסך ולגבי זה שיש רק HD אחד אבל מה לעשות - שיקולים תקציביים. תודה רבה, חג שמח! נמרוד.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד סבבה. לצרכים: אינטרנט,מוסיקה,עריכת פוטושופ.. ומשחקים פה ושם לא רציניים.. מצאתי מחשב מחברת lenovo איך החברה הזאת? טובה? הנה המחשב ממליצים לקנות? שווה את המחיר? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2715&CatCode=315 - תודה =] -
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק מחשב לעבודה עם אינטרנט ואופיס ואולי קצת גרפיקה קלה מאוד (סרטים וכדומה)... מה דעתכם על המפרט הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=414&CatCode אני יודע שאנשים לא אוהבים את אייבורי, אבל פשוט לא מצאתי הצעה משתלמת יותר. תודה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP Compaq 6710b שהגיע עם vista business יש לי שלוש מחיצות אחת מחיצת המערכת 140 GB שניה 8GB של hp recovery ועוד אחת os tools-1.5 GB הבעיה הראשונה: לא הצלחתי לחלק את המחיצה הראשית עם התוכנה paragon עם הדיסק boot cd hiren באמצע החלוקה אני מקבל הודעת שגיאה. אז לא חילקתי. הכנסתי את דיסק ההתקנה של xp sp3 ההתקנה עולה רגיל אני מפרמט את המחיצה הראשית (בוחר ntfs מהיר) ואחרי ההפעלה מחדש המשך ההתקנה לא עולה!!! במקום זה מתחיל מחדש ההתקנה הרגילה! בלי שום הודעת שגיאה פשוט כתוב לי "ללחוץ על מקש בשביל להריץ את הדיסק" כאילו זה הפעם הראשונה(התבצעה העתקה של כל הקבצים!!) אם אני לא לוחץ כלום אז אני מקבל קשקוש של כל מיני אותיות ומספרים. במקום המשך ההתקנה! נ.ב בשתי המחיצות הא…
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
המפרט מיועד בעיקר לעבודה משרדית, שמיעת מוזיקה, סרטים ומשחקים. כמו כן אני הולך להשתמש במסך בתור טלויזיה. ובגלל שאני שומע הרבה מוזיקה וגם הולך לישון עם המחשב עובד (הורדות, קומפילציות וכו') חשוב לי מאד השקט של המחשב. עריכה: שניתי את המפרט ושילבתי 3 חנויות שונות. הסיבה ל3 חנויות: FOXPC - בגלל המארז, TMS - בגלל המסך, IQPC - בגלל הלוח אם. מעבד: Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤349 קירור למעבד: GLACIALTECH IGLOO 5073S FOR INTEL S775 - QUIET PRODUCT LINE כמות: 1 - מחיר: ¤57 לוח אם: ABIT AN52S כמות: 1 - מחיר: ¤349 מארז: Sunbeam 3D Storm כמות: 1 - מחיר: ¤291 ספק כח: FSP 400W 400-60THA 24 PIN NOISE KILLER SATA P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤190 זיכרון: PQI 2048MB (1024MBX…
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לא ידעתי ממש איפה הכי מתאים לשים את ההודעה הזאת אז אם זה לא הפורום המתאים בבקשה תעבירו את ההודעה אחותי טסה לארה"ב עוד כמה ימים לחודש ורציתי בהזדמנות זו אני רוצה לבקש ממנה לקנות לי כמה דברים למחשב רציתי לדעת איזו חומרה הכי משתלם לקנות בארה"ב? והמלצות לדגם מתאים. תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
זה המפרט שהרכבתי בעזרת מערכת המפרטים המומלצת של הפורום: 1- האם יש אפשרות לשינוי חומרה בלי לפגוע בביצועים ולהוריד את המחיר? 2- הקניה תתבצע עד סוף יולי אז יש אפשרות לשינוי מחיר +-200 ש"ח 3- המפרט שנבחר יכול להיות אוברקיל במידה בסויימת אך זה במחשבה לא לשדרג לתקופה של +-5 שנים 4- לא מתעסק ב OC ומעדיף לא להיכנס למערכי CF למיניהם 5- האם משתלם לקחת כונן קשיח בנפח קטן יותר ולהוסיף SSD לשיפור ביצועים? Intel i5-3570K- Tray - 1081 Scythe Mugen 3 - 200 Gigabyte GA-Z77X-D3H - 779 Kingston KHX1600C9D3/4G X2 - 338 Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX - 674 22X Samsung SHS223B - 98 Sapphire ATI Radeon HD 7850 2GB GDDR5 PCI-E - 1261 NZXT PHANTOM V2 - 750 HEC COUGAR-A760 - 49…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב מיועד לסטודנטית ויצטרך להריץ תוכנות כגון matlab, מתמטיקה וכו'. לפי דעתי רצוי שיהיה עם מעבד כפול ליבה.
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לציין שאני מחפש מחשב רק 13.3 אינץ לא יותר, אז בבקשה לא להציע דברים אחרים כי זה קריטי לי הגודל. השימושים הם ללימודים אופיס ואינטרנט.. הראשון הוא של lg מדגם R380-A.APB1E וזה המפרט שלו Intel® Pentium M Dual core Processor T4200 2MB 2.0GHz L2 Cache, 800MHz FSB מעבד זיכרון 2GB DDR2 (800) זיכרון תצוגה 13.3" LED LCD(16:9) 220nit, WXGA סוג NVIDIA Geforce 8200M G כרטיס גרפי דיסק קשיח 320G S-ATA (5.4K) דיסק קשיח כונן DVD Super-Multi(DL) צורב תקשורת Dual Hexa-band Antenna אלחוטית Dual Hexa-band Antenna רשת V2.0 + EDR Bluetooth מצלמה אינטרנט מובנית LG Smart Cam (1.3M Pixel) with Internal Mic מצלמה אינטרנט מובנית יציאות 5-i…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט גר בקנדה ועוד מספר חודשים חוזר לארץ. לפני שאני חוזר אני רוצה לקנות, ומתלבט בין ניידים תקציביים לשימוש יומיומי "OFFICE"+ גלישה+מוזיקה. בקיצור - לא צריך CPU\RAM חזקים, אבל נוחות השימוש (מסך, מקלדת)\ביצועי WIFI\זמן סוללה\משקל וכו' ממש חשובים. אני מתלבט בעיקר בין ה ASUS EEE 1000HE (לא 1000HA!!!) לבין ה-MSI WIND 120U (או 100U). פה הם עולים פחות או יותר אותו דבר (בערך 1700 ש"ח). מה דעתכם על הדגמים? אולי יש דגם אחר לגמרי שאתם ממליצים?? מה שגם חשוב לדעתי זה האחריות בארץ וכו'.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות בקשר למפרט מחשב. אני מחפש מחשב חדש בסכום של בין 4000-5000 שקל לצורך משחקים אבל לא כמו שמוצע באתר, למשל, במקום 80 ג'יגה בייט, 40 יספיקו לי וזה מניסיון או אפילו 20, כונן די וי די וצורב אני לא צריך, לכן איזה מוצרים אני צריך במקום?
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי, יש לי שתי שאלות לגבי תצוגה בנייד של ACER Aspire. א' חיברתי את המחשב הנייד לטלוויזית LCD אבל אני לא מצליח להפוך את התצוגה בטלוויזיה לתצוגה הראשית, והיא משמשת רק כמסך משני. איך אני הופך אותה לתצוגה הראשית? (בהגדרות התצוגה האופציה להפוך את המסך השני לראשי - כבויה) ב' מה יכולה להיות הבעיה אם המסך במחשב הנייד כל הזמן נכבה. נדלק ומחשיך (עדיין רואים תמונה במעומעם) וחוזר חלילה?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
המחשב צריך להריץ משחקים כבדים. העדפה לחנות באיזור תל אביב או חיפה. השקט של המחשב לא חשוב במיוחד. עדיפות לרמקולים טובים מהרגיל. תודה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, פחות או יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג ממנו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסגנון Assassin's Creed Unity\Assassin's Creed Syndicate. בסגנון הזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אנשים- זה הולך להשמע קצת מוזר- אבל whatever- אני מעוניין לקנות מחשב (לא בשבילי) במחיר הכי זול שאפשר- כשאני מדבר על מחשב- על מדבר רק על המארז ומה שבתוכו- ללא WIN\ציוד הקפי. אני צריך שהמחשב יהיה מוכן- סטייל אייבורי ובאמת לא אכפת לי המפרט- השימוש היחיד שלו זה freecell ואימייל. תודה רבה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מחשב שמיועד בעיקר לצפייה בסרטים (לא HTPC), כרטיס מסך MID-RANGE, ללא שום אביזרים נילווים, בערך 400GB של נפח אכסון, מארז מאוורר ולא מצועצע (בלי לדים ושטויות) ושקט זה פרמטר חשוב. כדאי לקנות את המחשב עכשיו או לחכות עוד קצת (או עוד הרבה)? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקבל ממכם הצעה למפרט מחשב עד 2500 שקל כולל מסך LCD 17. המחשב יהיה מיועד בעיקר לדברים הבאים: 1. גלישה. 2. משחקים. 3. אופיס וכו' חשוב לציין שהמחשב אומנם למשחקים, אך איך צורך בכרטיס מסך לגיימר, אלא משהו צנוע לילד בן 12-13.., ככה שאין צורך להתפרע
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה מחובר לטלוויזיה באופן תמידי, חיבור hdmi, לטלוויזית full hd. נפח לפחות של 250gb. אין צורך בהפעלת משחקים, המחשב לצורך צפייה בסרטים וניגון שירים - דרך הטלויזיה. אין לי תקציב, כי אני לא מכיר את טווח המחירים, איזה מחשב/מפרט אתם מציעים? תודה לעונים (;
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה כדאי וכמה שאלות: 1.האם הפרשים בביצועים בין I5 וI7 הם גדולים?..בסופו של דבר ל7 יש 4 ליבות בדר"כ מציעים גם יותר זכרון פנימי...ההאם שווה את ההשקעה (יקנה בחול הפרשים באזור ה 200$) 2.יש לי שני דגמים שכרגע נראים טוב(לא יקנה בהכרח בחנות המוזכרת) http://www.amazon.com/HP-Pavilion-dv6-3052nr-15-6-Inch-Entertainment/dp/B003Y73P44/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1287235461&sr=1-1 http://www.amazon.com/HP-Pavilion-dv7-4190us-17-3-Inch-Laptop/dp/B00400ORPU/ref=pd_sxp_grid_i_1_0 מה עדיף? שווה את ההפרשים בניהם? שימושים: כללי,תיכנות אתרים,סטודנט ובעיקר שיחזיק לאורך זמן
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב לא רע ברגע זה אך הוא לא מספק את הצרכים שלי: עכשיו אני מעוניין לשדרג את המחשב, או בעצם לפי מספר בחלקים להחלפה בעצם להחליפו (: אני מתעסק במחשב במיוחד בעריכה ובגיימינג. אני מתלבט מאוד בין שני המעבדים e8400 ו e8500. ממה שהבנתי ההבדל העיקרי ביניהם הוא שה500 מתאים יותר לOC מאשר ה400. עוד לא החלטתי אם אני מתכוון לבצע OC למעבד אך ההבדל בין המעבדים הוא כ122 שקל ככה שכנראה אני אלך על ה500. ישנו ברשותי (כפי שניתן לראות בתמונה) כרטיס מסך של ati radeon 4850 hd 512mb ואני מתכוון להמשיך להשתמש בו גם במערכת החדשה. ממה שהבנתי, הלוח אם שלי (MSI 7235 עם P965 צ'יפסט) גורם לאיבוד יכולות כרטיס המסך שלי וגם אם אחבר אליו את המעבד E8500 שברצוני לקנות הוא לא יוכל לממ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-