עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 21-11-2011[table][tr][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]995[/td][td]1[/td][td]995[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]P8Z68-V PRO/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E[/td][td]1090[/td][td]1[/td][td]1090[/td][/tr][tr][td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 [/td][td]390[/td][td]1[/td][td]390[/td][/tr][tr][td]כרטיסי מסך‏ G…

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  2. Started by Shlomiooster,

ברשותי מחשב נייד חדש HP PAVILION DV4-1030EJ מעבד CORE 2 DUO P8400 2.26 זכרון 3GB DDR2 800MHz כרטיס מסך GEFORCE 9200M GS 256 UP TO 1534 SHDER 4.0 תראו רציתי קודם כל לקבל עליו חוות דעת מקצועית ידוע לי שהכרטיס אומנם יכול להריץ משחקים אך אינו מיודעד להם מה שה GT כן יכול לעשות ארצה לדעת אם מישהו התנסה במשחק GTA IV במחשב הנ"ל ומהם ההגדרות שהמחשב מסוגל להריץ משחק זה לחבר שלי יש משב נייח ששדרגתי לו היה לו מעבד מאוד ישן AMD 3500+ ליבה 1 2.2 המעבד קיים ועוד לא שודרג היה לו כרטיס מסך ישן שידרגתי לו ל 9500 GT חיבור PCI E ו 2GB זכרון DDR 2 עכשיו כל השאלה שלי על המחשב הנייד באה כתוצאה ממה שראינו שם המשחק עלה על המחשב שלו ורץ עם לאגים האם המעבד החלש הזה הוא זה שמגביל את המשחק ? כי ל…

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  3. Started by treinx,

סליחה לנעול !

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by speed42,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את ה HD בלפטופ לכונן SSD. מדובר במחשב מסוג HP PAVILION 15' רק כדי להיות בטוח מה הגודל של ה HD שקיים במחשבים ניידים האם הוא 2.5'? תודה.

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  5. היי חבר'ה אני יודע שיצא לי כבר כמה פעמיים לכתוב מפרטים שונים אבל עכשיו זה סופי אז קבלו ותנו לי חוות דעת על הכל כי זה ממש חשוב לי תודה. מעבד - amd athlon 64 bit 3000 +box 939 במחיר 1045 שקל לוח אם - gigabyte ga - k8nsultra 939 במחיר 760 שקל זכרון - geil cl 2.5 512 mb במחיר 514 שקל , בהמשך אני יקנה עוד אחד ל dual. כרטיס מסך - XFX geforce 6600 GT 128MB AGP במחיר 1350 שקל מארז - Hec CI 6919 black במחיר 314 שקל, אני יחזיר להם את הספק שבפנים ויקנה... ספק כוח - TT 420AD 420 Watt 2 fan במחיר 300 שקל. מסך - LG T710BH במחיר 760 שקל. סה"כ - 5050 שקל. זהו את רוב החלקים לקחתי מחנות ששמה Glob Net ברמת גן אז ככה שאני רוצה גם חוות דעת על החנות,אבל במיוחד על החלקים שבמפרט. זהו מקווה לשמוע…

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  6. Started by jfkk,

שלום מעוניין לקנות מחשב עד 3000- לצרכי אינטרנט וסרטים הורדות ... הרצה משחקים קרסיס במיוחד אם יש המלצה לחניות בתל אביב ללא מסך תודה

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  7. אהלן צריך מפרט של מחשב ב 3500 ש"ח עבור סרטים, משחקים גלישה באינטרנט וכל הדברים הבסיסיים. המחשב גם למשחקים אבל אני לא גיימר מטורף אני אסתפק בכרטיס מסך ATI RADEON 3850 ששמעתי שהוא טוב החנות שאני אקנה ממנה היא IQPC ולכן אני צריך שהמפרט יורכב משם בלבד ואל מחנות אחרת אני צריך שגם ירכיבו לי את המחשב (ניתן לחרוג במקרה הצורך ב 100 ש"ח) צריך גם צורב DVD בקיצור מחשב מושלם. תודה

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by yosi b,

המארז פאנטום 530 שחור עם חלון במצב טוב (יש טיפונת שריטות) הלוח הוא z87 asus rog maximus formula המעבד 4770K מצויין שכמעט ולא עבר אוברקלוק ( וגם הקצת שהיה היה קל ועבר בלי ארועים מיוחדים) כמו"כ קורר תמיד בקרורים הטובים בשוק (מים של קולר מאסטר ואוויר של נוקטאה) הזכרון הוא 4X4 GB של קרוסאייר Vengeance Pro 2400MHz בצבע אדום הרוכש יקבל גם שני קשיחים בנפחים של 1T (היטשטי)150 gb(סיגייט) וקירור חדש באריזה של קולר מאסטר CoolerMaster Blizzard T2 . תודה. כל הרכיבים (למעט הקשיחים) בשימוש כשבעה חודשים בלבד. וממילא באחריות - באייבורי

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. המחשב הנוכחי(מפרט מצד) כבר בן 6, מראה סימני גסיסה כבר כמה זמן שיש לי ארטיפקטים, עכשיו גם BSOD בזמן משחקים(הכי כבד GTA San Andreas) ולא תמיד מצליח להעלות את מערכת ההפעלה. אחרי כל זה אני כבר נואש ומעוניין במחשב חדש. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל לפחות 3K. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומשחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Shmoolik,

שלום, יש לי בעיה חדשה ומוזרה. עברתי לווינדואוס 7 לאחרונה(לא יודע אם זה קשור). יש לי בעיה מוזרה, שפתאום באמצע פעילות על המחשב הוא נכבה לי בשניה בלי התראה מוקדמת. פשוט נכבה! אם אני מנסה ישר מייד להפעיל אותו הוא פותח לי מסך שחור עם _ מהבהב מצד שמאל למעלה ואי אפשר לעשות כלום. ומצד שני אם אני מחכה 30 שניות בערך ומפעיל אותו הוא עולה כרגיל אבל למסך של SAFE MODE עם אופציות שונות להפעלה. אני חייב לציין שהבעיה מופיעה בעיקר בזמן צפיית וידיאו בסטרימינג. ועברתי לאחרונה לחלונות 7, יכול להיות שהמחשב מתחמם יותר מדי לאחרונה... המחשב הוא ACER 5720. אשמח מאוד אם תעזרו לי תודה רבה לכם!

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by UV1,

יש לי מחשב מזה כמה שנים המעבד Q9550 זיכרון RAM 4GB. אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה ולעיבוד תמונות בפוטושופ ולייטרום. לאחרונה עברתי למצלמה של 24 מגה פיקסל וקבצי ה RAW די גדולים זה מאט את העבודה. זה לא בלתי נסבל ברמה קשה אבל קצת מעצבן. השאלה שלי היא מה ניתן לעשות? האם תוספת זיכרון תשפר משמעותית? אם אני לא טועה מותקן לי DDR2 533MHZ והבורד לא תומך ב DDR3. הורדתי דוח אבחון מצ"ב עם כל הפרטים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי לכולם, אני אשמח לפידבק על המפרט הבא למחשב נייח למטרות של פיתוח תוכנה ו- AI. הסבר כללי על הצרכים: - שימוש עיקרי: פיתוח תוכנה סטנדרטי ועבודה משרדית. לא לגיימינג. בהמשך גם AI. - בעתיד - עבודה עם AI (לדוגמה LLM כמו ChatGPT שרץ על המחשב). ידרוש כרטיס מסך כמו 4090 RTX. חלק מהעבודה תתבצע על ה- GPU וחלק על המעבד עם ה- RAM הרגיל. - דגשים: אמינות זה חשוב, במיוחד הדיסק. מחשב שקט זה טוב. - מערכת הפעלה: לינוקס (אובונטו) - אין צורך ב- overclock של שום רכיב רכיבים ספציפיים: - מעבד: לא ראיתי הבדל גדול במהירות בין i5 13600 למעבדים יותר חזקים, מלבד מספר ה- threads, אז נראה שהמעבד הזה מספיק. - זיכרון: 128GB, עם עדיפות לאופציה …

13. למיטב זכרוני למי שהיה את הדגם הנ"ל נשברו צירי המסך לאחר פרק זמן די קצר עקב כשל תכנוני. אשתי זקוקה לנטבוק קליל עם מסך מגע וזה כנראה היחיד שיש - אשמח לחוות דעתכם כאן. אם הוא באמת כל כך בעייתי, אלך בלית ברירה על ה-ACER 532 המבוסס על מעבד D450 החדש (~1700 ש"ח) בצבע אדום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=452203.0 עדכון למטה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=452165.msg3867413#msg3867413 אשמח לחוות דעתכם, תודה מראש, גונן.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. מעבדי ?AMD? Athlon64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK ALiveXFire-eSATA2 AM2, DDRII 800, 2xPCI-E זכרונות? DDR II 667 1GB TwinMOS כפול 2 כרטיסי מסך? eVGA 7300GT 256MB, TV, DVI, PCI-E דיסקים קשיחים? Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Zalman כמות Zalman 9500 AM2 LED מארז Thermaltake TR2 500W PFC silent PSU 24 PIN (woo93) כל התענוג הזה אמור לעלות לי לי קרוב ל 5200. אשמח אם תתנו לי עיצות לשינוי המפרט, מה בכללי דעתכם על המפרט. חשוב לי מאד שתתנו לי תשובה בהקדם. תודה. דבר נוסף אם השינויים שתציעו לי כאן יביאו להעלאת התקציב שלי ל 6000 ש" זה בא בחשבון. ( לא מעוניין ב OC, המחשב יש…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. מכיוון שלא ממש עקבתי אחרי השוק בזמן האחרון אני קצת מחוץ לעניינים. המחשב יהיו לו שני שימושים עיקריים משחקים (גם כבדים) והרצת מכונות וירטואליות. כך ש 4G זיכרון זה חובה. רצוי גם מארז + קירור נורמלי כך שלא יעלה עשן בימי קיץ חמים בלי מזגן ואם אפשר שיהיה קצת שקט. אין צורך בציוד היקפי אם כי אם מישהו מכיר KVM טוב שתומך ב DVI ולא עולה הון אני אשמח לשמוע. יש אפשרות לחריגה מהתקציב, אך רצוי פחותה ככל האפשר ורק אם ממש הכרחי... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  16. יש ברשותם מחשב ישן שהפסיק לעבוד (אין לי מושג מה המפרט שלו אגב, אבל נראה שלוח האם מת) אני זקוק למפרט הפשוט ביותר שקיים - אך שיוכל להריץ XP או וינדוס 7 בצורה סבירה. שימושים: גלישה בלבד. תקציב: הנמוך ביותר האפשרי אני מתכנן להשתמש בHDD מהמחשב שמת ואם אפשר גם בזכרונות (קינגסטון 1.5GB), אין לי מושג על איזה DDR מדובר...כתוב על הסטיקים KVR400X64C3A אין צורך בציוד היקפי או במסך. ספק הכוח שיש במחשב הישן חדש לחלוטין (520W 20/24PIN COMBO) - רכשתי אותו כי הייתי בטוח שהבעיה שם. תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ללימודי תואר ראשון בפיסיקה, מה שאומר לימוד (אולי גם שימוש) במטלאב ופייתון. ההתלבטות היא בין: Intel ultra 5 125u Intel ultra 7 155H AMD ryzen 7 7735u יש למישהו תובנות בעניין?

18. Started by david brown,

היי, בניתי מפרט בחנות מחשבים מסוימת ורציתי לדעת מה דעתכם.. המחשב מיועד בעיקר לצרכי אודיו וידאו אינטרנט וכו תודה מראש מעבד Q8200 זכרון 4G DDR2 800MHZ ד.קשיח 500G כ.מסך GF9800GT512MB כ.קול 7.1 ועוד כל מני שטויות מסביב.. זה מה שהוא רשם אני יודע שהנתונים לא מדויקים, מה צריך לברר איתו? המחיר בסביבות ה4800

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  19. Started by shaulking,

אנא מכם יש לי תקציב של 12000 שקל הרכיבו לי מחשב שכולל בתוכו: RADEON 9700 של HERCULES ו פנטיום4 3.06

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. מעבד INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX לוח GIGABYTE GA-P35-S3L (S775) INTEL P35 SOUND LAN SATA זכרונות CORSAIR TWIN2X2048-6400 DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL5 DUAL XMS כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON HD2600XT 256MB DVI PCI-E דיסק קשיח W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER כונן וצורב DVD LG DVDRW X18 GSA-H62N DUAL LAYER SATA BLACK מסך SAMSUNG 931C 19'' LCD 2MS DVI BLACK GAMING DESIGN מארז THERMALTAKE SOPRANO + 2x120MM FANS BLACK מחיר : 5K תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Joha132,

איך המחשב הבא: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm אני מחפש חוות דעת מקצועית עליו, מה יש לכם לומר? נ.ב: אם אפשר להתייחס גם לכרטיס מסך הזה שלו: Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD הוא יוכל להפעיל משחקים קלים, לפי מה שהבנתי הוא מעלה DooM 3 ברמה סבירה. אז אם אפשר חוות דעת מקצועיות על המחשב, אני אשמח לקבל קצת מידע עליו. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  22. Started by ido-nava,

המחשב מיועד למולטימדיה בעיקר (סרטים מוזיקה וכו') לא כולל מסך ולא מיועד למשחקים (אולי פעם ב...) **עדיפות להרכבה מ KSP אבל לא חובה

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  23. אהלן, אני מחפש מחשב נייד ואני רוצה לבצע את הקניה כמה שיותר מהר כי מה שיש לי כיום לא כ"כ עושה את העבודה. המחשב הוא ללימודים בעיקר. אבקש לא לחרוג מעל 4,000. מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14". עדיף מאט אך לא קריטי * רזולוציית המסך? FHD אך שוב לא קריטי. שהמסך יהיה איכותי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? יחסית קל, שלא ישבור את הגב. אם צריכה להיות התפשרות אפשר שתהיה כאן בתחום הסביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, עד כמה שאפשר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ו8SSD יהיה מצויין * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * הא…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by OuTsIDe,

מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤907 לוח אם: Gigabyte GA-G33-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤652 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤230 סה"כ: ¤1789 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/mcd821uj משהו כזה. מה אתם אומרים? עכשיו יש לי מה שכתוב בצד. ולגבי ההארד דיסק יש לי מהישן 80GB SATA אני חושב שזה יתאים. מה אתם אומרים? ואןלי תרכיבו לי גם משהו רק לא AMD ואים כרטיס מסך מובנה

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  25. ובכן, לאחר בירורים וקדיחות מוח, הזמנתי את המפרט הבא: מארז: Antec 300. ספק: OCZ StealthXstream 500W. מעבד: Core i5 750 tray. קירור למעבד: Artic Cooling Freezer 7 pr0 rev.2. דיסק: Seagate AS 500GB S2 16MB, פלטה אחת. צורב: LG H24. זכרונות: 2X2GB OCZ 1600LV4GK CL7. כרטיס מסך: Sapphire 5850. מאווררים למארז: 2X ZALMAN ZM-F. מה אתם אומרים ? הייתם משנים משהו? הזמנתי מcobrapc אגב.

• 7 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.