ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,471 דיונים בפורום זה
-
http://postimg.org/image/lim597iz1/ 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V FARCRY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 6500 2. מה שימושי המחשב? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יחסית חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מזה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא יודע זמה הראשון והרכבה אני יכל לבד יש לי חבר שמבין 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורי אין חנות ספציפית מעדיף לקנות חלקים מחוץ לארץ כי זה זול יותר 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? 10/9 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא 11. האם חשוב לשמור על אופ…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך הצעת מחיר למחשב בנפרד ולמסך בנפרד... חייב מ http://www.tms.co.il אז ככה: מחשב לא כולל מארז וכונן (כי יש לי מארז טוב בחתימה, וכונן מהמחשב שלי) תקציב עד 3500 חשבתי על מחשב כזה (אני הרבה זמן כבר לא בתחום אני לא כל כך מכיר את הדגמים החדשים): http://tms.co.il/preview/spec/g5w9hzx3 או http://tms.co.il/preview/spec/zjlkqr3x מה דעתכם? לגבי הכרטיסי מסך מה עדיף את זה או את ה 4870 או כל כרטיס אחר? אני כבר הרבה זמן לא עוקב... ובין המעבדים יש הפרשים של 20 שקל מאחד לאחד מה עדיף מביניהם? מסך LCD 22 - 23 אינץ רחב עדיפות לסמסונג עד 1050 את זה אתם תציעו כי אני לא מבין בזה... גם מ TMS בבקשה. תודה רבה לעוזרים מראש =]
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, רציתי להתייעץ איתכם, באיזה מחיר ניתן למכור את Dell Inspirion 1520 הבא: Dual core T7250 2 GB RAM 120GB Hard Disc שימש אותי היטב בתקופת הלימודים, ממש קשר רגשי... אבל הגיע הזמן להפרד תודה רבה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה אם אפשרי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לעריכה גרפית ועיצוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות בשימוש - אוטוקאד, סקאטצאפ, מקסוול, פוטושופ, אילוסטרייטור שימוש כבד לצורכי פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן- רמקולים, עכבר, מקלדת ומסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? …
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המחשב שלי למחשב חדש שהביצועים שלו יתאימו להרצת משחקים עם גרפיקה גבווה כמו DOOM3, NFS Underground 2 או הנסיך הפרסי: הלוחם שבפנים. :s05: יש לי תקציב מצומצם ולכן אני מתקשה למצוא מפרט שיתאים גם לתקציב וגם לביצועים שאני רוצה. התקציב שלי הוא בין 1000 ל-2000 ש"ח. אם מישהו יכול לעזור לי למצוא מפרט שישלב בתוכו ביצועים ומחיר בבקשה שיכתוב לי תגובה עם המפרט, המחיר ומאיפה אני יכול להשיג את זה. תודה רבה גור.
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
Intel® Core Duo Proc T2300E (1.66GHz/667MHz/1 X 2MB L2 Cache) Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 15.4 inch Wide Screen XGA Display with TrueLife 1GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz, 2 Dimm 80GB 5400rpm SATA Hard Drive 24X CD Burner/DVD Combo Drive Intel® Graphics Media Accelerator 950 Integrated Audio Accessories 53 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery Dell Wireless 1390b/ No productivity suite- Includes Microsoft Works 8. DOES NOT INCLUDE MS WORD No Security Subscription Starter pack- Basic and trial products from Corel and Yahoo Service 1Yr Ltd Warranty and At-Home Service 6 Months America Online Internet Access Included Also Includes Integrated 10…
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
יש לי p4 2.4b 533mhz 512mb ram 333 cl2.5 512mb ram 400 cl3 sumsung הזכרון פועל כג'יגה 333mhz cl2.5 בלי בעיות בכלל. msi fx5600 vivo HD 2X80Gb CD 56 cdrw Teac אני לא צריך ספק (יש לי 400 עם מאוורר 12 ס"מ) ולא פלופי ולא מסך יש לי TRINITRON מצויין לוח אם חרא SIS 645 של ג'יגה בייט חשבתי בכיוון הבא: מעבד חדש (AMD64) ולוח טוב (אמרו לי שאפשר לשים את הזיכרון בDUAL ויצא 666mhz) או כרטיס מסך אכזרי (שלי קצת צולע הוא רק מלפני חודשיים עם אחריות והכל, לא קניתי אותו נשרף לי הישן והחליפו לי TI4200) חייב גם דיסק קשיח חשבתי בכיוון של Wd 200Gb אני צריך יותר מקום דחוף, המחשב בעיקר למשחקים אבל הוא מפעיל ברקע שרת אינטרט (כן כולם מחוברים דרכי!!!) זקוק לעצות.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים במקסימום ביצועים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים בכל תקופת זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אח שלי ארגן משו... AMD Athlon XP 2600+ Mobile 512K, 333 Mhz Tray CPU Citizen/Sony Black 1.44MB 3,5" FDD Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video לוח אם טוב עם כרטיס קול מובנה אני חושב שזה של EPOX ומארז שלהם של אייבורי אבל הם אמרו שהספק והכול טובים ושאני לא ידאג הכול ב2900 ש"ח. לקנות?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בניתי מפרט לגלישה , עריכת תמונות ממצלמה דיגיטלית בפוטושופ , קצת עריכת וידאו ממצלמת וידאו מיני דיוי וגם משחקים קלים עד בינוני ( FIFA 2005) תקציב עד 3500 ( יש לי את שאר החלקים ) מה דעתכם ? מה חסר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הי אודה לעזרתכם, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש להרבה שימושים, ביניהם גם ללמוד עריכת וידאו (AVID,PREMIERE משהו רק כדי ללמוד איתו, הבנתי שאת העריכות עצמן גם ככה עדיף לעשות על מחשב נייח (בגלל הרזולוציה). האם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד? מהם הדברים שצריך לקחת בחשבון? מה דעתכם על : 1.http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22938702&af=2055&bid=true N500 4233-37G LENOVO שאין לו כרטיס גרפי לעומת מחשב דומה במפרט אך עם כרטיס גרפי 2.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2924&CatCode=315 "15.4 HP Pavilion dv6970ej תודה
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב נייד חדש לאחר שהמחשב הקודם שלי ששימש בהתחלה כמחשב לסטודנט Asus F6V בשלבי גסיסה אחרונים. אני אשמח לשמוע המלצות על מחשב טוב ראיתי מחשב שמוצע ללקוחות בנק הפועלים רצ"ב לינק: http://www.dell-rev.co.il/web/index.asp?productid=5497&style=poalim2 הבעיה עם המחשב הזה היא כמו שהצלחתי לקרוא כאן היא מהירות ה דיסק. הבנתי שVestro טוב יותר - אשמח לקבל מידע על מחשב ברמה זו שאיכות הבניה שלו תהייה מספיק טובה על מנת שיחזיק מעמד זמן רב . * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב שיהיה בעיקר בבית נקנה כדי לחסוך מקום - שימושים עיקריים צפייה בסרטים HD - חיבור ל…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
ברצוני לדעת איזה מפרט עד 3800 יעבוד טוב ברזולוציות של עד 1600X1200 ברשותי מסך 22" CRYSIS קצת פחות מעניין אותי,כרגע יותר מעניין אותי GEARS OF WAR,ASSASSINS CREED,BIOSHOCK אבל עם אנטיאלייסינג פתוח עד הסוף וHDR גם.
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עבור שימושי מולטימדיה, בעיקר : אינטרנט, משחקים כבדים וסרטי HD. גודל מסך רצוי 15.4' עם רזולוציה של 1920X1200 אך גם 1680X1050 טובה. יציאות HDMI ו spidf חובה. מאוד רצוי כרטיס רשת שתומך ב wifi n גודל דיסק 160 ג'יגה ומעלה רצוי במהירות של 7,200 RPM צורב DVD DL וקורא Blu Ray. המחשב כנראה יהיה בשימוש גם ללימודים בעתיד לכן עדיף שיהיה כמה שיותר קל. בנוסף עדיפות למוצרי HP בגלל 10 אחוז הנחה לעובד החברה. ,תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 2500-3000 לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש'ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים וכבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. diablo 3 / guild war 2 / starcraft 2 / league oflgends / crysis] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22 אינץ' והרזולוציה הטיבעית 1680 x 1050 - לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי חברים, אני יודע לפרק את המחשב הנ"ל עד לרמה שאני יכול להוציא בו כל חלק חוץ מהמסך. ברצוני לעשות Refurabishe לחומרה. מעוניין לקנות לוח אם חדש וטוב (אם זה אפשרי) עם מעבד חדש וטוב מורכב עליו (שוב אם זה אפשרי- ואם אפשר לקנות בנפרד לוח אם ומעבד ואז להרכיב אותם אני מוכן לנסות) וגם כרטיס מסך טוב שאין לי מושג איפה הוא יושב פיזית (נראה לי שהוא גם מובנה בתוך הלוח אם). בגדול האם אפשרי לעשות את כל זה? המחשב מתחיל להיות עייף והוא לא זז וחשבתי שאולי הרכיבים עושים את הבעיה (זה לאחר שניקיתי עד להברקה את צלעות הקירור והמאוורר). אז השאלה שלי היא כזאת. האם בכלל כל השאלה שלי רלוונטית, כלומר שווה לקנות חדש ולהחליף וזה באמת הבעיה לכך …
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , המחשב לא מוכן להתחבר לאינטרנט , ניסיתי במשך יומיים לחבר אותו ללא הצלחה . הוא לא מתחבר לא באלחוטי (ניסיתי שתי רשתות) ולא ע"י חיבור ישיר למודם .. אני כבר מיואש , זה מחשב שקניתי לפני כארבעה חודשים ולא אמור לעשות כאלה בעיות ( מתוך הנחה שהמחשב הוא לא הבעיה שיגעתי את הספק ואת נותן התשתית במשך יומיים עד שהגענו למסקנה שהמחשב הוא הבעיתי ..) אני מצליח להתחבר , התמיכה הטכנית אצל הספק רואה שאני מחובר לאינטרנט אבל המחשב לא נותן לי גישה לאינטרנט .. מישהו ??? לפני שאני הולך ל hp .. עריכה : הבעיה היא גם באלחוטי וגם בחוטי , בנוסף למצלמת רשת שלא עובדת ואינה מזוהה ע"י מנהל ההתקנים .
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות נייד, ואני אשמח לעזרתכם: (זה הנייד הראשון שלי, אז יש דברים שאני לא כ"כ מבין בהם) * מטרות המחשב: תכנות (אני סטודנט למחשבים. דוגמא לתוכנות: visual studio, eclipse, IDA, python interpreter...), אינטרנט, סרטים. אין צורך בכלל במשחקים. אני מתכנן להשתמש בנייד גם בבית אבל גם הרבה בנסיעות באוטובוס, ולכן חשוב שיהיה נוח (למשל: עדיף שמסך לא יהיה מבריק, אבל זה לא חובה). * גודל המסך: לא קטן מידי (כדי שיהיה נוח לתכנת), אבל לא יותר מידי גדול (כדי שיהיה נוח להתנייד). (אני לא נותן מספרים מדויקים כי אני לא כ"כ מבין בזה.) * משקל רצוי: כמה שיותר קל. אני מניח שהגבול הוא 2-2.5 ק"ג (אבל שוב, אני לא כ"כ מבין בזה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן - לפחות 5 שעות. * כונן CD/DVD? …
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הסתכלתי לפני כמה ימים על לנובו נייד 15.6 מסך עם אנטי גלייר במחיר של 4100 שח מישהו מכיר את המחשב ויכול לתת המלצות לחיוב ושלילה?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 אפשרויות: (המחשבים הם של dell) 1.מעבד : Intel® Core Duo Processor T2400 ??1.83 GHz כרטיס מסך : Integrated Intel® Media Accelerator 950 Graphics upto 224MB shared system memory זיכרון : 1024MB DDR2 533Mhz Memory מחיר:6285 ש"ח 2.מעבד : Intel® Core Duo Processor T2500 2.0GHz כרטיס מסך : ATI® RADEON® X1400 256MB DDR, PCIe X16 זיכרון : 512MB DDR2 533Mhz Memory 1X512 מחיר:6839 ש"ח שאר המחשב זהה. השימוש הוא בעיקר תוכנות ofice ואינטרנט. אולי גם סרטים.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רציתי לדעת על איזה הגדרות אוכל לשחק battelfield 3 ולא לרדת מתחת ל60-70 , זה המפרט שלי: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz TraY -ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד Gigabyte GA-H77-D3H [-TMS S1 case with two 120mm fan (front Blue LED) + Seasonic 500W ECO Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED -Toshiba 1TB Sata3 7200rpm Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE 3 RETAIL -LG DVD-RW x22 Dual Layer SATA Black -ELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למפרט בעיקר למשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל אבל לא על דברים סתמיים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה-300 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטי HD, משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. בעיקר משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 22 אינצ', יש מצב שאני יחבר את המחשב למסך 42 אינצ' FULL HD. * באיזה סוג משחקים תשחקו? AC2, מאפיה 2 וכו"…
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
קודם כול יש לי פה מפרט סופי שבניתי השאלה שלי פה בגדול עם זהוא אפשר לקנות ? פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: סרטי באיכות HD חלק 100% אייסיקיו מקושרים אינטרנט משחקים מדיי פעם כזה........ ככה בסבבה פיפה ולחורף אבל אני לא גימר ... ואני רוצה להכניס במחשב תWINDWOS7 א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. פיפה איסיקיו שירים כול מיני דברים בסגנון ... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש…
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-