ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
hey. i still didnt install hebrew.. listen I bought a laptop of fujitsu siemens , and it has bluetooth, but when im trying to eneable it i cant, the option is blocekd, somebody knows why is that happening? i know for sure that my computer has this option. write the answer in hebrew please, thanks.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300₪ אם זה הכרחי לבקשות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיריץ משחקים בצורה טובה, שימוש קל בפוטושופ ושימוש יומיומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קל, שיריץ משחקים חדשים אבל לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CALL OF DUTY, GTA, FIFA למינהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי 22" 1…
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כול התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefiled 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל המסך 22 אינץ והרזולציה המקסימלית היא 1920x1080 ודגם המסך הוא Benq E2200HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהה 3. האם יש…
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני צריך מחשב כולל הכל (המחשב עצמו, מסך 19 דק, ורמקולים מקלדת עכבר סבירים) ב 4300 שקל למשחקים וכאלה בניתי בינתיים אחד בעצמי, אשמח לתגובות: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX ¤581 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms ¤1118 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤879 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤382 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N X18 - SATA - BLACK ¤135 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤237 מארז: COMPUCASE 6A19 + HEC 400TRT ¤377 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ¤114 רמקולים ואוזניות: CREATIVE …
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב בתקציב של 4000 שקלים (6 תשלומים) ללא ציוד הקפי או דיסק קשיח. כלומר, צריך מעבד, זכרון, לוח אם, כרטיס מסך וצורב (+ספק ומארז, כמובן). אין לי העדפה לחומרה מסויימת או לכמות מסויימת של ליבות, אבל הייתי מעדיף מאוד להשתמש בלוח אם שמגיע לווינדוס כמה שיותר מהר (במקרה ואתם יודעים את הנתון הזה ). אין צורך בהרכבה בחנות, אני יכול להרכיב לבד את המחשב (אני מקווה שזה לא השתנה יותר מידי מלפני שנתיים ) דבר אחד שהוא חובה אבל אני מניח כי מיותר וקיים בכל אופן, הוא תמיכה בDVI\HDMI בכרטיס מסך. תודה רבה לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
טוב אני כבר לא יודע מה לעשות אחרי בדיקות לא מצאתי כמעט שום דבר בארץ שעונה על הדרישות שלי ( תמיד יש פיספוס באחד הרכיבים ). בקיצור התקציב הוא עד 6000 ש"ח. המחשב כעקרון מיועד למשחקים שירוצו אפילו על מדיום ופחות מזה, אני לא גיימר עצבני. עבודה עם פוטושופ, ועבודה יחסית אינטנסיבית עם קבצים, צפיה בסרטים והמון המון מוזיקה. וכמון כל הנושא של אינטרנט וכו'. חשוב שהמעבד יתמוך בוירטואליזציה, דגם P8XXX לפחות 2.2GHZ, מהירות 1066MHZ 3-4GB RAM במהירות 800MHZ כרטיס מסך ברמה של GeForce 9600M עם 512MB שיריץ משחקים כמו GTA IV אפילו על מדיום - . 250 GB של אחסון לפחות. חשוב לי מאד שהמחשב יהיה אמין ויראה סולידי וטוב. עדיפות למקלדת "מלאה", ולא כמו המקלדות המצ'וקמקות והדחוסות של HP. מסך 15.4" בלבד …
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
האם יש למישהו ניסיון עם ניידים של טושיבה? אני מתכוון בעיקר לשירות. אני מתלבט אם לקנות את הנייד הזה http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=2002397 לאור העובדה שניידים של טושיבה לא כ"כ נפוצים בארץ אני מפחד שהשירות שלהם פה לא הכי טוב.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לאישתי מחשב נייד שישמש אותה לעבודתה - יישומי אופיס אינטרנט והנה"ח בעיקר (חשבשבת). למרות זאת חשוב לא להתפשר על מחשב חזק ומהיר - אומנם לא מיועד למשחקים ( כמו באשכול/תראד אחר שביקשתי לאחרונה ) אך חשוב שלא יהיה איטי ומסורבל. חשוב שיהיה עם מסך WIDE גדול מעל 15"מצד אחד , אבל שלא יהיה כבד מדי מצד שני. כמובן שיכלול את יציאות סטנדרטיות , WIFI ,BT וכדומה. האם יש מחשב נייד שעונה על הדרישות במותגי LENOVO , DELL ? תודה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני צריך שמישהו יבנה לי משחב אם תמונות וקישורים ומקום שאני יכול לאזמין ממנו<<<אני צריך מחשב משחקים בתקציב 5000 אם קצת חריגה לא הרבה בלי מסך ונספחים<<רמקוליה וכד' נ.ב. תודה מראש ממי שיכול לעזור לי ............
-
- 11 תגובות
- 728 צפיות
-
-
תקציב כללי של 1400 שקל(ניתן להתגמש), למטרות של casual גיימינג והמהרת המחשב. מה שאני צריך זה: - זכרון DDR2 667 mhz,חשבתי על 2 ג'יגה של OCZ CL4 מצאתי ב 260 משהו באזור. - קירור למעבד, אני חושב שה-Tuniq Tower הוא הבחירה הכי טובה, מצאתי ב 262 עם מאוורר. - כרטיס מסך, אחרון ולא כ"כ חביב, אחרי שקניתי מסך חדש("22 רחב 1680X1050) הכרטיס שלי לא סוחב כבר, כאן כבר לא חשבתי על כלום כי מזמן לא התענייתי בחומרה והשוק פשוט מופצץ בכל מיני כרטיסים. עריכה: את המפרט הנוכחי שלי ניתן לראות בטאב של המשתמש וכו'. ועוד משהו, כנראה שאני אצטרך ספק חדש לכל הדברים הנחמדים האלה, כרגע אני עובד עם 300W של HEC שבא עם ה 6A19 עריכה: אני רוצה להבהיר קצת את האג'נדה שלי. אני לא מחפש להחליף לוח אם\מעבד וכו', אם ת…
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
תודה על העזרה במפרט הראשון עכשיו אני צריך עוד מפרט בסכום של 6000 לא כולל מסך וציוד הקפי בניתי דבר כזה Intel Core 2 Duo E6300 Box IE6300 1040 ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? 565 ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? 395 1260 ? 1GB TwinMOS? X2 X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E? 1200 ?LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black? 190 Chieftec Mesh Black / Black / Silver (No PSU) 370 ?HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin? 260 סה"כ 5280 KSP השאלה שלי אם זה טוב? ומה ניתן לשפר בכסף שנשאר? השימושים: כמעט הכל משחקים,סרטים, אינטרנט... כרגיל
-
- 11 תגובות
- 728 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 19'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? בינוניות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כולל DVDRW 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? שדרוג כרטיס מסך בעתיד
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
טוב אני כבר קונה את 2 8800GTX ואת ה .6700QX עכשיו אני צריך זיכרון 2GB לוח אם ו2 כוננים של מינימום 250GB וספק כוח בשביל המפלצות עכשיו כמה שאלות. יש לי את המארז coolermaster praetorian הישן והטוב (מי לא אוהב את הסדרה הזאת). השאלה היא אם יש מקום לכרטיסי מסך אם לא אז בבקשה תציעו כמה מארזים ששווה לקנות....משהו טוב אני יכול לבזבז על זה אבל לא משהו כמו lian-li אני בצבא עכשיו ואני מתכנן לקנות מחשב ל3-5 שנים הבאות השאלה היא אם באמת כדאי לי לקנות quad core עכשיו או פשוט לקנות dual. כי בינתיים זה לא ממש משנה אין הרבה משחקים שמשתמשים בטכנולוגיה תודה לכל עזרה שתינתן
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן, אני מתחדש בנייח חדש לאחר כמה שנים טובות שאני משתמש במחשב של העבודה. הדרישה היא למחשב לשימושים כלליים בגדול. ריבוי משימות, Photoshop ו- Dreamweaver בקטנה, צפיה והורדת סרטי HD, קצת GTA-IV והמון אינטרנט. אשמח לקבל מפרט עם כרטיס מסך חיצוני בסיסי ביותר משום שיש שברשותי מחשב עם כרטיס Geforce 9800GT ואחליף ביניהם. 1. מה התקציב המקסימלי? צויין, 2,000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשרי לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן, 50-100 ש"ח בגדר הסביר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כללי, צויין למעלה. בהמשך יתווסף מסך 22 אינצים, FullHD, כרגע יחובר לLCD 32 FullHD …
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הי חברים. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג את המכונה הקיימת שלי (מפרט מחשב שאתם יכולים לראות כאן בצד ימין). אז מה אפשר לשדרג (ולא להחליף לגמרי) כדי להגיע למכונת משחקים מכובדת במנוחים של היום? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, עד לפני שבועיים שירתתי בתפקיד לוחם בעורב גולני. לפני שבועיים קרעתי את הרצועה הצולבת בברך שמאל במהלך אימון, ואי לכך אהיה בבית כשנה על מנת לשקם את הברך. רוב החברים שלי בצבא במשך השבוע, לכן תקוותי היחידה לשרוף את הזמן היא משחקי רשת. אני צריך מפרט בתקציב של 4000 שקל לא כולל כרטיס מסך (אני קונה 8800GTS יד שניה). שני דברים חשובים לי: שיהיה מבוסס קונרו ושיהיה מוצלח לאוברקלוקינג. השימוש העיקרי הוא, כאמור, משחקים. תודה מראש לכולם...
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה מדריך להחלפת מסך במחשב נייד. עדיף מצולם או עם תמונות.. אם יש ספציפית ל-HP PAVILION אז עדיף.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אהלן, יש לי איזה מפרט שהרכבתי, רציתי לדעת מה דעתכם - מה לשפר/להוריד? שימו לב שהמארז ממש לא חשוב לי, פשוט חשבתי להוסיף עליו איזה מאוורר מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI PCI-E מאווררים וגופי קירור Scythe S-Flex Quiet 12cm Case Fan מארזים HJA-6000 MIDI Beige (No PSU) ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום... אני צריך בבקשה עזרה עם הרכבת מחשב בכ3000 שקל עם מסך 17 אינץ' של סמסונג רצוי בבקשה בKSP המחשב הוא בשביל לימודים ולא משחקים. תודה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שמחפש מחשב נייד הוא צריך את זה ללימודים ועבודה הוא לומד תיכנות וצריך מחשב חזק. הדברים שחשובים לו הם: מעבד מעל 2 גיגה זיכרון 4 ג'יגה מסך 15.4" דיסק קשיח לפחות 250 ג'יגה. אשמח להצעות אני פשוט לא מכיר את הדגמים של dell מה הכי מומלץ . והוא צריך דווקא של החברה הזאת כי שם יש לו הנחה הוא רק צריך לבחור.
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
המפרט ישמש בתור HTPC - בעיקר מוזיקה וסרטים (כולל 1080p BluRay בפורמט mkv). חשוב שיהיה קריר ושקט. ללא OC. אני מוגבל מאוד מבחינת מקום ולכן אני זקוק למארז בתצורת mini ITX. זה אפשרי בארץ? תקציב: 3500 ש"ח, למארז ורכיבים בלבד, ללא ציוד היקפי כלשהו. תודה
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
זקוק למחשב עם כמה שיותר זכרון, מעבד שתומך בVT, כמה שיותר חזק. אין צורך בHDD ואין צורך בכ.מסך (יש 4850).שיהיה כמה שיותר אמין ועם ספק טוב ושקט, ועדיף מארז סולדי סטיילCM690, כנראה שלא יבוצע OC, אולי ממש בקטנה. אין צורך במסך, ציוד היקפי, יש את כל אלה. תודה
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין למצא מפרט (לא שלם, רק של ארבעת הרכיבים האלו) הזול ביותר שניתן להכין. יש לי בערך 2000 שקל (פלוס מינוס). 1. AMD A64 (יש הבדל משמעותי בין ה-2800 ל-3000?) 2. 1GB זכרון (לא משנה ממש התזמונים, זכרון טוב אבל לא מטורף) 3. 120 SATA (רצוי MAXTOR או WD או חברה אחרת מוכרת וטובה (חומר חשוב!!!) 4. לוח אם (שמן הסתם יתאים למעבד) שכולל כמובן SATA, רצוי גם יציאת AGP או שתי יציאות מסכים, רצוי במהירות של 400MHZ אבל גם 333 יהיה טוב חשוב: המפרט הוא לא למשחקים כבדים אלא לעבודה כבדה (תכנות בעיקר וחישובים רבים, MATLAB וכד') כרטיס מסך אינו חשוב אך DUAL SCREEN מאוד חשוב (כרגע אני עובד עם כרטיס AGP אחד וכרטיס PCI אחד, אבל רצוי שהכל יהיה בילט-אין, או פורט AGP בנוסף ל-VGA OB) א…
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי כי הוא לא מקשיב לי אז אני מבקש עזרה לבנות לו מפרט סבבה לכמה שנים טובות. הוא מוגבל ל3.5K. מטרות הן משחקים וכן יהיה OC בינוני . אין צורך בציוד נוסף . כן חשוב לוח שיתמוך בSLI או CF להוספה עתידית של כ.מסך נוסף כמו כן ספק שיתמוך בעוד כרטיס. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך 19 אינצ' של סמסונג אני לא מעוניין ב pc וכול זה בלי ציוד הקפי אני מבקש לא לחרוג מהתקציב בכלל תפרן : )
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-