עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אשמח להמלצות (גם יותר מאחת זה אחלה) עבדתי שנים עם דל סטודיו ואני באמת לא מעודכן בשוק הלפטופים בשנים האחרונות. מחפש לפטופ / תקציב של 5500-6500 / אולטרה בוק לצערי אין לי זמן להזמין מחול. אלו הדברים שממש חשוב לי שיענה עליהם (לפי הסדר): מסך 14 אינטש + לא מתחמם + דק (אולטרה בוק?) + מנגן סרטים כבדים בלי בעיה (בלו-ריי / 1080p) + כונן קשיח בין 256-500 GB. ssd? אם הדרישות מוגזמות - אשמח אם תוכלו להמליץ על חלופה או משהו באזור. המון תודה !!!

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  2. Started by laker123,

היי אני מחפש מחשב נייח להורים שלי, יחסית מבוגרים, הם צריכים משהו די בסיסי, משתמשים באינטרנט, אופיס, מיילים, לא הרבה מעבר לזה. בנוסף יש להם מסך שעובד טוב. על מה הייתם ממליצים? תודה מראש

3. Started by pwntigo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מאמין ששאין צורך, אפשר אפילו לחסוך האמת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי דפדפן לילדים, גלישה, סקייפ סרטים וכו... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ממש לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים שמתאימים לילדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by avinoamp,

ההורים שלי החליטו שהם רוצים מחשב (בני 60), לשימוש של אינטרנט ומסמכים. אני משתגע.. לא יודע מה עדיף: פנטיום 4, סלרון די, amd sempron אם תוכלו לענות על זה, ולצרף לי לינק למחשב כמה שיותר זול.. שיענה על הצרכים שלהם, אני אודה לכם מאוד. לא יותר מ-1500 ש"ח, עדיף פחות.

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  5. הלכתי על טכנולוגייה חדשה כך שישרוד יותר זמן.. מה אתם אומרים על המפרט? מעבד : INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪ 1033 לוח אם : INTEL WHITESBURG : DP55WB ₪ 481 זיכרון : OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - REAPER HPC : OCZ3RPR16004GK ₪ 470 דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS - זמין במלאי ₪ 265 צורב DVD : LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪ 119 כרטיס מסך : POWER COLOR HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ₪ 752 ספק כוח : HEC 450TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK - זמין במלאי ₪ 262 מארז : COMPUCASE 6C11-NPS w/o PSU ₪ 183 אשמח לתגובות במהירות האפשרית מפני שהרכישה מתבצעת מחר תודה

6. Started by nnnoammm,

שלום לכולם. אני שוקל לקנות מחשב ASUS K-53E, אך מסתבר שיש לו "אח תאום" בשם A-53E שעל פניו נראה שחולק מפרט זהה אך כ- 400 שקל הפרש במחיר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=790887 לעומת http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792496 האם מישהו מחכמי הפורום ידע להסביר לי מה ההבדל בין שני הדגמים הללו? תודה!

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by probully,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,ואולי קצת עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.btf4 /gta v /far cry 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23-24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  8. Started by ftom2,

הי, מטרות המחשב? גלישה ומסמכים. * גודל המסך?13 - 14. * משקל רצוי?כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא.. תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by gilp123,

קניתי מחשב נייד ללא מערכת הפעלה. הדרייברים שקיבלתי לא מעודכנים, באתר של DELL יש רק עבור מערכת הפעלה של ויסטה ואני התקנתי מערכת הפעלה XP. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את הדרייברים ? גיל

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  10. נכנסתי לאתר של microsoft כדי לראות את המשטח וראיתי מידות מאוד מוזרות. יש לי מחשב 13.3 ולפי המידות שם הוא אפילו לא יהיה ברוחב ובארוך שלו? זה הגיוני שהוא כל כך קטן?! יש למישהוא ניסיון איתו? תודה רן!

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by shronxx,

אני צריך מחשב בעיקר למשחקים כולל מסך 15 אינץ עכבר מקלדת צורב די וי די ועוד כונןן כלשהו ושאר הרכיבים הפנימיים...ושיהיה ניתן להשיגם ב PANDAS או נועה מחשבים.. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  12. שלום לחברי הפורום, אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט על פי הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח כולל מסך, ציוד הקפי ומערכת הפעלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים קלים, סרטי HD, אופיס, MATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  13. זה יגרום לנייידים עם המעבדים מהדור הקודם לרדת במחיר? תודה אלעד[br]פורסם בתאריך: 17.01.2011 בשעה 13:47:21 שאלה מיותרת ראיתי את התשובה למטהאפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  14. סליחה על החפירות,אני פשוט קצת לחוץ ורוצה כבר לסגור את זה.. האם כדאי לי לסגור על המחשב הזה, המחשב הוא בעיקר לגיימינג.. לא למשחקים כלכך מתקדמים אבל עדיין.. לCS וכל מיני כאלה וחשוב לי שהמחשב יסחוב טוב ושיהיה אפשר לפתוח הרבה דברים בו זמנית המפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 5000 Box ¤327 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1196 לוח אם ASUS M3A ¤363 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31620 כונן קשיח Hitachi Deskstar 320GB SATA2 16MB ¤262 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤369 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-4800P2-SX כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 …

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  15. המחשב יחובר לטלוויזית LCD 32, היא לא FULL HD ללא צורך בציוד היקפי, המחשב מיועד למשחקים כבדים וצפייה בסרטים. אני רוצה שהמפרט יכיל מעבד Q9550. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  16. שלום אני ממש לא מבין במחשבים ניידים.(. בניחיים קצת יותר.. )ישנם מלא פירמות ואני מסתבך.. היו שמועות על HP ועוד כמה חברות.. השימושים שלי בעיקר איטרנט סרטים עדיפות להראד דיסק מהיר וגדול ומעבד טוב ומסך 15.4 לכן.. אם אפשר בבקשה עצות למחשבים נידים הכי טובים בשוק הנעים בין 4000-3500 תודה לעוזרים מעריך את זה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  17. שלום כולם אני רוצה מחשב חדש למשחקים חייה עד 6000 אלף אני רנוצה מארז טוב למשל סופר טלנט , מסך טוב 17 אינץ, כרטיס מסך טוב , גיגה ראם , כרטיס רשת טוב על הלוח (גיגה לאן) ומבוסס a64 , ואת כול שאר השטויות כונן dvd כונן פלופי , מקדלת .הארד דיסק, לוח אם ואם נשאר תקציב אפשר להוסיף צורב דיודי טוב שתומך בכול הפורמטים וזהו עכבר יש לי כבר אז לא צריך וגם לא צריך רמקולים כי יש לי אונזיות טובות וגם רמוקלים התקציב שוב הוא 6000 שקלים כלומר 6 אלף שקל תודה לעוזרים וחג שמח !

18. Started by chipopo,

היי.. המחשב הוא כבר בן 3 נראה לי.. רוצה לראות אם הוא עדיין שווה משו.. intel quad core q6600 2.4ghz gygabite ga ep43 ds3l ati radeon hd4850 gddr3 512mb 4gb ram WD5000AAKS 500GB ספק 400W תודה מראש, עדן

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים כדוגמת סימס 3, פיפ"א. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אינני יודעת, כיצד ניתן לבדוק? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימס 3, פיפ"א. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות? 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by PMP,

המפרט ישמש לעבודה משרדית בעיקר אינטרנט, אופיס ותוכנות למיניהם.... ההתלבטות היחידה היא האם להשאיר את המעבד הזה או להחליף ל INTEL Pentium 4 (341) Celeron-2.9 - 64 BIT 256K 533Mhz FSB - 775 מה עדיף מבין שניהם? ואיך המפרט בכללי?

• 12 תגובות
    • 712 צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על דגמים של מחשבים ניידים עם החומרה המתקדמת ביותר שניתן לשלב במחיר עלות של 2500-2800 ש"ח מכל חנות בארץ, השאיפה היא שהוא יהיה רלוונטי לכמה שיותר זמן מבחינת חומרה ולכן אם יש הבדל משמעותי ומשתלם ניתן לחרוג עד 3000 ש"ח. חובה על המחשב לכלול: גודל מסך 15.6 אינץ' ומעלה, 3 שנות אחריות, 4GB זיכרון, מערכת הפעלה Windows 7 מובנית בעברית ותמיכה בתקן n. העדפות נוספות שלא בגדר חובה: מעבד Sandy Bridge, כרטיס מסך דיסקרטי, אפשרות הרחבה ל-8GB זיכרון, HDMI, רזולוציית מסך גבוהה. להלן הטופס המצורף מהנעוץ: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, אולי גם משחקים קלים. * גודל המסך? לפחות 15.6 אינץ'. * משקל רצוי? 2-3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להג…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by Wake,

שלום, אני צריך מפרט למשחקים, התקציב הוא 2200 וניתן לחרוג (אבל עדיף שלא) עד 2500. אין צורך בדיסק קשיח ובכונן DVD כי כבר יש לי חדשים. כמו כן אין צורך בציוד היקפי. בעיקרון המשחקים שאני אשחק הם Starcraft 2 ו-Guild Wars 2, על מסך 20" ברזולוציה 1680X1050. אני לא צריך לשחק על ההגדרות הכי גבוהות, לכן אני מעדיף לא לחרוג מהתקציב. לא מתוכנן OC וגם לא שדרוג. אני גר בצפון, אז החנות ממנה אני אקנה תהיה KSP. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by nim901,

מה אתם אומרים? האם יש לו wi-fi (שאפשר להתחבר אלחוטי מנקודות חמות?) ואיזה עוד דברים יש לו והאם הוא שווה 3500? מפרט מלא: דגם: AMILO Pro V2020 Edition AMILO Pro V2020 Edition מערכת הפעלה: Microsoft Windows XP Professional Microsoft Windows XP Professional מעבד: Processor support for enhanced Intel SpeedStepTM technology Intel® Pentium® M 725 Intel® Pentium® M 725 GHz 1.60 1.60 Front Side Bus (MHz) 400 400 Second-level cache integrated (KB) on die 2048 2048 מערכת שבבים: Chipset Northbridge Southbridge Intel 855GME ICH 4-M Intel 855GME ICH 4-M זיכרון: System Memory MB DDR SDRAM PC266 256 2x 256 Max. GB up to 2 GB with future modules up to 2 GB with future modules DIMM slots 2…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  24. Started by DJ BLACK NIGHT,

זקוק למפרט ב- 4k ללא מסך מיועד למשחקים בעיקר משחקי רשת רציתי שיהיה גם אפשרות לאוברקלוק פשוט אבל רק אם זה לא מוסיף הרבה במחיר תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by ScreameR,

איך אני משכנע מישהו שעדיף להרכיב לבד מחשב, מאשר לקנות מוכן של IBM ? מה היתרונות ומה החסרונות הגדולים של IBM ?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.