ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
המפרט צריך לשמש למשחקים חדשים בהגדרות גבוהות, לצפיה בסרטים, ולשימוש כללי חלק ומהיר, גם בריבוי פעולות בו זמנית. כניראה שבעתיד יבוצע OC... מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤781 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤557 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤460 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤999 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44020 צורב LG GS…
-
- 12 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חושב על רכישת Tablet 12.1 מעט איכותי . חשבתי לחכות כמה חודשים עד ליציאת HP 2730P אך לאחרונה נתקלתי בביקורות חיוביות על Fujitsu . אני יודע שHP טרם יצא וקשה להשוות בינהם . אך יחד עם זאת, מה דעתכם על בחירה בינהם ועל Fujitsu בפרט? http://store.shopfujitsu.com/fpc/Ecommerce/buildseriesbean.do?series=T4220
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים ערב טוב לאחרונה רכשתי מחשב נייד מחו"ל מדגם inspiron 1525 של חברת dell במחשב קיים התקן בלוטוס אך לא מצאתי באף אתר או במחשב שום דרך איך להפעיל את האופציה המערכת הפעלה שלי ויסטה השמח לקבל עזרה בתודה מראש כפיר ..
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לפני כמספר ימים התלבטתי לגבי מפרט בתקציב של 1800 ש"ח פלוס מינוס, עדיף בלי חריגות של מעל 100 המפרט שלי הנוכחי הוא כזה: פנטיום 4 3 ג"הרץ 512MB RAM MSI RADEON X300 ככרטיס מסך 80 ג"ב הארד דיסק. אין לי מושג מעבר לזה על המחשב שלי מה שבטוח, שקודם כל הוא עושה רעש זוועה והוא נורא איטי. לוקח לו עד 6 שניות לפתוח תמחשב שלי ואפילו יותר אם לא פותחים אותו הרבה זמן ואז עוד 4 שניות עד שהוא מציג את האייקונים וזה סתם דוגמא, יש דברים שלוקח לו הרבה יותר זמן. סטארט אפ כמעט ואין תוכנות בהפעלה לוקח לו איזה 6 דקות. ובהפעלה הוא עושה רעש יותר חזק מהמכונת גילוח שלי באמת... המסך שלי סבבה הציוד ההיקפי והכל סבבה. אני יודע שאין טעם לשדרג עם מה שיש לי היום, אבל שימו לב למה שאני עושה במחשב: מסנג'ר אי…
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך רק סידרום לוח אם כרטיס מסך ONBOARD מעבד וזיכרון זהו!
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי אם אני קונה מחשב ויש לי 8 אלף תקציב מה הייתם מציעים לי לקנות אני שם דגש חזק על מארז קריר כי אני יעשה בדוק אוברקלוקים.... עם מישו יכול לארגן משו רציני כולל מסך ב 9 אלף יהיה נחמד! מסך כמובן 22 אינצ וכמובן מדובר בכול חלקי המחשב
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים, מחשב מחשב נייד לצרכים יום-יומיים (אופיס, אינטרנט ומייל, מולטימדיה וסרטים) עבור חבר מהעבודה (הוא מתכנת במקצועו, וכן ייצא לו לעבוד גם על הלפטופ) ועבור אשתו. דגשים: מסך 15.4" (אם יש גדול מזה, והמשקל נשאר עד 3.2 ק"ג ועומד בתקציב עם שאר הדרישות, אז זה יהיה נהדר) זמן סוללה ארוך ככל האפשר (גם אם זה אומר סוללת 9 תאים במקום 6 תאים) אם יש אפשרות ללא מערכת הפעלה - זה יהיה נהדר לתקציב. המחשב מיועד למולטיטסקר (המון אפליקציות פתוחות כל הזמן) רצוי מעבד - לפחות T8100 (כח עיבוד חשוב) זכרון 2GB לפחות. יציאת DVI או HDMI לצורך ניגון מדיות וידאו ע"ג מסך או מקרן חיצוני. דיסק קשיח 250GB בינתיים מצאנו פחות או יותר בתקציב שלנו את הדגמים הבאים: HP Pavilion DV-6860 HP Pavilion DV-6…
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, רציתי להבין מה זה המחשב הזה? לפי המפרט שלו והמחיר שלו בזאפ הוא לא משהו בכלל. מחירו בזאפ 3000 שקל. החסרון הכי גדול שלו זה הרזולוציה המסכנה במסך 800X600 : (אני לא מעוניין בו, שואל בשביל אנשים אחרים) מה דעתכם עליו? האם הוא יספיק לצרכים בסיסיים של עבודה על מסמכים וגלישה בסיסית באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השימושים שלי במחשב הם בעיקר משחקים, סרטים ומידי פעם גם עיצוב גרפי וקידודי וידאו. התקציב שלי הוא 6K עם מסך, ואם יש צורך אז אפשר לחרוג. אני לא צריך ספק, כבר יש לי אחד מתאים, אני לא מתכוון לעשות OC. חשוב לציין שהמחשב יהיה בחדר שלי ולכן חשוב לי השקט, אבל אני לא פנאט בעניין הזה). אשמח לסגור על מפרט עד יום ראשון (אז אני מתכוון לקנות את המחשב) זה המפרט שבניתי: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GI…
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ידידה שלי רוצה מחשב חדש...האמת שאין לה תקציב מוגדר אבל חייב לכתוב בכותרת לפי מה שהבנתי ממנה 3000-3500 שקל יהיה מחיר סביר למערכת כולל מסך. אני יודע שקשה לבנות משהו משתלם בתקציב הזה אבל תנסו לעזור... 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? לא יודע...לא קריטי.. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים, סרטים, מוסיקה, הורדות, אינטרנט ויישומי אופיס...ואולי גם קצת פוטושופ אבל לא משהו מקצועי... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך מסך (שיהי…
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום אני חבר שלי מחפש מחשב נייד בינוני שיבוא עם מצלמה ומיקרופון מובנה.. הצרכים שלו מהמחשב הם גלישה באינטרנט עריכת מסמכים ותמונות שלא יהיה חלש מדיי ולא חזק בשביל משחקים תקציב 2500 ל 4000 תודה
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הגיע לידי מחשב נייד מסוג toshiba satellite 220cds. מחשב נייד מאוד ישן, אך עדיין עובד. הוא עובד על פנטיום אחד... וזה מאוד משעשע. יש עליו windows 95. רציתי לדעת, כיצד אני מפרמט אותו? זה בשלב הראשוני. אני זוכר שבתקופת ה98 היה תקליטור אתחול שהיה עושה את זה, אבל למחשב הנ"ל אין כונן תקליטורים (או לפחות אני לא רואה אותו...). איך אני מגיע לביוס במחשב כזה? ניסית del, ניסית F1 ואת F4. מישהו זוכר מקשים אחרים לביוס? אחרי שפירמטתי איך אני מתקין את windows 98? אני זוכר שגם פה היה צורך בתקליטור אתחול. אם מישהו יכול להגיד לי כיצד להגיע לדוס, ומשם לפרמט ולהפעיל את הוינדוס, זה יעזור לי מאוד. נ.ב. אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי אפילו איך רק לשדרג, גם זה טוב. למפרט של הבלוק הזה: http://ww…
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לעוזרים! חברה שלי מתחילה עוד מעט לימודים והיא צריכה לרכוש מחשב טוב לגרפיקה. אני לא יודעת בדיוק מה יהיו התוכנות אבל אני בטוחה שחלק מכם יודעים בטח משהו בסגנון של PHOTOSHOP, 3Dmax, ILLUSTRASOR וכדומה. איזו חברה הכי מומלצת למחשב גרפי? 1. HD צריך להיות מעל 200 ג'. 2. מסך 15.4 אינצ'. 3. עדיפות למחשבים קלים ושקטים. 4. בנוסף היא רוצה לרכוש תחנת עגינה. 5. כרטיס מסך מטורף שיריץ את כל התוכנות הכבדות של העיצוב הגרפי. 6. מעבד חזק ויציב. 7. 4 כניסות USB. 8. צורב DVD. אם אתם יודעים עוד על דברים שהיא זקוקה להם במחשב אשמח לשמוע בתודה, מורן.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בהמלצה למפרט עבור מחשב ביתי (ללא מסך) עד 2K. השימושים: אופיס, גלישה (כולל אימיול/טורנט), פיתוח (סימולציות,VB, PHP, MSSQL, DOT NET), מעט גרפיקה, משחקים (לא כבדים גרפית), צפיה בסרטים. מעדיף INTEL ולא AMD. חשוב: שיהיה שקט. תודה, מיקי
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום צריך מחשב לעבודה כללית בבית (גם למשחקים אבל פחות חשוב) 2500 שקל ללא ציוד הקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים..) תודה. חשוב מאוד שהמחשב ירכש מאזור השרון (הוד השרון,כפר-סבא,רעננה)תודה.
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם המפרט הזה בסדר אם אני צריכה להחליף חלקים מיועד לעבודה משרדית גלישה באינטרנט הורדות ומשחקים ברמה בינונית יש לי כבר ציוד הקפי חשוב לי שיהיה שקט במיוחד לא מתוכנן OC מעבד Intel Core 2 Duo E8500 יחידת קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם MSI P35 Platinum זיכרון פנימי G.Skill DDR2 F2-4200PHU1-1GBSA דיסק קשיח WD1600JB Western Digital צורב / כונן אופטי Pioneer DVR 215 כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce EN8600GT 512MB PCIe כרטיס קול / אודיו Creative Live 5.1 מארז Cooler Master Centurion 532 ספק כח כרטיס רשת תודה
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מפרט מחשב מארז- CoolerMaster CM690 מעבד- core 2 Duo E8400 Intel לוח אם- Asus P5Q PRO זיכרון- DDR2 4096MB 1000MHz CL5 G.Skill כרטיס מסך-ATI HD4870 512MB PCIe ו ספק כוח- Corsair VX 550W צורב- DVD- GH22NP20 LG 22X כונן קשיח- כונן קשיח Seagate ST3500320AS מאוורר למעבד- CNPS9500-FanMate Zalman או Thermaltake V1 Cpu Fan מה עדיף מבחינת שקט יותר, וקירור? יש לי מסך 22 אינצ מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד מבקש חוות דעת תודה.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
השימושים העיקריים במחשב יהיו משחקים כמו Crysis וכו', אבל גם עריכת תמונות(שזה כולל Photoshop ותוכנות 3D למיניהן) עריכת מוזיקה(Cubase) וגם קצת עריכת וידאו. אני מעדיף Q בגלל שאני אשתמש בתוכנות כבדות שינצלו את ארבעת הליבות. יש מצב לחריגה ל-6000,והמפרט כולל מסך,מקלדת ועכבר אלחוטיים,ללא רמקולים. OC מתוכנן,ולא מתוכנן CF . תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום. הנני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש , התומך בתוכנות הכבדות למיניהן, יתמוך בשתי מערכות הפעלה (וינדוס ולינוקס) , וישמש גם לשימוש סטנדרטי כגון סרטים,שירים, ... אה וחשוב מאוד שתיהיה גישה לאינטרנט ! קראתי חלק מן המאמרים שיש פה בפורום, ניהיה לי קצת מושג איך בערך לבחור מחשב. אך עדיין, אני צריך עזרה. והייתי רוצה גם כמה המלצות לגבי: 1)ראייה בעייתית, אני צריך מסך שלא יהרוס את העיניים , או לפחות באופן הכי לא משמעותי, מבין אלו שיש. 2)תחנת עגינה - מה זה בדיוק? האם ללא תחנת עגינה אני אצטרך לבזבז זמן כדי להפעיל התקנים מסויימים , או שהם עדיין יהיו כבר מחוברים ויעבדו בעת הפעלת המחשב? ובקיצור, האם זה הכרחי התחנת עגינה הזאת? 3)מה צריך שיהיה במחשב שלא יתחמם הרבה ומהר? 4)איך צריך לבחור ס…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד לאמא ואני צריך פה קצת את העזרה שלכם. אמא מורה = סוג של עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) עוד הערה, זה שאני לא מעוניין במפרט שאני אצטרך לבנות ולהזמין , אלא אני מעוניין בדגם מסויים שכבר בא עם ההצעה שלכם. תקציב: 0-3000 שקל חחח יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 - 700 שקל יד ראשונה. מערכת הפעלה: לא ממש משנה בלוטוס, יציאות מיוחדות ואחרויות בין לאומית : לא נחוץ גודל מינימלי של כונן קשיח: 100 ג'יגה אין העדפה לחברה מסויימת. משקל הניד המעונין: מקסימום 2 ק"ג. כמה שפחות, יותר טוב. גודל הצג: עדיף שהמסך יהיה יותר מ-12 אינץ', אבל שלא יהיה גדול יותר מ-15. אם קיים 14 או 13. [או אם יש 15 שלא עולה על המשקל המצויין למעלה] מטרת שימוש המחשב: כמו שאמרתי , אמא מורה והמחשב…
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הכטיס NVIDIA GeForce 9200M GS מבחינת ביצועים???? הוא יכול להחזיק משחקים חזקים ??? סרטי HD???
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שהולך לצאת CRYSIS חדש, אומנם הוא ידרוש פחות משאבי מערכת אך אולי זה זמן טוב לשדרג את מה שיש לי כיום. יש לי מחשב בן שנתיים שקניתי בזמנו בעצתכם, המפרט הקיים הינו לוח אם ck conroeXfire-eSATA2(775,945P,DDR2 667, 2xPCI-E crossfire,HD AUDIO, SATA2, 1394, GBL) יש לי 3 ג'יגה זיכרון כרטיס המסך שלי הוא Asus 7600GT 256MB ויש לי פנטיום DUAL CORE 2.66 533MHZ 2*1MB אני מחפש מפרט חדש שיריץ משחקים בצורה טובה. המארז שלי הוא מארז טוב (לא זוכר איזה אבל המלצם לי עליו פה - הוא מומלץ ולא גנארי) ולכן לדעתי ניתן להשתמש בו. אולי גם בHD שלי ניתן להשתמש. אין לי צורך ביותר מקום או במהירות נוספת. כמו כן ניתן להשתמש גם בצורב הקיים וכל האביזרים החיצונים (רמקולים, עכבר מקלדת ומסך) אשמ…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד: E8400 לוח אם: EP45 - DS4 כרטיס מסך: HD4850 זיכרון: DDR2 667 4GB מה אתם אומרים? אני הולך לשחק עם זה במשחקים עם הרזולוצייה 1650X1080. (מסך 20 אינצ')
-
- 11 תגובות
- 752 צפיות
-
-
המחשב הנוכחי שלי: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz לוח אם: Intel Dragontail Peak DP35DP זיכרון: 8121 MB (DDR2-800) Samsung M3 78T5663DZ3-CF7 כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB כרטיס קול:Razer Barracuda AC-1 Audio Card דיסקים קשיחים: WD2500JS (232 GB) WD3200AAKS (298 GB) WD5000AAKS (465 GB) מסך: Dell 2407WFP-HC מערכת הפעלה: Vista Ultimate 64-bit ספק כוח: Enermax liberty 400W יש ציוד היקפי, מקלדת-עכבר, רמקולים, אוזניות (STEELSOUND 5H v2.. אחלה אוזניות!), אני לא יודע האם משתלם לעשות OC, ואם כן אז אשמח לעשות, הקירור שלי הוא מאוורר FREEZER-7. הייעוד העיקרי של המחשב שלי: לרוב אני משתמש בו בשביל תכנות ממש כבד בMATLAB, אני צריך אותו גם בשביל עיבוד תמונה בפ…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב בתקציב של 4000 שקלים (6 תשלומים) ללא ציוד הקפי או דיסק קשיח. כלומר, צריך מעבד, זכרון, לוח אם, כרטיס מסך וצורב (+ספק ומארז, כמובן). אין לי העדפה לחומרה מסויימת או לכמות מסויימת של ליבות, אבל הייתי מעדיף מאוד להשתמש בלוח אם שמגיע לווינדוס כמה שיותר מהר (במקרה ואתם יודעים את הנתון הזה ). אין צורך בהרכבה בחנות, אני יכול להרכיב לבד את המחשב (אני מקווה שזה לא השתנה יותר מידי מלפני שנתיים ) דבר אחד שהוא חובה אבל אני מניח כי מיותר וקיים בכל אופן, הוא תמיכה בDVI\HDMI בכרטיס מסך. תודה רבה לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-