ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי בעיה עם הלפטופ הנ"ל. ב WIFI של 10 או 15 מגה בייט, הוא בקושי עובד על מהירות של 1 מגה... זה בא לידי ביטוי בהורדות, בטעינת סרטונים ביוטיוב- בעצם בהכל... אני לא מבין למה זה ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה... בחיבור ישירות למודם הכל תקין, רק ב WIFI זה ככה... וכשאני מתחבר עם לפטופ אחר לרשתות שבהן יש לי את הבעיה המהירות תקינה.. כלומר הבעיה היא בלפטופ וב WIFI בלבד.. מה יכולה להיות הבעיה- אני ממש לא מצליח להבין לא משנה כמה גוגל עשיתי... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
Price list updated 17-04-2009 מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB 655 1 655 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 510 1 510 זכרונות DDR II 800Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition 295 1 295 כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 790 1 790 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 280 1 280 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 מארזים Thermaltake Price Units Total SopranoRS 101 VG7000BWS (No PSU) 290 1 290 ספקי כוח En…
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן מחפשת לקנות לפטופ חדש. עיקר השימוש בו יהיה אינטרנט וכתיבת מסמכים. בלי תוכנות גרפיות כבדות או משחקים. מחפשת משהו קל יחסית שיהיה אפשר להתמיד איתו בקלות ובמחיר זול. נוסעת השבוע לארצות הברית יכולה לרכוש גם שם. אשמח לייעוץ הכוונה וכו
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, מעוניין בחוות דעת על הצעת מחיר שקיבלתי למחשב למטרת גיימיניג: מעבד: Intel Core i5 4690 קירור למעבד: Arctic Alpine 11 לוח אם: Asus H97M-E זכרון: G.Skill Aegis 8GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX970 4GB OC כונן קשיח: Westren Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Samsung EVO 840 250 GB: SSD צורב DVD ג'נרי Antec 650W VP650P: PSU Case: Antec Three Hundred TWO סה"כ: 5389 . מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד…
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה לעזור בהרכבת מפרט למחשב ב 2200 ש"ח כולל מסך בעיקר למטרות אינטרנט , סרטים , שירים וכו'. אבל חשוב גם שיוכל להריץ איזה כמה משחקים חדשים , כגון GTA החדש שיצא מתישהוא.. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב למשחקים, בלי מסך, יש לי כמה חלקים שאני סגור אליהם אבל לא בטוח אם הם תואמים אחד לשניי: 1)כרטיס מסך : 7900GT 2)מעבד: אינטל CORE 2 DUO E6300 3)הרד-דיסק : 80 ג'יגה (לא משנה איזה רק שיהיה מותג) 4)זיכרון: 1 ג'יגה 5)ספק כוח: 400W של חברה עם שם 6)מארז: של חברה עם שם (אם יש אחד שבא עם ספק כוח טוב, וחוסך לי לקנות בנפרד - עדיף) בדקתי בפנדה כמה פעמים בעצמי אבל אני מעדיף להיות בטוח שכל החלקים תואמים. אשמח לקבל עצות...
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מוכר את המחשב שלי בגלל שאין לי בו שימוש אני בצבא ואני לא מנצל אותו אני בטוח שאחד מכם ידע לנצל אותו לא עבר אוברקלוק לא מבין בזה בכלל מעבד Q9550 זיכרונות CORSAIR 4GB מארז ANTEC THREE UNDER כרטיס מסך 4870X2 5 מאווררים לוח אם הארד דיס 500GB צורב DVD רגיל כרטיס מסך CREATIVE XFI GAMER קירור למעבד שקט במיוחד פאלפון 0507114835\ מחיר 1500 אפשרות ליקנות משתמש של סטים בעוד 500 שקל סה''כ 2000 חשוב לציין שאין ספק מכרתי אותו בנפרד GIGABYT EG41MF-USTH2
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין WIN XP על Alienware m15x שהגיע עם WIN 7. הבעיה מתחילה עם עם שינוי BIOS מAHCI לATA לטובת התקנת XP ואז הDVD-ROM אינו מזוהה כלל. ועוד לא הגעתי לדריברים.... אם משהו התקין כבר או מכיר אשמח לעזרה. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ראיתי כמה מחשבים באייבורי מחשבים כמו 1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= 2. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1287&CatCode= 3ו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1295&CatCode= 4ו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1293&CatCode= 5. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1294&CatCode= 6. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1289&CatCode= 7. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1291&CatCode= כל אלה עומדים תקציב מה שחשוב לי שיהיה 2GB זכרון אז איפה שאין - אני אוסיף ומחשבים בלי מסך - אני אקנה מסך לא מדובר על מחשב שיהיה בעיקר למשחקים ואם כן - אז לא משחקים שורשים יותר מדי ס…
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד חדש לצורכי משרד - בעיקר (Office (Word,Outlet,Excel הוא קיבל 4 הצעות מחיר ואני לא כל כך יודע מה מבינהן הכי טובה אין כל כך הגבלת תקציב אבל אני לא רוצה להוציא סתם כסף אם יש לך הצעה יותר טובה אני אשמח לשמוע (ההצעות בקבצים המצורפים, לדעתי מספר 1 או הDELL הכי טובות) תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נייד במחירים 2000-3000 הנייד ישמש בעיקר לעבודה משרדית וגלישה באינטנט הוא לא צריך להיות חזק והוא לא צריך להריץ משחקים/סרטים אני מעדיף מסך 15 אינטץ ורצוי שהמחשב יהיה קל. אני אשמח לקבל הצעות תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן, צריך חווד על השילוש הקדוש הבא: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]21114[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolo…
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=945567 אני צריך מחשב חזק לעריכה גרפית... איך המחשב הזה? מסך IPS + נבידיה קאודרו מקצועי.. מה אומרים? תודה .
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב לפנסיונר, בתקציב עד 2000 שקל. השימוש הוא שימוש כללי: אופיס, להכין מצגות, לגלוש באינטרנט, ולשמוע מוזיקה באיכות סבירה. ציוד היקפי: צריך לכלול רמקולים שאפשר להגיע לווליום גבוה, ומקלדת (פשוטה). חשוב שיהיה 4 GB זיכרון. כמובן אין צורך ב-OC, ואין צורך בלהשאיר אפשרות לשדרוג עתידי.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא, מעדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, צפיה ישירה, הרצת קודי, גלישה ברשת עם הרבה טאבים, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין משהו מוגדר, לא יהיה 4k או משהו מטורף -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות, לא יהיו משחקי מחשב כרגע, אבל אשמח שתהיה אפשרות לקנות בעתיד כרטיס מסך ולשחק משחקי חברה …
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן, מחפשת המלצה למחשב נייד. המליצו לי על מחשב של Dell - DELL VOSTRO 14 5401 I7 16GBSSD 512GB MX330 W10 https://pc-online.co.il/single_product.php?ps=19925 אבל הוא קצת חורג מהתקציב שלי, אשמח למחשב בסגנון במחיר קצת יותר אטרקטיבי. תודה רבה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיפות עד 4000 ש"ח, אם אין ברירה אפשר עד 5000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, עריכה גרפית (אוטוקאד, אילוסטרייטור, SketchUp , פוטושופ וחבריו), GIS - arcMap (תוכנה גאוגרפית שיכולה להיות כבדה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (ל…
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים באיכות FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים Crysis Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 40" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
Toshiba Tecra M2V-S330 Intel Centrino 1.5GHz DVD/CDRW XPPRO WIF Tecra M2V-S330 מעבד Intel Pentium M Processor 1.5 GHz L2 cache 1024KB זכרון 256MB DDR ניתן להרחבה עד 2048MB כונן קשיח 40GB מסך TFT 14.1 XGA 1024x768 Intel® Extreme Graphics w/up to 64MB shared dynamic memory כוננים DVD-CDRW Combo קול 16bit Sound Blaster Pro-compatible audio Internal JBL Pro speakers תקשורת Integrated v.90/v.92 56KB modem Integrated Ethernet LAN Intel Pro/Wireless 2100 802.11b integrated wireless LAN כניסות/יציאות 2x USB 2.0 Parallel Headphone-out VGA RJ-11 modem RJ-45 LAN SD SLOT DC-in AC Adapter Dock Connector IR משקל 2.15ק"ג מערכת הפעלה Windows XP PRO ב 4000 ש"ח חדש...
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
המחשב כמו שציינתי לא למשחקים, הוא אמור לתפקד כמחשב ביתי, אני מניח שלא יותר מגלישה, קצת תוכנות, עריכת מסמכים וכו'. AMD ATHLON 64 2800+ BOX 790 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NS 495 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 1 WD 80/7200 JB 8MB 380 ¤ 1 POINT OF VIEW FX5200 128MB 300 ¤ 1 LG 52X32X52 170 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A21 400W 495 ¤ 1 סה"כ: 3110 ש"ח. המפרט מנו עה. מה אתם אומרים? רציתי שהכל יהיה עם 3 שנים אחריות, וכמעט אין ג'יפורס 5200 או 9550 עם 3 שנים אז לקחתי את זה של החברה הקצת לא מוכרת הזאת. יש מה לחשוש? לגבי המארז + ספק. יש אפשרות אתם חושבים לקחת את המארז עם הHEC 300W במקום? זה יוריד את החריגה ויהיה אפשר אולי לקחת את הK8NS Pro למרות שלא בטוח שצריך את כל הפיצ'רים שהוא מציע.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של חברת ACER דגם מחשב נייד ACER Aspire 5740G -121 Intel Core i3 M330 עכשיו יש לו 4GB זכרון RAM DDR3 עכשיו ברצוני לשדרג ל8GB ז"א 2 כרטיסים של 4GB ורציתי לדעת האם זה אפשרי? וחיפשתי ולא הצלחתי למצוא האם הוא תומך או לא אשמח לכל עזרה שתתקבל ! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
המחשב הוא למטרות משרדיות של מעבדי תמלילים ואנטרנט עם אופציה למשחקים ברמה בסיסית. מחיר בין 2000ל 3000 לא כולל מסך מדפסות רמקולים צורב פלופי. זיכרון של 512MB אם אפשר מפרט מבוסס על אינטל וגם AMD תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרש לשרת איכסון קבצים לל צורך ב- RAID. התקציב 1000-1200 ש"ח. שימוש עיקרי סרטים וסדרות והזרמה לסטרימר. עבודה 24\7. כונן פנימי 1 גדול (בהמשך יתווספו). מערכת ההפעלה תהיה על כונן אחר קטן יותר שכרגע כבר יש ברשותי. תודה נ.ב. חנויות מאזור פ"ת או כאלו הניתנים לרכישה דרך האינטרנט עם משוח לבית גם מתקבלים בשמחה.
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקרו לעבודה משרדית וגם משחקים מפעם לפעם )לא משחקים משוכללים מהדור האחרון, אלא משחקים ישנים יותר, בעיקר משחקי ילדים( דרישות: 1. מעבד אינטל 2. זכרון 512 מגה 3. דיסק 120 ג'יגה 4. שני כרטיסי רשת (אחד מהם יכול להיות מובנה בלוח האם) המארז, הרמקולים, העכבר והמקלדת אינם חייבים להיות מהודרים ו/או צבעוניים. את הכסף אני מעדיף להשקיע באלמנטים אחרים. תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני מתלבט: -האם שווה להשקיע בDUAL CORE או שכדאי להשקיע את הכסף בעוד RAM? -האם כדאי לקנות RAM של KINGSTON או OCZ? -האם באמת יש יתרון בלקנות M.BOARD של INTEL? -האם יש טעם ב SATAII ? -איזה מארז מומלץ ולא הכי יקר יש שיהיה שקט ומספיק מאוורר? אודה מאוד לכל מי שיעזור...
-
- 12 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, אח שלי רוצה לקנות מחשב. יש לו תקציב 4000 ש"ח . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה ח…
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-