עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני סטודנט נייד, הנייד הקודם שלי (LG-LW60) גומר את הסוס לאט לאט. עדיין מתלבט אם להשקיע בו ב2GB +סוללה ואולי הרד דיסק חדש או פשוט להחליף הכל. מפחיד אותי ויסטה מאחר שאני צריך מחשב לעבודה ומחקר בעיקר ולא ליופי(אשמח אם משהו יאיר את עיני בנושא). אני שוקל מחשב חדש אבל מאחר ואני כבר שנים לא מעודכן במחירים וסוגים, המבחר שיש היום מבלבל אותי מעט. אם כבר מחשב חדש: תקציב: גמיש 5-7אלף ש"ח לפי היגיון סביר של עלות-תועלת-משקל. מסך: רחב 15.4 או 14.1 עדיף לא מבריק (אני משתמש יחד עם מסך שאני מחבר בנוסף). ישומים: Matlab, מייפל, וורד, אקסל, אקרובט, פיירפוקס ועוד ועוד, כולם במקביל, מידי פעם משחקים. חברה: לא משנה, משהו אמין עם אחריות של שנתיים פלוס. דרישות מיוחדות: - שיהיו דרייברים ל-xp ולינוק…

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  2. שלום אני מעוניין בשדרוג מחשב לסטודנט לצרכי לימודים, עבודה משרדית וכו'. יש ברשותי מארז+ספק HEC 6a19 במצב טוב. חוץ מזה יש לי לוח טיפה ישן GigaByte GA-945P-S3. אין צורך במסך וציוד היקפי. כל חנות באיזור הקריות טובה, KSP, פנדה, נעה וכו.... אני מתלבט בין להוסיף כרטיס מסך פשוט או בין החלפת הלוח למשהו כמו 73pvm-s2h. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by amirxbox,

אין צורך במסך וציוד הקפי. חשוב שהמחשב יהיה שקט ואמין. אין צורך באפשרות אובר קלוק טובה. בעיקרון אני משחק PES (למרות שאמרו לי כאן שלא חייב כרטיס חזק עבורו ה6800 שלי בקושי סוחב), מתכנת JAVA בECLIPSE וNETBEANS. מעדיף פחות לבזבז על מעבד ולוח אם יותר חשוב לי HDD מהיר כי הוא צוואר הבקבוק בכלי תכנות כמו NETBEANS. קונה רק באיזור באר שבע בחנויות גדולות כמו פנדס,KSP ואיבורי. אני יודע שהתקציב קצת נמוך אבל זה מה שכרגע יש לי, אם אתם ממליצים לחכות ולחסוך עוד קצת אשמח לשמוע.

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by Jenia Yvgeni,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000-8000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים,עריכת סרטונים בפריימר/דווינצ'י 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בSSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חצי קלאצ' 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב שהמארז יראה טוב כי הוא נמצא במקום נראה לעין ומאוד חשוב כמובן שהכל יקורר כמו שצריך(קירור מים) 7. האם האם יש צור…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by ashoval,

שלום לכולם חבר קרוב מעוניין לרכוש מחשב נייד לצרכי לימודים. 1. הוא לא הולך להריץ עליו תוכנות כבדות יותר מדי (אלא רק תוכנות כמו WORD או EXCEL). 2. דרישה עיקרית וחשובה ביותר היא שהמחשב יהיה עמיד מכנית (חסין ככל האפשר מפני נפילות, טלטולים וכו'). 3. גודל מסך 15.6 אינץ ומעלה. 4. מחיר עד 5000 ש"ח. אשמח לעצתכם לגבי דגמים מתאימים. תודה אסף

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by Avivo,

צריך מחשב נייד- המחיר לא ממש משנה (עדיף שלא יהיה יותר מ7 k אבל זה דיי גמיש) כמה שיותר נמוך יותר טוב דרישות: משקל נמוך אורך חיי סלולה ארוך כונן קורא dvd אינטרנט אלחוטי תודה מראש לכולם!

• 12 תגובות
    • 715 צפיות
  7. AMD Athlon 64 3500 venice s-939 ABIT AN8-Fatality SLI nforce 4 s=-939 Leadtek PX7800GTX Extrim TDH My vivo PCI-E 256MB Enermax 420w EG425P-VE Westerm Digital 200GB 7200 RPM 8MB BUFFER S-ATA II HDD Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler DDR-RAM 512MB SAMSUNG (כמות-2) LG1750HQ (8MS) DVI LCD MONITOR "17" A-TOP ALIEN Aluminium silver+LCD+2 LED מה דעתכם???

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by שמואלל,

שלום, אני חדש פה ודודתי רוצה לקנות מחשב חדש אף פעם לא היה לה מחשב, אכשיו היעוד של המחשב בעיקר גלישה באינטרנט כולל הכל חוץ ממסך ורמקולים איך זה? שם מוצר כמות מחיר סופי Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W V.2 Case 1 430 ¤ AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket AM2 Box CPU 1 299 ¤ Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1 270 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 1 142 ¤ DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard 1 521 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 1 330 ¤ XFX GF7300GT PV-T73E-UDJ3 PCI-e 256MB DDR2 Retail Video Card 1 520 ¤ סה''כ: 7 2512 ¤ בתודה שמואל

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  9. שלום, הכנתי מפרט מחשב בעצמי ואני זקוק לאישורכם שבחרתי טוב. קודם אסביר את הצרכים ואחר כך אתן את המפרט ואקווה שתאשרו. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים וסרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1366*768 (מסך 32" שכבר יש לי) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? תלת מימד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  10. רגע לפני קניה ואחרי שעות רבות באתר, זהו המפרט שהגעתי אליו, אז רק אישור סופי ודעה אחרונה: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total M2N-MX AM2, DDRII 800, PCI-E זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB TwinMOS דיסקים קשיחים? Samsung Price Units Total 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורבים? DVD Recorders Price Units Total PIONEER DVR-111D DVD±RW מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) מסכים? LG Price Units Total L1752TQ 17'' LCD 4ms DVI Total price 3615 ¤ מה הייתם עושים בעוד 300 ש"ח (חסכתי בעכבר/מקלדת/רמקולים) ? (אין צורך ב HD יותר גדול) תודה ובהצלחה...

• 11 תגובות
    • 715 צפיות
  11. כמה נקודות: לשימושי תלת מימד, עיבודי תמונה ומשחקים (חייב לפחות 4 ג'יגה זיכרון, לכן גם הויסטה 64). יש לי כבר Q9550. מתחבר למסך 1680*1050. ללא OC. לוח האם נבחר משיקולים אישיים ואין לי כוונה להחליף אותו (כן, אני יודע שהוא P45 ואת ההשלכות של זה). כל הרכיבים רק מהחנות נעה מחשבים, בבקשה אל תפנו אותי למקומות אחרים. חשובה לי קודם כל איכות ואמינות הרכיבים ורק אח"כ השקט שלהם. ספק 750W לטובת העתיד, אני מחליף מחשב פעם ב-5 שנים. אני מעדיף מארז אלגנטי ולא מארז נוצץ עם חלונות וכל מיני LED-ים. המפרט: ASUS P5Q-E, יחידות 1 ¤865 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3317 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5, יחידות 1 ¤585 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?pr…

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by hosham,

מנהלים,אם זה לא קשור אז סליחה ותעבירו בבקשה. ברצוני לשדרג זיכרון ללפטופ שיש לו סטיק אחד של 256MB PC100 (העובד ב-100MHZ כמובן). כנראה אין סטיקים כאלה בדיוק בארץ (לא מצאתי...) וברצוני לדעת האם סטיק של 133 או 266 או 333 MHZ יעשו פשוט DOWNCLOCK ויעבדו בתדר 100 כמו במחשב רגיל או שגם יש הבדל מבחינה פיזית במבנה הזיכרון. לא יודע את הדגם של המחשב אבל הוא SONY VAIO עם P3 700MHZ בפנים...חלש אני יודע אבל זה מה יש... תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by tamiri,

שלום לכולם... אני חדש בפורום אפתח בזה שברשותי "מחשב לכל ילד" פנטיום 3 80 גיגה... טוב, צריך להתקדם לא? התקציב המיועד הוא כ-1500 ש"ח למחשב, וכ-1000 ש"ח למסך. לאחרונה ראיתי את הדיל הנ"ל http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7743290 וכמעט ורכשתי. אבל עלו לי ספקות משום שבמפרט חסר לי מידע, וסתם מטבעי אני חששן. רציתי חוות דעת לגבי דיל זה. מהם השימושים שלי במחשב? בשעות הבוקר סוחר קצת בשוק ההון, ושעות הערב סרטים, המחשב נמצא בפעילות לאורך כל היום. כולל הילדים, והאישה. (קניתי מצלמה לילדים, הורידו למחשב,ו...) אין לנו משחקים ולא נראה שיהיה משחק שיהיה צריך לתת עליו את הדעת ברכישת המחשב. יתכן שבמשך הזמן אצטרך עריכה גרפית. מסך השימוש של המסך הוא גם לצפייה בטלוויזיה, (ע"…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by Nirinet,

טוב אז ככה, אני רוצה לקנות בימים הקרובים נייד חדש שישמש בעיקר למשחקים כמו פיפא ופרו, את המחשב אני מחבר למסך 22 אינצ' בזמן משחק. רציתי לדעת מה ההבדלים בין ה2, מה יותר טוב מאיזו בחינה ואם תוכלו להמליץ על עוד אופציות במחיר של עד 4000 ש"ח אלה האופציות: Acer Aspire 5740 3D מסך "15.6 מעבד Intel® Core i3-330M דיסק קשיח 500GB 5400RPM זכרון 4096MB DDR3 מאיץ גרפי ATI Radeon 5650 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5798&CatCode=315 או Acer Aspire 5740G מסך "15.6 מעבד Intel® Core i5-430M דיסק קשיח 640GB 5400RPM זכרון 4096MB DDR3 מאיץ גרפי ATI Radeon HD 5470 שנה אחריות ע"י היבואן הרשמי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4851&CatCode=315

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  15. Started by TPack,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מספר חלקים חדשים ולשלב אותם עם רכיבים קיימים במצב טוב על מנת לחסוך בעלויות כמובן. המטרה העקרית היא מחשב לגיימינג. הרכיבים הקיימים (שיועברו למארז החדש): כ.מסך - GF 8800GT ספק כח - Corsair 450W ה.דיסק - 500GB WD הרכיבים החדשים (SkyPC): מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD זהו המפרט שבניתי בינתיים ומה שחסר לי הוא לוח אם טוב ואשמח אם תמליצו לי על אחד מתאים למטרה ולא יקר במיוחד. לגבי מארז, הוא כרגע לא קיים במלאי (SkyPC) אבל יוזמן במיוחד והוא NZXT Tempest Airflow King ששמתי עליו עין מזמן ..ועד כמה שהבנתי הוא אחד הטובים. כמו ששמתם לב הלכתי גם על זיכרון DDR2 ע…

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: CRYSIS 3 ,WITCHER 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD\HD, מארז 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד (יש מארז P100) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה או אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם…

17. לקראת שנת הלימודים הקרובה אני מחליפה את הלפטופ הישן וקונה HP 2510p. הדגם הזה מגיע עם חריץ זכרון אחד ואפשרות להרחבת זכרון עד 2gb. שאלתי היא, האם יתכן וניתן יהיה להרחיב את הזכרון כאשר כרטיסי 4gb/3gb DIMM יהפכו יותר זמינים? אני חושבת שה-chipset של המחשב (Mobile Intel GM965 ) יתמוך ביותר משני ג'יגה של ram אבל ממש אין לי מושג אם זה יעבוד מול הלוח אם בכללותו. למישהו יש מושג? תודה

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  18. מעבד מדגם חדש Intel SU3500 1.4Ghz 3MB 800Mhz חבילת זיכרון 4096MB DDR3 1066MHz מסך רחב x768 "13.31366 כולל מצלמה מובנית תומך Express Card כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 4500M דיסק קשיח גדול במיוחד 320GB ובחיבור SATA מהיר תקשורת אלחוטית WIFI + Bluetooth Version 2.1 מערכת הפעלה מקורית Windows Vista Premium שנה אחריות בינלאומית ע"י LENOVO מעבד סוג: Intel Core 2 Solo מהירות המעבד: 1.4 GHz זכרון מטמון cache: 3 MB סדרה: SU3500 BUS SPEED: 800 MHz פלטפורמה: ULV מסך גודל המסך: 13.3 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500M זכרון כרטיס מסך (UP TO): 256 MB מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 4096MB מהי…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  19. מחשב נייד עם כרטיס מסך לא משולב מישהו יכול להסביר זה חדש לי אשמח להסבר

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  20. היי! אז לצערי לאחר יותר מ11 שנים הלוח אם שלי התחיל להראות סימני גסיסה בצורה של ריסטרים פתאומיים עד ששבק חיים... רוצה להזמין מחשב חדש אך לא יודע אם מה שבניתי אוברקיל או בסדר השימושים שלי פעם היו גיימינג, היום זה 99% צפייה ביוטיוב ומוזיקה, ברזולוציית 4K. כלומר המחשב לא צריך להיות בעל יכולת עיבוד מרשימה, אבל אני כן אוהב שיש לי את הטכנולוגיה האחרונה וכאשר אני כן צריך משהו מהמחשב שלי אני אוהב שהוא רץ... יש לי כרטיס GTX 970 שאני מתכנן להשאר איתו, למרות שתכני 4K לא רצים איתו הכי חלק שיש...אחליט אם בעתיד ארצה לשדרג את הכרטיס (במיוחד בגלל הסיטואציה שקיימת כרגע בשוק) יש לי כוננים קשיחים וSSD קטן, אבל אני כן רוצה להשתרדרג ל…

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  21. לא מזמן קיבלתי מחשב נייד חדש. ה-IBM T60P. מחשב מעולה וחדיש להיום יחסית לנייד. הוא בא עם כרטיס המסך ati mobilily fireGL v5200 שאומרים שהוא טוב אך לא הבנתי עדיין עד כמה. אשמח אם תשוו לי אותו לכרטיס מסך יותר שולחני כדי שאוכל להבין באיזה רמה הוא. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  22. שלום לכולם, אמא שלי רוצה ללמוד להשתמש במחשב, אז החלטתי לעשות לה הפתעה ולרכוש לה מחשב נייד במתנה התקציב הוא לא גדול במיוחד מכיוון שהצרכים שלה הם לא רציניים. עם זאת אפשר למתוח אותו מעט במידת הצורך אם יהיה משהו שבאמת שווה את זה. התקציב הוא עד 2250 ש"ח כשעדיף כמה שפחות.. אבל שוב אפשר גם טיפה יותר אם משהו באמת שווה. מטרות המחשב? אינטרנט וקצת אופיס, אולי סרטים ביוטיוב וזהו בגדול. * גודל המסך? עדיפות ל13.3. אם לא נכנס בתקציב, אז גם 15.6 יהיה בסדר. * משקל רצוי? לא יצא מהבית, לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? תמיד יהיה בחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? מניח שזה סוג של סטנדרט. * גודל מינימלי של…

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  23. 1. מה התקציב? [glow=red,2,300]התקציב 4500 , (לא יודע בנתיים את צורת התשלום)! [/glow] 2. מטרות המחשב? [glow=red,2,300]משחקים כבדים ביותר[/glow] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? [glow=red,2,300]צריך עכבר לגיימינג בלבד[/glow][glow=red,2,300]![/glow] 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? [glow=red,2,300]קירור למעבד, מאווררים נוספים[/glow] 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? [glow=red,2,300]מארזי nzxt[/glow] 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?[glow=red,2,300]מארז שחור בעיקר[/glow]! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? [glow=red,2,300]אתם …

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by Bakshi1,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב המיועד למשחקים/סרטים/אינטרנט.. . התקציה המקסימלי ללא חריגה הוא 2500 ש"ח. אודה אם תוכלו להביא את המפרט האופטימלי שיינצל במלואו את המחיר. * ישנה העדפה לכרטיסים של nvidia עקב ניסיון מר עם כרטיסים של ati. תודה.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by gabbay,

הזמנתי מחשב חדש ויש מישהו שמתעניין לקנות את המחשב הישן שלי, תהיתי כמה הוא שווה? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם: ASUS P5KC זיכרונות: g.skill ddr3 ripjaws 4gb cl9 כרטיס מסך : Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe כונן אופטי : Sony Nec - Optiarc AD-7173S X18 ספק : Corsair CMPSU-520HXEU 520W מארז : GIGABYTE 3D AURORA קירור מעבד :Scythe Infinity תודה

• 5 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.