עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב להורים, דרוש רק לוח אם+מעבד+זכרון פנימי+מארז עם ספק המחשב מיועד בעיקר לגלישה, SKYPE, ואולי קצת כתיבה בWORD, עדיף כמה שיותר זול

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  2. פוסט חדש בנוגע למפרט מחשב. מפרט מחשב שהיעד שלו הוא : משחקים חדשים, סרטים, אינטרנט, Office וכו'. אגב מה כדאי היום מחשב מבוסס INTEL או AMD? והתקציב הוא : 3,500 עד 4,000 ללא חריגה עדיפות ל- 3,500. שהמחשב יכלול : צורב DVD, מקלדת, עכבר, פלופי. ללא מסך תודה.

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by erashel,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לצבא השימושים יהיו אינטרנט, סרטים וקצת משחקים אני יודע שנייד זה לא ממש למשחקים אבל אני בכל זאת רוצה קצת לשחק משחקים לא כבדים מאד (MW2) התקציב שלי הוא 3000-4000 יש את הנטבוק 1201N של אסוס שאומרים שהוא לא רע אבל זה בכל זאת רק נטבוק ואני מעדיף נייד אמיתי אני לא מבין בניידים בכלל ואין לי מושג מה לקנות אם מישהו מבין ויכול לעזור אני אשמח זה די דחוף כי אני חוזר עוד כמה ימים לבסיס ואני רוצה להספיק לקנות

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by elibegi,

שלום חברים מחפש מחשב נייד בתקציב סביבות ה-5000 ש"ח משמש לצרכים סטודנטיאליים בעיקר שיהיה צורב מעט גרפיקה - פוטושופ חשוב שיהיה קל למדי משך סוללה ארוך מסך לא קטן - 14 ומעלה. הרדיסק לפחות חצי טרה אחריות לפחות שנתיים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  5. נכנסתי לאתר של microsoft כדי לראות את המשטח וראיתי מידות מאוד מוזרות. יש לי מחשב 13.3 ולפי המידות שם הוא אפילו לא יהיה ברוחב ובארוך שלו? זה הגיוני שהוא כל כך קטן?! יש למישהוא ניסיון איתו? תודה רן!

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by yan_dixx,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לצורכי הרצת משחקים ושימושים רגילים. גודל המסך לא משנה, שטח דיסק גם כן, מה שאני זקוק לו זה מחשב חזק שיוכל להריץ את המשחקים המובילים בשוק ללא שום בעיה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  7. זה יגרום לנייידים עם המעבדים מהדור הקודם לרדת במחיר? תודה אלעד[br]פורסם בתאריך: 17.01.2011 בשעה 13:47:21 שאלה מיותרת ראיתי את התשובה למטהאפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by it_amit,

שלום לכולם, לאחר שהת'רד האחרון הסתבך ונהיה לא ברור אני פותח כאן אחד חדש. התקציב עלה קצת לאור הדרישות ואני כבר יודע קצת יותר מה אני רוצה. אז הדרישות הן: תמיכה ב Full HD כולל חיבור HDMI שמעביר גם סאונד לצורך חיבור לרסיבר. המארז צריך להיות קטן יחסית במידות מקסימליות של: רוחב 43 ס"מ, גובה: 20 ס"מ ועומק: 55 ס"מ. שכמובן יהיה שקט וקריר יחסית. לוח מסוג ATX עם אפשרות לחיבור 2 כרטיסי PCI , עדיפות למעבדי אינטל. מה שכבר סגור: מקלדת ADESSO \ XGENE כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR150 MCE הארד דיסק - 500 ג'יגה מספיק בינתיים. Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz 2Mb 800Mhz Box 399 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=22657 Gigabyte GA-73PVM-S2H nVidia 7100 LGA 77…

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by bigben,

לגיימינג קל ושימוש של עד 3 פעמים בשבוע בערך כי אני חייל דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Athlon II x3 Triple Core 455 3.3Ghz Socket AM3 Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12902 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 GT http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8259 לוחות אם למעבדי ‏AMD: ASUS M5A78L-M LX AM3+, 760G, DDR3 1333, VGA, ATI HD3000, PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12897 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11724 דיסקים קשיחים: Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III ST3500413AS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12074 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6570 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin…

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  10. אחי זקוק למחשב נייד ללימודים (עבודה משרדית) ומשחקים קלים. המחשב יקנה בארהב. הסוללה צריכה להיות חזקה 3 שעות לפחות, רצוי כמה שיותר. גודל המסך מינימום 13 אינץ, לא משנה רחב או לא, רצוי לא מבריק אך גם מבריק זה בסדר. משקל לא מעל 3 קילו רוצוי פחות. חייב להיות אפשרות הרחבה לאחריות בין לאומית כדי לתקן בארץ במקרה של תקלה לא להתייחס למכס במחיר. תודה מראש ערן. ערכתי את התקציב מחדש לאחר שבדקתי מחירים

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  11. שלום אני מעונין לקנות מחשב ניייד בארהב המחשב יוזמן דרך אמזון ויגיע למלון שאהיה בו בברורים שעשיתי באמזון לא הצלחתי להבין האם יש אחריות בין לאומית על מוצר או לא שאלתי : האם מישהו מכיר דגם או מותג שכדאי לקנות אותו מאחר והוא מקבל אחריות מלאה ואין כל מיני הפתעות שמגלים בארץ בבוא היום? האם יש איזשהן המלצות לגבי עיניין האחריות הבין לאומית תודה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  12. ציוד היקפי רק עכבר..

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by coefly,

שלום לכולם, מעוניין לקבל יעוץ למפרט מחשב לעריכת וידאו. מעוניין לעבוד עם תוכנת הפרימייר. דיסק קשיח ומארז כבר יש. חשבתי על מעבד i5 3450 אבל אני לא ממש מבין בזה. התקציב שלי למעבד, לוח אם וזיכרון הוא 2000 שקלים. את כל שאר החלקים כבר יש לי :-) תודה מראש על היעוץ, ליאור

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  14. רציתי לדעת איך אני מגדיר במחשב נייד MSI שכשאני מוריד את המסך אז האינטרנט לא יתנתק (המטרה היא בשביל הורדה של קבצים שכשאני אוריד את המסך זה ימשיך להוריד). מדובר בwindows 7 באנגלית.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  15. Started by Beginner,

קניתי מחשב נייד מאמריקה ASUS M50VM-B1 היום בערב המחשב נכבה לפתע. בדקתי את הטמפרטורה של הנייד ויצא 41C. אחרי שנסיתי להדליק אותו, אחרי כמה נסיונות הוא נדלק. - מה אפשר להיות הסיבות שגרמו לכיווי המחשב? -האם יש ספק רשמי לחברת asus בישראל שבה אני יכול לממש אחריות במידת הצורך?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by Nirco,

אני כבר כמה שבועות מחפש מחשב נייד בשביל אחותי, במקרה נתקלתי בדגם ה"ל בהנחה משמעותית האם הוא משתלם? היום אחותי חוגגת 18 וההורים שלי הבטיחו לה מחשב לאחר שאבא שלי היה סגור על dell vostro 1014 קראתי תגובות של אנשים שמהן הבנתי שהרמקולים שלו עלובים ביותר. השימושים הם: גלישה אינטרנט ומסמכים אולי קצת סרטים עם דגש על נוחות שימוש אחריות ארוכה וביצועים טובים בוינדוס 7. התקציב: עד 3600 ש"ח גודל: 13-14 בערך אלה אם כן יש מסך גדול יותר במשקל קל יחסית. זמן סוללה: 4 שעות ומעלה. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  17. Started by assafovadia,

שלום בניתי את המפרט הבא: Core™2 Duo E6600, 1066 MHz, s775, 4MB Gigabyte 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E DDR II 667 1GB TwinMOS XFX GeForce 7950GT 512MB PCI-E Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II Thermaltake Big Typhoon 4 In 1 A-Top X-Blade 520W מה אתם אומרים עליו?הוא ייצא בערך5000-6000 הוא למשחקים בעיקר,מה דעתכם עליו? יש הצעות לשיפור?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  18. ציוד היקפי, מסך - כבר יש. מחיר: של בין 3.4 ל-4 כאמור. שימושים: משחקים, עריכת אודיו(בחשיבות פחותה), ושימוש יומיומי. המסך שיש לי הוא LED FULL HD שקט חשיבות - 7/10 אוברלקלוקינג לא אין צורך במערכת הפעלה גר באיזור חיפה, לא קריטי לי מאיזה חנות, מניסיוני KSP הם זולים ונותנים שירות טוב. רכיבים: - חובה כרטיס קול שמתאים ל5.1 - רצוי אפשרות ל FIREWIRE אבל לא חובה(למרות שאני חושב שלרוב הלוחות יש את האופציה...) - וגם דרושה כניסת USB3 -וגם - שיהיו שלושה סלוטים לRAM (בד"כ זה המצב, אך לפעמים יש רק שניים - וזה מעצבן לשדרג בצורה כזאת) שדרוג - רצוי שלא. הרעיון לקנות מחשב "שיחזיק להרבה זמן". תודה מראש. ZBBZ.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by cozmo,

שלום אני מתלבט ברכישת מחשב נישא. האם כדאי לקנות את ה- lenovo300 n100 עם המעבד החדש של אינטל (duo) או לרכוש את ה- R50 הישן (והזול משמעותית). השאלה אם כדאי להשקיע 2000 ש"ח בקניית מחשב עם המעבד החדש? אם ידוע על מחלות ילדות של המעבד החדש Dou? ועוד שאלה מהו המעבד sonoma -pentum מה ההבדל בינו לבים ה-centrino הרגיל. תודה

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  20. זכרון 2GB 667MHZ מעבד T7250 כרטיס מסך מובנה X3100

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  21. שלום לכולם, עקב תקלה חמורה במחשב הקיים (פנטיום 478 שמוכן לעבוד רק עם כרטיס מסך PCI), מסתמנת החלפת המחשב. אני שוקל להשתמש במארז והספק הקיימים (ספק של 550 וואט - חברה בשם TOP). למארז יש 2 מאווררים לא מנוהלים (לא זוכר גודל). כמו כן קיימים דיי הרבה דיסקים קשיחים (2 של 200ג"ב [ב-רייד 0 ]+ 1 של 500 + 1 של 750 + 1 של 320), ובנוסף דיסק חיצוני לגיבויי של 1TB, המחשב משמש בעיקר לעריכת תמונות (פוטושופ) ועריכת וידאו (פינקל מיקרו + פרמייר) -- כעת גם ב- FHD כפי שמצלמת הוידאו שלי מפיקה. מעבר לעריכות למיניהם, גלישות וכד' ברצוני להשתמש במחשב גם למשחקים בסגנון SL, GTA IV ודומיהם.. התקציב שחשבתי עליו הוא סביב ה-6,000 ש"ח עם אפשרות להתגמש רצוי כלפי מטה. אשמח לעזרתכם, המסך נכון להיום - 19" CRT…

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  22. מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1066 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤625 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL מחיר: ¤1784 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤220 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK מחיר: ¤974 מארז: ANTEC P180-S ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU מחיר: ¤921 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm מחיר: ¤254 מחיר סופי לאח…

• 12 תגובות
    • 770 צפיות
  23. המחשב מיועד למשחקים, שיכלול גם כרטיס רשת אלחוטי. תודה מראש. עריכה: התקציב יכול לחרוג טיפה לא ביג דיל, אבל זה פחות או יותר הבסיס. עוד כמה דברים שחשבתי שחשוב לציין: * לא חייב הארד דיסק גדול * צריך ציוד היקפי * שהמסך יהיה LCD זהו פחות או יותר, תודה.

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by asmon,

ללא ציוד היקפי למשחקים. זה לא בשבילי.

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  25. אני יודע שזה יקר, אבל עזבו כעב ראש שלי איך להביא חצי מזה מחו"ל... בכל אופן... מה הייתם משנים\מוסיפים\מורידים במפרט שיהיה יותר אפקטיבי... יותר טוב?! (אגב מחשב לגיימינג ועריכת מוזיקה) תודה מראש ליאור. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים