עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש למשחקים( שהכל יעבוד עליו במקסימום ) וצרכים רגילים(אינטרנט,מוסיקה,סרטים) הדרישות הם : -שהחברה תהיה אמינה -כ.מסך,מעבד כמה שיותר חזקים וRAM כמה שיותר גדול -אם אפשר שהמסך יהיה בגודל 17 אינץ' -הסוללה תספיק לפחות למספר שעות -הגודל והמשקל לא ממש חשובים אבל עדיפות לכמה שיותר קל ניתן להתגמש במחיר עד 200$

2. Started by eyal00,

נראה לכם שבסכום הזה אפשר להשיג מחשב יותר טוב למשחקים? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 2X512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 X800GTO2 256MB DDR III, PCI-E 80GB SATA 7200 8MB WD800JD HEC Compucase CI-6919 400W סה"כ 4157

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by Ac-Boy,

אניי ודע שזה קשה אבל בבקשה זה דחוף.. לסטודנט אפשר כרטיס מסך OB אני צריך מפרט אני בטוח שתתנו מבוסס AMD אין לי בעיה, וגם מסך LCD 17" שיהיה כמה שיותר אמין וציוד היקפי שזה רמקולים קצת אם אפשר טובים כי אחי אוהב מוזיקה ומקלדת ועכבר מיקרוסופוט המחשב יעבוד בנוסף לזה על אימיול 12 שעות ביום.. לטיפלוכם =] בבקשה זה רציני ואפשר לחרוג עד 200 ש"ח

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by ofir667,

מחשב חזק למשחקים בתקציב של 4000 כולל מקלדת, עכבר, רמקולים ובלי מסך

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by jehova,

שלום לכל המומחים, אשמח בבקשה לקבל חוות דעתכם על המפרט הבא: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=width: 80, align: center][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD] BX80646I54590 - Intel i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1150MHz - Haswell Refresh - Box (With Fan) שלוש שנים אחריות[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: center]1[/TD] [TD=width: 80, align: center]₪ 917[/TD] [/TR] [TR] [TD] H97M-Pro4 - ASRock Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 2 x PCI…

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  6. השרת ישמש כשרת לחדר מחשבים של עד 20 מחשבים ולמשימות בסיסיות. אני לא ממש מבין בשרתים, ולכן אין לי ממש מושג מה צריך ומה לא אז בבקשה רק אנשים שמבינים להגיב מכיוון שאני סומך פה עליכם לחלוטין. התקציב לשרת הוא בין 6K-8K שוב ללא מסך, ואם אין צורך בכול התקציב לא לזרוק סתם כסף. אשקול שרתים של חברות כמו IBM/HP וכ'ו אם אפשר הפניה לדגמים שיתאימו לי ולעלויות.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  7. שלום לכולם, קרובת משפחה שלי צריכה להגיע מארצות הברית, ואני רוצה שתביא לי איתה מחשב נייד. רפרפתי ברשת ולא הצלחתי להתביית על חברה מסויימת או מחשב מסויים. ראיתי את ההצעה הזאת של best buy http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9175439&type=product&id=1218045569785 שנראתה טובה, אבל קראתי בתגובות שאנשים לא כל כך מרוצים מהמחשב ויש המון בעיות של התחממות של המחשב(dell xps 16). הדרישות שלי מהמחשב הם בעיקר שירים,סרטים,אינטרנט,וגם משחקים, לא גיימר כבד, אבל שאני יוכל לשחק לפחות pes בכבוד. רצוי מסך 16-17 אינץ' אבל יתפשר גם על 15.4. אין לי מושג במעבדים ובדגמים שלהם, אז אני אשאיר לכם את זה,שיהיה מעבד טוב.( מעדיף intel ןלא amd). זיכרון בין 3-4 ג'י'גה. הארד דיסק - לפחות 320 …

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by The_magament,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואולי גם למכור את הישן כדי להרוויח כסף לשדרוג החדש. כמה לפי דעתכם שווה המחשב שלי? Pentium 4 2.8GHZ + HT, 1GB DDR1, 6600GT + VIVO, HD 80GB, מקלדת ועכבר, רמקולים Creative XFREE (או שפשוט מסתכלו במפרט שלי...). כמה הוא בערך שווה?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by Shlomi062,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי להוריד קצת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול המחשב אמור לשימוש יום יומי, אבל רוצה אופציה להריץ פיפא לדוגמא או תוכנת לעריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פיפא מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה תלת 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). revit, 3ds max, autocad, photoshop, אופן השימוש: כבד/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).הרזולוצייה אני לא יודע, גודל מסך רצוי 24 ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  11. התלבטות בין הדגמים הללו: HP Pavilion DV5-1179ej ו LG R510 -P18 בדגם של ה 14". המפרט יותר חלש במחשב של LG אך יש בו אפשרות לקחת את המחשב עם מסך יותר קטן שזה יתרון? הכרטיס מסך יותר חלש 9300 לעומד 9600 ב HP, האם ההבדל הזה משמעותי מבחינת חיי סוללה וביצועים? אני נוטה ללכת על המחשב שבו חיי הסוללה יהיו גדולים אך אם ההבדל זניח בין 2 הדגמים אני אקח את ה HP. מבחינת משקחים, 9300 יכול להריץ משחקים חדשים כמו GTA (גם אם לא על ההגדרות הכי גבוהות) בצורה חלקה? תודה רבה לכולם, איתי

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  12. כמו בכותרת. פרטים נוספים: משמש בעיקר לאינטרנט (גלישה, צפיה בסרטים) ומשחק רשת (ARCHLORD). דרוש ציוד היקפי: מקלדת (רצוי אלחוטית), עכבר (רצוי אלחוטי), רמקולים (זולים,יש אלחוטי?), אוזניות ומיקרופון, מצלמת אינטרנט (לא חובה). כרטיס מסך: כפי שציינתי ישמש כרגע (ייתכן בעתיד למשחקים אחרים) בעיקר לאותו משחק רשת (כרגע יש לי ATI 2600XT). מסך: כרגע סמסונג "17, ייתכן שידרוג עתידי. מערכת הפעלה: אין צורך ציוד קיים שייתכן שאפשר להעביר: כרטיס מסך (ראה לעיל), זיכרון: 2x1GB קינגסטון 533mhz (לגבי ה533 אני לא סגור).

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  13. מחשב לשימוש ביתי,שיעבוד מהר,עם אינטרנט אלחוטי זריז שלא יעשה הרבה בעיות.. לשימוש בעיקר של אינטרנט

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by kotel,

שימו לב מחשב זה מיועד לעבודה שוטפת וגם למשחקים: E7500 GIGABYTE G31 2GB DDR2 800MGH GT220 1GB DDR2 500GB צורב ומארז מהודר התקציב שלי הוא 1600 ש"ח וזה מה שהציעו לי. מה אתם אומרים? --------------------------- צריך ש-GTA 4 יעלה יפה.

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by TheTrojan,

מפרט השרת הוא http://www.planetnana.co.il/lolsms/CompServ.txt תודה לעוזרים

16. Started by elibegi,

שלום חברים מחפש מחשב נייד בתקציב סביבות ה-5000 ש"ח משמש לצרכים סטודנטיאליים בעיקר שיהיה צורב מעט גרפיקה - פוטושופ חשוב שיהיה קל למדי משך סוללה ארוך מסך לא קטן - 14 ומעלה. הרדיסק לפחות חצי טרה אחריות לפחות שנתיים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by saphs12,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד למשחקים לימודים ולסרטים גודל המחשב 13.3 אינץ' התקציב שלי הוא 4500 שקלים בערך יש לי מחשב אחד: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9424&perur= זה המפרט: מפרט טכני: * מעבד: Intel Core i3-350M, 2.23GHz * מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium * מסך: 13.3´´ HD Color-Shina Glare-type * רזולוציה: 1366x768 * זיכרון: 3GB DDR3 1066MHz * דיסק קשיח: 500GB 5400RPM * כרטיס מסך: Nvidia GeForce 310M 1GB * תקשורת אלחוטית: Wireless 802.11b/g/n, Bluetooth * סוללה: 8 תאים, עד 10 שעות עבודה * מימדים: 32.2x23.3x1.48~2.46 ס"מ (ג x ע x ר) * משקל: 1.9 ק"ג * מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: * 3 x USB2.0 * RJ-45 * יציאה ל…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by shedon,

משולב, בעיקר לעבודה משרדית, אבל שיאפשר לשחק כשרוצים. לא מתוכנן OC. חשבתי על המפרט מנועה: דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2000 ¤ 1 GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 1180 ¤ 1 4-4-4-12 G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 2GB Dual Channel 1550 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 490 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO 1350 ¤ 1 NEC ND3550 DUAL LAYER DVDRW X16 WHITE 180 ¤ 1 GIGABYTE Poseidon 525 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 WINDOWS XP HOME EDITION 550 ¤ 1 ב-KSP: מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1920 1920 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT כמות מחיר סה"כ AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1 850 8…

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by roeesnir,

ונותן הןדעת שגיאה: 0175: Bad CRC1, Stop Post task. יש למישהו מושג? יש לציין שהחלפתי בטריה לביוס וזה לא עזר.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by bendale,

שלום חברה אני מעונין לקנות מחשב בתקציב של 2800 ש"ח תמליצו לי בבקשה על מפרטי מחשב הטובים ביותר שאפשר לרכוש בסכום כזה אשמח להרבה תגובות תודה רבה בני

21. Started by KMA12,

מישהו יכול להביא לי מפרט של מעבד ולוח אם ב1500 שקל?.....לא חשוב AMD או אינטל העיקר 64ביט

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by joni69,

שלום לפני כמה זמן תמיד היה לי בפינה של השורת התחל איקון עם סמל שמראה את מצב צריכת החשמל אם המחשב מחובר לשקע, או אם הוא לא מחובר לשקע מראה כמה אחוזי חשמל נשאר אבל עכשיו הוא כבר לא מראה איקון בכלל והמחשב לא מזהה את הסוללה וניסתי הכל להתקין ביוס מחדש...הגדרות בלוח בקרה.....לא יודע מה נשאר לעשות

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  23. שלום לכולם, בעקרון אני איש של מחשבים ניידים, אני מחזיק בשלושה כרגע בבית, אבל אני צריך לצורך עבודתי ולימודי מחשב שולחני, המטרה היא בעצם שיפעל כמעט כל יום רצוף, לצורך התחברות מרחוק, עבודה על קבצים, להקים עליו מכונות וירטואליות = VMWARE לתרגל דברים, לבדוק, גם אולי צפייה בyoutube ואולי סרט פעם בה. בעיקרון מה שחשוב לי שיהיה זה ככה: מחשב שקט, כמה שפחות רעש, שלא יתחמם ויהיה קירור טוב גם לצורך הפעלה ממושכת וגם כי אני רוצה להצליח לישון כשהוא פועל. שיהיה זיכרון 4 גיגה לפחות, אם נכנס יותר וזה עדיף לגבי חלקים אחרים, אז שיבורך, אני מצפה להפעיל עליו לפחות 3 מכונות וירטואליות בו זמנית. אני צריך שיהיה 500 גיגה לפחות, כמובן שיותר יהיה אחלה. שיהיה חזק, שיהיה יציב, שיהיה מהסדרות מעבדים החדש…

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by rakenishu,

תקציב: 3000 מזומן (אם צריך) מטרת משחקים בינוניים + לא צריך: מסך, מקלדת, רמקולים,עכבר.... ציוד הקפי לא צריך בקיצור ציוד מחשב: אני לא צריך צורב, יש לי כונן קשיח wd800jb (מאובן חחח) עדיף אחד אחר נכון? אם לא אז אפשר הצעה בלעדיו? העדפה: לכרטיס מסך במיוחד אבל שיהיה גם מעבד סבבה אם אפשר של intel כי שמעתי שה dualcore הרבה פחות טוב מ core 2 duo לא ממש חשוב לי איך יראה וכמה רעש יעשה (מקסימום זורקים עליו סמיכה או משו חחח סתם) לא צריך תוכנות והרכבה, רק חלקים שמתאימים לא מתכנן oc אני מתכנן לשחק ב assasin cread אם אפשר (זה בטח משחק כבד אבל נדלקתי עליו) , call of duty לא חשוב לי באיזה רזולוציה רק שיזוז עשיתי לפי מה שבנעוץ אז אני מקווה שלא יסגרו לי..

• 7 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.