עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by moshe barel,

שלום, אני צריך לפטופ שישמש אותי לצרכי עבודה - אופיס, אינטרנט ולא מעבר לזה. הוא צריך להיות קל מאוד 1.2 קילו ומטה, לא בתצורת 2 ב-1, אמין מאוד שלא יהיה איטי אחרי שנה, גוף מתכת ולא פלסטיק. מה המפרט המומלץ היום למעבד? איזה דור, איזה ליבה, מהירות וכו. כמו- כן אשמח למפרט לשאר הרכיבים כמו זכרון ram וכו׳. אשמח לדעת אם המקבוק 12״ בגרסת הבסיס עם מעבד m3 מהירות של 1.2 ghz יכול לתת מענה טוב. אמרו שאם אריץ עליו חלונות זה יהיה לו כבד מדי.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  2. Started by LimaC,

היי חבר'ה מחפש מחשב לסביבת עבודה משרדית (אופיס ודפדפן), מהיר, עם מסך טאצ' - במחיר הכי נמוך שאפשר לדרישות האלה אחרי כשעה וחצי של חיפוש גם באתרים בארץ וגם באתרים בחו"ל, מצאתי את זה: https://www.bestbuy.com/site/lenovo-ideapad-3-15-touch-screen-laptop-intel-core-i3-1005g1-8gb-memory-256gb-ssd-almond/6415810.p?skuId=6415810 דעתכם? התנסתם עם רכיבים מסוימים?

3. בס"ד שלום! אני סטודנט להנדסת חשמל ואלק' שנה ב'. אני מחפש מחשב לצרכי לימודים + קצת שימוש ביתי (אינטרנט, תמונות, קצת סרטים וכד') בעתיד אשתמש גם במטל"ב - לא יודע מה ההיקף שבו אשתמש. פתחתי נושא בשבוע שעבר על הצעה למחשב שראיתי בזד. ענו לי שזה לא כדאי. לא ממש הבנתי למה. נכון להיום הם מפרסמים שתי הצעות (את ההצעה הקודמת - 1600 ש"ח לחשב עם מעבד E5300 כולל מסך 20.1 של FUJICOM http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=312295, ואת ההצעה החדשה - מעבד E6300 עם מסך 22.1 של AOC http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=225172 ) ההצעות כוללות ציוד היקפי + אנטיוירוס. מספר שאלות: 1. האם אפשר לקבל הסבר פשוט אך מפורט מדוע לא כדאי לקנות את המפרטים המוכנים הללו? מה החסרונות? במה זה מתבטא? 2. לגבי…

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  4. יש לי חבר שרוצה לקנות לבן שלו מחשב גיימינג חזק. אין בעיה של תקציב. הוא מעדיף לקנות מחשב מותג נייח כמו DELL ולהוסיף לו נגיד זוג כרטיסי מסך איכותיים. אני אמרתי שבלי קשר לתקציב בהרכבה של מחשב לפי מפרט אפשר לקבל מחשב הרבה יותר טוב. הוא פשוט אומר (ועם זה קשה להתווכח) שהאחריות שמקבלים 3 שנים על כל המחשב במחשבי מותג הרבה יותר טובה מאשר החנויות בארץ, גם הטובות שביניהן. למישהו יש דעה או מה להוסיף? אולי מישהו קנה מחשב מותג והפך אותו למחשב גיימינג?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  5. שלום, אני מנסה להרכיב מחשב עם כמה שיותר זיכרון, עדיף 32-48 ג'יגה למטרות SQL-Server. מעבד צריך להיות חזק ועם כמה שיותר ליבות אבל כבר ברור לי שזה לא מה שיעלה הרבה כסף במחשב הזה. כרטיס מסך לא רלוונטי וכנ"ל שאר הרכיבים. יש משהו יותר טוב מ-1366 עם 6x4GB=24GB? האם כדאי לחכות כמה חודשים למעבדים חדשים של אינטל/AMD? אלטרנטיבית, וכי אני נואש, מישהו יודע איפה קונים שרת קטן במחיר סביר? אולי יד שנייה, אבל איפה בכלל מחפשים כזה דבר? למה בNEWEGG הכל כל כך זול!

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by T_A,

טוב אז בשעה טובה סוף סוף אני משדרג אחרי איזה 3 שנים נחמדות (למרות שזה היה המחשב שהחזיק לי הכי טוב את המחזור 3 שנים שלי בקיצור אני מתכוון לקנות את זה- AMD 64 3500+ VENICE ASUS K8N SLI PREMIUM LEADTEK GTX7800 וזהו כל השאר יש לי כבר עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה עם ספק HEC 550WIN יחזיק לי את העסק כמו שצריך , גם אם בעתיד אני יוסיף עוד 7800? כי אני לא ממש יכול להוסיף עוד כסף מעבר לזה ואני רוצה ספק מספיק חזק לשני כרטיסי מסך, הבעיה עם HEC זה שאני לא ממש מוצא ביקורת אליו למרות שלפי מה שרשום אליו באתר שלו זה צריך להיות מספיק טוב (24 פינים , שני מסילות של 17A -12V ו18A, חיבור PCIE) אז מישהו יודע בקשר לספק הזה?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by blacknot,

מעוניין בהמלצה למפרט למחשב כולל מסך 24 אינץ' לפחות ומערכת הפעלה windows 10 pro השימושים שלו בעיקר משחקים כמו warhammer total war,wow,starcraft 2, witcner נוסף עבודה על VMware הפעלת לפחות עד 4 מכונות סימולטנית. התקציב עומד על 10k עם אפשר להכניס מסך שני יהיה מצוין.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by eyalben,

טוב, יש כל כך הרבה מחשבים ניידים בשוק ואני פשוט לא מצליח להחליט מה לקחת. המחשב צריך להיות מיועד למשחקים, לא הדבר הכי חזק בכדור הארץ, אבל משהו סביר. ראיתי את זה שנראה טוב: http://www.ctm.co.il/product.asp?id=588 מה עוד אתם מכירים שמומלץ? עדיף כמובן Core 2 Duo או Core Duo, כרטיס מסך נורמלי, הארד דיסק במהירות סבירה, משהו סביר לחלוטין שיחזיק איזה כמה שנים (לצבא). מה אתם יכולים להציע? אני אבוד לגמרי.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  9. בבקשה תעזרו לי עם מפרט טוב במחיר הזה. דגש על כרטיס מסך מאבד טוב ואיוורור תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  10. שלום רב. מבקש חוות דעת על המחשב הנ"ל "15.6 Asus S56CA-XX117H http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9473 הצרכים הם לצורכי עבודה, אופיס, וורד ואינטרנט. האחריות היא לשלוש שנים בבית הלקוח אם יש משהו באותה סביבת מחירים שמומלץ אשמח לשמוע. מה שחשוב לי במחשב זה המשקל, האמינות של המחשב והגודל של המסך שלא יהיה קטן מ13 אינץ'. תודה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by matan572,

שלום לכולם אחרי חיפושים רבים של מחשב שיתאים לעבודה והביצועים הגעתי למחשב הנ"ל... http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=n5110i52410m&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he אשמח לקבל חוו"דים ביקורות - ביצועים , עמידות (שניהם חשובים ביותר) , אחריות עדיפות ל3 שנים אם יש המלצות למשהו דומה אז.. יתקבל בברכה שימוש עיקרי - ניגון מוסיקה(DJׂ) , סרטים , אינטרנט , מסך 15+ ממ תקציב דל יחסית - 3400 ש"ח

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  12. מצב כמות פתוחה מסמך בסיס קוד פריט שם פריט כמות מחיר ¤ הנחה % מחיר ¤ סה'כ ¤ 1 191068 AMD SEMPRON 3000+ AM2 BOX 4 311.69 1,246.75 2 102 aSUS M2V-TVM 4 385.28 1,541.13 3 136309 PQI 256MB DDRII 533MHZ 4 155.84 623.38 4 121357 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 3 242.42 727.27 5 949494 FRONTIER BLACK DE11A DELIGHT 450W 4 151.52 606.06 6 124124 LG 52X32X52 BLACK 2 121.21 242.42 7 191097 SAMSUNG 793DF CRT 4 510.82 2,043.29 8 470102 OFFICE XP PRO OEM 2 640.69 1,281.39 9 470000 WINDOWS XP HOME EDITION HEBREW 2 476.19 952.38 10 951155 LOGITECH SET BLACK KEYBOARD+OPTI MOUSE 4 95.24 380.95 33 סה'כ 9,645…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by YoTaMi,

מישהו יכול לארגן לי מפרט למחשב במחירק 2600 ש"ח עם כרטיס מסך .. שיהיה הכי הכי טוב שאפר לבנות למשחקים וסרטים.. תודהרבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  14. מתלבט בין 2 מפרטים : 1 מבוסס אינטל השני AMD . המחשב ישמש לאינטרנט הורדות, צפיית סרטים במסך עד 19 אינטש, משחקים מרמה בינונית +. COD -- GTA -- FIFA לא בטוח שאעשה OC תלוי בשביעות רצוני בעתיד. המפרט של AMD קורץ לי יותר בעיקר בגלל הלוח אם : 1. יש כרטיס מסך סביר מובנה, ATI Radeon HD3200 2. יש אפשרות קרוספייר שניתן לשלב 2 כרטיסי מסך בו זמנית. [ בעתיד אם יש צורך ] 3. אפשרות ל RAID 4. זול יותר מהמפרט של INTEL רק 1444 לעומת 1808 של אינטל. -------- יתרונות של מבוסס אינטל : 1. מעבד טוב ומהיר 3 MB קאש L2 2. כרטיס מסך לא מובנה [ נרכש בנפרד] 3. עוד יתרונות..? לא יודע.. אינטל : ספק ומארז EZ CooL M-100A 400W בכמות 1 ¤223 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=253... לוח…

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  15. המחשב מיועד בעיקר למשחקים והקלטת תכני טלויזיה E6600 GIGABYTE GA-965P-S3 / ABIT9 / ABIT9PRO G.SKILL DDR2 667MHZ 2*1 5-5-5-15 WD 250GB BFG 8800 GTS 640MB OC Arctic cooling Silentium t2 pro 500w SUNBEAM Silent Whisper CPU Cooler LGA775 PVR 150 G-5 Media Elite מערכת הפעלה : Vista HOME Premuim 32 bit לא צריך מסך וצורב. אני חושב שאני די סגור מלבד ההתלבטויות : לגבי 3 לוחות האם, מה עדיף ? ולמה... האם הזכרון מספיק טוב? החברה ובכלל. האם המארז טוב? והאם הספק יחזיק את המערכת כמו שצריך? תודה לכולם.

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  16. שלום לכולם. לאחר שעות של חיפוש מאסיבי באינטרנט עדיין לא הגעתי למסקנה איזה רכיבים כדאי לקנות... אני ממש אבל ממש מתוסכל אז אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה...אין לי זמן אפילו להרים טלפון לחנויות מחשבים להתייעץ (לעזעאל עם חדוא 1ת'...) מעוניין במחשב למשחקים בעיקר (משחקים כבדים). 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים + עבודה משרדית. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אל פסק טוב, ספק טוב שמתאים למחשב חזק. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צ…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by elonshitit,

תקציב: 2000-2500 ש"ח, אין אפשרות לחריגה. בלי ציוד היקפי. יש לי מסך LCD 19, לא רחב, לא HD. (אז לא נראלי שחשוב להשקיע ביציאות HDMI, למרות שלא יזיק..) לא מעוניין בOC. נועד לתכנות ובעיקר להרצת משחקים כבדים. אם אפשר מארז לא מכוער, אבל לא יותר מ200 ש"ח. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by zion789,

קיבלתי הצעה מהטכנאי שלי בסביבות ה3700 אבל עם החלקים שאני ארצה להחליף אני מאמין שזה יהיה 4500, http://ivory.co.il/product.asp?productid=313&CatCode= אני רוצה להחליף את הלוח אם לג'יגהבייט(בתוספת של 90 ש"ח),והכרטיס מסך ל8800GT או ל8800GTS שייצא בדצמבר,עוד משהו שאני מתלבט במפרט זה המעבד כפול ליבה האם להשאר עם ה6550 או לשדרג ל6750 או לQ6600 או לחכות לפנריןןן אני מבולבל רצח תעזרו לי להחליט תודה

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  19. * מטרות המחשב? עבודה משרדית ואינטרנט נטו. לפעמים קצת סרטים. * גודל המסך? 13-14 אינץ '* משקל רצוי? כמה שיותר נמוך. מכוון לאזור ה- 1.5-1.6 קילו. כמו כן, חשוב שהמחשב יהיה דק * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? חשוב מאד זמן סוללה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מאד רוצה HDMI * בלוטות? כדאי * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין. כמו כן, אין צורך ב- SSD * כונן CD/DVD? צורב? אפשר, רק אם זה לא מוסיף יותר מדי למשקל ולעובי * כונן Bluray? ממש אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב הוא מתנת יום הולדת לאמא שלי. בגדול, היא ראת…

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  20. שלום אני צריך מפרט למחשב כולל מסך אני מוכן להשקיע עד כ2,500 ש"ח השימושים העיקריים אינטרנט, שירים, הורדת סרטים לא משהו מסובך.. עדיף שהתקציב יכלול ציוד הקפי עכבר, מקלדת, רמקולים וחשוב לי לדעת איפה לקנות? בוודאי שבמקום אמין תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by mazam,

בקשור ל E שבזק מפרסמים ככה אני סובל מדיסגרפיה {כתב לא מובן} אז אני צריך מחשב נייד והוא נראה לי מציאה לא רעה 1.התקנת אופיס עליו אפשרי? 2.אני יוכל להוסיף לו DOK ? 3.מה החסרונות שלו?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  22. שלום חברים, אז ככה אחרי 4 שנים של מחשב ממש מסריח שנתקע רק שפותחים תדפדפן החלטנו לקנות מחשב חדש למשפחה. צריך מחשב ממש בסיסי\משרדי, לאינטרנט אופיס ולקצת משחקים קלים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  23. הרדאון 9800 PRO מת... מה הכי כדאי?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by Forest14,

אני יוצא בקרוב לכנס בארה"ב. אני מתכוון לקחת איתי נטבוק (ASUS 1000HE). איפוא ניתן להשיג מתאם לחיבור לחשמל בארה"ב? איך הוא נקרא? תודה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  25. קיבלתי המלצה ל2 מפרטים (בפוסט של tmpusr בהמשך), רציתי לדעת למה בראשון אין ספק כח ובשני יש האם זה משמעותי? והאם ההפרש במחיר מתבטא גם באיכות (מעבר לשקט) למשל מעבד של אינטל מול amd או שההבדל באיכות ביניהם זניח? תודה רבה על העזרה, המפרט של האינטל קוסם לי יותר למרות שהוא עולה הרבה יותר ממה שחשבתי להוציא... שלום לכולם, לצערי המחשב האישי בן ה7 שלי כבר זקן ועייף אני אשמח להמלצה למחשב חדש, המחשב שלי יושב בסלון קטן ומחובר לטלויזיה אז אני צריך שהוא יהיה מאד שקט ועדיפות ליציאת hdmi, השימוש שלי במחשב הוא בעיקר גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה. כמו כן אני מעדיף שההצעה תכלול גם windows 7. אני אשמח גם שהמארז יהיה קטן ונעים, אבל זה כבר פחות קריטי. תודה רבה, שלומי. ***** בבקשה …

• 6 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.