עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eliko1991,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר חשוב לי שיריץ Cs Go על הכי גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך בנפרד עד 1000 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם מערכת הפעלה והרכ…

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  2. שלום רב! אני בונה מפרט עבור סטודנט שצריך מחשב לשימוש כללי והוא לא גיימר, אלב רוצה לשחק בדברים כמו פיפ"א ו-NBA וכאלה פה ושם. הוא משתמש בתוכנת solidworks, אבל חוץ מזה הוא לא משתמש בתוכנות עריכה גרפיות או משהו כזה. אני כבר בניתי את המפרט וחסר רק מעבד וכרטיס מסך. המפרט הוא(בסוגריים זה המחיר) GA-P35C-DS3R (~650-700) Western Digital WD5000AAKS (470) Compucase 6A19 Black - 0.8mm Steel - 1x120mm fan - NO PSU (220) 400W DUAL RAIL Enermax Power Supply E400AWT Liberty 20/24Pin(~410) OCZ DDR2 Titanium 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 (OCZ2T800IO2GK) (440) אז יש עוד איזה 1700 ש"ח לכרטיס מסך ומעבד, כולל הרכבת המחשב בחנות. נניח שאפשר יהיה לחרוג טיפה. על איזה כיוון אתם ממליצים?…

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  3. http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7743625&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=gigabyte מחשב למשחקים שווה?

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by Gennady,

1 מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה? משחקים ושימוש משרדי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע 768X1024, יקנה מסך גדול יותר בהמשך. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים:COD וכו' . 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה? עכבר ומקלדת. 4. האם יש רכיב בו אין צור…

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  5. כמו שרשום למעלה, אני צריך להרכיב מפרט ב-2500 ש"ח. ייעוד המחשב הוא אינטרנט ואופיס בעיקר ולא מעבר לכך. אין צורך בציוד היקיפי כלשהו וגם לא במסך. חנות מועדפת היא KSP, בשל ניסיון קודם איתם והקירבה לבית. תודה לכל העוזרים...

• 11 תגובות
    • 742 צפיות
  6. טוב אוקיי אחרי שהבאתם לי המלצה למפרט אני שיניתי קצת ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים + כמה דברים: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤452 לוח אם: GIGABYTE GA-M57SLI-S4 מחיר: ¤604 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160811AS מחיר: ¤419 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL מחיר: ¤223 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤635 מארז: THERMALTAKE SOPRANO SILVER MIDDLE TOWER CASE SERIES VB1000SWS + WINDOW w/o PSU מחיר: ¤435 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD מחיר: ¤107 עכבר: LOGITECH MX-518 GAMING GRADE OPTIC…

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  7. אני צריך מפרט לאחי, עד 2000 ש"ח מעבד AMD 4200, לוח אם עם צ'יפסט NFORCE 520 לפחות (כמו M2N-X) כ"מ עדיפות לATI(אלא אם לNVIDIA יש מתחרה חזק יותר במחיר טוב), ולא חייב 2 ג'יגה זכרון, אפשר גם 1. דיסק קשיח 160GB של היטאצ'י, זה חשוב של היטאצ'י כי אני קונה מחנות ליד הבית ששם ההיטאצ'י הכי זול. המפרט ישמש אותי למשחקים קלים ובינוניים כמו: מ-MU ISRAEL ועד COUNTER STRIKE SOURCE. מארז בעל סירקולציה טובה ולא משהו משוגע, משהו פשוט ומודולורי, וספק 400W מכובד (כמו ה400TRT של HEC.) תודה.

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  8. 1. מה התקציב? עד 3000 ש"ח עדיף ללא חריגות 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, ומן הסתם לשימוש באינטרנט וכו' 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך?יש לי מסך 21 אינצ', משחקים חדשים שירוצו טוב באיכות הכי גבוהה שהתקציב מאפשר ותוד…

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by oh777,

איזה מחשב עדיף יותר Toshiba Satellite L30-134 או acer 2492 מבחינת אינטרנט, נוחות עבודה ומולטימדיה?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  10. Started by nadaviz,

שלום לכולם. אני בונה מחשב לעסק של ידידה שלי. המחשב מיועד למסחר און-ליין של ניירות ערך. יותר בפירוט, המחשב יריץ את הפלטפורמה X_TRADER7 , דרישות החומרה בלינק הבא: http://www.tradingtechnologies.com/documents/7x-Requirements.pdf בנוסף המחשב צריך לתמוך בשישה (6) מסכים. קיבלתי הצעה יקרה לשרת המבוסס על המעבד הבא: 3.2 GHz 800 MHz 2MB L2 Cache Xeon Processor אבל נראה לי שהיום E6600 חזק לפחות אם לא יותר ממנו. בקיצור אני מתלבט בין שרת (יקר ומפגר טכנולוגית) לבין איזה פתרון של E6600 + ASUS P5W64 שיכול לתמוך בקלות עד 8 מסכים. מה גם ששימוש בשרת יחייב כרטיס מסך של מטרוקס עם 4 יציאות (+ אחד עם שניים) בניגוד ל-3 כרטיסי מסך רגילים עם הקונרו. בקיצור, אני פתוח לשמוע רעיונות, הצעות ומפרטים. ה…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  11. מדובר במחשב Lenovo G550 92G ובכונן DVD RW המחשב היה בתיק של SWISS סגור ומאובטח. מצאתי את המגש פתוח חלקית, הדלקתי את המחשב, פתחתי וסגרתי את הסידי והוא נכנס למקום כמו שצריך הכפתור פעיל לגמרי, אבל נראה לי שברח לי איזה קפיץ ככה שהוא ממש שקוע לתוך המגש ולא נוח ללחוץ. השאלה שלי לבעלי G550 האם הלחצן שלכם גם שקוע מאוד (ואולי אני רק הוזה) ואם באמת זה רק אצלי, איך מסדרים את זה? - אחריות או עצמאית אם אפשר

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  12. מחפש מחשב נייד תקציב 5000-6000 מתלבט בין 3 המחשבים . שימושים גלישה וגרפיקה לשימוש בחופשה של חודש בחו"ל \ בתודה גיל

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  13. היי, ברשותי המפרט הבא : AMD PHENOM II x4 955 @ 3.8Ghz Gigabyte GA-790XT-usb3 8GB DDR3 1333 Samsung F3 1TB + F1 750GB Crucial M4 128GB SSD SAPPHIRE HD5850 @ 880/1200 SeaSonic S12II 520w Coolermaster CENTURION 590 התקציב שלי עומד על כ2000 ש"ח,השדרוג העיקרי הוא למען סטרימינג חלק יותר,משחקים בהגדרות גבוהות יותר + להריץ אותם חלק מן הסתם. כרגע,סטרימינג,גם של משחקים לא כבדים במיוחד,מקרטעים ממש(גם הסטרים וגם המשחק). כרגע רוב המשחקים רצים לי על הגדרות גבוהות עם התפשרות בפילטרים בחלק מהמשחקים,חלקם מקרטעים מעט על הגדרות גבוהות אבל הרוב דיי שחיקים.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  14. אהלן. אודה לכם מאוד אם תמליצו מנסיונכם על נייד, אין צורך במעבד חזק, אפשר DUAL CORE, לשימוש די בסיסי. אני חייב להתקין עליו XP כיוון שהמשתמש לא מעוניין בשום אופן בווינדוס 7 כך שאם מישהו מכיר מנסיון מחשב שיש לו דרייברים זמינים ל XP- זה מאוד יעזור. תודה רבה. יום טוב.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by tibia,

התקציב 2000 אפשר לחרוג צריך רק מעבד amd לוח אני מעדיף של גיגהבייט וזיכרון ומארז.... בבקשה תעזרו כל תשובה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות מחשב נייד אשר ישמש אותי באמינות גבוהה (חשוב מאוד!), יפעיל סרטים - גם HD, משחקים (המשחקים לא ממש חשובים אבל הייתי רוצה להעלות משחקים כמו cod4/5. למרות שהמחשב בעיקר למטרות לימודים ואם אין מחשב במחיר זה להעלאת המשחקים אז ממש לא נורא) או משחקים פשוטים ולא יהיה כבד מדי. אני לא אמות אם זה יהיה 3 קילו של 15.4 ואולי אפילו עדיף בשביל שאוכל לתכנת בנוחות... בכל מקרה, הדרישה שלי היא שיפעיל תוכנות סטטיסטיקה טוב (משמע לפחות 2GB זכרון ומעלה) ושלא תגמר הסלולה לאחר שעה עבודה. אני מעדיף מאוד CORE 2 DOU החדש ולא את הישן. חשוב לי שהמחשב יחזיק איתי כמה שיותר שנים, כך שאני לא מעוניין במשהוא פשוט שתוך שנתיים אאלץ להחליף. אבל הכי חשוב שיהיה אמין ושלא אצטרך לרוץ איתו לתיקונים, ו…

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by eyalb12,

שלום לכולם. סוף כל סוף החלטנו להחליף לאחר את המחשב הזקן אצלנו בבית.. המחשב יהיה מיועד בעיקר לגלישה (רשת ביתית) , משחקי פלאש , עבודה משרדית ,ואולי קצת סרטי HD , גימינג קל (PES) בנוסף אם זה משנה יחובר אליו מסך 19 אינץ' רחב בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by ART89,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש עד אמצע אפריל המחשב אמור להיות בעל 4 ליבות והלוח בעל אופציה עתידית להוסיף כרטיס מסך שני חשבתי על המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1280 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5N-D ¤750 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31160 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤304 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤297 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Inno3D 8800GT I-Chill OC 512MB PCIe ¤1300 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=C8800GTX1-H5GTC צורב LiteOn DH-20A3S X20 DVD ¤156 כמות:1 http…

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  19. צריך מחשב לעבודה עם מצגות ומעבד תמלילים וגם אינטרנט שיעבוד במהירות סבירה. עדיף שהמחשב יהיה מוכן לחיבור אינטרנט אלחוטי וגם קווי (חיבור RJ45) ועם מערכת הפעלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  20. Started by omrij,

שלום בהתאם לכותרת- צריך מפרט למחשב HTPC הדרישות לא גבוהות מבוסס E5400 או מעבד מקביל (של אינטל בלבד) תמיכה בHDMI+אפשרות לחיבור לטלוויזיה דרך RCA/S-VHS או כל סוג חיבור אחר שקיים בטלוויזיות שפורפרת. 2 ג'יגה זכרון (לא חשוב שיהיה בדואל צ'אנל), דיסק קשיח 500GB+ לוח MICRO-ATX ומארז+ספק תואמים ושקטים (ושיראו סביר) כרטיס טלוויזיה שיעבוד בMC של WINDOWS 7 תודה

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by Guarding angel,

היי מפרט מחשב למשחקים \ אוברקלוקר ממוצע תחת תקציב של 1900ש"ח רכיבים שיקנו בנפרד למפרט: *רמקולים Microlab FC-330 2.1 (יקנו בנפרד -300ש"ח) *HD4830/4850 (700/800ש"ח *מסך ASUS VW222U יקנה בנפרד למפרט מעוניין גם שהמארז יהיה CoolerMaster CM 690 מפרט די קשה אך מאמין שניתן לביצוע בתודה מראש

22. Started by mickeydi,

שלום. אני מחפש מפרט למחשב שישמש לחישובים מדעיים בבית. כלומר, ההתלבטות העיקרית היא לגבי מעבד. מצד אחד הקוד שאני עובד איתו עושה שימוש בopenMP ואז כל ליבה נוספת מקצרת את זמן הריצה. לכאורה יש יתרון למעבדים של AMD עם 8 ליבות על פני אינטל (אני לא מחשיב 4 ליבות עם HT כשקולות ל8 ליבות כי מנסיון HT לא תורם במקרה הזה). מצד שני, אם זמן הריצה של תהליך יחיד על ליבה של אינטל יהיה קטן ב2 מזמן הריצה על ליבה של AMD הרי שהיתרון במספר הליבות של AMD לא תקף. כמו כן, איזה מעבד עדיף עם GCC שאני משתמש בו? מעבר לקוד שאני כותב בC אני מריץ גם פייתון. יש הבדל בביצועים בין AMD ואינטל? יש עוד התלבטויות אבל אני חושב שהבהרתי את הכוונה שלי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by most,

מבקש הצעות למפרט למשחקים כולל מסך סביב 3000 ש"ח המפרט צריך להיות מאותה החנות ורצוי מאיזור פ"ת (אני יודע שלא ממליצים על חנויות אבל.............)

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, קצת גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, רק מארז. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 10/10. לא מעוניין לשמוע את המחשב בכלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא RGB וללא חלון. מארז מבודד רעש בלבד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by midnight8,

יש לי מחשב מעפן לגמרי אני רוצה לשדרג אותו שיהיה לו יכולות בסיסיות למשחקים חדשים הדברים שאני רוצה לשדרג זה : ספק כח, כרטיס מסך זכרונות לוח אם מעבד זאת אומרת הכל חוץ מהארד דיסק ומארז אפשרות לחריגה של 100 שקל על המחשב לא יהיה אובר קלוק והוא ירוץ על מסך 19 אינצ' יש אפשרות שתתנו את החלקים מזאפ ואני אקנה הכל מופרד וארכיב לבד זה לא בעיה בשבילי

• 3 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים