עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bagetrek,

שלום לכולם חבר שלי מעוניין לרכוש למחשב + מסך בתקציב 2700 שקלים , לא מעבר לכך . ( עדיף גם בפחות ) . שימושים : * הרצת כל המשחקים החדישים ( הוא לא גיימר ) וכמובן לא GTA IV *סרטים *אינטרנט *מוסיקה *צריבות *ועריכת מוסיקה + הקלטות - ללא מקלדת ועכבר - ללא רמקולים המסך שיש לו כרגע הוא CRT 17" אני חושב שתיהיה בעיה עם המסך למחשב החדש והמשחקים שהוא יריץ עליו - תקנו אותי אם אני טועה אשמח אם תיהיה האפשרות גם שהמחשב יגיע מורכב ! תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by D.r Bit,

שלום לכולם ערב טוב ... הדרישות מהחשב הם שהמחשב יוכל להתמודד עם משחקים חדשים אינטל CUR 2 קשיח 250 גיגה דגש על ארדיסק "שקט" 2 גיגה ראם בדו'אל צא'נל כרטיס מסך שוב לא חלש ספק דגש על "שקט" לוח אם עם קירור כמה שיותר פסיבי אין צורך שיהיה עם כרטיס קול או מסך מובנים המחשב הולך לקבל כרטיס של קראטיב audigy zs 2 מארז יפה ואנגנטי ;D צורב DVD או שעדיף להעביר את הבנקיו החדש dw1620 אממ אני חושב שהוא הצעות ותוספות תתקבלנה בברכה תודה לכולם !

• 13 תגובות
    • 734 צפיות
  3. תקציב: 3000-5000 ש"ח לא כולל מסך, עדיף לחסוך כמה שאפשר במה שלא קריטי מבחינת ביצועים.. שימושים: עבודה בגרפיקה + שימוש ביתי + עבודה משרדית, עריכת טקסט + ניהול אתרים + סרטים גרפיקה= עיצוב פרינט, עיצוב ווב (לא משחקים, לא עריכת סרטים, לא תלת מימד) תוכנות: אינדיזיין - לעתים קרובות, אילוסטרייטור- לעתים קרובות, פוטושופ - לעתים מזדמנות, פלאש -לעתים רחוקות. ציוד היקפי: רמקולים באיכות טובה, מקלדת ועכבר יש צורך במערכת הפעלה מתאימה, והרכבת מחשב אזור ירושלים האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? - רצוי חשוב שהמחשב יהיה חזק ויאפשר עבודה חלקה ומהירה, אבל לא יותר מהצרכים שלי. מסך - באיכות טובה לגרפיקה, חשוב שהצבעים יהיו כמה שיותר מדוייקים - מתאים לעיצוב לדפוס, אך במחיר משתלם (גג 30…

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  4. שלום יש לי חבר שמחפש מחשב נייד הוא צריך את זה ללימודים ועבודה הוא לומד תיכנות וצריך מחשב חזק. הדברים שחשובים לו הם: מעבד מעל 2 גיגה זיכרון 4 ג'יגה מסך 15.4" דיסק קשיח לפחות 250 ג'יגה. אשמח להצעות אני פשוט לא מכיר את הדגמים של dell מה הכי מומלץ . והוא צריך דווקא של החברה הזאת כי שם יש לו הנחה הוא רק צריך לבחור.

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  5. המטרה - פיתוח תוכנה - בעיקר VS 2008 כרגע רק XP (עובד עם תוכנות שלא נתמכות בVISTA) קיבלתי הצעה ל dell e6400 ומצד שני ראיתי lenovo T61 יש למישהו ניסיון עם אחד מהם?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  6. אהלן אנשים, אני עומד לקנות מחשב וחשבתי על המפרט הבא, מה אתם אומרים? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1259 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤473 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ¤337 ספק כוח: Thermaltake 500W TR2 QFan 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤364 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤364 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤292 כרטיס מסך: Palit 9800GT 1GB HDMI Sonic Retail כמות: 1 - מחיר: ¤706 סה"כ: ¤3904 המחירים הינם כוללים מ…

7. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני מכיוון שהוא לא למשחקים.. בלי מסך ובלי ציוד הקפי. עדיף שיהיה מבוסס על E4300 אם אפשר להכניס בתקציב אפילו E4400. הארד דיסק של 250 ג'יגה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  8. כיום המחשב המדובר הוא P3 500 עם 128 מגה זיכרון ואין תלונות על המהירות. הוא כולל מסך חדש יחסית, דיסק 40GB חדש, מקלדת, עכבר וצורב ככה שצריך לקנות רק לוח, מעבד, זכרון ומארז (אני לא אוהב את הישן). חשבתי ללכת על המערכת הבאה: (הרכבתי בנעה) ASUS Vintage ¤680 (כולל לוח ומארז) INTEL CELERON 2.4g 533mhz ¤445 Kingston DDR 256MB 400Mhz ¤170 סה"כ ¤1295 לפני הוספת סטיק נוסף של זיכרון וכונן שחור בשביל הלוק. מפרט המבוסס AMD יוצא הרבה יותר זול.¤980 עם 128. (SEMPRON 2200, EPOX 8KMM3I) האם המפרט מבוסס אינטל טוב או שעדיף ללכת על מבוסס AMD?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  9. צריך מחשב לסטודנט לצורך לימודים עם אופציה לעריכת סרטים קיבלתי את ההצעה הבאה: TOSHIBA A300-17S מעבד Intel® Centrino® Duo Processor Technology featuring Intel® Core2 Duo Processor T8100 (3 MB Cache, 2.10 GHz, 800 MHz FSB) מערכת הפעלה Genuine Microsoft® Windows® Vista Home Premium Edition מסך 15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT High Brightness display, resolution 1,280 x 800, 200 cd/m² דיסק קשיח 250 GB (5,400 rpm), Serial ATA זיכרון 2,048 MB, maximum expandability: 4 GB, technology: DDR2 RAM (667 MHz) כונן DVD Super Multi (Double Layer) drive כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 3470 supporting HyperMemory technology, 256 MB dedicated VRAM (up to 1,023 MB total …

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  10. איזה מבן המחשבים המבוסס על פלטפורמת סנטה רוזה בעל זויות צפיה של לפחות 170 מעלות ומכיל פנל של 16.7 מיליון צבעים שאינו פנל מסוג TN אלה פנל איכותי ? האים יש כאלה גם ברמות התקציב הבינויות של 5-6K ש"ח ? המחשב צריך להריץ ויסטה חלק ולשמש לגלישה והצגת תמונות של עבודות צילום כך שאיכות המסך קובעת מעל הכל. גולד המסך רצוי 15.4 אינץ

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  11. היי כי הוא לא מקשיב לי אז אני מבקש עזרה לבנות לו מפרט סבבה לכמה שנים טובות. הוא מוגבל ל3.5K. מטרות הן משחקים וכן יהיה OC בינוני . אין צורך בציוד נוסף . כן חשוב לוח שיתמוך בSLI או CF להוספה עתידית של כ.מסך נוסף כמו כן ספק שיתמוך בעוד כרטיס. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by Bigyaa,

מעוניין לקנות מחשב למטרות אופיס גלישה ומשחקים בסגנון PES5 ופיפא 2006 (ואולי יותר כבדים בעתיד) התקציב שלי עד 3500 ש"ח. עדיף חנות בדרום. אני צריך: מארז+ספק. העדפה למארז עם מאווררי 120 מ"מ מעבד AMD לא חובה ליבה כפולה לוח אם עם אפשרות לשידרוג עתידי (AM2), העדפה ללוח-אם ללא כרטיס מסך מובנה. דיסק קשיח לפחות 160G עדיפות SATA צורב DVD כרטיס מסך זיכרונות של 1GB שיעבדו בדואל (2*512) רצוי שכל החבילה תהיה שקטה חריגה אםשרית: 200 ש"ח תודה לכל העונים קריטי מבחינת הזמן חייב מחשב דחוף

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  13. Started by dviralush,

אני רוצה שהוא יפעיל את elder scrolls online באיכות הכי טובה. תודה רבה לעוזרים. הם כותבים שם שהרקומנדד זה: Windows 7 64-bit Intel® Core i5 2300 or AMD FX4350 8GB System RAM 85GB free HDD space DirectX 11 compliant video card with 2 GB of RAM (NVIDIA® GeForce® GTX 750 or AMD Radeon™ HD 7850) or higher

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  14. חבר שלי ביקש ממני לבנות לו מפרט למחשב החדש שלו, התקציב שלו זה 7000 (כולל התקנה). מטרות המחשב יהיו בעיקר משחקים (כולל עתידיים כמו ut3, bioshock) , וכמובן גלישה שמיעת שירים וכו' הוא לא מתכוון לעשות OC. התקציב צריך לכלול את המחשב עצמו (כולל צורב dvd), מקלדת ורמקולים פשוטים, ועכבר (mx518). כמו כן, הוא מעדיף שהמפרט יהיה מהחנות zigzag2000, בגלל שרק עליהם הוא סומך. (הוא ישלם במזומן) לכן בניתי לו את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,358.01 ש"ח 1 ASUS P5B (965P) - ATX 833.00 ש"ח 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 797.21 ש"ח 1 EVGA GeForce 8800GTS 320MB Superclocked - PCX - retail 2,096.66 ש"ח 1 WD 160GB-8MB AAJS - 7200…

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by gaizeror,

1. מה התקציב המקסימאלי?5.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא לעבור את ה.5.5 אבל אם יש שדרוג קיצוני מוכן לחרוג בעוד כ500 שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטים באיכות גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רזולוציה מקסימלית אני ח…

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  16. כרגע יש 3 אופציות. לקחת את המחשב הישן שלי 2600k שמגיע עם גוף קירור ,עם לוח וזכרונות וספק תקינים ולהוסיף בקנייה בארץ SSD ומארז. או לקנות מערכת מוכנה בארץ\בחו"ל (אם בכלל שווה) לא צריך כרטיס מסך אפשר את המובנה או שאשים להם 980ti שבסוף לא מכרתי כי רציתי שיהייה לי גיבוי. אופציה אחרונה והכי מסובכת זה לקנות מעבד לוח וזכרונות + M.2 +ספק בח"ול ואת המארז בארץ ואז להרכיב את הכל. הייתי נותן את העבודה לטכנאי אבל אני לא סומך עליהם שייחרבשו את כל המידע וייעשו התקנה צ'וקומוקו ואח"כ תהייה להם בעיה עם מסמכים שאבדו או שייצטרכו שוב להזמין טכנאים לכן ביקשו שאני יעשה את זה (לא עובד בזה כבר). רוצה משהו ברמת השגר ושכח הם החזיקו עם i5-750 ומתחיל להציק להם האיטיות. …

17. אני רוצה מחשב - המארז ומה שבפנים + מסך... בלי רמקולים עכבר ומקלדת שימושים של המחשב... אינטנט וורד משחקים... צורב DVD וגיגה זכרון

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by brighi,

ואני די סגור על מחשב של APPLE, עכשיו מצאתי את המחשב הזה: http://www.everymac.com/systems/apple/macbook/stats/macbook-core-2-duo-2.26-white-13-polycarbonate-unibody-late-2009-specs.html עם מחזור אחד של טעינה (ז"א שהוא יד שניה). כמה הוא אמור לעלות והאם הוא בכלל טוב? בעיקרון אני צריך את המחשב ללימודים, סרטים ואינטרנט. משחק קטן פה ושם לא יכול להזיק.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  19. מחפש מחשב נייד תקציב 5000-6000 מתלבט בין 3 המחשבים . שימושים גלישה וגרפיקה לשימוש בחופשה של חודש בחו"ל \ בתודה גיל

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  20. שלום לכולם מעוניין להתחיל לשחק מעט במשחקי מחשב. יש לציין כי הרבה זמן לא התעסקתי בנושא. בעברו בניתי מחשב בעלות כוללת של 12K שעובד כבר מעל 8 שנים וסוחב יפה מאוד. כרגע עם מחשב בן 5-6 שנים בלי משהו מיוחד עליו. לא אכפת לי אינטל או AMD (הרכבתי עד היום רק מחשבים של אינטל אבל לא נראה לי שיש משהו שונה בהרכבות). לא צריך היקפי, כונן קשיחאני אעביר את שלי. התקציב נטו ללוח אם, מעבד וזכרונות הוא 1.2K אשמח אם יהיה פחות מנוצל. דרושה גם המלצה לכרטיס מסך וקירור למעבד מחוץ לתקציב כנ"ל ספק. המחשב יקנה בחלקים בהתאם למשכורות שלי. משחקים רצויים אני משאר שאלדר, דיאבלו 3 וכנראה WOW יהיו העיקריים שאני מתעניין בהם.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  21. אורח דוד
    Started by אורח דוד,

שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב, התקציב שלי עומד על כ-3000 שקל, גמיש מאוד, תלוי בתמורה של המסך. המטרות שלי הן: 1. עבודה (כמה VMים פתוחים בו זמנית, עורכי טקסט ותכנות) 2. סרטים 4K (אין לי טלוויזיה מלבד המחשב בבית) 3. משחקים - לא קריטי, דברים פשוטים כמו WOW, מדי פעם COD, AC, WITCHER, GTA, אך עם פחות דגש על גרפיקה. 60hz ו-1920*1080 יספיק לי עקב המרחק שלי מהמסך. חשוב לי מאוד שהמסך יהיה גדול - אני יושב רחוק מאוד מהמסך עקב סיבות בריאותיות (מטר וחצי עד 2 מטר), ואני חייב שטח עבודה (כרגע יש לי שני מסכים 24 שאינם מספיקים לי, בעיקר בגובה). אין לי בעיה עם לקרוא טקסט קטן מרחוק. יש לי מספר מחשבים, אך המחשב שהכי חשוב לי שהמסך יעבוד אי…

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  22. אהלן. אודה לכם מאוד אם תמליצו מנסיונכם על נייד, אין צורך במעבד חזק, אפשר DUAL CORE, לשימוש די בסיסי. אני חייב להתקין עליו XP כיוון שהמשתמש לא מעוניין בשום אופן בווינדוס 7 כך שאם מישהו מכיר מנסיון מחשב שיש לו דרייברים זמינים ל XP- זה מאוד יעזור. תודה רבה. יום טוב.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by Spider1,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד ברמה גבוהה שיעבוד חלק עם אינטרנט+PDF+WORD קטן - עד 12 אינץ במחשב נועד ללימודים. תקציב עד 600$, אשמח להמלצות גם מחנויות\דגמים מארה"ב אם יש מחירים טובים, ניתן לחרוג מהתקציב אם יש פער משמעותי בביצועים. יש לי LG X110 מהעבודה ואכלתי איתו כל כך הרבה חרא שהוא איטי אז החלטתי לשדרג אני רוצה משהו משמעותית יותר מהיר וכדומה. תודה לעוזרים SPIDER1

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  24. Started by ART89,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש עד אמצע אפריל המחשב אמור להיות בעל 4 ליבות והלוח בעל אופציה עתידית להוסיף כרטיס מסך שני חשבתי על המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1280 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5N-D ¤750 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31160 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤304 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤297 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Inno3D 8800GT I-Chill OC 512MB PCIe ¤1300 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=C8800GTX1-H5GTC צורב LiteOn DH-20A3S X20 DVD ¤156 כמות:1 http…

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  25. צריך מחשב לעבודה עם מצגות ומעבד תמלילים וגם אינטרנט שיעבוד במהירות סבירה. עדיף שהמחשב יהיה מוכן לחיבור אינטרנט אלחוטי וגם קווי (חיבור RJ45) ועם מערכת הפעלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים