עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by דובי770,

מה שווי הלוח? בשימוש כשלושה חודשים, נמכר עקב שדרוג, אחריות מפלונטר. בוצע OC קל נמצא במערכת שלי, עם ספק איכותי, ראו במפרט. במידה ומשנה, המארז מאוורר מאוד. נראה לי שציינתי הכל. אז בכמה אני יכול למכור אותו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי מסך 19" מערכת הפעלה ויסטה כונן קשיח 320 ג'יגה מקלדת ועכבר + רמקולים סראונד. יש לי ספק כוח - אני מאמין שסטנדרטי, האם דרוש להחליף? יש לי DVD מהיר... יש לי כרטיס radeon x1550, לא משהו בכלל אגב... מעבד dual core 4 של פנטיום (3.00) לוח אם תואם של אינטל גם כן.. אני מעוניין להפעיל את GTA IV לכשייצא למחשב, ולשחק אותו על הגדרות גרפיות טובות מאד. הבנתי שלמשחק יש דרישות מטורפות. אילו חלקים עלי לשדרג? אין לי הגבלת תקציב, אבל אין צורך להשתולל יותר מדי

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by PzD,

אהלן חברה.. יש לי מחשב נייד מסוג ASUS 1005HC והאות כ\F לא עובד... כנירא התקלקל או משו .. ואני לא יודע מה לעשות .. אם יש לכם הצעות או משו .. ואין שום דבר שיכול לתקן, איפה אני יכול לקנות לוח מקשים (מקלדת) חדשה ואם אפשר עזרה להחליף אותה. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by IlanF,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. אין לי כרגע משהו ספציפי אז נגיד BF4 ברזולוציה של 1440X900. הגדרות כמה שיותר גבוהות למרות שאני מאמין שבתקציב כזה לא יהיה יותר מבינוניות וגם זה בלחץ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם יש אפשרות שייכנס לתקציב אז מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז וסידירום לא צריך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם הא…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. התקציב 1500 שקל פלוס מינוס. לא כולל מסך. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ולאוניברסיטה. לא זקוק לכרטיס גרפי משובח וכרטיס קול משובח אלא משהו ON BOARD שיעשה את העבודה. כולל צורב וללא כונן DVD. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי חבר'ה יש לי מחשב כזה: פנטיום 4 , 2.4 ג'יגה, 512 זיכרון DDR , לוח אם ישן (אסוס P4 משהו...) וגם כרטיס מסך לא משהו (128 ATI READON או משהו כזה) הארדיסק WD 200 GB 7200RPM וכל השאר בטח לא מעניין. בכל מקרה אני רוצה להתחיל לשחק במשחקים החדשים , אבל רובם מקרטעים לי בצורה איומה יש לי 2000-3000 שח לשלם על שידרוג. ממה שהבנתי מחבר אני צריך רק כרטיס מסך בןז*** וגם לוח אם חדש ואז הכל ירוץ סבבה. אז יאללה. תמליצו לי על מה לשדרג בסכום כזה, ובבקשה לפרט שמות של חלקים! ממש תודה! אני כבר להוט לקנות... אז יאללה שפכו !!

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, אני חדש פה בפורום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד קל לנשיאה (עד 2 ק"ג), וזמן סוללה ארוך. הצרכים שלי הם גלישה, אופיס, ותכנות ב- C#. חשבתי על Asus 1215P. מה דעתכם? בתודה מראש, עמית

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by p1mp,

מחפש לאחותי מפרט מנצח ב-2500 ש"ח הצרכים: ICQ, MSN ושאר זבל אינטרנטי... משחקים לילדות (יש כאלה?) סרטים, סדרות ועדיף שהכרטיס מסך (שכנראה יהיה מובנה בלוח) יוכל להתחבר לטלויזיה גם. בקיצור, הארד דסק של WD 160G אני יודע לבחור לבד, אבל אני לא עדכני בנושאים של לוחות צ'יפסטים ומעבדים ופה אני צריך את העזרה. יש לי fetish ל-ASUS אז אם אפשר שהלוח יהיה שלהם, מה טוב ...ועם כרטיס מסך מובנה כמובן, תודה רבה. עריכה: לא אכפת לי אם זה אינטל או AMD ואני חושב שvista מחייב 2GB זכרון.

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח לנצל למקסימום ולא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גיימינג בסיסי, למשחקים כמו קומבאט ארמס, ברמה אפילו יותר גבוהה. השימוש במשחקים יהיה גג 8 שעות ביום (מספר אנשים בבית) ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 19 אינץ' לא רחב, נראה לי ש1024X900. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שאפשר, עדיף על גבוהות. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא כל כך חשוב, 3-4. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה צריך, XP או ווינדוס 7. גם הרכבה צריך. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? א…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  10. Started by The Ball,

אז ככה יש לי מחשב ואני רוצה לשפר אותו באיזה שהי צורה אבל אני לא יודע איך הנה המפרט: מעבד Intel 1.7 לוח אם Intel Garibaldi Socket 423 כרטיס מסך GeForce 2 GTS 64DDR זיכרון 256 RDRAM דיסק קשיח WD 40 GB 7200 מסך LG 776 FM מערכת הפעלה WIN 98 עכשיו אני רוצה לשפר אחד מהחלקים האלו אבל אני ממש לא יודע מה אני משחק הרבה במשחקים כמו NBA 2003, Unreal Tournement, WarCraft 3 בקיצר משחקים כבדים... איזה חלק/חלקים הכי כדאי לי לשפר כדי שהמחשב יעבוד יותר טוב ולא יקרטע אחרי כל משחק שאני משחק (כמו עכשיו ???) תודה על העזרה!!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי הרכבתי מפרט שמיועד למשחקים ולאוברקלוקינג רציני!! אבקש שלא תרכיבו לי מפרט אחר אלא רק תציינו חלקים אחרים שיאפשרו לי תוצאות יותר טובות. המפרט: Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1470 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=676 Thermalright Ultra -120 eXtreme CPU Cooler ¤331 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=220 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤580 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Reaper HPC Heat Pipe Conduit CL4-4-4-15 ¤556 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=62 Pine XFX nVidia GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1511 url]http://www.foxpc.co.il/p…

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Ashand,

אז ככה אני רוצה למכור את המחשב הישן שלי q6600 מעבד quad core 8gb זכרון בדואל צא'נל לוח אם abit ip35 pro כרטיס מסך hd4670 512mb מה לדעתכם הערך שלו היום? בכמה אתם הייתם קונים?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by DJ BLACK NIGHT,

שלום לכולם ! אני צריך מפרט למחשב ב- 4,000 שיהיה מתאים ל OC המחשב יהיה בעיקר למשחקים, ולעבודות ... מה המחשב הכי טוב שאפשר לקבל במחיר הזה ? תודה לעוזרים !

14. מטרות המחשב: משחקים, אינטרנט, מוזיקה וסרטים וכמובן, פנאי. דרישות: מחשב שקט בדגש, הוא יימצא בחדר השינה קרוב למיטה. מתלבט בין מארז עם חלונות או בלי, וגם לבין מארז עם ספק מובנה או לחוד כל דבר. ישנו מסך 19 אינץ' דק, בשאיפה לשדרג ל-22' בעתיד. אני כמעט סגור לקחת את המעבד הבא- Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz Tray. אלא עם כן משתלם לי אחרת. לוח אם של ג'יגבייט או אסוס, יש באמת הבדל ביניהם? דיסק קשיח של WD אני חושב ש-500GB יספיקו לי. זכרון של 4GB. ומארז וספק מאוד חשוב לי, מתלבט בין CM690 לבין CM590. או Cooler Master Mystique 632S חשבתי אולי ללכת על הסונאטה3 שמגיע עם ספק כח. או אולי ThermalTake M5 Black 120mm Fan Windows אגב, אני מעוניין לקנות מ-RSM. האתר: www.rsm.co.il …

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 21-11-2011[table][tr][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]995[/td][td]1[/td][td]995[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]P8Z68-V PRO/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E[/td][td]1090[/td][td]1[/td][td]1090[/td][/tr][tr][td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 [/td][td]390[/td][td]1[/td][td]390[/td][/tr][tr][td]כרטיסי מסך‏ G…

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by Shlomiooster,

ברשותי מחשב נייד חדש HP PAVILION DV4-1030EJ מעבד CORE 2 DUO P8400 2.26 זכרון 3GB DDR2 800MHz כרטיס מסך GEFORCE 9200M GS 256 UP TO 1534 SHDER 4.0 תראו רציתי קודם כל לקבל עליו חוות דעת מקצועית ידוע לי שהכרטיס אומנם יכול להריץ משחקים אך אינו מיודעד להם מה שה GT כן יכול לעשות ארצה לדעת אם מישהו התנסה במשחק GTA IV במחשב הנ"ל ומהם ההגדרות שהמחשב מסוגל להריץ משחק זה לחבר שלי יש משב נייח ששדרגתי לו היה לו מעבד מאוד ישן AMD 3500+ ליבה 1 2.2 המעבד קיים ועוד לא שודרג היה לו כרטיס מסך ישן שידרגתי לו ל 9500 GT חיבור PCI E ו 2GB זכרון DDR 2 עכשיו כל השאלה שלי על המחשב הנייד באה כתוצאה ממה שראינו שם המשחק עלה על המחשב שלו ורץ עם לאגים האם המעבד החלש הזה הוא זה שמגביל את המשחק ? כי ל…

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  17. Started by treinx,

סליחה לנעול !

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by speed42,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את ה HD בלפטופ לכונן SSD. מדובר במחשב מסוג HP PAVILION 15' רק כדי להיות בטוח מה הגודל של ה HD שקיים במחשבים ניידים האם הוא 2.5'? תודה.

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  19. היי חבר'ה אני יודע שיצא לי כבר כמה פעמיים לכתוב מפרטים שונים אבל עכשיו זה סופי אז קבלו ותנו לי חוות דעת על הכל כי זה ממש חשוב לי תודה. מעבד - amd athlon 64 bit 3000 +box 939 במחיר 1045 שקל לוח אם - gigabyte ga - k8nsultra 939 במחיר 760 שקל זכרון - geil cl 2.5 512 mb במחיר 514 שקל , בהמשך אני יקנה עוד אחד ל dual. כרטיס מסך - XFX geforce 6600 GT 128MB AGP במחיר 1350 שקל מארז - Hec CI 6919 black במחיר 314 שקל, אני יחזיר להם את הספק שבפנים ויקנה... ספק כוח - TT 420AD 420 Watt 2 fan במחיר 300 שקל. מסך - LG T710BH במחיר 760 שקל. סה"כ - 5050 שקל. זהו את רוב החלקים לקחתי מחנות ששמה Glob Net ברמת גן אז ככה שאני רוצה גם חוות דעת על החנות,אבל במיוחד על החלקים שבמפרט. זהו מקווה לשמוע…

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by jfkk,

שלום מעוניין לקנות מחשב עד 3000- לצרכי אינטרנט וסרטים הורדות ... הרצה משחקים קרסיס במיוחד אם יש המלצה לחניות בתל אביב ללא מסך תודה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  21. אהלן צריך מפרט של מחשב ב 3500 ש"ח עבור סרטים, משחקים גלישה באינטרנט וכל הדברים הבסיסיים. המחשב גם למשחקים אבל אני לא גיימר מטורף אני אסתפק בכרטיס מסך ATI RADEON 3850 ששמעתי שהוא טוב החנות שאני אקנה ממנה היא IQPC ולכן אני צריך שהמפרט יורכב משם בלבד ואל מחנות אחרת אני צריך שגם ירכיבו לי את המחשב (ניתן לחרוג במקרה הצורך ב 100 ש"ח) צריך גם צורב DVD בקיצור מחשב מושלם. תודה

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by yosi b,

המארז פאנטום 530 שחור עם חלון במצב טוב (יש טיפונת שריטות) הלוח הוא z87 asus rog maximus formula המעבד 4770K מצויין שכמעט ולא עבר אוברקלוק ( וגם הקצת שהיה היה קל ועבר בלי ארועים מיוחדים) כמו"כ קורר תמיד בקרורים הטובים בשוק (מים של קולר מאסטר ואוויר של נוקטאה) הזכרון הוא 4X4 GB של קרוסאייר Vengeance Pro 2400MHz בצבע אדום הרוכש יקבל גם שני קשיחים בנפחים של 1T (היטשטי)150 gb(סיגייט) וקירור חדש באריזה של קולר מאסטר CoolerMaster Blizzard T2 . תודה. כל הרכיבים (למעט הקשיחים) בשימוש כשבעה חודשים בלבד. וממילא באחריות - באייבורי

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. המחשב הנוכחי(מפרט מצד) כבר בן 6, מראה סימני גסיסה כבר כמה זמן שיש לי ארטיפקטים, עכשיו גם BSOD בזמן משחקים(הכי כבד GTA San Andreas) ולא תמיד מצליח להעלות את מערכת ההפעלה. אחרי כל זה אני כבר נואש ומעוניין במחשב חדש. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל לפחות 3K. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומשחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Shmoolik,

שלום, יש לי בעיה חדשה ומוזרה. עברתי לווינדואוס 7 לאחרונה(לא יודע אם זה קשור). יש לי בעיה מוזרה, שפתאום באמצע פעילות על המחשב הוא נכבה לי בשניה בלי התראה מוקדמת. פשוט נכבה! אם אני מנסה ישר מייד להפעיל אותו הוא פותח לי מסך שחור עם _ מהבהב מצד שמאל למעלה ואי אפשר לעשות כלום. ומצד שני אם אני מחכה 30 שניות בערך ומפעיל אותו הוא עולה כרגיל אבל למסך של SAFE MODE עם אופציות שונות להפעלה. אני חייב לציין שהבעיה מופיעה בעיקר בזמן צפיית וידיאו בסטרימינג. ועברתי לאחרונה לחלונות 7, יכול להיות שהמחשב מתחמם יותר מדי לאחרונה... המחשב הוא ACER 5720. אשמח מאוד אם תעזרו לי תודה רבה לכם!

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by UV1,

יש לי מחשב מזה כמה שנים המעבד Q9550 זיכרון RAM 4GB. אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה ולעיבוד תמונות בפוטושופ ולייטרום. לאחרונה עברתי למצלמה של 24 מגה פיקסל וקבצי ה RAW די גדולים זה מאט את העבודה. זה לא בלתי נסבל ברמה קשה אבל קצת מעצבן. השאלה שלי היא מה ניתן לעשות? האם תוספת זיכרון תשפר משמעותית? אם אני לא טועה מותקן לי DDR2 533MHZ והבורד לא תומך ב DDR3. הורדתי דוח אבחון מצ"ב עם כל הפרטים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים