ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב ב-3500 בעיקר למשחקים לא כולל מסך מקלדת ועכבר..... בבקשה . כל הצעה תהייה מקובלת בחום . אם אפשר שהמחשב יכלול צורב DVD המחשב לחבר שלי בתודה מראש קובי וג'וני.. :
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לא בדיוק מפרט אלא רק הדברים הבאים : לוח אם , מעבד (מבוסס קונרו ) מארז וספק.. תודה , כי דיסקים וכוננים ישל י כבר , וזכרונות וכ. מסך יש לי מקום זול מאוד לקנות בו... בלי ציוד היקפי, כמובן
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב נייד פשוט ובסיסי, לשימוש ביתי של אינטרט: יוטיוב, פייסבוק, לפעמים אתרים עם הרבה פלאש, ואופיס . ללא משחקים או משהו מעבר לאופיס או יוטיוב. התקציב 1,500-2,000, עדיף כמה שיותר זול. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב מאט או מבריק בהשימוש בעיקר הביתי, גודל מסך 15.4. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) ממש לא חשוב ריזולוציית מסך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רק מצלמה. ואם אפשר עכבר. * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סוללה ארוך לטעמ…
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני מחפש לרכוש מחשב בארה"ב בשבועים הקרובים, הרכישה התמסמסה בעקבות חוסר החלטיות שלי. ההתלבטות מהרגע הראשון היה בין מק-אייר ללנובו THINKPAD X1 CARBON. לפני כשבועים הייתה דליפה לדגם חדש Thinkpad X3 שאמור להחליף את ה-X1 ואמור להגיע עם סדרת המעבדים החדש של אינטל ועוד כמה שיפורים ולכן החלטתי לחכות. האם מישהו יודע מתי ייצא ואם בכלל כדי לי לחכות ? אני משתמש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטר ואחרות בעבודה כמעצב ומפתח אתרי אינטרנט לכן אני מחפש מחשב שיוכל להריץ תוכנות זוללות משאבים בלי קושי.. כרגע אני משתמש במחשב דל LATITUDE E6400 ואני זקוק לשדרוג. הנה לינק לדגמים: מק-אייר- http://store.apple.com/us/buy-mac/ma.../A&step=config לנובו קרבון (השני שמאל)- http://shop.l…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אז ככה , הרעש הוא לא רעש מאוורר ולא רעש דיסק קשיח ( רעשים אלו ממש לא משיעים , ושומעים אותך פעם ב..) הבעיה , שרעש כזה ( שששססססששששסס.... ) נוצר מהמחשב , שמתי לב שאצל כולם זה קיים , מישו נודע לפיתרון? מה אפשר לעשות? והרעש מתחזק עוד הרבה יותר כשהמחשב לא מחובר לחשמל. מקווה שתעזרו... אני משתגע מזה! המחשב חדש... *. כרגע מותקן וינדוז ויסטה עם הדרייברים הכי עדכניים , ואותה בעיה , מקודם היה איקס פי וגם עם דרייברים עדכניים , ואותה בעיה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מה המחשב הכי טוב עד 8000 שקל? למשחקים כבדים,לערוך סרטים אינטרנט וכו'? תודה רז
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
השימושים יהיו משחקים בין השאר טיפה כבדים,קצת פוטושופ.. אימיול וכו'... עדיפות - מארז חזק ולא עדין,מעבד AMD,גיגה זיכרון פנימי... מפרט ב2800ש"ח ללא חריגה בתקציב. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש מחשב קצת ישן קיים (בן 3-4 שנים) אני רוצה שהוא יהיה מהיר יותר, אז אני חושב שחשוב לי שיהיה כונן SSD במחשב (נניח 120GB), זיכרון של 8GB לפחות, ולכן מעבר 64bit. כונן קשיח רגיל אחד אשמור מהמחשב הקודם. אפשר להרכיב משהו כזה בפחות מ-2000 שקלים? (המחשב הקודם לא היה 64bit, ולכן נראה לי שלוח האם, המעבד והזיכרון ידרשו החלפה. מתלבט אם לשמור את המארז - מה ההשלכות של זה? אני אוכל לחבר קונקטורים של USB3 למארז שנועד ל-USB2? (ההבדל הוא רק בבקר על לוח האם, או גם בקונקטור במארז?) האם החיסכון במארז יהיה משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
נאמר ואני קונה חלק מחשב כמו לוח אם, מקבל אותו כמוצר ריטייל שלם והמחשב מזהה אותו וכותב את את שם הלוח שאכן התכוונתי לרכוש- האם עדיין יש סיכוי כלשהו שהמוצר הזה הוא מזויף או משהו בסגנון "סוג ב"? האם בכלל ניתן לזייף את חלקי המחשב של היום?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה, למרות שלא נצמדתי בדיוק לשאלון (כותב מהפלאפון וזה מעיק...מקווה שזה בסדר): בגדול, money is not an issue. אני מתכנן להוציא סביב ה6, אבל גמיש. המחשב ישמש אותי, סטודנט להנדסה, ללימודים בעיקר. צריך להיות מסוגל להריץ תוכנות מידול כמו REVIT בקצב טוב. יהיה נחמד עם המחשב יוכל לשמש גם כטאבלט וניתן יהיה לכתוב עליו עם עט סטיילוס. זה לא דיל ברייקר, אבל יחסוך לי קניה של מכשיר נוסף לצורך זה, ולכן מאפשר למתוח עוד את התקציב. מה שחשוב לי זה: גודל 13-14 (אפשר גם 15, אבל לא צריך. בבית המחשב מחובר למסך). I7, 16GBRAM, 256/512SSD חיבורי HDMI, RJ45. קונה באילת. גם חו"ל אופציה, אבל מעדיף אחריות ושירות כאן (3 שנים, אם יש). מקווה שלא שכחתי כלום. תודה ר…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סוללת 9 תאים שתחזיק לי יותר מהסוללה המקורית, איזה דגמים של סוללות יתאימו לי?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ובכן, לא אכפת לי אם זה AMD או אינטל, דווקא יש לי רצון לעבור סוף סוף לAMD (זול יותר ולא הרבה פחות טוב) הייתי רוצה שיהיה במפרט לפחות 4 ג'יגה זכרון פנימי, והרדיסק די גדול. ב"משחקים בינוניים" אני מתכוון לזה שהוא יוכל להריץ את רוב המשחקים בצורה סבירה המון תודה!
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קיבלתי הצעת מחיר על מחשב אחד בשבילי שהוא יהיה יותר חזק למשחקים וכו' וקיבלתי הצעה על מחשב גם חזק אבל פחות טוב מההצעה הראשונה רציתי לדעת אם הוא מספיק טוב בשביל בחורה השימוש בו אינטרנט בעיקר שירים וכאלה..הוא יהיה מספיק מהיר וחזק ?רשום גם תוספות כדאי להוסיף? הצעה ראשונה מעבד-intel core 2 quad q-8300 לוח אם gigabyte g41 ddr2 pci-x זיכרון ddr2 4196 MB 800mhz כונן קשיח 1000GB SATA2 7200 צורב dvdrw duailayer 22 sata מארז מקצועי sama כולל ספק מקצועי truepower 550w כרטיס מסך geforce240GT 1G מסך דק LG22 אינץ מקלדת מולטימדיה איכותית עכבר אופטי איכותי רמקולים איכותיים SONIGEAR EGO 3NITY+SUBWOFFER סה''כ- 4000 ש''ח הצעה שניה: מעבד INTEL DUAL CORE E-6500 לוח אם GIGABYTE G41…
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. FIFA 2016 בתור התחלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:FIFA 2016 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות בינוניות לשנים הקרובות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שוב אני עוזר למישהו (היא...) לקנות מחשב => אתם שוב נקראים לדגל! מדובר על 14'' , חייב צורב. כדאי שיהיה בלוטות אבל לא הכרחי. ה"לקוחה" עוסקת בעיקר בעבודות משרדיות בסיסיות, אבל גם עובדת ב photoshop. אני לא יודע אם זה אומר שצריך הרבה זיכרון או כרטיס מסך ראוי, את התיעדוף אני משאיר לכם... חוץ מזה, בגלל שיש לה גם הרבה עבודות על המחשב, היה טוב אם היה דיסק יותר מכובד מה 160G הסטנדרטי. אולי זה הרבה דרישות בשביל המחיר, אבל תגידו לי אתם...
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש מחשב טוב שיריץ משחקים והכל הוא לא בישבילי מומלץ שיהיה פנטיום ולא amd והתקציב הוא 3000 אלף עים הרכבה מומלץ בפנדה מחשבים תודה מראש אאלי :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום זקוקה לעזרה בבניית מפרט למחשב תלת מימד וגרפיקה. תקציב - בסביבות 7000 ש"ח, ללא ציוד הקפי: לשים לב שמדובר במחשב לעבודת תלת מימד 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי בתוכנות : 3d max, revit, aoutocad, photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק …
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני צריך מחשב טוב, מתאים למשחקים, די מהיר (סביר).. והשאלה היא: מה ההבדל בין ?xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3? ל- ?xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E?
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מחשב לבית (משפחה, אחים קטנים..) בעקר סרטים, מוסיקה, משחקים לא כבדים - חשוב לציין שהם אכן משחקים משחקים חדשים אבל לא כמו Crysis GTA IV וכאלה.. תקציב עד 2,500. מה אתם אומרים? יש המלצות נוספות? חשוב שזה יהיה מאתר www.IQPC.co.il מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz E7300 45nm : " SLAPB" - BOX ¤604 לוח אם: GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤369 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 512MB GDDR3 HDMI - RETAIL ¤516 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤244 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤121 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤167 מארז: COOLERMASTER CENTURION 534 (ALL BLACK) w/o PSU ¤263 ספק כוח: FSP BLUESTORM II 400W ¤273 שירותי מעבדה: הרכבת…
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם - כמו שרשום בכותרת מחשב שהשימוש העיקרי שלו הוא משחקים- סגנון משחקים ראשי זה MMORPG כמו warcraft ובהמשך age of conan וכו' אבל שיתאים גם ל FPS למיניהם.... מעבר למשחקים מעט סרטים ומוזיקה. לא צריך ציוד הקפי ולא צריך כרטיס קול. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט ואני מתכוון שקט ממש כי אני פשוט אלרגי לרעשים האלו עכשיו...אם צריך למשוך את התקציב לכיוון ה 6K בידיעה שההבדל הוא משמעותי אז אין שום בעיה אני אשמח לקבל המלצות גם למחיר הזה. תודה מראש, אושיק. נ.ב- וכמובן- האם זו תקופה טובה לקנות מחשב או שעומדים להיות שינויים כאלו ואחרים שעדיף לחכות קצת?
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג אם רלוונטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב ישמש להכל סרטים תוכנות עריכת ווידאו ומוזיקה ומשחקים כמו באטלפילד ודומים לו 3. האם יש צורך בציוד הקפי אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן גם לא בעתיד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP קרוב לבית 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? חשוב שיהיה מעבד חזק לוח אם מתקדם והרבה זכרון פנימי כרטיס מסך לא חייב להיות בטופ 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? אולי יעבור שדרוג בעתיד הרחו…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
הכל התחיל מהנושא שפתחתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=269533.0 אם כבר אני משדרג אז לשדרג את הכל ולמשהו טוב, בכל זאת עברו שנתיים מאז שקניתי את המחשב תקציב 4000 ש"ח- מעבד,לוח אם,זיכרון,כרטיס מסך. זה מספיק בשביל מחשב שיספיק לי לשנה-שנתיים? (למשחקים ושיהיה מחשב חזק!) רצוי שיהיה לוח אם עם DDR III שיהיה מתאים לעתיד. 2 ג'יגה זיכרון, הייתי רוצה לנצל את הזיכרון מהמחשב הקודם. תודה לעוזרים מראש
-
- 12 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב עם מעבד אינטל בלבד לסרטי HD, ולמשחקים בינוניים ברזולוציה בינונית. 1027*768 0. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל 1. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משרדית, משחקים בינוניים ותכני HD. שימוש ביתי. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא, אתקין עליו עצמאית WIN7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? קריות 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך? אולי 12. האם חשוב לש…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לרכוש מחשב בסך 4 אש"ח, ורציתי להתייעץ איתכם בנוגע למפרט מחשב. אני לא צריך ציוד הקפי. צריך רק את המארז עצמו. המחשב צריך להיות מורכב לביצועים גבוהיים. משחקים כבדים לגרפיקה מקסימלית. (ככל שניתן בסכום). יש לי מסך 19' רחב. חשבתי על המעבד מהסדרה החדשה I5. כמו כן לוח טוב שיתאים כמובן. כמובן שצריך כרטיס מסך מפלצתי. (שיעשה את העבודה לאורך זמן). צריך אוורור טוב. (אמנם מידת הרעש לא כל כך חשובה אבל גם לא יותר מדי שיהיה נורמלי). אין לי צורך ב OC או מ"ה. אני רוצה לקנות מחנויות איכותיות עדיף רשתות. באזור כפר סבא, הוד השרון, רעננה, פתח תקווה, רמת גן-בני ברק. אפשר להציע ולפנק מארז טוב. (אוורור בשבילי יותר חשוב מיופי). וגם כרטיס קול בתור תוספת בסוף אפשרי. כמו…
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט חזק למחשב עבודה שישמש לכתיבת קוד ולהרצת סביבות כבדות. ללא ציוד הקפי. תקציב של 3000 ש"ח. זאת אומרת, הרבה זיכרון, מעבד חזק, ומארז שקט. בנוסף חשוב לי שהמחשב יהיה שקט מאוד. תודה!
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-