ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
המחשב מותקן עליו מערכת הפעלה Vista והוא ממש אבל ממש פועל בצורה מאוד איטית ניסיתי באמצעות המסך של הכלים של המחשב לפרמט ושיתקין מחדש את כל הווינדוס בלי כל השטויות אבל הוא עדיין לא זז והוא מתקין אוטומטית את הויסטה עם כל השטויות השאלה היא אם אני יכול להתקין על מחשב זה ווידוס מסוג XP ולהתקין את כל הדברים בעצמי תודה
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום למכובדים, פוסט ראשון באתר.. קיבלתי המלצה למחשב עבור יישומי סרטוט וגרפיקה התוכנות : autocad,photoshop,microstation,rhinoceros,revit,autodesk design,ecotect,solidworks,adobe flash,autodesk 3d max ועוד כמה אבל נראה לי שהרעיון ברור.... מבצע רינדורים, עריכת סרטים וכל מה שעולה לכם בראש (במסגרת עבודה עם התוכנות...) המפרט : intel i7 2600 3.4 ghz,s1155,8mb,gpu core,tray arctic freezer 13 asus p8z68-v le ddr3 1600 ddr3 1600 4x4 corsair vengeance lp blue dual channel cl9-9-9-24 wd caviar black 2tb 7200rpm 64mb sata 3 ocz vertex 3 2.5'' 240gb ssf sata3 pny quadro 2000 1gb gddr5 dx11 צורב DVD סמסונג thermaltake spacecraft vh-i middle tower corsair tx650m 650W modular active pfc …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי שוב - העלתי אתמול שאלות ושני מפרטים שקיבלתי כהצעה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=389970.0 יש לי עוד כמה שאלות כיוון שמושגי קלוש ביותר. להערכתי אשקיע במסך ובכרטיס מסך בסביבות ה 2K שח. ונשאיר עוד 2K לתקציב לבנתיים (עם קצת מתיחה כמובן) האם שאר הפריטים במפרטים יענו על דרישותי ? מהן דרישות המינימום שמהן עליי בכלל להתחיל לבחור המעבד / הזיכרון / הספק וכ'ו ? ציוד היקפי - לא רלוונטי לעכשיו. האם OC מקפיץ לי המחיר ? האם תוכלו להמליץ לי על מארז שהמחשב יקורר היטב ? בשאיפה לשחק בכיף לפחות שנה וחצי עם המחשב וכרטיס המסך - ולדעת עוד על איך אני משדרג בעתיד. תודה !
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום רב וחג שמח. אני בעל עסק להשכרת קריוקי, וכחלק מזה אני משכיר גם מחשבים ניידים. פתאום בבת אחת, אחד הלפטופים שלי לא מתחבר למקרן, אני עושה הכל כרגיל והוא פשוט לא מוציא למקרן, הלפטופ הוא נטבוק של חברת HASEE, יחסית פשוט. המחשב הוא חדש בן שלושה חודשים לערך, אחרי שאני מחבר את המקרן, המחשב מזהה אותו, אני משכפל תצוגה במאפייני גרפיקה אבל פשוט אין תמונה, יש לציין שהבעיה אינה במקרן מאחר וכל שאר הלפטופים כן מתחברים. כמו כן, התקנתי מחדש את כל הדרייברים. אשמח לקבל קצת הצעות
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אז ככה אחרי כמה לילות ללא שינה הגעתי למפרט המנצח?! (קשה להגיד שכן וקשה להגיד שלא ) יש להשים לב שהמחירים הם בתור אילתי (לא כולל מע"מ) עכשיו השאלה היחידה היא החנות והמחיר שהיה לי הכי מישתלם .. ישמח לתגובות והמלצות לחנות .. ויקבל הערות על המפרט אם יש כאלה .. עוד ערה קטנה צירפתי את הדרישות שלי כשבניתי את המפרט עם יש איזה ערות על המפרט אחרי קריאת הדרישות שלי ישמח לתגובות.. יש אופציה לחגור בתקציב אבל בשביל זה צריכה להיות סיבה טובה .. אם הולך לצמצם איפשהו קצת ישמח גם להערות... מעבד אינטל Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray שלוש שנים אחריות מחיר 1424 קירור למעבד Scythe Mugen MAX SCMGD-1000 משך אחריות חודש מחיר 195 לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 LGA1150, In…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני צריך חוות דעת על מחשב שהומלץ לי בפורום אחר התקציב שלי הוא 2800 ש"ח לצרכים של עריכה ומשחקים כגון : BF3 MW3 ARMA3 http://www.tms.co.il/preview/spec/kscvwgtb שאלה : באתר של TMS בקטגוריה של בנה מחשב יש סעיף שנקרא " המהרת מערכת המחשב " " אני מעוניין בהמהרת המעבד " מה הכוונה בסעיף הזה תודה מראש , בר
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם התקנת מערכת הפעלה על מחשב נייד מסובכת יותר מהתקנת מערכת הפעלה על מחשב רגיל? (אני שואל כי מעולם לא היה לי מחשב נייד, אבל עובד כבר 20 שנה עם מחשבים נייחים)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. אני צריך מפרט למחשב לעבודה יומיומית מהירה (לא מכונת משחקים) אלה מחשב שייתן ביצועים מהירים ,יחסוך זמן ,כאבי ראש ויספיק לכמה שנים טובות. עם הדגשים הבאים: - (ללא ציוד היקיפי) -ניתן לחרוג מהסכום מאקסימום ב300 ש"ח במקרה של איןברירה או כדאיות. - רצוי מהחנות הבאה: KSP.CO.IL - עבודה משרדית, תכני HD,גלישה וכולי.. - ללא כל צורך בתוכנות כבדות - לא נחוץ כונן תקלטונים וכרטיס קול וכרטיס קול. - מבחינת השקט של המחשב בסולם 1 - 10 מבחינתי 9, כך שהשקט יד קריטי. - אמתוכנן אוברקלוק עתידי. - אין צורך במערת הפעלה,אלה רק הרכבה של המחשב בחנות. - אין תכנון לשדרוג עתידי או של כ.מ וזיכרון ,לכן המחשב נדרש להיות בעל מפרט שיחזק לאורך זמן. - יש לש…
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הי, אני מברר מחשב עבור חבר שנוסע מחר לאילת, הוא מחפש מחשב קטן וקל לגלישה אינטרנטת ומשקים קלים תקציב 3000 עם חריגה ל 3500 * מטרות המחשב? משחקים קלים ואינטרנט וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הערפה למט, אבל היום יש צופויים מיוחדים, העדפה לפחות השתקפויות * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 , * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם אפשר גודל רגיל אז יותר טוב * משקל רצוי? עד 1.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או miniHDMI * Bluetooth? כן אבל לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לSSD 256 לפחות או משולב 512 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * …
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
דרוש מפרט מחשב לגיימיניג + עבודה רצופה במחשב של תוכנות למידה וכו' ,עם זכרון RAM רציני של 4GB בוודאות בשביל זה. עד 5000 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בס"ד מחפש להרכיב למשפחה שלי מחשב שישמש לצרכים יומיומיים בעיקר (של גלישה, הורדות ואופיס) ומדי פעם גם לעריכת סרטים בתוכנות כמו Adobe Premiere ו Sony Vegas. אני לא סגור על עד כמה הכרטיס הגרפי נחוץ אבל ראיתי שהמחשבים מבוססי אינטל יוצאים הרבה יותר יקר (לא רק בגלל המעבד, אלא בגלל שצריך בשביל כרטיס מסך נורמלי להוסיף סכום לא מבוטל ביחס למסגרת התקציב) לעומת מעבדי AMD שכוללים גם יחידת עיבוד גרפי חזקה (בסוקט FM1). אני חושש בגלל שאנשים אמרו לי שAMD מתחממים מהר וזה פוגע בביצועיהם אבל לא יודע עד כמה ה"שמועה" הזאת נכונה ועדכנית. במפרט שהרכבתי יצאתי מנקודות הנחה: א. שהמעבד לא הולך לעבור OC אי פעם ב. מכיוון שהמעבד לא הולך לעבור OC אז המאוורר שמגיע עם המעבד יספיק (הרעש פחות משנה במקרה הזה)…
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש ממני שאני ארכיב לו מפרט עד 5K, צירפתי תמונה למטה. רציתי לשאול את דעתכם, האם אפשר לשפר את המפרט , להחליף חלקים פה ושם. אפשר שתיהיה חריגה קלה של 150-100 ש"ח. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
עזרה בקניית מחשב נייד עד 2500 ש"ח המחשב יהיה מיועד בעיקר למדיה סנטר חשוב שישדר HD אופיס אוניטרנט מוסיקה לא למשחקים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי מבקש המלצה למפרט ל HTPC כולל יכולת הקלטה, לא כולל מסך ולא כולל תוכנות התקציב באיזור ה 2000 ש"ח המפרט גם צריך לכלול שלט ובלסטר (שבטח יגיע עם הכרטיס PVR) וגם מקלדת אלחוטית משולבת עכבר (אין צורך בטווח קליטה מיוחד למקלדת) עדיפות גובהה לחנות באיזור ת"א/ר"ג/פ"ת או לפחות קרוב ניתן לחרוג במעט (!) מהתקציב המון תודה
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם. מעוניין לקנות מחשב נייח שיכול להריץ element3D וcineware כמובן אפטר. תקציב עד 6000 תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הי, זה מחשב לאחי שמתחיל ללמוד. המחשב ישמש בעיקר לצרכי לימודים קרי אופיס וכדומה אבל גם למולטימדיה כמו הורדת סרטים, תוכנות גרפיות קלות וכדומה. חשבתי על המחשב הזה מIVORY, מה דעתכם: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=199&CatCode=
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לסיוע רעיוני - התשובות שמצאתי באינטרנט לא נתנו לי תשובה חד משמעית: יש לי מעבד Intel i7-7700K ואני מעוניין להתחדש בכרטיס מסך ומסך למטרת גיימינג. באופן די עקלקל - המחיר הגבוה של מסכי G-Sync לעומת מסכים עם freesync (בקטגוריית 4K עם קצב רענון גבוה) גרם לי לחשוב בכיוון של כרטיס AMD, אחרי שבהתחלה שללתי אוטומטית בגלל המעבד שלי. האם זה אפשרי לשלב את שתי היצרניות? או שאני מוגבל לכרטיסי Nvidia? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני נוסע עוד שבועיים לחו"ל ורוצה למכור את הנייד הישן שלי: Gateway solo 5350 מהיר ביותר, משמש אותי כמחשב שולחני לכל דבר, כולל עיצוב אתרים, תלת מימד, משחקים, מוזיקה, גלישה. שמור ומתוחזק ברמה גבוהה, זיכרון ודיסק קשיח משודרגים וחדשים. המחשב הזה הוא הבייבי שלי והביצועים שלו כביום היוולדו. הבטריה גם כמו חדשה. מעבד: P3-1.13 Ghz RAM: 512 MB - kingston HD: 40 GB Toshiba 5400 rpm לוח אם: Intel 830-m מסך: 14.1" TFT משקל: 2.3 ק"ג DVD+צורב USB חיצוני דק במיוחד 1600 ש"ח מישהו מעוניין? ברוך אפשר לשלוח לי הודעה פרטית או לכתוב מייל: baruchale@yahoo.com
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
טוב אז ככה אשמח אם תוכלו לעזור לי במפרט בסכום 4500 ש"ח כולל מסך דק המחשב מיועד לעריכת וידאו , משחקים רגילים לא בומבסטים , הורדדת סרטים ושאר השימושים הרגילים. אודה לכם אם תרשמו מיניין ניתן לקנות את המפרט שיצרתם. תודה
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מעבד P6100 2 ג'יגה זיכרון DDR3 דיסק 320 ג'יגה HDMI כונן אופטי-צורב מחיר 1999 ש"ח שנה אחריות שווה? לא כל כך אוהבים אייסר בארץ-יש סיבה? מחשב עם נתונים דומים של אסוס עולה 2450 עם שנתיים אחריות! חשובה יציאת HDMI הצרכים-אופיס ואינטרנט תודה ערן
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מפרט למחשבים כולל ציוד היקפי ומסך 19 אינץ ומעלה, של עד 2.5K כל אחד. המחשבים הם למטרות ביתיות וגם למשחקים חדשים יש כזאת חייה ב 2.5K למחשב? עדיפות למפרט מ ksp בגלל הקירבה לחנות. אשמח לכל מענה!
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לחברה שלי ... מקסימום שימושים יהיה אולי סרט מדיי פעם ..90 אחוז מהזמן זה אינטרנט ואופיס מחיפוש קל נתקלתי בשני דגמים האילה לנובו G530 או N500 מה ההבדל בינהם בכלל ? יש את הדל עם מסך גדול יותר (זה מורגש??..) A860 מה מומלץ ? מה ההבדלים ? אחריות זהה ? מה לגבי מתחרים אחרים כמו HP או ACER...המלצות ? תודה רבה !!
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אז ככה, זה מה יש לי: רמקולים, מקלדת, עכבר, Floppy, ומסך(האמת שאני רוצה מסך LCD חדש) ---- שימושי המחשב: משחקים כבדים שדורשים הרבה מוזיקה סרטים תוכנות
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אלהן! אני זקוק למפט מחשב בעיקר למשחקים בסכום של 2500 כולל מסך דק 19 אינץ. תודה לעוזרים!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-