עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חבר שלי רוצה ליקנות מחשב חדש בתקציב עד 8600 בלי מסך וציוד הקפי ( עושה OC ) המחשב ישמש למישחקים ותוכניות כבדות מאוד הוא מעונין רק במעבד 4 ליבות לא משנה לו כלום ! הוא בנה לעצמו 2 מיפרטים : מעבד: AMD Phenom 9850 64Bit Quad Core Black Edition AM2 Box כמות: 1 - מחיר: ¤1005 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Asus M3A32-MVP Deluxe כמות: 1 - מחיר: ¤1112 מארז: Lian-Li PC-PC-P60B Aluminum Black כמות: 1 - מחיר: ¤1106 ספק כוח: Corsair 750TX 60A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤850 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB Raid Edition כמות: 2 - מחיר: ¤438 כרטיס מסך: …

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by b007,

מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  3. שלום. אני רוצה בבקשה חוות דעת על המפרט למטה. מיועד למשחקים כבדים כפי שצויין בכותרת... אני קונה בTMS ומבקש המהרה של המעבד. יש לי גם כמה שאלות.. ד"א שאלתי כבר בפורום בקשר למפרט ואכן עזרו לי אבל מאז שיניתי אותו אז אשמח לקבל תגובות על המפרט החדש.. מעבד Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX ¤619 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ¤450 1 מארז Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! ¤415 1 קירור למארז Raidmax 120mm + Thermal Sensor Blue Led ¤36 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤40 1 ספק כוח Corsair 450VX 33A @ 12V ¤397 1 זיכרון G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ ¤433 1 קשיח למחשב שולחני WD 250GB IDE …

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by Dr.flotz,

אז ככה אני צריך מחשב נייד לאופיס בלבד...לימודים התקציב שלי זה עד 2000 שקל מוכן לקנות יד שנייה ומוכן לקנות סוללה נוספת זה צריך להספיק לי ל5-6 שעות עבודה... ושהמסך לא היה קטן מידי מעל 14 אם אפשר תודה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  5. שיהיה מחשב שיוכל להריץ פוטושופ בצורה טובה, יחד עם כונן קשיח של 500 גיגה. מסך גדול עדיף. ועדיפות לחברות ACER או Dell.. תודה!

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  6. שלום, אני מחפש מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, סרטים, אופיס, שיתוף קבצים ומידי פעם משחקים. בניתי את המפרט הבא, אך לצערי אני לא בקיא בפרטים הטכנים. אשמח אם תוכלו לחוות דעתכם על המפרט ולהציע שיפורים אם יש המפרט: מעבד Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time Warranty לוח אם GIGABYTE - 3 Years Warranty EP35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, PCI-E זיכרון DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5 דיסק קשיח Seagate - חמש שנות אחריות 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כ.מסך GIGABYTE - 3 Years Warranty 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורב LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA - 2 Years Warranty מארז HEC Hec Compucase 6C60 Midi Tower No …

• 12 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by eliXir,

ללא ציוד היקפי, כולל מסך LCD, מחנות הנמצאת בר"ג (לי ידוע על KSP, אם ידוע לכם חנות אחרת טובה יותר בר"ג אז אפשר גם משם). תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 743 צפיות
  8. שלום לכולם, לאחרונה המחשב הנייד שלי מת ואני צריך לקנות אחד חדש. אני דיי מתמצא בחומרה של מחשבי שולחן אבל מאחר ומחשבים ניידים דיי שונים באופיים אני צריך קצת עזרה. בעקרון אני צריך מחשב נייד בעלות סביב ה4000 ש"ח שמתאים לפיתוח כלומר מקלדת נוחה ( חובה ), הרבה RAM ומסך בינוני עד גדול. בנוסף צריך שיהיה עליו כרטיס מסך תומך CUDA. סוללה כמעט ולא חשובה מאחר והוא לרוב יהיה מחובר לחשמל. הוא לא חייב להיות בעל ביצועים מיוחדים כל עוד הוא תומך בכל הפונקציונליות החדשות של CUDA אז עדיף כרטיס מהארכיטקטורה הכי חדשה ( סדרה 700 ). כמו כן אני כנראה אריץ עליו לינוקס לכן לא חייב שתהיה עליו מערכת הפעלה מוכנה. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by liron79,

שלום רב וחג עצמאות שמח, מעוניין בחו"ד על מפרט למחשב, כמו כן מפרטים נוספים יתקבלו בברכה. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?כל מה שמוזכר כאן ועוד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, עריכה ודגימת וידאו, קטיה הכל באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/…

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by mrbahur,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300₪ אם זה הכרחי לבקשות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיריץ משחקים בצורה טובה, שימוש קל בפוטושופ ושימוש יומיומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קל, שיריץ משחקים חדשים אבל לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CALL OF DUTY, GTA, FIFA למינהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי 22" 1…

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by liraz_lm,

שלום, אני מחפשת מחשב: * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים, עבודה על הרבה תוכנות ביחד (כמה דפי אינטרנט, office) * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? לא גדול, אני רוצה לקחת אותו כל יום. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן (5 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות?כם * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב * צורב DVD?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell (אבל לא עקרוני, רק משמועות) תודה רבה מראש

12. שלום לכולם : אבקש את עזרתכם בבקשה . האם יש מצב להשבור את המחירים האלו ( מצורף תמונה) של המחשבים המוכנים שהחברות מוכרים ? בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  13. מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1726 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤657 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1985 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK מחיר: ¤1142 מארז: ANTEC P180-S ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU מחיר: ¤945 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤422 קרור למעבד: SUNBEAM TUNI…

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by MeLeH,

שלום לכולם אני צריך מחשב עד 3500 לצורך של אינטרנט הורדת סרטים וזהו בעיקרון משחקי מחשב אני לא צריך מסתפק באקסבוקס וגם לתוכנות עיצוב כמו פוטושופ בקטנה ישמח להצעות טובות יותר ממשמצאתי באייבורי ובKSP תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by ColdFire03,

שלום לכולם מעוניין לקנות מחשב נייד קטן משהו בסגנון ה10-11 אינץ' חשבתי על ה MSI WIND מה דעתכם עליו? בכל אופן אני לא רוצה לעבור את ה 2000 שקל ואני רוצה לקנות או מפה www.ivory.co.il או www.ksp.co.il השימושים שלי הם מיילים אופיס ואינטרנט בנוסף מה זה בדיוק המעבד הזה אינטל אטום הוא ליבה כפולה יחידה? מה הסיפור איתו? תודה!!

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  16. צריך: מארז ,HTPC , חרישי. מסוגל להריץ משחק כמו SIMS-2 בקלות. צורב DVD. כרטיס קול + רמקולים סבירים רצוי קטנים/דקים - לסרטים וקצת מוזיקה כניסת וידיאו - כדי לצפות ממכשיר וידיאו ישן לא צריך: מסך כרטיס PVR (ישמש בעיקר לצפייה בDVD + DIVX + מכשיר וידיאו) יציאת וידיאו (כרגע נצפה במסך מחשב. בעתיד נרצה מקרן) זכרון מעל 512MB - נשדרג אם יהיה צורך דיסק מעל 80GB - כנ"ל שלט רחוק - אבל שיהיה אפשר להוסיף בעתיד בתודה מראש למייעצים.

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. תשלום בויזה, לא מזומן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 4K, רצוי פחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 לדוגמה, משחקי פעולה / Need For Speed חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 - מסך 23" DELL (יש לכלול במפרט) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  18. שלום. אני מבקש מפרט למחשב לעבודה בלבד. המחשב אמור לעבוד כמה שעות ביום, בעיקר עם drupal וקצת עם scribus. דרושה תמיכה טובה בוירטואליזציה. התקציה הוא 3500 עם אפשרות דחוקה לחריגה קטנה. חשוב לי שהוא יהיה חזק וחדיש למשך כמה שנים ולא יתיישן במהירות ולכן חשוב לשמור על אפשרויות שידרוג. לא מתוכנן OC. השקט חשוב ברמה של 7 מתוך 10. חשובה איכות צליל בהאזנה למוסיקה. דרוש גם מסך, נראה לי לקחת את samsung 2333t למען העיניים. דרושים גם צורב, עכבר ואל פסק. (ולא- מקלדת ורמקולים) אני ירושלמי אבל גם ת"א זה בסדר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  19. עם לפחות 3 שנות אחריות, הקנייה תתבצע מ-KSP. תודה לעוזרים * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית (מחשב לסטודנט לראיית חשבון). * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? פחות מ-2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) 500G HDD * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray?…

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by bend0303,

שלום, אני מתחיל ללמוד שנה ג' הנדסת תוכנה, עובד במספר סביבות פיתוח, כל חיי עבדתי על PC ואני מעוניין לבצע את המעבר למחשב של אפל. רציתי להקצות לנושא בערך 6,500ש"ח. ראיתי שתחת התקציב שלי ניתן למצוא מספר אפשרויות של מחשבי אפל, ורציתי לשאול לגבי יכולת העבודה שלהם, נוחות, ביצועים. והאם בכלל הצעד הזה הוא צעד נכון או ששווה להקצות את הכסף הזה לPC. יש הרבה תשובות מפוזרות באינטרנט, אשמח לתשובה מהפעילים בפורום עקב הידע והנסיון. תודה לכם, בן

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by BEN903,

כרטיס מסך - Gigabyte GV-NX66128DP2 GeForce 6600 128MB CLOCK 1000 MHZ DDR3 PCI Express bulk ¤810.00 לא GT לוח אם Asus P4GD1 Intel 478, 915P Chipset Motherboard ¤650.00

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by shar,

AMD ATHLON 64 3500+ WINCHESTER BOX 939PIN ASUS A8V Deluxe 939 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz WD 200/7200 SATA 8MB ASUS V9999GE GAMER EDITION 6800 Thermaltake Kandalf VA9000BWS Thermaltake Silent PurePower 560W Active PFC ב 9055 שווה אני רוצה למשחקים סרטים ואינטרנט במיוחד שיחזיק לי את האינרטנט חזק

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  23. שלום לכם. אני מנסה להרכיב מחשב לחבר ב3500 ש"ח. הדרישות שעליתי עליהם עד כה: לוח-אם צריך להיות NF3 ולא NF4 בגלל QBASE. הכרטיס קול יקנה בשלב מאוחר יותר אז הוא לא חלק מהסכום. (אבל צריך אחד פשוט על הלוח אם) לגבי כ. מסך - צריכים לרוץ עליו משחקים מהדור הישן (יחסית) כמו HITMAN ושות' לא משהוא מפוצץ. יש למישהוא המלצה?

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  24. אהלן, אני מתחדש בנייח חדש לאחר כמה שנים טובות שאני משתמש במחשב של העבודה. הדרישה היא למחשב לשימושים כלליים בגדול. ריבוי משימות, Photoshop ו- Dreamweaver בקטנה, צפיה והורדת סרטי HD, קצת GTA-IV והמון אינטרנט. אשמח לקבל מפרט עם כרטיס מסך חיצוני בסיסי ביותר משום שיש שברשותי מחשב עם כרטיס Geforce 9800GT ואחליף ביניהם. 1. מה התקציב המקסימלי? צויין, 2,000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשרי לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן, 50-100 ש"ח בגדר הסביר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כללי, צויין למעלה. בהמשך יתווסף מסך 22 אינצים, FullHD, כרגע יחובר לLCD 32 FullHD …

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by Mr.Angel,

לעבודה משרדית בעיקר, אבל לא לשלול צפייה בסרטים מדי פעם שיהיה משהו טוב, שיחזיק קצת זמן. אם אפשר לעזור לי כאן כי באמת שאין לי מושג בתחום הזה.. תודה, אלעד.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים