עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עיקרי המפרט: זיכרון -320 ג'יגה זיכרון פנימי- 4096 ואין לי מושג מה ההבדל בין מעבד ליבה כפול לבין מרובע כרטיס מסך חזק- 900+!! תודה!

• 13 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by hakoki,

הציעו לי אותו דרך העבודה של אבא ב 2496 שווה? הבנתי שהמערכת הפעלה היא לא ווינדוס האם אפשרי להתקין עליו xp? והאם זה מסובך להרחיב את הזיכרון ל 2 GB? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by lipact,

צורכי המחשב OFFICE אינטרנט ושימוש לצרכי עבודות ותוכונות קטנות לא למשחקים צייוד הקפי נדרש עכבר מקלדת מסך LCD WINDOWS XP PRO עדיף 2GB ראם OFFICE יש לי אז אני לא צריך תודה :]

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  4. אפשר לראות בנושא שלי על מה חשבתי אבל אמרו מבוזבז וזה.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=359292.0 אני צריך אחלה ביצועים במשחקים כי אני אשכרה רוצה להנות בהם על פול גרפיקה 3: הבקשה היחידה שלי שאני דיי סגור על הכרטיס מסך הזה כי הוא בין הטובים כיום(תקנו אותי אם צריך) מסך 19 אינץ' וזהו 3:

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  5. המפרט המיועד לעבודה משרדית,אינטרנט,סרטים : מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 (S775) 3.16GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box מחיר - 930 שח' לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard מחיר - 430 שח' זיכרון פנימי: DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 מחיר - 450 שח' דיסק קשיח: 500GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD5000AAKS - 3Y Warranty מחיר - 320 שח' צורב: ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 - Lightscribe מחיר - 160 שח' כרטיס מסך: Radeon HD3650 PRO 512MB - Asus - Silent passive cooling - DVI מחיר - 350 שח' כרטיס קול: Onboard - מובנה על לוח האם 0 שח'כרטיס רשת: Onboard - מובנה על הלוח אם 0 שח' מארז: An…

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  6. שלום ותודה מראש מחפש מחשב למשחקים ולאינטרנט בעיקר ושיהיה מהיר בתקציב של 5K בערך שיחזיק תקופה

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  7. שלום [= המחשב שלי הזקן כבר בן 3 שנים עשיתי חשבון ולהחליף לוח ומעבד וזיכרון זה כבר לא כל כך כדאי ומשתלם אז החלטתי לקנות מחשב עכשיו הרבה זמן לא עקבתי אחרי עולם החומרה אז אני פונה לעזרתכם... אז לעניינים: אם אתם יכולים בבקשה להכין לי מפרט מחשב טוב בכ-6500 שקל אם אפשר לא לחרוג... עם דגשים על הכרטיס מסך (אני מעדיף nvidia) ומעבד של 4 ליבות ולוח א ם של אסוס .... ואם אתם יכולים גם חבר שלי החליט שהוא רוצה מחשב בכ5500 שוב דגש על כרטיס מסך טוב מעבד טוב ולוח אם של asus...

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  8. הייעוד העיקרי כמו שציינתי הוא תכנות, אופיס ואינטרנט. אני רוצה מחשב אם אחליט אוכל גם לשחק במשחקים כמו COD4 CRYSIS ASSASINS CREED וכו'. אני לא גיימר מושבע אז פחות קריטי לי אם זה יהיה ברזולוציה הכי גבוהה או לא. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤812 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤454 מארז: Compucase HEC 6A19 Black NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤213 ספק כוח: Mustiff 550W Sata PCI-E 120mm Black Coating Retail כמות: 1 - מחיר: ¤127 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 2GBNQ כמות: 1 - מחיר: ¤259 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤…

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  9. שלום לכולם, לאחר עיון מעמיק בפורום הגעתי למסקנה שכדאי להשקיע טיפה יותר כסף ולקבל משהו הרבה יותר איכותי ואני שוקל לקנות את ה- Dell Vostro 1510 האם יש משהו מקביל בתקציב כזה שכדאי לשקול ? תודה מראש, ליאור.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by RazKaziRo,

שלום לכולם קיבלתי הצעות מחיר לגביי שני מחשבים מ P1000 שני המחשבים הנ"ל בדף השוואתי http://www.p1000.co.il/shop/Templates/compareproducts.aspx?CategoryName=IBM_Lenovo&CompareAucions=7703058,7691578&AdditionalText=%e4%f9%e5%e5%e0%fa%20%ee%e5%f6%f8%e9%ed המחשב הימני T7250- 4399 שח+דמי משלוח חינם המחשב השמאלי T8100 - 4448 שח+דמי משלוח 49 הרחבת אחריות 989 שח בשניהם אני מתלבט ביניהם מכיוון ש T8100 יש זמן סוללה של 2.2 שעות לעומת ה T7250 שיש לו 3.45 שעות המעבד ב T8100 הוא 2.1GHZ לעומת T7250 שהוא 2.0GHZ אם תשימו לב ההפרשים הם בערך 100 שח פחות או יותר בין שני המחשבים היכן העלות שווה את התועלת יותר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by noodle,

מחפש המלצה על מחשב בסכום של עד 5000 ש"ח עם מסך 19 אינץ' מיועד לסרטים, צריבות, ישומיי אופיס פשוטים. (לא משחקים). זה לחבר הוא עדיין לא החליט אם ללכת על מחשב נייח או נייד

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  12. תודה שנכנסתם להודעה אני צריכה מפרט+מסך, התקציב של שניהם בנפרד. מסך עד 1400, מפרט 3600+-. המחשב ישומש לגרפיקה ובעיקר למשחקים כבדים. 500GB דיי חייב, אני עדין לא יודעת אם יהיה OC. לא אכפת לי אם המחשב יהיה רועש או איך הוא יראה, העיקר שהכל ירוץ עליו חלק.. ואם יש המלצה לחנות בקריות?

• 12 תגובות
    • 827 צפיות
  13. Started by ldmajor,

אוקיי פירמטתי את הנייד (גם פעם ראשונה הייתה לי את אותה בעיה בפוקס זה הסתדר) התקנתי WINDOWS דרייבים וכו' עכשיו אני לא מצליח לסדר את הWIRELESS אני יודע שאמור להופיע Local wireless area connection ברשתות וכו' (אני על וויסטה) ניסיתי כבר להתקין את שלושת הדרייבים על הדיסק וניסתי את הדרייבר שיש להם באתר וכלום לא עובד אשמח לעזרה בתודה דן.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by izikd,

אהלן, אחרי שהלך לי המחשב שהיה מחובר לטלויזיה ושימש לצפיית סרטים וסדרות (מבוסס על הסדרות הישנות של הספרון, סביבות ה1.7GHZ) אני מעוניין במחשב שהשימוש שלו הוא נטו להיות מחובר לטלויזיה ולעבוד לי דרך השלט. התקציב הוא סביבות ה1000 עד 1500, עם נטיה לכמה שפחות. אני באמת חושב שאם הסתדרתי עם מחשב שהיה תחילה Athlon XP 1.6GHZ (אחרי זה שודרג מחוסר ברירה), אז אין סיבה שאני אצטרך לקפוץ עכשיו מעבר לתקציב הזה. מה שאני צריך במפרט זה ככה: 1. מעבד 2. לוח אם 3. זכרון 4. כרטיס מסך עם SVIDEO (עדיפות למובנה בלוח, בתנאי שיעשה את העבודה) 5. דיסק קשיח 5. מארז קטן וקומפקטי. אם ניתן אני מעדיף שהלוח יהיה יותר קטן מATX ובהתאמה גם המארז, כמה שיותר קטן. (האם יש על מה לדבר על מחשבי Barebone למינהם? בתקציב…

15. Started by Br33z3R,

שלום, יש לי מחשב נייד LG E500 ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. בפנאל הצדדי של הנייד יש חיבור שעל פי החוברת נקרא S-VIDEO BLUETOOTH. בכל מקרה, הטלויזיה שלי מחוברת כרגע למחשב נייח דרך כבל RCA (עם פין) + כבל עם מספר יציאות שקיבלתי עם הכרטיס מסך ומאפשר חיבור ליציאה של S-VIDEO הכל עובד פרפקט. כשאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב הנייד (עם אותו חיבור) המחשב לא מזהה צג נוסף. במחשב הנייד הדריבר הגרפי הוא של INTEL ובנייח הדרייבר הוא של NVIDIA. אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  16. אחח, שלמות, מסך ה-17" אחד המדהימים שראיתי איי פעם, 1920\1200, מדהים, עוד לא יצא לי לבדוק מבחינת ביצועים יותר מדיי. סורי על האיכות הלא משהו, אנסה לשפר בבית... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. חבר שלי רוצה ליקנות את המיפרט הבאה אין צורך בציוד הקפי והמחשב בעיקר למישחקים . אי אפשר לחרוג מהתקציב (טוב בשקל אפשר אבל לא יותר מיזה ) משלם מזומן . מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM כמות: 1 מחיר: ¤583 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 מחיר: ¤240 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤454 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU כמות: 1 מחיר: ¤485 ספק כוח: Compucase HEC ZEPHYR 750W 4x12V Retail Black כמות: 1 מחיר: ¤647 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 16MB כמות: 1 מחיר: ¤330 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail כמות: 1 מחיר: ¤271…

• 12 תגובות
    • 735 צפיות
  18. שלום לכולם! אמא של חברה שלי :'( (שאני מאוד מפחד ממנה) החליטה לקנות מחשב חדש ואני התנדבתי לעזור לה. היא צריכה מחשב לעבודה משרדית ולעבודה עם תוכנות גראפיות של תלת מימד. התוכנה עצמה זה אוטוקאד או משהו כזה אני לא בטוח. התקציב עומד על 4000 ש"ח וצריך מסך בלי שום ציוד היקפי. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  19. שלום אני צריך מפרט לגרפיקה ומולטמדיה צורכי המחשב הפעלה על הרזולוציה הגבוה ביותר עם WINDOWS VISTA אפשרויות תמונות גובוהות! תוכונות כגון פוטושופ ותוכונות עריכה כגון איכסון 1TB מקום שיהיה בו חיבור FIREWIRE כ 15000 שקל גמיש +

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by noodle,

מחפש המלצה למחשב נייד ב5000 ש"ח מקסימום. מיועד לסרטים, הורדות, ישומיי אופיס פשוטים. (לא למשחקים!) אם אפשר לציין יתרונות חסרונות של המפרט ועל מה מומלץ להסתכל. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  21. שלום לכולם. אני מתכוון לרכוש בזמן הקרוב מחשב מחברת KSP (היחידים שעוד אפשר לסמוך עליהם מניסיוני הדל) ומראש חשוב לציין: מדובר במחשב שיעודו הוא עבודה משרדית, הדברים הכבדים ביותר שהוא יריץ הם ויסטה ופוטושופ (במקביל כמובן ). אין צורך ב-OC, רמת שקט לא חשובה (אלא אם כן משאית הלחם בבוקר שקטה יותר). עבר זמן די רב מאז הפעם האחרונה שהתעמקתי בחידושי עולם החומרה ואני כבר לא מעודכן, לכן לפני שאני מתחיל את תהליך הרכישה אני מעוניין בחוות דעתכם לגבי המפרט הבא: מעבד אינטל Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB (אני אומנם משתמש נאמן של AMD אך הפעם החלטתי ללכת עם אינטל) לוח אם ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרון DDR II 800Mhz - Life Time Warranty …

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד טוב ו"ידידותי" באזור ה-5K (כמה שפחות יותר טוב). מז"א ידידותי? זאת אומרת שיש לו עיצוב נחמד וארגונומיה טובה (לא כמו הTHINKPADs). השימושים הם משרדיים בלבד ואין צורך בשום יישום גרפי. כמו כן, אשמח להמלצה על דגם עם מסך 14.1'' ועל דגם עם 15.4''. תעשו לי טובה, שהמחשב לא יהיה של לנובו. כמו כן, המשקל יכול להיות משקל ממוצע למחשב מהגדלים הנ"ל. אין צורך ביציאות מסויימות (רק שיהיו 2 USB לפחות) ויהיה נחמד אם הסוללה תחזיק בערך שלוש שעות. עדיף שהכונן יהיה 160GB ומעלה. תודה מראש נ.ב: אין לי בעיה שהמחשב יעלה גם 5K. חשבתי על משהו כמו DELL INSPIRON 1525 2.4GHZ (http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9308) או על TOSHIBA SATELLITE A300-149 (http://www.…

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  23. אני זקוק למפרט למחשב חדש בתקציב של בין 5000-6000 שקל (אין צורך לנצל את כל הכסף). אני מתכוון לקנות במזומן. אני מתכוון לשחק במחשב במשחקים כבדים אבל גם לתכנת ולראות סרטים. אין לי צורך בציוד היקפי. אני רוצה שיהיה במחשב גם כונן פלופי. אין לי העדפה לחברה כלשהי, אבל אני מעדיף מחשב מרובה ליבה כי למיטב ידיעתי אני אוכל להריץ בו מספר אפליקציות במקביל טוב יותר מאשר במחשב דו-ליבה. הקירור חשוב לי, העיצוב פחות. חשוב לי שהמחשב יהיה הכי שקט שאפשר. אין צורך למערכת הפעלה, אני מעדיף שהמחשב יורכב במפעל. אין צרכים מיוחדים מעבר למה שציינתי. לא מתוכנן אוברקלוק. אם אני אשחק במשחקים זה יהיה ברזולוציה של 1024*1280. המפרט למשחקים ב5500 שקל במדור המפרטים המומלצים נראה לי די מתאים, אבל אם יש משהו שהי…

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  24. שלום לכולם... אני משתמש בנייד של HP, פאויליון 5000ZV. הרשת האלחוטית עושה לי בעיות... זה התחיל כשעידכנתי לSP3, אבל מאז כבר פירמטתי והתקנתי גם SP2 וגם SP3 במחיצות נפרדות. בשתיהן אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית- הוא כותב לי תמיד "קישוריות מוגבלת או חסרה". כתובת הIP היא תמיד 169.254.9.20, ומסיכת רשת משנה-255.255.0.0, אין שער ברירת מחדל, אין שרת DNS\WINS. IPCONFIG- שיחרור/חידוש לא עוזר- הוא לא מצליח לחדש את הכתובת, ורושם שיש בעיה בDHCP. אבחון רשת של XP SP3 באקספלורר כותב: "לא הייתה אפשרות לאתר את כל הערכים של ספק השירות הבסיס בקטלוג WINSOCK יש צורך לבצע איפוס". בCMD- הפקודה Netsh winsock reset catalog לא עושה כלום. הפקודה Netsh int ip reset logfile.txt לפעמים מעלימה …

25. המחשב - T61 אוזניות מקוריות של סנהייזר. חיברתי אותם לתחנת עגינה, שומעים רק בצד שמאל. שיחקתי עם הכיוונים דרך המחשב ולא עזר אז ניתקתי את האוזניות וגם מהרמקולים של המחשב עצמו שומעים רק מהשמאלי לא משנה מה אני עושה. יש מצב שהאוזניות גרמו לאיזה קצר דרך התחנת עגינה? אגב גם בחיבור למחשב עצמו לא דרך התחנה עדיין שומעים רק בצד השמאלי (ראוי לציין שבמחשב הביתי הן עובדות היטב) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים