עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by QUBAQ,

שלום לכולם, להלן 2 מחשבים: http://ksp.co.il/?uin=17838 http://ksp.co.il/?uin=18017 אני מחפש מחשב מתאים למטרת לימודים(4 שנים לפחות-עמיד) ושימוש אישי - גלישה, הרצת סרטים כמו כן חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר, שניתן יהיה להפעיל עליו מספר יישומים במקביל מבלי ש"ייחנק". הרצת משחקים הם לא שיקול(אין כל כך זמן לזה) המחשבים לעיל הם המתאימים ביותר שמצאתי ומכיוון שאני לא הצלחתי להחליט אני מבקש מכם לחוות דעה ולעזור לי לבחור מחשב מתאים. תודה רבה לכל מי שעוזר ומקדיש עבורי מזמנו!

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by fuck off,

אני רוצה לקנות מחשב ב4500 כולל 1024 RAM של DDR או DDRII מעבד של 64 ביט 2.4 GHZ +/- ואין לי מושג מה עדיף של אינטל או AMD ועוד אני רוצה לוח אם טוב! וגם כרטיס מסך של 128BIT ו256 מגה ביט ולא יודע מה עדיך RADEON או NVIDIA... ואני לא יודע אם כדי לי לקנות מארז כי אני חושב להכין לבד אבל אני לא כזה מבין גם בספקים ובגלל זה אני רוצה גם ספק טוב... והכי חשוב ששחכתי זה הרד-דיסק SATA של 120 גיגה ורציתי גם לשאול אם כדי לי לקנות את הקירור הזה: http://pccool.co.il/html/index.asp?p=fntcc ורציתי לשאול אם מישו כבר קנה מהאתר הזה ואם זה חברה מוכרת כי אני אישית לא שמעתי עליה מעולם... ולפי הכסף זה משתלם... התקציב מספיק? אני מקווה שאני אוכל להגדילו גג ב500 ש"ח.. אז תודה מראש! ד"א - המחשב לגי…

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by Or_s2006,

Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 2GB Kingston 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II Liberty ELT500AWT 500W NZXT TRINTI wo PCU מחיר 5287 מה אתם אומרים להחליף את הספק כוח ? בתודה אור.

• 10 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by Jules Winnfield,

מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤624 לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤463 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - RETAIL ¤701 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤639 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤198 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤432 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤394 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤77 מחיר סופי: ¤3528 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il המפרט הוא לשימוש ביתי רגיל, אינטרנט, אופיס, סרטים וקצת משחקים. השאלה שלי היא כזאת: מה אתם חושבים עד…

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  5. שלום לכולם. מכיוון שעד היום די עזרת לי (בעיקר מקריאת הפורום) אז... זה המחשב שקניתי ואני מאוד מאוד מאוד מרוצה. ממליץ בחום למי שיכול לקנות בחו"ל ומי שלא אז... E1505 Dual Core Intel® Core 2 Duo processor T7200 (4MB Cache/2.00GHz/667MHz FSB), Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 Inspiron E1505 LCD Panel 15.4 inch UltraSharp Wide Screen SXGA+ Display with TrueLife Memory 1GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz, 2 Dimm Video Card 256MB NVIDIA® GeForceGo 7300 TurboCache Hard Drive 120GB 5400rpm SATA Hard Drive Operating System Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 Network Card and Modem Integrated 10/100 Network Card and Modem Combo/DVD…

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  6. מבקש עזרה להתקין XP

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  7. Started by Dano,

אני צריך מפרט למשחקים ב3500 הכי זול שתמצאו הכי טוב תודה! ללא ציוד הקפי

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  8. אהלן אנשים, אני עומד לקנות מחשב וחשבתי על המפרט הבא, מה אתם אומרים? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1259 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤473 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ¤337 ספק כוח: Thermaltake 500W TR2 QFan 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤364 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤364 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤292 כרטיס מסך: Palit 9800GT 1GB HDMI Sonic Retail כמות: 1 - מחיר: ¤706 סה"כ: ¤3904 המחירים הינם כוללים מ…

9. אורח Axel
    Started by אורח Axel,

היי אני מחפשת לפטופ חדש, אשמח להמלצות:) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד אזור ה-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1. מחשב אישי - עבודה רגילה, בלי גיימינג 2. פיתוח תוכנה - ג'אווה, אנדרואיד (לא מיועד לתכנות, אבל רצוי שיתמוך בו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אנדרואיד סטודיו,אקליפס- שימוש מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. …

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  10. שלום לכולם, רציתי לבקש כאן מפרט למחשב חדש. המחשב מיועד בעיקר לצפייה בסרטים, כך שאני מעוניין ב HD גדול (משהו כמו 500GB בערך) חשוב שיהיה מחשב חזק, שלא יתקע לי ודבר חשוב נוסף הוא שהמחשב לא יתחמם. ובקשר למשחקים, אני משחק בד"כ רק במשחקים הפשוטים כמו , FIFA, NBA, NFS וכו.. לא חורש יותר מדי. צריך שיהיה ציוד היקפי כלומר עכבר ומקלדת. תודה רבה =]

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  11. אבקש את עזרתכם מטרות המחשב? גלישה, צפיה בסדרות וסרטים באיכות HDTV לסדרות וסרטים באיכות 480p -720P כמו-כן אופיס- וורד * גודל המסך? 11-15 * משקל רצוי? בסביבות ה 2+ * האם נדרש זמן סוללה ארוך עד כ4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאה לטלויזיה * בלוטות? אפשרי אך לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250-350 * כונן CD/DVD? צורב? לא מחייב * כונן Bluray? לא מחייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, המחשב ירכש בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי אך אפשר להסתדר גם בלי אם ההפרש לא משמעותי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP וDELL LENOVO enovo רב תודות לעוזרים

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by maoros,

תודה על כניסתכם ואני אשמח אם תענו לי אם המפרט הבא שווה את הכסף. תודה. /Core2 Duo E6300, 1.86Mhz, 2MB,BOX ? 1GB Kingston*2 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG GSA-H22N COMPUCASE CI-6A19 WHITE/BLACK 400W/ sapphire Radeon® X1950 PRO 256MB PCI-E GIGABYTE GA-945P-S3

• 13 תגובות
    • 727 צפיות
  13. הי, יש לי מחשב נייד ישן מדגם Compaq Presario 2100US עם 256 MB זכרון DDR 266 מסוג PC2100 כמובן שהוא איטי להחריד, אז רכשתי עבורו 512 MB זכרון של OCZ מדגם PC2700 - כלומר תדר 333MHZ זאת לאחר שהנציג ב"נעה מחשבים" אמר לי בפירוש שהזכרון יתאים ופשוט התדר ירד לתדר הנמוך של 266MHZ דבר שנשמע לי הגיוני וידוע לי שבמחשבים נייחים כעובד. לצערי המחשב נדלק ולא ממשיך (מסך שחור) לעלות עם הזכרון החדש בפנים. כששני הזכרונות בפנים - החדש והישן - הוא כן עולה אבל מזהה רק את הישן 256MB. האם זו אינדיקציה שהזכרון תקול? או שהוא לא מתאים והנציג ב"נעה מחשבים" טעה והטעה אותי? (הערה- אין לי טענות (כרגע) כלפי השירות ב"נעה מחשבים", ונציגם היה אדיב בתהליך המכירה! נראה מה יהיה כשאצטרך מהם שירות על…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by Talon,

מחפש מחשב חדש, שימוש עיקרי הוא: פיתוח צריך מחשב חזק שיוכל להריץ תוכנות כבדות ללא בעיה תוכנות כגון: Photoshop, Eclipse וכדומה. בנוסף אני רוצה לחבר למחשב 2 מסכים, אני מאוד אוהב את המחשבים של DELL אז יש לזה עדיפות אבל מצד שני אני בטוח שאתם מבינים יותר ממני, אשמח לקבל המלצות למפרט.

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by gaizeror,

1. מה התקציב המקסימאלי?5.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא לעבור את ה.5.5 אבל אם יש שדרוג קיצוני מוכן לחרוג בעוד כ500 שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטים באיכות גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רזולוציה מקסימלית אני ח…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by AsD[eyal],

מחשב למשחקים, אין העדפה לamd או intel מה שעדיף מבחינת מחיר אבל לא נופל בביצועים, מעדיף כרטיסי מסך של nvidia , אבל גם זה לא סופי , כולל מסך crt פשוט 17' . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  17. אני רוצה מחשב - המארז ומה שבפנים + מסך... בלי רמקולים עכבר ומקלדת שימושים של המחשב... אינטנט וורד משחקים... צורב DVD וגיגה זכרון

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  18. מחפש מחשב נייד תקציב 5000-6000 מתלבט בין 3 המחשבים . שימושים גלישה וגרפיקה לשימוש בחופשה של חודש בחו"ל \ בתודה גיל

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  19. אהלן אני מעוניין במחשב לצרכי עבודה משרדית ומשחקים קלים, בעיקר משחקי ספורט (פיפא, נבא וכד'). ללא ציוד היקפי. עדיף שהמחשב יהיה עם אפשרות לשדרוג עתידי, או לשימוש בחלקים בעתיד (בינתיים הוא ישמש בעיקר את ההורים ואח קטן, אך בעתיד גם אותי). קיבלנו הצעה מאיזה חברת טלפון לקבל את המחשב הבא ב-3,025 ש"ח: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=7251 האם אוכל לקבל משהו יותר טוב בתקציב? תודה רבה על העזרה עריכה: כמובן שאם אפשר לרדת מהתקציב בשביל הצרכים הנ"ל אז כמה שעולה פחות, עדיף

• 11 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by tibia,

התקציב 2000 אפשר לחרוג צריך רק מעבד amd לוח אני מעדיף של גיגהבייט וזיכרון ומארז.... בבקשה תעזרו כל תשובה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  21. צריך מחשב לעבודה עם מצגות ומעבד תמלילים וגם אינטרנט שיעבוד במהירות סבירה. עדיף שהמחשב יהיה מוכן לחיבור אינטרנט אלחוטי וגם קווי (חיבור RJ45) ועם מערכת הפעלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  22. Started by ranab1988,

שלום לכולם ברשותי מחשב נחמד שקניתי לפני בערך 3-4 שנים נשמע המון זמן אבל מחזיק טוב. הנה המפרט שלו: לוח אם P4S333-M 3PCI 1 AGP 2 DIMM Chipset SIS645 כרטיס מסך (לא לצחוק בבקשה) Nvidia GeForce MX 440 וזכרון של 256 בסטיק אחד במהירות 133 DDR SDRAM ומעבד intel pentium 4 2400 עכשיו חשבתי על שדרוג בסגנון כרטיס מסך + זכרון כי כרגע משחקים לא עובדים או עובדים גרוע מאוד. אני מעדיף לא לשדרג לוח אם כי זה נראה לי קצת יותר מידי מסובך אבל אם צריך אז אני יחליף. אני רוצה להוסיף Radeon 9800xt וזכרון של לפחות גיגה עכשיו אני צריך שתעזרו לי קצת לגבי החברות של מה לקנות ממי ועוד כמה שאלות 1. הכרטיס מסך שאני רוצה הוא 8X ואצלי יש 4X זה ישפיע הרבה על הביצועים של הכרטיס או שלא נורא? 2.עדיף לקנות סטי…

• 11 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by 900ppp,

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  24. במחשב שלי (HP PAVILION ZE4942EA), הכונן הנ"ל כבר הרבה זמן עושה המון רעש בזמן נסיון קריאה, ובד"כ ללא הצלחה, אולם כבר עבר הרבה זמן מאז הפורמט האחרון שלו, וייתכן שאצטרך כונן חדש/משומש במקומו. מקור הבעיה שלו זה (אם אני זוכר נכון) גלגל שיניים שמניע את ה"מקל" ממתכת שגורם לתזוזה מדוייקת של ראש הלייזר, לא הצלחתי למתוא לזה תחליף מלפטופ אחר לא טוב.. זה לא התאים, גם הכונן לא התאים. תהיתי אם מישהו פה יודע איך אני יכול לדעת בדיוק שזה ייכנס ללפטופ אם אני מזמין אחד ב- EBAY? או יכול להמליץ על מישהו אמין שיכול לעשות את זה בדרום עדיף? הלפטופ ישן ולא שווה אפילו אלף, אז ממש לא הולך לשלם מאות שקלים על אחד מקורי...

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  25. http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=59e339fbb9fa6 איך המפרט הזה?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.