עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שמתי עין על ה E6400 עם מסך לד שיעלה כ 6800 ש"ח אכן סכום לא מבוטל אבל אני מקווה ששווה את זה רציתי לדעת האם יש אופציות טובות יותר מה השימושים ומה שחשוב לי זה: סוללה לכמה שעות לא שעתיים רק קל איכות בנייה טובה לראות סרטים ועבודות אופיס ואולי מידי פעם איזה משחק קל קישוריות טובה במפרט אני מקבל כרטיס רשת בתקן B/G בלוטות 370 מודם. סוללה של 9 תאים וללא מערכת הפעלה.

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by nafthenaf,

היי, אשמח לעזרה עם מפרט למחשב נייח לעריכת וידאו 4K. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח, עדיף ללא חריגות למעט הבדל אדיר בביצועים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו 4K, פרימייר. מעט מאוד משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, הוא נמצא בחדר שינה 6. האם ישנה הגבלה או ה…

3. שלום חברים, אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל. השאלון בתחתית הפוסט. תודה מראש! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1090 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 11 LP כמות: 1 - מחיר: ₪108 לוח אם: Gigabyte GA-Z97M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪538 מארז: באנדל - Define Mini + Seasonic 550W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪699 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (8G X2) CML16GX3M2A1600C9 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪947 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1198 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch כמות…

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  4. Started by omricw1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים ועריכת וידיאו לדוגמא avid 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  5. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תיכנות רגיל (visual, cpp, sql,java...) * גודל המסך? 15'-14' * משקל רצוי? עד 3ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי! * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI יהיה תוספת נחמדה אבל גם VGA יספיק! * בלוטות? חובה! * גודל מינימלי של כונן קשיח? גם 80GB יספיק! * צורב DVD? כן! * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. העיקר בארץ! * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? TOSHIBA, HP, DELL * אין צורך ב כ. מסך נפרד, יותר חשוב לי המעבד וכמות הזכרון!!! * חשוב לציין ש 4.5K הוא הסכום המקסימלי!!! מחיפוש שעשיתי בחניות בארץ, נעצרתי על TOSHIBA A-300 1MO שהוא בכללי עונה על כל הד…

6. AMD Athlon 64 3500 venice s-939 ABIT AN8-Fatality SLI nforce 4 s=-939 Leadtek PX7800GTX Extrim TDH My vivo PCI-E 256MB Enermax 420w EG425P-VE Westerm Digital 200GB 7200 RPM 8MB BUFFER S-ATA II HDD Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler DDR-RAM 512MB SAMSUNG (כמות-2) LG1750HQ (8MS) DVI LCD MONITOR "17" A-TOP ALIEN Aluminium silver+LCD+2 LED מה דעתכם???

• 10 תגובות
    • 745 צפיות
  7. אהלן. טוב זו בטח שאלה לא ממש שגרתית. בכל מקרה, שכנה טובה מנסה לבנות משהו כזה. מדובר במחשב ללא ציוד הקפי, מסך או מערכת הפעלה. מאחר והתקציב דל, נסתפק במפרט בסיסי. כמובן שאין לי מושג כמה עולה הכרטיס והמצלמות (ואולי גם תוכנה?). אני מניח שהוא יהיה מבוסס 775 עם DDR2 שממש אין לי בעיה עם זה. טוב אני מחכה לתשובות. זה בטוח יהיה דיון שאני אלמד ממנו משהו חדש. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by Nir Pace,

היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט לצרכי גיימינג שאני מתכנן להזמין בעוד כשבוע וחצי - שבועיים. (ללא מסך) התקציב הוא 7,000, אך ניתן לחרוג ולהגיע גם ל8,000 (לכל היותר) אם זה משתלם ושווה את זה, או פחות, כמובן. שימוש המחשב בעיקר לגיימינג (והכוונה היא למשחקים עם דרישות נמוכות ועד משחקים שדרישותיהם גבוהות), וככל הנראה המחשב גם יהיה מחובר בHDMI לטלוויזיה שתהיה בחדר. בנוסף, המסך מחשב הוא 24" בחיבור HDMI ב1080X1920 אם המידע הזה רלוונטי. אין צורך במקלדת\עכבר. מבחינת שקט, מן הסתם - עדיף שלא יהיה רועש, אבל גם לא קריטי בעיניי שיהיה שקט מדי. אין צורך במערכת הפעלה, ואין חנות ספציפית שאני רוצה לקנות ממנה. אני תלוי בהמלצות. בנוסף, כנראה שבעתיד ארצה לשים זיכרון (או שאפשר כבר עכשיו, …

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  9. אני מעוניין במחשב גיימניג התקציב הוא 7500 כולל מסך ואני מוכן לחרוג קצת באלף שקל שיחזיק 3 שנים בלי לגעת בחלקים וכדומה מבחינת רעש לא כל כך משנה אבל שהכרטיס מסך שיהיה לפחות nvidia gtx 1080(אפשרי גם ti עם נחוץ) תודה לעוזרים

10. Started by F!N4L,

היי לפני כמה שנים קניתי מחשב דרך מפרט שהוצע לי פה בפורום אני מעוניין לשדרג אותו למטרת שיפור ביצועי המחשב בגיימינג(apex legends & c.o.d warzone) אין תקציב כי אני לא מעוניין במחשב חדש העדיפות לכמה שיותר זול מבחינת השדרוג המפרט שקיים: 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series (Can be ordered in Red, Blue, Black or White) - 8192MB - HX316C10F/8 Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI, HDMI video outputs - 2 PCI Express x16 slots - 8-channel audio - S/Pdif - Gigabit …

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  11. היי אנשים, בת דודה שלי החליטה להפטר מהגרוטאה שלה ולקנות מחשב חדש המטרות הן גלישה באינטרנט, אופיס, משחקי "קופסה" בעיקר (קלפים, שש-בש, שחמט, וכו') , וקולנוע ביתי (בתקווה אפילו HD). האם יש כ.מסך שיש לו גם video out בצורת svideo וגם HDMI או 2 יציאות DVI רגילות? (המחשבה היא: לחבר למחשב את הטלויזיה הישנה (הנוכחית) ב SVIDEO, ובעתיד כשהיא תקנה LCD גדולה, לחבר אותה בחיבור דיגיטלי) אין צורך במסך למחשב או בציוד היקפי כלשהו (מקלדת, עכבר, רמקולים, הכל קיים). מארז עם יציאות USB קדמיות - חובה. התקציב הוא 2.5-3K , בעדיפות לזול יותר. חשוב לה לקנות מחנות חיפאית, אז אם אפשר, להרכיב ממרדנית או מ TMS זה יהיה נהדר. ופרט אחרון, המחשב צריך לכלול מערכת הפעלה חוקית, היא תשמח אם זה יהיה ויסטה (תהרג…

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  12. שלום, אני צריך חוות דעת לגבי הפריטים שבחרתי. יש לי כבר קירור למעבד noctua nh-d14 ואני הולך להשתמש בכוננים הקשיחים שיש לי עכשיו למחשב החדש. שאלה ראשונה: אין לי מושג איזה לוח אם לקנות בשביל OC למעבד haswell.. קיבלתי המלצות על gigabyte, msi ו asus ואין לי מושג למה הלוחות שלהם יכולים להיות כל כך יקרים בגלל feature חדשני ביותר שמאפשר לי להשתמש בעכבר ב BIOS. שאלה שניה: לגבי ספק כוח האם אפשר לחסוך ממה שאני בחרתי? לפי מה שהבנתי מומלץ לקנות ספק כוח עם דירוג של 80 plus gold לפחות בשביל מעבדי haswell וקראתי ביקורות טובות על seasonic אבל הספק כוח קצת מכאיב לי בכיס... שאלה שלישית: האם TMS יביאו לי הנחה על הכרטיס מסך אם אני לא קונה כונן קשיח? האם זה נחשב כאילו אני לא קונה מחשב ח…

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by The_magament,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואולי גם למכור את הישן כדי להרוויח כסף לשדרוג החדש. כמה לפי דעתכם שווה המחשב שלי? Pentium 4 2.8GHZ + HT, 1GB DDR1, 6600GT + VIVO, HD 80GB, מקלדת ועכבר, רמקולים Creative XFREE (או שפשוט מסתכלו במפרט שלי...). כמה הוא בערך שווה?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by amit1242,

צריך מפרט ב3500 למשחקים מTMS..בלי צורב.מה אתם חושבים על המפרט הזה? http://tms.co.il/preview/spec/231a6fpc תודה מראש

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  15. שלום, הרכבתי מפרט בסיוע שלכם ועל פי הרכיבים אותם מצאתי בחנות המועדפת עלי (אין צורף במעבד I7 תושבת 1156). לפני קניה - האם ניתן לחסוך (בלוח, כרטיס מסך) או בפריט אחר ? SEAGATE ST31000528AS 1TB 7200RPM SATA2 32MB 320.00 ₪ 1 G.Skill DDR3 4GB Dual Channel 1333MHZ CL9 380.00 ₪ 1 LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK 110.00 ₪ 1 Gigabyte GeForce GTX460 OverClocked 1GB GDDR5 PCI-E 1,260.00 ₪ 1 Gigabyte GA-P55-USB3 640.00 ₪ 1 Thermaltake V4 Black Edition Mid-ATX No-PSU 260.00 ₪ 1 Samsung Cream 2333T 23" Wide FullHD LCD 8ms Panel-PVA 875.00 ₪ 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 1366/1156/775/AM3/AM2 135.00 ₪ 1 Seasonic …

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by username80,

שלום לכולם, קניתי מחשב של DELL עם VISTA HOME ואני רוצה לפרמט ולהתקין XP PRO. 1. האם כדאי? 2. האם אני צריך לעשות משהו מיוחד לפני? 3. האם תהליך הפירמוט וההתקנה זהים למחשב רגיל? 4. האם זה יפגע לי באחריות במידה והמחשב יתקלקל בעתיד? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by icebreak,

יש לי שאלה, בכמה נראה לכם אפשר למכור מחשב עם: AMD ATHLON XP 1700+ PALMINO ASUS A7V-266E 512+256MB (OCZ DDR RAM ספק 300W + מארז SIMBADDA ATI RADEON 9600PRO 256MB כונן DVD-ROM ASUS *12 מאורר AEROCOOL XCOOL למעבד

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by lee.,

שלום לכולם. ההורים שלי מעוניינים במחשב חדש במקום הישן שלהם. אני מנסה להרכיב להם מחשב כדי שלא יקנו אחד מורכב פשוט וזול שיתקלקל מהר מדי. השימושים העיקריים יהיו גלישה, אולי משחקים די ישנים של הנכדות עניתי על השאלות, והרכבתי מפרט עם כמה אפשרויות שונות שיופיעו אחרי התשובות. אשמח לעזרה והכוונה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נניח 200 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר גלישה באינטרנט, קצת צפייה במצגות. אולי משחקים ישנים(HoM&M4 אולי גם 5) המחשב לא אמור לשמש לצפייה בסרטים, אבל לא מן הנמנע שהוא כן יעשה זאת בהמשך. צפוי מסך חדש, כנראה 22-24 FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  19. אשמח לשמוע הצעות. חג שמח.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by Norm4nde,

צריך מחשב נייד חזק עם כרטיס גרפי חזק ביותר.. מעבד מצויין ...

21. Board: ABIT Fatal1ty F-I90HD 620 NIS Chip: Intel E6600 1400 NIS RAM: OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ 730 NIS PSU: ENERMAX LIBERTY 400W 460 NIS HDD: WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII 495 NIS TV CARD: LEADTEK Winfast PVR2000 485 NIS DVD BURNER: LG DVDRW GSA-H30N SATA 210 NIS מפרט שבניתי בשביל מישהו.. יש לו מארז... הכל יוצא 4400 איך?

• 12 תגובות
    • 745 צפיות
  22. שלום לכולם , אני מעוניין במחשב חדש בטווח מחיר שציינתי . ללא מסך אבל עם ציוד היקפי של רמקולים,עכבר מקלדת ( אם אפשר להכניס קצת איכות בתקציב..לפחות לא המקלדת הרגילה של ה-20 שקל) . דגש למפרט : מעבד אינטל - חובה דיסק קשיח - 500 ג'יגה כרטיס מסך- לא OB . באיזור האיכות של 9600GT . המחשב מיועד למשחקים (לא כבדים) וגלישה ברשת . * הדגשים ע"פ בקשת אחי שהמחשב מיועד בשבילו , כך ש-AMD חביבתי לא באה בחשבון בכל מקרה . אשמח אם אפשר להרכיב מ-SKYPC בראשל"צ . תודה רבה מראש לכל מי שעוזר .

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  23. שלום, מבקש עזרה בבחירת נייד לעבודה. המחשב יעסוק בעיקר בעבודה עם AutoCAD, לא מיועד למשחקים ולא לסרטים. העבודה בעיקר בחוץ או ברכב. עדיפות למסך מט. תקציב עד 6,500 ש"ח. רצוי זמן אחריות ארוך. חברות מועדפות: DELL, ASUS, סמסונג, Lenovo גודל כונן קשיח מועדף: 256 ומעלה, עדיפות ל-SSD. משקל הנייד המועדף: אין עדיפות. גודל הצג: 14 אינץ' ומעלה תודה, איל

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by EnerGy,

שלום, חשבתי על המפרט הבא : http://www.skypc.co.il/pl_product~sky120~88~0.htm ולהוסיף את המסך 2243BW. שימו לב שהמפרט כולל את ה2600HD וייתכן שהספק והמארז ג'נריים. אם אתם רוצים להציע מפרט חלופי אני מבקש שהחנות תהיה באזור ראשון לציון או רחובות. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  25. Started by shronxx,

אני צריך מחשב בעיקר למשחקים כולל מסך 15 אינץ עכבר מקלדת צורב די וי די ועוד כונןן כלשהו ושאר הרכיבים הפנימיים...ושיהיה ניתן להשיגם ב PANDAS או נועה מחשבים.. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים