עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב , כמו שהכותרת אומרת . לחבר שלי יש LCD 32 והוא רוצה מחשב שיכול להריץ לו גם משחקים בצורה טובה וגם סרטי HD . הוא מוכן להשקיע עד 3000 שקל , אפשרות לחריגה קלה אם זה ישתלם. ממתין להמלצות שלכם

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  2. שלום לכולם מעוניין לרכוש מחשב בסביבות ה2000 + ש"ח כולל ציוד היקפי ללא מסך לצרכים הבסיסיים : אינטרנט +מולטימדיה+אופיס+משחקים קלילים מעוניין בהצעות של 2 הפלטפורמות AMD INTEL עם הסברים של עלות מול תועלת בכל אחת מהפלטפורמות האם כדאי לרכוש כרטיס מסך אם אני רוצה לרכוש מסך LCD 22-20 ? תודה על עזרתכם \

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by t_eliran,

לא מזמן רכשתי מחשב מדגם: HP Pavilion dv5-1179ej המצב הוא כזה, אני חייל וחוזר הביתה לסופ"שים וכשאני חוזר המחשב דלוק 24 שעות בערך, לאחרונה שמתי לב שהמחשב די חם, אפילו אם מניחים את הידיים מעל למקלדת מרגישים את החום. וגם הספק כוח של הכבל רותח מחום. רציתי לדעת אם זה תקין, ואם זה "בריא" למחשב נייד להיות דלוק המון זמן ברצף? כי אני יודע שמחשבים שולחניים הרבה יותר מאווררים ובניידים אז כל החומרה הרבה יותר דחוסה וזה מה שיוצר את החום. אשמח אם תעזרו לי. תודה

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  4. Started by PT,

אח שלי עובר דירה ולוקח לי את המחשב אז אני קונה חדש מה אתה אומרים: 1 Tsunami 350 Watt 151 ש"ח 1 MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 BLACK 101 ש"ח 1 TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR 724 ש"ח 1 WD SATA 120GB 8MB 622 ש"ח 1 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Silver Screwless Gaming Caseהמארז הנבחר של TOM 298 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8VT800 Pro VIA K8T800 670 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,360 ש"ח 1 Prolink PixelView GeForce FX 5900LE 128MB 1,143 ש"ח סה"כ 5,067 ש"ח מה שלא פה אני לא צריך. יש מקום לשיפורים? יש אולי המלצה על כרטיס מסך יותר טוב בפחות או יותר אותו מחיר? תודה

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by Shmoolik,

אם אפשר בבקשה לעזור בהרכבת מפרט למחשב ב 2200 ש"ח כולל מסך בעיקר למטרות אינטרנט , סרטים , שירים וכו'. אבל חשוב גם שיוכל להריץ איזה כמה משחקים חדשים , כגון GTA החדש שיצא מתישהוא.. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  6. אני רוצה לשדרג מספר חלקים במחשב: זיכרון,כרטיס מסך ולוח אם בהתחלה רציתי רק זיכרון וכרטיס מסך ,אבל אח"כ גיליתי שיש לי חיבור AGP X 8 מכיוון שאני רוצה כרטיס מסך של NVIDIA geforce 8XXX ,כרטיסים אלה אינם קיימם בחיבור AGP לכן החלטתי להחליף גם לוח אם שיהיה בעל החיבור החדש: PCLE . הרכיבים שאני רוצה : כרטיס מסך -של NVIDIA ג'יפורס 8 עם חיבור PCLE זיכרון -2 ג"ב -עדיפות לקינגסטון ולוח אם-שיהיה מותאם לחיבור של הכרטיס מסך כמובן אני צריך המלצות לריכיבים שרשמתי, תקציב :2300 ש"ח , ועוד 2 שאלות אחרונות: 1. מה תפקידו של לוח האם?, מה ההבדל בין לוח אם שעולה 500 ש"ח לבין לוח אם שעולה 1000 ש"ח 2. מהי השפעת המעבד על המשחקים?, האם מעבד שהוא לא כפול ליבה יפעיל הרבה פחות משחקים מאשר מעבד כפול לי…

7. Started by EEstudent,

שלום, אני מחפש נייד אמין לסטודנט בעלות של מקסימום 4K. שלא היה כבד מאוד,אמין ומחברה מוכרת שלא יתקלקל כל שבוע תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 24.11.2007 בשעה 14:31:40 אוקיי חיפשתי ברשת ומצאתי שני דגמים מענייניםLG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=715&CatCode=315 LENOVO http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=569&CatCode=315 לפי התגובות של האנשים מדובר בשני מותגים אמינים וטובים מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  8. היי ראיתי את המחשב הזה באולסייל ורציתי לדעת מה דעתכם עליו: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22950459&af=2054 בעקרון אני מחפש מחשב נייד בסביבות מחיר של 3000 שקל שישמש כמחשב נוסף בבית לגלישה בתקשורת אלחוטית עם נתב לינקסיס WRT160N. אני רוצה מסך ללא השתקפויות. תודה

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  9. לאחר סקר קצר שערכתי, אני מתלבט בין ה-lenovo c-100 G2G שמחירו 4800 ש"ח ל- lenovo c-100 B5G שמחירו 5000 ש"ח ולבין הטושיבה סטלייט M-70 340 שמחירו 4800 ש"ח. האם נכונה העובדה שהמסך הקריסטלי של הטושיבה מעייף יותר את העינים ושאור אחורי גורם לסינוור? האם נכון שלנובו היא חברה סינית שקנתה את IBM ושמחשבי לנובו לא באיכות שהיו IBM? אשמח לקבל את דעתכם והמלצותיכם.

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  10. כשהייתי ב VISTA היה לי בלוח בקרה אפשרות לשלוט בבהירות המסך כעת ב XP אין כזו אופציה גם זאתי בהגדרות NVIDIA זה לא משנה כלום ברצוני לדעת איך אני שולט בבהירות הצג מחשב HP PAVILION 1179

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by Classify,

שלום. ברשותי מחשב LENOVO 3000 C200 ואיכשהו נשפך עליו יין (על המקלדת), המאמצים ליבש/לתקן לא עזרו. ראיתי ב-EBAY מקלדת למחשב הזה ב-15 אירו. השאלה היא כזאת: כמה עולה דבר כזה בארץ ואיפה ניתן לרכוש? האם כדאי להזמין ב-EBAY (יש על זה מכס או תשלום נוסף כלשהו?) מה אתם מציעים לעשות (אין אחריות).

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  12. שלום מחפש מחשב נייד פשוט ובסיסי, לשימוש ביתי של אינטרט: יוטיוב, פייסבוק, לפעמים אתרים עם הרבה פלאש, ואופיס . ללא משחקים או משהו מעבר לאופיס או יוטיוב. התקציב 1,500-2,000, עדיף כמה שיותר זול. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב מאט או מבריק בהשימוש בעיקר הביתי, גודל מסך 15.4. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) ממש לא חשוב ריזולוציית מסך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רק מצלמה. ואם אפשר עכבר. * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סוללה ארוך לטעמ…

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by Paci,

http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=899651,902303 זה נראה שאחד מהם יותר טוב בגלל שהוא עם יותר אחסון וכונן SSHD אבל הוא דווקא יותר זול מהשני. אני לא מצליח למצוא בשום מקום מה ההבדל ביניהם.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  14. הזמנתי מחשב ראשון מtms ועבר בהצלחה ואני מתכוון להזמין מחשב נוסף יותר רציני משהוא בסביבות ה4000 שקל למשחקים כבדים ואני מאוד מתלבט האם ללכת שוב על tms או לוותר וללכת על IQPC או rsm או זיגזאג או כל חנות אחרת? אני מחפש חנות אמינה זולה וטובה ושבמקרה שאני אצטרך אותה יום אחד במימוש אחריות או כל דבר אחר היא תהיה שם לצידי ולטובתי מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  15. Started by Itaylasman,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני מתלבט: -האם שווה להשקיע בDUAL CORE או שכדאי להשקיע את הכסף בעוד RAM? -האם כדאי לקנות RAM של KINGSTON או OCZ? -האם באמת יש יתרון בלקנות M.BOARD של INTEL? -האם יש טעם ב SATAII ? -איזה מארז מומלץ ולא הכי יקר יש שיהיה שקט ומספיק מאוורר? אודה מאוד לכל מי שיעזור...

• 12 תגובות
    • 739 צפיות
  16. איזה יבואנים רישמיים יש לדל בארץ ? ומאיזה יבואנים לא רישמיים כדאי להתרחק ? האם יש הבדל בין יבואני דל - בשירות ? למשל: יבואן A אחריות עם טכנאי עד הבית יבואן B - רק איסוף והחזרה מבית הלקוח יבואן C - רק טיפול במעבדה או שזה משתנה רק לפי הדגם ? ומה בודקים לפני פתיחת הקופסא ? איך אני יודע שהקופסא היא של יבואן A ואת המםפרט המדוייק ותנאי האחריות של המחשב לפני פתיחת הקופסא בטלפון של דל - יודעים לענות רק לפי "קוד שירות" ולא לפי קוד שמופיע על האריזה החיצונית כמו במחשבים ניידים של חברות אחרות - שהמספר הופיע על הקופסא וכך לפני הפתיחה אתה יכול לדעת - מה באמת קיבלת ?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by CountDeMoney,

יש מחשב קצת ישן קיים (בן 3-4 שנים) אני רוצה שהוא יהיה מהיר יותר, אז אני חושב שחשוב לי שיהיה כונן SSD במחשב (נניח 120GB), זיכרון של 8GB לפחות, ולכן מעבר 64bit. כונן קשיח רגיל אחד אשמור מהמחשב הקודם. אפשר להרכיב משהו כזה בפחות מ-2000 שקלים? (המחשב הקודם לא היה 64bit, ולכן נראה לי שלוח האם, המעבד והזיכרון ידרשו החלפה. מתלבט אם לשמור את המארז - מה ההשלכות של זה? אני אוכל לחבר קונקטורים של USB3 למארז שנועד ל-USB2? (ההבדל הוא רק בבקר על לוח האם, או גם בקונקטור במארז?) האם החיסכון במארז יהיה משמעותי?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  18. חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט , התקציב הוא בסביבות 4000+-. המחשב ישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ ותוכנות יותר כבדות, לכן אני מאמין שצריך כרטיס מסך חזק. כמו כן צריך להיות מסך טוב - משהו כמו Samsung SyncMaster 226BW אלא אם תגידו לי שזה מסך לא איכותי. בכל מקרה המסך חייב להיות גדול (עד 22 אינצ' בעקבות התקציב) ואיכותי לעבודה גראפית. ייתכן ובעתיד יצטרך עריכת מוזיקה גם, אבל אני מאמין שאפשר יהיה לפתור את זה עם כרטיס הרחבה PCI. כל שאר הרכיבים - במסגרת התקציב, כמובן שהכל בדגש על עבודה גרפית אך גם על סרטים ואינטרנט. חנות אמינה,אם יש חנות ברמת-גן זה אפילו יותר טוב. תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  19. אני צריך מחשב לילד בן 10 שיחזיק משחקים לא הכי חדשים כמו GTA: SA ו-SIMS2, עם מסך 19" לפחות (אם יש משהו גדול יותר במחיר סביר אפשר להעלות את התקציב) ועם כ.טלויזיה כי המחשב צריך לשמש גם כטלויזיה. תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 13.07.2007 בשעה 18:16:53 מצטער על הדאבל.אם להעלות את התקציב ל3.5K?

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  20. שלום תוכלו להמליץ לי על מחשב טוב לאנשי עסקים משהו באזור ה15" או 14" העיקר שלא יהיה כבד שלא יתחמם ויעבוד עם רשת אלחוטית בצורה טובה אין הגבלת מחיר כי אני מעדיף להשקיע עכשיו אפילו 9 אלף שקל ולצאת עם משהו טוב לכמה השנים הקרובות תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח לעזרה, למרות שלא נצמדתי בדיוק לשאלון (כותב מהפלאפון וזה מעיק...מקווה שזה בסדר): בגדול, money is not an issue. אני מתכנן להוציא סביב ה6, אבל גמיש. המחשב ישמש אותי, סטודנט להנדסה, ללימודים בעיקר. צריך להיות מסוגל להריץ תוכנות מידול כמו REVIT בקצב טוב. יהיה נחמד עם המחשב יוכל לשמש גם כטאבלט וניתן יהיה לכתוב עליו עם עט סטיילוס. זה לא דיל ברייקר, אבל יחסוך לי קניה של מכשיר נוסף לצורך זה, ולכן מאפשר למתוח עוד את התקציב. מה שחשוב לי זה: גודל 13-14 (אפשר גם 15, אבל לא צריך. בבית המחשב מחובר למסך). I7, 16GBRAM, 256/512SSD חיבורי HDMI, RJ45. קונה באילת. גם חו"ל אופציה, אבל מעדיף אחריות ושירות כאן (3 שנים, אם יש). מקווה שלא שכחתי כלום. תודה ר…

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by yair26,

שלום לכולם אני כותב לכם מניו יורק הקפואה. אני לקראת קניית לפטופ ורציתי את חוות דעתכם. זה הלפטופ: http://www.bhphotovideo.com/c/product/653846-REG/Toshiba_PST3AU_01P008_Satellite_T135_S1305WH_Notebook_Computer.html אני סטודנט שלא צריך מפרט מטורף והמחיר מדבר 650 דולר מקסימום. חשוב שיהיה יפה(שיגעון שלי) וטוב. אם יש הצעות אחרות אני אשמח גם תודה!

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  23. ובכן, לא אכפת לי אם זה AMD או אינטל, דווקא יש לי רצון לעבור סוף סוף לAMD (זול יותר ולא הרבה פחות טוב) הייתי רוצה שיהיה במפרט לפחות 4 ג'יגה זכרון פנימי, והרדיסק די גדול. ב"משחקים בינוניים" אני מתכוון לזה שהוא יוכל להריץ את רוב המשחקים בצורה סבירה המון תודה!

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  24. שלום אשמח לעזרה אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים מפרט בצד: חשבתי על מארז ANTEC THREE Hundred לוח אם ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ gigabite מעבד ‏Core i7 920, s1366, 8MB Tray‎ זכרונות ‏3x2GB G.Skill Trident Edition Triple Channel ‎ DDR 3 1866 MHZ כרטיס מסך ‏HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E ‎ צריך המלצה לקירור למארז ולמעבד כמו כן האם כדאי לחכות לנוכח זה שעומדים לצאת המשושים החדשים של AMD?האם צפויה ירידת מחיר עקב כך? האם יש צפי לפריימי של NV ? עריכה לא צפוי OC רציני בדגש על גיימינג

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  25. Started by bogdant,

מערכת למשחקים בבקשה חוות דעת (לא לגבי כרטיס המסך פשוט אני קצר בתקציב ) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים